سلام به همه دوستان
امیدوارم حال همگی خوب باشه
من چند روزی به این تاپیک سر نزده بودم
از دوستانی که به من امیدواری دادند ممنونم. صبا، بی دل
، نازنین
در مورد مرگ فامیل همسرم هم بعد زایمانش که آقای بی بی و صبا برام نوشته بودند از اونها هم متشکرم اون موقع روحیم خیلی بد بود نمیتونستم پست بذارم
راستش خطاب به کسانی که فکر میکنن من خیلی محکم بودم و آه و ناله نکردم به خاطر بارداری باید بگم منم سه چهار ماهی به خاطر ویار حسابی حالم خراب بود و حتی توی تالار یه تاپیک هم به این دلیل داشتم حالا شانس آوردم بعضیا ندیدنش و به نظرشون اومده من اصلا ننالیدم
این آدرس تاپیکم با عرض شرمندگی
http://www.hamdardi.net/thread-27257.html
کلا در مورد خودم همیشه بدترین گزینه رو در نظر میگیرم شبهای امتحان اگه یکی از مباحث رو فرصت نمیکردم بخونم کاملا مطمئن بودم نصف بیشتر سوالا از همون مبحث هستش کلا بدترین حالت رو در مورد خودم همیشه در نظر میگیرم ولی در مورد دیگران خیلی خوش بین هستم و از اطرافیانم تقریبا هر کس میخواد امیدوار بشه و به مرز ناامیدی رسیده حتما میاد با من درد دل میکنه تا با دید خوشبینانه دغدغه رو ازش دور کنم
چند روز پیش رفتم از کتابخانه دانشکده یه رمان گرفتم بخونم تا روحیم عوض بشه و فعلا یه مدت به یتیمی بچه ها بعد زایمان و ... فکر نکنم از صفحه سوم به بعد رمان پر بود از زنهایی که سر زا میرفتند یا بچشون موقع دنیا اومدن می مرد
با این حال مطالعه اون رمان، از حال و هوای بدی که داشتم تا حدی منو درآورد و به زندگی عادی برگردوند خدا رو شکر
صبا جان ممنون که در تمام موارد منو همراهی میکنی در مورد اسم بچه دیگه راجع بهش صحبت جدی نکردیم
همسرم از روزی که خانم فامیلشون بعد زایمان فوت کرد در برابر من همش تسلیم میشه در هیچ موردی مخالفت یا بحث نمیکنه فکر کنم میترسه حضورم موقتی باشه بعدا عذاب وجدان بگیره چند روز پیش میگفت به نظرت شایان (اسم انتخابی من) از کورش (اسم انتخابی خودش) قشنگ تره؟ من هم گفتم خوب به نظر من همینطوره با حالت تسلیم گفت باشه
البته نگفت چی باشه من هم دیگه ادامه ندادم نمیخوام تو حالت غیر طبیعی که پیدا کرده ازش قولی بگیرم البته زیاد هم به اینکه کدوم اسم انتخاب بشه اهمیت نمیدم مخصوصا بعد اون اتفاق
راستی صبا یه فکری کردم هدیه ای که قابل باشه به ذهنم نرسید به جای هدیه برای موفقیتت دعا میکنم
بچه ها اگه میشه وقتای دعا و عبادتتون به یاد من هم باشید

، بی دل

علاقه مندی ها (Bookmarks)