-
1 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
«خیانت همسر یا خیانت به همسر : تعریف خیانت زناشویی»
متاسفانه عبارت « خیانت همسر » روز به روز قبخ خود را بیشتر از دست داده و موجب درد و رنج خانواه های زیادی شده است.
مراجعین زیادی با این مشکل روبرو بوده و از ما در مورد خیانت همسرانشان سئوال می کنند. لذا بر آن شدیم طی مقالاتی به بررسی و تحلیل «خيانت به همسر» بپردازیم.
در این سلسله مقالات سعی داریم تا:
به علل، نشانه ها، تشدید کننده ها، تضعیف کننده ها، بسترها و زمینه ها، کنترل کننده ها، راههای پیشگیری و درمان « خيانت همسر » را مورد بررسی قرار دهیم.
بنابراین در این تاپیک قصد داریم به کمک هم تعریفی قابل قبول در مورد « خیانت همسر» ارائه دهیم تا بر اساس این تعریف مشترک بتدریج به واکاوی و برخورد با این پدیده بپردازیم.
لطفا دوستان سعی کنید نکات ذیل را رعایت کنند:
- سعی کنید بطور خیلی خلاصه فقط در چند خط خیانت همسر را با ذکر مثال از دیدگاه خود تعریف کنید.
- به هیچ وجه از عبارتهای احساسی ، تند و اهانت آمیز استفاده نکنید. چون این بحث به اندازه کافی چالش برانگیز هست.
- دقیقا به عنوان تاپیك توجه كنید و صرفا در این موضوع تعریف خود را از خیانت همسر ارائه دهید.
پس از اینکه نظرات شما عزیزان در خصوص تعریف خیانت همسر دریافت گردید، آنهاا را اصلاح، خلاصه و جمعبندی کرده و مبنای ادامه مباحث مربوط به خیانت همسر قرار خواهیم داد.
-
RE: خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
سلام
تعریف بنده از خیانت به همسر دردوبند خلاصه میشه :
1 – عدول یکی یا هردو از اصول انسانی ، قانونی و شرعی که طرفین باید به آن پای بند باشند ، و پای بندی
به آن حق مسلم هر یک به گردن دیگری است ( در هر سطح و شکل و موردی که باشد ) مثلاً برقراری ارتباط با غیر همسر
2 – عدول از توافقات و تعهدات ، رسمی و قانونی ، و یا اخلاقی بین دو طرف .( کلاً تعهدات بین فردی حتی اگر بر مبنای اخلاقیات و انسانیت و به صورت بدیهی و ذکر نشده انتظار طبیعی مبتنی بر شناخت و انتخاب ، هریک از دیگری است ) مثلاً دروغ گویی و فریبکاری
-
از علتهاي مهم خيانت رنگ باختن عشق و علاقه ، احساس جذاب نبودن همسر ، سهل انگاري زنان در برخورد قاطع با رفتارهاي مشكوك يا خيانت اثبات شده مردان ، بروز اخلاق و رفتار تحمل ناپذير ، بروز عقده هاي جنسي ، بي خطر شمردن خيانت ، زياده خواهي و تنوع طلبي ، رغبت نداشتن بر روابط زناشويي است .
دكتر اقليما تاكيد كرد كه يكي از عوامل بسيار مهم براي خيانت مردان ايراني اين است كه آنان همسر را براي گذران امور زندگي اختيار مي كنند . در اين ميان عشق و محبت بسيار كمرنگ است ؛ اما زنان بلافاصله پس از ازدواج خود را عاشق و وابستۀ عاطفي همسر مي بينند و در زندگي زناشويي فقط به همسرانشان فكر مي كنند !
