به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 54
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 مرداد 91 [ 22:29]
    سطح
    23
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 86
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

RE: تنها ترین تنها

بهار 66 از حرفاتون ممنونم .
    حق با شماست . خیلی از حرفاتون رو قبول دارم . نمی تونم یه نقابی برای خودم درست کنم و یه آدم دیگه ای باشم . اما خب می تونم در مورد این مسائل با کسی حرف نزنم .

البته توی فامیل یا رفیقام بیشتر از این که در مورد خود دین صحبت کنیم در مورد فرهنگ و سیاست و اخلاق و ... حرف می زنیم که البته من به این مسائل با دید مادی گرایانه نگاه میکنم . برای همین خیلی هاشون به این که من اصلا دین رو قبول دارم یا نه شک دارند و فقط برخی شون می دونند که من بی دینم .

فکر کنم یه مدت تنهایی برام خوب باشه . بعدشم آخر یه موقعی دوست دخترم رو فراموش می کنم و دوباره با یکی دیگه رفیق می شم . شاید بهترین راه گذشت زمانه . اون موقع دیگه مشکلی با بیرون رفتن با رفیقام هم ندارم . الان چون خودم دوست دختر ندارم نمی خوام با اون ها بگردم . کلا می خوام بی خیاله فامیلم و خانوادم هم بشم . این طوری پدر و مادرم هم ازم راضی هستند . یعنی خودشون ازم خواستند . تازه سعیم رو می کنم تا یه سال دیگه توی جنوب شهرم که شده یه خونه ای رو اجاره کنم تا کم تر پدر و مادرم رو اذیت کنم .

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 11:18]
    سطح
    15
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    119

تشکرشده 118 در 36 پست

Array

سلام.دوست من شما گفتید از اکثر افراد قطع امید کردید و دیگه بیخیالشون شدید.
    برای یک مدت هم که شده برای خودتان یک همراه دائمی انتخاب کنید که در هر شرایط شما را ترک نمیکند.چرا خدا نباشد.خدا یعنی منطق و قدرت مطلق.آیا میتوانید نبودنش را اثبات کنید؟اگر هم بتوانید به سرعت شما را مورد موئ اخذه قرار نمیدهد .مطمئن باشید اول زمینه برگشت شما به سمت خودش را برای شما فراهم میکند و چند تا نشانه به شما نشان میدهد که شرط رفاقت خودش را به شما نشان دهد.
    ((قرآن کریم در سوره ذاریات آیات 20 و 21 می فرماید: «و فی الارض ایات للموقنین * و فی انفسکم؛ و در زمین برای اهل یقین نشانه هایی است و نیز در وجود خودتان»، در اینجا هم می فرماید: «و فی خلقکم و ما یبث من دابة ایات لقوم یوقنون؛ و در آفرینش خودتان و آنچه از جنبندگان می پراکند برای مردمی که یقین دارند نشانه هاست» (جاثیه/4).))
    من نمیگویم شما مطالعات کمی دارید و کاملا اشتباه میکنید ولی ممکن است در بیان دیدگاههای خود از منابعی استفاده کنید که عرف جامعه نیست.
    در کتاب اسفار ملاصدرا وقتی سخن از مشاهده حضرت حق تعالی به میان می آید : هر انسانی خداوند متعال را از کانال وجودی خاص خود می شناسد و به مقدار رب جزئی حق تعالی بر او متجلی می شود و او را مشاهده می کند لذا با هر کس که صحبت می کنیم وقتی حق را توصیف می کند به اندازه خویش از حق آگاه است .
    مولانا جلال الدين محمدبلخي در دفتر سوم كتاب مثنوي تمثيل با ارزشي دارد . موضوع اين تمثيل درباره فيلي است كه هندي ها براي تماشاي مردم آورده و در محل تاريكي قرار داده بودند. براي ديدن فيل اشخاص زيادي مي آمدند و به آنجا مي رفتند.
    پيل اندر خانــــــــه تـــاريك بود عرضه را آورده بودنـــدش هنــــود

از بــــراي ديدنش مــــــردم بسي اندر آن ظلمت همي شد هــــركسي

ديدنش با چشم چـــون ممكن نبود اندر آن تاريكيش كف مــــــي بسود

آن يكــــي را كف بخرطوم افتــــاد گفت همچون نـــــــاودانستش نهاد

آن يكي را دست برگوشش رسيــــد آن براو چون بــــادبيزن شـــد پديد

آن يكي را كف چو برپايش بســــود گفت شكل پيـل ديدم چون عمـــود

آن يكي برپشت او بنهـــــــاد دست گفت خود اين پيل چون تختي بدست

همچنين هريك بجز وي چون رسيـد فهم آن مي كرد هـــــرجــا مي تنيد

از نظــــرگه گفتشان بـــــد مختلف آن يكـي دالــــــش لقب داد آن الف

در كف هركس دگر شمعي بــــــدي اختلاف از گفتشان بيــــــرون شدي
    محی الدین عربی پدر عرفان اسلامی بیان می دارد "ارب انسانها خودشان می باشند حال بستگی دارد که در این قلب به چه میزان حق را ببیند و ظهور داشته باشد به همان میزان ربش خالق حقیقی خواهد بود ."

یک بار دیگر به فرصتهای زندگی نگاه کنید و بی جهت خود را به دردسر نیندازید.شاید چندان معقول نباشد که از خانواده دور باشید.شما در جنوب شهر تضادهای بیشتری با افکار خود خواهید دید و ممکن است نتوانید به راحتی با شرایط کنار بیایید.شما تجارب جدیدی کسب میکنید ولی مشخص نیست به چه بهایی؟

3. 4 کاربر از پست مفید دکتر حسابی تشکرکرده اند .

دکتر حسابی (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

دکتر از صحبتهایتان در مورد دین و خدا شناسی سپاس گذارم . البته من اینجا نمی توانم جواب شما را بدهم چون در این صورت موضوعم قفل می شود .

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array

دشم آخر یه موقعی دوست دخترم رو فراموش می کنم و دوباره با یکی دیگه رفیق می شم .
    ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه،تو که قبلا دیدی دوست دختر داشتن چه ضررهایی برات داره چرا میخوای باز اینکارو بکنی؟همه تفریحات عالم که تو دوست دختر داشتن خلاصه نشده.به جای اینکه با اینکارا هم وقتتو تلف کنی هم باز از نظر روحی خودتو بهم بریزی سعی کن کارایی که برات مفیده انجام بدی.

برو ببین چرا دوستی دختر و پسر نهی شده..دلایلش هم کاملا منطقیه...
    تنهاییت رو با دوست پسرای خوب پر کن، با کارای مفید و سازنده...درسته این حرفا کمی شعاری به نظر میاد اما عین حقیقته..

یه روزی از اینکه بهترین روزات رو الکی هدر دادی پشیمون میشی

6. 4 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

منظورم از دوست دختر داشتن آشنایی با یه دختر به قصد ازدواج است تا اگر بعذ از یه مدت دیدیم از هم خوشمون اومده ازدواج کنیم نه دوستی برای هوا و هوس . ضمنا من طور دیگه ای هم نمی تونم ازدواج کنم . به نظر من داشتن یه همدم و همراه تو زندگی خیلی مهمه و آدم بعد از یه سنی به یه شریک برای زندگیش نیاز داره .

دوستام خیلی هم آدم های بدی نیستند . بیشترشون آدم های با معرفت و شادی هستند و البته یه مشکلاتی هم برخی شون از نظر اخلاقی دارند . خب من با هر کسی هم که دوست بشم نمی تونم کامل قبولش داشته باشم . هر کسی یه خطاهایی می کنه و دلیل نمی شه که من ارتباطم رو به خاطر این چیزا باشون به هم بزنم . ضمنا من به آدم های مذهبی مقید همون طور نگاه می کنم که به آدم های خرافاتی . (قصد توهین ندارم) برای همین اصلا فکر دوست شدن با همچین افرادی رو هم نمی تونم بکنم . دوست های من نمونه ای از جامعه ای هستند که داریم توش زندگی می کنیم . نمی گم بهتر از اون ها نمی تونم آدم هایی رو گیر بیارم . اما با توجه به افکاری که من دارم اون ها برام مناسب به نظر می رسند .

عضو فعال

آخرین بازدید
    سه شنبه 28 فروردین 03 [ 01:56]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsRecommendation Second ClassVeteranOverdriveTagger Second Class
    تشکرها
    8,332

تشکرشده 10,025 در 2,339 پست

حالت من
    Ashegh
    Array

سلام آقای احمدی و دوستان

نه اصلا این فکر رو نکنید.
    هر دینی مقررات خاص خودشو داره.نشنید وهابیون رو که اعتقاد دارن هرکسی 4 تا شیعه بکشه(یعنی ماهارو) مستقیم میره بهشت؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظرم قبل از هرچیزی باید شدیدا و بازهم میگم شدیدا درجه صبر و انتقاد پذیریتونو ببرید بالا.
    یه جمله ای هم در اولین پستتون دیدم هم خندم گرفت هم گریه ام!

