مینوش جون حتما اون دوستات خیلی بدجنسند که اینطوری روحیتو خراب کردند . با هر کسی دوستی نکن. حالا خودشون خیلی خوشگلند ؟! من خودم تو مدرسه توسط کسی مسخره میشدم که خودش چاق و قد کوتاه بود بینیشم قوز داشت اما خوشگل بود همیشه بهم تیکه مینداخت و بینیمو مسخره میکرد ! جالب ایجاست که دوستم شنید که پشت سرم میگفت پونی خوشگله من بهش میگم دماغ کوفته ای شوخی میکنم! دوستم گفت نمیان بگند خوششگلی چون فکر میکنند مغروو میشی >
من چون تنهاl به خودم گیر میدم دیگه اگه اون زیبای های دیگه مهم ترند پس چرا تنهام ؟؟!
من بدبختم چون دخترم تنهایی نمیتونم خوشبخت زندگی کنم چون افکارم روحیاتم جوریه که این زندگی مناسب من نیست . دیگه دارم رویا پردازی میکنم رویای من اینه ازینجا برم برم جایی که بهم آرامش بده با کسی باشمم که درکم کنه . خب بعضیا رویاشون ماشین مدل بالا و خونه لوکس و شیک تو بهترین و باکلاس ترین منطقه ی تهران هست میرند کلی کار میکنند بدست میارند و لذت هم میبرند اما من از تهران بدم میاد از حال و هواش از ریختش از تفریحاتش از امکانات مزخرفش که اصلا خوشحالم نمیکنه متنفرم خیلی هم راغب نیستم بینیم عمل بشه عملی بشم که چی بشه آخرش یه عده آدم ظاهر بین دورم جمع میشند البته خودمم زیبایی برام مهمه عمل بینی هم دوست ندارم خیلی کوچیک و غیر طبیعی بشه به من نمیاد فقط انقدر هم بزرگ غیر طبیعی هستش میشه صورت رو قشنگ تر کرد . باز هم گیر کردم نمیدونم چی درسته چی غلط . عمل بینی بعضیا رو زیبا میکنه بعضیا رو غیر طبیعی .
خب نگاه زیبا نمیدونم نگاهم زیباست یا نه ؟ چشمام قشنگه میگند . نمیدونم شاید نگامم زیبا باشه البته بیشتر وقتا ناراحتم...برق خوشی هم زود میاد تو چشمام اگر واقعا خوشحال باشم چون کم حرفم بیشتر با نگاه احساسم رو نشون میدم .

برق خوشی هم زود میاد تو چشمام اگر واقعا خوشحال باشم چون کم حرفم بیشتر با نگاه احساسم رو نشون میدم .

الان میگم آره کسل کنندست چون دیگه خسته شدم چون احساس میکنم از همه بی عرضه ترم از همه زشت ترم حالا بماند که از وقتی فهمیدم نیاز به محبت یه نفر دارم زدم خودمو له کردم گفتم تو زشتی و جذاب نیستی نمیتونی کسی رو خوشبخت کنی! خیلی بدم با خودم من خودمو نمیبخشم چرا این باورو این چند سال تو ذهنم بهش پر و بال دادم حالا بیرون کردن از ذهنم سخته ..
بیکارم مگه؟! بعدشم میوه گرونه ! 

علاقه مندی ها (Bookmarks)