-
مطمئنی اینطوریه الینا جان؟
به نظر من نمی شه یه تنه به قاضی رفت ،من الان خیلی از خانم های اطرافم رو میبینم که اصلا انگار براشون مهم نیست که شوهر دارن و ما شالله با همه راحتن ،به نظر من خیانت وازه کلی هست و مختص زن یا مرد تعریف نشده
وممکنه دو علت داشته باشه
1-نیاز های یکی از زوجین بر اورده نمیشه (اونی خیانت میکنه )
2-تنوع طلبی
البته دلایل بیشتری میتونه داشته باشه مانند ازدواج تحمیلی و......
ولی به نظر من اصلی ترین دلایلش اینه
و سخن اخر به نظر من خیانت به هیچ دلیلی قابل توجیه نیست ،و صداقت اصلی ترین عامل جلوگیری از این پدیده شوم هست
-
با سلام
با تشكر از elina و گل مریم به خاطر شركت در این موضوع مهم، لطفا توجه فرمایید. این تاپیك صرفا تعریف خیانت همسر از نظر كاربران هست. و در این موضوع قصد تجزیه و تحلیل نداریم بلكه در تاپیك جداگانه به مسائل اساسی دیگر خیانت همسران می پردازیم.
لذا خواهشمند است مطالب خود را كپی كرده و نزد خود نگه دارید، تا در تاپیكهای مربوطه كه بعدا ایجاد می شود قرار دهید.این دو پست شما خارج از موضوع است(موضوع: تعریف خیانت همسران)، لذا حذف خواهد گردید.خواهش می كنم در پستهای بعدی تعریف خود را از خیانت همسر ارائه دهید.
با تشكر از فرشته مهربان برای تعریفی كه در مورد خیانت همسر ارائه دادند.
-
به نظر من خیانت همسران سه نوع هست،
1- خیانت ذهنی
2- خیانت قلبی
3- خیانت کلامی
4- خیانت عملی
و هر کدامشون هم اشتباه و بزرگ هستند، منتها در نوع اول همسران متوجه خیانت زوج یازوجه نمی شوند شاید در مواردی پی به تغییر رفتار طرف مقابل ببرند. این نوع خیانت زمانی است که مرد یا زن احساس کند که می توانسته شخص بهتری برای زندگی بیابد و یا حتی در ذهن خود فرد دیگری را با همسرش مقایسه کند. این نوع خیانت چون سرچشمه خیانتهای بزرگتر می شود بسیار اشتباه و زشت است. معمولا خیانت ذهنی منجر به خیانت قلبی می شود و یا هر دو همزمان صورت گرفته و یا حتی اول خیانت قلبی صورت می گیرد و بعد خیانت ذهنی، خیانت قلبی به صورتی است که فرد دیگر همسرش را دوست نداشته و به شخص دیگری علاقه پیدا می کند.
نوع دوم که خیانت کلامی است، که هم از طریق صحبت با شخص دیگری صورت می گیرد که در این مورد به خاطر شرایطی که وجود دارد و اشتباهی که فرد مرتکب می شود این کار (به خاطر ترسی که دارد) جذاب به نظر می رسد و در انجام آن غوطه ور می شود تا جایی که به خیانت عملی می رسد.
معمولا در بیشتر موارد خیانت عملی موجب برهم ریخته شدن زندگی و علنی شدن خیانت می شود. چون کنترل و پنهان کردن احساسات برای شخص خائن مشکل بوده و باعث از هم پاشیده شدن زندگی دو طرف می شود.
:72:
-
به نظرم آدمهايي كه خيانت مي كنند سه گروهند .
1-يكي اونهايي كه ضعف ايمان دارند.
2- اونهايي كه ضعف اخلاق دارند .
3-اونهايي كه هم ضعف ايمان هم ضعف اخلاق هردو رو دارند .
بعضي ها كه ضعف ايمان دارند اگر خطايي كنند لااقل به خاطررعايت اخلاق هم كه شده در صدد جبران بر مي ايند.
بعضي كه ضعف اخلاق دارند به خاطر عذاب وجدان و ترس از خدا احتمال اصلاح و جبران براشون هست .
