کمک فوری !!!!دیگه تمایل به.....ندارم
سلام به همه و با تشکر از عزیزانی که منو راهنمایی کردن.
نمی دونم موضوعی که میخوام مطرح کنم جاش اینجاست یا نه باید مثل همیشه مخفیش کنم.مشکل من اینه که از اول ازدواجم تا الان از لحاظ جنسی ارضا نشدم و هر بار هم به دروغ به شوهرم میگفتم ارضا شدم. به دو دلیل : اول اینکه چند بار که به شوهرم میگفتم خیلی ناراحت می شد و احساس حقارت می کرد دوم اینکه دیگه روم نمیشد بهش بگم و خجالت میکشیدم.با توجه به ارسالهای قبلیم و جریاناتی که اتفاق افتاد دیگه تمایلی به رابطه جنسی ندارم .نمی دونم چه جوری به شوهرم بگم که بهش دروغ میگفتم؟؟و چیکار کنم که اینجوری نباشم؟؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنید مشکلم حل بشه.....
RE: کمک فوری !!!!دیگه تمایل به.....ندارم
سلام خانومی
من مشکلی مشابه مشکل شما بعد از زایمان پیدا کردم البته مشکل من مربوط می شد به دوران شیر دهی و همین امر باعث شد من همیشه در رابطه مون تظاهر می کردم و همسرم کاملا متوجه می شد عزیزم مردها خودشون تو این مسائل خیلی تیز اند و خیلی سریع متوجه می شن که حس شما چیه
بعدشم خجالت می کشم یعنی چی شما اون مردی که قراره در این رابطه باهاش صحبت کنید همسرتونه نه یک غریبه
یادمه آنی عزیز توی تاپیکی که من برای این موضوع زدم یه حرفی زد که خیلی برای من موثر بود
هنگام رابطه با همسرت به هیچ چیزه دیگه ای فکر نکن ذهنت رو متمرکز کن این راه و امتحان کن
حتما یه دکتر زنان برو و بگو من حس جنسیم کمه ممکنه دلیل علمی داشته باشه
خیلی راحت باید بهت بگم این شمایی که باید به همسرت کمک کنی تا احساس ضعف نکنه باید مسئله رو طوری مطرح کنی که فکر کنه خودتون ضعف دارین نه ایشون بگو من فلان مشکل رو دارم دیر ارضا می شم می دونم مشکل از منه ولی تو باید کمکم کنی اینجوری همسرتونم اعتماد به نفسشو از دست نمی ده حتی اگه می دونید که مشکل از همسرتونه به هیچ وجه نباید اینو باز گو کنید این قضیه برای مردها خیلی مهمه که خانمشون از رابطه ای که باهاشون دارن راضی باشن
:72:
نیلوفر عزیز
ضمن تائید نظر Mamfred ،
این مساله دو طرفه است ، هر دو باید روی بهبود این رابطه کار کنید.
شما ابتدا به پزشک مراجعه کنید، وقتی متوجه شدید مشکل جسمی وجود نداره با مطالعه کتاب و مقاله و... ببینید چطور میشه سردی تون رو مرتفع کنید.
همسرتون هم که عادت به دیدن فیلم سکسی داره ، توقعش توی رابطه خیلی بالاست و دچار توهم شده (تو فیلم همه چی غیر واقعی میشه ، از شکل وشمایل گرفته تا نوع رابطه ومدت زمان و....) ، خود دیدن این فیلما باعث انزال زود رس میشه وبه رابطه درست وصحیح لطمه میزنه.
خب این حق طبیعی شماست که اول به آمادگی برسید ، اینو باید ازش بخواید که البته نحوه خواستنتون میتونه کلامی نباشه شما می تونیین با اشاره ویا گرفتن دستشون و هدایت اون به جائی که دوست دارین تمایلتون رو بهش بگید.
بگید خیلی ایده الی فکر نکنن. و سعی کنید آروم آروم رابطه را بهبود بدید. اهداف میان مدت بذارید وعجله نکنید.
مثلا هدف اولیتون میتونه این باشه که از هر ده رابطه یکی بروفق مرادتون باشه ، بعد دوتا و...
بازم در خدمتم وامید وار خوشبختیتون:72:
سلام
خواهر عزیز بنده مجردم و فکر نمیکنم بتونم زیاد کمکتون کنم اما نظر من اینه که ابتدا پیش یک پزشک متخصص زنان برید اگه مشکل جسمی نداشتید دیگه خودتون باید دست بکار بشید .عزیز من زن و شوهر هیچ چیزی نباید از هم پنهان کنن و یا از همدیگه خجالت بکشن از جمله در روابط زناشویی که خیلی مهمه .درستی و نادرستی این رابطه تو زوایای دیگه زندگی اثر داره . درستیش به شما و همسرتون انگیزه میده و نادرستیش انگیزه رو ازتون میگیره و باعث میشه از هم دور بشید و ناراحتی روحی در پی داره .پس برای متوجه کردن همسرتون از این مشکل خجالت نکشید و باهاش صحبت کنید اگه کسی تو این مورد خجالت بکشه که اصلا" نباید ازدواج کنه خواهر من این حق شما و همسرتونه .صحبت کردن رو در رو تو خیلی از مسائل حلال مشکلاته و از ایجاد مشکلات بعدی جلوگیری میکنه . شاید همسر شما در حال حاضر فکر کنه که مشکل گذشته شما حل شده و الان همه چی روبراهه و نمیدونه شما عذاب می کشید . لازم نیست در مورد اینکه در گذشته چیزی بگید ( چون گفتید که ناراحتش کرده ) الان رو بگید .مثلا" بگید یه مدت راضی بودید اما الان مدتیه که دوباره این مشکل رو پیدا کردید .بگید با کمک و صبوری ایشون میتونید بر این مشکل غلبه کنید .
موفق باشید
سلام:72::
دوست گرامی ..تاپیک ایجادی شما مشکل بیشماری از زنان ایرانی هست که به واقع اکثرا به خاطر عدم اگاهی صحیح از چگونگی مسائل جنسی است و متاسفانه یا خوشبختانه هنوز آنقدر ما انسان ها به خصوص خانم ها شفاف نشدیم که بتونیم در این مواقع صحیح تصمیم بگریم و رفلکس بدیم و عمل کنیم....
حتی بیشمار از مردان هستند که هیچ آگاهی صحیحی از چگونگی صحیح این مسائل ندارد و متاسفانه راهکارهای چندی برای این موضوع وجود دارند که بسیار مفید فایده هستند ولی قابل توضیح در تالار نیستند و شما با یک مشاوره حضوری با حتی پزشک و کنار آن روانشناس خبره خیلی زود می توانید با کمک همسر خود بر این مشکل فایق ایید...
من خواندن تاپیک زیر را هم به صورت دقیق به شما پیشنهاد می کنم..به خصوص انجام کگل که حتی در حین یک رابطه جنسی بسیار به زنان برای رسیدن به ارگاسم کمک می کند و افرادی که انجام دادند نتیجه خوبی گرفتند...
http://www.hamdardi.net/thread-5160.html
به هر حال در کنار توضیحات مختصر موجو در تاپیک بالا در ارسالی دوستی خواندم که همسر محترم شما به فیلم های .... تمایل دارند..این فیلم ها ..عکس ها ... و نهایتا تعاریف عده ای منجر به یک تصور نادرست در برخی زنان و در کنار انان برخی مردان می شود که معمولا چون با شخصیت حداقل زنان ایرانی سازگاری ندارند در نتیجه همسر انان دنبال یک همچین رابطه هایی می گردند و چون می دانند با مطرح کردن ان رابطه ها شما تن نمی دهید ناخوداگاه شاید تلاش چندانی برای رساندن شما به ان غایت نمی کنند...
