با توجه به شناخت قبلی ای که ازش داشتم و توی مسجد و جلسات مذهبی و سیاسی همسو دیده بودمش تصمیم گرفتم خانواده را به خواستگاری اش بفرستم چند سال از من کوچکتر بود و توی دانشگاه با من کلاس داشت (کلاس حل مساله ) قبلا یکی از دوستان رفته بود خواستگاری اش اما پاسخ شنیده بود که "من با دکترا ازدواج می کنم " !!!
پیش خودم گفتم این حرف را زده که پاسخ منفی بده واسه همینم ب خواهرم گفتم تماس بگیره با خانه شون و همین حرف را خواهرم از مادرش شنیده بود و این که خواستگاری داشته که دانشجوی دکترای یکی از رشته های علوم انسانی بوده اما گفته من چون خودم مهندسی می خونم می خواهم همسرم هم ریاضی خونده باشه!
این نوع تفکرش نظر من را در مورد عوض کرد و از جواب منفی اش ناراحت نشدم اما سوالی که برام مطرحه اینه که واقعا این مساله چقدر مهمه ؟ آیا سطح تحصیلات شعور و فرهنگ میاره؟ که من یکی که چنین چیزی توی دانشگاه ندیدم حتی از سطح تحصیلات سواد بیشتر هم ندیدم توی محل کارم همه سطح تحصیلاتشون از من بالاتره اما من اگه بالاتر از اون ها نباشم کمتر از اونها نیستم (خیلی مغرورم؟)
سوالی که دارم اینه که سطح تحصیلات چه تاثیری در انتخاب همسر داره؟ و چه چیزهایی را می تونه عوض کنه ؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)