فکر نمی کنم همچین کسی بیاد تو تالار همدردی به عنوان کاربرا یه پای ثابت باشه! مگه از کارشناسای تالار باشه
یا اینکه همون خدا که باهاش حرف میزنی بیارتش تو نت سرچ کنه بیاد اینجا :)
چرا یعنی کسی همچین دغدغه ای نداره؟ خیلی مساله ام غیر عادیه؟
فرشته یه کمی بعضی وقتا واسه خودت همه چی رو پیچیده می کنی و نمی دونمم چرا؟
این اصلا پیچیدگی برام نداره مبهمه ولی خیلی اهمیت داره
واسه چی خوب تو که انقدر خوبی شادی مهربونی پرانرزی ای زیبایی و ... بیخودی دور خودت می پیچی با این سوالات که بی جوابن؟
فکر میکنم جواب اصلی افرینش همین سواله .. یعنی جواب داره ولی من حدو حدودشو نمیدونم ...منابع درستشو نمیشناسم
خوب اره جسم محدودیت داره
اینم یه بخشیشه
فرشته من هی می خوام تغییر کنم اما نم یدونمم چه تغییری
تو خودتو زیبا می بینی و تغییر هم نمی خوا اما می خوای خودتو به یه چیزی بزرگتر و پرشکوه تر برسونی و می گی اون خداست
هر کی یه جوریه
در مورد حیوونا تا جایی که من دیدم خیلی از حیوونا شرافت بیشتری دارن به نسبت ادما
من دنبال بررسی ادمای خاطی نیستم دارم از اصالت انسان میپرسم اصلمون چی باید باشه یعنی یه معیار برای ادمی در حد خودم میخوام.
در واقع اگه دقت کنی انسان اصلا اشرف مخلوقات نیست نیست ولی حقیقتش هست باید باشه هدف اینه
بیشتر گند زده به کره زمین
خوبه حالا کره زمین هم انقدر کوچیکه و بیشتر از اون هنوز از دستش برنمیاد خرابکاری کنه
این یه بحث دیگه است
اگه به حیوونا دقت کنی خیلی هاشونم خوبن حرف من خوبی و بدی حیوون نیست اون غریزه است .
هرکسی هرموجودی یه طبقه ای در عالم داره که باید به اون برسه میتونه نزول کنه به پایین ترینن مرحله
یعنی مراحل همون جامدات و نباتات و حیوانات و انسان هست خیلی از ما در حد جمادات و نباتات ممکنه باشیم و شاید پایین تر میخوام جایگاه خودمو بدونم و بدونم به کجا باید برسم؟
حیوونا تا جایی که دیدم بچه هاشونو ول نمی کنن مگه اینکه بتونه از خودش مراقبت کنه مثلا بعضی اردکا از جوجگی می تونن از خودشون مراقبت کنن
یا حتی فاخته بود فکر کنم که مامانه می رفت تخمشو می ذاشت تو لونه ی یکی دیگه. اونم اگه درست یادم بیاد می رفت بررسی می کرد چند روزی اون مامانی رو که قراربود بچه اشو بزرگ کنه بعدش می رفت تخم می ذاشت تو لونه اش
حیوونا کاراشون خیلی هم حساب کتاب داره
عاشق هم می شن
بی رحمی هاشونم از بی رحمی های ما کمتره و یه منطقی اغلب اوقات در پشت کاراشون هست. حتی اگه نباشه غریزه است
فکر میکنم منظورم رو درست نرسوندم
اما ادما چی؟؟؟
ادما اختیار دارن و حدش خیلی بالاست ما خیلی قدرت میتونیم داشته باشیم
تو زیبایی
دوست داری زیباتر شی
می نوشتی که با خدا حرف میزنی
دیگه چه کارایی کنی خوشحالت می کنه؟ اونکارارو هم بکن
مثلا ممکنه این باشه که هر روز به ادما مهربون لبخند بزنی. ارزشش زیاده. مخصوصا کسایی که عبوری می بینی. رد میشن تو هم مهربونی
دیدم می گم ها. یه دفعه ای خوشحال میشن
کارای اینطوری هم به حرف زدن با خدا اضافه کن
گل هم که پرورش می دادی اینم خیلی قشنگه مشکلی ندارم
خوبم به همه کارارم میرسم این سوال یه چیز دیگه است یجوری موقعیت شناسی در عالم .فکر نمیکنم وضع موجود ادم ها توجیح یا حتی معیاری برا مقام انسانیت باشه شاید چیزی که باید باشیم خیلی متفاوته و خبر نداریم چیزایی هست که تو خوابم ندیدیم ..مقاممون خیلی بزرگه مینوش جان من اونو میخوام
جسم هم همون خدا بهمون داده
جسمم همه اش بد نیست که
با همون جسمه که می تونیم حس کنیم مثلا نرمی ابریشمو
یا با همون جسمه که می تونیم طلوع و غروب رو ببینیم
یا می تونیم گل ها رو بو کنیم
یا حتی رابطه جنسی هم یه لذت جسمانیه که وقتی همراه با عشق شه می شه روحانی
اونا باید باشن ولی میگم چقدر باید جسمم رو محدود کنم که زبان روحم باز بشه بالا بره حداقلش اسیر نباشه و ازادی داشته باشه
جسم از روحمون مراقبت می کنه محافظ ماست
اگه خدا رو دوست داری پس محدودیت هاشو هم بپذیر
بحث من اینه که این محدودیت ها رو خودم ایجاد کردم بالقوه خدا در من قدرت نفوذ قرار داده از هر صفتی که داره به ما هم یه شمه ای رسونده حتی صفت "کن فیکون "ش هم ما داریم میتونیم به هرچیزی بگیم باش و اون بشه میدونی کجا میتونیم اینکارو بکنیم ؟ تو خیال .
اون بهت این محدودیت ها رو داده
من این سوالو که چرا باید هر روز غذا بخورم محدودیت جسمانی داشته باشم رو از خودم پرسیدم. به نسبت هم زیاد. اما متفاوت با تو.
من وقتی افسرده میشدم وقتی پوچی وجودمو می گرفت به یاد این می افتادم که همه چیز روزمره است کارای تکراری از سر اجبار. مثل غذا خوردن.
اما تو از زیبایی و مهر هست که به این سوال رسیدی.
اتفاقا من از خوردن و خوابیدن خیلی لذت میبرم و فکر میکنم باید یه حدی براش قایل باشم و اینقدر تو نخش نرم تا وقتی که تو قید و بند این لذت ها باشم لذت اصلی رو از دست میدم.
مشکل من اینه
واقعیتش هم اینه که جوابی نداره
فکر میکنم جواب داره اونم کامل
البته به نظر من
علاقه مندی ها (Bookmarks)