اما واي! به روزي كه فردي هم ضعف ايمان داشته باشه هم اخلاق!
همسري كه خيانت مي كند شايد براي خود دلايلي را طومار كند و به هر دليل طلبكارانه به كمبودهايش در زندگي و كم كاري ها و قصورات همسرش اشاره كند . ولي جالب اين جاست كه اين آدم به فرزند خود نيز خيانت مي كند . فرزند بي گناه و معصوم خود را اولين طعمه اين آتش سوزان و خاموش ناشدني هوس خواهد كرد و بي رحمانه چشمانش را فرو مي بندد.ومانند گوسفندي مشغول چرا مي شودو پي لذت خود مي رود .حتي خاكستر اين آشيانه ي سوخته را به دست باد مي سپارد .
خب!به اين گروه (3)كار نداريم ! انشاءلله يا خدا هدايتشون كند يا از وسط ....:160:
(ببخشيد آقاي مدير):203:
اما گروه 1 و 2 را اگر خود آنها مايل باشند مي توان روي نواقص كار كرد .
-
سلام
با تشکر از shad به خاطر تعاریفی که ارائه دادند.
نظر setareh را جلب می کنم به پست شماره 5، لطفا فقط تعریف ، لطفا وارد بحث احساسی هم نشوید. با تشکر
-
به نظر من خیانت یعنی اینکه انسان با همسرش(حالا اگه در مورد همسرش باشه)صادق نباشه
-
سلام
به نظر من خیانت یعنی کاری یا رفتاری رو بدون اطلاع طرف مقابلت در ارتباط با دیگران ...حتی گاهی نزدیکانت ...انجام بدی که مطمئن باشی اگه طرف مقابلت از اون با خبر بشه بشکل جدی ناراحت میشه یا حتی ضربه میخوره....گویا وقتی اسم خیانت می آد پای شخص سومی هم در کاره...
خیلی خلاصه وساده...
-
با نظر شاد در مورد انواع خيانت موافق هستم .
به هر ترتيب در جامعه ي ما به لحاظ آماري اين پديده ي شكل يافته روي به افزايش است و متاسفانه به لحاظ آماري از خط قرمز هم عبور كرده است .
اما چيزي كه مهم تر از انواع خيانت است چرايي شكل گيري آن است .
به نظرمن، مسئله خيانت به فقر اقتصادي و فرهنگي و بدن انسان و نداشتن اطلاعات كافي در زمينه ي خانواده و روابط في مابين و عدم مهارت هاي لازم براي شروع و بقا زندگي مربوط مي شود . نداشتن اطلاعات جنسي و هورموني و بيولوژي بدن انسان ومحدوديت و يا آزادي هاي بي قيد و شرط و ...
عدم مهارتهاي لازم در اين رابطه و اعتياد و مذهب يكي از مقوله هاي مهم است
و آنچنان اين مبحث پيچيده و مهم است كه با چند خط نمي توان از سر موضوعي به اين مهمي گذشت و يا به چند خط بسنده كرد چرا كه هر يك از موارد بالا و راهكارهاي آن يك مبحث علمي جامع و كامل است و جاي بحث دارد .
-
با سلام و ضمن تشكر از ani
دوستان لطفا به عنوان تاپيك و پست اول دقت كافي داشته باشند. به خاطر كثرت سئوالات و دغدغه خانواده ها در اين مورد ضرورت ديديم كه به صورت علمي و بدور از احساسات اين مسئله را مورد بررسي قرار دهيم. و حتما به سلسله مقالاتي در ابعاد مختلف نياز دارد.
مي بينم كه دوستان بدون توجه به عنوان تاپيك، سريع سراغ تجزيه و تحليل مي روند.
خواهش مي كنم مساعدت فرماييد و صرفا تعريف خيانت همسر را از ديدگاه خودتان مختصر و مفيد ارائه دهيد.
