RE: ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
دوست عزيز
من به عنوان يه متاهل از زندگي الانم راضي ام..خيلي هم احساس خوبي دارم اما هيچ وقت نه كسي رو منع ميكنم نه كسي رو تشويق ميكنم چون به نظر من دو طرف بايد براي هم ساخته شده باشند تا مشكلي براشون پيش نياد در غير اين صورت اسمون هم به زمين بياد نميتونن با هم بسازن.......
ضمنا هيچ وقت به حرف اطرافيان راجع به ازدواج گوش نكن.....
بعضي ها به خاطر بلد نبودن رمز و راز هاي همسرداري و برقراري ارتباط هاي موثر نتونستن از پس ازدواج بر بيان دليل نميشه كه همه ناتوان باشن!!!
در مورد ازدواج هيچ وقت نميشه يه نسخه واحد به همه داد!!!
ديدگاه ادما هم نسبت به ازدواج توي زندگيشون خيلي تاثير داره ......اگه ازدواج مانعي براي پيشرفتت بدوني دقيقا همين اتفاق هم برات ميفته.....ولي اگه بهش خوشبين باشي و با اميد ازدواج كني به همه چيزايي كه ميخواستي ميرسي:72:
نتيجه اخلاقي اينكه من بسيار بسيار از ازدواجم و همسر دلبندم راضي ام:310::310::310::323:
آيا بقيه هم همين نظر رو دارن؟؟؟ آيا همه راضي ان؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط proud_rose
آيا بقيه هم همين نظر رو دارن؟؟؟ آيا همه راضي ان؟؟
مجرد هستم ولی به زندگی مشترک اطرافیانم با دقت نگاه کردم و کاملا با سخنان خانم gh.sana موافق هستم .
سلام دوست عزیز..:72:
بنده مجرد هستم ...اما "ازدواج" همواره خوب مگر در شرایط زیر::
اگر این چنین هستید.صبر کنید.ازدواج نکنید
proud_rose عزیز
این کاملا وابسته به این است که چگونه به زندگی نگاه می کنید،
زندگی همواره با تولدها و مرگها ، روزهای خوش وروزهای ناخوش ، سلامتی ومریضی و.... همراه بوده است. اگر در دوران مجردی مفهوم زندگی رو فهمیده باشید دوران تاهل هم همینطور است. گاهی خوشایند ماست وگاهی نیز ناخوشایند. که کل زندگی همراه با محدودیتهایست (محدودیت مالی ، محدودیت زمانی و....)
بنابراین این مساله مطلبی نیست که با رای گیری به نتیجه مطلوب برسید ، اگر آمادگی از هر نظر دارید ازدواج خوبه و اگه نه نه.
اگه به ازدواج به یه شکل آرمانی فکر می کنید ، تصویر ذهنیتان رو عوض کنید و واقعیات رو ببینید. در اینصورت ازدواج {با تمام مشکلات (مثل زندگی)} خوب است.:72:
به نظر من نصف آمایی که از اردواج مینالن خودشونو لوس کردن
سلام دوست عزیز
من هم وقتی مجرد بودم از بس میگفتن ازدواج بده تا اسمش میومد تن و بدنم میلرزید و واقعا تصمیم گرفتم که هیچ وقت مثل شما ازدواج نکنم تا اینکه وقتی خوب دقت کردم دیدم اونایی که از ازدواج مینالن مشکل از خودشون هست،هنوز نفهمیدن چرا ازدواج کردن یه ارزوهایی داشتن که فکر می کردن با ازدواج بهش میرسن ولی نشده و بنابراین سرد شدن.مطالعاتم بردم بالا و به عنوان یک دختر تا تونستم در مورد آقایون و روحیاتشون و خانواده و هر چیزی که به ازدواج ربط داشت مطالعه کردم و تازه فهمیدم ازدواج واقعا شیرین به شرطی که بفهمی چرا و برای چی ازدواج می کنی به شرطی که عشقت قلبی باشه نه ظاهری به شرطی که قبول کنی ازدواج راحتی نیست باید براش زحمت بکشی و فراز و نشیب زیاد داره.الان متاهل شدم و واقعا راضیم چون با چشم باز انتخاب کردم و بلدم چطوری با شوهرم رفتار کنم چون مطالعه زیاد داشتم.بنابراین به حرف کسی اعتماد نکن خودت انتخاب کن با درایت و با منطق و عشق.ازدواج اگر بد بود سنت پیامبر نمی شد.حضرت علی و فاطمه زهرا دو زوج خوشبخت هستند که باید اونارو الگو بگیریم.نه چندتاآدمی که اصلا نمیدونن ازدواج چی هست.یا علی
RE: +ازدواج خوب است يا بد؟؟؟
منم با حرفهاى دوستِ خوبمون "شادزیi" موافقم.
منم متاهلم و بینهایییییییییییییت از زندگيم راضيم.
