RE: معلم مدرسه ام عوض شده
سلام عزیزم:228:
درسته این معلم جدیده اما مثل معلم قبلیتون خوب و مهربونه شما و بچه های دیگه باید بهش احترام بگذارید.
باران جان این عکسهای خوشگل رو از کجا میاری
نکنه نمایشگاه نقاشی داری؟:P
دنیای بچه ها چقدر قشنگ هست
کاش به زمانی برمیگشتم که غصه ام شکستن نوک مدادم بود:47:
شایدم داشته باشم از کجا معلوم؟؟؟
نه عزیزم چیزی که زیاده عکس من فقط واسه دختر شما می گردم و این عکسا رو پیدا می کنم و میذارم
آره ما باید صبر رو از بچه ها یاد بگیریم . ببینیم که چقدر قهر هاشون کوتاهه و چقدر زود آشتی می کنن و اون چیزی رو که ازش ناراحت شدن واقعا فراموش می کنند اما ما چی ؟ حتی اگه آشتی هم کنیم همیشه تو ذهن و خاطرمون نگه میداریم که روزی این بدی رو با ما کردند و همیشه خودمون رو آماده نگه می داریم که یه چیز کوچولو دیگه پیش بیاد تا باز هم برنجیم و قهر کنیم و سخت ببخشیم . همین بی کینه بودنه که دنیای بچه ها رو بی غصه ولی دنیای ما بزرگا رو پر از غصه می کنه . انگار هر چی بزرگتر میشیم یادمون میره قلبمون بزرگ تر شده و جای بیشتری برای مهر و محبت داره اما بچه با یه قلب کوچک دنیایی از مهربونی و پاکی هستند .
سلام
موطلایی جونم خوبی ؟:16:
آبجی کوچولو ناراحت نباش عزیزم ....خانم معلمتون رفته مکه حتما" اونجا واسه تمام شاگردهای خوبش دعا میکنه و از خدا میخواد که همه شون به آرزوهاشون برسن انشاء الله آرزوی تو هم برآورده میشه:203:
گل من این معلم جدید مهمون شماست باید بهش احترام بذارید و حرفاشو گوش کنید .اگه شما بداخلاقی کنید اونم خسته میشه و هی میگه ساکت ........بی صدا ......... بشینین سر جاتون و از این حرفا
اما اگه بهش احترام بذارید وقتی خانم خودتون بیاد حتما" از همه تون پیشش تشکر میکنه و میگه که ازتون راضیه .
حالا تو کارت به بقیه نباشه عزیزم تو خودت سعی کن مثل قبل دختر خوب و مودبی باشی تا بقیه از تو یاد بگیرن باشه عزیز خاله ؟ آفرین دختر قشنگم:228:
موطلایی جون دوستداری رو این صندلی بشینی ؟ ببین از گل ساخته شده مخصوص موطلایی تالاره ....چطوره ؟
عزیزان من متشکرم
ولی اخه شماکه توی کلاس مانیستیدکه هی میگه
............بی صداو.......................................... ..................
لطفا داستان بفرستید:203:
معما:303:
ان چیست که نه بال داردونه پر توی اسمونه اما ابر نیست؟:P
چهارتاپادارداماگاو نیست تخم میگذارد امامرغ نیست
ان چیست که اگر ان رابشکنی جایزه میگیری؟
اگر جواب بفرستیدبه شمارتبه میدم:104:
به به سلام:
موطلایی عزیزم....
خوبی؟
خوشحالم که آنقدر سر حالی ....
خیلی قشنگ از معلم جدیدتون گفتی ها......ولی من مطمئنم کلی دوستتون داره....
برای خودتون می گه بچه جان!!! ساکت باش....:D
من مطمئنم شما که مبصر هستی تازه دستیار و کمک معلم جدید هستی و اون کلی رو شما حساب می کنه که بچه ها رو باهاش دوست کنی.....
پس سعی کن عالی عالی باشی و حسابی بهش کمک کنی.....:228:
من قصه زیاد بلدم ولی خوب ترجیح می دم عکس فیلمو برات بذارم...
همیشه شاد باشی عزیزم:
راستی من جواب چیستان تو رو بلد نیستم....خیلی سخته ها..فکر کنم تنها شما که باهوشی بلد باشی..سوالای آسون بگو ما هم بلد باشیم!!..:54:
سلام
چه خبرا موطلایی جان ؟:43:
موطلایی من جواب معمای دومت رو بلد نیستم اما اولی میشه هواپیما سومی هم فکر کنم قلک باشه اره ؟
جواب معما
1-دود
2-رکورد:D:72:
ببخشید2-لاکپشت 3-رکورد:305:
ازخاله موعود متشکرم
اماجوابش درست نبود
اما چون جواب داده
بهش رتبه میدم:104::73:
سلام
به به موطلایی جون :228:
خوبی عزیز خاله ؟ دلم برات تنگ شده بود :43:.کجا بودی این چند وقته ؟
آهان این که پرسیدن نداره حتما" درس داشتی دیگه :D
ببخشی عزیزم خاله دیگه تا این حد باهوش نیست انقد کار و گرفتاری هست که هوشمون کم شده.
خییلی ممنون که به من رتبه دادی ولی من که جواب غلط دادم
بگو ببینم به مامان کمک میکنی تو کارهاش ؟
با معلم جدید تون دوست شدی ؟
به به خانم کوچولو احوال شما ؟!
خانم تکلیف این خانم معلم چی شد ؟! از مکه برگشت .
با خانم جدید کنار آمدید ؟!
وای وای .بگو ببینم چندتا بیست قطار کردی
این جایزه بچه هایی است که خوب درس میخوانند :46:
این هم مال بچه های خوبی است که حسابی به حرف مامان گوش می دهند :228:
این هم مال دخترهای خوبی که اتاقهایشان حسابی تمیز و مرتب است . :228:
این هم مال دخترهای خوبی که روزی سه بار دندانهایشان را مسواک می زنند
سلام
خانم آنی حواستون کجاست ؟
خانم معلم موطلایی رفته حج تمتع و بعد از عید قربان برمیگرده !
شرمنده .اشتباه کردم . ببخشید :D
این مال دخترهای خوبی است که تکالیفشان را به موقع انجا می دهند
و اما آخری فقط و فقط مال پرنسس کوچولو ی تالار است . پرنسس کوچولو کیه ؟! :228:
به به .... خوش بحال موطلائي تالار ....
راستي بگين ببينم اين موطلائي خانم كيه كه اينهمه دوستش دارن؟؟؟
بذارين از خودش بپرسم....
سلام موطلايي عزيزم... :228: من شيرينم.... :46: ميتوني بهم بگي خاله شيرين..... :43:
معلم جديدتون بايد خيلي بامزه باشه.... و اين خيلي خوبه كه وجودش باعث شده كه قدر خانم معلم خودتونو بدونين...
يادت باشه شما يه كلاسين و اون يه نفره .... تنهاس طفلي.... پس باهاش مهربون باشين.... سخته ولي شدنيه ...
راستي واقعا موهات طلائيه ؟؟؟؟
سلام
شیرین جون ، موطلایی دختر عزیز و مودب خانم بالهای صداقت خودمونه .خیلی هم دختر خوب و زرنگیه .همه ما دوستش داریم:43:
آني جان حسوديم شد....چه عروسكهاي خوشگلي.......خوش به حال مو طلايي با اين عروسك.......
من عاشق عروسكم:228: هر سال هم كلي به گنجينه عروسكهام اضافه ميشه..:73:
عزیزم این جایزه برای شروع امتحانات نیم ترم است .خوب درسهایت را بخوان . بگذار مامان خیالش از درس و مشق تو راحت باشد :228:
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...f08105bb6a.jpg
می بینی چه عروسکهای طبیعی هستند . غذا می خورند و ...می کنند :D
http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...39704dd244.jpg
این عروسکها مال خود خود توست . به خاله غزاله هم نده ،شیطان است ،ممکن است بردارد ببرد توی کلکسیون خودش بگذاره . :D
سلام دوستان
ببخشیدچندهفته نیامدم
اخه منو ومامانم دعوامون شدو...........
راستی عیدقدیرخم مبارک :73::104:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
معلم خودمون(خانم اولیه) به زودی ازمکه میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
من خیلی خوش حالم :227::227::227:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3شنبه(یعنی فردا) تولدش است:43:::123:
هنوزبراش کادو نخریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:P
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------شما بگید چی بخرم؟:162:
منظورم مامانمه:P
سلام دختر خوب با مامان دعوا نمي كند معلم خوب به زودي از مكه مياد خيلي خوشحال هستي كادو تولدچه خريدي:72::72:
شما بگید چی بخرم
با مامانم امشب رفتیم پارچه فروشی پارچه خریدیم بعدش رفتیم خیاطی بعدش هم رفتیم پیتزا راگا خوردیم
جای شما خالی من همبرگرد با سیب زمینی و نوشابه خوردم:122::P
البته سه تایی بودیم خلم هم اومده بود
من خاله زیاد دارم همه ی دوستان مامانم مخصوصا شما خالم اید
سلام موطلایی جان :228:
خو.بی عزیز خاله ؟:16:
خوشبحالت که مامانت تو رو میبره بیرون .کیرین رستوران و گردش و تفریح :72:
دختر خوشگلم میخوای واسه تولد مامان کادو بخری ؟:104: به نظر من که مامانت بدون کادو هم تو رو بینهایت دوست داره و برات هر کاری بتونه انجام میده .اما اگه همیشه دختر خوبی باشی و درساتو خوب بخونی بهترین کادوه براش .حالا از اینها بگذریم یه شاخه گل هم میتونه مامان رو خوشحال کنه یا هر چی که خودت میدونی مامان خوشش میاد چون تو پیشش هستی .
سلام موطلایی عزیزم
خوبی خاله؟:228:
برات هدیه دارم تو تاپیک جشن تولد مامانت میذارم.:72::72:
این جا هم یه قصه برات میذارم :303: اما باید بقیش رو خودت تموم کنی بعد برام بزاری تو تالار تا بهت جایزه بدم .
باشه خاله ؟؟
منتظرم هااا
ببینم چه قصه قشنگی میشه ها:104::104::104:
موطلایی درس هایش
وسایلش
رفـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــتارش
بسیارخوب وعالی بود
چون درس هایش خوب بود
معلم بااو مهربان بود
همین قدر به ذهنم اومد:227:
بقیه اش رو بعدا می نویسم:302: