به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 31 نخستنخست 12345678910111222 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 304
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

RE: صندلی داغ سری نهم

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام
    تصور نمی کنم سئوالی برای طاهره گرم باشه. ولی از آنجا که نام این یار قدیمی همدردی در تالار هست و نیست و افراد دوست دارند بیشتر ازشون بدونند چند تا سئوال سرد و نیمه گرم و داغ:

سلام و احترام ،
    ممنون از لطف شما ..
    خدا به خیر کنه ..
    چه سوالایی ..
    مرسی از توجه ویژه ای که به بنده دارین ..
    شما همیشه اینجوری هوای اطرافیانتونو رو دارین؟

اگر خدا بودی و اینهمه خلایق را روی زمین می آفریدی، برایشان پیامبری هم از سوی خودت می فرستادی یا نه؟

صادقانه بگم که واقعا نمی دونم ..
    اصلا تصورش رو هم نمی تونم بکنم که خدا بوده باشم ..
    دیگه چه برسه به بعدش ..
    راستش از فکر کردن بهش دچار واهمه میشم ..

2 - در اوائل تالار زحمت زیادی کشیدی و پراکندگی آموزش ها برای تازه واردین را تجمیع کردید در این پست ، ولی به نظر می رسد هنوز هم کسانی که با تالار گفتگو آشنا نیستند به هنگام ورود به تالار گیچ می شوند، راه علاجی سراغ دارید؟

دقت افراد معمولا با هم متفاوته ، ضمن اینکه وقتی کسی با هیجان و نگرانیهایی که تو ذهنش هست برای اینکه به سرغت خودش رو از تنگنا خارج کنه وارد اینگونه فضاها میشه ، اصولا دقتش کمتر میشه ..
    یادمه یه وقتی تصمیم بر این بود که به محض عضویت اشخاص همراه با پیام خوشامدگویی لینک مربوط به قوانین تالار ، نحوه آموزش حضور در تالار و .. به صورت اوتوماتیک برای افراد ارسال بشه .. نمی دونم اینکار شد یا نه ..
    اما شاید یکی از راههاش این باشه که لینهایی از این دست رو جوری ساماندهی کنید که هم به شکل پیام ارسال بشه و هم تا مراجع مثلا می خواد پست بزاره به شکل یک آلارم روی صفحه ظاهر بشه و ..
    متخصصهای اینترنت و .. شاید بتونن راه حل های خوبی در این خصوص بدن ..

3 - اگر خاطرتون باشد ماههای اول تالار ما سعی داشتیم با آزادی کامل تالار را اداره کنیم، اما برخوردها، و درگیری ها و تنش ها همه وقت مدیران را به خود می گرفت؟ ناچار شدیم محدود کنیم؟ آیا فکر می کنید تصمیم درستی بود. یا باید با همان سبک مثل سایر تالار ادامه می دادیم؟

به نظرم تصمیم خوبی بود ..
    شخصا اولش یه کوچولو نقد داشتم در مورد این کار ..
    اما به مرور که وجوه تاثیرگذاری تخصصی این تالار رو روی مراجعینش دیده ام فکر می کنم اینجا یه فروم عمومی و عادی نیست و باید حتی اگه به سختی ، نوع حضور افراد رو در اون متمایز کرد .. ضمن اینکه اینکار به ظرافت تاکید داره روی آموزه های رفتاری و مهارتهای زندگی ..

4 - موفقیت تالار همدردی را با آشنایی که با آن دارید چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا پیشنهادی برای بهتر شدن آن دارید؟

[size=medium]- خیلی خوب ..
    با وجود اینکه تیم مدیریت تالار به لحاظ کمی و از نظر جذب افراد متخصص نتونسته شاید به اونجا که میخواسته برسه و همینطور محدودیتها و مشکلات مالی و هزینه ها و .... که به هر نحوی این تالار باهاش روبرو بوده .. به نظر من به بهترین شکل ممکن در روش پویایی گروهی موفق عمل کرده و تونسته با استفاده از خرد جمعی همه ی کسانی که به نحوی برای حل مشکلشون به تالار مراجعه کرده و می کنن و با بهره گیری از تفاوتهای بارزی که بین این افراد هست قدرت فهم مشکلات و مسائل و روش برخورد با اونها رو تقویت و تسهیل کنه ..
    - باید اجازه بدید بیشتر فکر کنم
    [/size]