چون بعدا در تاپيك هاي ديگري به مسائل ديگر خيانت همسران پرداخته مي شود،لطفا كپي از پستهاي خود در اين تاپيك تهيه كنيد، چون پستهاي غير مرتبط با تعريف خيانت همسر، بزودي از اين تاپيك حذف مي شود تا جمبعندي با سهولت انجام گيرد.
با تشكر فراوان از همراهي و همكاري شما عزيزان
-
[/color]با سلام و خسته نباشید.
نکته فرعی در مورد تاپیک و تعریف ""خیانت""::
<strike>
((((( از نظر بنده """خیانت"" معنایی ندارد و اصلا واژه ای به نام ""خیانت"" را قبول ندارم (البته در روابط زناشویی).
زیرا>>>به نظر من یا زن و شوهری می تواند در کنار یکدیگر زندگی کنند و یا هرگز نمی توانند ...به طوری که اگر پایبند به زندگی باشند هیچ عاملی این پایبندی را زیر سوال نمی برد و اگر پایبند به اصول زندگی نباشند هیچ عاملی انان را پایبند نخواهد ساخت... پس در این صورت ""خیانت"" معنایی ندارد چون یا می توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و یا هرگز.. پس خیانت چه لزومی دارد؟؟
با این توضیحات فکر می کنم بنده نمی توانم در بحث نظر سازنده داشته باشم ولی می خواهم ""بی وفایی"" را جایگزین"" خیانت"" کنم. بی وفایی را قبول دارم در واقع اعتقاد دارم باید بجای خیانت از واژه "بی وفایی" استفاده کرد.))))))
</strike>
(ویرایش توسط مدیر همدردی: دقیقا بحث ما در این تاپیک خیانت هست که دقیقا و متاسفانه وجود دارد و قصد تعریف آن را داریم)
تعریف نهایی خیانت(بی وفایی) از نظر بنده::>>یعنی حالتی که در آن یکی از دو فرد می پندارد که توانایی درک تفاوت ها بین خود و دیگری را ندارد و نمی تواند تلاشی برای حفظ زندگی زناشویی و جلوگیری از "یک نواخت"" ""یک نواخت"" """"یک نواخت""" """""""یک نواخت""""""" شدن زندگی ایفا نماید.
موفق باشید.
-
خیانت در زندگی مشترک یعنی اینکه یکی از زوجین کاری خلاف "عرف رایج در آن خانواده" وعموما با جنس مخالف انجام دهد.
مثلا در یک نوع زندگی ممکن است رعایت پوشش ، ویا عدم دست دادن (مصافحه)با نامحرم ، عرف نباشد بنابراین اگر شخص ثالثی از جنس مخالف در ملاقات با یکی از زوجین با او دست دهد و آنها نیز با نداشتن پوشش مناسب (مناسب ازنظر ما ) ظاهر شود خیانت محسوب نمی شود.
درحالیکه در زندگی ای که براساس معتقدات مذهبی پایه ریزی شده انجام هریک از موارد بالا از سوی یکی از زوجین خیانت محسوب می شود.
پس موردی باید گفتگو شود حتی گاهی یک نگاه ، یک اشاره و... ازدید یکی اززوجین خیانت تلقی می گردد. اما تعریف کلی:
"ارتباط پنهانی (تعریف رایج)یکی از زوجین با جنس مخالف ، خیانت محسوب می شود"
-
سلام
از نظر بنده خیانت به معنی هر کار غیر منطقی و گاها مخالف عرف جامعه هست که باعث تزلزل بنیاد خانواده میشه
این تعریف وابسته به خانواده و جامعه ای که فرد در اون بزرگ میشه هست و هر کسی خیانت رو به صورت خاصی واسه خودش تعریف میکنه
از نظر من عدم صداقت در رفتار و گفتار و نگاه و... خیانت محسوب میشه چرا که ناراستی راه رو واسه بقیه پنهان کاری ها هموار خواهد کرد
عدم احترام فرد اول به حقوق خودش بعد به حقوق همسر و فرزند = خیانت
-
[align=justify]سلام:72:
"خیانت به همسر" یعنی برقرار کردن:
1:: رابطه جنسی.
