به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    عضو کوشا آغازکننده

    آخرین بازدید
    شنبه 27 مهر 92 [ 19:59]
    تاریخ عضویت
    1387-9-21
    نوشته ها
    297
    امتیاز
    9,209
    سطح
    64
    Points: 9,209, Level: 64
    Level completed: 53%, Points required for next Level: 141
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    407

    تشکرشده 419 در 163 پست

    Rep Power
    46
    Array

    مضرات خوردن كيك چيست؟

    مضرات خوردن كيك چيست؟
    اين كيك‌هاي اشتها برانگيز ....






    جام جم آنلاين: كيك‌ها از جمله شيريني‌هاي اشتهابرانگيزي هستند كه خوردن آنها به همراه يك فنجان چاي، شير يا قهوه در يك ميان وعده بسيار لذتبخش است.

    معمولا اين محصول جزو فرآورده‌هاي قنادي محسوب مي‌شود و داراي انواع مختلف با كالري‌هاي متفاوت است. در 100 گرم كيك شكلاتي 400 كالري، در 100 گرم كيك ساده 350كالري، در 100 گرم كيك اسفنجي 300 كالري و در يك عدد كيك يزدي متوسط 160 كالري انرژي نهفته است.
    معمولا كالري بالاي انواع كيك‌ها به دليل روغن، آرد و شكري است كه در آنها استفاده مي‌شود.


    آردي كه در اغلب كيك‌ها به كار برده مي‌شود، آرد گندم سفيد است كه متاسفانه علاوه بر كالري بالا و ارزش تغذيه‌اي پايين، تنها از آرد الك شده ساده به دست نمي‌آيد. گاهي در تركيب اين آردها براي افزايش كيفيت و سفيد رنگ كردن آرد از مواد شيميايي استفاده مي‌شود. اين مواد به طور نسبي سمي بوده و به مرور در بدن تجمع يافته و در درازمدت منجر به مسموميت در مصرف‌كننده مي‌شوند. همچنين در بيشتر اين نوع محصولات به جاي خمير ترش از مواد عمل‌آورنده و بهبوددهنده نظير بيكينگ پودر جهت تردي، ايجاد پف و ويژگي‌هاي مطلوب در فرآيند پخت استفاده مي‌شود. بد نيست بدانيد بيكينگ پودر از مخلوط جوش شيرين به همراه مواد اسيدي خوراكي و مواد كمكي مولد گاز انيدريد كربنيك تشكيل شده است.


    آزمايش‌هاي انجام شده روي اين گونه مواد نشان داده است كه اين مواد مي‌توانند مولد زخم‌هاي سخت معده و روده و تنش‌هاي عصبي باشند و از همه مهم‌تر آن كه اثر عميقي روي غدد تناسلي زنان دارند كه سبب كوچك شدن و ناكارايي تخمك‌ها مي‌شوند.


    از سوي ديگر اين مواد مي‌توانند با كلسيم و آهن موجود در بدن كمپلكس تشكيل داده و از جذب اين عناصر توسط بدن جلوگيري كنند. جوش شيرين (بي‌كربنات سديم) موجود در بيكينگ پودرهم به علت دارا بودن مقادير زياد سديم (عنصر موثره نمك) براي بيماراني كه مبتلا به فشار خون هستند، مضر است. همچنين كيك‌ها به دليل دارا بودن آرد گندم براي مبتلايان به سلياك كه حساسيت به گلوتن گندم دارند توصيه نمي‌شود. در مورد تخم‌مرغ اين محصول نيز بايد گفت، گرمايي كه هنگام پخت به كيك داده مي‌شود، ميكروب‌ها و آلرژي‌هاي موجود در تخم‌مرغ را تا حدودي تعديل مي‌كند. لذا مصرف اين محصول براي افرادي كه به تخم‌مرغ حساسيت دارند با توجه به نظر پزشك مربوطه مضر نيست.


    توجه: به طور كلي زمان ماندگاري كيك‌ها بسيار كوتاه است و نگهداري نامناسب مي‌تواند احتمال كپك‌زدن و خراب شدن كيك را به مراتب بيشتر كند. از عوامل مهم بروز اين مشكل تنظيم نبودن رطوبت كيك است. بالا بودن رطوبت مي‌تواند باعث كپك و سفيدك روي كيك و پايين بودن آن مي‌تواند منجر به خشك شدن محصول شود. البته امروزه در كيك‌هايي كه در كارخانجات توليد مي‌شود براي افزايش مدت زمان ماندگاري محصول از سوربات پتاسيم كه يك ماده شيميايي و ضدكپك است، استفاده مي‌شود. اگرچه اين نوع نگهدارنده مي‌تواند بر عمر محصول بيفزايد، ولي مصرف مداوم آن براي افراد خصوصا كودكان بسيار مضر بوده و در دراز مدت منجر به بروز عوارض جانبي مي‌شود. از سوي ديگر طعم‌هاي مختلفي كه به اين نوع محصولات افزوده مي‌شود، همگي مصنوعي بوده و مي‌تواند باعث بروز حساسيت‌هاي شديد و بيماري‌هاي نامعلوم در كودكان گردد. بنابراين بهتر است كيك را به دفعات كمتر و در منزل و به صورت كنترل شده تهيه نماييد. كيك‌هاي حاوي روغن‌هاي گياهي را هر چه سريع‌تر ميل كنيد چرا كه با گذشت زمان، روغن كيك تحت تاثير اكسيژن هوا اكسيد شده و محصول غيرقابل مصرف مي‌شود.

    منبع: جام جم انلاین

  2. 2 کاربر از پست مفید Niloo55 تشکرکرده اند .

    Niloo55 (پنجشنبه 08 بهمن 88)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. اولين قدم ازدواج چيست؟
    توسط keyvan در انجمن سایر مقالات ازدواج
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: شنبه 15 مرداد 90, 15:33
  2. نسبت باز ديد كنندگان همدردي به تفكيك شهريشان
    توسط مدیرهمدردی در انجمن مسائل واخبار اعضاء و تالار
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: سه شنبه 02 آذر 89, 12:37
  3. راه حل مشکلات بین من و همسرم چيست؟
    توسط مي مي در انجمن طــــــــرح مشکلات خانواده: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 41
    آخرين نوشته: پنجشنبه 26 فروردین 89, 08:10
  4. +با خانم ها. دلايل شما براي ازدواج چيست؟
    توسط ghasadak در انجمن سایر سئوالات مربوط به ازدواج
    پاسخ ها: 50
    آخرين نوشته: چهارشنبه 02 دی 88, 17:01
  5. چرخه ي زندگي چيست؟
    توسط lord.hamed در انجمن حقوق ما...
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: جمعه 05 تیر 88, 18:32

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1404 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 13:53 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.