-
+آقایان ، کدامیک را انتخاب می کنید ؟؟
سلام بر دوستان عزیز
با توجه به تاپیک هایی که به انحاء مختلف موضوعیتش به روابط قبل از ازدواج ، به خصوص رابطه جسی باز می گردد . ( چه تاپیکهایی با عنوان خیانت ، چه سوابق جنسی پیش از ازدواج و چه انتخاب همسر و.... ) . در مطالعه آنها با روندی مواجه شدم که نیاز به پاسخ به یک سئوال اساسی از آقایون را دیدم که اینجا مطرح خواهم کرد . و به دنبال پاسخ دوستان ، تجزیه تحلیلی خواهم داشت .
دو مورد را در نظر بگیرید که برای ازدواج به شما معرفی شده ، و یا در شرایط ازدواجند و شما می شناسید . با توجه به نکاتی که در ذیل خواهم گفت ، شما کدامیک را برای انتخاب به عنوان همسر در همان وهله اول در نظر می گیرید ؟
1 - دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
2 - دختری است که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
شما کدامیک را مد نظر قرار می دهید تا با وی وارد گفتگو برای ازدواج شوید ، چرا ؟
لازم می دانم تقاضا کنم
1 - آقایون از بحث خارج نشوند ، فقط بپردازید مورد انتخابی و دلیل آن ( یعنی دقیقاً جواب سئوال )بپردازند .
2 - خانمهای محترم هیچ پستی اینجا نزنند ، فراخوان فقط مخصوص آقایان است .
از آقایانی که در سه تاپیک زیر نظر داده اند نیز دعوت می کنم در این فراخوان شرکت کنند .
چرا خیلی ها بعد از خیانت .... و تردید در انتخاب و تاریخچه جنسی همسر آیندتون
-
RE: آقایان ، کدامیک را انتخاب می کنید ؟؟
با درود
عرض کنم که چون خود دختر و خانواده دختری که دارای رابطه جنسی کامل بوده هیچگاه بنابر فرهنگ و عرف و نیز عقل حقیقت را به پسر نخواهند گفت،این پرسش از اساس نادرست و غیرممکن است.
ولی به هر حال اگر رابطه جنسی در حد بوسه حداکثر(و نیز حرف زدن،قدم زدن) باشد و نه هیچ چیز دیگر،من مشکلی نمی بینم.باز هم گوشزد می کنم که در واقعیت راهی برای آگاهی از زندگی جنسی طرف در دوران تجردش بویژه درباره خانم ها نیست یا بسیار سخت است.
-
گرد آفرید عزیز
خوش آمدید
خوشحالم که حضورتون را در این تاپیک می بینم .
اما در مورد سئوال :
خدمت شما و دیگر دوستان عرض کنم که دقیقاً مطابق دو گزینه مطرح شده نظرتان را بفرمائید .
یعنی از مورد 1 و 2 کدامیک را در نظر گرفته و با او وارد بحث ازدواج می شدید .
( با توجه به نتیجه ای که با تجزیه و تحلیل می خو.اهیم بگیریم ، پاسخ دقیقاً مطابق سئوال ما را بیشتر کمک می کند )
با این توضیح ممنون میشم مجدداً پاسخ شما را داشته باشم
-
دختری که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
چون به نظرم فردی که در دوران تجرد، با اون همه فشار و اینکه هیچ تعهد خاصی به کسی نداشته تن به چنین روابطی نداده، بعد از ازدواج هم در این زمینه فرد محکمتر و قابل اعتماد تری هست
به همین دلیل خودم هم چنین رویه ای پیش گرفتم تا لیاقت چنین فردی رو داشته باشم
حالا اینکه در آینده میتونم چنین فردی رو پیدا کنم یا نه بحثش جداست و مطمئناً کار مشکلی خواهد بود،
البته مسلما، نمیشه این موضوع رو به عنوانه تنها ملاک ازدواج در نظر گرفت
برای من به شخصه داشتن صداقت مساله مهمتری هست
کامران
-
دومی را برا خواستگاری انتخاب می کنم وبعد از اون بررسی های بیشتری در مواردی که لازمه وجزء اصول زندگیمه انجام میدم.
اما لازم میدونم یه توضیح کوچیک بدم واون اینکه عموما هر پسری با عقاید و افکار وسطح فرهنگی خانواده به دنبال دختری تو همون طیف می گرده ، مثلا نمیشه (احتمالش خیلی کمه)یه پسر مذهبی بره و از دختری که اهل پارتی و رابطه و ... ست خواستگاری کنه.
بالاخره بیراه نگفتن که:
کبوتر با کبوتر باز با باز کند همجنس با همجنس پرواز
-
سلام,
اگر بخواهیم وارد جزئیات شویم ؛که بسیار مفصل خواهد شد ؛ مثلا"در نظر گرفتن اینکه کمیت و کیفت ارتباط جنسی تا چه میزانی بوده؛
پاسخ بنده:
تبصره::
1-قبل از هر چیز همانطور که در تاپیکهای دیگر اشاره کرده ام ,همه ما دلمان میخواهد بهترین را داشته باشیم؛در تمام مراحل زندگی؛و این مسلم است که هم دختر و هم پسر دوست دارند با فردی ازدواج کنند که رابطه ای نداشته , حتی فردی که خودش قبلا" رابطه داشته,
2-( اگر رابطه گزینه 1 فقط در حد معمول بوده باشد و نه (س...س))
با توجه به تبصره ای که نوشته ام؛ و با چشم پوشی از تعصبات و عرف جامعه و درو همسایه چی میگن و غیره....