به هر حال مانند سایر دوستان باید به شما دوست خوبم بگویم.. مانورها و راههایی برای زنان با کمک همسرانشان وجود دارد که بسیار بسیار در رسیدن زنان به ارگاسم و سرد نشدن انان کمک می کند ولی مستلزم یک مشاوره صحیح از جز به جز رابطه شما به همسرتان و توقعات و خواست های دوطرفه است که در کنار یک پزشک و مشاور خبره به راحتی محقق می شود و امکان بیان ان در تالار نیست...
شما با مراجعه به پزشک علاوه بر انجام معاینات جهت رد هر مشکل بالینی می توانید از ایشان مشاوره هم بگیرید...
یک تجربه:
مطمئنا شما می دانید و من تنها بابیان ان اثار سو این رفتار را به شما نشان می دهم...چند هفته قبل خانمی با همسرش پیش من امدند که شدیدا دچار این مشکل شما بودند ولی خیلی حادتر و اینکه اصلا خانم انقدر سرد شده بود که اجازه نمی داد حتی همسرش کنار او باشد....
وقتی وارد اتاق من شدند مرد انقدر برافروخته بود و زن هم مدام داد می زد .....خانم انقدر شاکی بود و تند تند حرف می زد و گریه می کرد که فکر می کردی اقا چه بلایی به سرش اورده است..من که تنها نگاهشان کردم تا همه حرف ها را خود به خود زدند و ارام شدند....
مشکل انان را ذکر نمی کنم ولی رفتار ان خانم و نگاه ان اقا را از یاد نمی برم...
هیچ زمان تمام روزها و شب های عاشقانه خود را با تظاهر به ارضا شدن نگذرانید که آفت شدیدی برای زندگی مشترک شماست ..لحن کلام..رفتار و خواسته هایتان باید با هنروری خاصی مطرح شود.و کوچکترین خطا در گفتار نسبت به همسرتان چنان اثر سوئی در عشق و علاقه وی می گذارد که حد ندارد..کاش چشمان ان مرد را می دیدید..شکستن غرور وی تنها نتیجه حاصل برای ان زن بود..پس حتما اصولی و با اندیشه اقدام کن....
موفق باشید:72:
سلام . دوست من مشکلت حل شد؟
من هم همین مشکل رو دارم .من تقریبا تازه ازذواج کردم و خالا احساس می کنم تمام رویا های مجردیم هیچ شدن.
اگه حل شد راه حل موثرتونو ارائه بدین شاید به درد من هم خورد.
البته شوهر من اصلا به فکر رفع مشکل هم نیست!!![size=medium]
Maryjoon عزیز
شما هم می تونین از توصیه های دوستان ، اونی رو که فکر می کنید از همه بهتره انجام بدید. وقتی موفق شدید بعنوان یه تجربه دراختیار بقیه بذارید. اما چون تازه ازدواج کردین:
خیلی ایده الی فکر نکنن. و سعی کنید آروم آروم رابطه را بهبود بدید. اهداف میان مدت بذارید وعجله نکنید.
مثلا هدف اولیتون میتونه این باشه که از هر ده رابطه یکی بروفق مرادتون باشه ، بعد دوتا و...:72:
دوست عزیزم
به نظر من شما قبل از رابطه معاشقه طولانی ندارید و این برمیگرده به همسرتون !!! من پیشنهادم به شما اینه که سعی کنید قبل از ایجاد رابطه حرفها و تماسها و خلاصه معاشقتون و طولانی تر کنید ، طوری که بدن شما آمادگی برقراره یک رابطه رو داشته باشه ؛؛؛ سعی کنید در زمانی که میخواهید رابطه برقرار کنید هیچ گونه تشویش و دل مشغولی نداشته باشید . مطمئنا شما قبل از ایجاد و برقراری رابطهجدید به رابطه قبلتون فکر میکنید که نهایتا هیچ لذتی ازش نبردید و این به رابطه بعدی شما لطمه میزنه و فکرتون و مشغول میکنه !!! پس حتی المقدور سعی کنید ذهنتون و از فکرهایی که ممکنه نذاره رابطه اتون رضایت بخش باشه دوری کنید .
