به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 42
    سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    لذت بردن از احساسات به گونه ای که محور باشد مثل لذت بردن از سراب است و عطش افزون می شود و رنج بیشتر نصیب . اما وقتی عقلانیت محور باشد و محتوا ، در منظر لذت حاصله برانگیختگی احساس را نیز در پی دارد که در اصطلاح به آن " وجد " گفته می شود اما چون این لذت احساسی ریشه در عقل دارد و محتوا ، نه با فرونشستنش از بین می رود و نه مخرب است ( از این جهت که با فرونشستن از وجود هم برود و حفره های سیاه ایجاد کند که با اندوه و و نارضایتی و ... بروز یابد و برای خوش بودن وابستگی دائم به ابزار و محرکهای بیرونی و حضور پیوسته آنها و ..... را موجب شود)

لذت های احساس محورانه که به لذتهای زود گذر از آن یاد می شود چون جایی در درون اشغال می کند و بعد که می رود آن جای باز شده یک خلاء می شود موجبات رکود و رخوت و کسالت روان را فراهم می کند . برای مثال مثل اتفاقی که در سیستم عامل می افتد و شما با هر دیلیت و ریمو فایلهایی در سیستمتان ، جای خالی ای ایجاد می کنید که رفته رفته سرعت سیستم را تحت تأثیر قرار داده و کند می کند و ..... که شما برای رفع این وضعیت و از بین بردن آن حفره ها دفراگ می کنید یا هر اقدام دیگری که تصحیح وضعیت به وجود می آورد . اما وقتی لذت مبتنی بر عقل و محتوا باشد چون ماندنی هست جایی باز کرده و در آن می ماند و این است که روز به روز فرد را وسیع تر می کند .

مثال :

شما مشغول مطالعه می شوید و به دنبال درک یک موضوع هستید و با مطالعاتی چند و به کار گیری قوه اندیشه حقایقی دریافتتان می شود که برایتان بدیع و تازه است و حاصل کنکاش و کنجکاوی و ..... آیا لذتی به جان شما نمی نشیند ؟ که بسته به میزان اهمیت آن دریافت ، میزان لذت و حظ آن هم فرق می کند .

آیا با حل یک مسئله که در زندگی شما مؤثر هست لذت نمی برید ؟ از احساس توانمندی حاصل از این حل مسئله لذت نمی برید ؟ اینها از نوع لذتهای محتوایی - معنایی هستند که وقتی پدید می آیند اول وجدی و سرخوشی ایجاد می کند که احساسات آنرا بروز می دهد یعنی احساس لذت می کنیم و بعد در درون ما ماندگار می شود و به عمق می رود و در حافظه هم جایی پیدا می کند که به محض یادآوری احساس لذت حاصله بروز می یابد .

حال شما گناهی مثل یک رابطه جنسی نامشروع را مرتکب می شوید . چون مبتنی بر مسیر راستین خلقت و آفرینش نیست اگر چه لذت می برید اما یک احساس ناخوشایند و سرزنش درونی که غالباً افراد سرکوبش می کنند و میدان به این ندای سرزنش آمیز نمی دهند همراه آن لذت هست .... آن دقایق یا ساعات این لذت بردن می گذرد اما شما نه تنها قانع نشدی بلکه تشنه تر هم شدی و باز هم طلب می کنی و با هربار تکرار آستانه لذت بردن بالا تر می رود و گاه می رسد به جایی که فرد با یک نفر چنین رابطه ای داشتن بهش لذت نمی دهد و میل به تعدد پیدا می کند که می گویند تنوع طلبی و عادت یا اعتیاد به این لذت از همینجا شکل می گیرد و .....

کسانی که وابسته به عکس و فیلمهای پورن می شوند از همینجاست چون لذت حقیقی و از جنس معنا و محتوا و وجود نیست عطش را بیشتر می کند و به دنبال خود می کشاند و به اصطلاح سیرمونی ندارد .....و فرد را غرق می کند و به او آسیبهای بخصوص در حوزه ذهن می زند که مسیر اصلی کارکرد ذهن را عوض می کند و اینگونه روح و روان را هم به آسیب می کشاند و .... ( عوارض لذتهای زود گذر یا کاذب یا سرابین )

احساس با پشتوانه عقل به جا و صحیح و کارآمد حضور می یابد اما بدون پشتوانه عقل به بیراهه می رود و آسیب می زند . عقل راهبر و راهنمای احساس است

امیدوارم تونست باشم منظور را رسانده باشم

2. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Dreams end (چهارشنبه 28 خرداد 93), فرشته اردیبهشت (چهارشنبه 28 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 فروردین 94 [ 15:52]
    سطح
    29
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 140
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها

کسانی که وابسته به عکس و فیلمهای پورن می شوند از همینجاست چون لذت حقیقی و از جنس معنا و محتوا و وجود نیست عطش را بیشتر می کند و به دنبال خود می کشاند و به اصطلاح سیرمونی ندارد .....و فرد را غرق می کند و به او آسیبهای بخصوص در حوزه ذهن می زند که مسیر اصلی کارکد ذهن را عوض می کند و اینگونه روح و روان را هم به آسیب می کشاند و .... ( عوارض لذتهای زود گذر یا کاذب یا سرابین )

احساس با پشتوانه عقل به جا و صحیح و کارآمد حضور می یابد اما بدون پشتوانه عقل به بیراهه می رود و اسیب می زند . عقل راهبر و راهنمای احساس است

امیدوارم تونست باشم منظور را رسانده باشم
    سلام
    من وابسته به عکس و فیلم مستهجن نیستم،یه انحرافاتی در این زمینه پیدا کرده بودم اما وابسته نبودم که خیلی راحت و بدون هیچ دردسر ی کنار گذاشتمش و هیچ وقت هم این اشتباهم رو تکرار نخواهم کرد.
    روانشناس خودم در این مدت یه چیز هایی رو از وجود خودم برام اشکار کرد که من خودم نمی دونستم یکی از این چیزها به قول meinoush دوست داشتن چالش هست، یعنی دوست دارم هر چیزی رو به چالش بکشم
    مثلا لپ تاب و موبایل هایی که به سادگی تعمیر میشن حوصله ام رو سر میبرن و باعث میشن نسبت به تعمیر بی علاقه بشم من چیزایی رو دوست دارم که سخت باشند
    من علاقه شدیدی به دعا کردن دارم خصوصا خیلی دوست دارم یه چیزی رو یه مدتی از خدا بخوام و بعد از کلی سختی اون رو از خدا بگیرم ،اما اگر بعد از کلی تلاش نتونستم به خواسته ام برسم به بدترین شکل داغون میشم
    من از حس بعد از دعا ، از حس تخیل گرایی در مورد کارم ،از تصویر سازی اینده ام ، بسیار لذت میبرم،من تخیل فوق العاده ای دارم و احساس میکنم خداوند این رو به من هدیه داده.وقتی موزیک گوش میکنم تخیل گرایی میکنم،وقتی ایه های قران رو میخونم تخیل گرایی میکنم و بهشت و جهنم رو تصویر سازی میکنم،من دنیای بعد از ظهور پیشوا را تصویر سازی میکنم و خیلی از این کارم لذت میبرم
    ویرایش توسط Dreams end : چهارشنبه 28 خرداد 93 در ساعت 04:49

Banned
    آخرین بازدید
    دوشنبه 01 دی 93 [ 18:45]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsSocial3 months registered
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست من کلا این رفتار ها و طرز فکرها ،فکر یه انسان بالغ و مسلط به نفس و احساسش نیست.
    فکر یه پسر 11 تا 16 سالست. قصدم توهین به شما نیست.منظورم اینه که این ویژگی هایی که داری رو یه ایرادی ببین که باید با تفکر نقاد برطرفش کنی.
    انسان باید از پل نوجوونی عبور کنه.شما هم همینطور.اگه تا الان عبور نکردی باید تمرکزت رو بذاری رو عبور از این پل.
    عبور از این احساسای پوچ و بی ارزش. و تمرکزتو بذاری رو تسلط منطقت بر احساست.
    شما همش انگار گرفتار افراط و تفریط تو احساسات و عملکردت هستی و اصلا تعادل نداری.
    اینو باید رفعش کنی.به نفست گوش نکن.نفست اشتباه می کنه.تو روش وایستا.
    ویرایش توسط pasta : چهارشنبه 28 خرداد 93 در ساعت 16:16

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
    دوست من کلا این رفتار ها و طرز فکرها ،فکر یه انسان بالغ و مسلط به نفس و احساسش نیست.
    فکر یه پسر 11 تا 16 سالست. قصدم توهین به شما نیست.منظورم اینه که این ویژگی هایی که داری رو یه ایرادی ببین که باید با تفکر نقاد برطرفش کنی.
    انسان باید از پل نوجوونی عبور کنه.شما هم همینطور.اگه تا الان عبور نکردی باید تمرکزت رو بذاری رو عبور از این پل.
    عبور از این احساسای پوچ و بی ارزش. و تمرکزتو بذاری رو تسلط منطقت بر احساست.
    شما همش انگار گرفتار افراط و تفریط تو احساسات و عملکردت هستی و اصلا تعادل نداری.
    اینو باید رفعش کنی.به نفست گوش نکن.نفست اشتباه می کنه.تو روش وایستا.
    طبق نظریه منکوویچ احساسی که برای زندگی فرد مضر نیست هیچ دلیلی برای سرکوب ان وجود ندارد.تخیل نوعی استعداد محسوب میشود و باعث نبوغ در فرد میشود.
    تخیل گرایی مطلق و واقع گرایی مطلق هر دو اشتباه هستند.هیچ احساسی در وجود انسان بی دلیل نیافریده شده و همه احساس ها برای یک مقطع دوره ای خاص نیست بلکه از اغاز تا پایان است. از دوره کودکی تا دوره پیری.
    کسانی که از تخیل بهره ای ندارند به هیچ عنوان ادم خلاقی نمی شوند . یکی از لازمه های نبوغ و خلاقیت تخیل گرایی ست.گاهی درک یک مسله در دنیای واقعی غیر ممکن است اما در دنیای تخیل امکان پذیر است.
    استیو جابز بنیان گذار شرکت اپل اولین ایده خود را از یک تخیل شروع کرد و دنیا را متحول کرد
    من به شخصه بیشتر از نصف علم خودم را از تخیل به دست اوردم و الان یکی از معروف ترین ها در رشته خودم هستم.
    گفته های شما مخالف گفته های علمی روز دنیاست و مخالف تجربه های خودم.من تنها مشکلی که داشتم عدم شناخت و استعداد های خودم بود که خدا رو شکر دارم خودم رو کشف میکنم
    ویرایش توسط Dreams end : چهارشنبه 28 خرداد 93 در ساعت 17:15

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست من شما میگی مشکلی با احساست نداری پس واسه چی در عذابی ؟ واسه چی به عنوان یک مشکل اومدی راه حل می خوای ؟
    من راجع به تخیل حرف نمیزنم.راجع به ثبات حرف می زنم.راجع به احساساتی حرف می زنم که در دوره ای بسیار پر رنگ هستن و در دوره های بعد نباید به اون پر رنگی باشن.من نگفتم باید از بین بره.چرا مسئله رو می پیچونی دوست من ؟نوجوونی یه پله.که همه تجربش می کنن.به عده ازش عبور می کنن.یه عده توش می مونن.
    شما توش موندی.به همین راحتی. از طرفی اومدی تو سایت و راه حل می خوای از طرفی نمی خوای قبول کنی مشکل داری و باید علمی حلش کنی.
    چیزهایی که گفتی همه عقیده ی عده ای هستن و عده ی دیگه ای ممکنه با دلیل و برهان های مختلف ردش کنن.وحی نیست.اتفاقا ان چیزی که وحیه کاملا مخالف با این عقایدیه که شما داری.
    پس به فکر رفع مشکلت باش دوست من.
    ویرایش توسط pasta : چهارشنبه 28 خرداد 93 در ساعت 17:40

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    دوست من شما میگی مشکلی با احساست نداری پس واسه چی در عذابی ؟ واسه چی به عنوان یک مشکل اومدی راه حل می خوای ؟
    من راجع به تخیل حرف نمیزنم.راجع به ثبات حرف می زنم.راجع به احساساتی حرف می زنم که در دوره ای بسیار پر رنگ هستن و در دوره های بعد نباید به اون پر رنگی باشن.من نگفتم باید از بین بره.چرا مسئله رو می پیچونی دوست من ؟نوجوونی یه پله.که همه تجربش می کنن.به عده ازش عبور می کنن.یه عده توش می مونن.
    شما توش موندی.به همین راحتی. از طرفی اومدی تو سایت و راه حل می خوای از طرفی نمی خوای قبول کنی مشکل داری و باید علمی حلش کنی.
    چیزهایی که گفتی همه عقیده ی عده ای هستن و عده ی دیگه ای ممکنه با دلیل و برهان های مختلف ردش کنن.وحی نیست.اتفاقا ان چیزی که وحیه کاملا مخالف با این عقایدیه که شما داری.
    پس به فکر رفع مشکلت باش دوست من.
    سلام
    شما یه بار پست های جدید من رو بخون ببین من کجا نوشتم من در عذابم !!، به عنوان این پستم هم نگاه کن ببین اصلا با چه عنوانی من ارسالش کردم.من واسه چه چیزی راه حل خواستم واسه نظریه و تست یک روانشناس خارجی چون خود ایشون گفتند چون من با فرهنگ ملی شما زیاد اشنایی ندارم پس بهتره نظریات من رو با افرادی که به انها اعتماد دارید به اشتراک بگذارید.
    من در جواب سر پرست سایت نوشتم که من ادم تخیلی هستم و از این کارم لذت میبرم و خودم فکر میکنم یه هدیه از طرف خداست.چون میخواستم نظر ایشون رو در باره تخیل بدونم حالا چرا میخواستم بدونم؟چون روانشناسان خارجی معتقد هستند که تخیل گرای در هر سنی هست و هیچ ایرادی ندارد که انسان از این استعداد فوق العاده استفاده کند و گفته بودند تخیل گرایی همراه با واقع گرایی بهترین عامل برای پیشرفت و خلاقیت است و دلایل علمی بسیاری رو هم به خاطر این مورد اورده بودند و این نظریه رو اثبات کرده بودند که من یرای شما چند مورد رو مثال زذم .
    من توی چی موندم؟شما داری از چی حرف میزی یعنی چی یکی می مونه یکی رد میکنه حرف های شما اصلا پایه علمی ندارد تمام مراحل زندگی به هم دیگه وصل هستند و جدا از هم نیستند،و هیچ کس نمی تونه یه مرحله رو رد کنه مگه میشه قسمتی از زندگی رو رد کرد.
    شما اگر دلیل علمی برای رد نظریه هایی که داشتم دارین بیارین.و یه وحی هم در مورد نظریه هایی که گفتم بیارین
    خداوند خودش دستور به فکر دادن داده و گفته در کار خدا بیاندیشید
    نظریه منکوویچ در باره فکر
    برای اینکه بتوانید بهتر فکر کنید و بیشتر درک کنید از تخیل استفاده کنید چون تخیل مثل یک چراغ روشن در تاریکیست.

Banned
    آخرین بازدید
    دستاوردها:
    تشکرها
    806

تشکرشده 750 در 251 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دوست من ، من خودم تجربه ی رمان نویسی و آهنگ سازی بی کلام و طراحی بازی کامپیوتری داشتم.پس قوه ی تخیل بنده رو هم دست کم نگیر و بدون انیشتین گفته تخیل مهمتر از دانشه زیرا دانش محدوده اما تخیل دنیا رو در بر می گیره.اینارو گفتم بدونی این بخش از حرفاتو می فهمم اما ربطش به مسئله ای که الان داریو متوجه نمیشم.گنگ توضیح میدی.
    تخیل چه ربطی به مشکلت برای تلاش به رسیدن به یک دختر داره ؟
    من می گم شما احساسی فکر می کنم و تصمیم می گیری و تصمیماتت وابسته به احساسه.من حرفی از تخیل نزدم.تخیل رو بذار کنارو.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    دوست من ، من خودم تجربه ی رمان نویسی و آهنگ سازی بی کلام و طراحی بازی کامپیوتری داشتم.پس قوه ی تخیل بنده رو هم دست کم نگیر و بدون انیشتین گفته تخیل مهمتر از دانشه زیرا دانش محدوده اما تخیل دنیا رو در بر می گیره.اینارو گفتم بدونی این بخش از حرفاتو می فهمم اما ربطش به مسئله ای که الان داریو متوجه نمیشم.گنگ توضیح میدی.
    تخیل چه ربطی به مشکلت برای تلاش به رسیدن به یک دختر داره ؟
    من می گم شما احساسی فکر می کنم و تصمیم می گیری و تصمیماتت وابسته به احساسه.من حرفی از تخیل نزدم.تخیل رو بذار کنارو.
    قبل از هر چیزی به خاطر موزیک های بی کلامی که اپلود کردی ممنونم ،
    نه دیگه من الان دیگه نمیخوام به دختر مورد علاقه ام برسم ،دختره رو فراوش کردم رفت
    الان دنبال یه گزینه میگردم، که روانشناس خودم در حال شناخت خودم به خودم هست تا بتونم اونی که بهم میخوره رو پیدا کنم.
    به این خاطر به مسله تخیل پرداختم چون روانشناسم تو تست های شخصیت سنجیم بهم گفته بود برای انتخاب همسرت هم از تخیلت کمک بگیر.
    من هم بعضی از چیزها رو به اشتراک میذارم تا دچار انحراف نشم

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    تخیلات شما آسیب رسان هست . واقع گرایی می گوید طرح و نقشه و برنامه برای زندگیت داشته باش و اینکه چشم اندازی ترسیم کنی برای آن برنامه و اهداف واقع بینانه کاملاً با خیال پردازی ها فرق می کند .

برای نمونه آسیبی که شما از این خیال پردازیها دیده ای را یادآوری می کنم . دورانی که به آن دختر علاقمند بودی و قطعاً خیال پردازیها از بدست آوردنش و زندگی در کنارش و لذت این زندگی رمانتیک و .... داشته ای و طبیعی هست که تمام وجودت وابسته به لذت این تخیلات شد و نتیجه آن افسردگی بعد از محقق نشدن این رویاها شد .

به نظر شما چرا این همه معصومین از آرزوهای دور و دارز نهی کرده اند ؟ چرا در قرآن آمده است که ان الله لا یحب کل مختال فخور ؟ ( چرا خدا اعلام کرده که اهل اختیال یعنی خیال پردازان را دوست ندارد )

به نظرم شما اول باید روی تعارضات خود کار کنید یعنی مثلاً در زمینه مشاوره گرفتن خود را یکدله کنید و یا از آن روانشناس غربی مشاوره بگیرید و دربست راهکارهای ایشان را بپذیرید یا از همدردی ..... چون پر واضح هست که بین نگاه و نگرش آن روانشناس و همدردی از بسیاری جهت تفاوت ماهوی وجود دارد و لذا شما هم بخواهی گوشت به اینجا باشد هم به آنجا خود را سرگردان ساخته ای و چون بنده مشاهده می کنم که شما بیشتر تمایلت به پذیرش نظرات روانشناس غربی هست پس به راهکارهای ایشان عمل کنید و بهتره دیگر در همدردی مشاوره نخواهید .

11. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

Dreams end (شنبه 31 خرداد 93), pasta (شنبه 31 خرداد 93)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    247

تشکرشده 112 در 69 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان نمایش پست ها
    تخیلات شما آسیب رسان هست . وقاع گرایی می گوید طرح و نقشه و برنامه برای زندگیت داشته باش و اینکه چشم اندازی ترسیم کنی برای آن برنامه و اهداف واقع بینانه کاملاً با خیال پردازی ها فرق می کند .

برای نمونه آسیبی که شما از این خیال پردازیها دیده ای را یادآوری می کنم . دورانی که به آن دختر علاقمند بودی و قطعاً خیال پردازیها از بدست آوردنش و زندگی در کنارش و لذت این زندگی رمانتیک و .... داشته ای و طبیعی هست که تمام وجودت وابسته به لذت این تخیلات شد و نتیجه آن افسردگی بعد از محقق نشدن این رویاها شد .

به نظر شما چرا این همه معصومین از آرزوهای دور و دارز نهی کرده اند ؟ چرا در قرآن آمده است که ان الله لا یحب کل مختال فخور ؟ ( چرا خدا اعلام کرده که اهل اختیال یعنی خیال پردازان را دوست ندارد )

به نظرم شما اول باید روی تعارضات خود کار کنید یعنی مثلاض در زمینه مشاوره گرفتن خود را یکدله کنید و یا از آن روانشناس غربی مشاوره بگیرید و دربست راهکارهای ایشان را بپذیرید یا از همدردی ..... چون پر واضح هست که بین نگاه و نگرش آن روانشناس و همدردی از بسیاری جهت تفاوت ماهوی وجود دارد و لذا شما هم بخواهی گوشت به اینجا باشد هم به آنجا خود را سرگردان ساخته ای و چون بنده مشاهده می کنم که شما بیشتر تمایلت به پذیرش نظرات روانشناس غربی هست پس به راهکارهای ایشان عمل کنید و بهتره دیگر در همدردی مشاوره نخواهید .
    سلام
    من این مطلب رو قبلا هم خدمتتون عرض کردم من هیچ نوع تخیل پردازی رو در مورد دختر مورد علاقه ام نکردم و حتی یک بار هم در تخیلاتم خودم رو با ایشون تصور نکردم و اصلا در خیالم با ایشون زندگی نکردم.تنها دلیل شدت عشق من دعا و امیدی بود که به خدا داشتم من برای رسیدن به دختره دعا میکردم و چون امید به اجابت دعایم داشتم این عشق در وجودم شعله ور میشد.من هیچ لذتی رو در تخیلاتم نبردم
    من هیچ وقت افسرده نشدم زمانی که دختر مورد علاقه ام نامزد شد تنها به یک دلیل شکستم و ان هم این بود که دیگه نمی تونستم به دعا اعتماد کنم دیگه نمی تونستم به خدا امیدوار باشم.
    ضمن یاد اوری خدمت شما
    ایه صریح قرانی
    اگر دعای بنده ام نباشد من هیچ اعتنایی به او نمیکنم . من ارزوی دور و دراز نداشتم از خدا مهر یک دختری را خواستم تا به رسم سنت پیامبر ازدواج کنم.
    عاشق شدم و دعا کردم تا به دختره برسم . ارزوی درازی نداشتم
    چنان چه حضرت خدیجه عاشق حضرت محمد شد و از خدا خواست و اخر به او رسید
    خود خدا گفته بخوان مرا تا اجابت کنم تو را
    حضرت علی گفته از خدا بخواه چرا که گنج های زمین و اسمان در دست اوست

کمی زود قضاوت کردید خانم فرشته مهربان
    من قبل از اینکه به سایت همدردی بیام با اون روانشناس در ارتباط بوذم و هزینه زیادی رو هم به ایشون پرداخت کردم ، قرار بر این بود که ایشون به مدت 7 ماه وقتشون رو در اختیار من بذارند و بهم کمک کنند تا بتونم اول شخصیت خودم رو بشناسم و بعد اون رو تغیر بدم کاری که من با روانشناسان ایرانی جواب نگرفته بودم.
    من اطلاعاتم رو به دو منبع وصل کردم منبع اول سایت همدردی منبع دوم پایگاه تینز
    پایگاه تینز تست های شخصیتی برگزار میکنه با سوال و جواب و برنامه های خاص که تو ایران چنین چیزی وجود ندارد و این پایگاه جواب هاش رو بعد از تست میده و میگه از نظر ما تو اینطوری هستی اما بهتره از نظرات و منابع دیگران هم استفاده کنی و در کل به یک جمع بندی برسی
    سایت همدردی تست شخصیتی و تست های مختلف نداره و فقط مشاوره میده من هم در تست شرکت میکنم هم از اینجا مشاوره میگیرم
    پایگاه تینز یه حرفی رو میزنه و میگه دلیلش اینه و من اون حرف رو در اینجا مطرح میکنم و روش بحث میکنم حتی حرف های شما رو هم به اونا مینویسم و دفاع میکنم
    هیچ یک از روانشناسان پایگاه تینز چنین حرفی رو به من نزدند که شما زدید با وجود اینکه حتی روش درمان پایگاه تینز رو به مسخره گرفته بودم
    این چندمین دفعه است که من از کاربران سایت چنین چیزی میشنوم ، ((از اینجا مشاوره نگیر ))
    اگه خواست شما این باشه مشکلی نیست دیگه پستی رو در این انجمن ارسال نمیکنم.برخوردتون کمی تحقیر امیزه
    منکوویچ که یک مسلمان 12 امامی شیعه است در کتابش نوشته مشاوره باید مثل بقیه علم ها از منابع مختلف باشد زیرا گوناگونی در مشاوره و استفاده از منابع مختلف باعث رشد استعداد فکری میشود. که همین مطلب با ایات قران نیز مطابقت دارد.
    اگر از یک نوع عسل استفاده کنید طعم حقیقی ان را نخواهید چشید ، از عسل های گوناگون استفاده کنید تا به طعم واقعی ان پی ببرید
    برای تشخیص زیبایی زشتی لازم است
    سپاس از همگیتون
    این واقعا دیگه اخرین پست من خواهد بود

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)