طور خدا به جای اینکه بگید برای من زوده سعی کنید یه راه حل منطقی برای ازدواج بم بگید

شما آخر کنار اومدی با این موضوع یا نه؟کدوم خدا؟مگه شما بهش اعتقاد داری که ازش کمک میگیری؟!

بگذریم...
    شما خودت متوجه نیستی ولی داری دچار انزوا و افسردگی میشی.بعدشم میندازی تقصیر این و اون و اصلا نمیپذیری خودت به عنوان یک انسان(نه یک بی دین) مهارت ارتباطی نداری.

ضمنا من اگر شما رو با شیطان پرستا مقایسه کردم به خاطر این بود که راستش شیطان پرستا از شما جلوتر هستند و اینجا اگر بین بد و بدتر بخوایم انتخاب کنیم شیطان پرستا رو انتخاب میکنیم.چون اونا حداقل به وجود خدا اعتقاد دارن ولی دارن باهاش مخالفت میکنن.

شما اگر راه درستی رو انتخاب کرده بودی نباید الان از فامیل دوری میکردی و اگر اعتقاداتت درست بود یا به اندازه کافی دربارش مطالعه میکردی شاید میتونستی توی این 6 سال حداقل یک نفر رو مثل خودت بکنی که نتونستی !

من هم به احترام حرف آقای حامد و همینطور احترام به شما....دیگه چیزی راجع به مسائل اعتقادی مطرح نمیکنم
    در آخر میگم..بهتره شما ببینی چه کسی رو الگوی خودت کردی؟
    خودت بشین و در تنهایی و خلوتت فکر کن

الگوی شما شدن استادان دانشگاهای اروپا و آمریکای شمالی؟!
    خب چرا نمیری همونجا زندگی کنی و دقیقا راهت رو مثل اونا پیش بری تا شما هم بشی یک استاد دانشگاه؟!

خیلی صریح بهتون میگم.به نظرم با این افکار و عقاید اگر هم مدرک لیسانستون رو بهتون بدن خیلی شانس آوردی....

ممنونم از اینکه من رو هم به مادرت نزدیک دونستی !
    مشخصه مادر فهمیده و با درک و فهمی داری. قدرش رو بدون

تصحیح میکنم 4 شیعه نبوده.10 شیعه بوده
    گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.

9. 4 کاربر از پست مفید maryam123 تشکرکرده اند .

maryam123 (شنبه 22 بهمن 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

ahmadi 00 گرامی

شما دچار تعارضهای متعدد و همچنین خطاهای شناختی هستی .

قبل از اینکه تحلیل کنم که چه تعارضهایی و با آنها چه باید بکنی تا به آرامش برسی و بتوانی سر رشته زندگی را به دست آورده و تعاملات بدون مسئله پیدا کنی . نیاز هست که لینکهای زیر را مطالعه کنی .

http://www.hamdardi.net/thread-19997.html

http://www.hamdardi.net/thread-20001.html

http://www.hamdardi.net/thread-2407-post-21484.html#pid21484

http://www.hamdardi.net/thread-154-post-840.html

همچنین سعی کن کتاب روانشناسی روابط انسانی از جان بولتون و کتاب هوش هیجانی از دانیل گلمن را تهیه و مطالعه کنی .

پاورقی
    ====

میل درونی شدیدی برای مطرح کردن بی دین بودنت داری . به دقت پستهایت را در تاپیکهای مختلفت مطالعه کن . در هرکدام مرتب تکرار کرده ای 6 ساله بی دینی و ..... مرتب می خواهی اینرا عنوان کنی . به گونه ای که می ترسی کسی نبیند یا فراموش کند بی دین هستی . این حالت شما ناخودآگاه هست که بعداً راجع به آن صحبت می کنیم . اما نیازه برای ادامه کار ( اگر مایل به حل مسائل تنهایی و تعاملی با دیگران هستی ) تمرکز زدایی روی دینداری و بی دینی کنی و اینهمه جار نزنی که بی دین هستی در بیرون هم نخواه که دیگران یا مستقیم یا غیر مستقیم متوجه شوند . اینرا فقط در درون خود داشته باش .

حکم اعدام برای مرتد >>> در صورتی که فرد ارتداد خود را در جامعه جار بزند و اغتشاش ایجاد کند و بخواهد دیگرانی را هم به راه خود متقاعد کند و معارضه داشته باشد حکمش اعدام است و صرفاً مربوط به اسلام هم نیست .

لطفاً نخواهید که روی پاورقی بنده بحث کنید ( چون مطمئنم میل به بحث و کل کل پیدا خواهی کرد ) . فقط لینکها را بخوانید تا بعد از آن اگر خواستی به تعارضهای شما و درمان آن و حل مشکل تعاملاتت بپردازیم . در غیر اینصورت به دلیل به انحراف رفتن تاپیک مجبورم قفلش کنم .

.
    .

11. 11 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 22 بهمن 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 04 فروردین 91 [ 11:18]
    سطح
    15
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    119

تشکرشده 118 در 36 پست

Array

سلام.
    دوست من اصلا نگویید من کاملا بی دینم و به وجود خدا کاملا بی اعتقادم.
    میتوانید بگویید من در درک برخی مسایل مربوط به دین و خداوند با خودم دچار تعارضاتی شده ام .
    در این صورت بسیاری از بحث ها به سرعت خاتمه پیدا میکند.
    با اینحال شما دوستان و خانواده خود را حفظ میکنید.
    دیگران به سرعت در برابر شما موضع نمیگیرند.
    کسی پیشنهاد کشتن و کشته شدن نمیدهد.
    ....

13. 3 کاربر از پست مفید دکتر حسابی تشکرکرده اند .

دکتر حسابی (دوشنبه 24 بهمن 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    23
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 45 در 28 پست

Array

فرشته مهربان لینک هایی که معرفی کردید رو خوندم . خب هر آدمی تا حدودی یه کم از این مشکلاتی رو که گفتید داره . شاید هم یه درصدی با همه ی اون ها درگیر باشم

لطفاً نخواهید که روی پاورقی بنده بحث کنید ( چون مطمئنم میل به بحث و کل کل پیدا خواهی کرد ) . فقط لینکها را بخوانید تا بعد از آن اگر خواستی به تعارضهای شما و درمان آن و حل مشکل تعاملاتت بپردازیم . در غیر اینصورت به دلیل به انحراف رفتن تاپیک مجبورم قفلش کنم .
    فرشته مهربان آخه دیگه این چه نوعی هست ؟ یه حرفی رو می زنید بعدش تهدیدم می کنید نباید جوابه این حرفتون رو بدم وگرنه تایپیک رو قفل می کنید ! به من انتقاد می کنید و نمی خواهید هم که جوابش رو بشنوید . این جوریش رو دیگه ندیده بودم . ضمنا تا الان هم فکر نکنم در این تایپیکم حرفی زده باشم که بحث رو منحرف کرده باشم و اگر میدیدم کسی چیزی ازم پرسیده که با جواب بش بحثم منحرف می شد برای منحرف نشدن بحث جوابش رو ندادم .

الانم برای منحرف نشدن بحث بی خیاله موضوع میشم . تاحدودی جوابم رو گرفت .
    فکر کنم بهتر باشه به جای صحبت از مشکلاتم توی نت بهتره خودم حلشون کنم .
    از همگی ممنونم . بای

15. کاربر روبرو از پست مفید Abc_12 تشکرکرده است .

Abc_12 (یکشنبه 23 بهمن 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

واکنش شما دقیقاً یکی از موارد بیانگر ریشه مشکل شماست ، می خواستم عملاً اتفاق بیافتد .

دقت کن چرا قید " اگر میخواهید مسئله تنهایی و تعاملاتتون با دیگران حل بشه " را آوردم ؟ ( بهتر است روی آن فکر کنید )

همین خود نشانه ای از تعارضات شماست که به نوعی بیان می کنید مشکلتون تنهایی و تعاملاتتون با دیگران ( خانواده ، فامیل و دوستان و .... ) هست ، اما در اصل اینها نیست ، و خودتون هم سرگردانید ، چون مسئله اصلی خود را هنوز نیافته اید . این سرگردانیست که رشته زندگی را از دست شما خارج ساخته ،و با تأکید بر بی دینی و یا ..... بروز می یابد .

اگر دوست دارید خود مسئله را حل کنید هیچکس مانع شما نیست . اما دقت کنید که وقتی تاپیک می خواهد به سوی ریشه برود و اصل مسئله شما ، برآشفته شده و رهایش می سازید .

علاوه بر تعارضها و خطاهای شناختی . خلاء هایی نیز مطرح است که اگر تاپیک ادامه پیدا می کرد ضمن تشریح تعارضها و .... به اونها هم می پرداختیم .

برای شما و موفقیت در حل مسئله ، از صمیم قلب آرزو می کنم .

.

17. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 24 بهمن 90)

صفحه 3 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)