به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2
  1. #1
    عضو عادی آغازکننده

    آخرین بازدید
    پنجشنبه 26 آبان 90 [ 20:31]
    تاریخ عضویت
    1390-5-05
    نوشته ها
    16
    امتیاز
    1,393
    سطح
    20
    Points: 1,393, Level: 20
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    7

    تشکرشده 9 در 5 پست

    Rep Power
    0
    Array

    خداحافظ دوستان...

    کم طاقت نیستم.خیلی وقته که دیگه کسی تایپیکمونمی خونه وکمکم نمیکنه.تواین شرایط همه ی امیدم شماها بودین.به امیدخوندن حرفها وکمکای شما میام تواین سایت اما دریغ از یک پیام...احساساتی نیستم اما بایدبگم خیلی دلم گرفت.ازاین که بین این همه ادم حتی یه نفرهم صدای کمک خواستن منونشنید...تاقبل ازاین میخواستم باوجود همه ی مشکلاتی که دارم برم توانجمن آدمای خوشبخت ثبت نام کنم اما الان دیگه دوس ندارم اینکارو بکنم... وقتشه ازهمتون خدحافظی کنم.ازهمه اون کسایی که راهنماییم کردن ممنونم.برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.

  2. کاربر روبرو از پست مفید رنگین کمان تشکرکرده است .

    دختر بیخیال (دوشنبه 25 فروردین 93)

  3. #2
    سرپرست سایت

    آخرین بازدید
    [ ]
    تاریخ عضویت
    1388-1-03
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    8,077
    امتیاز
    155,393
    سطح
    100
    Points: 155,393, Level: 100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

    تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

    Rep Power
    1099
    Array

    RE: خداحافظ دوستان...

    دوست عزیز

    وقتی ما در یک دنیای مجازی نتونیم صبر داشته باشیم و اینهمه زودرنجی نشون دهیم مطمئناً درز دنیای غیر مجازی به مشکل بر می خوریم .

    اذعان کردی حتی یک نفر هم جوابتو نداد . آیا واقعاً اینطوره . یعنی بلو اسکای و دو تن دیگر از دوستان از نظر شما به حساب نمی آیند ؟؟!!!

    مهم تعداد نفراتی که ما را راهنمایی می کنند نیست بلکه مهم کیفیت راهنمایی هست . نه تاپیکهایی که به سرعت تعداد صفحاتش بالا میره نشونه اینه که مراجع آن مورد توجه خاص است و نه تاپیکهایی که فقط چند نفر نظر می دهند نشونه بی توجهی است .

    در مورد مشکل شما نظرات اساسی و لازم داده شده و اگر می بینید دوستان چیزی نمی گویند برای آنست که راه دیگری غیر از راهنمائی های داده شده نیست .

    شما نه باید از خواهرتون دلخور باشید و نه براتون مهم باشه که در مقابل فاصله گرفتن شما از همسرش ناراحت بشه . هدف همسر وی اینه که با تحریک خواهرش اولاً دست شما و برادرتون رو بخونه که شما هم نباید مشتتون باز بشه و هم اینکه مقاومت شما را در دوری کردن از وی بشکنه . البته دوری و قاطعیت شما در مقابل وی به معنای جواب سلام ندادن نیست . شما می توانی به گونه ای رفتار کنی که در عین ادب و احترام جرأت نزدیک شدن را به وی ندهید و در عین حال ذهن خوانی هم نکنی .( راهنمائیهای بلو اسکای جامع بود و من با تشکر تایید کردم و نیاز ندیدم خودم ارسال پست کنم و حرف تکراری بزنم بقیه هم به همین دلی ارسال پست نداشتند )

    موفق باشید


    .

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام و احترام

    بعضی تاپیک بسیار طولانی و طاقت فرسا می شوند و علیرغم پیشرفت فیزیکی(پستهای طولانی و تعداد پست های زیاد در یک زمان کوتاه) از نظر مشاوره ای و تخصصی (نسبت به حجم پست ها و تعدادشان)غنای کافی را ندارند

    همچنین افزودن به تعداد پست ها طی چند روز ، نشان می دهد که بیشتر یک گفتگو و ابراز احساسات هست. تا مشاوره . معمولا کسانی که در یک رابطه عاطفی و عشقی هستند یا اینکه از نظر هیجانی و احساسی با همسرشان درگیر شده اند بیشتر به پستهای طولانی و زیاد روی می آورند.

    به هر حال معمولا در مشاوره حداقل یک هفته نیاز به فکر کردن و بررسی مطالب قبلی هست. نه اینکه بلافاصله طی چند دقیقه پست عریض و طویل دیگری زده شود. بعضی مراجعین بیشتر اصرار بر حرف زدن دارند. تااینکه بخواهند روی حرفی فکر کنند یا فرصت بگیرند که عمل کنند.

