-
من هر روز عاشقتر ميشم
سلام به همه دوستاي عزيزم
من زني 24 ساله هستم و8 ماهه كه ازدواج كردم همسر مهربونم همسايمون بود البته دوست نبوديم فقط يك ماه حرف زديم تا همديگرو بهتر بشناسيم بعدش عقد كرديم و من و همسرم هر دو شاغل هستيم و عاشقانه همديگرو دوست داريم و اين عشق ما هر روز بيشتر و بيشتر ميشه طوري كه حس ميكنم يه روزي از اين همه عشق ديوونه ميشم راستش به اين خاطر مينويسم كه به همه بگم منم روزي هم حس بدبختي و تنهايي ميكردم و همش بغض داشتم اما با توكل به خداي بزرگ الاًن خوشبختم. وقتي تنهاي تنها شدين نا اميد نشين و به خدا ناشكري نكنين و مطمئن باشين اگه الان از كسي كه واقعا دوسش دارين جدا شدين دليل اين نيست خدا دوستون نداره بلكه يه نفر بهتر رو براتون در نظر داره.فقط من اين را مطمئنم كه:
اگر خودمان بخواهيم خوشبخت ميشويم فقط بايد بخواهيم
.
اميدوارم همه خوشبخت باشن.
دوستتون دارم
-
RE: من هر روز عاشقتر ميشم
سلام samanins_62:72:
مرحبا بر شما:104:.... حلاوت شهد زندگی گوارای وجودت:43:
.....لازمه خواستن هم دانستن...شما دختر دانایی هستی....که یقینا زمان و انرزی گذاشتی تا به این مرحله رسیدی ....:D
همیشه در روابط زناشویی به روز باش...درک زمان ..موقعیت ....ایجاب ها مارو در به سر منزل مقصود رسیدن؛ کمک میکنه و شتابی دو چندان خواهیم گرفت....:72:
مراقب کلبه عشقولانه خودت باش:72: :16: :72:
-
سلام به شما دوست خوشبخت
امیدوارم که در تمام مراحل زندگیتون به همین اندازه نه بیشتر که خدایی نکرده به جنون برسید خوش و خرم و خوشبخت باشید دعا کنید که دیگر دوستان که مشکلی در زندگی زناشویی دارند به همین زودی خبرهای خوبشون را به ما بدهند که ما هم خوشحال شویم.
فقط کافی است برای خوشبخت شدن به تمام مسائل اطراف به دید خوب نگاه کنیم که همه چیز را زیبا ببینیم تا سختی ها هم برایمان شیرین شود.
-
سلام .بچه ها من امروز فهمیدم بیش از اونی که فکر می کردم عاشق همسرم هستم و واقعاً عشق ما رو به فزونی داره. امروز همسرم مارو یعنی من و دخترمو برای یک هفته بدست خدا سپرد و رفت به یک مأموریت کاری. از صبح تا حالا اصلاً دلم آروم نداره. انگاری یه تیکه از قلبم کنده شده. اصلاً فکر نمی کردم اینقده دوریش برام سخت باشه. دعا کنید همسرم سالم و سرخوش پیش ما برگرده.
-
سلام به دوستای خوشبخت من
همیشه براتون آرزوی خوشبختی می کنم
درک متقابل زوجین همیشه باعث خوشبختیه :43:
-
سلام چرا بايد وقتي از هم دور مي شيم قدر هم رو بدونيم؟؟؟
زندگي همين لحظاتي است كه مي گذرند .... زيبا زندگي كنيم.
-
سلام به همه
امیدوارم وقتی منم یه روز بش رسیدم بیام و بگم منم همینطور هرچند هنوزم که به هم نرسیدیم و کلی مشکلات بازم به خاطر اینکه پیداش کردم احساس خوشبختی میکنم.برامون دعا کنید:203: تا روزی ما هم باهم بیاییم و بگیم ما هم همینطور:16:
-
سلام tara parsa
دانه فلفل سیاه و خال محبوبان سیاه
هر دو جانسوزند اما این کجا و آن کجا
یکی از نکات ظریف خوشبختی اینه که معطوف به همین الان یعنی زمان حال است. همچنین خوشبختی مشروط به شخص، شی، یا چیزی بیرون از ما نیست که اگر محقق شد خوشبخت شویم و اگر نشد بدبخت.
