سلام دوست عزیزم
شما اینقدر تو اون خونه کار کردین که شده جز وظایف شده...دیگه برای خانواده همسر شما ،کارهای شما محبت حساب نمیشه....بلکه شده وظایفت و به قول خودت اگه انجام ندی ناراحت میشن و دعوا میشه....اشتباه از خودتون بوده.....البته همسر شما هم بی تقصیر نیست....چون همسر شما باید بفهمه شما کلفت نیستی و قرار نیست تو خونه مادرش بیش از حد توانت کار کنی.....خیلی وقتها تو فامیل خودمون دیدم عروس ها که خونه مادر شوهر میرن مثل یک مهمان برخورد میکنن و اصلا کار نمیکنن بلکه مادر شوهر خونه رو تمیز میکنه و اسباب پذیرایی رو فراهم میکنه چونکه فلان عروسش داره میره خونش و حتی بارها دیدم اگه خانم ها کار کردن شوهره گفته چرا اینقدر از زن من کار میکشین مگه نوکر شماس و به زنش گفته برو بشین و اصلا کار نکن و تازه طلب کار شده که مگه زن من نوکر شماست و تا یه مدت هم قطع رابطه کرده با خانواده اش که چرا از زن من کار میکشین....والا شوهر شما دیگه نوبره....از همین امروز کار کردن تو خونه مادر شوهر رو قطع کنین....میخاد دعوا بشه یا میخاد ناراحت بشن....هر اتفاقی میخاد بیفته بزارین بیفته ولی یکبار برای همیشه این مشکلاتت تموم میشه....یکبار دعوا میشه ممکنه یک ماه هم باهاشون قهر باشین ولی بالاخره بعد از یه مدت آشتی میکنن....شوهرتون شما رو مجبور میکنه و شما میرین....خب رفتین اونجا کار نکنین....اون که شما رو نمیبره که روحیه شما عوض بشه و اصلا بفکر شما نیست....بفکر کارهای منزل مادرشه که شما خیلی خوب انجام میدید....برین اونجا ولی کار انجام ندین...دیگه هم شوهر شما،شما رو مجبور نمیکنه که برین اونجا....یکبار برای همیشه مخالفت کن و کار نکن//هر کس هم که ناراحت میشه بزار ناراحت بشه حتی اگه اون شخص شوهرت باشه....بزار اونم بفهمه....
علاقه مندی ها (Bookmarks)