ببنید دوست عزیز شما باید بدونید که برای رسیدن به ارگاسم یا همان اوج لذت جنسی ؛ شرایط روحی و روانی و جسمانی فرد شرطه !!!
پس شما ببینید کدوم شرط مانع از رسیدنتون به اوج این لذت میشه ؟؟!!!!
با سلام و تشکر از همه ی دوستانی که منو راهنمایی کردن.......با کمال تاسف می خواستم بگم که مشکل من حل نشده.با همسرم هم صحبت کردم قول داد که بهم کمک کنه ولی اون اصلا حوصله ی معاشقه ی طولانی رو نداره.و من همچنان همون مشکل رو دارم و خیلی هم اثر بدی روی زندگیم گذاشته...امیدوارم mary joon هم مشکلش حل بشه تا اول راهه.البته من متوجه شدم که این وسط خودم هم مقصرم چون موقع رابطه افکار مختلفی به سراغم میاد مثلا به کارهایی که در طول روز انجام دادم یا قراره انجام بدم فکر میکنم.نمی تونم تمرکز کنم.که این خیلی بده و نمیدونم چیکار کنم............باز هم ممنون که منو تنها نمیذارین......
تمرکز داشتن را باید یاد بگیری.
در عرض روز سعی کن بر روی همسرت تمرکز کنی و فکر کردن بر روی رابطه ات را مثل سایر مسائل یاد بگیری .
به رابطه ای که داشته ای فکر کن . وقتی خارج از ارتباط یادبگیری در زمان کم و کوتاه می توانی از رابطه ات لذت ببری .
به وقت رابطه لازم نیست به فیش آب و برق و خرید و مامانم چی گفت و ...فکر کنی . تمرکز کن فقط تمرکز کردن را یاد بگیر .
ani عزیز ممنونم که اینقدر نظرات سازنده و مفیدی برام ارسال میکنی ولی من دست خودم نیست تمرکز کردن برام سخته...........
سخت یعنی چی ؟!
مگر نفس کشیدنیا فکر کردن و ..... کار راحتی است ؟! خوب عادت می کنی ؟! اولش شاید به نظر دشوار بیاد ولی یاد میگری . پس مثل یک دانش آموز خوب روی تمرکز کردن تمرین کن .
تيتر : عوامل مهم و موثر در تحليل روابط جنسي
خلاصه : چرا بايد سرد كنندهاي جنسي را بشناسيم ؟
متن كل خبر : همان طور كه ميدانيد در رابطه سالم جنسي زناشويي عشق ورزي يكي از مهمترين اجزاء سازنده يك رابطه پايدار است، در روابط جنسي كلا دو چيز هميشه مهم بوده است، رابطه جسمي و رابطه عاطفي.
در روابط كوتاه مدت و يك شبه كه بيشتر به هدف لذت جويي يا بقاي نسل صورت ميگيرند، تاكيد بروي رابطه بدني است اما اگر خواهان يك رابطه بلند مدت با همسرتان هستيد نميتوانيد صرفا به برقراري يك رابطه جسمي بسنده كنيد و خيالتان را راحت كنيد كه فقط به صرف عمل دخول و رفع نياز جنسي ميتوانيد زندگي شيرين و خوبي را تجربه كنيد.
براي اينكه بتوانيد رابطه جنسي تان را هميشه گرم نگه داريد و به فراخور آن زندگي شيريني را تجربه كنيد بايد نيازها و خواسته هاي طرف مقابلتان را نيز در نظر بگيريد و با شناسايي رفتارهايي كه موجب سرد شدن رابطه تان ميشود از عواقب احتمالي جلوگيري كنيد.
همه مان اين مثل معروف را شنيديم كه پيشگيري بهتر از درمان است، لذا به همه آقايون عزيز توصيه ميكنم تا نكات آمده شده در اين مقاله را به دقت مطالعه كنند تا بتوانند با عواملي كه خود ميتوانند ايجاد كنند و باعث واكنشهاي منفي در خانمشان شوند، آشنايي پيدا كنند و از اين به بعد از تكرار اين كنشها و رفتارها جلوگيري كنند.
مردان زير براي خانمها سرد كننده هستند :
?. مردهايي كه با بدن زنها آشنا نيستند.
?. مردهايي كه بيش از حد با زن خودشان در رابطه جنسي خشن رفتار مي كنند. ( بهترين فردي كه ميتوان در نحوه رفتار صحيح جنسي بدني به شما مشاوره بدهد همسر خودتان است، سعي كنيد از او بپرسيد كه چه جوري دوست دارد با او رفتار شود )
?. مردهايي كه به هنگام رابطه جنسي رفتار نظافتي مناسب ندارند . خوردن و آشاميدن در زمان رابطه جنسي و عدم كنترل در خروج مني بويژه در مرداني كه قصد جلوگيري از بارداري را دارند .
?. مردهايي كه بيش از حد در هنگام رابطه جنسي حرف مي زنند .
?. مردهايي كه از بهداشت شخصي پاييني برخوردارند. ( قابل توجه كسانيكه دهانشان هميشه بوي بد ميدهد، ناخنهايشان بلند و زيرشان پر از چرك است، بدنشان بوي عرق متئفن ميدهد، دستهايشان پينه هاي زبر و خشن دارد، پاها و جورابهاي بد بو و كثيف دارند، و … )
?. مردهايي كه بيش از حد به ظاهر، قيافه و سرو و وضع زن اهميت ميدهند. ( قابل توجه كسانيكه به اندام زنانشان خيلي توجه ميكنند و خود وجود زنانشان را فراموش ميكنند )
?. مردهايي كه در رابطه جنسي با همسر خود بجاي توجه به رابطه اي عاطفي به رابطه جسمي مي پردازند . ( قابل توجه كسانيكه مدام از همسرشان ميپرسند “ارضاء شدي ؟” و بجاي اينكه به عشق ورزي در رابطه رو بياورد، اشتباها به ارگاسم بدني زن توجه ميكنند و ارگاسم جسمي زن را براي خود موفقيت ميدانند و به آن ميبالند ! )
?. مردهايي كه زن را مجبور به معاشقه ي … ميكنند. ( قابل توجه كسانيكه خودخواهانه همسرشان را وادار ميكنند و اجبار را بر رابطه شان حاكم ميكنند ! )
?. مردهايي كه زياده از حد نگران عملكرد و توان جنسي خود هستند. ( قابل توجه كسانيكه مدام در اين خيال اند كه زود انزالي دارم، آلتم كوچيكه، نميتونم بيشتر از 10 دقيقه رابطه جنسي داشته باشم و … )
??. مردهايي كه با تلويزيون روشن عشق ورزي ميكنند ! در هنگام برقراري رابطه جنسي محيطي ساكت و آرام و ترجيحا كم نور و تاريك را انتخاب كنيد
??. مردهايي كه در خصوص نياز جنسي فقط خود را مي بينند و به شرايط زن توجه ندارند . زنها در برخي مواقع مثلا در دوران قاعدگي و پريودي نياز به آرامش دارند و رابطه جنسي براي انها سخت است .
??. مردهايي كه بلافاصله پس از اتمام رابطه خود و ارضاي شهوت به لحاظ احساسي و عاطفي از زن دور ميشوند.
??. مردهايي كه وقت كافي صرف تحريك كردن زن شان و پيشنوازش نميكنند و بلافاصله سراغ عمل دخول ميروند.
??. مردهايي كه عادات شخصي زشت و چندش آور دارند. ( دست كردن در بيني، گرفتن ناخنها روي زمين، آروغ كندن، باد در كردن، عطر تند زدن و ……. از جمله عادات چندش آور براي زنان ميباشند ! )
??. مردهايي كه دوست ندارند به همسر خودشان معاشقه … بدهند. ( قابل توجه كسانيكه گفتن كلمه دوستت دارم را براي مردان عار ميدونن و مردي را به سختي و بي احساسي ميدونند )
??. مردهايي كه اشتغال ذهني وسواس گونه و بيش از حدي به بدن خود دارند ( قابل توجه پروش اندام كاران عزيز ).
??. مردهايي كه با ديگران خوش رفتار نيستند. ( قابل توجه كسانيكه مدام تويه كوچه و خيابون و در حال رانندگي به ديگرا بي احترامي مي كنند و در جامعه رفتار اجتماعي مناسبي ندارند )
??. مردهايي كه زنشان را دوست ندارند و نسبت به او هيچ احساسي ندارند.
??. مرداني كه در جامعه و ميهماني ها خواسته يا ناخواسته به زنان ديگر توجه مي كنند و با انها هم صحبت مي شوند . ( قابل توجه زوج هاي تازه عروس و داماد . زنان نسبت به رفتار همسران خود در ا.ايل ازدواج در مقابل ديگر زنا حساس هستند و اين عادي است و مردان بايد مراعات كنند و سختگيرانه برخورد نكنند اگرچه زنان نيز بايد از سختگيري بي جا دوري كنند . )
??. مرداني كه - اگر چه در جوامع مذهبي كمتر هستند - در رابطه جنسي خود از سخنان و فيلمهاي مبتذل استفاده مي كنند .
جمع بندي و نتيجه گيري :
همان طور كه ميبينيد اين ?? مرد با اعمالشان باعث ميشوند تا زنانشان نسبت به رابطه با آنها سرد شوند و شور و شوق جنسي شان را از دست بدهند، پس همين جا به همتون توصيه ميكنم كه اگر جزو اين ?? دسته مرد هستيد حتما تجديد نطري كلي در نحوه عادات و رفتارهايتان بكنيد زيرا ادامه اين وضعيت موجب سرد مزاجي جنسي خانمتان ميشود و بر همگان پوشيده نيست كه اگر اين فرمول در رابطه تان حاكم شود نتايجي خوشي در زندگي تان برجاي نميگزارد.
سرد مزاجي = خيانت جنسي يا خيانت احساسي يا خيانت فكري + دعوا + غرغر كردن + ايجاد سوالات مبهم ( چرا دير ميايي ؟ ، تا الان كجا بودي ؟ و … ) + طلاق + بي ميلي نسبت به زندگي مشترك + ………. + خطرات بسيار جدي براي آينده مشتركتان
دوست عزيز كاملاً واضح است كه شما كاملاً مجذوب همسر خود نيستيد. همسرتان هم همينطور. اگر انسان مجذوب شخصي باشد نمي تواند بگويد حوصله ي معاشقه ندارد. بلكه از هر لحظه ي آن لذت مي برد. شما هم اگر نمي توانيد تمركز كنيد به اين دليل است كه لذتي نمي بريد چون به دليل كافي مجذوب نشده ايد. قرار نيست كه مسئله رياضي يا فيزيك حل كنيد كه تمركز برايتان سخت باشد. در هر صورت شما الان زن و شوهر هستيد. به نظر من داشتن شرم و حيا در مسائل جنسي بين زن و شوهر تنها نتيجه اش لذت نبردن كافي از اين رابطه است. اگر شما مايل هستيد شوهرتان فيلم س.ك.س.ي تماشا نكند بايد با مهارت خود در رابطه ي زناشويي او را بي نياز كنيد. مطمئناً اگر سردي در روابط جنسي شما ادامه يابد زندگي عاطفي تان نيز سرد خواهد شد و همسرتان پاسخ نياز جنسي خود را در جاي ديگر جستجو خواهد كرد.
چه بخواهيم چه نخواهيم روابط زناشويي اصلي مهم ترين ركن پايداري يك ازدواج است. بزرگترين اشتباه برخي زنان ما اين است كه فكر مي كنند با داشتن شرم و خجالت و كمرويي در برابر شوهرشان پاك تر و موجه تر جلوه مي كنند. اين تصوري غلط است. شوهر شما هم گويا در اين مسائل آگاهي كمي دارد وگرنه شما دچار اين سردي نمي شديد. مقالات مختلف روي اينترنت در مورد اين موضوع براي همسر شما توصيه مي شود.
سلام دوستان عزیز من از ازدواجم 1سال و دو ماه میگذره باورتون میشه حتی یه ذره از رابطه جنسیم راضی نیستم و تا به حال ارضا هم نشدم خیلی روحیه ام به هم ریخته است شوهرم هر کاری از دستش بر میومد کرد و الان نمیذونیم چی کار کنیم.همش هم با هم سر این مساله دعوا داریم دیگه خیلی عصبی شدم همش خشم همش خشونت کتک دعوا دیگه از ازدواجم خسته شدم تمام رویاهام پوسی در ضمن بگم من بعد از عقد به طور زیاد از همسرم بدم اومد و تا الان با دوست دلشتنش مشکل دلرم کمکم کننننننننننید:302:
سیب عزیز
با توجه به این که این تاپیک مربوط به شما نیست با اجازه از نیلوفر آبی عزی من نظرم رو می گم
اگه خاطرم باشه شما یه تاپیک داشتید که در اورن عنوان کرد ه بودید بدون عشق ازدواج کردید و نمی تونید همسرتون رو دوست داشته باشید و ..
همه چیز دست خودتونه این شمایید که باید احساس به زندگیتون بدید
می شه بپرسم چه چیزی باعث شده بعد از عقد از همسرتون بدتون اومد؟؟
نظر تمام دوستان رو با دقت خوندم.ولی niloofare abi عزیز هم راست می گه .آدم هر چی بیشتر بخواد تمرکز کنه بد تر می شه
من حتی شده اونقدر حواسم به تمرکر کردن بود که دیدم رابطه تموم شد و من آخر نتونستم تمرکز داشته باشم و همش حواسم پرت شده !!!
یه سوال هم داشتم اون هم این که آیا این ارضا نشدن می تونه به این دلیل باشه که به ارضا شدن با روش دیگه (دوران نامزدی)عادت کردم؟(دوران نامزدی ارضا می شدم ولی با روشی غیر از دخول)
باز هم بحث شيرين تعادل!!!!!
تمركز هم حدي داره...نبايد در تمركز هم تعادل رو از دست داد كه مثل اين دوستمون يادمون بره كه رابطه تموم شده....شما در واقع تمركز نداشتيت...غرق افكارتون بوديد!!
به تازگي با دوستاني آشنا شدم(در دانشگاه جديدم)كه همگي معتقد هستند لذت روابط جنسي فقط براي مرداست!!!من كه از تعجب شاخ در اورده بودم ازشون پرسيدم يعني شما هيچ لذتي از حلالترين حلال خدا نميبريد؟هر4 نفر با قاطعيت گفتن نه!!
ميگن جز عذاب براي ما چيزي نداره......:163:
حالا يكيش خيلي هنر منده و به شوهرش هم گفته من هيچ لذتي از اين رابطه نميبرم!!تصور كنيد حال اون مرد بيچاره رو !؟!؟؟؟واقعا چرا بعضي خانمها اينجوري هستن!!!؟؟؟؟