خوشبختی درون یک انسان است و با آن خودکفاست.
اگر فکر کنی که خوشبختی در آینده به دست می آید. و آن هم مشروط به اینکه به کسی یا چیزی یا موقعیتی برسیم، یعنی اساسا راه را اشتباه گرفته ایم.
مواظب باش به دنبال سراب نباشی...
-
سلام
تبريك مي گم به samanins_62 عزيز
واقعاً خوشحالم از خوشبختيت و ازت تشكر مي كنم كه اين مورد را براي ما عنوان كردي. انرژي بسياز زيادي به من داد. جملاتت به دل نشست و ذهن آدم رو به چيزهاي خوبي كه توي زندگي داره معطوف كرد.
خوشحالم از اينكه دوستاي عزيز همدردي اينجا را فقط جايي براي مطرح كردن مشكلات نمي دونن و از خوشيهاشون هم در اين سايت صحبت مي گن.
نوشته هات بيشتر از چندين پند و اندرز و نهي آموزنده تر و تأثيرگذارتر بود.
-
سلام به دوستان عزیز
من هم قبلاً تو اوج افسردگی بودم پدر و مادرم را از دست داده بودم و تازه هم فارغ التحصیل شده بودم که بدون آشنایی قبلی با همسرم ازدواج کردم حالا انقدر نسبت به من محبت دارند و سعی بر این داند که داغ نداشتن پدر و مادر را برایم پر کنند دوستش دارم و هر زوهم عشقم نسبت بهش بیشتر و بیشتر می شه. ممنون از اینکه این بحث را عنوان کردید.
-
سلام .اینکه دو نفر عاشقانه همدیگر رو دوست داشته باشند خیلی خوبه. ولی نکته مهمتر عاشق موندنه.که امید وارم همه اینجوری باشن.
-
وقتی میبینم 1 زن و شوهر با عشق به هم نگاه میکنن و میخندن ناخود آگاه میگم قربونتون برم.
-
سلام..........عزیزم همه چی بستگی به شرایط داره.ولی راحت میگم دختر ها اصلا وفا ندارن
-
سلام به روی ماهتون به دلهای پاکتون
می خواسم می خواستم بگم منم خوشبخت ام چونکه خدا من را خوشبخت آفرید وعالیترین جسم عالیترین خانواده عالیترین همسر عالی ترین دین ودر عالیترین شرایط نفس می کشم وزندگی می کنم وتا الان مورد لطف خدا بودم خداجونم ازت ممنونم که من این همه لیاقتو نداشتم ولی لطف توبه من رسید .دوستون دارم
-
من زمانی احساس خوشبختی می کنم هیچ آدم بدبختی رو تو این دنیا نبینم.
چون هر وقت یک کودک یتیم و آواره یا یک انسان تنها و بی کس و غمگین یا یک پیرزن و پیرمردی که بچه های آنها فراموششان کردند یا جوانانی که توان ازدواج را ندارند یا بیمارانی که با مبلغی اندک بیماری آنها مداوا می شود بخاطرعدم توانایی مالی با بیماریشان دست و پنجه نرم می کنند و.... می بینم خودم را جای آنها می گذارم و بخاطر همین نمی توانم احساس خوشبختی کنم. البته سعی می کنم آنها را خوشحال کنم. تا با هم احساس خوشبختی کنیم.
-
قربونت برم پونه. من از زماني كه با سايت همدردي آشنا شدم حس مي كنم كه بسيار خوشبختم و همسرم رو هم خيلي دوست دارم و يا حتي عاشقش هستم. از مدير سايت همدردي آقاي سنگ تراشان بسيار متشكرم كه هميچين فضاي رو ايجاد كردند كه دوستان با خيال راحت تمام مشكلشان را بازگو كنند. خدا به شما و خانواده تان خير بدهد.
-
سلام به همه دوستاي گلم
من و همسرم عاشق هم بوديم و هستيم و خاهيم بود الان با بدنيا آمدن دختر نازمون بيشتر همديگرو دوست دارم خيلي زياد.اميدوارم همه خوشبخت باشند.
