سلام خیلی ممنون از لطف همتون عزیزای من راستش من واقعا اعتماد بنفسم پایینه یمدت که سعی میکنم اعتماد بنفسم بالا باشه خوب میشم ولی این حالتم موقتیه جوری که بعد از یمدت دوباره ب همین حال درمیام
زانکوی عزی م درمورد ظاهرم پرسیدی باید بگم من موهای کم پشتی دارم البته تا دوسال پیش موهام بهتر بود اما دوساله رنگ مو و مش کردم بدجوری داغون کرد موهامو حوری که الان 5ماهه دیگه هیچ رنمی نمیزنم موهام دورنگ شده نصف مشکی موهای خودم و نصف رنگ و مش داره سعی میکنم به ظاهرش برسم که شاید بهتر و پرتر نشون داده بشه بماند که نلمزدم عاشق موهای بلنده و بیشتر ازهمه محو موهای بلند بقیه میشه و جوری نگا میکنه من میرم تو خودم حتا یبار بهم گفت من موی کوتاه دوس ندارم منم قبلا موهدم بلند بود اما نه خیلی ولی قشنگ بود خب چرا اونموقع عاشق موهای من نبود حالا که زدم از عمد اینجوری میگه ! تا حرص من دربیاد! از طرفی پووستم شفافه روشنه ولی یمدت بود جوشای بدجوز میزدم جوری که جاشون میموند اما زیاد نه رفتم دکتر پدست بهم قرص راکوتان داد اونم کلی عوارض داره یکیشم همین ریزش مو هست که حس میکنم بیشر شده پوستم خوب شده فعلا و تا یمدت بتید قرصارو ادتمه بدم براهمینم موهام کوتا کروم تا زیاد عوارض رو موهام اثر نکنه ارایشمم والا بد نیست من زیاد غلطیظ ارایش نمیکنم فقط رژ پررنگ میزنم مثلا قرمز و ثورتی پررنگ خب اگه خیلی ملایم باشه اصلا خوشم نمیاد حس میکنم بی رنگ و رو میشم از طرفیم حتا ارایشمم کم هم باشه بازم مردم حرف خودشونو میزنن
درمورد اون دوست عزیزم ک گفت شاید مردم دارن حرف خودشونو میزنن باید بگم خیر اینجور نیست چون دختره قشنگ از جلو خودم رد شد تو روی من نگا کرد و بعد ب دوستش گفت پقد زشته!!یا همینطور اون خانن من خیلی دلم میشکنه چون خودم وقتی ی ادم زشت میبینم هیچوقت تو روش نمیگم اونم تو خیابون چجوریه که مردم انقدر راحت میگن زشت!!!برام جای تعجبه خیلی ناراحتم دوس دارم از همه لحاظ زیبا باشم راستش یچیز دیگم هست راجب ب نم خیای ناراحام میکنه اونم اینه من خیلی لاغرم بازوهای ظریف و لاغر بالاتنه ظریف دارم قرم بلنده اما بدنمو دوس ندارم یمدت باشگاه رفتم ولی درست نشد که نشد ی حسی میگه باید مکمل بخورم تا ایده ال شم چرا خدا بین بنده هاش فرق میزاره مگه من ادم نیستم باز ممنون از لطفتتون جواباتون تا حدی ارومم کرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)