-
بدتربن بلایی که می تونه سر ادم بیاد کمک لطفا
با سلام من
3 خواهر دارم که یکیشون ازدواج کرده و رفته سر خونه زندگیش
یکی دیگه از اونها هم داشنگاه میره
سومی که تازه امسال می خواد بره دانشگاه و 17 سالش هست مورد من هست
ماجرا از این جا شروع شد که پارسال من در مغازه بودم که دیدم چند تا مامور از اماکن اومدن در مغازه و شروع کردن سوال کردن مه مستاجر شما کیه بچه داره یا نداره و خلاصه گفتم اینجوری و اضافه کنم که مغازه ما طبقه همکف هست خودمون طبقه دوم هستیم و پایین مستاجر بود بعدش رفتن سراغ مستاجر شروع کردن ازش سوال کردن بعدش دیدم دوباره طرف اومد در مغازه و پرسید بابات کجا همون موقع بابام از سر کار اومد و شروع کردن باهم حرف زدن و دیدم سوار یه ماشین شدن و رفتن در مدرسه خواهرم و اونا سوارش کرده بودن اومدن از بابام پرسیدم جریان چیه گفت با یه پسری دوست شه از طریق اینترنت و با هم قرار گذاشتن بعدش بردنش اطلاعات چند ساعت بعد برگشتن موضوع رو پرسیدم فهمیدم اینا با هم قرار گذاشته بودن که پسره که تو شرکت داداشش کار می کرده امضای داداشش رو جعل کرده و رفته 15 میلیون از حساب داداشش گرفته و می خواستن فرار کنن با هم دیگه البته خواهر من اینجوری که گفته بود اصلا دلش نمی خواسته این کار رو بکنه و این پیشنهاد پسره بوده
بعد دو تایی رو بردن برای تکمیل پرونده ( در ضمن پسره مال یه استان دیگه بود ما هم تو یکی از شهرهای یه استان دیگه بودیم )
بعدش گفتن پسره رو نمی خوای گفته بود نه و از دوتاشون تعهد گرفته بودن و اوردنش خونه
من که باورم نمی شد فکر می کردم همه این اتفاقا که این جوری هستند مال تو قصه هاست
هیچی خلاثه تا چند روز همه خانواده باهاش حرف می زدن ولی هیچی چی نمی گفت ما هم درست نفهمیدیم دردش چیه ( در ضمن اضافه کنم پسره سیاه چهره یه قیافه زشت هم داشته البته من خودم به شخصه ندیدم بابام تعریف کرد )
تو دادگاه هم پسره گفته بود که خواهر مو اتش می زنه و از این حرفا
بعد این ماجرا گذشت اونا رفتن تو شهر خودشون ما هم زندگی رو ادامه دادیم البته تا چند روز تنها می ترسید از خونه بره بیرون و همه جا با مادرم می رفت بیرون
بعد از چند وقت که گذشت دیگه خودش هر جا می رفت تنها می رفت چون ما بهش اعتماد کرده بودیم و با اون رفتارش گفتیم دیگه سراغ اون پسره نمی ره
اینا چند روز بعد توسط تلفن با هم ارتباط پیدا کرده بودن اس ام اس بده و خلاصه کجایی بیام دنبالت و از این حرفا
چند باری هم با هم قرار گذاشته بودن و با هم رفته بودن گردش به اصطلاح
البته بگم که خواهر من می رفت کتابخونهکه درس بخونه و ما هم چند باری سر زدیم کتابخونه مورد مشکوکی نبود و چیزی ازش ندیدیم بهش اعتماد کرده بودیم هز روز از صبح می رفت کتابخونه که از خونمون هم یه 15 دقیقه ای فاصله داشت که درس بخونه ما هم به خیال خودمون فکر می کردیم درس می خونه
سرتون رو درد نیارم چند روز پیش یه دفعه دیدیم ساعت 7 نیومده خونه دیدیم دوستش زنگ زد و گفت رفته بازار با دوستش و یکم دورتر میاد نگران نباشید
ما هم تا ساعت 8 نگران نبودیم هیچی خلاصه ساعت گذشت تا 10 دیدیم خبری نشد خلاصه موضوع رو پیگیری کردیم زنگ زدیم خونه دوستش دیدیم با بابش اومدن رد خونه ما و رفتن پاسگاه دختره می دونست که این با پسره بازم ارتباط داشتن ولی هیچی به ما نگفته بود
خلاصه گریه افتاد فهمیدیم ای داد و بیداد رفتیم پاسگاه و شکایت ولی چه فایده خودتون می دونید اگه زنگ بزنی به 110 تا میاد دیگه طرف مرده دیگه چه برسه بری شکایت کنی و بخوان پیگیری کنند
روز بعد شد بابام رفت دادگاه تا ظهر علاف شده بود و کارش رو اشتباه نجام داده بودند برگشت ناراحت خونه
روز بعد که پنج شنبه بود دوباره رفت که بازم کارش رو اشتباه انجام داده بودند و حکم اشتباه زده بودند تنها سر نخ ما هم یه شماره ایرانسل بود که خواهرم از دوستش گرفته بود
شنبه حکم صادر کردن برای پیگیری که رفتیم شماره تلفن اون پسره رو با شماره خواهرم
پرسنت گرفتیم اخرین تماسی که گرفته شده بود از شهر خودمون بود و بدش وشی هر دو خاموش شده بود و هیچ نشونی ازشون نبود
خانواده پسره هم هر چی زنگ می زدیم دروغ جواب ما می دادن
تا یک هفته این مارجا ادامه داشت دیدیم تلفن زنگ زد خانواده پسره گفتن دخترتون داره میاد با اتوبوس خونه
شبش بابام اینا عصبانی بودن هیچی بهش نگفتن فرداش باد کتکش کردن
کم کم حرف زد ولی دیگه کار از کار گذشته بود و کاری که نباد می شده شده بود
تا دیروز گره میکرد و درست حرف نمی زد فهمیدیدم به بهونه بیرون بردتش تو شهر بعدم گفته که اگه نیای دنبال من خودکشی می کنم و گولش زده بود برده بودش تهران تو مسافرخونه
بعد یه موضوعی از اولش گفته بود بیا یه شب با هم باشیم ولی خواهر خر ما نفهمیده بود موضوع چیه فکر کرده بود برش می رده خونه هیچی خلاصه روز اول می بردش و خواهرم که دیگه از شرمندگی می ترسیده زنگ بزنه خونه و روش نمی شده می خواسته اقدام به خودکشی بکنه ولی می بردش دکتر و مداوا می شه تو این چند روز هم می خواسته خودکشی کنه و زنگ بزنه ولی پسره نمی زاشته خلاصه تا این که روز اخر کاری رو که نباید می کرده می کنه و بعدش هم میاردش تو اتوبوس می می فرستتش می گی برو خونه و به راننده سفارش میکنه ما هم رفتیم اوردیمش و فکر کردیم همه چی با خوش تموم شده بعدش که فهمیدیم دیدیدم موضوع این طوریه خلاصه ما موندیم و این بچه
البته هنوز داره گره می کنه و بعضی چیزا رو نمی گه ولی معلوم نیست پسره باهاش چی کر کرده که می گه با پسره کاری نداشته باشید خواهرم هم حرف درستی غیر از اینا که گفتم نمی زنه و الان هم هر چی بهش می گیم دوستش داری یا نه هیچی نمی گه
باز هم یاداور می شم که همه پسره یه ادم معلوم نیست چی کارس ولی داداش خوبی داره ولی خواهر و پدر مادر خوبی نداره خودش هم که دیگه معلومه ادم هوس باز و خطرناک
حالا خودش هم می گه من راهی جز ازدواج باهاش ندارم ولی ی دونیم این پسره کسی نیست که به درد ما بخوره چون ما خانواده مذهبی متدین و خوشگلی هستیم( نمی دونم چرا خواهر عاشق این میمون شد و ما رو این طور بدبخت کرد ) البته ما نزاشتیم کسی از ما جرا غیر از خانواده چهار نفری بویی ببره
ما تمام مشکلات و موانع ازدواج با چنین ادمی رو هم براش گفتیم ولی یه ادم لجبازیه خواهرم و احساساتی و هنوز هم دلش بعد این ماجراها پیش پسره هست نمی دونم چطور باید با این ننگ کنار بیایم
ما حاضر نیستیم سره رو ببینیم چه برسه بخواد داماد ما بشه
به نظر شما الان باید چی کار کرد ؟
-
RE: بدتربن بلایی که می تونه سر ادم بیاد کمک لطفا
[align=justify]سلام دوست عزیز :72:
به تالار همدردی خوش آمدید.
اولین نکته اینه که باید خواهرتون رو چه از نظر روانی و چه ذهنی آروم کنید تا بتونه بهترین تصمیم رو بگیره.