هر کدام که به معیارهای من نزدیکتر باشد؛ و مهارت لازمه برای اداره کردن زندگی مشترک را دارا باشد, آن را انتخاب میکنم؛
دختری که هیچ از زندگی نمیداند و ازدواج با او یعنی خدا حافظی از لذت و آرامش چه فایده ای دارد؛
اما دختری که رابطه معمولی داشته و آنچه که لازمه یک زندگی است را دارا باشد که ثمره ان خوشبختی و آرامش است را بهتر میدانم
و دوستانی که میخواهند بیشتر از دلایل و نظرات بنده اگاه شوند ؛ کلیک کنید
-
در مورد این سوالی که پرسیدین بازم همین اول میگم که بنده قول میدم که عین صداقت رو بگم
اما بذار که اول یک ماجرایی رو براتون بنویسم و بعد کامل جوابم رو توضیح میدم
من یک رفیقی دارم که الان درسش در مقطع فوق لیسانس تموم شده و اون این ماجرا رو واسم تعریف کرد .منم خیلی خلاصه میگم واستون.این دوستم تو ممقطع لیسانس با یک دختری همکلاس بود که این دختر دانشجویی این شهر بود و خانوادش هم دراین شهر نبودن هر کاری میخواست میکرد و بنا به گفته دوستم که این خانم با چندین نفر در یک زمان بود و خلاصه کارهایی که هیچ کس نمیتونه که قبول کنه و ... خلاصه میگذره و این خانم در مقطع فوق لیسانس قبول میشن ولی این بار تو شهر خودشون و اتفاقا این دوست منم تنها کسی میشه دقیقا تو همون رشته و همون شهر قبول میشه و تعریف کرد و گفت که بعد از مدت خیلی کوتاهی یکی از اقوام دور این خانم ازش خواستگاری کرده و خیلی زود عروسی کردن و در حالی که کاملا این ازدواج سنتی بوده و روی شناختی که از خانواده این دختر بوده شده و همینطور احتمالا شخصیت این دختر در خانواده!!!!!!!!!!!
حالا شما به من بگو این پسر تو خواب هم میتونسته که بفهمه که این دختر چه کارایی کرده ؟؟؟
حالا شما میائین سوال میکنی که اگه بدونی که این دختر هیچ رابطه ای نداشته اخه خواهر من تو این دوره و زمونه مگه میشه؟مگه اینکه استغفر ا... خدا خودش بیاد و به من بگه در غیرا ین صورت با توجه به چیزایی که دیدم نمیتونم که این حرفو از کس دیگه ای قبول کنم!!!!!
چرا اینقدر همه چیز رو ساده میگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اما جواب بنده این است که بنده اگر در مورد اولی بدونم که رابطه ای که داشته محدودبوده یعنی فقط با دوستش بوده نه با افراد متعدد و الان هم از نظر عاطفی دیگه به اون فکر نمیکنه .در این صورت میتونم به عنوان یک کیس بهش نیگاه کنم و من سعی میکنم که باقی راه روکه با کی باشم به این صورت طی کنم که طی پروسه شناخت بفهمم که کدوم نسبت به زندگی متعهد تر است و سعی کنم که وفاداریش رو خودم بسنجم .و میزان شباهتی که به من داره . تو این موراد میدونم که با گذشت زمان میتونم خودم این رو کشف کنم .بنده به هیچ عنوان دیگه به این حرف که کسی از این ادعا ها داره که دست کسی به من نخوره و اینا رو قبول ندارم چون در مواردی دیدم که عین...دروغ میگن البته پسرا هم همینطور.خلاصه که شناختی که خودت به دست بیاری یه چیزه دیگری است . و بهتره بگم که اگه اون شرطی که گفتم مورد 1 داشت من به هر دو کاملا یکسان نیگاه میکنم تا به شناخت ازشون برسم من هم حرف کیوان رو قبول دارم که واسه زندگی خیلی چیزا مهم هست نه فقط یک چیزموفق باشین
:72:
-
دوستان عزیز
متأسفانه علیرغم تأکید بنده به این که دقیقاً مطابق سئوال پاسخ داده شود ، بعضی از دوستان به اظهار نظرهای حاشیه سئوال پرداختند ، بنده نمونه ای از پاسخ درست را در ذیل قرار می دهم و خواهانم که این تأکید را در نظر بگیرید و رعایت فرمایید ، مطمئن باشید زمانی که قرار شد به تحلیل بپردازیم به نظرات تفصیلی شمتا خواهیم پرداخت .
1- دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
2 - دختری است که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
شما کدامیک را مد نظر قرار می دهید تا با وی وارد گفتگو برای ازدواج شوید ؟ چرا ؟
نمونه یک پاسخ متناسب با سئوال : ( بدون ذهنیت و حاشیه )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran2007
دختری که معتقد است که از پیش از ازدواج باید وفادار به همسر آینده اش باشد ، و دست کسی تا ازدواج به او نخورد ، و بنا به همین ، با کسی رابطه جنسی برقرار نکرده .
چون به نظرم فردی که در دوران تجرد، با اون همه فشار و اینکه هیچ تعهد خاصی به کسی نداشته تن به چنین روابطی نداده، بعد از ازدواج هم در این زمینه فرد محکمتر و قابل اعتماد تری هست
از دوستان عزیزم ،kayvan و mohammad و گرد آفرید تقاضا دارم مجدداً مطابق الگو پاسخ خود را ارائه فرمایید و همچنین baby چرایی انتخابشان را بیان فرمایند . ( در بیان دلیل نیز از حاشیه رفتن پرهیز نموده و دقیقاً علت انتخابتان را بفرمایید .
(در ضمن این دو دختر طبق شناخت اولیه و مطمئن ، جز این تفاوت در رفتارشان شرایط یکسان دارند و قرار شما یکی را در نظر گرفته وارد مراحل بعدی شناخت شوید . حال کدامیک را مد نظر قرار داده و وارد مراحل بعدی برای انتخاب می شوید )
-
سلام
به نظرم سوال شما از بن و اساس مشكل دارد .
بهتر است شما سوالتون رو عميق تر مطرح كنيد . با اين نوع سوال طرح كردن خواننده موضوع حس مي كنه نويسنده مطلب خيلي سطحي نگر هستند ! و در ضمن ....... هيچي بگذريم .
خانم فرشته مهربان ، ديگه اين موضوع پرسيدن نداره مسلمه كه هر كسي دوست داره همسرش بهش وفادار باشه و در گذشته زندگي سالمي داشته باشد اما به غير از اين موضوع فاكتورهاي زيادي هستند كه هر كس با توجه به ويژگيهاي خود معيارهايي رو جهت انتخاب همسر در نظر مي گيره اما با توجه به فطرت انسان مشخصه كه همه دوست دارند فردي رو انتخاب كنند كه پاك و سالم باشه ! اما شرايط ،معيارها و ويژگيهاي مد نظرشون رو هم در عين حال داشته باشه . اما همانطور كه يكي از دوستان نيز مطرح كردند صداقت مهمترين عامل هست اگر فردي در گذشته چه پسر چه دختر رابطه اي داشته باشد اگر مشخص گردد كه آيا هدف از برقراري ارتباط ازدواج بوده يا هوسراني ! يا خوشگذراني يا ...... و طرف ما تا چه حد در بيان حقايق و موضوع ارتباط قبليش صداقت داشته ...اونوقت ما بهتر مي تونيم جهت انتخابمون تصميم بگيريم لذا باز هم تأكيد مي كنم كه اين سوال شما از نظر بنده واقعا سطحي نگري است چون جوابش از قبل مشخص است و بهتره دوستاني كه موضوعي ايجاد مي كنند براي كساني كه نظر خود را بيان مي كنند تعيين تكليف نفرمايند چون هر كس مختار است هر گونه كه راحت است به سوال يا موضوعي پاسخ دهد . و وقتي سوال را سطحي ببيند به ناچار بايد توضيحات بيشتري در اين باب بدهد و ممكن است مطابق با چارچوب نويسنده موضوع نباشد .
اما به هر حال براي اينكه اين موضوع رو بدون پاسخ نگذاشته باشم ،بنده هم به طور كلي مي گويم كسي را انتخاب مي كنم كه مطابق با معيارها، روحيات و اخلاقيات بنده باشد !و صداقت در كلام و در رفتار داشته باشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
با درود
عرض کنم که چون خود دختر و خانواده دختری که دارای رابطه جنسی کامل بوده هیچگاه بنابر فرهنگ و عرف و نیز عقل حقیقت را به پسر نخواهند گفت،این پرسش از اساس نادرست و غیرممکن است.
ولی به هر حال اگر رابطه جنسی در حد بوسه حداکثر(و نیز حرف زدن،قدم زدن) باشد و نه هیچ چیز دیگر،من مشکلی نمی بینم.باز هم گوشزد می کنم که در واقعیت راهی برای آگاهی از زندگی جنسی طرف در دوران تجردش بویژه درباره خانم ها نیست یا بسیار سخت است.
سلام بر فرشته مهربان گرامی :72:
پاسخ بنده خلاصه شده پاسخ استاد عزیزم """گردآفرید"".... و شاید ایشان با نکته بینی بسیار خاص به این موضوع پرداختند :104: :104:
یک نکته حاشیه ای>> طبق آماری همینک بدست آوردم از 100 درصد...حدود 50 درصد ازدواج ها به طلاق می انجامد و حدود 48 درصد کسانی که ازدواج کرده اند تنها یکدیگر را ""تحمل"" می کنند و می ماند "2" درصد>>> 2 درصد باقی مانده نیز با صرف از نظر تمام خطاها ""زندگی"" می کنند.
دکتر اسماعیل زاده(روان شناس)
گرچه سوالات را ""کلی"" می دانم و بررسی و تحلیل کلی همیشه دو خطا بهمراه دارد::
>نتیجه گیری کلی و عدم تعمیم آن بر تمام افراد
>تنها بررسی کیس های کلی
..............
اما به درخواست فرشته مهربان گرامی پاسخ خواهم داد::
>>پاسخ بنده(گزینه یک):: بستگی دارد این خانوم با چه هدفی با دیگران رابطه جنسی برقرار کرده؟؟
اگر ناخواسته و در موقعیتی قرار گرفته است که به لحاظ عاطفی درگیر شده است>> در خصوص این مورد وقت بیشتری لازم دارم تا با بررسی دیگر نقاط مثبت ایشان نکاتی بیابم در تاییدش و متقابلا "ازدواج با او""
اگر از روی اراده خویشتن و بدون درگیرشدن و قرار گرفتن در موقعیت خاص رابطه جنسی را برقرار کرده>>> نخیر سعی می کنم با این خانوم پیمان زناشویی نبندم زیرا خود رابطه جنسی نداشته ام.
>پاسخ بنده(گزینه دو)>> هیچ لزومی نمی بینم که کاملا در تایید این خانم و صرفا بخاطر اینکه رابطه جنسی نداشته با او ""ازدواج"" نمایم. اگر ملاک های بنده را داراست خب سعی خواهم کرد با بررسی نقاط قوت و ضعف ایشان تصمیم بگیرم...
دقیقا نمی توانم تنها بر حسب اینکه رابطه جنسی نداشته با او ازدواج نماییم زیرا یک نکته اساسی وجود دارد که آنهم این است که شاید موقعیت و فرصت و حتی توان برقراری رابطه جنسی را نداشته ولو اگر موقعیت فراهم بود دست به این اقدام میزد.
............................................
یک دیدگاه هم بنده در خصوص ازدواج دارم(بیشنر دیدگاه طرفداران فروید روان شناس بزرگ است) و آنهم اینکه>>> همه اختلال جنسی دارند مگر اینکه خلافش ثابت شود
-
نقاب و دیگر دوستان عزیز
خواهش دارم به تأکید توجه کنید .
اینجا بحث انتخاب قطعی و ازدواج نیست . ، بلکه بحث ورود به موضوع ازدواج است ، که بین این دو دوختر می خواهیم مشخص شود هر کدام از شما کدام یک را درنظر می گیرید برای ورود به بحث تبادل نظر و شناخت برای ازدواج .
با این توضیح کدامیک را ابتدای امر مد نظر قرار داده وارد مراحل بعد ( تبادل نظر ، شناخت و... ) می شوید . چرا ؟
-
خانم فرشته مهربان یک بار دیگه نوشته من رو بخونیین من کاملا دقیق به سوال شما جواب دادم
شما یا دقیق نخوندین و یا هم متاسفانه انتظار دارین که همون چیزی رو افراد بگن که ذهنیت شما از این موضوع است و مطابق میل شماست
فرشته خانم من گفتم که اگه دختر شماره 1 اون شرطی رو که مد نظر من هست داشته باشدکه شرطش این بود که: (بنده اگر در مورد اولی بدونم که رابطه ای که داشته محدودبوده یعنی فقط با دوستش بوده نه با افراد متعدد و الان هم از نظر عاطفی دیگه به اون فکر نمیکنه )
برای من هیچ فرقی به عنوان کیس با دختر شماره 2 در این مورد نخواهد داشت . و ممکنه که هر دو گزینه های خوبی باشن که باید بررسی بشه . اگه دختر شماره 2 یک دختر لوس و از خودراضی و متوقع و بی مسئولیتی و ... باشد و دختر شماره 1 مهربان و وفادار و با گذشت روی چشم های بنده هم جای دارد.همه چیز که مسائل جنسی نیست .بیائین یه کم بازتر فکر کنیم
-
محمد عزیز
اگر پست شماره 11 را بخونید متوجه منظور بنده خواهید شد .
چون شما و دیگر دوستان پاسخ های شرط و شروطی داده اید .
در نظر داشته باشید در این تاپیک فعلاً این سئوال سئوال اولیه است.
پاسخ شما و دیگر دوستان از جمله :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD.
من گفتم که اگه دختر شماره 1 اون شرطی رو که مد نظر من هست داشته باشدکه شرطش این بود که: (بنده اگر در مورد اولی بدونم که رابطه ای که داشته محدودبوده یعنی فقط با دوستش بوده نه با افراد متعدد و الان هم از نظر عاطفی دیگه به اون فکر نمیکنه )
برای من هیچ فرقی به عنوان کیس با دختر شماره 2 در این مورد نخواهد داشت . و ممکنه که هر دو گزینه های خوبی باشن که باید بررسی بشه . اگه دختر شماره 2 یک دختر لوس و از خودراضی و متوقع و بی مسئولیتی و ... باشد و دختر شماره 1 مهربان و وفادار و با گذشت روی چشم های بنده هم جای دارد.همه چیز که مسائل جنسی نیست .بیائین یه کم بازتر فکر کنیم
نظر به اما و اگر دارد که خود به خود در سئوالات بعدی این تاپیک ، به اینجا خواهیم رسید .
دقت کنید که خواسته شده بین این دو ، که در نگاه اول ( نه در جزئیات که هنوز معلوم نشده ) شرایط یکسان دارند
جز همین تفاوت اشاره شده ، با کدامیک ابتدا برای تبادل نظر و طرح جزئیات و شناخت بیشتر وارد می شوید ؟ چرا ؟
-
پس با کمال احترام خدمت شما عرض میکنم که این سوال از بیخ و بن مشکل داره و بسیار سطحی است
چون به این سوال کلی شما هرگز نمیتوان جوابی قطعی داد
و اگر جوابی قطعی داده شود نشان دهنده این است که طرف کاملا با سطحی نگری نسبت به این موضوع جواب داده.مگر در صورتی که طرف کاملا این موضوع واسش حل نشده باشه و نتونه این موضوعو به هیچ عنوان قبول کنه که بگه حتما دختر شماره 2 .مطمئن باش کسانی که جواب قطعی ندادن دلیلشون همینه که نمیشه واقعا با این قطعیت کسی رو سنجید و در مرودش نظر داد . حالا اگه باز شما رو حرفتون اصرار دارین خوب احتمالا این فکر به ذهن ادم میرسه که دنبال فقط یک جواب هستین و اون هم...
موفق باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD.
پس با کمال احترام خدمت شما عرض میکنم که این سوال از بیخ و بن مشکل داره و بسیار سطحی است
چون به این سوال کلی شما هرگز نمیتوان جوابی قطعی داد
و اگر جوابی قطعی داده شود نشان دهنده این است که طرف کاملا با سطحی نگری نسبت به این موضوع جواب داده.مگر در صورتی که طرف کاملا این موضوع واسش حل نشده باشه و نتونه این موضوعو به هیچ عنوان قبول کنه که بگه حتما دختر شماره 2 .مطمئن باش کسانی که جواب قطعی ندادن دلیلشون همینه که نمیشه واقعا با این قطعیت کسی رو سنجید و در مرودش نظر داد . حالا اگه باز شما رو حرفتون اصرار دارین خوب احتمالا این فکر به ذهن ادم میرسه که دنبال فقط یک جواب هستین و اون هم...
موفق باشین
به نظر من سوال ایشون سطحی نیست، چند بار تاکید کردن با شرایط مساوی باید به این دو آپشن نگاه کرد و تنها تفاوت رو در همین مورد دید یعنی ارتباط قبل ازدواج. نکته اولی که به ذهن میاد همونطور که کیوان عزیز بارها در صحبتشون فرمودن
''همه ما دلمان میخواهد بهترین را داشته باشیم؛در تمام مراحل زندگی؛و این مسلم است که هم دختر و هم پسر دوست دارند با فردی ازدواج کنند که رابطه ای نداشته , حتی فردی که خودش قبلا" رابطه داشته, ''
اما پاسخ به این مساله اونطور که به نظر میاد خیلی ساده نیست، اونطور که من در یکی از تاپیک های دیگه متوجه شدم خیلی ها ترجیح میدن همسرشون حتا پیش از ازدواج رابطه داشته باشه چون فکر میکنن این روابط با شرایطی حتا تا حدی به پرورش و بلوغ فکری و شیوه برخورد فرد با مشکلات زندگی مشترک کمک میکنه
و اینجور افراد افراد رشد کرده تری هستن...
حالا نمیدونم چند نفر صرفا در اون تاپیک شعار دادن یا واقعا به چنین مساله ای معتقد هستن، اما حداقل احتمالی رو در نظر میگیرم که ممکن افرادی هم با این طرز تفکر وجود داشته باشن...
حالا اینکه خانوم فرشته مهربان، چطور میخوان نتیجه این تاپیک رو تحلیل یا جم بندی کنن من نمیدونم
من صرفا تشخیص دادم که پاسخم میتونه به تحلیل ایشون کمک کنه و پاسخ دادم
کامران
-
سلام
دختری که قبل از ازدواج به دلیل عدم تعهد به شخصی وارد ارتباط با شخصی شده
اولین این دلیلی برای ارتباط قبل از ازدواج نیست چون همان زمان هم متعهد است به همسر آینده اش که خودشو حفط کنه به دلیل تاثیرات جسمی و روحی که این ارتباط قبل از ازدواج بر روی اون دختر میزاره که دیگه نمی شه گفته روحا و جسما در کنار همسرش خواهد بود حتی این حس خیانت را در بعد از ازدواج شدیدا او را اذیت می کنه.وامکان داره در زندگی با افکار روابط گذشته اش زندگی کنه
اما دختری که خودشو حفظ کرده و در مقابل غریزه یا انگیزه جنسی مقاومت کرده ویا به هر دلیلی نخواسته تن به این کار بده به مراتب از نظر روانی آرامتر و...
همچنین با این خصوصیات جهت ازدواج مناسب تر خواهد بود وقابل اعتماد تر است
-
با درود
با احترام به نظر سرکار خانم فرشته مهربان بنده با توجه به نوع اندیشه ورزیم نمی توانم پاسخی بجز آنچه باین نمودم،ارائه کنم و از سویی تعجبم را ابراز می کنم؛زیرا بنده سرراست ترین پاسخ را در میان دوستان داده ام.
بدین معنا که اگر رابطه ای بجر گفتگو،باهم راه رفتن و بیشینه آن بوسه باشد،خیر من با آن دختر ازدواج نخواهم کرد.اما هیچ راهی برای آگاهی از زندگی جنسی یک دختر نیست با درصدی از استثنائات که همواره در هر موردی وجود دارند.
از اظهار لطف مدیر ارجمند نقاب سپاسگزارم.
-
ممنون از جناب گرد آفرید .
بله دختر اولی رابطه ای بیش از آنچه شما فرمودید داشته و پاسخ شما هم در موردش منفی است .
آرش عزیز
از شما هم ممنونم
منتظر سئوالات بعدی ما باشید .
قابل توجه بعضی از دوستانی که به سئوال اعتراض دارند .
شما در یک نظر سنجی شرکت کرده اید ، مایل نیستید پاسخ دهید مانعی نیست . اما درست نیست با طرح کننده برخورد نامناسب داشته باشید .
آقای آرمان 26
توجه فرمائید که :
1 - در قدم اول برای ورود به بحث ازدواج مد نظر است .
2 - دختری که اهل رابطه پیش از ازدواج است ، با آگاهی عمل می کند و معتقد است پیش از ازدواجش به خودش مربوط است و معنی ندارد به کسی که قراره در آینده همسرش باشد از پیش وفادار باشد ( یعنی برای خود فلسفه ای دارد و درست بر عکس او دختر دومی هم معتقد به وفاداری پیش از ازدواج است و برایش دلیل دارد که گفتم در ادامه جزئیاتش مطرح است ، اما یک قلم آن این است که به قول آرش معتقد است روح و ذهن خود را در آرامش نگه می دارد به اضافه این که برای همسر آینده اش ارزشی قائل است که معتقده جسمش باید فقط مال او باشد .
آنچه شما اشاره کرده اید در مقوله این سئوال نمی گنجد ، اون بحث دیگری است و ناظر بر این سئوال می تواند باشد که آیا به صرف قصد ازدواج ( که هنوز تعهد جدی و با اطلاع خانواده در آن نیست ) می توان تن به رابطه جنسی داد ؟ اگر درست متوجه شده باشم منظور شما باید همین بوده باشد که دختری با پسری که به او وعده ازدواج داده رابطه جنسی برقرار کند ( بدون کشیده شدن موضوع به خانواده و قطعیت و... ) و بعد بنا به هر دلیلی نشده و شمای نوعی با این دختر مواجه باشید و این سابقه . اگر منظورتون این است که اصلاً در بحث سئوال ما نمی گنجد ، و سئوالی که اشاره کردم را می طلبد . ( که می تواند جزء سئوالات آتی ما باشد و از شما برای دادن ایده چنین سئوالی نیز ممنونیم )
سئوال ما ناظر بر دخترانی است که معتقد به رابطه جنسی پیش از ازدواجند ، به عنوان حق مسلم خود و حفظ خود برای همسر آینده را قبول ندارند و درست نقطه مقابل آن دختر دوم .
امیدوارم روشن شده باشد .
-
فرشته مهربان عزیز
فکرکنم دلیل انتخابم رو وهم اینکه این انتخاب تازه شروع خواستگاریو مطرح کردم اما واضح ترمیگم:
گزینه 2 ، حجب وحیا رو شرط لازم برا خوب بودن یه دختر می دونم چه قبل از ازدواج وچه بعد از اون. (همه چیز در حد اعتدال ، نه اینکه مناسبات اجتماعی رو با حیا نتونیم تفکیک کنیما):72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
[/color]
1 - دختریست که دوست پسر داشته و رابطه جنسی نیز برقرار کرده ، و معتقد است چون به کسی متعهد نیست ، رابطه جنسی با دیگری مشکلی ندارد ، و لذا رابطه برقرار کرده .
url]
سلام:72:
دوستان توجه فرمایید وقتی سوالی مطرح می شود باید پیش زمینه فراهم بوده و به جای پرداخت به ظواهر امر به تفسیر موضوع پرداخته شود...دو سوال بالایی درصد خطای بالایی را در ذهن خواننده پدید می آورند که ناشی از خطای شناختی به معنای (سفید و سیاه دیدن) است و نباید انتظار داشت پاسخ ها هم سفید و سیاه نباشند!!!
اما تفسیر بعدی از فرشته مهربان بیان شده است تا حدی مشکل را حل نموده:104: بنابراین بنده به این سوال جواب خواهم داد.
>>
سوال ما ناظر بر دخترانی است که معتقد به رابطه جنسی پیش از ازدواجند ، به عنوان حق مسلم خود و حفظ خود برای همسر آینده را قبول ندارند و درست نقطه مقابل آن دختر دوم
پاسخ بنده>> ""اعتقاد و اعتماد""..... این دو خصوصیت بارز انسانی هنگامی که تجلی پیدا کرد مانند ریشه ای تمام رفتارهای انسان را تحت تاثیر قرار می دهد.
افرادی که ""اعتماد"" به خویشتن ندارند برای رفع کمبودها ""خویشتن"" را قربانی می کنند و این رنج بزرگیست.
حال دختر مورد نظر در سوال نیز ""کمبودی"" دارد البته با ""نیاز"" اشتباه نشود. این کمبود هیچ گاه ارضا نخواهد شد چون جنبه بیرونی ندارد بلکه نهفته در درون است بنابراین ایشان(دختر) برای جبران کمبود حتی بعد از ازدواج هم با درصد احتمال بسیار زیادی شاید دست به رابطه های جنسی بزند.
نتیجه>> مورد ابتدایی(گزینه یک) را با توضیحاتی که ارائه شد قبول ندارم و گزینه مناسبی برای ازدواج نیست. بنابراین تنها گزینه باقی مانده گزینه (دو) هست.
>>تبصره:: نظری که بنده بیان کردم دارای دو خطای شناختی هست که ناشی از سوال مورد نظر است بنابراین "فرشته مهربان" گرامی باز هم توجه شما را به این نکته جلب می نمایم که ما نمی توانیم با این روند نظرات را به کل افراد و یا حتی به میانگینی از آنان ""تعمیم"" دهیم
-
با سلام
فرشته خانم عزیز امیدوارم از بنده دلخور نشده باشین :72:
اون سوال اولی که پرسیدین ابهام توش بود و قطعا نمیشد که بهش جواب قطعی داده بشه
اما حالا که شما سوال رو واضح گفین بنده هم صراحتا میکم که حاضر نیستم با دختری که دارای اینگونه رابطه ها ی افسار گسیخته باشه ازدواج کنم چون این رو برای خودم هم بد میدونم واسه اینکه به عقیده من این کار روح آدم رو تخریب میکنه و از درون معصومیت و پاکی رو از انسان میگیره
و بدونین که دخترا هم اینو خوب میدونین که الان در جامعه کنونی ایران نظر مرد ها در این مورد چیه و واسه همین هم امار دروغ گویی بالا رفته و همینطور عمل های ترمیم و یا رابطه های جنسی که ....خودتون بهتر میدونین
بنابراین هیچ راهی واسه اینکه ما این مسائل خصوصی کسی رو بفهمیم وجود ندارد
شاد باشین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام بر دوستان عزیز
با توجه به تاپیک هایی که به انحاء مختلف موضوعیتش به روابط قبل از ازدواج ، به خصوص رابطه جسی باز می گردد . ( چه تاپیکهایی با عنوان خیانت ، چه سوابق جنسی پیش از ازدواج و چه انتخاب همسر و.... ) . در مطالعه آنها با روندی مواجه شدم که نیاز به پاسخ به یک سئوال اساسی از آقایون را دیدم که اینجا مطرح خواهم کرد . و به دنبال پاسخ دوستان ، تجزیه تحلیلی خواهم داشت .
فرشته عزیز
منتظر تجزیه تحلیل سرکار هستم. یا شاید تعداد پاسخها به حد مطلوب نرسیده؟
بهرحال اطلاع رسانی کنید ، کارهائی که شروع شده به نتیجه برسند.:72:
-
چشم در اولین فرصت ، دارم سئوالات بعدی رو تنظیم می کنم .
-
ببخشید اگر بزرگترها و آقا پسرها اجازه بدن منم یه کوچولو بگم
من خودم به شخصه دختری بودم بسیار مقی به عفت و پاکدامنی قبل ازدواج و بعد از ازدواج
قبل از ازدواجاحساس می کردم عفت و پاکدامنی و نجابت یک دخترمهمترین ارزش برای داشتن یک زندگی مشترک سالم و خوب است به همین خاطر اصلا با هیچ پسری حتی در حد یک پاسخ سلام هم بسیار سنگین و با اخم برخورد می کردم و یا اینکه اگر پسری از فامیل اسم مرا با کلمه خانم به کار می برد برای احوال پرسی به شدت ناراحت می شدم که به چه حقی اسم مرا صدا زده
نتیجه هنگام ازدواجم وقتی برای صحبت ابتدایی اولیه صیغه محرمیت خوانده شد من همه چیز را تمام شده دیدم و مجبور به دادن پاسخ مثبت شدم و دیگر اینکه چون با پسرها هیچ رابطه ای نداشتم فکر می کردم همسرم در مورد همه مسائل با صداقت و راستی سخن می گوید که بعد از ده سال عکس این مطلب برایم ثابت شد و افسوس صداقتم را می خورم که چگونه لگدمال شد
بعد از ازدواجهمچنان بر همان مواضع خودم پایبند بودم ولی به دلیل اینکه احساس می کردم شوهرم از من حمایت می کند کمی از اون حالت اخم خارج شدم و با آشنایان و دوستان برخوردی با روی باز نشان میدادم
نتیجه شوهرم مطمئن است که من تحت هیچ شرایطی به او خیانت نمی کنم توجه کنید که از نظر من یه جواب سلام با عشوه نیز خیانت محسوب میشود!
پس خیلی راحت مرا ترک کرد و رفت و اینجاست که غیرتش اصلا حرکتی نمی کند که توی این اجتماع ممکن است زن من اسیب ببیند و یا مردی نظر سوء به زنم داشته باشد و کاملا اظهار می کند زن من یک پا مرد هست و مطمئن هست من به راحتی از خودم دفاع می کنم و به هیچ مردی اجازه کوچکترین جسارتی را نمی دهم که این عدم حمایت شوهر و نداشتن حس غیرت مردانه که تمامی زنان خواهان آن هستند
باعث رنج و اندوه فراوان من شد
در نهایت نمیشه صرف این مطلب که رابطه قبل از ازدواج خوب هست یا نه به این مسئله نگاه کرد
شاید اگر من قبل از ازدواجم با چند پسر دوست بودم و به هر دلیلی رابطه مان ادامه پیدا نمی کرد و چند شکست عشقی در قبل از ازدواج را تجربه می کردم در زندگی اصلی ام بهتر و معقولانه تر برخورد می کردم و اینقدر وابسطه به شوهرم نمی شدم و عشقم را بی دریغ نثارش نمی کردم
شاید اگر قبل از ازدواج پسری دستم را می گرفت و یا حتی در ماشین روی صندلی جلو در کنار یک پسر می نشستم بعد از ازداوجم احساس نمی کردم وقتی گرمای دستای مردانه شوهرم را روی دستان حس می کنم در اوج لذت هستم
ویا اینکه وقتی در ماشین کنارش روی صندلی جلو نشستم احساس نمی کردم که در اوج ابرها راه می روم
این احساستی که گفتم دقیقا احساسی بود که من تجربه کردم و واقعا برایم دلنشین بود
ولی الان با مشکلی که برایم پیش اومده به نظرم احساس و عواطفم بازیچه شده است
-
بالهای صداقت عزیز
مطمئن باش که لذتی که ازش صحبت می کنی که تو زندگی مشترک تجربه کردی به همین دلیله که قبل از ازدواج با جنس مخالف رابطه ای نداشتی .