-
سلام من جواني هستم 30 ساله ٍاي كاش منم مثل شما سرزنده واحساس خوشبختي مي كردم ولي قرقرهاي زنم منو افسرده كرده همه اش كجايي ٍ با كي بودي ٍكي بود زنگ زد منو:302: ديوانه كرده شما را خدا راهنماييم كنيد
-
خوب تاپيك جدا درست كن برادر من! اينجا گم مي شه درخواستت
-
سلام ارمان جان راهنمايي كن از كجا تا پيك درست كنم
-
همين بالاي صفحه ايجاد موضوع جديد رو مي بيني؟
-
سلام من تازه اينجا عضو شدم .اما در اين رابطه ميتونم بگم كه من فقط حسرت مي خورم به آنهايي كه عاشقانه زندگي مي كنند زندگي كه خيلي چيزاشو از من دريغ كرد اما خوب به اونايي كه زندگي را زندگي مي كنند و يك همراه و همدل خوب و فهيم دارن ميگم قدر لحظه لحظه با هم بودنتونو بدونيد
-
سلام samanins_62 عزیز.
چقدر خوشحال شدم وقتی نوشتتو خوندم عزیزم.
من کاملا باهات موافقم. منم به این نتیجه رسیدم وقتی همه چیز رو دست خدا سپرد همه چیز حل می شه.
منم مثل تو خوشبختم چون همراه خوبی دارم و همسرم دوستم داره. و ایمان دارم خدا همیشه پشت و پناهمه. :72:
-
عذر می خوام این تعاریف عاشق بودن چقدر با خودخواه بودن هماهنگه!! (نظر من) اینکه چون همسرم خوبه چون به هم کمک می کنه چون به درد من همیشه می رسه .... من دوستش دارم. اگر عوض شه چی؟ حتما عشقتون هم عوض می شه. (نازنین خانوم منظورم اصلا شما نیستی) بگذریم. انسانها هماره تاریخ منفعتشون رو فدای چیزی نمی کردند.
-
این دوست ما سورنا خیلی نا امیده . امیدوارم خداوند کمکش کنه .
-
من که ثانیه به ثانیه عشق و علاقم به همسرم بیشتر میشه . دعا میکنم که همه نسبت به عشقشون احترام قائل باشن و همیشه خوشبخترین باشن
-
نا امید نیستم بال تکین
واقع بینم. مردها هیچ اعتراضی رو به زبون نمیارند!! این بدبختی ما مردهاست.و شما فکر می کنید که اوه چقدر عاشق هستید!!!عذر می خوام اما احساس نیاز به عاطفه یک مرد بهش عشق گفته نمی شه. اینکه شما بخواید توسط همسرتون درک بشید (اگر در ک بشید) نشونه عشق همسر شماست و نه شما.
-
سورناي عزيز و مهربون سلام....
باز من اومدم با سوالهاي .... !!!! ؟؟
چرا اجازه نميديد عشق به قلبتون بياد؟؟؟ چرا اينقدر پافشاري ميكنين؟؟؟ شما فقط يه تجربه تلخ داشتي سعي كن فراموشش كني...
خواهش ميكنم سعي كن.... به حرفاي من و ما نخند... من خودم بارها تجارب خيلي تلختر رو داشتم كه مطمئنم اگه واست تعريف كنم مثنوي هفتاد من كاغذ ميشه كه بماند از حوصله شما خارجه..... من خودم درو روي گذشته ام بسته ام يعني سعي ميكنم حتي از گذشته ام و رنج هام صحبت نكنم چون يادآوريش هم منو مي رنجونه.... من با تمام غم ها مبارزه ميكنم و هر روز به نور طلائي خورشيد صبحگاه لبخند ميزنم.... اين بي دردي نيست ... من قلبمو آماده ميكنم براي ورود عشق... چيزي كه خيلي وقته تو قلبم جاش خاليه.... حالا ازتون ميخوام به اون قلب مهربونتون اجازه بديد نفس بكشه.....
دوستاي خوشبختم اميدوارم خوشبختيتون پايدار بمونه..... دوستتون دارم....
-
اینا مربوط به گذشته نیست شیرین خانوم. من لحظه ای که وارد فروم شدم تصور کردم که این تجربه قبلی من بوده وخانومها معمولا نظراتشون این طور نیست. اما ببینید چه به روز افکار من و گردآفرید (که عموم اهالی سایت بر منطقی بودن ایشون لااقل صحه گذاشتند ) افتاده که روز به روز داریم بیشتر از ازدواج و این گونه مسائل متنفر می شیم. چیزی جز این که ما میایم نگاه خانومها رو به همسرشون و به ازدواج می خونیم و بعد واقعا سراپا ترس می شویم. چون قصد هوس بازی که از ازدواج نداریم. تحمل این قفس که در اون به اسم نیازهای زنانه همه چیز طلب می شه رو هم نداریم( لااقل من ندارم) .کسی که از هیچ چیز خودش نمی گذره برای همسرش چطور اینجا میاد ادعای عشق می کنه!! کسی که هر رفتاری رو به اسم حساسیت زنانه طلقی می کنه و قفس درست کرده برای همسرش اینو عشق خودش می دونه یا خودخواهیش؟
-
سورنای عزیز، اگه قرار بود تمام زندگی ها مثل هم باشه، چه دلیلی داشت که خدا انسانها رو زوج خلق کنه؟ شما و همچنین آقای گردآفرید، تصور زیبایی از زندگی دارید، یه زندگی ایده آل، چیزی که همه آرزوش رو دارن اما انقدر درگیر مشکلات روزمره شدن که فراموشش کردن یا اصلا فکر می کنن محقق نخواهد شد.
اما چیزی که به تصور آدمی در بیاد و آرزوی اون باشه حتما دست یافتنیه، محاله انسان آرزویی کنه که دست یافتنی نباشه، شاید اون نتونه بهش برسه اما شخص دیگه ای در یک گوشه از جهان بهش خواهد رسید. به شما پیشنهاد می کنم سعی کنید خودتون به تصورتون عینیت ببخشید. من مطمئن هستم که شما تلاش می کنید و زندگی که مورد علاقه تون هست می سازید. همسر شما هم قطعا از زندگی با چنین شرایطی خرسند خواهد بود پس این حق رو از همسر آیندتون نگیرید.
:72:
-
بابا سورنا جان شما که عاشق بودی اگر اشتباه نکنم تو تایپیکت و حتی فکر میکردی اگر خانوادت با هات همراه نشن شاید بشه ترکشون کنی چیه عزیزم اون خانوم هم بهت جواب رد داده که انقدر نا امیدی یا نه میترسی بهش ابراز علاقه کنی و جواب منفی بشنوی که انقدر منفی بافی میکنی
ببین این تایپبک برای افراد خوشبخت و خوشبختی مختص همسر داشتن وهمسر بودن نیست عزیزم آدم میتونه عاشق باشه یه عاشق واقعی نه فقط به جنس مخالف بلکه به همه چی و همه کس عاشق خودت باش عاشق خدای خودت باش اونوقت ببین زندگی چقدر قشنگ و دلچسب بابا (با ما به از این باش که با خلق جهانی ) امیدوارم به همین زودیا ی زود شما هم طعم عشق واقعی و خوشبختی ابدی بچشین
-
سلام
خوشحالم که میبینم حداقل یه عده از آدما احساس خوشبختی می کنن. بهتون تبریک میگم و آرزو میکنم روزای تاریک زندگی زناشویی ما هم تموم بشه و بازم به دوران سابق برگردیم. الان که دارم با شما حرف میزنم بغض گلومو گرفته و اگه کسی اطرافم نبود حتما میترکید.
نمیدونم چی بگم یا از کجا بگم. اصلا ولش کن . این تاپیک جای این حرفا نیست.
-
سلام به سورناي عزيز كمي نامهربون....
مسلما ميدونيد كه من قصد جسارت در گفته هام نسبت به شما ندارم.... اگه بد مينويسم عذر ميخوام ...
شما و گردآفريد عزيز مرثيه واسه مرده اي ميخونيد كه وجود نداره ... آخه عزيزان هنوز ازدواج نكرده اينجوري هستيد واي بحال اينكه مشكلي هرچند كوچولو وارد زندگي زناشوييتون در آينده بشه!!!!
درسته حق با شماست.... ازدواج كردن ترس داره ....
منم با اينكه داره از وقت ازدواجم ميگذره هنوز ازدواج نكردم چون مثل شما ميترسم.... اما قرار نيست خودمو بكشم... ترس لازمه تا چشمامو به روي واقعيت نبندم.... ترس لازمه تا چشم بسته تصميم نگيرم.... ترس لازمه تا بدنبال راه بهتري در اين شرايط سخت باشم.... چون ميدونم جز خودم هيچكي نميتونه واسه من آينده روشني بسازه.... شايدم با اين افكارم تو خونه بمونم.....
و اما.....
سورناي عزيز و گردآفريد عزيز.... منظور من از عشق . عشق به اون خالق مهربونه .... فكر ميكنيد من قلبم رو آماده ورود چه عشقي كردم؟؟ فقط اون... چون در تاريكترين لحظات چنان به فريادم رسيده كه باورش واسه خودمم مشكله....
اين حرف نيست.... اين دروغ نيست.... اين حقيقته.....
من نميدونم منظورمو چه جوري بگم كه شما برداشت بدي نكنيد ....
خدايا به هممون كمك كن تا خوشبختي خودمونو پيدا كنيم هرچند كوچيك باشه .....
بازم اگه حرف ناراحت كننده اي زدم عذر ميخوام.... من اينجام تا اگه نتونم كمكي كنم لااقل همدرد خوبي باشم....
-
سلام به مرد شيشه اي ....
به تالار عزيز همدردي خوش اومدين.... اگه دوست داشته باشين توي بحث مشكلات يه تاپيك درست كنين و درددل هاتونو بنويسين.... كاري كه همه ما كرديم و نتيجه خوبي داشته.... مطمئن باشين اينجا به اندازه كافي قلب مهربون هست كه به شما كمك برسونه.... مطمئن باشين پيگيري ميشه.....
-
من مطمئنم یک روزی در اینجا خواهم نوشت که من عاشقانه همسرم را دوست دارم به امید چنین روزی .منتظر چنین روزی هستم خدایا مرا عاشق کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
چیه عزیزم اون خانوم هم بهت جواب رد داده که انقدر نا امیدی
متاسفم!! جوابي در شان اين صحبت شما ندارم
-
سلام به مرد شيشه اي
اميدوارم هر چه زودتر به روزهاي سابق برگرديد و اين يادتون نره كه خوشبختي رو خودمون بوجود مياريم
موفق و خوشبخت باشيد
-
سلام
ببين سورنا خانوم اين موضوع رو من درستش كردم
الانم يه دختر 6 ماهه دارم يعني تازگي ها مادر شدم زندگيمون خيلي بهتر و بهتر از روز قبلش ميشه چون دو تاييمون ميخوايم
ما به هم احترام ميذاريم همديگرو درك ميكنيم به خونواده هم احترام فوق العاده اي قائليم اشتباهاي هم رو به رخ هم نميكشيم بلكه با پيدا كردن راه حل مناسب بهمديگه كمك ميكنيم روزي چند بارابراز عشق ميكنيم و به هم ميگيم كه چقد همديگرو دوست داريم و كمك همديگه هستيم تو كارامون مثلا بچه خوابوندن وظيفه منه ولي همشرم تو بچه داري خيلي خيلي كمكم ميكنه و ميگه بچه دوتامونه وظيفه دو تامونه با هم روراستيم بهمديگه دروغ نميگيم تحت هيچ شرايطي و و و....با اينكه هر دو شاغليم ولي وضع ماليمون آنچنان تعريفي نداره اما هيچوقت اجازه نداديم مشكلات مادي خوشبختيه مارو از هم بگيره پس من خوشبختم خوشب
-
منم هر روز بیشتر از پیش عاشق شوهرم می شوم. گاهی اختلاف داریم ولی من دوستش دارم. خیلی پاک و مهربونه و با تمام وجودش برای زندگیمون تلاش می کنه.:72:
-
سورنای عزیز من قصد جسارت نداشتم معذرت میخوام اگر ناراحت شدین اما واقعا از این همه ناامیدی و منفی بافی شما درمونده شدم بابا همه ماروزای بد و پر از یاس داشتیم منکه به نوبه خودم داشتم ولی دیگه انقدر بدبین به زندگی نشدم زندگیمو از سر گرفتم یعنی نقطه سر خط هر چند گه گداری سری به خطهای قبلی زندگیم میکنم برای عبرت گرقتن تو رو خدا یکم احساس خوشبختی