-
تردید در انتخاب همسر؟؟؟(جنسیات یا منطق؟)
بعضي وقتا خيلي چيزا دست خود آدم نيست اين انسان بيشتر احساسش خودبخوديه بعضي وقتا چيزي دلش ميخواد که آدم شرمش مياد از گفتنش براي خودم هم منطقي فکر کنم مسخره مياد اما حقيقته پنهانه! اين يکي درباره خودمه بر سر اين مسئله خنده دار و بغرنج کلي اعصابم بهم ريخته مناظره اي بين منطق و احساس گيج شده ام راستش من عاشق دختري شده ام که خيلي دوسش دارم از نظر اخلاق بهم مياييم اما چيزي که در اين مدت فکر مرا مشغول کرده اينه که من از لحاظ جنسي علاقمند به سينه هاي (بزرگ)(ببخشيد) اما تو اين دنيا آدم اون چيزي که خيلي دوس داره بر خلافش نسيبش ميشه اين دوس دختره من هم که يه ساله باهم اشنا شديم و قراره خانواده براي عقد گذاشتيم(دو ماه ديگه)اما سينه هاش از نظر من خیلی مناسب نیست(کوچک) منطقم ميگه بابا بي خيال ؛ احساس جنسيم ميگه اين چيزي نيست که بتوان راحت ازش گذشت واقعا ماندم چيکار کنم کمکم کنيد
-
RE: نقش اندازه سینه ها در انتخاب همسر؟؟؟
سلام دوست عزیز... خوش آمدید
باید به شما بگویم این طرز فکر در اغلب مردان به چشم می خورد که برمی گردد به ""ذهنیات و تثبیت آن""".
توصیه می کنم تاپیک زیر را مطالعه نمایید که کاملا به این مسله(مطرحه از سوی شما) با دید دقیق و علمی پرداخته است:
تاپیک>> کلیک کنید
-
RE: تردید در انتخاب همسر؟؟؟(جنسیات یا منطق؟)
اگر دوستتون قبول كنه ميتونه با يك عمل زيبايي سايز سينه هاشو افزايش بده.
-
http://www.drsanaee.com/index.aspx?siteid=99&pageid=544
ميشه روش فكر كرد:303:
-
اینکه همسرتون از نظر شما زیباباشه و براتون جاذبه جنسی داشته باشه مهمه و نمیشه از این فاکتور به خاطر موارد دیگه گذشت.
اما چیزی که می خواستم ازتون بپرسم اینه که مشکل ظاهری ایشون از نظر شما فقط همینه یاصورت و اندام ایشون هم از نظرتون چندان جذاب نیست.
اگه در کل ایشون به نظرتون زیبا هستند و فقط همین یه مشکله سعی کنید منطقی تر تصمیم بگیرید.شما نمی تونید همه فاکتور ها و ایده ال ها تون را باهم در یه شخص پیدا کنید. تناسب فرهنگی,مذهبی,اخلاق , تحصیلات وجاذبه اولیه ظاهری تا حد اگه در ایشون بود دیگه بیش از این مته به خشخاش ندید و فکر نکنید شخص دیگه ای با خصوصیات خوب ایشون ولی با اندامی که شما انتظار دارید راحت پیدا میشه.
هرکس نقاط ضعف و قوتی داره که باید اینها را درکفه ترازو بزارید و تصمیم بگیرید.
اون ظاهر ایده ال که شما انتظار دارید هم بیشتر در مدل ها با انواع عمل های جراحی و ارایش و نورپردازی ماهرانه میشه پیدا کرد که مسلما هیچکدوم انها برای شما نمیتونه همسر مناسبی باشه.
ولی اگه این مسئله براتون واقعا مهمه و جز بایدهای ازدواجه و بخاطرش میتونید از خیلی مسائل چشم پوشی کنید با خودتون رودربایسی نکنید و بار حسرتش را تا اخر عمر بدوش نکشید.
عمل جراحی هم که دوستان پیشنهاد کردند ریسکهای خودش را داره و توصیه نمیشه مگر اینکه ایشون ریسک عمل را بخاطر رضایت بیشتر از ظاهرشون و ازدواج باشما قبول کنند.
بهر حال این مسئله کوچک که چندان هم در کیفیت رابطه جنسی موثر نیست مشخصه که برای شما اهمیت داره و تا با این مسئله کنار نیومدید بهتره تصمیمی نگیردید.اگه واقعا باعث تردیدتون شده پیش مشاور برید تا شما را از این سر درگمی دربیاره وبتونید تصمیم مناسب را بگیرید .
این مهمه که شما نیازهای جنسی تون را بتونید با همسرتون برطرف کنید.
موفق باشید.
-
سلام
سعی کنید معیارهاتونو اولویت بندی کنید ببینید چه چیزی براتون اهمیت بیشتری داره
رفتار و کردارو عادت ها و تفاهمات یا ظواهرو غیره
من کاملا با پیشنهاد جراحی سینه مخالفم شما باید همسرتون رو همونجور که هست بپذیرید
خودتون یکم فکر کنید اگه در شروع یک رابطه از دختر مورد علاقتون بخواهید که سینه هاشو عمل کنه تا بزرگ بشه چه فکری خواهد کرده زمانی که هنوز در مرحله ی شناخت هستین
عطش جنسی خیلی زود فروکش میکنه بخصوص در آقایون ولی اگر بعدا به چشم یه کمبود تو زندگیتون بهش نگاه کنید و این قضیه تو زندگی براتون خیلی پر رنگ باشه بهتره همین الان با خودتون رو راست باشید تا بعدا همسرتونو زیر ذره بین نگیرید و اونا با دیگران مقایسه نکنید
-
با تشکر از دوستان که مرا راهنمایی کردن ژلهای افزاینده سینه تا چه حد میتونه موثر باشه؟ تاثیرش زیاد طول میکشه؟ نامزدم یه سال از من کوچیکتره و متولد60 هستش از دیگر ابعاد من ازش راضی ام قیافش دلنشینه اندامشو دوس دارم از نظر اخلاق در یک سطحیم و خودم هم دوس ندارم فقط به خاطر آن یک مورد از دستش بدم و شاید به قول دوستمان ترانه همچین آدمی (همسری) ایده آل از همه چیز، نشه به این راحتی پیدا کرد و درثانی بهترین همسر گرفتن ارتباط دو سویه هست یعنی خودت هم باید بهترین باشی شاید بگین اینطور نیست و در خیابان میشه نقض اینرا ثابت کرد البته من خیلی هارو دیده ام که خودش به یه شاهی نمی ارزه اما کنارش یه همسری رو که هر لحاظ ایده آله زده کنارشه اما من تجربه دارم که اینطور ازدواجها زیاد خوش نیستن اگه یکی سرتر باشه روزگار از طرف مقابلش درمیاره میتونم ثابت کنم میدونین چرا به دنبال این فلسفه ها میرم میخوام بعد از ازدواجم در رویای بهترینها نباشم
-
با اوصافی که شما از ایشون دارید و اینکه ایشون براتون مقبول و دلنشینه فکر نمی کنم این مسئله مشکلی ایجاد کنه.تاثیر این مسئله در رابطتون تنها در صورتیه که مغز شما شرطی شده باشه یعنی فکر کنید لذت کامل تنها در صورتی هست که سینه های شریک جنسیتون بزرگ باشه.(رجوع به مقاله نقاب)
در غیر این صورت بعد از مدتی این مسئله براتون عادی میشه با توجه به اینکه کیفیت رابطه جنسی به اندام ایشون تا زمانی که روی اعتماد به نفسشون تاثیر نزاره, بستگی نداره.
زیبایی بیشتر یه مسئله اجتماعی است و ما اصولا چیزی را می پسندیم که از نظر دیگران هم زیباست.مثلا امروزه خانومهای با اندام ظریف مورد پسند و زیبا خوانده می شوند.در صورتی که 50 سال پیش خانومهای چاق در نظر عموم زیباتر بودند.
اگه همسرتون از نظر دیگران زیبا باشند بر روی شماهم مستقیما تاثیر میزاره و شما هم ایشون را زیبا می بینید .
