+خانوما زودتر به بلوغ فکری می رسن؟
سلام دوستان
یه سوالی برام پیش اومده . لطفا منو راهنمایی کنید.
من شنیدم خانوما دو سال زودتر از آقایون به بلوغ فکری می رسن آیا این نظریه درسته یا نه؟
و این می تونه تو یه رابطه ای که تو اون طرفین هم سن هستند مشکل ایجاد کنه؟
مثلا من فکر می کنم خیلی احساسی تر از خانومی که هم سن خودم هست با این مسایل برخورد می کنم .
یعنی خانومی که 20 ساله هست بهتر از یه پسر 20 ساله می تونه احساساتشو کنترل بکنه؟
RE: خانوما زودتر به بلوغ فکری می رسن؟
دوست عزيز مطالب تالار رو سرچ كنيد حتما به جواب سوالتون ميرسيد!
من تا حالا نتونستم چیزی پیدا کنم اگه شما می دونین لطفا لینکش رو به من بگین
ممنون
مطالبي كه فرشته مهربان در تاپيك " دختري كه انتخاب كردم 11 سال ازم بزرگتره...."نوشتن راجه به مسائل سني دختر و پسر مفيده.......
http://www.hamdardi.net/thread-9527-post-95213.html#pid95213
خیلی ممنون دوست عزیز . اون تاپیک رو خوندم. ولی واقعا شاخ در آوردم اون تو خانوم فرشته مهربان نوشته بود دخترا 6 سال زودتر از پسرا به بلوغ فکری می رسن :33::33::33:یعنی واقعا این طوره؟؟؟!!!!
یعنی واقعا خانومی که همسن منه ( 20 سالشه ) راحتر و بهتر از من می تونه احساساتشو کنترل بکنه؟؟؟؟؟
سلام sml عزیز:72:
sml از لحاظ علمی دختران حدود 5/1 الی 2 سال زودتر :300: از پسران به بلوغ فکری می رسند و این زودرسی هم به علت پیشی گرفتن دختران و رسیدن به بلوغ جسمی زودتر از پسران است.
:305: اما هیچ گاه علم نتوانسته و نمی تواند بطور کامل و دقیق بگوید که دختر 20 ساله بیشتر از پسر 20 ساله بر رفتارش کنترل دارد و یا می تواند احساساتش را به سمت بهتری سوق دهد. :305:
زیرا در بلوغ جسمی و فکری تمامی افراد.. چه دختر و چه پسر شرایط "محیطی" بسیار تاثیرگذار است... شرایطی از جمله> فرهنگ خانواده.... ژنتیک....تغذیه...مشکلات عاطفی و روانی.... و....
هیچ گاه نمی توان تنها با تکیه بر سن افراد آنان را مورد قضاوت قرار داد... به شما توصیه می کنم برای تصمیم گیری درست حتما فرد مقابل را در شرایط مختلف سنجیده و سپس اقدام نمائید.
اگر می گویم بر سن(چون شما می گوید اختلافی نداریم هر دو مساوی) بیش از حد تاکید نکنید به این خاطر است که روان شناسان بر سر این مسئله با هم اختلاف نظر دارند.
بسیاری از روان شناسان می گویند >سن دختر باید کوچکتر از پسر باشد
اما تحقیق جدید و نظر کاملا متفاوت "دکترغلامعلی افروز رئیس سازمان نظام روان پژشکی کشور" نشان می دهد خانوم هایی که دو سال از همسرشان بزرگترند زندگی با دوام تری دارند.
.........................
توصیه
sml عزیز تاکید بر این است علاوه بر توجه به سن افراد ..بیشترین توجه بر روی ملاک ها و خصوصیات اخلاقی و عاطفی آنان باشد. :72:
سلام دوباره خدمت دوستان عزیز.
یه سوال داشتم دیگه نخواستم یه تاپیک جدید بزنم همین جا می پرسم امیدوارم راهنماییم کنید.
یه سوال کلیه : همه می گن باید به خانوما ابرازه علاقه کرد و نمی دونم نیازهای عاطفی شونو برآورده کرد و نازشونو کشید و از این جور چیزا ولی مگه آقایون به این جور چیزا نیاز ندارن یعنی نباید خانوما هم یه ذره به آقایون توجه کنند مثلا همیشه باید آقایون به خانوما زنگ بزنن و حالشونو بپرسن و کلی از این مسائل که آدم فکر می کنه خانوما ، اصلا واسشون مهم نیست که بهشون زنگ بزنی یا نزنی و بخوای باهاش صحبت کنی یا نکنی . در حقیقت سوال اینه که خانومی که این طور رفتار می کنه منظورش چیه ؟ یعنی اصلا واقعا این شخص واسش مهم نیست که این طوری باهاش رفتار می کنه جوری که آدم فکر می کنه اونو به زور وادار به صحبت کردن می کنی ، یا اینکه این تو ذات خانوماست . برای مثال چه جوریه خانوما یه ساعت می شینن با اینو اون چت می کنن و خلاصه همه کار می کنن حالا که یه دقیقه شما می خوای باهاش صحبت کنی هزار تا دلیل می یارن که من این طورم و اون طورم و دوست ندارم و این جور چیزا . البته نوع ارتباط رو هم فقط آشنایی بیشتر در نظر بگیرید و اینو هم در نظر بگیرید که علاقه نداره هم نیست اتفاقا به اون شخص علاقه هم داره .