    اینکه معمولا در اینگونه تاپیکها صرفا 2 یا 3 نفر( به خاطر شباهت موضوع به موضوع مورد علاقه اشان) در تعامل با شخص قرار می گیرند نشان دهنده اینست که سایرین به خاطر طولانی بودن مطلب و زیاد بودن آنها حوصله نمی کنند و می گذرند.
    حالا اگر کسی هم بیاید جواب بدهد نمی تواند مسائل مهم شما را در میان انبوه مسائل جزئی بیرون بکشد. و باز این مسئله راهنمایی ها و مشاوره ها را کم عمق می کند.

    دوستان عزیز

    * بعضی تاپیک ها دقیقاً به همین علتها قفل می شود که خود کمکی است به مراجع عزیز برای اینکه کمی در مسئله خود غور کند و هیجان و احساسات خود را کنترل نموده بیشتر به عمق راهنمائیهایی که شده توجه کرده و عمل نماید .


    نکاتی قابل توجه مراجعین طالب راهنمایی

    * بعضی از مراجعین عزیز ، بیشتر خواهان راهنمایی در جهتی که دقیقاً منجر به خواسته آنها شود هستند و از اینکه راهنمائیها این نتیجه را ندهد برآشفته می شوند ، که اینجا تأکید می کنم که روند مشاوره ، فرایند آن و کار یک مشاور متبحر ، به اینکه آنچه مراجع دوست دارد بشود توجه ندارد ، بلکه با نظر به تشخیص تخصصی و تعهد در راهنمایی درست ، مراجع را به سوی راه درست توجه می دهند چه این راه همان چیزی باشد که او می خواهد چه مطلوب او ( مبتنی بر احساسات و هیجاناتش نباشد ) .

    * بعضی از دوستان با عجله مایلند که زود به زود دوستان عزیز و کارشناسان به تاپیک آنها توجه نموده و پاسخگویشان باشند که نه ممکن است و نه صحیح ، در این رابطه به قسمتی از سحنان مدیر که رنگی شده توجه فرمایید .

    * گاه با مراجعین عزیزی مواجهیم که اصرار دارند دوستان بعد از راهنمائی های لازمه باز هم وارد تاپیک شده و نظر دهند در حالیکه دوستان اذعان می کنندحرف جدیدی برای گفتن ندارند ، به نظر می رسد این مراجعین محترم بیشتر مایل به گفتن و شنیدن ( مباحثه ) در موضوع هستند به عبارتی وابسته به آن هستند ، به این مراجعین عزیز عرض می کنم بهتره همین جا و همدردی را فرصتی برای تمرین در خلاف این جهت بدانید و از آن استفاده کنید .


    * ما نمی توانیم اصرار داشته باشیم دیگران زود به زود وارد تاپیک ما بشوند و به ما نظر دهند و آنهم هر موقع ما خواهان هستیم و چیزی از ارسال پستهایمان نگذشته زبان به اعتراض بگشاییم که چرا کسی نمی آید و ........ به من پاسخ نمی دهد و( یا چرا سراغ تاپیکهای فلان و بهمان می روید اما اینجا به من پاسخ نمی دهید ) ... ، لازم است بدانیم ، دوستان و کارشناسان عزیزی که در این تالار راهنمایی می دهند ، کاملاً خیر خواهانه و دلسوزانه ، بدون چشم داشت و بی هیچ مزدی ودر حد توان راهنمایی می دهند و ، از آنان انتظار نیست که حتی وقت شخصی خود را بیش از آنچه خود مایلند در تالار بگذرانند چه رسد به اصرار بر ورود به تاپیک های ما ، لذا این نوع برخوردها و اعتراضها به عدم حضور مداوم و مکرر در تاپیکهای ما ، نه شایسته مراجعین عزیز است نه در حق کارشناسان و دوستان فعال تالار که صادقانه محبتشان را با بذل وقت و انرژی و توانشان نشان می دهند جایزهست



    موفق و مؤید باشید .


  4. 12 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

    فرشته مهربان (یکشنبه 23 مرداد 90), دختر بیخیال (دوشنبه 25 فروردین 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: شنبه 07 بهمن 96, 00:37
  2. پاسخ ها: 9
    آخرين نوشته: سه شنبه 04 فروردین 94, 19:00
  3. چرا همه دوستام باهام قهر میکنند؟
    توسط کیت کت در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 16
    آخرين نوشته: شنبه 16 اسفند 93, 19:33
  4. دوستان کمک یه مشاور میخوام برا دوستام معتاد به استمناء (جلق) شدن
    توسط infodltube در انجمن روانشناسی عمومی و طرح مشکلات فردی
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: سه شنبه 10 اردیبهشت 92, 00:07
  5. من و دوستام
    توسط بالهای صداقت در انجمن داستان و حکایت آموزنده
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: پنجشنبه 06 آبان 89, 12:39

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1404 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 22:59 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.