دوست عزیز،
دلایل این که اولین بار خواستگاری همسرت را رد کردی
اولا فامیل رو نمیخواستم،دوما تحصیلاتش پایینتر بود سوما کارش خوب نبود،چهارما خونه نداشت و میخواست ببره خونه باباش،پنجما سطحشون پایینتر بود.
به غیر از اولی، هر کدومش می تونه برای شکستن غرور یک مرد کافی باشه. شما ببین چهارتاش چه به سر همسرت آورده.
تفاوت زندگی خودت و دوستات هم می تونه یه علت دیگه باشه که شوهرت مخالف رفت و آمد هست
هیچی از وضع زندگیشون نگفتم،حتی مدرک شوهراشونم پرسیده با بی اعتنایی گفتم مثلا فوق دارن یا هرچی.نگفتم واسه به دنیا اوردن بچه، انگشتر 2میلیونی کادو گرفتن،با اینکه شوهر اونا هم کارمنده
خودت می گی 50 درصد فکر می کنی مساله کادوهاست که شوهرت اجازه نمی ده بری.
بعید می دونم منظور همسرت کادوها باشه. 5 تا کادوی عروسی در طی 5-6 سال چیزی نیست که همسرت بخواد بخاطرش زندگیش را خراب کنه. اگر مرد خسیسی نباشه کادو دلیلش نیست. اما رفتار شما و مادرت دز این زمینه خیلی بد بوده و برخورنده. کادوهای عروسی را برداشتید، با پول بقیه اش هم رفتی جهاز خریدی ( که به همسرت مربوط نیست) حالا سرش منت می ذارید و تحقیرش می کنید که اگه موضوع کادوهاست، تو بذار من برم عروسی، مامانم کادوش را می ده !!
من اگر جای همسر شما بودم عمرا می ذاشتم بری عروسی دوستت با این رفتار زشت و تحقیر آمیز و طلبکارانه !
حتی مامانم هم خطاب به مادرشون گفت که اگه مشکل سر کادوهاست من فرض میکنم جهیزیه اضافی خریدم واسه دخترم و پول کادوهاش با من،
و من هم الان50درصد فکر میکنم واقعا اینطوریه،اون روز هم اومد آشتی بازم یه تیکه اومد که مامانت میگه وظیفشه اون باید بده،منم گفتم از طرف شما هم منو به عنوان عروس دعوت کردند اونوقتم باید مادر شما کادو بدن که هیچ نگفت و دوباره برگشت سر حرفش که نمیری.خیلی احساس میکنم اگه میگفتم قبول مامانم میده،بگه باشه برو.چون طی چند مورد دستم اومده که همچین بدش نمیاد وقتی مامانم واسم یا پسرم هزینه میکنه.اینم اضافه کنم که تعداد کمی از کادوها اون موقع به مامانم داده شده و بقیش روقبل از عروسی به خودم دادند و من گذاشتم رو پولی که خودم داشتم و یه وسیله برای جهیزیم گرفتم.
مشکلات دیگه زندگی ات را نکش وسط و نگو اون شب باباش مریض بود رفت بیمارستان، خونه مون هشتاد متره و بچه ام شیر خشک می خوره و ..... از همه جا ننویس.
در این مورد خاص رفتار شما و مادرت درست نیست و همسرت اعتراضش را به این شکل نشون می ده.
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : یکشنبه 13 اردیبهشت 94 در ساعت 23:46
علاقه مندی ها (Bookmarks)