ممنون می شم راهنمایی کنید .
چرا کسی جواب نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید
اطلاعات رو تكميل تر ارائه كنيد بهتره....اين خانم چه نوع رابطه اي با اقا داره؟دوست؟نامزد؟مطمئن هستيد كه طرف رابطه عاشقانه شروع كرده؟
منظورم اینه که اگه این چیزایی که گفتم، تو ارتباط دختر و پسر برای آشنایی بیشتر ، اتفاق بیفته که اکثرا هم اتفاق می افته ، نشون دهنده ی چیه ؟ یعنی همیشه این طوریه که خانوما قبل از شروع همچین رابطه هایی همیشه مقاومت می کنند و نمی خوان وارد همچین رابطه هایی بشن یا نه فقط این طوری وانمود می کنند و تو دلشون یه چیز دیگه می گذره؟
در واقع شما دارين پيشگيري قبل از وقوع ميكنين؟؟؟
دوست عزيز با چه راهي به اين نتيجه رسيدين كه در اينده اگه دختري با پسري وارد رابطه اي بشن چنين اتفاقي براي اونها ميفته؟؟
اینو جناب نقاب تو تاپیک " چطور می توان یک رابطه دوستی را به ازدواج منتهی[/size][/color] کرد " نوشتن :
پسری اگر قصد ازدواج با دختری را داشته باشد قطعا برترین ملاک ها را مدنظر قرار می دهد و اغلب پسران خود در رابطه دوستی که با دختری برقرار می کنند به جزئیات و رفتارهای دختر توجه زیادی نشان نمی دهند چون هدف دوستی است اما همین پسران در هنگام ازدواج بدنبال بهترین و ایده ال ترین دختر برای ازدواج می کردند و اغلب سعی می کنند دختری را انتخاب کنند که رابطه دوستی نداشته.
بنابراین پسران اگر رابطه ای با هدف ازدواج شروع کنند دختر را با توجه به معیارها آزمایش می کنند... پس دختر باید همانند پسر دارای ملاک هایی که در پست قبلی خود گفتم باشد::یعنی::
305
1>عدم برخورد احساسی بیش از معلوم شدن هدف رابطه
2>عدم اجازه دادن به جنس مخالف(پسر(دوست) برای سواستفاده از رابطه: از جمله صمیمیت بیش از اندازه..رابطه جنسی.. زیرا اغلب پسران با پیشنهادهایی سعی می کنند دختر را امتحان کنند.
3>از همان ابتدا دختر باید با جدیت تمام به طرف مقابل خاطر نشان سازد "وقتش" گران بها است و برای رابطه و قرارها محدودیت خاصی قائل شود.
4>هر چه دختری در این روابط پایبند اصول باشد و عرف ها را رعایت کند پسر مصم تر خواهد شد برای خواستگاری از ایشان.
5>دختر سعی کند از همان ابتدا به طرف مقابل بفهماند که رابطه ای که بین ما شکل گرفته باید دارای زمانی باشد و حدالقل امکان خانواده ها از رابطه باخبر گردند..حال رابطه چه ازدواج باشد و چه دوستی 305
.............
310 با رعایت موارد بالا از جانب دختر اگر پسری هدفش ازدواج باشد اولین انتخابش همین دختر خواهد بود..
[color=#FF0000] [size=large] حالا من می گم هر دختری که این رفتار ها رو کرد یعنی یه دختر که این همه حساسیت به طرف مقابل نشون می ده یه جورایی تابلو نیست که فقط داره صرفا حرفشو می زنه که من این طورم و اون طورم و رابطه طولانی نه و این جور چیزا . الان مثلا فرض کنید یه دختری قبلا با ده نفر دوست بوده حالا این حرفا رو می زنه که شما فکر کنی یه دختر ایده آله . حالا من باید از کجا بفهمم که اینهایی که می گه فیلمشه یا نه واقعا همچین آدمیه . یه مساله دیگه اینه که دخترها به خاطر خودشون این کارا رو می کنن یا نه می خوان با این روش طرفو بیشتر به خودشون جذب کنن؟
این پیش گیری قبل از وقوع نیست شما یه همچین مساله ای رو در نظر بگیر که یه خانومی به طرف می گه من به شما علاقه دارم ولی چون نمی خوام با کسی دوست بشم نمی خوام با کسی ارتباط داشته باشم در حالی که این خانوم با هزار نفر چت می کنه و چه بسا با افراد دیگه ای هم ارتباط داره (چت هم گفتم به خاطر این که تو چت با یه نفر کاملا ارتباط داره) اما واسه اینکه تو چشم طرف یه دختر خوب جلوه کنه این حرفا رو می زنه. اینو چه جور توجیه می کنید ؟
سلام sml گرامی.:72:
از توجه شما به تاپیک ها بسیار خرسند شدم. :310:.. اما دوست من نمی توانیم پاسخ به تاپیک و فرد خاصی را به تمام افراد تعمیم و عمومیت دهیم.
اگر دقت کرده باشید بنده با توجه به خصوصیات و توضیحات آن خانم ایشان را آنگونه راهنمایی کردم ... حال اگر مخاطب من با همان توضیحات آقا بودند طور دیگر راهنمایی می کردم. این تنها توضیحی بود برای روشن شدن مسئله.
اما در مورد اینکه گفتید:: چطور بدانیم که این خانم رفتارش حقیقی است یا نه؟؟
sml عزیز ما دو نوع رابطه داریم::
:305:
1>رابطه دوستی: که هنگامی شکل می گیرد که دو جنس مخالف برای ارضا نیازهای خود بدون هیچ گونه هدف معتبر و مسئولیت خاصی وارد رابطه می شوند.
2>رابطه حاصل از آشنایی برای ازدواج: این رابطه هنگامی شکل می گیرد که دو جنس مخالف با هدفی روشن که همانا ازدواج است و با پشت سرگذاشتن تمام مراحل اولیه از جمله: وجود امکانات و رسش عقلی... تصمیم به برقراری رابطه و متقابلا ازدواج می نمایند.
حال گفته شما رابطه اول(دوستی) را شامل می شود...
sml گرامی مطمئن باشید هیچ دختر و پسری که هدف ازدواج دارند سعی نخواهند کرد که وارد رابطه ای شوند که بنای آن از ابتدا دروغ و عدم صداقت است..
مثال روشنی در ادامه گفته شما می زنم...
شما می گویید از کجا معلوم دختری روزی چندین مرتبه با پسران رابطه دارد و چت می کند اما به شما که میرسد خود را معصوم جلوه می دهد.
sml عزیز آن دختری که قبل از شما رابطه های متعددی داشته دیگر به خود زحمت خوب و معصوم نشان دادن را نخواهد داد...چرا؟؟زیرا::
:305:
الف)در روابط طولانی مدت نمی تواند چهره اصلی خود را پنهان سازد زیرا پنهان ساختن چهره واقعی نیاز به تلاش. :300:..انرژی...جلب توجه بسیاری دارد.
ب)این چنین دختری هرگز وقت خود را برای جلب اطمینان شما با بروز رفتارهای غیرواقعی نمی کند...زیرا مانند شما هزاران فرد دیگر هستند که می تواند با آنان و به قول شما با یک چت ساده رابطه برقرار نماید.
ج)ملاک هایی که من در پست خود اشاره کردم و شما هم نقل قولی از آن اوردید اگر دختری چنان ملاک هایی داشته باشد قطعا برای دوستی و فریب شما پا پیش نخواهد گذاشت زیرا داشتن آن ملاک ها با فریب کاری بدست نمی آید. :160:
.................................................. ....................................
در مورد اینکه گفته بودید... چرا تنها باید آقایان به خانم ها ابراز علاقه کنند...
باید بگویم حق با شماست... رابطه و ابراز عواطف باید دوطرفه باشد :43: در غیر این صورت در آن رابطه باید شک کرد.
ولی توصیه همواره این است که اغاز عشق ورزی با آقایان باشد. نه اینکه اقایان ارزش کمتری دارند..نه!! اصل روان شناسی می گویید آقایان در ابتدایی ترین مرحله نیاز دارند به کسی عشق بورزند و دوست داشته باشند... اما خانم ها در ابتدایی ترین مرحله نیاز دارند "دوست داشته شوند"".
حتی توصیه روان شناسان این است که بعد از مدتی خانم ها باید در اغاز عشق ورزی و حتی نیاز جنسی مقدم شوند تا توازن حاصل شود.
متاسفانه در کشور ما بدلیل اموزش های غلط و حاکم ساختن "عفت" بیش از اندازه و کاذب ر خانم ها.... ابراز عشق و روابط جنسی از طرف آنان را نوعی کم ارزشی و ببخشید خیلی ببخشید هرزه گی می دانند.
بنابراین افراط در عشق وریدن صحیح نیست.. شما اگر عواطف خود را ابراز می نمایید ولی بر فرض نامزدتان این گونه عمل نمی کند باید از شیوه ""پاداش و تنبیه"" استفاده نمایید.
چطور؟؟
یعنی هنگامی که او ابراز علاقه کرد او را در آغوش گیرید بگویید خیلی خوشحال هستید که عواطفش را ابراز می کند و او را تشویق کنید..
اما اگر ایشان عواطف خود را ابراز نکردند از شیوه "تنبیه" استفاده نمایید.. یعنی شما هم برای مدتی نه درخواست محبت و نه ابراز محبت کنید.
با سپاس:72:
.................................................. ....