همونطور که خودتون هم به این نتیجه رسیدید این پسر به درد زندگی نمی خوره، اما کسیکه باید در این مورد تصمیم بگیره خواهرتونه. پس اولین گام اینه که بهترین شرایط رو برای تصمیم درست ایشون فراهم کنید.
نوشتید که پدرتون کتکش زد. دقت کنید که هرچه محیط خونه نامساعد تر باشه خواهرتون بیشتر به سمت اون پسر کشش و تمایل پیدا می کنه. و بازگردوندنش برای شما مشکل و مشکل تر می شه.
البته علاوه بر ایشون، به پدر و مادرتون هم کمک کنید که آروم باشند تا این وضعیت به بهترین شکل ممکن خاتمه پیدا کنه.
و نکته دوم اینکه احتمال می دم بخش عمده کشش خواهرتون به سمت دوست پسرش به علت کمبودهایی بوده که در خانواده داشته و از چشم شما مخفیه. سعی کنید این کاستی ها رو پیدا کنید. ببینید دوست پسرش چه چیزی رو بهش می ده که نداشته. اعتماد به نفس؟ امنیت؟ محبت؟ استقلال؟ ...
بعد از کشف علل، کل خانواده بسیج بشید و با برطرف کردن اونها اون پسر رو خلع سلاح کنید.
* مراجعه به مشاور رو هم حتما در نظر داشته باشید. (به اتفاق پدر و مادر و خواهرتون)
راستی این بدترین بلایی نیست که ممکنه سر آدم بیاد! ازش غول نسازید تا راحت تر بتونید برطرفش کنید.
موفق باشید. :72:[/align]
-
واقعا نمیدونم چی بگم ،خیلی متاسف شدم از اتفاقی که واسه خواهرتون افتاده
اولا که خیلی کار خوبی کردین که موضوع رو فقط بین 4نفرتون نگه داشتین
من فکر کنم بهتره خواهرتون رو به یه مشاوره ببرین ،اون چه با اون اقا ازدواج کنه چه نکنه ،این مشکل حل نمی شه
چه بسا مشکلات بیشتری در صورت ازدواجش با اون اقا گریبانش رو می گیره
بهتره حتما با یه مشاور صحبت کنید
از اقای مدیر همدردی هم خواهش می کنم نظر بدن
-
با سلام
به تالار خوش آمدید.:72:
به نظر من قبل از هر اقدامی ابتدا خواهرتون به همراه مادرتون با یک متخصص زنان مشاوره داشته باشند , مطمئن بشید که خطر جسمی دیگه ای خواهرتون رو تهدید نمیکنه.
احتمالا خواهرتون فقط از نظر عاطفی درگیر این قضیه نیست علت اصرار برای ازدواج با این فرد می تونه حاکی از ترس و نگرانی از آینده و تا حدودی حفظ آبرویی باشه که فعلا اون رو از دست رفته می بینه .
بیان مشکلات ازدواج و پیامدهای اون فقط ترس و نگرانی خواهرتون رو افزایش میده و انکار اصرار ایشون از طرف خانوادتون باعث شکل گیری احساس بی پناهی و تنهایی در ایشون میشه.
بار اول اون آقا تو دادگاه خواهرتون رو تهدید کردن و اینکه خواهر شما درخواست کردن که با اون فرد کاری نداشته باشید
اینها میتونند نشانی از این باشند که خواهرتون هنوز مورد تهدید هستند و اعمال ایشون بالاجبار هست .
سعی کنید به خواهرتون اطمینان بدین که امنیتش حفظ میشه و شما در هر صورت مدافع او هستید.
با توجه به این اتفاقات ایشون به مشاوره بالینی نیاز دارند و برای حفظ آرامششون علاوه بر جلسات مشاوره احتمالا نیاز به مصرف دارو نیز خواهند داشت.
وقت برای مشاوره حضوری از دست ندید.
-
حتماً مراجعه به مشاور و پزشک را در پیش بگیرید و با بررسی جوانب از این آقا به جرم اغفال و...... ،به مراجع قضایی شکایت برید ، اونچه بر سر خواهر شما آورده جرمه ، و بعید نیست که چنین بلایی توسط وی سر دیگران بیاد ، و یا رد پای باند هم در کار باشه ،( به ریشه این ارتباط که اینترنتی بوده و..... توجه داشته باشید و این که فردی حاضر باشه هزینه کنه و به شهر دیگه ای بیاد و..... خلاصه از طریق قانون بررسی دقیق به عمل میاد ) اگر خواهرتون در تهدید هم باشه اینجوری پیشگیری خواهید کرد .
-
[align=justify]سلام :72:
گاهی در چنین مواردی خشم باعث می شه بیش از آنکه به خیر و صلاح خودمون بیندیشیم، به فکر انتقام باشیم. بنابراین قبل از شکایت جوانب امر را کاملا بسنجید.
اینطور که پیداست خواهرتون شما رو محرم و پشتیبان خودش نمی دونه (ریشه یابی شود) و به نظر می رسه که شما رو در جبهه مقابل خودش می بینه. بنابراین بهتره اول به پزشک و مشاور مراجعه کنید، و این مشکلات رو برطرف کنید. و به خواهرتون احساس امنیت بدید. مخصوصا طوری رفتار نکنید که دنیا براش به آخر رسیده و اشتباه غیر قابل جبرانی انجام داده.
خلاصه ابتدا با کمک مشاور، این مسائل رو حل کنید، و بعد از گذشت شاید چند ماه، وقتی وضعیت خونواده تون تثبیت شد، از اون شخص شکایت کنید که کاملا خطر برطرف بشه، چرا که اگه برخورد جدی ای باهاش نشه، ممکنه اینطور برداشت کنه که می تونه باز هم به کارهاش ادامه بده.
به خواهرتون و خونواده تون امید به آینده بدید. اینکه با ادامه تحصیل می تونه این مسائل رو جبران کنه و آنچنان شخصیت محترمی از خودش بسازه که خواستگارهای آینده ش از این مسئله چشم پوشی کنند.
اونقدر با اون پسر ضدیت نکنید که خواهرتون سر لج بیفته. در عوض بهش اطمینان بدید که همیشه ازش حمایت خواهید کرد، اشتباهش رو می بخشید و بهش افتخار می کنید. و براش جا بندازید که اگه بخواد از شکایت هم صرف نظر می کنید و خلاصه کاری رو بدون جلب رضایتش انجام نمی دید.
-
سلام دوست عزيز
مشكلي را كه مطرح كرده ايد همانطور كه بعضي از دوستان نوشته اند ريشه و منشاء آن را بيشتر بايد در خانواده جستجو كرد از آنجايي كه كه هر معلولي از علتي خاص سرچشمه ميگيرد بايد علت اين مشكل همد ريشه يابي شود البته در مورد اول هم باباي شما نبايد او را به كتك ميكرفت بلكه ميباست با او بايستي از در منطق وارد ميشديد منطق حكم ميكنه كه دفع افسد به فاسد جايز نيست و اون اشتباه كرده بود و اشتباه بزرگتر را شما انجام داده ايد بجاي اينكه خانه را براي او تبديل به يك پناهگاه كنيد آنرا براي او جهنم كرديد و اگر شما از در مسالمت آميز وارد ميشديد شايد او اصلا فرار نميكرد پس شما هرگز سعي نكرده ايد با خواهرتان دوست باشيد تا يك خواهر! و اما مشكلي كه پيش آمده را سعي كنيد در نطفه خفه كنيد بلاخره اين يه دختر است و قصد دارد در آينده ازدواج نمايد پس با شكايت هيچ مشكلي حل نميشود چرا كه علاوه بر آن پسر خواهر شما نيز متهم ميباشد و اگر بخواهيد از مراجع قضايي موضوع را پيگيري كنيد پسره را مجبور به ازدواج با خواهر شما خواهند كرد و حداگثر جرم ايشان 99 ضربه شلاق ميباشد البته اين حكم در مورد خواهر شما نيز اجراءخواهد شد پس منطقي باشيد و با تدبير سعي كنيد با مراجعه به يك پزشك متخصص زنان و زايمان و هايمنوپلاستي موضوع را خاتمه دهيد و آبرو خانواده و خواهر خود را نبريد چرا كه همانطور كه خودتان نوشته ايد اون پسر در شعن خانواده شما نيست و اينكه آيا آنها باند تبهكاري هستند يا نه پيگري چيزي جزء بي آبرويي ببار نخواهد آورد پس مشكل خواهر شما قابل حل شدن است امروزه علم پزشكي آنقدر پيشرفت كرده كه حل اينچنين مشكلاتي پيش پا افتاده است و هر زماني خواهرتان خواست ازدواج كند اگر طرف خواستگارش آدم منطقي باشد موضوع را با او در ميان بگذارد كه اصل صداقت را راعايت كرده باشيد...موفق باشي
-
سلام satshop جان.
اعضای محترم تالار بسیار خوب راهنمایی نمودند بنده هم با تایید و تاکید بر نظر آنان اجازه می خواهم به موردی اشاره نمایم.
یک نکته در این ماجرا بسیار مهم است که چیزی نیست جزء ::"" بازگشت دوباره و سرکوب""
شما فرمودید خواهرتان در گفته های خود تاکید دارد که با آن پسر کاری نداشته باشید و به نحوی به او وابسته است...... باید بگویم این مورد بسیار طبیعی است.
دقت کنید وقتی دو جنس مخالف با یکدیگر رابطه ای برقرار می نمایند اولین پیش آمد احتمالی ""وابستگی"" است..... حال سوال این جا مطرح می شود که چرا خواهرتان بنا به گفته شما با فردی ارتباط برقرار کرده است که نه ظاهری خوبی دارد و نه افکار مناسبی؟؟؟
پاسخ>> خواهر شما مدتی با این پسر رابطه داشته..... و شما هم دقیقا نمی دانید این رابطه به چه مدتی و به چه صورتی بوده.... بنابراین بنده احتمال می دهم رابطه از حد طبیعی خود خارج شده بود و یک نوع صمیمیت و حس آرامشی در نتیجه رابطه عاطفی و شاید جسمی بوجود آمده است.
دختران بعد از برقراری رابطه ساده عاطفی ممکن است بشدت وابسته شوند چه برسد به رابطه جسمی و جنسی...
حال شما ابتدا باید نیاز جنسی و روانی خواهر خود خنثی نموده یا بسوی مسیر دیگری منعطف نمایید ....اگر این حس و نیاز خواهر شما بوسیله اقدامات مناسب از جمله مراجعه به روان شناس و مشاور حل نشود ......باید منتظر برقراری مجدد رابطه باشید حال چه با همان پسر و چه فرد دیگری. و یا خدایی ناکرده شاهد عوارض خطرناک از جمله ""افسردگی و اسیب روانی ناشی از عدم جبران و متقابلا دست زدن به عملی خطرناک تری همچون ""خودکشی""."
>>نکته...>خطر خودکشی هنگامی خواهر شما تهدید خواهد نمود که احساسات خود را به جهت عدم ارضا .. ""سرکوب"" نماید.
.................................................. .................................................. ...............
satshop عزیز شما راه دشواری در پیش دارید زیرا شش(6) ماه یا بیشتر طول خواهد کشید تا خواهر شما به وضعیت قبلی خود با کمک شما و خانواده برگردد.
.................................................. ......
بازهم توصیه می کنم که احتمال ""بازگشت "" دوباره خواهر شما بسوی همان پسر یا فرد دیگر برای ارضا نیاز عاطفی و/...... غیره زیاد است....مگر اینکه شما و خانوادیتان با مراجعه به موقع به روان شناس این مشکل را برطرف نمایید.
موفق باشید :72:
-
واقعا جا داره از همه دوستان و زحمتکشان این انجمن که مثل یک دوست و همدم همدیگر رو راهنمایی می کنند کمال تشکر و قدردانی رو بکنم
اول اینکه بعد از سه روز که پدر و مادر کاری از دستشون بر نیومد وواقعیت درست افشا نشد خودم وارد عمل شدم و با توصیه و راهنماییهای دوستان و مشاوره تونستم به حرفش بیارم با کلی ماجرا ولی خلاصه به حرف اومد و ماجرا رو تعریف کرد
اولش یه اشنایی بوده ولی هفته قبل از اینکه بخواد از خونه بره باهاش یه ملاقات دیگه داشته و پسره بهش پیشنهاد داده بیا یک شب با هم باشیم اونوقت دیگه هیچ کی نمی تونه مانع ما بشه ولی خواهر من با حرف قانعش می کنه که من خودم قضیه رو با خانواده خودم و شما مطرح می کنم
هفته بعدش یعنی زمان وقوع باز هم همدیگر رو می بینند باز هم خواهرم شروع می کنه به منطقی گفتن و قانعش کردن این دفعه پسره دست می زاره رو احساساتش و می گه اگه با من نیای خود کشی می کنم و از این حرفا و گولش می زنه
خواهر من هم می گه اگه با تو اومدم خودکشی می کنم و باهاش میرنن تهران و وقتی صبح می رسن تهران می گه که سرم درد می کنه و پسره می ره براش استامینفون می گره اونم یه بسته رو کامل می خوره و حالش بد می شه اولش خوب بوده بعد تاکسی دربست می کنه می برتش مسافرخونه اونجا هم بی در و پسکر می گه برید تاق اونم حالش بد بوده و عقلش هم نمی رسیده درست چی کار کنه فقط به فکر خود کشی بوده خلاصه میبرتش دکتر ولی دکتره ازش نمی پرسه چته مشکلت چیه فقط معاینه می کنه و دو تا سوزن می نویسه اونم روش نمی شده بگه منو با خودش اورده دوباره برش می گردونه تو مسافرخونه و تلفن و هر چی بوده ازش می گیره این چند روزه هم همش گریه می کرده که بزار من برم نزار بدتر از این بشه و اینا پپسره هم می گفته اگه با هم باشیم خانواده ها رضایت می دن که با هم ازدواج کنیم خلاصه سه چهار روز می گذره خواهرم که دیگه روش نمی شده به خونه زنگ بزنه و چیزی بگه مجبور پیش اون مونده بوده و ففقط به خود کشی فکر می کرده نه به چیز دیگه خلاصه تا روز قبل از برگشتن پسره صبح حرفای هر روز رو تکرار می کنه و این دفعه میاد که کار نکبش رو انجام بده دوباره اون گریه می کنه و به التماس می افته ولی اون دیگه حالیش نیوده و به زور کار کثیفش رو می کنه و بعدش هم می گه بلند شو بریم خونه بعدم می برتش تو شهر خودشون بعدم به مادرش زنگ می زنه و مادرش میاد می گه اطلاعات دنبالتونه و برو خونتون بعدم می زارتش تو اتوبوس که بیا خونه بعدم به ما زنگ می زنه که برید دنبالش بعدم که بابام اینا اوردنش خونه روز اول کاریش نداشتن روز بعد دیگه از بس تو این چند روز عقده کرده بودن عقدشون رو سر اون خالی می کنن ولی خوب خدا رو شکر الان با کمک شما همه حرفا رو گفت ولی با یه بازپرس که هم خدمتی خودم بوده مشورت کردم می گه که صد در صد دو طرف مقصر هستند و هیچ کاریش نمی شه کرد بهتره ابرو برات مهمه نزارید وضع رو کسی بفهمه یا باید با هم عروسی کنند که این گزینه محال هستش
در ضمن اینده رو پیش روش گذاشتیم تقریبا فهمیده که اگه با اون باشه چه اینده ای در انتظارش هست حالا نمی دونم داره تظاهر می کنه یا واقعیت هست این رو می خوام از شما بپرسم
و اینکه باید با پسره چی کار کرد که قصر در نره و فکر نکنه که ما پخمه هستیم و به فکر دوباره ارتباط با خواهرم نباشه و چی کار با خواهرم کنیم که به فکر اون نیفته
و نظر شما درباره شکایت چیه و عواقب اون
برای اینکه این مشکل دیگه یش نیاد باید چه کرد ؟
این چند روز هم همش دنبال مشاوره و این حرفا بودیم با وکلی و این چزا وقت نشد ببریمش مشاوره ولی حتما در دستور کار هست معاینه پزشکی هم داره انجا می شه تا جواب بدن و موضوع پیگیری بشه
بازم تشکر می کنم از اعضای واقعا صمیمی و خوب که مشکل من رو مشکل خودشون دونیتند و همکاری کردند ان شا الله با کمک و مشاوره شما دوستان بتونیم به روزای خوب قبلا برش گردونیم
-
سلام دوست عزيز
در حفظ آبرو زگوهر سختر باش كه اين آب رفته باز نيايد به جوي خويش
همانطور كه خودتان مرقوم فرموده ايد با يه بازپرس صحبت كرده ايد و اون هم به شما گفته كه اگر بخواهيد موضوع را از لحاظ قضايي پيگيري نماييد اول اينكه چون پرونده كيفري است شما ميبايست در محل وقوع جرم شكايت طرح نمائيد و آن مستلزم رفتن به آن شهرستان و كلي پيگيري است در ضمن خواهر شما هم از نظر قانون مجرم است و همانطور كه در پست قبلي هم براي شما نوشتم دادگاه نهايتا آن پسر را محكوم به ازدواج با خواهر شما ميكند و از باب رابطه نامشروع به استناد ماده 88 قانون مجازات اسلامي هر كدوم(هم فاعل و هم مفعول را 100 ضربه تازيانه)ميزنند پس منطقي ترين كار اين است كه آبروي خودتان و خواهرتان را نبريد و مشكل پيش آمده را درون خانواده خودتان حل و فصل كنيد و حتي اجازه ندهيد كه نزديكترين اشناهاي شما متوجه شوند با خواهرتان سعي كنيد از در مشاوره وارد شويد و اطمينان او را جلب كنيد تا بتواند راحتتر با شما ارتباط برقرار كند و مشكلاتش را عنوان نمايد و در مورد اون پسر در حال حاضر بهترين گزينه گذشت است هر اقدام شما عليه آن دودش به چشم خودتان ميرود و در مورد خواهرتان با مراجعه به يك متخصص زنان و زايمان مشكل وي قابل حل است ...موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kolbeh
همانطور كه خودتان مرقوم فرموده ايد با يه بازپرس صحبت كرده ايد و اون هم به شما گفته كه اگر بخواهيد موضوع را از لحاظ قضايي پيگيري نماييد اول اينكه چون پرونده كيفري است شما ميبايست در محل وقوع جرم شكايت طرح نمائيد و آن مستلزم رفتن به آن شهرستان و كلي پيگيري است در ضمن خواهر شما هم از نظر قانون مجرم است و .....
گمان نمی کنم این دلائل برای صرف نظرکردن از طرح شکایت درست باشد . گویی به واسطه پر درد سر بودن و پر هزینه بودن و وسط بودن پای این دختر خانم و... قید شکایت را باید زد . این طرز تفکر را نمی توانم بفهمم .
این دختر خانم هم باید بفهمد اشتباهاتش چه مشکلاتی را برای وی و خانواده اش می تواند به بار بیاور د که آورده . گمان نمی کنم پدر و مادر این خانواده کم سن و سال باشند . یعنی ما هر وقت گلومیان پیش کسی گیر کرد از این بازیها در بیاوریم و خانواده را به فشار بیندازیم و در نهایت به کشتن( سکته ) بدهیم ؟!
. البته ضمن اینکه این دختر خانم تاکید می کنم باید از حمایتهای پزشکی و خانودگی برخوردار شود ولی یک بعد قضیه هم رویارویی با واقعیت و قانون است . اما حمایت پزشکی که سرجای خودش محفوظ است اما حمایت خانواده در جایی دیگر معنا می یابد مثلا قبل از وقوع این ماجرا و یا همگامی با حمایت پزشکی و قضایی و...
و گمان نمی کنم راه حل در پاک کردن صورت مسئله باشد . شما مسئله را همانجور باید حل کنید که طرح شده و حذف یک قسمت از صورت مسئله قطعا شما را به پاسخ درست نمی رساند .
در تمام مراحل هم این خانم باید بداند که اگر شما چنین کاری را انجام می دهید به واقع برای شان و شخصیت این خانم است و ارزشی که برای وجود و روح و روان وی قائل هستید .
به همه ی جوانب توجه کنید .
ما ایرانی ها وقتی با چنین مسئله ای رو به ر و می شویم برای حفظ آبرو از طرح شکایت وحشت داریم و هزار دلیل و اما و اگر برای صرف نظر از آن می تراشیم . به نظرم این کار درست نیست . اتفاق مهمی که افتاده در اولین گام فرار این دختر خانم از خانه است و مسائل بعدی از این مسئله سرچشمه گرفته . چرا فکر می کنید به تکرار این خانم از خانه فرار نخواهد کرد ؟! چه با این آقا و چه با مرد دیگری ؟!
-
[align=justify]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط satshop
و اینکه باید با پسره چی کار کرد که قصر در نره و فکر نکنه که ما پخمه هستیم و به فکر دوباره ارتباط با خواهرم نباشه و چی کار با خواهرم کنیم که به فکر اون نیفته
...
برای اینکه این مشکل دیگه یش نیاد باید چه کرد ؟
سلام :72:
بهترین راهکار برای جلوگیری از تکرار این ماجرا، کار کردن روی خواهرتون و تصحیح روابطتونه.
اینها با هم این تصمیم رو گرفته اند هرچند پیشنهاد از طرف پسره بوده، ولی خواهرتون در نهایت رضایت داده که باهاش بره. بقیه اتفاقات هم پیرو همون اشتباه اولیه رخ داده اند بنابراین شما روی 50 درصدی تمرکز کنید که تحت کنترل خودتونه. یعنی خواهرتون. مطمئن باشید که اگه خواهرتون "نخواد"، اسیر وسوسه کسی نخواهد شد.
و در این بین مشاوره نقش حیاتی و تعیین کننده ای داره. که باید خیلی براش صرف وقت و انرژی کنید. ریشه این اتفاق رو خشک کنید و با برقراری ارتباط صمیمی احتمال اینکه در آینده کسی غیر از شما رو طرف مشورتش قرار بده، از بین ببرید تا قدرت پیشگیری به موقع از این حوادث رو داشته باشید.
از اون طرف با خونواده اون پسر هم تماس بگیرید. ببینید چطور می تونید خونواده ش رو وادار به تنبیهش کنید. مثلا اگه دیدید با این ازدواج موافق نیستند، اینطور وانمود کنید که شکایت خواهید کرد و باید این ازدواج سر بگیره تا برای مدتی مضطرب بشن و حال پسرشون رو بگیرن. یا اگه اشخاص منطقی ای بودند، طور دیگری باهاشون تا کنید. خلاصه ببینید چطور می تونید از طریق خونواده ش براش سد بگذارید.
-
سلام
با نظر آنی عزیز موافقم
ببینید با سیری که خواهرتون بیان کرده این پسر حتی به نوعی ایشان را حبس کرده ، امکانات تماس را از اون دور کرده ، خواهرتون سه روز هم در مقابل اون مقاومت کرده ، و حتی اقدام به خودکشی وی یعنی عدم تمایل به این کار ، اینها همه جرم پسر رو بیشتر می کنه ، ضمن اینکه پسر قبلاً اقدام به برداشتن پول از برادرش می کنه ، یعنی سابقه ای برای خودش پیدا کرده ، و رفتار و روند و عملکردش مصداق بزهکاریه که ریشه یابی قضایی این را ثابت خواهد کرد و از اونجا که بزهکار مخرب به حال جامعه است در این صورت موضوع جرم عمومی هم پیش میآید و مدعی العموم پیدا می کند . اون پسر هم بنا به اطلاعاتی که از خواهرتون راجع به خانواده به دست آورده ، دریافته که شما ضعیف عمل می کنید که هم جرآت کرده سر راه خواهرتون دوباره سبز بشه و این کار رو بکنه هم میدونسته برای حفظ آبرو اقدامی بر علیه او نخواهید کرد .
شما اگر همون دفعه اول به جای اعتماد و عدم مراقبت دقیق از خواهرتون وی را تحت مشاوره قرار می دادید تا هم از فکر اون خارج بشه هم خلاء هایی که باعث میشه این آدم را بپذیره پیدا کنید و پوشش دهید و مهارت آموزی شود که در مقابلش محکم بایستد ، فقط به امید از فکر اون خارج شده بهش اعتماد نمی کردید الآن این اتفقات پیش نمیآمده بود .
در هر حال آن غفلت این عواقب را هم به دنبال داشته .
هر چه زودتر نزد مشاور ببریدش تا وضعیت روحیش رو بهتر کنید . و در مورد مسائل قضایی با یک وکیل مشورت کنید . و نگذارید یک آدم بزهکار در این اجتماع رها باشه و چنین بلایی را سر دیگران هم بیاره ، اگر همه ما در مقابل اجتماعمان خود را مسئول بدونیم و برای حفظ سلامتش بکوشیم و بی تفاوت نباشیم که به ما چه من فقط به فکر خودم باشم و آبرویم ، این بلاها دامنگیرمان نخواهد شد .
خلاصه این که :
اولین کار نزد مشاور بردن خواهرتونه ، بعد نزد پزشک زنان و در این بین با یک وکیل هم مشورت کنید .
