به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 94
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 اردیبهشت 90 [ 12:11]
    سطح
    33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    240

تشکرشده 247 در 59 پست

Array

RE: در جستجوی عشق...

راستش lvlahtab یه جورایی بی خیال امتحان شدم با بحث هایی که اینجا خودم راه انداختم دیگه تمرکز ندارم.ولی برای من این دوستی دیگه تمام شدست.
    در ضمن یه چیز دیگه reihaneh عزیز به نظر من اگه در این مواردی که اینجا گفتی اینجا هم بحث بشه شاید بتونه مفید باشه.

2. 2 کاربر از پست مفید m.m.a تشکرکرده اند .

m.m.a (شنبه 01 خرداد 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,568 در 3,447 پست

Array

عزیزم پست من و شما تقریبا همزمان شده است و من آخرین پستی که دیدم پست ریحانه بود و آن پست را زدم .

اما در پاسخ باید به تو بگویم تو مسئول اعمال - احساسات و افکار خود هستی و دیگران هم مسئول اعمال و افکار و احساسات خودشان .

بعضی از دوستان از جایگاه والد مستبد سازگار منفی و با میزان زیادی آلودگی از سر تعصب با شما برخورد کردند که کاملا قابل درک است .

متاسفانه ما در جامعه ایی زندگی می کنیم که قضاوت و برچسب زدن وجود دارد و باید این را پذیرفت . باید و نباید ها کار خودشان را جلوتر از ما پیش می برند .

من به شخصه به شکل خیانت به ماجرا شما نگاه نمی کنم در نتیجه قضاوتی هم نمی کنم .

مسئله ای برای شما روی داده که باید حل شود . به همین سادگی .

چرا که در ابتدای رابطه هستید و کاملا قابل کنترل و حل شدن است و شما خودتان هم مشتاق به رفع مشکل وحل مسئله هستید و این جای امیدواری است . . من مطمئن هستم که به زودی و با کمک هم راه برون رفت و ثبات احساسی - فکری - عملی را خواهیم یافت .

برای موردی که ریحانه به خوبی به آن اشاره کرده است می توان تاپیک جداگانه باز کرد تا تاپیک شما از مسیر اصلی منحرف نشود و نتیجه برای خواننده منسجم و قابل فهم باشد .

4. 3 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (شنبه 01 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط reihaneh
    من واقعا برام جالبه دلیل این اتفاقات رو بدونم.
    کامران و دیحیتال من عزیز، دوست داشتن، فقط پول خرج کردن نیست.
    چرا فرض نکردید این دوست عزیز تشنه ی محبت شده؟ تشنه ی شنیدن کلمه "دوستت دارم". تشنه ی "بوسیده شدن"، تشنه ی این که همسرش با یه شاخه گل بیاد خونه.

کامران و دیحیتال من عزیز، چرا باور نمی کنید این هم یک نیازه؟ و آدمی که بیش از حد تشنه ی چیزی بشه، دیگه درست تجزیه تحلیل نمی تونه بکنه.
    من کار این دوست عزیز رو توجیه نمی کنم. اما تقبیح هم نمی کنم.
    فقط می دونم مثل هزاران زن دیگه؛ به علت عشق و علاقه به همسر، فرزند و داشتن زندگی مشترک، باید ندیده بگیره این نداشتن رو. "به همین سادگی"

و البته شروع کنه مشورت گرفتن و مشاوره رفتن برای بهتر شدن روابط، که شاید بشه درست شه.

حالا فرض کنید جای این زن، بک مرد بود و کلی آه ناله می کرد با این حس چه کنم که ارضا نمی شه. زنم سرده. فلانه، بهمانه. برا همین رفتم زن دوم گرفتم.

اون وفت باز هم می گفتید "شیطان بر تو غلبه کرده" یا چون یه اسم شرعی گرفته رفتارها و عکس العمل هاتون تغییر می کرد؟

اینجا جواب ندید که بحث منحرف نشه. انشالله توی یه تاپیک جدا گانه، سر فرصت بحث می کنیم. فقط خواستم فکر کنید.

سلام،

ریحانه،

من صرفاً پاسخ بخش‌هایی‌ رو میدم که مربوط به این تاپیک هست،

شما از کجا میدونین من شخصاً، چنین نیاز‌هایی‌ رو ندیدم؟ فرض نکردم، باور نکردم و ...؟

اتفاقا، در پاسخم در این تاپیک، هم فرض کردم هر زنی‌ نیاز به ابراز محبت داره و خیلی‌ چیز‌های دیگر، و هم باور کردم در مورد خانوم m.m.a عدم ارضای این نیاز‌ها بی‌ تاثیر نبوده در رسیدن ایشون به وضعیت کنونی...

من با تمام این فرض‌ها به این تاپیک پاسخ دادم،

اگر فرض کرده بودم که یک خانوم چنین نیاز‌هایی‌ رو نداره، یا این نیاز هاش توسط همسرش برآورده شده اما همچنان رو به مرد دیگری آورده،

شک نکنین، پیشنهادی جز مراجعه به یک روانشناس نداشتم!

اگرچه هیچوقت هیچکدام از اینها رو توجیه مناسبی برای خیانت نمی‌بینم...

چه در مورد مرد، چه زن...

نگاه شما هم گویا به این مساله خنثی هست...، بسیار خوب، خیلی‌ دلم می‌خواست بدونم، اگر همسرتون در حقتون چنین کاری میکرد، چه احساسی‌ داشتین!!! به نظرتون همسر خانوم m.m.a چه احساسی‌ باید داشته باشه؟

خیانت، از نظر من، قبیح هست، چه از سمت مرد باشه، چه زن...

در مورد باقی‌ صحبت‌هاتون هم، حرف زیاد دارم و بی‌ صبرانه منتظر ایجاد اون تاپیک توسط شما هستم...

کامران

خانوم m.m.a سلام،

خانوم ani ، به بخشی از دلایلی که منجر به وجود آمدن چنین شرایطی میشه اشاره کردن...

چند نمونه از علل خیانت ( بی وفایی ) زنان به مردان :
    ارضا نشدن جنسی
    مورد غفلت واقع شدن
    عدم توجه و بی اهمیتی توسط شوهر
    دیدگاه اشتباه
    ابراز علاقه بیشتر توسط دیگری
    تغییرات شدید شخصیتی و رفتاری شوهر
    خیانت شوهر
    ممنون میشم، اشاره کنین که مشکلات شما با همسرتون در چه زمینه‌هایی‌ بوده...

فکر می‌کنم در این صورت دوستان بهتر بتونن رهنماییتون کنن...

ممنونم،

------------------------------
    @ خانوم ani

من به شخصه به شکل خیانت به ماجرا شما نگاه نمی کنم در نتیجه قضاوتی هم نمی کنم .

من به هیچ عنوان موافق قضاوت یا پیش داوری نیستم،

اما فکر می‌کنم تعریف خیانت روشن باشه!

خیانت الزاماً نباید به رابطه جنسی‌ ختم بشه!

برام جالب هست بدونم، تعریف شما از خیانت چه هست؟

ممنون،
    K

6. 5 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 01 خرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 05 اردیبهشت 90 [ 12:11]
    سطح
    33
    Level completed: 20%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    تشکرها
    240

تشکرشده 247 در 59 پست

Array

من نمیدونم آقای کامران چه اصراری دارین که میخواین مارک خیانت بزنین چرا نمیگین خطا اشتباه یا به قول یکی از دوستان بی وفایی که من خودم رو در زمره بی وفایی هم نمیدونم. حالا شما هر جور دوست دارین فکر کنین ما به اندازه کافی فهمیدیم که چقدر شما نسبت به این موضوع عصبانی هستید خب بگذارید افرادی هم با آرامش به این موضوع نگاه کنن و فکر میکنم تعریف خیانت رو از زبان ani قبلا در تایپیک دیگری خواندید.
    بی وفایی یعنی چی؟
    حتما در ارتباط برقرار کردن با کس دیگه ای صدق میکنه؟
    رفتار حاکی از بی اعتنایی به احساسات که باعث اشک ریختن اون حتی در شب عروسی اون میشه بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی که منتظر هستی همسرت با بیشترین احساس بگه دلتنگتم و جات کنارم خالیه بی وفایی نیست؟
    کارها و اعمالی رو که همسرت میدونه ناراحت و از اعماق وجودت غصه دارت میکنه باز تکرار و تکرار میکنه بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی رو که دوست داری همسرت با سورپریزی تو رو پر شور کنه اما سکوت و سردی رو میبینی بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی که منتظری همسرت جلو بقیه حمایتت کنه اما در کمال تعجب میبینی که کوچیکت میکند بی وفایی نیست؟
    وقتی که دیگران از تو تعریف میکنن اما همسرت حالا از روی حسادت یا هر چیز دیگری به زبان بی زبونی مسخره ات میکند بی وفایی نیست؟
    و هزاران مسئله دیگر
    پس وفادار بودن یعنی همیشه روح و جسمت مال همسرت باشد؟
    اون وقت تو پاک و مقدسی و لایق بهشتی؟
    درسته؟
    و آقای کامران قبلا هم فرشته مهربون ازم در مورد مشکلاتم با همسرم پرسیده بود.من تمایلی به بازگو کردنشان ندارم.هر چند اشاره هایی کردم.میدانم دوستان در کمک دریغ نخواهند کردواما یک طرفه نمیشود.بهتر است که من و شوهرم هر دو به مشاوره برویم.

8. 3 کاربر از پست مفید m.m.a تشکرکرده اند .

m.m.a (شنبه 01 خرداد 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    94
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

Array

کامران عزیز و محترم و بسیار منطقی

من درپی تعریف مجموعه ای از رفتار و اعمال و احساسات که در پایان یک اتیکت بزرگ بر گردنش آویزان کنند تا بتوانند آن را هر چیز ممکن بنامند نیستم .

می شد به جای واژه " خیانت" بر این مجموعه برچسب " حسن علی" بزنند و همان هم آن را بنامند و من هم مجبور باشم که بر مبنای این برچسب و تعریف بالا از آن استفاده کنم .

من نگاه می کنم می بینم این خانم مسئله ای دارد که باید حل شود چون حتما خودش را ناراحت کرده است که به اینجا قدم گذاشته و از من و شما کمک خواسته و آن را مطرح کرده است یعنی بازنوازی کلمه و تعریف ارائه شده کار خودش را در درون m.m.a کرده است تا بدانجا که او امروز تعریف درستی از تعهد ندارد . تعریف درستی از مسئولیت و حتی عشق ندارد ( واژه هایی که تا دیروز معنای آن را می دانسته ) . پس فشار و رنج او را از بکار گیری این کلمه کم می کنم و اجازه نمی دهم که در درونش با خود تکرار کند " من یک خائن هستم " و خودش را بیشتر از این سر زنش کند که کاملا مشخص است اینکار را می کند .

به این قسمت توجه کنید
    نقل قول نوشته اصلی توسط ani
    کسی شما را قضاوت نمی کند و همانطور که می دانید شما اولین نفر نیستید و آخرین نفر هم نیستید که با این مسئله رو به رو شده است پس نوع نگاه خودتان را نسبت به خودتان محترمانه حفظ کنید .
    نقل قول نوشته اصلی توسط m.m.a
    نگاه خودتان را نسبت به خودتان محترمانه نگه دارید
    ani عزیز اول از این جمله ناراحت شدم اما بعد دیدم خب راست میگی من خودم رو از درون سرزنش میکنم و فکر میکنم دیگران هم من را سرزنش میکنن...من تا امتحانم صبر میکنم لطفا من رو تنها نذارین به کمکتون احتیاج خواهم داشت
    والد محترم m.m.a در درون او در حال سرزنش او ست و من چون تصمیم ندارم کودک او را که از هزار طرف در فشار است ، بیشتر آزار بدهم و به کمک والد وی بروم و میزان سرزنش ها را اضافه کنم . کاملا از جایگاه بالغ بدون هیچ احساس خاصی نسبت به زمان حال و شرایط مکانی اقدام به درک او می کنم و تنها لطفی که در حق خودم می کنم این است که از واژه ی " خیانت" استفاده نمی کنم و به تعاریف موجود برای این کلمه هم کاری نخواهم داشت .

و باز به این قسمت توجه بفرمائید

من تا امتحانم صبر میکنم لطفا من رو تنها نذارین به کمکتون احتیاج خواهم داشت
    در این دنیازی شلوغ و پر جمعیت m.m.a به واسطه سرزنشهایی که از درون و بیرون می گیرد خودش را تنها می بیند !!!
    این تنها بودن و احساس تنهایی کردن از جایگاه به یک کودک وحشت زده است که می داند که کار اشتباهی انجام داده و والد محترم که بنا بر تعاریف از قبل تعیین شده توی سر این کودک می زند و او را در اتاق تاریک به علت اشتباهی که مرتکب شده حبس کرده و.....

من تنها کاری که می کنم در کنار این کودک در دل تاریکی قرار می گیرم و همه ی تعریف ها را دور می ریزم و به پکیج از پیش تعریف شده کاری نخواهم داشت .

تنها و تنها این کودک وحشت زده و هراسان را در آغوش می گیرم تا به من اعتماد کنند و ...... و در پایان این کودک را به نوعی از اشتباهاتی که محصول این حس تنهایی است واکسینه می کنم تا ذهن خودش باور کند که می تواند از اختیارات خود استفاده کند و تصمیم خوب و درستی بگیرد و خود را پیدا کند .

چرا که به هر ترتیبی که من و شما با این کودک هراسان برخورد کنیم مسئول عواقب فردا زندگی ایشان به نسبت حجم حرفها و فشارهای وارد کرده بر این کودک هستیم و باید هم مسئولیت کار و حرف خود را بپذیریم .

عزیزم باز هم پست من و تو همزمان شد .

کامران دوست بسیار نازنین و خوبی است و واقعا قصد کمک دارد و روی صحبت او با من است تو نباید خودت را ناراحت کنی .

باور داشته باش که می دانیم همسر تو نسبت به تو و احساسات تو مسئول است و باید به تو توجه کند . برای آن هم راه حل هست و همه چیز درست می شود و تو می توانی بانک نوازشی خودت را با اعتماد به نفس بالا پر کنی و در کنار عزیزانی که دوستشان داری زندگی خوب و قشنگی خواهی داشت . من مطمئنم . با کمی زمان و اراده همه چیز حل است .

10. 8 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (دوشنبه 29 آبان 91)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 14 اسفند 90 [ 23:46]
    سطح
    62
    Level completed: 5%, Points required for next Level: 287
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,165

تشکرشده 4,222 در 1,018 پست

Array

تا حالا همه پست ها رو خوندم

خانم m.m.a نیازی نیست تا توبیخ بشن

دوستان هم همه راهنمایی ها رو کردن ،فقط باید منتظر شما باشیم تا ببینیم چطوری خودتون رو از دست این شیطانی که کارها رو در نظر ما زیبا میکنه ،نجات میدین

بهترین برخورد رو تو این تاپیک اقای کامران کردن ،خیلی منطقی و با سخنانی تاثیر گذار

در ضمن خانم m.m.a ما نمی گیم شوهر شما مقصر نبوده ،ولی ایا راه حل مشکلی که داشتید این بود؟

حالا هم این مهمه که شما متوجه اشتباهتون شدید و در صدد جبران کامل اون هستید

------------------------------

این قسمت مر بوط به مسایل حاشیه ای هست که تو این تاپیک مطرح شده

اول باید اینو بگم اصلا از فرشته مهربان عزیز که خودشون تو راهنمایی کردن استاد هستند ،انتظار این پاسخ رو نداشتم ، اخه فرشته مهربان عزیز شما چطور فکر میکنید خیانت از جانب مرد ، نسبت به عکسش قابل پذیرش تره؟

چرا فکر میکنین زنا نیاز کمتری دارن؟(چون برای اینکه این تفکر رو داشته باشیم باید اینو قبلش قبول کرده باشیم خانما نیاز کمتری دارن و میتونن بیشتر خودشون رو کنترل کنند) به نظر من خیانت در هر دو صورت شدیدا نکوهیده است ،به نظر من در مسایل روانشناختی اصلا درست نیست از جانب دین دلیل و برهان بیاریم

حالا من میخوام یه تاپیکی باز کنم همینجا از همه دوستان دعوت میکنم به اون تاپیک سر بزنن

12. 2 کاربر از پست مفید gole maryam تشکرکرده اند .

gole maryam (شنبه 01 خرداد 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 16 مرداد 89 [ 11:31]
    سطح
    27
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 137
    دستاوردها:
    تشکرها
    13

تشکرشده 13 در 2 پست

Array

با سلام به دوستان
    بنا به پیشنهاد دوستی و بنا به تجربه ای که خودم در قبال این دوستی ها داشته ام اینجا عضو شدم تا چیزی یاد بگیرم
    راستش کسی که اینجاها مراجعه میکنه، به احتمال زیاد از افراد تحصیلکرده اجتماعه که به نت و کامپیوتر دسترسی داره. پس تابع منطق هستش و چکشی عمل کردن و " واقعاً که " گفتن ها، مشکلی رو ازش حل نمیکنه. باید مسئله رو شکافت تا اصل موضوع دیده بشه و سپس جراحی.

متاسفانه استفاده غالب مردم از نت توی ایران با چت شروع شد و یه زمانی بیشترین کاربران چت روم های یاهو رو ایرانی ها تشکیل میدادند. صرفنظر از جستارگشایی این مقوله که خود معضلی است بزرگ، عده ای از این یوزر های چت روم ها رو نیز متاهلین تشکیل میدادند. و با توجه به ساختار عرف و سنت حاکم بر اجتماع و همچنین تعلیمات شرع مقدس، بر این اساس که طرف مقابل دیده نمیشود و یا تماس و یا حضور فیزیکی وجود ندارد، ارتباطات شکل میگرفت. این ارتباطات گاهاً سازنده و مفید میتوانست باشد و در اغلب موارد نیز به جاهایی ختم میگردید که خیلی خیر نمی نمود

با توجه به آموزه های سطحی و اندکی که از دین مبین دارم و به درستی مانند بسیاری از هم طیف های خودم، متاسفانه فقط حاضم فهمیده های دیگران از دین بوده ایم و بــــس، جایی رو در کتاب مقدس قرآن ندیده ام که زمانیکه در بستر خانواده و ارتباطات فیمابین دو جنس مقابل، صحبت از مرد و زن میشود ، هیچ کجا بیان کرده باشد که مرد وظیفه خشن بودن، کم محلی، تولید نفقه، و قص علی هذا . چیزی که توی ذهنم هست واژه " لتسکنوا " و " ازدواج " هستش. سکون و آرامش هدف اصلی ازدواجه . در عین حال با در نظر گرفتن اینکه دو فردی که تشکیل یک زوج را میدند، در کنار هم وظیفه رسیدن و رساندن به این آرامش رو دارند و نه به تنهایی. و این قضایا با در نظر گرفتن مسئله فردی هر شخص با در نظر گرفتن جنسیت باید محقق بشه. خلاصه اینکه هر فردی اگر پایه های یک زندگی مشترک رو گذاشت، میبایست تمامی تلاشش رو بکنه که این زندگی به نهایت آرامش و سکینه برسه. طبیعی است کم مهری هر فرد، بر روی دیگری نیز موثر خواهد بود و ناخودآگاه فرد مقابل نیز به سردی در ارتباط میرسه

به شخصه معتقد به عشق نسبی پیش از ازدواج و متبلور شدن اون و رسیدن به یه تکامل نسبی بعد ازدواج میباشم. ولی ازدواجی رو در نظر بگیرید که بشکل کاملا سنتی و تا حدی تحکم از سمت والدین انجام شده باشه . و در این ازدواج اصلا علاقه اولیه ای وجود نداشته. در بدترین حالت. این زندگی با بی علاقگی طرفین آغاز و با روزمرگی تداوم پیدا میکنه و طبیعیست به خاطر سنتی بودن تفکر حاکم. هم مرد و هم زن، میبایست با لباس سفید از یکدیگر خداحافظی کرده و به دیار باقی بشتابند. این تفکر " ازدواج بدون بازگشت " زن و مرد سنت گرا را مجبور به سر کردن با حداقل های موجود میکند. حال فرض کنید فرزندی را که ماحصل این زندگی ست، قرار است از پدر و مادر خود فرزانه تر شود ؟؟؟ پس جدایی گاهی نعمت است نه برای دو نفر، بلکه برای سه نفر

حال فرض کنید صرفنظر از جنسیت، فردی در محیط مجازی درگیر یک علاقه میگردد. با توجه به مجاز بودن محیط نسبت به محیط حقیقی ، طبیعیست که جسارت زیاد است و نقاط ضعف ها نادیدنی است و هر چه هست نکویی است. خیلی عادی است که کسی که زمینه کمبودی در مسئله ای داشته باشد، جذب میگردد. هیچ کس در وهله اول به خیانت فکر نمیکند. حرفهای و حالاتی که در فرد ایجاد میگردد خوشایند است. و تا بحال حس ش نکرده است.
    پرواضح است که چنین فردی درونگرا میگردد و تا حد زیادی درگیر این رابطه جدید. ولی حقیقتاً اشکال کجاست ؟؟؟؟

اشکال در تعهدی است که ما در زندگی میدهیم. این تعهد همه جا خوب نیست. چرا میبایست همسر من از منظری کمبودی رو حس کند و تمام تلاشش را در جهت حل آن مشکل، از طرق مختلف انجام داده باشد و من همانند عنصری بی خاصیت و بدون کوچکترین تغییری، به حرکت جوهری خود ادامه دهم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در عین حال همسر من خواهان حفظ این زندگی ست. خواهان قائل شدن حق داشتن پدر و مادر ، توامان در کنار هم برای فرزندش. این تعهد عالی است، منتهی به شرط تباه شدن خویش که خواه ناخواه این تباهی، در زندگی خانواده هم بی تاثیر نیست. برای چنین فردی ایجاد یک ارتباط خارج از خانواده ( بشرط حفظ چارچوبهای حداقلی ) بظاهر دلچسب، ولی در واقع خانمان برانداز است.

بر هیچکس پوشیده نیست که ماهیت عاطفی زن و جنس مونث نیازمند دریافت پالسهای محبتی بسیار بیشتری نسبت به جنس مقابل است. حتی زمانهایی از سیکل عادت ماهانه وجود دارد که میبایست به زن محبت بیشتری نمود، در قبال دریافت دستمزد کمتری ( !!! ) ولی چند درصد از مردهای ما از این مقوله آگاهند. این که جای خود. چند درصد از جوانان ما آمادگی اطلاعاتی را قبل از ازدواج دارا هستند ؟؟؟؟ این آمادگی ها میتواند عمومیت زندگی زناشویی را شامل شود. اطلاعات جنسی و روحی از همسر
    در ارتباطاتی برای جوانان مجرد و بدون تقید، که خارج از عرف نمودار میشود، این آگاهی ها با تجربه کردن بدست میآید. ولی برای جوانانی که بطور کاملا سنتی ازدواج میکنند، چطور میبایست این معلومات کسب شوند ؟؟ هر فرد دارای سلائق و مطلوبات مختلفی است. چه بسا با بالارفتن این معلومات در حین ازدواج، فرد حس کند که همسرش درست مطابق سلیقه وی نیست . حالا میبایست چه کرد ؟؟؟؟

عمده مشکلات ما در بین زوجهای ایرانی یکی عدم آگاهی کامل قبل از ازدواج و نداشتن منطق گفتگو و فن حل مسئله در میان خانواده ها و دیگری اطمینان خاطر زوجین از تصاحب همسر خود است. فرض کنید اگر فردی این حس را داشته باشد که در صورتیکه در پی رفع نیازهای کلی همسر خود ناموفق عمل کند، او را برای همیشه از دست خواهد داد، باز هم در پی تلاشهای همسرش برای تغییر شرایط، بی تفاوت عمل خواهد کرد ؟؟؟؟؟

طبیعی است که میبایست این گونه رابطه ها در وهله اول قطع و در صدد رفع مواردی قدم برداشت که نیازی به ایجاد چنین رابطه ای در فرد احساس نگردد

با عذر خواهی از اطاله کلام

14. 8 کاربر از پست مفید Omid_refah تشکرکرده اند .

Omid_refah (شنبه 01 خرداد 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,961 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

من نمیدونم آقای کامران چه اصراری دارین که میخواین مارک خیانت بزنین چرا نمیگین خطا اشتباه یا به قول یکی از دوستان بی وفایی که من خودم رو در زمره بی وفایی هم نمیدونم. حالا شما هر جور دوست دارین فکر کنین ما به اندازه کافی فهمیدیم که چقدر شما نسبت به این موضوع عصبانی هستید خب بگذارید افرادی هم با آرامش به این موضوع نگاه کنن و فکر میکنم تعریف خیانت رو از زبان ani قبلا در تایپیک دیگری خواندید.
    بی وفایی یعنی چی؟
    حتما در ارتباط برقرار کردن با کس دیگه ای صدق میکنه؟
    رفتار حاکی از بی اعتنایی به احساسات که باعث اشک ریختن اون حتی در شب عروسی اون میشه بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی که منتظر هستی همسرت با بیشترین احساس بگه دلتنگتم و جات کنارم خالیه بی وفایی نیست؟
    کارها و اعمالی رو که همسرت میدونه ناراحت و از اعماق وجودت غصه دارت میکنه باز تکرار و تکرار میکنه بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی رو که دوست داری همسرت با سورپریزی تو رو پر شور کنه اما سکوت و سردی رو میبینی بی وفایی نیست؟
    لحظه هایی که منتظری همسرت جلو بقیه حمایتت کنه اما در کمال تعجب میبینی که کوچیکت میکند بی وفایی نیست؟
    وقتی که دیگران از تو تعریف میکنن اما همسرت حالا از روی حسادت یا هر چیز دیگری به زبان بی زبونی مسخره ات میکند بی وفایی نیست؟
    و هزاران مسئله دیگر
    پس وفادار بودن یعنی همیشه روح و جسمت مال همسرت باشد؟
    اون وقت تو پاک و مقدسی و لایق بهشتی؟
    درسته؟
    و آقای کامران قبلا هم فرشته مهربون ازم در مورد مشکلاتم با همسرم پرسیده بود.من تمایلی به بازگو کردنشان ندارم.هر چند اشاره هایی کردم.میدانم دوستان در کمک دریغ نخواهند کردواما یک طرفه نمیشود.بهتر است که من و شوهرم هر دو به مشاوره برویم.

خانوم m.m.a

سلام،

اول از همه اینکه صحبت اون بخش من، صرفاً مرتبط به خانوم آنی‌ بود،برای همین از علامت @ استفاده کردم،

بر خلاف تصورتون، من هیچ اصراری ندارم که به شما مارک خیانت بزنم، اگرچه همه لغاتی که به کار بردین، در آخر همه یه ماهیت دارن و یک معنی‌ میدن، من با کلمات بازی نمیکنم...

و البته معتقدم، شما هر اسمی که دوست داشته باشین می‌تونین روی این عمل بذارین، و مهم نیست... مهم این هست که خودتون متوجه قبح این کار هستین و از همه مهمتر به فکر راه حل مشکلتون، که این نکته مثبت در مورد شما واقعا ستودنی هست...

در مورد عصبانیت فرمودین، بر خلاف تصورتون و آنچه به نظر اومده، من به هیچ عنوان عصبانی نیستم و نبوده ام...

چون این موضوع ربطی‌ به من نداره، هر کسی‌ باز خورد اعمال خودش رو می‌بینه، و این به طور خلاصه یعنی‌، من، خانوم آنی‌ و ... هر کدوم زندگی‌ خودمون رو داریم...پس دلیلی‌ برای عصبانیت من وجود نداره و نداشته...

اگرچه در کلّ، من هیچوقت از نظر دوستان ادبیات خوبی‌ با خانوم‌ها نداشتم، به هر حال، اگر اینطور به نظر رسیده صمیمانه متاسفم،

در مورد بیان مشکلاتتون هم، تا زمانی‌ که به اعضا اعتماد نکنین و مشکلاتتون رو بیان نکنین، نمیتونین راهنمایی خوبی‌ بگیرین...

اصرار من هم برای بیان مشکلاتتون جدا از اینکه میتونه به آروم شدنتون کمک کنه به همین دلیل هست،

روز خوبی‌ داشته باشین،

برادرتون،

کامران

@ خانوم آنی‌،

کامران عزیز و محترم و بسیار منطقی
    ممنون از لطفتون،

اگرچه نمیدونم، این قسمت بسیار منطقیش رو کنایه تعبیر کنم یا تعریف...

به هر حال، من هم یک انسانم و مبرا از اشتباه نیستم...

کامران

16. 6 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 01 خرداد 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    سطح
    94
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

Array

کامران محترم و نازنین و بسیار منطقی

من به شخصه از تعامل شما با اعضا لذت می برم و به واقع شما را فردی منطقی می دانم و به هیچ عنوان کلام من کنایه آمیز نیست . جایی که کسی را منطقی تشخیص ندهم با وی وارد تعامل و گفتگو نخواهم شد و با خودم و طرف مقابلم تعارف هم ندارم .

شما به نسبت سنی که دارید . فرد روشنی هستید و اشتباه هم همه ی ما میکنیم . انسان حتم الخطا اگر اشتباه نکند هنر کرده است که با این سن و سال انسان جایزالخطا ندیده ام . همانطور که الهی قمشه ای و سایر بزرگان ندیدند .

این قسمت مخاطب خاص ندارد و رو به جمع است .

یادمان باشد شعار دادنها گاهی در مسیر زندگی کارهای بدی دست ما می دهند چرا که همین شعاردادنها صاحب انرژی هستند و خدا آن روز را برای هیچ احدی نیاورد که از سر شعار دادن !!!در بوته ی آزمایش الهی قرار بگیرد و باز یادمان باشد که کائنات دارای شعور است اما نه آن شعوری که ما خیال می کنیم .

18. 4 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (شنبه 01 خرداد 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array

دوستان عزیز را دعوت می کنم به این که از مخاطب قرار دادن یکدیگر و نقد نظر همدیگر در تاپیکی که کسی درخواست راهنمایی کرده بپرهیزند و در صورت احساس نیاز به سئوال از نظر یا پاسخ دیگر دوستان با پیام خصوصی این کار را انجام دهید و در اینجا فقط بر مشکل مراجع و راه حل هایی که می شود داد تمرکز شود .

و اما

m.m .a عزیز

دوست خوب و فهیم

این قابل درکه که شما وقتی با وجود خلاء هایی که در زندگیتان احساس می کنید با کسی وارد گفتگو شدید که حداقلی از این خلاء ها را در حد گفتگو پوشش می دهد جذب شوید .

عزیزجان

وقتی سیستم ایمنی بدن ما ضعیفه و مستعد پذیرش ویروس و بیماری هستیم به مراقبت دعوت می شویم و سعی می کنیم اول خود را از مواجهه با ویروس دور داریم و بعد هم ایمنی خود را بالا ببریم . با وجود خلاء هایی که شما در زندگی خود احساس کردید ، طبیعیه که نزدیک شدن به فضای نت و چت که بنا به بررسی و پژوهش می گویم که 90 درصد مشتریهایش برای ارتباط برقرار کردن به خصوص از نوع سکس چت و یا حتی اگر بتوانند به رابطه حضوری بکشانند ، باعث گرفتار شدن شما در دام عواطف نسبت به شخصی دیگر می شده .

یعنی با شرایط روحی ای که شما داشتید انتظار به چنین وضعی گرفتار شدن می رفته . حال شما غفلت کردید و وارد شدید و چنین پیش آمده . اکنون همانطور که گفته شد اقدام اورژانسی برای شما اینه که راه های ارتباطی را کلاً قطع کنید ، همه راه ها ، را و در مقابل تسامح و تساهل خود برای باز گذاشتن حتی یک راه بایستید و به عبارتی ضربتی عمل کنید و به ندای نفس خود برای توجیح اصلاً گوش فرا ندهید .

و بعد از آن در پی رفع ریشه این نوع مشکل به طور اساسی بر آیید ، یعنی ایمنی درون را بالا ببرید . در درجه اول با بررسی کارشناسانه مشکلاتت با همسرت و در پیش گرفتن راه هایی که می تونه در رفع این مشکلات کمک کنه و شما را به عاشق همسرت شدن برسونه و در درجه بعد با تقویت روحی خود در طول این مسیر .

بدانید که راه های نرفته زیادی برای حل مشکلات بین شما و همسرت از نظر مهارتی و ... وجود دارد که تا شما اونها را در پیش نگرفته باشی نباید تن به ناامیدی و یأسی که آسیب زا است و امنیت درون شما را ضعیف می کند بدهید و باز بدانید نهایت راهی که شما دارید بعد از تلاش برای رفع مشکلاتی که دارید و در صورتی که نشد و شما صادقانه ، عالمانه و با پشتکار سهم خود را اول از اشتباهات پذیرفته و رفعشون کردی و بعد سهم خود را برای بهبود به کار گرفتی و نشد جدایی است ، در این صورت با وجدان راحت راه جدایی را می تونی در پیش بگیری و مطمئناً اگر با این روند باشد خدا هم یار شما خواهد بود .

من از شما سئوال کردم که انتظارات همسرت از شما چیه و به عبارتی در چه شرایطی از سوی شما ، شما را دوست می دارد و محبت می کند ؟

عزیزم این بیان مشکلات نیست که شما مایل نباشی بیان کنی . خیلی ساده بیان انتظارات همسرت از شماست . چون خودت گفتی که وقتی به راه و میل او باشی تو را دوست دارد ، ما هم می خواهیم با دانستن وضعیت شما بهتر راهنمائیتان کنیم که علاوه بر رفع اورژانسی این مسئله ای که دچارشی ، اساس دچار این آسیب ها شدن را بیابی و روزنه را کلاً به روی آسیب ببندی . چون یک طرف ماجرای تن به چنین ارتباطی دادن را همسرت می دانی نیازه که به مسائل بین خودت و همسرت ( به عنوان یک عامل آسیب پذیری ) به قصد رفع آنها متمرکز شوی .

چه اشکال داره که بگویی ایشان چه انتظاراتی از شما داره و در چه صورت شما را دوست خواهد داشت ؟

یک طرفه نمیشود.بهتر است که من و شوهرم هر دو به مشاوره برویم.
    من این قسمت از پستت رو ندیده بودم . لذا به شما عرض می کنم ، بسیار درست تشخیص داده ای و بهترین کار هم همینه ، حتماً نزد مشاور بروید ، وقتی امکان این هست ، بهترین کاریه که می تونید انجام دهید .

20. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (جمعه 28 خرداد 89)

صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345678910 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)