این نقطه ضعف که شما گفتین از اونجا که کسی متوجه اون نمیشه به مرور زمان و البته خیلی زود از نظر شما هم از بین می ره.
برای بزرگ کردن سینه هم جز عمل جراحی کاری نمیشه کرد که البته خطرناک است و درد مداوم و اسپاسم و انقباض در حین فعالیت بدنی راهمراه داره.پروتز سینه تا 15 سال هم درصورت عدم تصادف دوام داره. در صورت تصادف یا ضربه شدید هم باید حتما پروتز از بدن خارج بشه.
فرد باید حداقل 6 ماه یکبار معاینه بشه و برای افرادی که تصمیم دارند بچه دار بشوند و به بچه شیر بدهند اصلا مناسب نیست.با اینکه عمل های امروزی به غدد شیردهی اسیب نمی زنند, شیر دهی برای افرادی که پروتز سینه می کنند مناسب نیست.
تنها در صورتی که فرد از لحاظ اعتماد به نفس و رضایت از خود دچار مشکل باشه برای بهبود کیفیت زندگی شاید اینهمه ریسک و درد قابل قبول باشه.
بهترین کار اینه که افراد خودشون و همسرشون را همون جور که هستند دوست داشته باشند.
البته در مورد شما که در مرحله انتخاب هستین بهتره بیشتر در مورد خواسته هاتون توی زندگی تامل کنید.
موفق باشید.
-
پروتز هيچ اختلالي در حاملگي، شير دهي و باروري ايجاد نمي كند. گرچه تقريباً قريب به اتفاق كسانيكه اين عمل را انجام مي دهند هيچ مشكل جدي پيدا نمي كنند ولي بايد حين عوارض نادر به افراد گوشزد شود. فشار آوردن و ضربه زدن به سينه با داشتن ژل cohesive هيچ مشكلي براي افراد ايجاد نمي كند.
منبع :http://www.drsanaee.com/index.aspx?siteid=99&pageid=544
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tarane.h
برای بزرگ کردن سینه هم جز عمل جراحی کاری نمیشه کرد که البته خطرناک است و درد مداوم و اسپاسم و انقباض در حین فعالیت بدنی راهمراه داره.پروتز سینه تا 15 سال هم درصورت عدم تصادف دوام داره. در صورت تصادف یا ضربه شدید هم باید حتما پروتز از بدن خارج بشه.
فرد باید حداقل 6 ماه یکبار معاینه بشه و برای افرادی که تصمیم دارند بچه دار بشوند و به بچه شیر بدهند اصلا مناسب نیست.با اینکه عمل های امروزی به غدد شیردهی اسیب نمی زنند, شیر دهی برای افرادی که پروتز سینه می کنند مناسب نیست.
تنها در صورتی که فرد از لحاظ اعتماد به نفس و رضایت از خود دچار مشکل باشه برای بهبود کیفیت زندگی شاید اینهمه ریسک و درد قابل قبول باشه.
.
منبع اين توصيه ها رو ذكر كنيد لطفا چون مطالبي كه من در سايتهاي پزشكان متخصص خوندم دقيقا عكس مواردي بود كه شما ذكر كردين!!!
-
دوست عزیز همون طور که شما می گید توی سایت پزشکان متخصص که خودشون این عمل را انجام می دهند کمتر و یا اصلا به مشکلات بعد از عمل اشاره نمیشه.
اما منبع من افرادی که به چشم دیدم و از خستگی زود هنگام و درد بعد از فعالیتهای بدنی(حتی در حد پیاده روی)ناراحت بودن است .
یکی از دوستای من همون طور که دکترش گفت توانایی شیر دهی را بعد از عمل داشت ولی در ماه دوم شیردهی همراه با شیر ژل هم از سینه هاش خارج می شد و به ناچار مجبور شد سریع امپول بزنه تا شیرش خشک بشه.در مورد ضربه هم در صورت که ضربه شدید باشه و باعث برندگی ژل بشه باید سریعا از بدن خارج بشه.به همین خاطره که کمتر پزشکی حاضر به انجام این عمل در ناحیه باسن میشه.
بهرحال پروتز سینه هم از هر مدلی که باشد ممکن است در مقطعی نیاز به تجدید جراحی داشته باشد و اتفاقا اتفاق غیر شایع و غیر محتملی نیست .
خلاصه با وجود اینکه این عمل امروزه خیلی باب شده من کسی را ندیدم که از عوارض بعد از عمل ناراحت نباشه .
فقط بعضی ها ادعا می کنند نتیجه بعد عمل ارزش سختیش را داره .بهر حال یه ریسکه که شخص باید با مطالعه دقیق بپذیره. من هم فقط دانسته های شخصی خودم را به دوستان گفتم .و تصمیم نهایی با خود فرده.
خوندن سایت زیر با اینکه خیلی با ملاحضه از عوارض بعد از عمل گفته شده خالی از لطف نیست.
http://kbdi.ir/Default.aspx?PageID=16
-
خيلي ممنون ترانه جان با ذكر منبع بهتر ميشه روي مطالب تمركز كرد:72:
هر جراحي زيبايي عوارض خاصي داره درسته....
-
با درود به همه که مرا راهنمایی کردن شاید به قول دوستان ذهنم نسبت به موضوع مذبور حساسیت بیش از حده داره البته چنان حاد نیست که نشه باهاش زندگی کرد این فقط یه خواسته دله از بین تمام خواسته هام (به قولی کی تمام خواسته هاش اقناع شده مونده این یکی!!!!!) البته از طرفی فکر نکنم تمام مردان دوست نداشته باشن که همسرشان صاحب سینه های خوش فرم باشه داشتن سینه های خوش فرم چیزیه که تمام دختران هم آرزوی داشتنشو دارن! به نظرم داشتن سینه های خوش فرم باعث اعتماد به نفس زنهاست البته بشرط اینکه سایر ویژگی های زیبایی را هم داشته باشن به هر حال نمیشه تمام فاکتورهاری زیبایی رو داشت من خودم قبل از اینکه با نامزد فعلی ام آشنا شم با یه دختر آشنا شده بودم و اندامش و سینه هاش باب میلم بود اما چون من خودم قد بلندم و اونم قدش کوتاه بود فقط به آن دلیل ارتباطمو قطع کردم و موضوع دیگه اینکه من به شانس تو زندگی خیلی اعتقاد دارم شانس و تقدیره که انتخاب میکنه کیو تو سر راه زندگیت قرار بده دوست من ازدواج کرد از منم زیاد سرتر نبود اما همسرش مثل ماه میدرخشه قد بلند، استیل اندامش یک، سینه هاش معمولی و خوش فرم (ببخشید اینطور بی پرده اشاره میکنم چون اینجا تنها مکانیه که آدم عمیق ترین خواسته های دلشو میریزه بیرون حتی من با دوست صمیمیم هم اینطور بی پرده حرف نمیزنم اما خوب.....) هر وقت آنهارو میبینم فکر میکنم دوستم خوشبخت ترین فرد روی زمینه اما خوب هر کی سرنوشتی داره من باز از خدام راضی ام ناشکری نمیکنم این نامزدم رو هم دوس دارم اما گاهی این شیطان دست از سرم بر نمیداره و کلمه «کاش» رو مدام میندازه تو ذهنم
تا فردا
-
به نظر من از ازدواج با ايشون بگذريد.شما با جون و دل ايشان را هنوز نپذيرفته ايد. من هم با كسي تو زندگيم آشنا شدم كه يك سال از من كوچكتر و خوش اندام و داراي مدرك دكتراي مديريت بازرگاني از يك دانشگاه معتبر كانادا و داراي مليت كانادايي و فرانسوي و ايراني ( داراي هر 3 پاسپورت) و به من هم علاقمند بودند و خانواده ي اصيلي دارند. زيباييشون هم خوب بود اما خوب اون شعله ي عشقي كه من دنبالش بودم را در دلم بوجود نمي آوردند. اين بود كه به دلم و خودم دروغ نگفتم و موضوع ازدواج با ايشان را فراموش كردم.البته با ايشان هنوز كمابيش ارتباط از راه دور دارم و خيلي راجع بهش فكر كردم اما خب تصميم گرفته ام با عشق ازدواج كنم. ما حدود يك سال و نيم اينترنتي در ارتباط بوديم. و از نزديك همديگر را نديده ايم. احساس مي كنم شايد اگر با ايشان ازدواج كنم ممكن است از نظر احساسي حس شديدي شكل نگيرد و حسرت بخورم.
منظورم اينه كه آدم يا نبايد ازدواج كنه يا وقتي كرد نبايد با ديدن ديگران حسرت بخوره و احساس كنه كه انتخابش از هر لحاظ كامل بوده. چون اين يك مسئله ي مادام العمره و اگر توش دقت كافي نشه شايد خيلي از حسرت ها تا آخر رو دل آدم بمونه. خلاصه مي دانم كه مسئله ي بسيار سختيه اين دو دلي و ترديد.
-
برادرم
خوب دقت کنید و خودتان را بسنجید ، اگر مطمئن شدید فردا روز پای بند به همسرتان و زندگی با او خواهید بود ، و این موضوع اهمیتش را در مقابل سجایای همسر از دست می دهد به همین منوال تن به ازدواج دهید .
این را بدانید اگر امروز سرسری با خود کنار بیایید ، فردا که تو زندگی با این خانم شناختت کاملتر بشه و کمی تفاوت نسبت به آنچه تصور می کردی در وی احساس کنی ، یا گاهی مشکلاتی حتی سطحی در زندگی بینتون پیش بیاد ( مثل آنچه بین همه زن و شوهر ها پیش می آید ) این نیاز در شما زنده می شود و کاه یک مشکل برایتان کوه خواهد شد .
از طرفی اگر از نظر وفاداری فرد محکمی نباشید حسرت خواسته و نیازتان چشم شما را ممکن است به دنبال زنهای دیگر بکشاند ، ولو رابطه ای برقرار نکنید و شکل دیگر آن هم ممکن است به رابطه با زنی ایده آل از این نظر بکشد .
این ها همه احتمالاتی است که اگر موضوع برای شما یقینی بی اهمیت نشود باید پیش آمدنش را در نظر بگیرید .
با توجه به این که از جهات مختلف دیگر فرموده اید که سنخیت دارید ، پیشنهاد می کنم در این موضوع به یک مشاور مراجعه نموده و بخواهید شما را کمک کند که از با روند شناخت درمانی موضوع برایتان بی اهمیت شود . ( تأکید می کنم سرسری نگویید مهم نیست ) این بهترین راهه و لازمه که به مشاور بگید که شما ایشون رو از همه نظر برای زندگی انتخاب کرده اید و فقط این موضوع است و می خواهید این موضوع برایتان مهم نباشد تا فردا باعث مشکل در زندگی نشود .
موفق باشید
-
سلام با درود به همه که مرا یاری نمودن
راستش اینجارو نگا نکنین که به راحتی حرفامو میگم من نمیتونم اینطور بی پرده با مشاور حرف بزنم در ضمن نامزدم از این موضوع بی اطلاعست راستش من دوسش دارم نمیخوام از دستش بدم فقط آخر یه عمر از اون لحاظ بی نصیب میمونم
-
هميشه اينقدر دقيق خانمهاي دوستاتون رو بررسي ميكنيد!؟پيشنهاد ميكنم بعد از ازدواج از اين همه دقتتون كم كنيد چون مطمئنا مشكل ساز خواهد شد!!!!
-
نمیدونم شاید دست خودم نیست
اما همه مردها اینطورن این یک خصلت ذاتیست
-
نه اصلا اين طور نيست همه مردها اينجوري نيستن و اين امر هم ابدا ذاتا نيست
بنده حد اقل راجع به همسر دلبند خودم ميتونم با اطمينان بگم كه با اين تصورات به كسي نگاه نميكنه چون اگه اينطور بود يك ثانيه هم تحمل نميكردم و ...........باي باي......
-
حرفهاي شما خنده دار است خانم gh.sana . هر فردي جاي ايشان و در سن ازدواج باشد بديهيست كه به اطرافيان خود دقت مي كند و سعي در برآورد وضعيت خود و مقايسه خود با ديگران دارد. شما خانمها خودتان از مارك زير پوش شوهرهاي دوستانتان خبر داريد آنوقت اين آقا حق نداره چشماشو باز كنه خوب انتخاب كنه؟؟نگيد نه چون من همكار خانم داشتم و مي دانم راجع به همه چي زندگيشون به هم مي گن.
خب اين آقا داره دقت مي كنه كه خوب انتخاب كنه تا فردا حسرت به دل نمونه و سر و گوشش نجنبه تا يه وقت خانمش مثل شما نگه باي باي. شما خانمها بعضي ها تون خيلي از خود راضي هستيد(بلا نسبت شما). توقع داريد هر چي هستيد طرف بياد يه دل نه صد دل عاشقتون بشه و بعدش هر عيبي هم داريد چه اندامي چه اخلاقي اصلاً توجه نكنه و عروسي و خلاص. از اونطرف پسر بيچاره بايد از هفت خان رستم بگذره كه همه ي دار و ندارش رو به پاي شما بريزه و به طور اكمل از عهده ي توقعات خانم برآيد.
تو همين تالار بخونيد بعضي از خانمها چه ايراد هاي بني اسرائيلي از نامزد يا خواستگاراشون مي گرفتند.
داداش من شما حق داري تا چشماتو خوب باز كني و هر كي و كه مي پسندي انتخاب كني. به حرفهاي خاله زنكي هم گوش نكن . بله ما مردها هممون اينجوري هستيم. ايشون مي خواد زن بگيره. سبزي خوردن كه نمي خواد بخره.
-
به نظر من اجازه دهید نامزد تون با کسی ازدواج کنه که از اندام و خصویت های ظاهری نامزدتان رضایت کامل داشته باشه
شما با خودخواهی فقط خودتان را می بینید ایا فکر نمی کنید نامزدتان هم می خواهد همسر اینده اش از اندام او رضایت داشته باشه و اندام و ظاهر او را بپسنده
فکر نمی کنید با این کارتون به نامزدتون ظلم می کنید ؟؟؟!!!!!!!!
چون مطمئنا کسانی هستند که ایشون رو از نظر ظاهری بپسندند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
حرفهاي شما خنده دار است خانم gh.sana . هر فردي جاي ايشان و در سن ازدواج باشد بديهيست كه به اطرافيان خود دقت مي كند و سعي در برآورد وضعيت خود و مقايسه خود با ديگران دارد. شما خانمها خودتان از مارك زير پوش شوهرهاي دوستانتان خبر داريد آنوقت اين آقا حق نداره چشماشو باز كنه خوب انتخاب كنه؟؟نگيد نه چون من همكار خانم داشتم و مي دانم راجع به همه چي زندگيشون به هم مي گن.
خب اين آقا داره دقت مي كنه كه خوب انتخاب كنه تا فردا حسرت به دل نمونه و سر و گوشش نجنبه تا يه وقت خانمش مثل شما نگه باي باي. شما خانمها بعضي ها تون خيلي از خود راضي هستيد(بلا نسبت شما). توقع داريد هر چي هستيد طرف بياد يه دل نه صد دل عاشقتون بشه و بعدش هر عيبي هم داريد چه اندامي چه اخلاقي اصلاً توجه نكنه و عروسي و خلاص. از اونطرف پسر بيچاره بايد از هفت خان رستم بگذره كه همه ي دار و ندارش رو به پاي شما بريزه و به طور اكمل از عهده ي توقعات خانم برآيد.
تو همين تالار بخونيد بعضي از خانمها چه ايراد هاي بني اسرائيلي از نامزد يا خواستگاراشون مي گرفتند.
داداش من شما حق داري تا چشماتو خوب باز كني و هر كي و كه مي پسندي انتخاب كني. به حرفهاي خاله زنكي هم گوش نكن . بله ما مردها هممون اينجوري هستيم. ايشون مي خواد زن بگيره. سبزي خوردن كه نمي خواد بخره.
برادر عزيز اولا ممنون از ابراز لطفتون نسبت به بنده....فكر كنم تالار رو با رينگ كيك بوكسينگ اشتباه گرفتين....ثانيا چشم باز براي انتخاب خوب و مناسب با چشم باز براي برانداز كردن خانم هاي ديگه(اونم از لحاظ سايز سينه و ....)هيچ مشابهتي ندارن..اين حرف شما بيشتر شبيه توجيحي براي اين عمل زشت ميمونه تا تشويق براي ديد باز و انتخاب مناسب و .......:305:
ببخشيد با اين حساب مردايي كه چشم چروني نميكنن و قبل از ازدواج اندام همكار و دوست و اشنا رو بررسي نميكنن چه طوري زندگي رو شروع ميكنن؟اين جور ادما كم نيستن.اتفاقا موفقيت اونها در زندگي زناشويي هم بيشتر از....هاست
-
دوستان ، بهتره از بحث اصلی خارج نشین و با هم به جدل نپردازید .
در ضمن گویا این دوست محترم ما به نتیجه رسیده اند ، پس بهتر نیست تا خود مجدداً نظر خواهی نکرده اند ، ما اطاله کلام نکنیم ؟
-
با سلام به همه دوستانی که در این بحث شرکت نموده اند البته هر کس با دیدگان خود به واقعیات اطرافش نگا میکنه و هرکس در این مورد با خودش اتمام حجت کرده پس واقعیت مسلمی وجود نداره که بشه برا همه تعمیم داد ..... اما اون کسی که سرشو میندازه پایین انتخاب میکنه در هیچ جای دنیا نمیشه چنین کسی رو پیدا کرد من هنوز ازدواج نکرده ام وحق دارم طرف مقابلم رو از هر لحاظ مقایسه و بپسندم حالا کسی اسمشو بزاره چشم چرانی، وسواس و ... کاری ندارم اما خانم gh.sana هر کسی در هنگام ازدواج، طبیعیه به همه نظر کنه چه دختر چه پسر فرقی نمیکنه اینا همش بخاط اینه که بعد ازدواج چشم چرانی (به گفته شما) در فرد نهادینه نشه (با توجه به انتخاب درست) بیشتر مردهای متاهلی که چشم چران هستند بخاطر اینه که در هنگام انتخابش به حد کافی چشم چرانی نکرده اند
-
سلام،
من فکر میکنم،
اینکه میگن دو طرف به دل هم بشینن به همین معنی هست،
یعنی جذابیت جنسی برای همدیگه داشته باشن....
و تا اونجا که من میدونم حتا این موضوع از نظر شرعی هم مشکلی نداره...چون موضوع مهمّی هست
من وارد جزئیات نمیشم...
اما دقت کنین، این در صورتی هست که قصد و هدف ازدواج باشه...
به نظرم اگر شما فردی که دارین برای ازدواج بهش فکر میکنین براتون حداقل جذابیت جنسی رو نداره، ایشون مورد مناسبی برای ازدواج با شما نیست....
من به شخصه، اگر هدف ازدواج باشه، مشکلی ندارم و فکر میکنم هر فردی چه دختر و چه پسر باید در نظر بگیره که فرد مقابل حداقل جذابیتهای جنسی رو براش داشته باشه....و این موضوع متفاوت از چشم چرانی هست
اما تا حدودی هم با خانوم gh.sana موافقم، به نظرم بهتره دست از مغلطه کردن کشید،
فکر میکنم برسی کردن اندام همسر یه دوست اونم به این دقت نه تنها چشم چرانی هست بلکه سو استفاده از اعتماد یه دوست هست که به شما اعتماد کرده ....
و از اونجا که این مساله ربطی به انتخاب برای ازدواج نداره، نمونه کامل چشم چرانی هست....
متأسفم اما من به شخصه هیچ تعریف دیگه ای از چشم چرانی تو ذهنم نیست...بقیه رو نمیدونم...
