راستش خودم هم باید فکر کنم :shy:
نمایش نسخه قابل چاپ
راستش خودم هم باید فکر کنم :shy:
يك نامه عاشقانه به سبك عشاق 1000 سال پيش البته به زبوني كه برام قابل خوندن باشه
دوست دارم توش يك چراغ جادوي واقعي باشه
اخه اينجوري همش مي تونم ارزو كنم
واي كه چقدر خوب بود اگه اينجوري بود
حدود یک میلیارد تومان پول،البته به احتمال زیاد گوهرهای ناب خواهند بود.
طلا و جواهر امروزی
من از الماس خوشم مياد دوست داشتم پر از الماس باشه ............
آره،آره الماس خییییییییییییییلی خوبه!!
سلام آرزو جان.عجب فکرایی میکنی ها فکر کنم همیشه تو فکر و خیالی؟البته جسارت نباشه.
من اگه یه جعبه خالی خیلی قدیمی پیدا میکردم:! دوست دارم توش یه چیزی نباشه که نظر اداره میراث فرهنگی رو به خودش جلب کنه چون مجبورم دوباره از دستش بدم.و تمام آرزوهام به دست میراث فرهنکی بیفته وباز آخرش بدهکار باقی و از کجا آوردی و...
اماخوب بود اگه توش یه عالمه عکس دختر بود ومیدیدم دخترای قدیمی چه تیپی بودند
البته ببخشید منظورم دم عیدیه شوخی بود
اما چه خوب میشد اگه از داخلش میتونستم اطلاعاتی در مورد اون زمانا کامل پیدا کنم.
از چگونگی زندگیشون از رسم ورسومات و از قوانینشون سر در میاوردم که چی تو سرشون بوده.
و کاش چیزی توش بود که میتونستم فکر همه را بخونم.
اينكه كاري نداره مي توني از روي فيلمها ببيني كه دخترهاي قديمي چه شكلي بودن
خوش به حالت چه ارزوي ساده ايي
دوست داشتم دره آن جعبه رو که باز می کردم یک دفعه همه آرزوهایی که دارم و همیشه منتظر برآورده شدنشون هستم یک باره برآورده بشه من برعکس زردآلو اصلا دلم نمی خواست عکس پسری تو اون جعبه باشه چون اصلا خوشتیپ نبودند چیه آن شلوارهای گشاد و آن لباسهای بدریخت بازم به دختراشون هم خوشکل و هم خوش لباس
(ای کاش پسرای این دوره زمونه همون لباسها رو می پوشیدند و مثل همونها صداقت هم داشتند)
بابا دوره خودمون بچسبین. با اون دوره چی کاردارین. حالا مثلاً بدونین اون زمونه چه جوری بوده . به چه دردتون می خوره. الان فقط یه جعبه پر از جواهرات به درد می خوره و بس و البته کنارش هم یه چراغ جادو.
دستت درد نکنه چه رویای شیرینی بود...........................
یه حرفی هم با mishka جان داشتم. اگه دختر و پسرای اون دوره هم بیان تو این دوره همینطوری می شن. خیالت راحت باشه. دخترا و پسرا به یه نسبت تغییر کردند. پسرای الان هم اصلاً بد نیستند. شاید از نظر اونا هم دخترای اون دوره زمونه بهتر بودن.....
بگذریم بخوام بحث کنم موضوع بیراهه می ره. با تشکر
دوست دارم عكس هاو زندگينامه اي از نياكانم توش باشه با يك ميراث خانوادگي البته با ارزش .
سلام.آقا زردآلو راست ميگن اما اگه ميراث فرهنگي در كار نبود من ارزو داشتم توش پر از طلا و جواهر و مرواريد و الماس و .....خلاصه هر چيز قيمتي ديگه.
من دوست دارم دفتر خاطرات... زینت آلات...لوازم قدیمی ریز و درشت ... نقشه آثار پنهان شده... عکس و نقاشی...بقول خانم هنرمند چراغ جادو :D ...
نوشته های تاریخی:303: اون قسمت هایی که در تاریخ کور هستند و معلوم نشده چه اتفاقی افتاده ...
کتاب داستانهای قدیمی ...نقشه آبادی ها ...
انگشتر حضرت سلیمان ...
عصای حضرت موسی ...:P
:303:من دوست داشتم نوشته های ارزشمندی از یه ادمی که دنیای دررونش واسه دیگران قابل فهم نبود توش بود
ادمی دست نیافتنی!:305:
آرزو خانم:جناب کاپیتان لانگ جان سیلور از آشناهایتان نیستند؟؟؟
منظورتون دزدان دریایی کاراییبه ؟!!... خوب راستش نه ولی اگر هم بود بد نبود حداقل تو یک فیلم هیجانی بازی میکردم......خیلی خوب میشد .
سلام
من دوست دارم مثل همه توش پول باشه البته از نوع طلا اونم 24 عیار
من دوست دارم یه نقشه یا دست نوشته قدیمی باشه
جعبه خالی هم باشه دوست دارم همینکه بدونم یه نفر چند صد یا هزار سال پیش به این دست زده و من الان دارم لمسش می کنم برام هیجان انگیزه
منم مثل هنرمند دوست داشتم توش یک چراغ جادو بود که تمام آرزوهامو براورده می کرد
سلام
من دوست داشتم نمونه سوالای امتحانای رشته ام با جوابای همونا توش باشه
اگر این بود که من دیگه غمی نداشتم
دوست دارم توش یه تخم دایناسور باش
دوست داشتم توش فرشته بود
دوست داشتم توش یه عروسک بود که حرف میزد!کوچولو با موهای طلایی!! خیلی خیلی خوشگل با چشای درشت آبی .فقط خودم میدیدمش و تا ابد پیشم میموندو همراهم بود!!و توانایی های بینهایت داشت از جمله اینکه زمانو نگه میداشت هروقت من بخوام-اگه اشتباهی مرتکب میشدم منو به عقب برمیگردوند تا درستشو انجام بدم!هم صحبتم بود و....آرزوهامو برآورده میکرد حداقل 3تا آرزوی مهم زندگیمو!!!!یکیشونم اینه که من قبل از اونایی که دوستشون دارم بمیرم....همین یکیم برآورده میکرد خوب بود!!چقدر من حرف میزنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست داشتم یه نیرویی توش بود تا با اون از افکار و احساسات آدمها با خبر می شدم...
دوست داشتم توش "يونجه فهم" ميبود تا يه انسان چهارپا ميشدم. شايد بهتر از هر حيوون دوپايي ميفهميدم كه فلسفه وجوديم چيه؟ معرفت رو كجا بايد شناحت! خدا رو زير خاك هم ميشه پيدا كرد! قبله ام ديگه سنگي نبود! به جاي اينكه تو صورت آدما بگم "جناب" و پشت سرشون "مرتيكه" خطابشون كنم، با خلوص نيت عرعر ميكردم!
سلام آرزو جان !:72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
فکر کنم پیدا و زنده کردن این مطلب بعد از انهمه مدت به نوعی همون گنج و جعبه قدیمی باشه!:D
هر چند من همه اینهائی را که گفتی دلت میخواد من توی کشوی اتاقم و توی قلبم دارم .خیلی هم خاک گرفته و قدیمی نیست و هر روزم میتونی آپدیتش کنی!:73:::227:
امیدوارم به همه آرزوهای قشنگی که داری برسی!:203:
وتو هم شادی عزیز!
این نیرو را به تمام معنا تو ذهن و قلبت داشتی و داری که میتونستی به همه متناسب با شرایطی که دارن کمک کنی!امیدوارم زودتر برگردی و بازم از این نیروئی خدادادی به نفع بقیه بهره برداری کنی!
موفق باشی گلم!
پر از الماس و طلا
چیزهای زیادی دلم می خواست توش باشه
راه رسیدن به آرزوهام
اینکه چی به صلاحم و چی نه؟ و چراااااااااااااااا؟
و جواب همه سوالام
دوست داشتم آینده ام رو هم توش می دیدم
و یک دستورالعمل برای اینکه:
چه جوری میشه همه ادما با هم دوست باشن
و همه جای دنیا صلح و آرامش برقرار بشه
و همه شاد و خوشحال و پیروز باشن. :203: