دخالتهای خانواده همسر و..
چند روز پیش من و همسرم دچار اختلاف شدیم و همسرم به خونه برادرش رفت و برادرش به پدرو مادرش ( که در شهرستان زندگی میکنند) زنگ میزنه و اونا به تهرانسفر میکنند و دوباره یه دعوای حسابی پدرش یه حرفای بر ربط به من زد و برادراش ( که از نظر فرهنگی پایین هستند)اهانتها که نکردند منم الان تصمیم گرفتم که با هیچ کدوم از اونا رفت و آمد نکنم ولی همسرم عذاب میکشه شما بگیید چکار باید کنم
RE: دخالتهای خانواده همسر و..
ببخشید می شه بپرسم سر چی دعوا کردین؟؟؟
دوست خوبم از اینکه پاسخ دادی ممنونم
بخاطر بگو و مگویی که با مادر من داشت و گفت که من چنین حرفی نزدم وبعد....
سلام سعی می کنید خیلی مختصر و مفید پاسخ بدید شاید اینجوری کسی نتونه کمی بکنه
الان همسرتون برگشته خونه ؟؟؟
شما اقدامی برای برگردندنش کردین؟؟
آیا واقعا سر هیچ و پوچ به شما توهین کردن ؟؟؟
به نظر من لطف کنید و اگر دوست داشتید مفصل همه چیز رو تعریف کنید تا ما بهتر بتونیم کمکتون کنیم! شاید راه حل درستی پیدا بشه که هم شما و هم همسرتون ازش راضی باشید!
دوستان خوبم
بله- همسرم همان روز خونه برگشت
میگن چرا دتخترمون رو به باد کتک گرفتی؟(خداییش منم چند تا سیلی زدم:72:
ولی دعوای ما چه ربطی به برادراش داشت؟ چرا اونا دخالت کردند؟
چرا باعث شدند که حرمتها شکسته بشه؟و....
ولی من هنوز از اون همه اهانتها شوکه هستم و دل شکسته، به نحوی که برای عروسی خواهر همسرم هم تصمیم دارم نروم، اصلا"، اگه ببینمشون با هاشون صحبت نکنم حتی با پدر خانمم!
دوست عزیز
یه کم صبور باشید و سعی کنید تو اتفاقاتی که میفته خودتونو کنترل کنید ( این یه مطلب کلی)
با قطع رابطه با فامیل ، چه فامیل خود وچه فامیل همسر خودتونو کوچیک می کنید، چه نیازی به قطع رابطه دارید؟ خودتونو با رفت وآمد و... اثبات کنید.
حتما به عروسی خواهر همسرتون برید ونذارید موضوعی که پیش اومده (کتک زدن دخترتون) تعمیم پیدا کنه.
کار اشتباه (قهر، قطع رابطه، مقابله به مثل و...) انجام ندید. هر عکس العملی که میخواید انجام بدید رو به صورت مجرد نگاه کنید اگه درسته انجام بدید واگه غلطه انجامش ندید.
حالا راجع به مساله ای که بوجود اومده توضیح بدید ...:72:
سلام
پس این بی احترامی سر هیچ و پوچ نبوده
دخالت اونها در زندگی شما و بی احترامیشون کار اشتباهی بود ولی حرکت شما یعنی دست بلند کردن روی همسرتون 100 برابر اشتباه بود
برادر عزیز حالا هم بجای اینکه بحث رو تموم کنی و زندگی کنی می خوای مساله رو کش بدی و قطع رابطه کنی
فکر می کنی راه درستیه؟؟؟
مگر خدا به انسان زبان نداده ؟! زبان برای حرف زدن و حل اختلاف است . حالا شما از قوه قهریه استفاده کرده اید ؟! این یعنی بی مهارتی و نداشتن منطق برای بکار گیری از کلام و نداشتن اعتماد به نفس برای پیشبرد منطق با استفاده از کلام
برادر اشتباه کردید دست روی همسرتان بلند کردید .
متاسفانه خیلی از خانواده های ایرانی از این ضرب المثل پیروی می کنند
زدی ضربتی ضربتی نوش کن .
این هم دقیقا همان روش شماست .
همانقدر که کار شما زشت بوده عکس العمل این خانواده که نشان از بی مهارتی شما و آنها دارد نتیجه عمل خود شماست .
شما در پی ایجاد بازیهای دیگر هستید که بازهم نشان از بی مهارتی دارد که دامنه ی مشکلات شما را بیشتر خواهد کرد .
نكنه انتظار تشكر و قدرداني هم بابت دست بلند كردن روي دخترشون رو داشتين؟با يه عذر خواهي از همسرتون از دلش در بيارين.....جشن عروسي خواهر خانمتونم تشريف ببرين لطفا ......موفق باشيد
تا زمانیکه اقایون یاد نگیرن به جای دست از زبان استفاده کنن این اختلافا خواهد بود دوست عزیز خودتونوبگذارید جای برادر همسرتون اگر به خواهر شما ککسی سیلی میزد وکتکش میزد چه حالی میشدید واقعا کنار میایستادید وحرفی نمیزدید خواهش میکنم منطقی باشید واشتباهی که کردیدو گردن بگیرید وحتما حتما حتما این کاری که کردیدو از دل همسرتون دربیارید نگذارید از شما دلش بشکنه
باسلام
واقعا آدم نمیدونه دیگه چی بگه؟!!زمانهای قدیم مردم اکثرسطح علمی فرهنگی وخانوادگی شان پایین بود بیسواد وتکنولوژی ورسانه و...خبری نبود پس انتظار زیادی هم ازایشان نمیشد داشت..اما حالا باوجود رسانه های جمعی من جمله یکی تلوزیون که برنامه های بسیار دررابطه باروابط خانوادگی بصورت آموزشی ومستقیم پخش میکند ویا همین اینترنت که پرازمقاله ها وتجربه های افرادست که میتوان سود برد پس چرا این همه غفلت وچرا خودمان را به بیراهه میزنیم...
دخترثمره زندگیتون را کتک می زنیدکه ازآن فاکتور میگیریم اما چطور دست بروی همسری می برید که عاشقانه باهم ازدواج کردی تشکیل خانواده دادید علاوه برهمسر بودنش مادرفرزندتان هست که زحمت کشیده بدنیا آورده تربیت کرده بزرگش کرده ...شما بازدن کتک تنها کاری که کردید حریم خانه وهمسرتان راشکستید همسرشما دشمن جنگجو نیست که باشما طلب جنگیدن داشته باشد کسی که عصبانی میشود بعد عقلانی اش پایین میآید وبعد هیجانی اش بالا شما صحیح نبود چنین رفتاری نشان دهید درشان انسان نیست که به جای استفاده قوه عقل از قوه ... استفاده کند:305: اونیازبه محبت شما دارد مردانگی شما درزوربازوکه گنجانده نشده درخانواده آن چیزی که به شما ارزش واحترام میدهد زوربازو نیست سخن سنجیده وهم صحبتی عاشقانه است ...رمز زندگی را نیافتید:300::72:
به نظر من مردانی که به جای استفاده از عقل ، استفاده از مهارت سخن گفتن از زور بازو استفاده می کنند ، افرادی هستند بسیار ناتوان و ضعیف که هیچ راهی پیش روی خود نمی بینند و سعی دارند مردانگی را با زور بازو ثابت کنند .
مردانگی به زور بازو نیست ، به اخلاق و رفتار و عمل است .
هیچ توجیهی برای مردی که چنین کاری می کند وجود ندارد . در هیچ کجا به آنها چنین حقی داده نشده .
من چنین صحنه ای را در یک مکان عمومی دیدم . مردی که همسرش را در یک مکان تفریحی با وجود آن همه جمعیت به باد کتک گرفته بود تنها به این دلیل که لحظه ای از او جدا شده بود . متاسفانه خانواده ی مرد هم حضور داشتند و ایستاده بودند به تماشای زور بازوی پسرشان .
به قدری از دیدن این صحنه ناراحت شدم که اشک در چشمانم جمع شد . به راستی این دختر روز اول با چه امید و آرزویی به خانه همسر رفت و حالا چه می بیند . خانواده این دختر چه زجری می کشند که پاره ی تنشان را در دست چنین مردی می بینند .
نمی دانم مردها چطور به خود اجازه چنین رفتاری می دهند .
البته به نطر من زن هایی که خود را ضعیف و ناتوان نشان می دهند نیز مقصر هستند و بیش تر مردشان را به چنین رفتاری تشویق می کنند . اگر اولین باری که مردی به خود اجازه چنین رفتاری می دهد برخورد محکمی از سوی زن ببیند حساب کار دستش می آید . به هر حال جامعه قانون دارد و مرد حق چنین کاری ندارد .
دوستان خوب از اینکه منو راهنمایی میکنید واقعا" سپاسگزارم ولی به جند سوال منم پاسخ بدید:
1- حالا من چند سیلی به همسرم زدم چرا اون بابا(پدر همسرم ) باید قشون کشی میکرد خدایی اگه حرفی نمیزد یا یه جور دیگه صحبت میکرد برام اینقدر سنگین نبود
2- وقتی همسرم تمایلی به رفت و آمد با خانواده من نشون نمیده چرا من باید با خانواده اش رفت و آمد داشته باشم؟
3-چرا پدر همسرم اجازه دخالت فرزندانش رو تو دعوای ما داد؟
لابد خانمتون دليلي براي قطع رابطه با خانواده شما داره ديگه زندگي كه بچه بازينيست هر كاري خانمتون كرد شما هم بايد انجاك بدين؟؟؟؟عجيبه ها......
خب پدره ناراحت شده و احساس كرده ه دخترش ظلم شده و لابد با خودش گفته مگه دختر من بي پناه و بي كس و كاره كه دست روش بلند كرده؟؟حاليش ميكنم!!!شما خودتو بذار جاي پدر خانمت اگه دختر شما رو ...بزنن ناراحت نميشي؟؟كتك كتكه ديگه حالا چه فرقي ميكنه مهم اينه كه شما شخصيت همسرتو خورد كردي.چه با مشت و لگد چه با سيلي!!!
خیلی عالیه همسران بتوانند مشکلات خانوادگیشان را بدون آشکارا کردن دربین خودشان حل کنند ولی متاسفانه به خاطر نداشتن یه سری ازمهارتهای زناشویی قادربه اینکار نیستند ودیگران را درجریان زندگیشان قرار میدهند اما دوست خوب ،قرار نیست یه اشتباه را بایه اشتباه بزگتر جواب داد.
همسرشما هم یک انسان که دارای احساستی هست که شما باید توجه نشان دهید اینکه همسرتان باخانواده شما حاضرنیس رفت وآمد کند حتما دلیلی دارد وشمامیتوانید با صبحت کردن دلیل این عملشان را جویا شوید وبه جای خالی کردن ناراحتیتان به صورتهای غیرمستقیم سعی کنید راه حلی برای مشکلتان پیدا کنیدبالاخره اوبه شما علاقه داشته که باشما ازدواج کرده با صبحت خوشرویی ببینید چی باعث آزردگی اش شده که قطع رابطه کرده ..یا مشکل ازخودهمسرتان هست یا ازخانوادتان وشما روی هردوامر تسلط کافی را دارید که بتوانید مشکل را برطرف کنید..درمورد سوال سوم باید بگم شما هم خودتان پدرهستید بهترمیتوانید حال یک پدر را ترک بکنید فقط کافیست خودتان را جای آن پدر بگذارید که دخترش را به یه شادی وغرور بفرسته خانه بخت آن وقت ناراحتی وکتک خوردن فرزندش را ببیند خب سخت است سکوت کردن ودیدن چهره پریشان فرزند...گرچه کارآنهاهم خیلی صحیح نیست وباید این گونه مشکلات با آرامش بایه مشاوره وبصورت نهانی حل شود...:72::305:اما شما به عنوان مرد خانواده میتوانید مسیرزندگی خود وهمسرتان را به گونه ایی مطلوب هدایت کنید
چه راحت می گین فقط چند تا سیلی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انگار همون طور که خیلی راحت یک لیوان آب رو سر می کشید چند تا سیلی هم زدین دیگه! همسرتون هم باید با بزرگواری شما رو ببخشه ! پدرشون هم تشکر کنن و یا اصلا حرفی بزنند می شه دخالت؟!!!! ولی مادر خودتون چی؟ حتما حرف هایی به همسرتون زدند و حتما دخالتی کردن که بینشون بحث پیش اومده ! اون وقت مادر شما کارشون دخالت نبوده و نصیحت مادرانه بوده!!!!
دوباره دعوای مادرشوهر و درک نکردن مرد و ...
برادر خوبم بهتون پیشنهاد می کنم حتما چرخی توی تالار بزنید و کلا مشکلات دیگر دوستان رو بخونید. مطمئننا چیزهای مفیدی دستگیرتون خواهد شد.
فقط اینو بدونین خانمی نجیبی دارید که بعد از خوردن فقط چندتا سیلی!!!!!!!!!!!!!! همان روز به خانه اتان برگشته! اگر این اتفاقات برای من افتاده بود همسرم تا آخر عمر دیگه منو نمی دید!