2:: رابطه عاطفی.
توضیح::
(الف) ارتباط جنسی فقط به معنای س ک س نیست. یک رابطه جنسی می تونه به شکل لمس کردن، نگاه کردن، یا صحبت کردن باشه.
تعریف رابطه جنسی:: رابطه فیزیکی، چشمی، فکری، کلامی، یا ... که توام با تحریک جنسی، و یا به منظور ارضاء تمایلات شهوانی باشه (یا هردو).
رابطه می تونه به شکل مستقیم باشه، یا غیر مستقیم مثل online، تلفنی، sms ی، و ...
(ب) این رابطه (عاطفی یا جنسی) باید ارادی باشه.
• آقایی در محل کارش مجبوره با خانمی هم اتاق باشه که از نظر جنسی براش تحریک کننده ست. ایشون در تلاشه که محل کارش رو تغییر بده، یا برخوردهاش رو با اون خانم کم کنه، و به اون خانم روی خوش نشون نمی ده، اما شرایط ایجاب می کنه که فعلا با این وضعیت بسازه. این شخص هرچند تحریک می شه، اما به همسرش خیانت نکرده.
• شخصی یک تصویر ذهنی تحریک کننده داره، اما داره سعی می کنه اون تصویر رو از بین ببره.
• خانم یا آقایی به شخصی علاقمند شده (یا قبل از ازدواج علاقمند بوده)، اما داره تلاش می کنه این علاقه رو از بین ببره. مثل یکی از دوستانی که در این تالار موردشون مطرح شد و تلاش داشتند اون علاقه رو با عشق همسرشون جایگزین کنند.
اینها خیانت نیستند. خلاصه اینکه برای نسبت دادن خیانت به یک شخص نباید به ظواهر و شواهد سطحی اکتفا بشه.
(ج) متاسفانه متاسفانه متاسفانه بعضی ها تصور می کنند اگه شخص دوم عقد موقت یا دائم شده باشه، دیگه خیانتی صورت نگرفته!! من با این مورد کاملا مخالفم، حتی اگه همسر اول به هرشکلی در وضعیت پذیرش قرار گرفته باشه!
(د) من عدم صداقت، عدم رعایت مذهب و عرف، و ... رو خیانت نمی دونم. واژه خیانت خیلی سنگینه و به این راحتی ها نباید روی عملی گذاشته بشه. بیشتر باید به نیت اون شخص توجه کرد تا ظواهر.
در این پست فقط تعریف کردم. منتظر ادامه بحث هستم.:72:[/align]
-
با سلام خدمت دوستان
به نظر این حقیر ز آنجا که این بحث مربوط به حوزه ی اخلاقیات است ودر حوزه اخلاق تمام تعاریف –بطور مثال خوبی ،بدی ، وفاداری ، صداقت ، خیانت و....- تنها مفاهیمی نسبی بوده که بستگی مسقیم به شاخصی دارد که در تعاریف واژه های اخلاقی از آن استفاده میکنیم.لذا خیانت تعاریف متفاوتی دارد و این بستگی به دیدگاه و چارچوب های اخلاقی شما دارد.
مثلا یک عمل ممکن است برای شما خیانت باشد ولی برای دیگری نباشد.شاید چیزی که برای شما فاجعه است برای دیگری نباشد.شما نمیتوانید احساس کسی که معتقد است به او خیانت شده را درک کنید.