-
سلام
به نظرم باید از این اقا حتما حتما شکایت کنید همانطور که بقیه بچه ها گفتن
ایشون از بچگی خواهرتون استفاده کرده و اونو اغفال کرده باید ازش شکایت بشه تا دیگه جرات نکنه این رفتار و ادامه بده
من اگه جای شما بودم همون بار اولی که این آقا مزاحمت ایجاد کرده و پیشنهاد فرار به خواهرتون داده بود اقدام به شکایت می کردم
اگه اون بار شکایت می گردین الان خواهرتون فریب نخورده بود پس نزارید یکبا دیگه از این مهلکه فرار کنه و یه فاجعه ی دیگه به بار بیاد
تنها کاری که باید بکنید اینه که خواهرتونو از این بحران روحی نجات بدین خیلی راحت بهش بگین بخاطر اتفاقی که براش افتاده اصلا مجبور نیست که با اون آدم ازدواج کنه
سعی کنید طوری برخورد کنید که فکر نکنه همه چیزشو باخته این تنها راهیه که می تونه مشکلی که براش پیش اومده رو قبول کنه
به هیچ وجه راضی به این ازدواج نشین
مشاور برای خواهرتون الزامی است
-
سلام آني عزيز
آيا شما فكر ميكنيد با شكايت مسئله حل ميشود؟فكر ميكنيد دادگاه آن فرد خاطي را اعدام ميكند؟براي آگاهي شما بنده به ماده 88 قانون مجازات اسلامي كه اشعار ميدارد:هرگاه مردي اقدام به زنا نمايد و شرايط احصان را نداشته باشد به 100 ضربه شلاق محكوم ميگردد. پس توجه بفرمائيد اگر خانواده اين دختر اقدام به شكايت نمايند از نظر قانون فعل اين خانم عمل مجرمانه است و هر حكمي كه به آن پسر بدهند در مورد اين خانم نيز صدق ميكند اينكه آين دو نفر اشتباه كرده اند هيچ شك و ترديدي نيست و اينكه سلامت جامعه را زير سوال برده اند من هم با شما هم نظر هستم اما ما در مقام قاضي نمي خواهيم با موضوع برخورد كنيم بلكه قصد حل مسئله را به نحو مسالمت آميزتري داريم چرا ما هميشه در جرائم بجاي اينكه بدنبال علت باشيم بدنبال معلول ميگرديم و سعي در فرافكني داريم!چرا علت فرار را برزسي نمي كنيم و فقط به دنبال تنبيه فرد خاطي هستيم آيا ميدانيد اگر پاي اين دختر به محاكم قضايي و نيروي انتظامي كشيده شود اين دختر ديگر هيچ آبرويي براي او و خانواده اش باقي نخواهد ماند چرا نصح صريح قرآن است كه براي قتل سه شاهد و براي زنا چهار شاهد نياز ميباشد براي اينكه آبروي افراد حفظ شود و ما در اين تالار قصد رسيدگي به جرائم را نداريم بلكه ميخواهيم به فردي كه اشتباه كرده و الان به اشتباه خود پي برده كمك كنيم آيا شما فكر ميكنيد اگر دادگاه اين دو نفر را مجبور به ازدواج كند نتيجه ايي جزء طلاق زود هنگام چيزي را در پي خواهد داشت و اگر آبروي اين دختر در نزد آشنا و فاميل ريخته شود فكر نميكنيد شايد زمينه خودكشي را براي او فراهم كرده ايم پس تعصبت بي مورد را كنار بگذاريم و واقع بينانه تر با موضوع برخورد نماييم و همانطور كه يكي از اعضاي تالار پيشنهاد داده اند با خانواده آن پسر تماس گرفته شود تا خانواده او را تنبيه كند و در مورد اين دختر خانم هم بايستي خانواده اش وي را از مشكلي كه براي خودش و خانواده اش و آينده اش بوجود آورده آگاه كنند يادمان باشد هميشه پيشگيري مقدم بر درمان است و دستور عقل مقدم بر دستور احساس و همه نيت ما برگرداندن آرامش به خانواده است نه ملتهب كردن فضاي خانه....موفق باشي
-
جناب kolbe
حرف شما کاملا درسته اما آیا به نظرتون اگه این پسر توسط هیچ قانونی محاکمه نشه نمی تونه برای دختران دیگه یا حتی خوده این دختر خانم دوباره خطرناک باشه؟؟؟؟
-
احتمالات و ترس از آبرو ؟!
پس در مراحل زندگی ما به دلیل ترسهایمان قدم از قدم بر نداریم . عزیزم افراد جامعه باید تاوان اشتباه خود را بدهند .
من به واسطه ی ترسهایم و مخصوصا آن آبرویی که شما از آن حرف می زنید خود را مقید به دوری از قانون نمی کنم . پس قانون چکاره است ؟! شاید به لحاظ تزئین باید از آن بهره گرفت تا اتفاق بدتری بیفتد بعد در سر خودمان بکوبیم که ای کاش قدم اول را درست بر می داشتیم و با قوانین جاری مملکت که وظیفه حفظ و امنیت دارد آشتی کنیم .
چرا ما با قوانین به لحاظ حفظ آبرو قهر هستیم و وقتی کار از کار گذشت باید قانون خودش با پای خودش بیاید سراغ ما تا یادمان باشد که مملکت بی حساب و کتاب اداره نمی شود هر چند که قوانین در بسیاری از موارد ناقص هم هست .
اما بنده به لحاظ روانی این گونه آسوده تر هستم که مراجعی هست که ا ز حقوق من به عنوان یک فرد دفاع می کند و به دلیل حفظ آبرو هم حاضر نیستم از آن صرف نظر کنم .
آبرو کجاست ؟! آن را تعریف کنید ؟! ما که خودمان می دانیم چه اتفاقی افتاده پس چرا کلاه شرعی سر خود بگذاریم و از حق و حقوق خود دفاع نکنیم .
-
[align=justify]دوستان ما می تونیم در تاپیک دیگری ماده 88 قانون مجازات اسلامی و تاثیرش رو بر خانواده ها و اینکه شخصی که می بینه دخترش رو صد ضربه شلاق می زنند یا به ازدواج مجبورش می کنند، از خیر مجازات طرف مقابل هم می گذره و ... رو بررسی کنیم.
اینجا قرار نیست ما مشکلات جامعه و رهایی بزهکارها و خطر برای دختران دیگر و ... رو حل کنیم یا خواهر این دوستمون رو درس عبرت سایرین قرار بدیم. این تاپیک مختص به مسئله satshop ه، پس پیشنهاد می کنم روی "وضعیت خواهر ایشون"، و خیر و صلاح خونواده شون تمرکز کنیم.
به سهم خودم از همکاریتون متشکرم. :72:[/align]
-
سارا جان
هر شلاقی خریدنی است و شما با پول می توانید از این دختر هم مراقبت کنید و گمان نمی کنم این برادر دلسوز هر چه آگاهی شان نسبت به مسائل جاری در جامعه و خواهرشان بیشتر باشد به ضررشان شود و گمانم هم بر این نیست که از بحث خارج شده ایم .
در ضمن به این نکته توجه داشته باش که احکام صادره از طرف قوه قضائیه همه راههای سبک شدن حکم را دارد که کافی است با یک وکیل در ارتباط باشند .
یادت باشد که یک بعد مسائل روانی و خانوادگی این دختر خانم ماجرایی است که اتفاق افتاده است و بعد دیگر هم مسائل قضایی و اجتماعی آن است که نمی شود مسئله را از هم تفکیک کرد .
این یک دوستی ساده دختر و پسر نبوده که من و تو هشدارهای لازم را بدهیم و از مسئله به راحتی گذر کنیم و... یقین با من هم عقیده هستی که این رفاقت عواقبی داشته که اهمیت آن را بیشتر می کند و طبیعتا به شاخه های دیگر وصل و مرتبط می شود که نمی توان با توجه به مشگلات جاری اجتماعی و فردی از آن به سادگی عبور کرد .
به هر حال بابت تذکرت تشکر می کنم.
در ضمن قصد من از اشاره به مسائل اجتماعی گلستان کردن مملکت نیست و تنها اشاره به وضعیت موجود این خانواده دارم که جزیی از همین جامعه و افراد آن هستند .
-
سلام آني عزيز
من هم مثل شما به فكر سلامت جامعه ام هستم و قصد من قهر با قانون نيست در حال حاضر اين موضوع فقط درون اعضاي درجه يك اين خانواده است و اگر آنرا به مراجع قضايي بكشانند ديگر اين بحث نقل دهان آن شهر ميشود آيا به نظر شما براي هر اشتباهي ميبايست اشد مجازات را در نظر گرفت؟درسته كه اين رابطه يك رابطه دوست پسر و دوست دختري نبوده و متاسفانه موضوع خيلي پيشتر از اين كارها پيش رفته اما شما سن اين دختر خانم را هم در نظر بگيريد اين دختر در عنفوان جواني است و آن پسر با تدليس او را به اين دام كشانده البته از نظر قانون اين دليلي براي تبرئه او نمي باشد و همانطور كه فلو ساراي محترم اشاره كرده اند ما قصد نداريم اين دختر خانم را تنبيه كنيم تا نصب العين ديگران شود ماها قصد راهنمايي برادر اين خانم را داريم و اينكه مشكل را چكونه حل كند و اما آني جان هر شلاقي قابل خريدن نيست و آن بستگي به نظر قاضي رسيدگي كننده به پرونده را دارد كه آيا تبصره 2 از ماده 22 قانون مجازات اسلام را در راي خود اشاره داشته باشد و اعمال كند يا نه و ممكن است وقتي پرونده وارد سير قضايي شود براي فرد متهم مجازات جرمي صادر شود پس هر شلاقي قابا خريد نيست و مشكل خواهر اين دوست عزيزمان با يك (هايمنوپلاستي)قابل حل است و هيچ مشكلي آينده اش را از نظر ازدواج تهديد نمكند در حال حاضر بيشترين نياز اين خانم و خانواده اش آرامش رواني است كه فكر نميكنم با رفتن به نيروي انتظامي و دادگستري اين، مهم عملي شود و اما در مورد آن پسر دنيا دار مكافات است شايد اين خانواده بخاطر آبروي خودشان شكايت نكنند ولي بلاخره اين فرد و امثال اين فرد تقاص عملشان را خواهند داد همانطور كه خداوند در سوره حج آيه 24 ميفرميد:اي پيامبر مردم به مسخره از تو ميخواهند كه ما عذابمان را نازل كنيم ولي نميدانند كه هر قرن شما در نزد ما يك روز است و وعده خدا تخلف ناپذير است.
از مكافات عمل غافل نشو گندم از گندم برويد جو زجو
آنقدر گرم است بازار مكافات عمل گر بدقت بنگري هر روز، روز محشر است
در پايان از فيلو ساراي محترم بخاطر تذكر بجايش تشكر ميكنم:72:
-
کلبه محترم
متاسفانه به هیچ عنوان با نوع تفکر شما که بسیار هم به آن احترام می گذارم هماهنگ نیستم .
و به دار مکافات هم آنچنان که شما به آن اعتقاد دارید بنده باوری ندارم و با فکر کردن به این موضوع هم دلم خنک نمی شود!
به هر حال کانون اصلاح تربیت فکر می کنم یکی از شاخه هایی است که نظام قضایی برای افراد کم سن و سال به آن فکر کرده هر چند که مورد این خانم در آن نمی گنجد اما با توجه به اینکه به کم بودن سن این خانم اشاره فرمودید به عنوان مثال عرض کردم .
باز هم از شما و سارا تشکر می کنم و سکوت اختیار می کنم تا سایرین در بحث شرکت کنند و بند ه استفاده کنم.
-
سلام آني عزيز
من فقط يك جمله را ميخواهم به شما عرض كنم براي اطلاعات بيشتر خودتان آن كانون اصلاح و پرورشي را كه در ذهن شما هست در عمل نيست و متاسفانه بايد به عرض تان برسانم آنجايي دانشگاهي است كه افراد كم تجربه را به آنجا ميبرند تا پس از اتمام مدت محكوميتشان يه دزد حرفه ايي به تمام معنا از آن ساخته شود و اين نظر شخصي حقير نيست بلكه نظر جامعه شناساني است كه در اين مورد دست به تحقيق زده اند بعضي از مسائل واقعيتهاي جامعه هست كه ما بايد آنها را بپذيريم هر چند خيلي تلخ و ناگوار باشند...موفق باشي:72:
-
کلبه عزیز
آیا این آقا راحت هر کار دلش خواست بکنه و مردم از ترس آبرو کاری نکنند بهتره یا این که حداقل در گیر و دار آمد ورفت های دادگاه و بازداشت و همون شلاق قرار بگیره بهتره و زهر چشمی هست براش ، کدامیک ؟؟
ولو حداقل اذیت و مجازاتی هم باشه براش خیلی خوبه .
ضمنناً اینگونه قضاوت نکنید که این خانم عمل مجرمانه انجام داده ، ایشان مصداق مورد اغفال قرار گرفته ها هست و شما بروید و ببینید که با مغفول واقع شده ها چگونه برخورد میشه ، شما به گونه ای بیان می کنید که گویی هر دوی اینها در یک کفه ترازو قرار می گیرند .
سابقه این پسر و قصد دزدی از برادرش و قطعاً در پیگیریها و کنترل سیستم کامپیوتریش خطاهای دیگر وی هم آشکار خواهد شد ، به احتمال قوی وی را یا بزهکار معرفی خواهد کرد یا خلاف کار حرفه ای در این زمینه ، کافیه با این اقدام در معرض تحقیقات قضایی قرار بگیره ، اونوقت این برادر محترم برای ما خواهد گفت که چه گند کاریهای دیگه ای از این آقا آشکار شده .
بنده هم با نوع توصیه و نگاه شما و دوری از پیگیریهای قانونی مشکل دارم .
نظرم اینه که برادر عزیز این خانم آسیب دیده ، حتماً حضوری با یک وکیل مشورت کنند و ریز ماجرا را هم از همون ابتدا بیان کنند ، و پیش بینی نتیجه اقدام قضایی را از این وکیل جویا شوند ، در صورتی که ضررش برای خواهرشان بیشتر از نفعش بود ، این راه را در پیش نگیرند ، و اگر برعکس بود ، آنوقت مسئولند هم در قبال خواهرشان که اقدام جدی علیه اون پسر تمدید روحیه اش خواهد کرد و هم مسئولیند در مقابل جامعه .
توجه کنید که اگر این پسر راحت باشد بعید نیست دوباره اقدامی کند و از طرفی اگر با مشاوره خواهر شما روحیه اش را به دست بیاورد ، اما همیشه راحت در رفتن این آقا ، گره روحی وی خواهد بود ، و دردی که همراهش خواهد بود و.... اما اگر برخوردی با او شود ، به آرامش وی کمک می شود که هر وقت یادش بیاید لاقل از این که برخورد باهاش شده آرام می شود .
-
باسلام : چون در محیطی هستم که چنین مواردی زیاداست پس این توصیه ها را در حد وسع خود عمل کنید
1- زمان را مدیریت کنید چون در حساس ترین سن بلوغیت است و طی زمان همه چیز را حل می کند.
2- تمامی چیزهایی که یادآور آن شخص باشد از شمار تلفن گرفته و عکس و نوشته ای و .. همه را معدوم کنید و مسیر دیگری را برایش هموار سازید .
3- مشغولیت ذهنش را بیشتر کرده و حتی مسافرت اجباری هم می تواند مشکل گشا باشد.
4-از معلمان سابق در مدارسی که تحصیل کرده و از آنها خاطره خوشی دارد حتما به کمک طلبیده و مشاور فقط آنها باشند!
5- در صورت عدم موفقیت در موراد فوق الذکر مواردی خصوصی می شود ذکر کرد که ذکرش فعلا نیاز نیست
-
سلام فرشته مهربان
درست است كه اين دختر خانم اغفال شده است ولي ايشان خودشان با آزادي كامل به يك شهرستان ديگر سفر كرده اند بهر حال هر دختري ميداند وقتي از شهر و ديار خود بتنهايي و بدون اطلاع خانواده خارج شود هرگونه آسيبي در كمين اوست پس با علم به تمام خطرات آشيانه خود را ترك ميكند آخر كدوم دختر با يه تلفن از يه استان ميرود به يه استان ديگر حال براي اثبات اين موضوع منم با نظر شما موافق هستم برادر ايشان به يه وكيل زبده مراجعه نمايد و كل شرح واقعه را براي او تعريف كند و نظر او را براي آگاهي و كمك بيشتر دوستان در تالار بنويسد اما همانگونه كه برادر ايشان نوشته اند يك بازپرسي از دوستان ايشان است گفته كه خواهر شما هم مجرم است پس در مجرم بودن ايشان شكي نيست از نظر قانون گذار شروع به عمل مجرمنه جرم است حتي اگر آن عمل بپليان نرسد و فرد پشيمان شود نصف آن تنبيهي كه براي آن جرم در قانون پيش بيني شده متوجه وي خواهد بود و فقط از نظر قانون تصميم به جرم،جرم نيست مگر اينكه به فعليت برسد و متاسفانه در مورد اين خانم عمل مجرمانه انجام شده و شايد اغفال و سن پائين او مجازاتش را كمتر كند اما مبرا نمي شود در هر حال منم با نظر شما به رفتن پيش وكيل موافق هستم...موفق باشي
-
با تشکر از اظهار نظر دوستان
با مشورت با یک وکیل و بازپرس که دوستم بود و نظر رییس دادگاه شهر شکایات پیگیری شد و یه اشنای دیگه که رییس منکرات شهر هست قرار شد ماجرا درز پیدا نکنه بیرون یه هیچ عنوان بعدش نامه برای پزشک قانونی داده شد و رییس دادگاه هم تاکید بر پیگیری قضایی ماجرا داشتند که با مشورت با چند تا وکیل ماجرا پیگیری شد
وقت مشاوره خانواده هم برای جلسات دوم و سوم گرفته شده که اجرا بشه ان شا الله که همه چی درست بشه
بازم تشکر بسیار زیاد دارم از همه دوستان عزیزی که همکاری نموده اند
اگه دوستان دیگر هم نظر بدهند ممنون می شم بالاخره نظر دو نفر بهتر از یک نفر هست
منم موارد پیگیری رو به عرض دوستان می رسونم تا ماجرا شفاف تر باشه
-
امیدوارم همه چیز ختم به خیر شود . برادر بهترین راه را انتخاب کردید.منتظر نتایج اقدامات شما هستیم.
-
[align=justify]satshop عزیز،
من هم امیدوارم بهترین راه را انتخاب کرده باشید. مواظب باشید آنقدر تحت تاثیر دادگاه و ... قرار نگیرید که مسائل روحی و تربیتی خواهرتان فراموش شود. مخصوصا حالا که بیش از هرزمان به توجه نیاز داره.
مشاوره رفتن کار آسونیه، اما عمل کردن به توصیه ها به جدیت زیادی نیاز داره. در این مورد پدرو مادرتون رو توجیه کنید که ریشه های این واقعه در خود خونواده ست و مبادا بیشترین تقصیر رو به عهده اون پسر بدونند و در حین شکایت و ... سهم خودشون رو از این سهل انگاری بی اهمیت ببینند و خدای نکرده پس فردا این مسائل با شخص دیگری تکرار بشه!
توجه داشته باشید که حتی اگه دادگاه حق رو به شما بده، بیشترین سهم از انحراف خواهرتون بر عهده خونواده ایشونه. پس این مهم رو در نظر داشته باشید، تا این شکست پل پیروزی خانواده شما باشه. :72:[/align]
-
ای کاش می تونستم با جمله "امیدوارم تصمیمتون درست باشه" خودم رو راضی کنم.
دوست عزیز، لطفا دلایل اینکارتون رو بنویسید. چرا فکر می کنید شکایت به نفعتونه؟
ما امیدواریم که رای دادگاه به نفع شما باشه، "اما این احتمال هم وجود داره که اینطور نباشه". در اینصورت اگه اون پسر شرایطش رو داشته باشه، عقدشون می کنند وگرنه شلاقشون می زنن.
و در هرصورت برای خواهرتون تشکیل پرونده می شه.
هرچی فکر می کنم شما دارید کاری رو انجام می دید که به صلاح خونواده تون و مخصوصا آینده خواهرتون نیست. مطمئنید که اسیر خشم و حس انتقام جویی نشدید؟
برای ترسوندن اون پسر راههای دیگه ای هم هست. هرچند مهمترین مسئله اینه که خواهرتون دیگه اسیر وسوسه هاش نشه. که اگه خواهرتون اشتباه نمی کرد اون پسر زورش نمی رسید اینکار رو بکنه. اون خواهرتون رو ندزدیده، بلکه حتی قصدش رو گفته، که با انجام این عمل خونواده هامون مجبور می شن ما رو عقد کنند. پس خواهرتون خودش انتخاب کرده. و این چیزیه که قاضی بیشتر بهش اهمیت می ده.
مطمئنید که اون وکیلی که باهاش مشورت کردید به فکر حق وکالت نبوده؟
مطمئنید که می خواید این دختر 17 ساله رو به محکمه ببرید؟
دقت کردید که خیلی از ادعاهای خواهرتون رو اون پسر می تونه توی دادگاه انکار کنه؟ ادعا با اثبات برای قاضی فرق می کنه.
چرا سری که درد نمی کنه رو دستمال می بندید؟
لطفا دلایلتون رو کامل بنویسید تا روی موجه بودنشون فکر کنیم. :72:
-
با تشکر از اعضای محترم تالار که دلسوازانه دوست گرامی satshop"" راهنمایی می نمایند :104:
لازم به ذکر است بنا به ضرورت یک نکته را عرض نمایم...::: خواهشمندم افرادی که ""satshop" راهنمایی می نمایند تنها به اصل موضوع بپردازند و مخاطب آنان دوست عزیزمان satshop و خواهرشان باشد....وگرنه اگر توضیحات و راهنمایی ها شامل تایید یا تکذیب نظر دیگری باشد عموما ثابت شده است که بحث از روند اصلی خارج شده و به حاشیه کشانده می شود..
با سپاس فراوان از شما اعضاء دلسوز و فعال تالار :72::72:
-
[align=justify]ضمن تشکر فراوان از نقاب عزیز که حرف دل من رو زدند، آخرین نکاتی که به ذهنم می رسه رو می نویسم و برای مدتی از حضور Satshop عزیز مرخص می شم که مبادا پست هام باعث شلوغی این تاپیک و تاثیر بر تصمیم گیریشون بشه.
دوست عزیزم یک نکته ای که لازمه بهش توجه کنید اینه که خواهر شما الان سعی داره خودش رو پیش شما تبرئه کنه. بنابراین این رو در نظر داشته باش که ممکنه برای توجیه عملش حقایقی رو مخفی کرده باشه. به این شکل شما و ما متقاعد شدیم که اغفال شده، اما ممکنه در حضور قاضی خلافش ثابت بشه. خواهر شما که این همه مسائل رو ازتون مخفی کرد، امکانش هست که حالا هم به دروغ متوسل شده باشه.
به هرحال اون پسر هم ساکت نمی شینه که محکوم بشه. اون هم وکیل می گیره و سعی می کنه خودش رو تبرئه کنه.
از طرفی رفت و آمد به دادگاه احتمالش کمه که لو نره، و حرفتون سر زبونا نیفته! این گذشته از اقداماتیه که ممکنه اون پسر و خونواده ش در جهت ریختن آبروی خونواده شما انجام بدن.
در نهایت اگر باز هم صلاح رو در پیگیری قانونی دیدید، پیشنهاد می کنم عجله نکنید. حداقل 2 هفته صبر کنید و بعد از آرامش نسبی خونواده تون، و گرفتن نظر مشاور، اقدام کنید.
در ضمن از کلیه صفحات این تاپیک پرینت بگیرید و در اختیار خونواده تون قرار بدید. همه راهنمایی ها رو مجددا مطالعه کنید که چیزی رو از دست ندید.
-
سلام
من نظر همه ی دوستان رو خوندم
به نظر من ضربه ی روحی ای که الان به خواهرتون وارد شده خیلی بیشتر از ضربه ی جسمیه ایشونه
من در مورد اینکه شما از اونن آقا شکایت کنید یا نکنید نظری نمی دم چون این مبنی بر نظر خانواده و شرایط اجتماعی شماست که صلاح بدونید این کارو بکیند یا نه فقط اینو می دونم که اون آقا نباید راست راست تو خیابون بچرخه تا بتونه دوباره دامی برای خواهرتون پهن کنه
پس اولین کاری که باید بکنید اینه که خیالتون راحت باشه که اون آقا دیگه به خواهرتون نزدیک نشه
بعدشم تمام سعیتون رو بکنید که اتفاقی که برای خواهرتون افتاده رو بزرگش نکنید درسته که نمی شه به راحتی از این قضیه گذشت ولی اگر این مشکل در ذهن خواهرتون یک فاجعه ی لاینحل جلوه بشه مطمئن باشید که عواقب بعدیش بدتره
-
سلام دوست عزيز
من هم با نظر فيلو سارا كاملا موافق هستم شما خيلي عجولانه تصميم گرفته ايد و موضوع راحت تر قابل حل بود چرا كه همانطور كه خودتان نوشته ايد خواهر شما به اون پسر علاقه دارد و ظاهرا خواهر شما يك عاشق لجباز است گاهي ما عاشق فرد غير مجازي ميشويم فقط به اين دليل كه از او خنجري بسازيم كه به وسيله او به جان خانواده مان بيفتيم و همه را قتل عام كنيم.شما ميدانيد كه اون پسر از لحاظ شغل،امكانات مالي،و خانواده و...در سطح پايين تري از خانواده شما قرار دارند اين پسر بيكار و سرگردان است و براي شروع زندگي مشتركش هيچ اندوخته مالي و علمي ندارد خواهر شما عيبهاي اون پسر را نمي بيند اما شما و پدر و مادرتان عيبهاي او را ميدانيد و به خواهرتان هم گفته ايد اما خواهر شما به اميد تغيرات معجزه آسايي تصميم گرفته با او ازدواج كندتا بتواند كمكش كند كه كار مناسبي پيدا كند،ادامه تحصيل دهد،بعضي از رفتار زشتش را كنار بگذارد و خيلي از تغيرات ضروري ديگر پس اين امكان وجود دارد كه در محضر قاضي نسبت به همديگر ابراز علاقه نمايند و در آن صورت با توجه به مشكل پيش آمده براي خواهرتان ممكن است قاضي راي به ازدواج اين دو نفر دهد و شما و خانواده كاملا با اين امر مخالف هستيد و خواهر شما صغير مميز است قانونگذار افراد صغير را به دو دسته صغير مميز (بالاي 13 سال)و صغير غير مميز(زير 13 سال)تقسيم بندي ميكند و با توجه به اين موضوع و مواردي كه در حين دادرسي پيش خواهد آمد و اين احتمال وجود دارد كه دادگاه راسا اقدام به وكيل تسخيري براي آون پسر نمايد به هر حال بهتر است بيشتر دقت كنيد كه در پايان پشيمان نشويد و احتمال ديگر درز موضوع از خود نيروهاي انتظامي مامور بدرقه زياد است (راز تو اسير توست هر گاه آن را فاش كردي تو اسير آن ميشوي)و در آخر اميدوارم هرچه هست ختم بخير شود...موفق باشيد
-
ممنون از همه دوستان البته نظر من از شکایت بررسی پرونده توسط دادگاه بود چون ما قبل از اومدن خواهرم شکایت کرده بودیم از اون پسره و باید اجرا یه جایی ختم می شد چون پرونده قبلا تشکیل شده بود فعلا پرونده این موضوع رو مختومه کردیم تا بیشتر فکر کنیم و بررسی های بعدی رو انجام بدیم منم دارم نهایت سعیم رو می کنم تا تمام خانواده رو متقاعد کنم که مشکل رو از زاه های دیگری هم می شود حل کرد ولی خودتون فکرشو بکنید اونا پدر و مادر و خواهر بیشتر روی پیگیری اسرار دارند ولی خود من اصلا این موضوع رو نمی پسندم چون خودم عقلانی فکر می کنم نه از روی احساسات
فعلا هم دارم به شدت روی خواهرم و مادر و پد رکار می کنم تا از کارشون صرف نظر کنند
فقط اینجا دوستان بگید که چی کار کنیم که اون پسر ادب بشه و دیگه سراغ خواهرم نیاد و شرش از سر خانواده ما کم بشه
و دیه اینکه چه شرایطی رو در نظر بگیریم که خواهرم دیگه سراغ اون نره
ممنون از همه تلاشها و همکاریهای دوستان که صمیمانه مشکل من رو مشکل خودشون می دونند
-
سلام
امیدورام هم شما و هم پدر و مادر و خواهرتون اول به یک آرامش نسبی برسین تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید
برادر خوبم شما با تمام فشارهایی که روتون هست باید در ایجاد این آرامش کمک کنید اول از همه باید آسیب روحیه که به خوارهتون وارد شما درمان بشه و این قضیه احتیاج به زمان داره شاید ایشون باید نزدیک به یکسال با یک مشاور خوب در ارتباط باشه تا بتونه به حالت عادی برگردهه و خودشو قبول کنه
در مورد پدر و مادرتونم باید ازشون بخوایین تمام تلاششون این باشه که دخترشونو از این بحران روحی نجات بدن
شاید اگر بیشتر روی خواهرتون تمرکز کنید نتیجه بهتری بگیرید چون اینجوری خودش دیگه به آدم های کثیفی مثل این آقا اجازه نزدیک شدن نمی ده
:72:
-
سلام دوست عزيز
همانطور كه قبلا هم در پست هايم برايتان نوشتم مشكل خواهر شما از درون خانه است پس بايد علت اينكه خواهر شما با اين سن كم دچار يك چنين مشكلي شده را بررسي نماييد يك اشتباه بزرگ ما اين است كه هميشه انتظار داريم خواهران و دختران ما را ديگران راهنمايي نمايند و ما از وظيفه اصلي خود به دلايل واهي شانه خالي ميكنيم اگر شما يا پدرتان يا يكي از اعضاي خانواده با خواهر شما دوست بود دوستي به مفهوم اخص كلمه و او را از دامهايي كه در بيرون از خانه او را تهديد ميكند آگاه ميكرد هرگز به اولين فردي كه سر راهش سبز ميشد يا پيشنهاد دوستي ميداد دوست نميشد خواهر شما به علت عدم توجه به نيازهاي رواني او دچار مشكل شده است به ندرت ميتوان شخصي را يافت كه بدون خانواده بتواند دوام بياورد و از شخصيت سالم و تندرستي برخوردار باشد نياز تعلق يكي از مهمترين و اساسي ترين نيازهاي روحي ميباشد خيلي از لغزشها در اثر بي توجهي و محبت خانواده،به خصوص مادر به وجود مي آيد محروميت از توجه،مهرو محبت،ضربه هاي عاطفي جبران ناپذيري به انسان وارد ميكندتجربه ثابت كرده توجه و مهر و محبت تاثير مستقيم در هوش و پرورش كودكان دارد و افرادي كه اين نيازشان برآورده شده باشد داراي شخصيتي محكم و اعتماد به نفس بالايي هستند و ميتوانند از موقعيتهاي زندگي به خوبي استفاده كنند از تمام مواهب زندگي لذت ميبرند و از عهده مشكلات به راحتي بر مي آيند و براي خودشان و اطرافيانشان فردي مشكل ساز نيستند راه را از چاه،خوب را از بد تشخيص ميدهند منطق و اسدلاشان انساني است با وجود اين تنها توصيه اي كه به شما و پدر و مادرتان دارم اين است:توجه و محبت نه مخارجي در بر دارد و نه مالياتي به آن تعلق ميگيرد نان را از فرزندخود دريغ كنيد اما توجه و محبت را هرگز.و اما براي اينكه آن پسر ديگر مزاحم خانواده شما نشود او را تهديد كنيد كه اگر بار ديگر مزاحم خانواده ما بشوي خودمان تو را تنبيه ميكنيم و كاري به قانون نداريم و يا موضوع را با بزرگترهاي او در ميان بگذاريد و تاكيد كنيد كه اگر باري ديگر پسر شما براي خانواده ما مشكل ساز شود هر جه ديديد ديگر جاي گله ايي ندارد و از آنه بخواهيد تا جلوي بچه خود را بگيرند....موفق باشي
-
شما مطمئن هستي كه خواهرت واقعيت رو تعريف كرده؟يا حداقل مطمئن هستي كه همه چي رو گفته؟ميدونيد چيه؟من فكر ميكنم اين مسئله اونطوري كه خواهرتون گفته نيست چون ايشون با ميل واراده خودشون براي بار اول با اين آقا دوست شدن،به ميل و اراده خودشون براي بار دوم بعد از اون اتفاق دوباره با اين آقا ارتباط برقرار كردن واينبار بازهم با ميل خودشون راه افتادن رفتن يه شهر ديگه،مسافرخونه گرفتن و....اين اتفاق شايد بدترين اتفاقي نباشه كه براي كسي ممكنه بيفته اما دست كمي از بدترين هم نداره.اينكه خواهر آدم،جگرگوشه آدم بلند شه با يه پسر غريبه....واينكه يه پسر بي سر و پا سه چهار روز از خواهرت سوء استفاده كنه،بيچارش كنه وحالا هم در كمال آرامش برگشته توي خونش،داره شام ونهارشو ميخوره زندگيشو ميكنه وكسي هم نيست حساب كاري رو كه كرده ازش پس بگيره اتفاق كمي نيست.من كه هيچ نسبتي با اون خانم ندارم دلم ميخاست ميرفتم حساب پسره رو كف دستش ميذاشتم چه برسه به خانوادش.درهر حال اتفاقيه كه افتاده ومن معتقدم هردوي اونها بايد تنبيه بشن.خواهر شما هم بايد تنبيه بشه منظورم اين نيست كه كتكش بزنيد اون بايد بفهمه چه كاري كرده.ميدونيد دلم براي دخترايي كه مورد تجاوز قرار ميگيرن خيلي ميسوزه مثلا اونهاييكه سوار يه ماشين ميشن كه به خونشون برگردن يا سركارشون برن اما يه آدم از خدا بيخبر بي همه چيز ميبردشون يه جايي وچون دختر بيچاره دفاعي از خودش نداره كه بكنه بهش تجاوز ميكنه.آره اينجور دخترا هستند كه مورد ظلم كثيفي واقع ميشن وجاي تاسف ودلسوزي دارند اما اين خانم نه.وقتي ميگيد پسره بهش گفته اگه اينكارو بكنيم خانواده هامون ميذارن باهم عروسي كنيم يعني اينكه خواهر شما هم به اينكار بي ميل نبودن ممكنه بعضيها بگن همينكه اين اتفاق براش افتاده براي تنبيهش كافيه اما واقعا اين موضوع با موضوع دخترهاييكه مورد تجاوز واقع ميشن تفاوت داره اين تنبيه نيست خواسته خودش بوده....شما ميتونين با صرفنظر كردن از شكايتتون خيلي راحت همه چيو فراموش كنين.نه اون پسر ككش ميگزه نه خواهر شما اما مطمئن باشين اينطوري خواهرتون يا دوباره ميره طرف اون آدم يا جذب يه بي سر وپاي ديگه ميشه.اون آقا هم بهمين ترتيب.
-
همه ی پستها رو خوندم.تنها راهی که باعث میشه این پسره تنه شه فقط شکایت قانونیه.واقعا تعجب میکنم چرا تا الان این پسره ی کثیف داره آزاد میگرده.این اجازه رو بهش ندین.
-
دو شنبه ۱۳ مهر ۱۳۸۸, ۱۲:۴۹ عصر
به تاریخ اخرین پست توجه کنین دوست عزیز
فکر کنم بعد از دو سال پسر دیگه ازاد نمیگرده
-
:311:راست میگین.من کلی حرص خوردم.چرا نتیجه رو ننوشتن که چی شده؟با این راهنمایی هایی که یکسری از اعضاء کردند من فکر میکنم هنوز پسره داره آزاد میگرده و به ریش همه میخنده.