ضمنا، خواهشاً همهٔ مرد هارو با هم جم نبندین و هیچوقت کلی صحبت نکنین،
موفق باشی،:72:
کامران
-
اولا من همسر دوستمو فقط یه بار و در یه لحظه دیدم اینطور که همیشه بهش زوم کنم نیست اونم در حد مقایسه نه بصرف لذت و... اصلا فرهنگ ما غلطه بصرف اینکه در مورد جنسیات و نقش و لزوم آن در ازدواج حرفی زده بشه همه با دید منفی بهم نگا میکنن اصلا انگار تو جامعه نباید در اینمورد حرفی زده بشه یا اشاره ای بشه من جایی خونده بودم بیش از 50درصد طلاقها دلیلش جنسیه اما این موضوع نهان میمونه و علت یابی اش به بی راهه میکشه این موضوع تا حدی مهم است که به گفته ای اگه کسی از لحاظ جنسی از همسرش زده بشه یا براش دلچسب نباشه هر چند که اخلاقش یک باشه اما این ازدواجبه حتماٌ به شکست منجر خواهد شد در صورتی که برعکس آن یعنی اگر کسی از لحاظ جنسی همسرش براش سیری ناپذیر باشه اما از لحاظ اخلاق جور نباشن میشه به این ازدواج ادامه داد و ترمیمش کرد یعنی جای امیدی هست که به طلاق نیانجامد اما برا شرایط اولی اصلا
-
برادر عزيز...از حرف من ناراحت نشيد بهتره من با مثال منظورمو بگم....
1 وقتي شما خانم X رو براي ازدواج تحت نظر دارين بايد از هر نظر حتي خصوصيات جنسي مورد نظرتون هم بررسي كنيد اين حق شماست و در اين مورد كاملا با شما موافقم كه نبايد به دليل متانت و خجالت و.....از اين بررسي كوتاه بياين....
اما
2 همين بررسي اگر راجع به زن ديگه اي(مثلا همكار و اشنا و ....)انجام بشه هيچ اسمي جز چشم چروني نداره....براي اينكه برسي مشخصات جنسي همكارتون به درد شما نميخوره فقط هوس رو در شما بيدار ميكنه اما در مورد اول خب اين حق شماست كه بدونيد همسر آينده تون چه اندام و خصوصياتي داره.......
نميدونم متوجه تفاوت اين دو تا مورد شدين يا نه....
من مورد اول رو نه تنها زشت و ناپسند نميدونم بلكه لازم ميدونم اما براي مورد دوم هيچ عذري پذيرفته نيست...
موفق باشيد:72:
-
نه ناراحت نیستم اما یادتون باشه من هنوز ازدواج نکردم
انتخاب یعنی چی؟
یعنی فقط یه نفرو زیر نظر داشته باشی و فقط شرایط اونو زیر نظر داشته باشی؟
در انتخاب مقایسه است
-
به هر حال اين مقايسه شامل خانم هاي متاهل اطرافتون نميشه....!!فكر كنم ديگه نميتونم بيشتر از اين بحث رو باز كنم.....
اميدوارم در انتخابتون موفق باشيد.....
-
با این حال از تمام کسانی که در این بحث شرکت نمودن نهایت سپاسگذاری را دارم بنده در این بحث مطالبی گیرم اومد که قابل تامل هستند یکی از کاربران گفته بود همسرتان باید از حداقل جذابیت جنسی برات بهره مند باشه جذابیت نامزدم برای من از100، 70هستش مشکل من شاید با گذشت زمان حل بشه چون اکثر خانوما با گذشت سن سین... بزرگ میشه:46:
-
ولي به نظر من اون قسمت از بدن هيچ دخالتي در نوع فعاليت جنسي نداره ها. شما فقط از لحاظ بصري به اين مسئله حساس و تحريك پذيريد در صورتيكه اصلاً دخالتي در كيفيت رابطه ي جنسي نداره. البته اين نظر منه
-
بله شايد شما راس بگين شايد لذت بصري باشه و ذهنم بی مورد این موضوع را بزرگ جلوه داده اما با اين حال من او را به همسري قبول کرده ام و به اين نتيجه رسيده ام که فکر کردن در اين باره بي مورد است و اهميت آن موضوع را بايد از ذهنم پاک کنم
از همه دوستاني که در اين بحث شرکت کردند نهايت تشکر را دارم:72: