به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 45 , از مجموع 45
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    چقدر خوب دردهایی را که همسرتون می کشه درک می کنید.
    و چقدر عالیه که تصمیم دارید کمکش کنید روحش التیام پیدا کنه

فکر می کنم یه روانشناس یا حتی روانکاو لازم هست تا رفتارهای لجبازانه، هیجانی و پرخاشگرانه همسرتون اصلاح بشه.
    شاید هم خودتون و خودش با مطالعه و تلاش بتونید شرایط را بهتر کنید. البته مهم تر از یک درمانگر خوب، خواست و اراده ی ایشون هست.

بیشترین چیزی که من توی پستهای شما دیدم حس عدم امنیت همسرت هست.
    باید تلاش کنید بدون باج دادن و پذیرفتن لجبازیهاش، بهش احساس امنیت بدید.

با خوندن این تاپیک و این تاپیک و مطالعه در این زمینه، می تونی تیپ شخصیتی همسرت را بشناسی
    نقطه ای که در اون قرار داره را پیدا کنی
    و برای حرکت به سمت نقطه تعادل تیپ شخصیتی خودش کمکش کنی.

این دو تا مطلب (+ و + ) را هم بخونید.
    اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
    مادر ترزا
    ویرایش توسط شیدا. : سه شنبه 21 بهمن 93 در ساعت 15:58

2. 7 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (پنجشنبه 23 بهمن 93), Ar@sh (دوشنبه 11 اسفند 93), meinoush (چهارشنبه 05 فروردین 94), paiize (سه شنبه 21 بهمن 93), sasha (چهارشنبه 22 بهمن 93), فرين دخت (سه شنبه 21 بهمن 93), آویژه (سه شنبه 21 بهمن 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 مهر 95 [ 15:31]
    سطح
    61
    Level completed: 27%, Points required for next Level: 220
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocial5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    826

تشکرشده 744 در 192 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    با سلام
    از paiize و آویژه عزیز تشکر میکنم که دلسوزانه بحث رو دنبال میکنند . واقعا خوشحالم

آقای Ar@sh با اراده ای که برای حل مشکلتون بکار بستید حتم دارم میتونید از پسش بربیایید و آخر سر هم حلش میکنید .

فکر میکردم از وقتی با اینجا آشنا شدم خیلی چیزا یادگرفتم و واقعا میتونم ارتباطمو با دیگران مدیریت کنم ، ولی وقتی موضوعه شما پیش اومد و بعد از جوابی که منم به رو پیچه شما گذاشتم ، و بعد پاییز و آویژه هم دنبال کردند بحثه شمارو ، مطمئن شدم که هنوز خیلی راه مونده تا بتونم واقعا ارتباطمو کنترل کنم.

من وقتی نظرخودمو نوشتم اصلا یه سلیقه و شخصیته شما فکر نکردم و فقط در مورد خانومتون قضاوت کردم . ولی بعد از دنبال کردنه این بحث متوجه شدم در هر بحثی و مشکلی باید سلیقه ، رفتار ، نوعه انتخابه هر دو طرف بررسی بشه .چه بسا امکان داره یکی از رفتارهای ایده آله شما برای انتخابه همسرتون ، وجوده همون مشخصات در ایشون باشه. ( مثله کاشتن ناخن و ...)
    سلایقه انتخابه همسر در آدم ها متفاوته . مثلا خوده من همیشه دوس دارم نامزدم تیپش مردونه باشه و بیشتر کت و شلوار رو میپسندم ، یا مثلا از شخصیت متین بیشتر خوشم میاد و به هیچ وجه مردی که ابرو اصلاح میکنه رو دوس ندارم ، و نامزدم هم دقیقا خصوصیاتی که من میخوام رو داره . ولی همکارم کاملا برعکسه من دوس داره شوهرش مدام شلوار لی تنش باشه و موهای فشن داشته باشه ، زیاد موافق با کت و شلوار نیست . از قضا همسره ایشون هم خصوصیاتی که خانمش میخواد رو داره ، در مورد شماهم همینطور شاید وجوده این مشخصات در همسره شما باب میلتون باشه و به هم بیایید . ولی من این رو در نظر نگرفتم . یک نوع تیپ رو نمیشه به ایده آله همه ی آدم ها تعمیم داد .
    فقط خواستم بگم سواله شما باعث شد چیزای تازه ای یاد بگیرم . سپاسگذارم

امیدوارم بتونید اون زندگی که دلتون میخواد رو بسازید.

4. 7 کاربر از پست مفید (آسمانی آبی) تشکرکرده اند .

Ar@sh (دوشنبه 11 اسفند 93), paiize (سه شنبه 21 بهمن 93), sasha (چهارشنبه 22 بهمن 93), فرين دخت (سه شنبه 21 بهمن 93), واحد (جمعه 24 بهمن 93), آویژه (سه شنبه 21 بهمن 93), شیدا. (سه شنبه 21 بهمن 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 شهریور 94 [ 23:22]
    سطح
    46
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    588

تشکرشده 383 در 141 پست

Array
    آقاى آرش بعضى زنها هر قدر هم اعتراض کنند و غر بزنند اما گاهی دوست دارند مورد مخالفت مرد قرار بگیرند. در واقع دوست ندارند همیشه حرف، حرف آنها باشه. البته از این حرف سوبرداشت نکنید و از فردا ساز مخالف بزنيد! باید با هوشیاری و سنجش موقعیت ها بهترین رفتار رو از خودتون بروز بديد يعنى يه جا حس كرديد پرچم استقلالشو بيش از حد برافراشته محكم سر جاش بشونيدش

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 تیر 96 [ 08:10]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    149

تشکرشده 449 در 170 پست

Array
    با خانوم ساشا تو این مورد موافقم.به نظرم دیگه شما خیلی نقش یه مرد رو با اون ابهت و غرور خاص ایفا نمی کنید.مرد باید مقداری جذبه و غرور داشته باشه .زن از همین تفاوت های مرد لذت میبره.(البته با سیاست مردونه)
    میبینم که خانوم ها خیلی از روشنفکری و مرد بودن شما تعریف می کنند امیدوارم که این رویه و دوست داشتن شما به شکلی متداوم باشه و به محضی که خانوم از سرو شکل افتادن نظرتون عوض نشه.
    اما بحث ب ک ا ر ت خانومها.برای خیلی از آقایون این مساله خیلی مهمه حتی اگه به رو نیارن یا ادای روشنفکری در بیارن و بگن اهمیت نداره .اگه آقایی بگه برای من اهمیت نداره یه ذره باید شک کرد.حتی خیلی از بی اعتمادی های آینده و سخت گیری ها و محدود کردن ها میتونه دلیلش همین باشه.من نمیگم در همه موارد ولی در خیلی موارد این مساله رجعت به مرد مورد نظر اتفاق میافته.البته توهین نمیکنم ولی به شخصه چندین مورد با چشمان خودم دیدم.مخصوصا اگر عشقی بوده و دو طرف به هم نرسیدن و رضایت ج ن س ی هم در دو طرف وجود داشته.البته باز هم گفتم این عمومیت نداره.ولی خانومی که جسارت و قدرت این کارو با همه محدودیت ها و ترس ها و خسارت ها داره و انجامش داده باید یه مدار روش تامل کرد.ولی الان و تو همین سایت دیدم خانوم هایی که به خودشون و روحشون و جسمشون اهمیت میدن و نسبت به خیلی ها باید دید متفاوت داشت با اینکه مساله ارتباطات و دید ها توی این سال ها خیلی بد شده و اعتمادها داره ازبین میره.بحث این مطلب رو اینجا ادامه نمیدم ولی بحثی با یه مشاور معروف داشتم که چیزهای زیادی برام روشن شد و اگر کسی خواست از طریق ایمیل باهاش بحث میکنم.

7. کاربر روبرو از پست مفید Mr DaNi تشکرکرده است .

فرهنگ 27 (پنجشنبه 23 بهمن 93)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 بهمن 04 [ 23:26]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    8,218

تشکرشده 6,659 در 1,532 پست

حالت من
    Ashegh
    Array
    سلام
    خیلی واضحه که خانمتون به کمک احتیاج داره...
    بایدصبروحوصله داشته باشید
    اون ازهیچی مطمن نیست نه ازخودش ونه ازشما!!واین روصراحتا اعلام کرده باحرفهاش.
    به نظرمن درمقابلش هم بامحبت باشیدواون روهمراهی کنید وهم قاطعیت داشته باشید تازیادمجبورنشید درمقابلش منفعل باشید.

مثلا مطمنش کنیدکه خیلی دوستش داریدحرفهای عاشقانه بهش بزنید.سوپرایزی واسش درنظربگیر...هرچیزی که میدونی خوشحالش میکنه ومطمن میشه که آینده اون باشماست...ازطرفی خیلی جدی بهش بگید که دیگه حق نداره اسم هیچ مردی روبه جزشمادرموردخودش به کارببره...وبهش بگید غیرت وغرورم جریحه دارمیشه وقتی این حرفها رومیزنی ونمیتونم تحمل کنم!!!

شما مسله اصلی روپیداکردید...عدم اطمینان همسرت ازخودش وشما وآینده اش....
    پس این اطمینان روبهش بده وتوی این راه قدم بردار

موفق باشید
    عمر که بی عشق رفت

هیچ حسابش مگیر...

9. 3 کاربر از پست مفید paiize تشکرکرده اند .

(آسمانی آبی) (پنجشنبه 23 بهمن 93), Ar@sh (دوشنبه 11 اسفند 93), واحد (جمعه 24 بهمن 93)

صفحه 5 از 5 نخستنخست 12345

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)