آیا طبق تعاریف دوستان کسی هست که تا به حال به همسرش خیانت نکرده باشد؟آیا میشود که در طول زندگی خیال مرد یا زنی در ذهن ما وارد نشده باشد؟منظورم لزوما تصورات جنسی نیست.هر تصوری؟حتی هوس هم کلام شدن با کسی غیر از شریک زندگی؟
خیانت برای هر کس مرز متفاوتی دارد که البته طبق تعریف من:
" عملی که زوجین را از زندگی مشترک،چارچوب های بین فردی و تعهدات زناشویی دور کند و عدم اطمینان را در هر یک ایجاد کند"
-
هر حركت مرد و يا زن نشان بي وفاي و خيانت نيست .
خيانت يعني زوجين از تمام مهارتهاي لازم براي شروع و بقا و دوام زندگي بهره ببرند ولي يكي از طرفين بعد از مدتي در مقابل اين دقت ها و ظرافتها بي تفاوت شود ( بي وفايي ) و يا اقدام به
1- خیانت ذهنی
2- خیانت قلبی
3- خیانت کلامی
4- خیانت عملی
5- خيانت جنسي
كند .
مردي با تلفن با خانمي حرف مي زند ولي همسر آقا به اشتباه از واژه خيانت و يا بي وفايي استفاده مي كند اين به نظر من خيانت نيست .
مردي با همكار خانم اش روابط همكاري و دوستانه اي دارد و اين كاملا طبيعي است ولي خانم ايراني اين رابطه همكاري و دوستانه را تاب نمي آورد و مرد و زن را به خيانت متهم مي كند .
مرد و زن رابطه جنسي موفقي با هم ندارند و .....
اگر هر چيزي سر جاي خودش باشد و ما مهارتهاي لازم را به فرزندان و جوانانمان آموزش دهيم مشگل خيلي از خيانتهاي خيالي هم مرتفع مي شود .
-
با سلام
دوستان به صادق بودن با همسر ویا عدم دروغگوئی اشاره کرده اند . من می خواهم بگویم آیا اگر یکی از زوجین با جنس مخالف خود روابطی برقرار کرد مرتبا و صادقانه به طرف خود گفت آیا دیگر کارهای او خیانت محسوب نمی شود ؟
آقای مدیر گفته اید خلاصه با ذکر مثال به دور از احساس ..........با گفتن مثال احساس همراه می شود به هر حال امروزه بسیار شنیده می شود - فلانی به زن زحمت کش که به دنبال معاش زندگی اش است خیانت کرد و با زن صیغه ای محل ارتباط گرفت .
- یا مرد بد بخت عرق می ریزه نان در بیاره زنه تو مغازه ها با فروشنده هاست ......
- زن از فرط خستگی کار روزانه شب در خوابه مرد پای هر جور فیلم ..... آیا این ها که گفته شد خیانت محسوب می شود ؟
من منتظر جوابهایی با ذکر مثال های واضح هستم . معمولا تعریف یک کلمه ای و خلا صه را نمی گیرم :D در سطح دیپلم صحبت کنید همه بفهمند لطفا .
البته با شاد که گفته اند خیانت سه نوع است اما 4 تا را عنوان کرده اند با هر سه چهار تاش موافقم :73:
-
با سلام خدمت همه شما عزیزان که در بحث تعریف خیانت همسر شرکت کردید، در پست های بعدی سعی می کنیم با جمعبندی از نظر دوستان ، به یک تعریف عملیاتی از خیانت همسر دست یابیم تا بتوانیم سایر مباحت مربوط به خیانت همسر را با زبان مشترک پیگیر باشیم.
توجه فرمایید، تمام تعاریف ارائه شده بخش مهمی از آنچه را که قصد داریم بیان کنیم در بر می گیرد. و اگر ما سعی می کنیم تعاریف را محدود کنیم به این علت است که در این تاپیک قصد داریم صرفا به صورت تخصصی تعریفی دقیق و جامع تر نسبت به تعاریف دیگر ارائه دهیم که بر اساس آن بتوانیم سایر مسائل خیانت به همسر از قبیل پیشگیری، درمان و ... را ارائه دهیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
سلام
1 – عدول یکی یا هردو از اصول انسانی ، قانونی و شرعی که طرفین باید به آن پای بند باشند ، و پای بندی
به آن حق مسلم هر یک به گردن دیگری است ( در هر سطح و شکل و موردی که باشد ) مثلاً برقراری ارتباط با غیر همسر
2 – عدول از توافقات و تعهدات ، رسمی و قانونی ، و یا اخلاقی بین دو طرف .( کلاً تعهدات بین فردی حتی
اگر بر مبنای اخلاقیات و انسانیت و به صورت بدیهی و ذکر نشده انتظار طبیعی مبتنی بر شناخت و انتخاب ،
هریک از دیگری است ) مثلاً دروغ گویی و فریبکاری
این تعاریف اگرچه صحیح هست اما به طور کلی و مفهومی هست، ما سعی داریم که یه کمی جزئی تر و دقیق تر تعریف کنیم تا فقط در مورد خیانت همسر اطلاق شود.
به عنوان مثال:
رعایت اصول انسانی و قانونی و شرعی مسائل بیشتری از خیانت همسر را هم در بر می گیرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
به نظر من خیانت همسران سه نوع هست،
1- خیانت ذهنی
2- خیانت قلبی
3- خیانت کلامی
4- خیانت عملی
و هر کدامشون هم اشتباه و بزرگ هستند، منتها در نوع اول همسران متوجه خیانت زوج یازوجه نمی شوند شاید در مواردی پی به تغییر رفتار طرف مقابل ببرند. این نوع خیانت زمانی است که مرد یا زن احساس کند که می توانسته شخص بهتری برای زندگی بیابد و یا حتی در ذهن خود فرد دیگری را با همسرش مقایسه کند. این نوع خیانت چون سرچشمه خیانتهای بزرگتر می شود بسیار اشتباه و زشت است. معمولا خیانت ذهنی منجر به خیانت قلبی می شود و یا هر دو همزمان صورت گرفته و یا حتی اول خیانت قلبی صورت می گیرد و بعد خیانت ذهنی، خیانت قلبی به صورتی است که فرد دیگر همسرش را دوست نداشته و به شخص دیگری علاقه پیدا می کند.
نوع دوم که خیانت کلامی است، که هم از طریق صحبت با شخص دیگری صورت می گیرد که در این مورد به خاطر شرایطی که وجود دارد و اشتباهی که فرد مرتکب می شود این کار (به خاطر ترسی که دارد) جذاب به نظر می رسد و در انجام آن غوطه ور می شود تا جایی که به خیانت عملی می رسد.
معمولا در بیشتر موارد خیانت عملی موجب برهم ریخته شدن زندگی و علنی شدن خیانت می شود. چون کنترل و پنهان کردن احساسات برای شخص خائن مشکل بوده و باعث از هم پاشیده شدن زندگی دو طرف می شود.
:72:
اینجا بیشتر از اینکه تعریف باشد دسته بندی خیانت همسر هست
اضافه بر آن به صورت ایده آلی سخت گیرانه هست و ممکن هست شامل گروه بزرگتری ( از آنچه که ما منظور نظرمان هست ) بشود.
همچنین تعریف واضحی از رفتار خیانت آمیز به ما نمی دهد. و منجر می شود هر کس چیزی به ذهنش برسد.
به هر حال نگاه ژرف و چند جانبه shad قابل تحسین هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گل مریم
به نظر من خیانت یعنی اینکه انسان با همسرش(حالا اگه در مورد همسرش باشه)صادق نباشه
اینجا تعریف خیانت با دروغ و فریب یکسان گرفته شده است. و افراد زیادی می توانند با این تعریف همسرشان را خیانت کار بدانند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشم بارانی
سلام
به نظر من خیانت یعنی کاری یا رفتاری رو بدون اطلاع طرف مقابلت در ارتباط با دیگران ...حتی گاهی نزدیکانت ...انجام بدی که مطمئن باشی اگه طرف مقابلت از اون با خبر بشه بشکل جدی ناراحت میشه یا حتی ضربه میخوره....گویا وقتی اسم خیانت می آد پای شخص سومی هم در کاره...
