از وابستگی می ترسه یا؟؟؟؟؟
سلام خدمت دوستان.
در تاپیک قبلیم توضیحاتی بهتون داده بودم اما جدیدا به مشکلی بر خوردم که برای حلش از شما دوستان کمک می خوام .
من از یه خانومی شمارشونو به منظور آشنایی بیشتر برای ازدواج گرفتم یعنی خودشون شمارشونو به من دادن تا بیشتر صحبت کنیم و من هم باهاشون یکبار تماس گرفتم اما دفعه ی دوم که تماس گرفتم بهم گفتن دیگه با من تماس نگیر و بهم هم اس ام اس نزن چون این رابطه دوستی نیست و فقط آشنایی بیشتره و فقط در این مورد باید صحبت کنیم نه ارتباط اضافه ی دیگه ای .
البته من هم حقو به این خانوم می دم چون تو این تالار اینقدر از مشکلات خانوما بعد از وابستگی خوندم که فکر می کنم این خانوم هم از این موضوع می ترسه به نظر شما واقعا منظور این خانوم این بوده؟
اما یه مشکل اینه که ما توافق کردیم که بعد از یه سال دوباره برای آشنایی بیشتر اقدام کنیم یعنی تا حالا فقط یه بار با هم صحبت کردیم و فعلا قضییه بسته شده و هیچ گونه ارتباطی باهم نداریم ولی حالا من می ترسم تو این یک سال این خانوم منو سر کار گذاشته باشه و تو این یه سال همه کار بکنه بعدش هم زیر همه چی بزنه .
خواهش می کنم منو در این مورد راهنمایی بکنید که هدف این خانوم برای نداشتن هیچ گونه رابطه صرفا ترس از وابستگی بوده یا نه تو این موارد نمونه ای هم هست که به این طریق یه نفر بیچاره مثل من که واقعا دوسش دارم رو هم سر کار گذاشته باشن