به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 32 , از مجموع 32
    در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 مرداد 93 [ 02:40]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    42

تشکرشده 124 در 45 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Elena1994 نمایش پست ها
    کتاب رو جایی آپلو کنید که فایل زیپ پشتیبانی کنه ، پرشین گیگ یا سایت های آپلودی که پشتیبانی کنه تو گوگل بزنید آپلود فایل زیپ

کتاب رو حتما بزارید خیلی کنجگاوم و دوست دارم بخونم.

- - - Updated - - -

ببینید ، رفتارش تا قبل از اون طوری نبود که من فکر کنم از من خوشش نمیاد رفتارش اینو نشون نمیداد ، اون میومد دنبال من همیشه میومد دانشگاه میومد کلاس و تقریبا هر روز با من هماهنگ میکرد و کارای منو انجام میداد ، خب من پیش خودم گفتم اخه یه آدم معمولی که اینکارارو نمیکنه ما با هم دوست صمیمی بودیم که من علاقه ام بهش از دوست بیشتر بود..
    بعدش اون پسر سعی کرد به من نزدیک بشه، از مسائل و جک ها و حرف زدن در مورد این چیزا گرفته تا تعریف کردن و .. ، همیشه هم نگاهی منحرف و یه جورایی تشنه داشت مخصوصا جلو من اینطوری تابلو رفتار میکرد که من بفهمم چی به چیه ، سعی کرد به من نزدیک بشه و به اندامم دست بزنه و حتی دستش رو آورد اما من جلوش رو گرفتم و نذاشتم اینکارو انجام بده و گفتم نمیخوام و هفته بعدش سر مساله کوچیک گفت من اصلا ازت خوشم نمیاد میدونستم تو عوض بشو نیستی ، منم پیش خودمم فکر میکردم اخه منظورش چیه که عوض بشو نیستم، اون چون میدونست من دوسش دارم از این علاقه من سو استفاده کرد و توقع داشت به واسطه علاقه ای که بهش دارم خودمو براش فدا کنم - گرنه من به هیچ کس حتی اجازه نمیدم حتی باهام حرف بزنه خیلی سرد و بی اعتنا نسبت به بقیه ام طوری که مامانم میگه خیلی رفتارت با مردم بده زبونت نیش داره مثل عقرب میمونی- اما این مورد مثلا فرق داشت ..

درسته عنوان رو درست نزدم ، اما نمیدونم حرفامو چطوری بگم
    راستش خب یه جورایی سوال و معضل من این بود که ما دخترا نیاز عاطفی داریم و این عشقی که من داشتم هم همین نیاز بود اما انگار هیچ پسری این مورد رو نمیپسنده و هیچ پسری در مقابل نیاز عاطفی نداره ، اگه داشته باشه نیاز جنسی آقایون صد برابر از نیاز عاطفیشون بیشتر و بیشتره و به نیاز عاطفیشون زور میگه... این تفکر در من بوجود اومده مردی که ما تو خیالمون میسازیم وجود خارجی نداره و نیست نگردیم بهتره ..

به همین خاطر هر کس که بخواد نزدیکم بشه تو ذهنم این میاد که این از من خوشش نمیاد، از بدن و قیافه و جسم من خوشش میاد منم ناخودآگاه از متنفر میشم :( ...
    منم برا همین میگم که باید تو انتخابتون دقت کنید،شما خودتونم میگید جلوی شما یه جور خاص رفتار میکرد که نیتشو بهتون نشون بده!!جای تعجبه که شما چرا با اینکه اینو متوجه میشدید بازم جلوشو نمی گرفتید(همونیه که گفتم همون اول جلوشو بگیرید).ببینید با این کار شما اون با خودش فکر کرده که شما مخالفتی ندارید یه جورایی برا همینم تو ذهنش برای شما برنامه ها چیده ،درست مث شما دختر خانوما که یه تصویر سازی از کارهای مورد علاقتون انجام میدید ولی خب نوع تصویر سازی ایشون فرق داشته،خلاصه وقتی این تصویر سازیا اتفاق بیفته و بعدش همه چی فروبریزه حتما شما هم قبول دارید که دیگه نمیشه درستش کرد حالا شما دخترا یه طور و اون پسر هم یه طور
    ببینید تو پسرا خب طبیعیه واقعا یه سریا هستن به خاطر جسم دختر باهاش ارتباط برقرار میکنن ولییی درست مثل بعضی دختر خانوما که فقط برا پول با پسرا ارتباط برقرار میکنن!!
    به نظرم بهتره زیاد به این چیزا فکر نکنید و فقط این تجربه یه درس عبرت براتون بشه که با نیاز جنسی آقایون به هیچ وجه شوخی نکنید(به نظرم کار شما از روی بی اطلاعی بود که بعد از مدتی مخالفت نکردن یهو برای خواسته ی اصلی اون پسر مخالفت کردید!!وگرنه باید همون اول محکم جلوش در میومدید!)حالا هم این اتفاق رو تعمیم ندید به همه ی پسرا(مث قضیه پول دوستی بعضی دخترا که نمیشه تعمیمش داد).بهترین کار اینه که برید تو اجتماع با یه طرز فکر دیگه و با اعتماد به نفس بالا و ارزش قائل شدن برای خودتون(که شما هم حق انتخاب دارید)
    به اینم کار نداشته باشید که دیگران چی فک میکنن!شما که برای دیگران زندگی نمیکنید!؟جوری زندگی کن که لذت میبری،همین مهمه
    میدونی چرا بین انگشتای دست فاصله هست؟چون یه روزی یه دستی پیدا بشه و این فاصله رو پر کنه! پس نگران نباش چون حتما یه روزی با یه نفری بهترین عشق رو تجربه میکنی فقط باید روی خرج کردن احساساتت تا قبل از اون اتفاق دقت کنی که بعدش این مشکلات براتون پیش نیاد.
    این فیلمم اگه تونستید ببینید::The First Time شخصیت اولش یه دختریه که اخلاق خاصی داره و البته یه جورایی مث خودتون!!

2. کاربر روبرو از پست مفید reza 12 تشکرکرده است .

Elena1994 (پنجشنبه 26 دی 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 13 آبان 97 [ 22:02]
    سطح
    48
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    291

تشکرشده 315 در 142 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط reza 12 نمایش پست ها
    منم برا همین میگم که باید تو انتخابتون دقت کنید،شما خودتونم میگید جلوی شما یه جور خاص رفتار میکرد که نیتشو بهتون نشون بده!!جای تعجبه که شما چرا با اینکه اینو متوجه میشدید بازم جلوشو نمی گرفتید(همونیه که گفتم همون اول جلوشو بگیرید).ببینید با این کار شما اون با خودش فکر کرده که شما مخالفتی ندارید یه جورایی برا همینم تو ذهنش برای شما برنامه ها چیده ،درست مث شما دختر خانوما که یه تصویر سازی از کارهای مورد علاقتون انجام میدید ولی خب نوع تصویر سازی ایشون فرق داشته،خلاصه وقتی این تصویر سازیا اتفاق بیفته و بعدش همه چی فروبریزه حتما شما هم قبول دارید که دیگه نمیشه درستش کرد حالا شما دخترا یه طور و اون پسر هم یه طور
    ببینید تو پسرا خب طبیعیه واقعا یه سریا هستن به خاطر جسم دختر باهاش ارتباط برقرار میکنن ولییی درست مثل بعضی دختر خانوما که فقط برا پول با پسرا ارتباط برقرار میکنن!!
    به نظرم بهتره زیاد به این چیزا فکر نکنید و فقط این تجربه یه درس عبرت براتون بشه که با نیاز جنسی آقایون به هیچ وجه شوخی نکنید(به نظرم کار شما از روی بی اطلاعی بود که بعد از مدتی مخالفت نکردن یهو برای خواسته ی اصلی اون پسر مخالفت کردید!!وگرنه باید همون اول محکم جلوش در میومدید!)حالا هم این اتفاق رو تعمیم ندید به همه ی پسرا(مث قضیه پول دوستی بعضی دخترا که نمیشه تعمیمش داد).بهترین کار اینه که برید تو اجتماع با یه طرز فکر دیگه و با اعتماد به نفس بالا و ارزش قائل شدن برای خودتون(که شما هم حق انتخاب دارید)
    به اینم کار نداشته باشید که دیگران چی فک میکنن!شما که برای دیگران زندگی نمیکنید!؟جوری زندگی کن که لذت میبری،همین مهمه
    میدونی چرا بین انگشتای دست فاصله هست؟چون یه روزی یه دستی پیدا بشه و این فاصله رو پر کنه! پس نگران نباش چون حتما یه روزی با یه نفری بهترین عشق رو تجربه میکنی فقط باید روی خرج کردن احساساتت تا قبل از اون اتفاق دقت کنی که بعدش این مشکلات براتون پیش نیاد.
    این فیلمم اگه تونستید ببینید::The First Time شخصیت اولش یه دختریه که اخلاق خاصی داره و البته یه جورایی مث خودتون!!
    ممنون ..

راستش من قبلا خبر نداشتم که قصدش متفاوته ، فکر میکردم مثل من فکر میکنه ( دقیقا همونطور که دخترا فکر میکنن پسرا عاطفی ان و پسرا فکر میکنن دخترا میل جنسی بالایی دارن ) .. دروغ چرا من حتی نمیدونستم آقایون و جنس مذکر میل جنسیشون خیلی خیلی ضروری و بالاست طوری که براشون مثل نون شب میمونه من این چیزا رو نمیدونستم و الانشم اصلا نمیتونم درک کنم.
    وقبول دارم که اشتباه کردم و الانم حواسم هست و اصلا حسرت گذشته رو نمیخورم چون دقیقا این از همون دسته ایه که علاقه به برقراری رابطه بدنی با دخترا داره و وقتی میبینم همچین آدمی بوده پیش خودم میگم بهتر شد که تموم شد، کسی که برا بدن خودش ارزش قائل نشه به درد لا جرز دیوار میخوره و بی ارزشه ، چون واقا بی ارزشه دست یابی به اون برا دخترا تنها به قیمت یه ذره آرایش کردنه و عشوه اومدنه بقیش رو خودش اتوماتیک وار بدون اراده میاد جلو - برام مهم نیست دیگه و خوشحالم فهمیدم ،البته که اون آقا همچنان رو تصمیمش مسممه انگار که این کار من باعث شد احساس شکست کنه این رو از طریق همکلاسیای دانشگاهی شنیدم اما هیچ ربطی به من نداره اگه تو ذوقش خورد به درک که خورد ، همونطور که احساسات من به اون ربطی نداشت اما من دیگه حواسم هست چطوری برخود کنم

منظور من از حرفام این نبود که پسرا همشون اینطورین ولی اکثریتشون اینطورین ، همونطور که اکثر دخترا پول پرست و آهن پرست شدن - ولی من معیار ها و تصمیمات خاص خودمو دارم که فعلا حتی فکر کردن بهشون برام زوده ممنون از حرفاتون خیلی کمک کرد.

4. کاربر روبرو از پست مفید Elena1994 تشکرکرده است .

reza 12 (جمعه 27 دی 92)

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)