اصلا به نظرِ من زندگى متاهلی با دوران تجرد قابل قياس نيس.از بس كه زندگى متاهلی خوبه.:43:
ولى به شرطى كه با چشم باز و با آگهى انتخاب كنى.نه از روى احساس. نه به خاطر فرار از تنهایی.
برای انتخاب همسر هم فقط فقط همه چیز رو بسپار به خدا.اکر خودت بخوای دخالت کنی، دیگه اونی نمیشه که تورو سعادتمند و خوشبخت میکنه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bek
برای انتخاب همسر هم فقط فقط همه چیز رو بسپار به خدا.اکر خودت بخوای دخالت کنی، دیگه اونی نمیشه که تورو سعادتمند و خوشبخت میکنه..
افراط در سپردن همه چيز هم به خدا درست نيست!خدا به ادم عقل و شعور داده كه باهاش انتخاب كنه...كه توي سرنوشت خودش دخالت كنه......يعني چي خودت دخالت كني سعادتمند نميشي! خواهشا متعادل باشيد نه از اين ور بيفتين نه از اون ور!!!!
البته این ارسال بنده فقط در خصوص نقل قول بود
سپردن همه چیز به خدا چطوری محقق می شه؟؟ آخه انسان وقتی اراده می کنه که کاری کنه و دست به یک انتخاب بزنه در اصل خودش تو این کار دخیله... خیلی از دوستان می گن باید فلان کار رو به خدا سپرد... من خودم دوست دارم بدونم چطوری این کار عملیه...خب همه می دونیم که خدا برای بنده ش بهترین ها رو می خواد اما برای من این تضاد به وجود اومده که همینکه دست به انجام عملی زدیم در واقع منشا خودمون بودیم پس توکل و سپردن مسائل به خدا از چه راهی ممکنه؟
ببخشید اگر یکم خارج از موضوع بحث است.
سلام:72::
بحث جالبی را دوست عزیزم مطرح کردید...
منم فعلا در وسط راه تجرد و تاهل هستم و نسبت به دوستان بی تجربه....
اون زمان که نامزدم هنوز پیدا نکرده بودم منم مثل شما فکر می کردم که آخه سری که درد نمی کنه چرا باید دستمال ببندم!! و تقریبا می تونم بگم هیچ قصدی برای ازدواج نداشتم ولی برای دفعه اول که نامزدمو دیدم ..متوجه شدم دوست داشتن اصلا چه معنایی داره...
دوست عزیزم زندگی مشترک رو من تجربه هنوز نکردم و نمی تونم راجع به بعدش نظری بدم ولی در همین مراحل تنها نامزد دارم می بینم که چقدر به قول شادزی عزیز با مطالعه و مشورت گرفتن در مورد روحیه آقایون موفق تر هستم..و چقدر روابط بهینه ای با نامزدم و خانواده اش فعلا دارم...فکر می کنم در هر کاری توکل به خدا و همچنین به قول غزاله جان تکیه بر عقل و منطق و شناخت خوب خود و طرف مقابل می تونه زندگی ایده الی رو ایجاد کنه..
ناگفته نماند من هم مثل شما در اطرافم زندگی هایی را دیدم که چطور می نالند و از ازدواج بیزارند ولی همان ها را وقتی مطالعه کردم مثل حرف سایر دوستان دیدم علت اصلیش اینه که هم مرد هم زن نه خودشون رو می شناسند نه نیازهاشون و نه نیازهای طرف مقابل را..مدام در ذهنشون دنبال یک زندگی رویایی غیر واقعی هستند....
دوست داشتم در اینجا یک سخن زیبا از دوست خوبم فرشته مهربان را با اجازه ایشون نقل کنم که اویزه گوش من شده..بهتره که ما عاشق عشق ورزیدن طرف مقابلمون نباشین بلکه اونو به خاطر خودش و اینکه عشق ماست دوست بداریم نه به خاطر اینکه مارو دوست داره....این طور توقعات ما رنگ منطقی تری می گیره و می تونیم زندگی مشترک خوبی داشته باشیم...
من اگر نصف تجربیات امروز را پارسال داشتم مطمئنا موفق تر بودم ولی با درایت و منطق هر چیزی به نتیجه می رسه....دوست عزیزم دوست داشتن کسی و زندگی کردن با اون و با اون به سمت اینده رفتن خیلی شیرینه ..خیلی شیرینه..خیلی...
حیف است که سنوات جوانی را به تنهایی سپری کنیم فقط به صرف اینکه عده ای اشتباه رفته اند و می تالند..اگر خوب چشمانمان را باز کنیم می بینیم عده ای که غرق در خوشبختی هستند و با شجاعت و قدرت و توکل دست در دست هم به سمت آینده می روند...
موفق باشی....
سارا:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
سپردن همه چیز به خدا چطوری محقق می شه؟؟ آخه انسان وقتی اراده می کنه که کاری کنه و دست به یک انتخاب بزنه در اصل خودش تو این کار دخیله... خیلی از دوستان می گن باید فلان کار رو به خدا سپرد... من خودم دوست دارم بدونم چطوری این کار عملیه...خب همه می دونیم که خدا برای بنده ش بهترین ها رو می خواد اما برای من این تضاد به وجود اومده که همینکه دست به انجام عملی زدیم در واقع منشا خودمون بودیم پس توکل و سپردن مسائل به خدا از چه راهی ممکنه؟
ببخشید اگر یکم خارج از موضوع بحث است.
تا اونجایی که من می دونم منظور از توکل تو دین اسلام اینه که شما همه ی تلاش و سعیتو برای رسیدن به هدفت انجام بدی و در آخر از خدا بخواهی که هر آنچه که خیر هست برات اتفاق بیفته.برای رسیدن به هدفت اصرار بیجا نکنی. حقیقتاً نتیجه ی کار رو بسپری دست خدا.اون موقع هر اتفاقی که بیفته موجب خوشحالی ما میشه. اگر به هدف مورد نظرمون برسیم ،خوشحالیم و مطمئن هم هستیم که این هدف به صلاح ماست و اگر هم نرسیم، باز هم خوشحالیم چون سرانجام کار رو سپردیم دست خدا و مطمئنیم که او جز خیر برامون چیزی نمی خواد و از طرفی چون همه ی تلاشمون رو برای رسیدن به اون هدف انجام دادیم، در صورت محقق نشدن هدف، افسوس نمی خوریم که اگه فلان کارو کرده بودم میشدو.. در این صورت دیگه کاملاٌ مطمئنیم مخقق نشدن اون هدف به خواست خدا و به صلاح ما بوده است..(:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bek
افراط در سپردن همه چيز هم به خدا درست نيست!خدا به ادم عقل و شعور داده كه باهاش انتخاب كنه...كه توي سرنوشت خودش دخالت كنه......يعني چي خودت دخالت كني سعادتمند نميشي! خواهشا متعادل باشيد نه از اين ور بيفتين نه از اون ور!!!!
البته این ارسال بنده فقط در خصوص نقل قول بود
دوست محترم gh.sana چقدر خوبه که حرف انسانها رو کامل گوش بدید و کامل بخونید و نیز کامل نقل قول کنید.!
اگر دقت می کردید من قبل از اینکه از توکل به خدا حرف بزنم از شناخت و آگاهی صحبت کردم.این بدان معناست که من برای توکل بدون تعقل ،ارزشی قائل نیستم و فکر می کنم خداوند هم همچین فرد توکل کننده ای رو هدایت و راهنمایی نکنه.(البته از خدای بینهایت مهربان ما بعیده که دست رد به سینه ی کسی بزنه!)وگرنه فلسفه ی خلق کردن عقل وخرد و همچنین عطا کردن فهم و درک به انسانها چی بود؟؟؟
در مورد نحوه ی صحیح توکل کردن هم تا اونجایی که می دونستم تو پاسخ قبلیم توضیح دادم.
و نکته ی آخری که می خوام بگم اینه که اتفاقاً به نظر من تو همه چیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییز باید به خدا توکل کرد.و مهمترین اونها ازدواج و انتخاب همسره. البته بعد از شناخت کافی و تحقیق و پرس و جو و مشورت. و نیز رفت و آمد های متعارف و به اندازه..
در پناه حق
همه ميگن ما نبايد باور كنيم همين متاهلها يه مدت همسرشون نباشه زمين و زمان رو بهم ميدوزن .
بعضيها هم كه واقعا ناراضين طلاقم كه مي گيرن چند وقت نگذشته دوباره محضر ازدواج طلاقن.:311:
تو ازدواج همه چيز دست ما نيست . حق انتخاب داريم ولي درست و غلط بودنش رو نمي شه با اطمينان تعيين كرد. چيزاي غلط رو ميذاريم كنار ولي يه چيزايي فقط تو زندگي مشخص ميشه.
بايد درست انتخاب كرد ولي نتيجش هرچي كه شد خوبه . اگر خوب بود كه مشكلي نيست
اگرم نه كه شايد بخوايم تو زندگي با اين مسئله امتحان بشيم . همه تو زندگي سختي مي كشن شايد نصيبمون ازين مشكلات و سختيا يه زندگي زناشويي سخت و همسر نا مناسب باشه. كه ميشيم آهن آبديده.
كسايي هم كه تو عوالم عرفاني ( دوسش دارم دوسم داره بدون اون مي ميرم و ... ) به سر ميبرن و هركي بهشون بگه عزيزم بدردت نمي خوره انگار نه انگار بايدم وضعشون همين بشه . بعدم ميان ميگن ازدواج بده و .... بگو من بدم يا بگو من بد انتخاب كردم.
در مورد توكل : ما بايد تلاشمون رو تا جايي كه ميشه بكنيم بعد از خدا بخوايم خيرمون رو برامون پيش بياره.توكل جلودارنده فعاليت خود آدم نيست.