مطمئن باش کسایی که قبل از ازدواج روابط متعددی رو تجربه می کنند اون لذتی که باید از ازدواج نمی برند و مهم تر از اون با این روابط پیشاپیش پایه های زندگی آیندشون رو سست می کنند .
از این که روابطی قبل از ازدواج نداشتی و امروز با تمام نا ملایمات زندگی به همسرت وفادار هستی پشیمون نباش و از این بابت به خودت افتخار کن .
شناخت درست از جنس مخالف قبل از ازدواج لازم و ضروریه اما اشتباه ما اینجاست که فکر می کنیم اگر بخوایم جنس مخالفمون رو بشناسیم حتما باید روابطی رو تجربه کنیم . نه اصلا اینطور نیست این شناخت از خیلی راه های دیگه می تونه به دست بیاد که منابعش روز به روز در حال افزایشه . واقعا چقدر سعی کردیم که جنس مخالفمون رو از این طریق بشناسیم ؟ چرا فکر می کنیم فقط باید با رابطه داشتن شناخت؟
بالهای صداقت عزیز کاش این مسئله رو تو تاپیک جدیدی مطرح می کردی
-
با معذرت خواهی از دوستان به جهت اینکه، بنا به ضرورت نیاز است که یک حاشیه روی بر این تاپیک داشته باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
color=#32CD32]نتیجه [/color]شوهرم مطمئن است که من تحت هیچ شرایطی به او خیانت نمی کنم توجه کنید که از نظر من یه جواب سلام با عشوه نیز خیانت محسوب میشود!
پس خیلی راحت مرا ترک کرد و رفت و اینجاست که غیرتش اصلا حرکتی نمی کند که توی این اجتماع ممکن است زن من اسیب ببیند و یا مردی نظر سوء به زنم داشته باشد و کاملا اظهار می کند زن من یک پا مرد هست و مطمئن هست من به راحتی از خودم دفاع می کنم و به هیچ مردی اجازه کوچکترین جسارتی را نمی دهم که این عدم حمایت شوهر و نداشتن حس غیرت مردانه که تمامی زنان خواهان آن هستند
باعث رنج و اندوه فراوان من شد
در نهایت نمیشه صرف این مطلب که رابطه قبل از ازدواج خوب هست یا نه به این مسئله نگاه کرد
شاید اگر من قبل از ازدواجم با چند پسر دوست بودم و به هر دلیلی رابطه مان ادامه پیدا نمی کرد و چند شکست عشقی در قبل از ازدواج را تجربه می کردم در زندگی اصلی ام بهتر و معقولانه تر برخورد می کردم و اینقدر وابسطه به شوهرم نمی شدم و عشقم را بی دریغ نثارش نمی کردم
شاید اگر قبل از ازدواج پسری دستم را می گرفت و یا حتی در ماشین روی صندلی جلو در کنار یک پسر می نشستم بعد از ازداوجم احساس نمی کردم وقتی گرمای دستای مردانه شوهرم را روی دستان حس می کنم در اوج لذت هستم
ویا اینکه وقتی در ماشین کنارش روی صندلی جلو نشستم احساس نمی کردم که در اوج ابرها راه می روم
این احساستی که گفتم دقیقا احساسی بود که من تجربه کردم و واقعا برایم دلنشین بود
ولی الان با مشکلی که برایم پیش اومده به نظرم احساس و عواطفم بازیچه شده است
سلام شما دچار خطای شناختی شدید.
مجاورت 2 مسئله با هم به این معنا نیست که رابطه علت و معلولی دارند.
مثلا فردی اولین بار است که به عمرش سوار قطار شده است و برای اولین بار است که قصد نوشیدن نوشابه دارد، به محض نوشیدن نوشابه، قطار وارد تونل می شود. او تصور می کند با نوشیدن نوشابه کور شده است.
اگرچه تاریک شدن فضا و نوشیدن نوشابه با هم اتفاق افتاده است ، ولی این دو هیچ رابطه علت و معلولی با هم ندارند.
اگر در مشکلات افراد این تالار نگاه کنید، مشکلی از نوع شما را اتفاقا افرادی بیشتر داشته اند که که قبل از ازدواج ، دوستی های دختر و پسری را هم به کرات تجربه کرده اند.
اگر فرمایش شما صحیح بود با تجربه ای که آنها داشتند نباید مشکل مشابه شما را پیدا می کردند.