نکته اول اینکه شما مجبور نیستید حتما همسر آینده اتون رو از بین همین 2 تا آقا فقط انتخاب کنید که....
من اول که تاپیکتونو خوندم این احساس بهم دست داد که اجباری در انتخاب دارید نه این طوری نیست....
.من نمی دونم شما چند سالتون هستو چقد در این شرایط قرار گرفته اید ولی به مرور با افراد مختلف که برخورد کنید می بینید شخصیت آدمها پیچیده تر از این هست که بشه با چند خط گفت این و انتخاب کنید یا اون یکی و.
ولی من یه پیشنهاد دارم :
1)ملاک هاتون و واسه انتخاب همسر بنوسید کامل کامل با جزیییات(از نظر ظاهری،اقتصادی،عاطفی،وضعیت اجتماعی و شخصیتی،وضعیت فکری،جنسی،ارتباطی،رشد فکری،مذهبی و علایق و سرگرمی ها)
2)بعد افراد و با ویزگی هایی که نوشتید مقایسه کند.
در این مورد مثلا اون آقای ط رو سعی کنید اول بشناسید. چند جلسه پرسش و پاسخ باهاشون داشته باشید و حرفهاشونو بشنوید اگه با معیارتون نزدیک بود شناخت بیشتر و ادامه بدید اگه نبود و بی خیالش شدید اگه شرایط آقای دیگه براتون قابل پذیرش هست مثل وابستگیش به مادرش با ایشون هم گفتگو کنید.اگه اون هم ملاک هاتونو نداشت اون رو هم بی خیال بشید
چیزی که تجربه به من ثابت کرده اینه که آدمها با چیزی که ما صرفا از دور میبینیم خیلی متفاوت هستن.بعضی وقتها همه می گن یک نفر خوبه ولی ممکنه به دل شما نشینه و در وجودش ریز میشی میبینی اصلا چیزی نیست که دیگران از دور می بینند ....و معیارهاتونو نداره
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)