5 - فکر می کنید علت اقبال کاربران به پستها و تاپیک های شما بیشتر به خاطر کدام وجهه آنست؟

شما لطف دارین اما من متوجه همچین چیزی نشدم .. اتفاقا خودم همیشه فکر می کردم که نمی تونم نرم بنویسم و اونقدر پیچش می دم که دیگران خسته میشن از خوندشون ..

6 - کدام بخش تالار نیاز به تقویت بیشتری دارد، و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود؟
    7 - رویکرد عضویت های چندگانه تالار را چگونه ارزیابی می کنید آیا تغییراتی را پیشنهاد می دهید؟

برای این دوتا سوال اجازه بدین بیشتر فکر کنم ..

8 - کلم پلو را بیشتر دوست دارید یا تدریس در دانشگاه رو؟

هر دو .. گاهی این .. گاهی اون ..

9 - به نظرتون آیا تالار همدردی وجه منحصر به فردی دارد که آن را از سایر فضاهای مجازی متمایز کند؟ آن کدامست؟

بله .. بهره گیری از مشکلات مراجعین برای حل مشکلات مراجعین ..

10 - اگر جوابتان به سئوال اول مثبت بود، از طریق آن پیامبر چه چیزی را به آدمها می گفتید که احتمالا با عقل و علمشان نمی توانستند کشف کنند؟( آیا زندگی پس از مرگ را هم جزء آن دسته از مسائل مهم می دانید که عقل و علم بشر نمی توانند از چگونگی آن مستقیما اطلاع حاصل کنند)

- معذورم

11 - گفتید که این دعا را خیلی دوست دارید:
    مولای یا مولای أنت المولی وأنا العبد و هل یرحم العبد إلا المولی و ...
    آیا دعای ابوحمزه ثمالی رو خوندید؟ (اگر نخوندید بخونید، در صندلی داغ بعدی یه سئوال داغ دارم)

دعای ابوحمزه رو خوندم ..
    اتفاقا خیلی هم زیاد ..
    ولی در گذشته ..
    راستش آخرین بارها فکر می کنم حداقل باید دور و بر 12 سال پیش بوده باشه ..
    الان کاملا به یاد ندارمش ولی محتواش توی ذهنمه ..
    .

اون دعا رو شاید چون بیشتر از رادیو و تلویزیون پخش میشه و زیاد می شنومش و مدام منو به خودش مشغول می کنه اینقدر دوستش دارم .. و واقعا دوستش دارم و .. به قول جوونا باهاش حال می کنم..

12 - یخ ترین سئوال و داغترین سئوالهای فوق کدوم بود؟
    به نظر من همش داغ بود حتی اون سوالی که به نظر طنز بود

نقل قول نوشته اصلی توسط بی دل
    نقل قول نوشته اصلی توسط بالهای صداقت

1) نظرت چیه ، که هرکس در صندلی داغ ، دغدغه های ذهنی خودش رو می پرسه؟
    .
    .
    .
    .

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی

2 - در اوائل تالار زحمت زیادی کشیدی و پراکندگی آموزش ها برای تازه واردین را تجمیع کردید در این پست ، ولی به نظر می رسد هنوز هم کسانی که با تالار گفتگو آشنا نیستند به هنگام ورود به تالار گیچ می شوند، راه علاجی سراغ دارید؟

3 - اگر خاطرتون باشد ماههای اول تالار ما سعی داشتیم با آزادی کامل تالار را اداره کنیم، اما برخوردها، و درگیری ها و تنش ها همه وقت مدیران را به خود می گرفت؟ ناچار شدیم محدود کنیم؟ آیا فکر می کنید تصمیم درستی بود. یا باید با همان سبک مثل سایر تالار ادامه می دادیم؟

4 - موفقیت تالار همدردی را با آشنایی که با آن دارید چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا پیشنهادی برای بهتر شدن آن دارید؟

6 - کدام بخش تالار نیاز به تقویت بیشتری دارد، و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود؟

7 - رویکرد عضویت های چندگانه تالار را چگونه ارزیابی می کنید آیا تغییراتی را پیشنهاد می دهید؟

9 - به نظرتون آیا تالار همدردی وجه منحصر به فردی دارد که آن را از سایر فضاهای مجازی متمایز کند؟ آن کدامست؟

:cool:

سلام طاهره گرامی

سلام بر بی دل عزیز

1. چرا تا بحال عزب اوقلی موندی؟ فلسفه ای پشت اش بوده؟ فکر میکنی وقتش نرسیده؟

- چون هنوز اون مرد خوشبختو پیدا نکردم .. ;)
    - نه .. فلسفه خاصی نداشته ..
    - نه .. همچین فکری نمی کنم ..

2. چی میشه که یکی مثل شما در سن 34-5 سالگی هنوز مجرده شاید هم فکر میکنه وقتش نرسیده، اما یک بنده خدایی در سن 17 سالگی فکر میکنه اند کمالات مورد نیاز ازدواجه، فک و فامیل و تیر و طایفه را اعزام میکنه به اقصی نقاط برای یافتن همسری مناسب بر اساس لیستی شامل خصوصیات مورد نظر! از قضا گویا تریپ اعتماد بنفس آقا همه رو هم قانع کرده ... اصلا غیبت مردم به ما نیومده شما همون سوال خودتو جواب بده

جدای از شوخی .. اگر چه از من سوال نکردی ولی خب من نظرم رو در مورد نوشته هایی که ظاهرا به دنبال بلند بلند فکر کردن اینجا نوشته شده می دم ..
    چون آدمها با هم فرق دارن ..
    چون نگاه همه به مسائل مثل هم نیست و قرار نیست اگه چیزی به نظر ما عجیبه برای بقیه هم همینطوری باشه ..

3. مدرک فوق لیسانس مگه میتونه مدرس دانشگاه باشه؟

بله .. البته اگه نخواید هیات علمی باشید و بخواین به صورت حق التدریس کار کنید و همینطور در رشته ای که خوندین تعداد متخصص کم باشه ، با مدرک فوق لیسانس امکان تدریس در هر دانشگاهی رو دارید..

4. دیگه چه خبر؟

خبری خاصی نیست جز زندگی ..

5. راسته که میگن شیرازیها حال ندارند؟ تنبلی که در مورد ارسال پستهات گفتی مربوط به حال ندار بودن شیرازی ها نیست؟

آره میگن .. ممکنه باشه ..

6. کناره گیری ات از مدیریت چی؟ ربطی به موضوع فوق داشت؟

قبلا توضیح دادم .. ضمن اینکه از مخفی بودن در تالار خوشم نمیومد و دوست هم نداشتم وقتی می یام رنگ اسمم خاص باشه ..

در این لحظه دیگه حال نداریم بیشتر سوال بپرسیم انشا الله بعدا برای سوزوندن خدمت میرسیم.

راحت باشین شما تو رو خدا .. ما هستیم ..

2. 7 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

طاهره (چهارشنبه 10 خرداد 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام
    از خانم طاهره به زییایی به سوا لات پاسخ دادند خیلی تشکر و قدردانی می کنم

نفر بعدی از الان نوبت خانم مریم است در صندلی داغ شرکت کند صندلی داغ خیلی داغ جذاب کنید

4. 3 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (شنبه 20 خرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

آقای ابراهیمی لطفا اسم نفر بعدی رو کامل بگید تا مطمئن بشیم .
    کدوم مریم؟ marayam 123 ?

6. کاربر روبرو از پست مفید گلنوش67 تشکرکرده است .

گلنوش67 (دوشنبه 15 خرداد 91)

عضو فعال آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 28 فروردین 94 [ 21:07]
    سطح
    100
    Overall activity: 5.0%
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    8,459

تشکرشده 9,108 در 2,116 پست

Array

سلام به همه دوستان عزیز

از همین حالا نوبت دوست خوبمون خانم marayam 123 میباشد.

متشکرم

8. 4 کاربر از پست مفید محمدابراهیمی تشکرکرده اند .

محمدابراهیمی (شنبه 20 خرداد 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 آذر 91 [ 02:06]
    سطح
    43
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4,800

تشکرشده 4,874 در 1,141 پست

Array

به به مریم خانم 123 گل:

بالاخره شما هم به دام افتادی

محض دست گرمی جواب بده اینا رو فعلا

1-این 123 یعنی چی؟
    2- مریم اسم واقعیته یا مجازی؟
    3-چطوری با همدردی اشنا شدی؟
    4-کدوم بخش تالارو بیشتر دوست داری؟
    5- چه پیشنهاد و انتقاداتی به مدیر همدردی داری؟

6- میونت با آرایش چطوره؟
    7-فکر میکنی چرا انقد رابطه های دوستی بی سر وته زیاد شده؟

نه فکر کنی تمومه دوباره برمیگردم

10. 4 کاربر از پست مفید گلنوش67 تشکرکرده اند .

گلنوش67 (شنبه 20 خرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام گلنوش عزیز

این 123 یعنی چی؟

1.خودمم نمیدونم !

مریم اسم واقعیته یا مجازی؟

2.اسم واقعیمه !

چطوری با همدردی اشنا شدی؟

3.وقتی در اوج مشکلات و بحرانها در زندگیم بودم و به دنبال مشاوری امین میگشتم سرچ کردم و خدا رو هزار بار شکر میکنم که با این تالار و دوستان آشنا شدم.این رو هم تو پرانتز بگم که برخی اوقات به مدیر همدردی بابت این همه ثوابی که برای ایجاد این تالار داره میبره حسابی حسودیم میشه !!!!!

کدوم بخش تالارو بیشتر دوست داری؟

4.بخش خاصی مد نظرم نیست گلنوش جان.اگر منظورتو خوب فهمیده باشم اینه که کدوم بخشه که بعد از باز کردن سایت با کله میری توش !؟

تاپیکهایی که پست ارسال کردم.میرم ببینم چند تا تشکر گرفتم و دید سایر اعضا به پستم چطور بوده
    .

چه پیشنهاد و انتقاداتی به مدیر همدردی داری؟

5.اینکه زودتر جواب ایمیلها رو بدن...البته درک میکنم ایشون سرشون خیلی خیلی شلوغه.و اینکه ایمیل کاربران در دسترس هرکسی که صرفا حق عضویت پرداخت میکنه قرار نگیره.
    متاسفانه در ماهای اخیر برای من مزاحمتای زیادی ایجاد شده و مدت چند روزی ایمیلم از سمت کاربرانی که تهدیدم کرده بودن مسدود بود که با پیگیری های شبانه روزی تونستم ایمیلم رو پس بگیرم...هرچند که هرچقدر ایمیل عاشقانه با همسرم در دوران نامزدی داشتم همش پاک شده بود ...

در اخر هم باز هم از ایشون بابت زحمات بی دریغشون سپاسگزارم.خدا تن سالم بهشون بده تا این راه رو ادامه بدن
    .

میونت با آرایش چطوره؟
    6.عالیه !
    البته فقط در خانه.انواع اقسام لوازم ارایش با مارکهای مختلف رو دارم و ازشون در منزل استفاده میکنم.اونم نه همیشه که برای همسرم عادی بشه.
    بیرون هم استفاده میکنم اما طوری که به قول مادربزرگم دوست بفهمه و دشمن نفهمه.

فکر میکنی چرا انقد رابطه های دوستی بی سر وته زیاد شده؟

7.سخت شدن شرایط ازدواج و زیاده خواهی دختر و پسر.
    دخترا که اکثرشون منتظر یه مرد پولدار با تحصیلات دکترا و خانواده کم جمعیت و خوش تیپ و مهریه بالای هزار تا سکه هستن

از اون طرف پسرا هم که دنبال دخترا با قد بالای 180 ! و هیکل باربی و پدرزن پولدارو و کارمند رسمی و مهریه زیر 14 تا سکه هستند.
    خوب معیارا تقریبا در اکثر موارد رو به روی همه نه کنار هم.

نتیجه اش هم میشه همین وضع جامعه.

در نهایت ازت سپاسگزارم گلنوش عزیز که طعم هیجان اولین شرکت در صندلی داغ رو بهم چشوندی !

بیا عزیزم...هرچی دوست داری بپرس....مطمئن باش همه اش رو جواب میدم
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

12. 7 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (دوشنبه 29 خرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 تیر 91 [ 15:10]
    سطح
    21
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,069

تشکرشده 1,083 در 257 پست

Array

سلام مريم خانوم

نترس عزيزم ,برو بشين

كاريت نداريم كه

يه سوال كوچولو فقط ميخوايم بپرسيم:D

به به خوشحالم كه پررنگم و ميتونم تخليه اطلاعاتيت كنم.فعلا همينارو ميپرسم تا برم و حسابي بفكرم واسه سوالات اساسي

بشين عزيزم

چي شد كه اينقدر تو مسايل خانوادگي و خصوصا اختلافات زن و شوهر ها دقيق و صاحب نظر شدي؟

*شده يه زماني از ته دلت بخواي واسه كسي كاري انجام بدي اما نتونسته باشي؟اونوقت چيكار ميكني؟

*تا حالا شده خواسته يا نا خواسته حرفي بزني كه اشتباه باشه و اثر معكوس بده؟اگه اره چيكار كردي درست بشه؟

*ني ني دار هم بشي باز هم همينقدر مياي همدردي و دل ميسوزوني؟

*همسرت ميدونن عضوي و ايا اسم كاربريتم ميدونن؟اكه نه حساس نميشن اينقدر مياي و سر ميزني؟

*مامانتو بيشتر دوست داري يا بابا يا همسر ؟يا ني ني نيومده يا همه گزينه ها و از هر كدوم چه درس بزرگي گرفتي؟(درسي رو كه از ني ني هنوز نيومده گرفتي بعدا بگو)

*شده تو تالار يه نفر پستي بزنه كه با تمام وجود حرفهاي تورو زده باشه؟اگه اره كدوم پست و توسط كي؟

*خواهر بزرگتر از خودت داري كه راهنمات هم باشه تو زندگيت؟

*به نظرت من عاقبت به خير ميشم(فقط ميتوني بگي اره )

اينو بخور

تا برم و همچين درست حسابي برگردم

فوووووووووووووووووت
    فوووت

اوا ببخشيد قرار نبود الان روشن شه,بنزين ريختم بعدا روشنش كنم

نترس شما بشين,ميام الان

فوووووووووووووووووووت

14. 5 کاربر از پست مفید naghashi تشکرکرده اند .

naghashi (سه شنبه 16 خرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام نقاشی جان...

همش با خودم میگفتم این نقاشی میاد و میره اما چرا سوال نمیپرسه....
    خوب بریم سروقت سوالای شما....

چي شد كه اينقدر تو مسايل خانوادگي و خصوصا اختلافات زن و شوهر ها دقيق و صاحب نظر شدي؟

نقاشی عزیز...فکر نمیکنم هنوز به اون پختگی لازم رسیده باشم که به قولی صاحب نظر بشم.اما چون زمانی خودم بسیار درگیر مشکلات شدم خیلی روی خودم کار کردم و میتونیم بگم خیلی خیلی تخصصی به ریز مشکلات زن و شوهرها پرداختم و راهکارهای زیادی رو یاد گرفتم....
    خدا کنه که بتونم کمکی به بچه ها بکنم....

*شده يه زماني از ته دلت بخواي واسه كسي كاري انجام بدي اما نتونسته باشي؟اونوقت چيكار ميكني؟

آره متاسفانه..خیلی زیاد و انصافا هم چقدر حس بدیه....اما من یه ایراد بزرگ دارم...اول از همه وقتی مشکلی برای کسی پیش میاد خودمو به آب و آتیش میزنم تا بهش کمک کنم...اما وقتی احساس میکنم درمونده شدمو و به اون طرف نتونستم کمکی کنم میرم به سمت خدا...خدا کمکم کنه این حس بد و غلط رو بذارم کنار....

دقیقا همین کار رو برای شما کردم...سعی کردم ارومت کنم اما وقتی احساس کردم موثر نبودم به مادرم گفتم تا چیزی برای شما نذر کنه

تا حالا شده خواسته يا نا خواسته حرفي بزني كه اشتباه باشه و اثر معكوس بده؟اگه اره چيكار كردي درست بشه؟

اره نقاشی جان...چرا نشده باشه....خیلی حالم دگرگون میشه...از خودم بدم میاد...به عواقب کارم فکر میکنم .اما در این وضعیت خیلی جراتمندانه بابت اشتباهم عذر خواهی میکنم....

*ني ني دار هم بشي باز هم همينقدر مياي همدردي و دل ميسوزوني؟

نمیدونم والله....نیمدونم در اون زمان شرایطم چطور باشه ..اما من وابستگی زیادی به تالار پیدا کردم که فکر نمیکنم به این راحتیا دل ازش بتونم بکنم.....خیلی وقتا شده با حال نامساعد و اوضاع جسمی و روحی خراب خودم هم به تالار امدم ....خدا کنه همیشه بتونم بیام.....

همسرت ميدونن عضوي و ايا اسم كاربريتم ميدونن؟اكه نه حساس نميشن اينقدر مياي و سر ميزني؟

آره...میدونه..خیلی وقتا هم باهاش همفکری میکنم بابت مشکل بچه ها.نه..حساس نیست شکر خدا....تشویقمم میکنه...اخیرا بنده خدا مجبور شد یه کامپیوتر دیگه برای خودش بخره .حالا خیلی وقتا با همدیگه کنار هم میشینیمو اون کاراشو میکنه و من هم در تالارم....

نکته دیگه اینکه ما اصلا به حریم شخصی همدیگه کاری نداریم...یعنی نه من موبایل اونو میگردم نه اون مال منو..نه من ایمیل اونو و نه اون ایمیل منو....اگر مثلا فایلی روی Desktop باشه و اسمش رو گذاشته باشم اینو نخون لطفا به هیچ عنوان بازش نمیکنه....
    یک بار ازم پرسید دوست داری به همدردی سر بزنم و ببینم چه پستهایی دادی ..بهش گفتم نه دوست ندارم...اونم دیگه هیچ وقت چیزی نپرسید...حتی وقتی صفحه تالار باز باشه خودش میاد و minimize میکنه

مامانتو بيشتر دوست داري يا بابا يا همسر ؟يا ني ني نيومده يا همه گزينه ها و از هر كدوم چه درس بزرگي گرفتي؟(درسي رو كه از ني ني هنوز نيومده گرفتي بعدا بگو)

ای بابا ! سوالا داره کم کم سخت میشه !!!

جایگاهاشون برام فرق میکنه..پس بالطبع دوست داشتناشون هم مدلش فرق میکنه.

از پدرم:
    روزی حلال درآوردن تحت هر شرایطی رو یاد گرفتم

از مادرم:
    واقعا صبر و فداکاری رو یاد گرفتم.

و از همسرم:
    دلسوزی و همراهیشو همیشه و در تمام لحظات زندگی یاد گرفتم

از نی نی نیومده هم میتونم برات بگم...چون یکبار آمد و من لیاقت مادر شدن نداشتم...
    از اون یاد گرفتم که مادر شدن الکی نیست....فکر میکنم بهم میگفت : من با این شرایطی که تو داری نمیتونم بیام....باید خیلی بیشتر ازین هوامو داشته باشی.....من دست تو امانتم....اگر امادگیشو داشتی خبرم کن..نه الان...و بعدشم رفت !!

شده تو تالار يه نفر پستي بزنه كه با تمام وجود حرفهاي تورو زده باشه؟اگه اره كدوم پست و توسط كي؟

اره..چه سوال جالبی..!دقیقا دیروز یه نفر یه پستی داده بود (فکر کنم مال علی اقا بود با عنوان ارتباط بعد از جدایی)

من بدون اینکه پست رایحه عشق عزیز رو بخونم مطلبم رو نوشتم...وقتی اومدم ارسال کنم دیدم دقیقا جملاتش به غیر از یکی دوتاش عین مال من بود.
    منم دیگه ارسالش نکردم.....

خواهر بزرگتر از خودت داري كه راهنمات هم باشه تو زندگيت؟

نه متاسفانه.من فقط یه برادر بزرگتر از خودم دارم.که شکر خدا رابطه مون خیلی باهم خوبه و هرچند وقت یه بار دوتایی تنها میریم بیرون و کلی دردو دل میکنیم....

کمی جو منو میگیره و میگم:

از همینجا به برادر خوبم سلام میکنم و براش دست تکون میدم !!!!!!(این نهایت جوگیری طرفه! یکی نیست بگه مگه برادرت میاد تالار که بهش سلام میکنی !؟)

به نظرت من عاقبت به خير ميشم(فقط ميتوني بگي اره )

دلم میخواد بگم...بععععععله !

هووووووووووووووم...چه بستنی خوشمزه ای!فقط اون قسمت زرد رنگش رو نفهمیدم موزیه یا انبه ای...!!

وای نقاشی جان...این آتیش رو برای صندلی من بیچاره روشن کردی....؟!
    گفتن داغه نگفتن سوزانه !!!

نقاشی عزیز ازاینکه میبینم روحیه ات خوب شده هزار بار خداروشکر میکنم.مادرم حالتو میپرسه و میگه از اون دختر نقاشه چه خبر !؟

زود باشین بیاین سوالای سخت سخت بپرسین....:R

گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

16. 7 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (دوشنبه 15 خرداد 91)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 16 اردیبهشت 94 [ 09:58]
    سطح
    92
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 980
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassOverdrive1000 Experience Points10000 Experience Points
    تشکرها
    14,388

تشکرشده 15,109 در 3,401 پست

حالت من
    Shad
    Array

سلام مریم جان دوست مهربان و دلسوز

از این سوالا که ازت میپرسم هر کدومو که دوست داری جواب بده

دلم نمیاد زیاد جیززززز بشی

قشنگترین احساس عاشقانت کی بوده؟

بهترین دوستت چه کسی هست؟

اسم کتابی که خیلی روت اثر داشته چی بوده؟

بهترین شهری که رفتی ؟

بهترین فیلم؟

بهترین ترانه؟

بهترین غذا؟

بهترین پست تالار؟

آیا اهل سانسور کردن خودت هستی؟

یک تجربه که برات گرون در آمده برای ما بگو

مریم جان یک جمله زیبا درباره پدر بنویس

یک انتقاد درباره من بگو تا متحول بشم

مریم عزیز پیشاپیش از جواب هات ممنونم

از نظر من عضو پر تلاش و مفیدی هستی موفق باشی

18. 4 کاربر از پست مفید ویدا@ تشکرکرده اند .

ویدا@ (دوشنبه 15 خرداد 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 23 تیر 91 [ 15:10]
    سطح
    21
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,069

تشکرشده 1,083 در 257 پست

Array

بازم سلام
    مريم جان اون صندلي كه در اثر يك اشتباه كاملا غير عمد! :Dنابود شد فعلا بشين رو زمين

زنگ زدم بهترين صندلي رو سفارش دادم بيارن واست,جفت كليه هامو بخاطرش فروختم,تو راهه

در ضمن عزيزم اون زردا كه نفهميدي عنبه بود يا موز زعفرون اصل مشهد بود گلم
    برو اون حس چشاييتو عمل كن بد جور وضعش خرابه ها!

اين يكي رو بخور فعلا تا سوالارو مينويسم(فقط خواهشا نگو مزه كله پاچه ميده)

زود تند سريع بگو:

*بدترين واكنشي كه توي عصبانيت از خودت نشون دادي چي بوده و عواقبش چي بود؟

*كاري كه به خودت قول دادي هيچوقت انجامش ندي چيه و چرا؟

*بزرگترين درسي كه به بچه ات ياد خواهي داد و همه تلاشتو واسه اون ميكني چيه؟

*بچگيات از چي ميترسيدي و علتش چي بود؟هنوزم هست يا رفع شد ؟چه طور رفع شد

*اگه ادمي رو كه به شدت ازش متنفري بزارن پيشت و بگن يه ماه بايد باهاش تو يه خونه زندگي كني چكارميكني؟حالا اگه بگن تا اخر عمر چي؟

*بزرگترين ايرادت از نظر خودت چيه؟

به من چه زانوهات درد گرفت,غر نزن الان مياد صندلي ديگه,چه قدر كم طاقتي
    بيا اومد. اينم صندلي,خودم سفارش دادم از هلند واست بفرستن

سليقه رو داشتي؟بشين باز بگو نقاشي بده

حالا راحتي؟بقيه سوالارو جواب بده

*چرا وقتي عصباني ميشيم(مخصوصا اقايون)ميگيم لا اله الا الله و باز عصباني تر از قبل به حرفامون ادامه ميديم؟

*اگه يه زماني تو يه موقعيت معناي رفتار جرات مندانه اين باشه كه بزني تو گوش طرف چكار ميكني؟ميزني؟حتا اگه مطمين باشي دو تا ميخوري؟

*بدترين قضاوتي كه كردي چي بود؟كلا اهل قضاوت هستي؟مثلا الان يه دختر با ظاهر فوق العاده بد و زننده از كنارت رد ميشه و تو يه نگاه بد بهش ميكني ؟تو دلت چي ميكي؟

*به نظر خودت دستت نمك داره يا نه؟

*قشنگ ترين درس زندگيت چي بوده؟

*يه بيت شعر كه زياد زمزمه اش ميكني؟

چته مادر جان؟؟؟اروم بگير ببينم چيه ؟چي ؟ميسوزه؟؟؟
    عزيزم صندلي به اين خوشگلي اوردم برات بشين وگرنه ميگم ...
    افرين دختر خوب

بقيه رو هم جواب بده.ديگم چيزي نميدم بخوري با اون حس چشايي زيبات

*بزرگترين خطاي همسرت از نظر تو چي بوده؟بخشيديش يا نه؟

*اگه خواهرشوهر شدي بگو ببينم خواهرشوهر خوبي هستي يا نه؟اگه نه چه نقشه اي واسه عروستون توكله ته.زود اعتراف كن

*تودوران نامزدي چه هديه اي خيلي خوشحالت كرد؟

*قشنك ترين خاطره از پدر مادرت؟

*درسخون بودي يا نه؟انشا خوب مينوشتي يا نه؟خودشيرين بودي يا نه؟روز معلم كادو چي ميبردي؟
    بچگيات عروسك داشتي؟اسمتو دوست داري يا نه؟

*فرض كن در اينده بچه ات به خاطر چيزي تو وجود تو از نشون دادن تو به دوستاش خجالت بكشه(خداي نكرده)تو چيكار ميكني؟

*دو دوتا ي زندگيت هميشه چهارتا ميشده؟تاحالا چشات از تعجب چارتا شده؟تاچه حد قبول داري چار ديواري اختياري؟

انگشتانم درديد.فعلا همينارو جواب بده تا بازم بيام
    چيه؟؟؟چي شده؟چرا اينقدر وول ميخوري؟؟

اي بابا بخاطر اين؟؟
    خوب به من چه گفتن اشانتيون روي صندليه

تا توباشي به مامانت نگي اين دختر نقاشه.دهه!!!
    من خانوم نقاشي خانوم هستم

مامانتو ببوس و بهش بگو نذر كردم مشكلم حل شد برم مشهد و به نيت ايشون يه كاري ميكنم كه تو پيام خصوصي بهت ميگم

فعلا بسه
    جهنم و ضرر.ميرم يه صندلي ديگه واست ميخرم.غرغرو...

راستي در مورد من خيلي خيلي هم موثر بودي ممنونم ازت
    اما زنبوره هم غير عمد بوداااااااااا

20. 4 کاربر از پست مفید naghashi تشکرکرده اند .

naghashi (سه شنبه 16 خرداد 91)

صفحه 2 از 31 نخستنخست 12345678910111222 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)