خیلی خلاصه وساده...
نیاز هست در تعریف به آن رفتار اشاره شود که چگونه رفتاری هست که همسرت از انجام آن با کس دیگری دچار ناراحتی جدی بشود.
مثلا آیا اگر مردی بدون اطلاع همسرش بعضی از عیوب او را با مادرش در میان بگذارد خیانت محسوب می شود یا خیر؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
[/color]با سلام و خسته نباشید.
نکته فرعی در مورد تاپیک و تعریف ""خیانت""::
((((( از نظر بنده """خیانت"" معنایی ندارد و اصلا واژه ای به نام ""خیانت"" را قبول ندارم (البته در روابط زناشویی).
زیرا>>>به نظر من یا زن و شوهری می تواند در کنار یکدیگر زندگی کنند و یا هرگز نمی توانند ...به طوری که اگر پایبند به زندگی باشند هیچ عاملی این پایبندی را زیر سوال نمی برد و اگر پایبند به اصول زندگی نباشند هیچ عاملی انان را پایبند نخواهد ساخت... پس در این صورت ""خیانت"" معنایی ندارد چون یا می توانند در کنار یکدیگر زندگی کنند و یا هرگز.. پس خیانت چه لزومی دارد؟؟
با این توضیحات فکر می کنم بنده نمی توانم در بحث نظر سازنده داشته باشم ولی می خواهم ""بی وفایی"" را جایگزین"" خیانت"" کنم. بی وفایی را قبول دارم در واقع اعتقاد دارم باید بجای خیانت از واژه "بی وفایی" استفاده کرد.))))))
تعریف نهایی خیانت(بی وفایی) از نظر بنده::>>یعنی حالتی که در آن یکی از دو فرد می پندارد که توانایی درک تفاوت ها بین خود و دیگری را ندارد و نمی تواند تلاشی برای حفظ زندگی زناشویی و جلوگیری از "یک نواخت"" ""یک نواخت"" """"یک نواخت""" """""""یک نواخت""""""" شدن زندگی ایفا نماید.
موفق باشید.
سلام دوستان
در فرهنگ لغات در باره خیانت آمده است:
خیانت :
نادرستیکردن, ناراستی, دغلکردن, نقضعهد
(اسم) 1 - غدر مکر نقض عهد و پیمان. 2 - بیوفایی نمک بحرامی . 3 - نادرستی بیدیانتی . 4 - دزدی . 5 - بی عصمتی . 6 - دغلی دغلکاری . 7 - خروج از مامورات و ارتکاب منهیات حق و ورود در حظوظ نفسانی و معنای
وفا:
1- (مصدر) بسر بردن عهد و پیمان مقابل غدر. 2- انجام پذیرفتن . 3 - (اسم) بسر بردگی عهد و قول مقابل غدر 4 - انجام یابندگی
اینجا ما بحث لفظی نداریم که خیانت یا بی وفایی به کار ببریم. بلکه نیاز داریم به تعریف دقیق اصطلاحی که غالبا در اینگونه موارد همسران از آن استفاده می کنند.
به هر حال تعریف بی وفایی هم که شما ارائه داده اید منظور نظر ما را نمی رساند و با سایر مشکلات زندگی اشتباه گرفته می شود.
پست دوست همکار عزیزم نقاب موجب شد تا روی 2 نکته در مورد عنوان «تعریف خیانت همسر » تاکید کنم
1 – چرا این همه روی تعریف تاکید می کنیم؟
تعریف مانند برچسب روشن کننده محتویات بحث هست.
وقتی تعریف ارائه می شود و این تعریف دقیق و مشخص هست، همه می دانند که موضوع مشترک مورد نظر چیست. از طرف دیگر اصطلاحات و کلمات در تعاریف بسیار مهم هستند.
بعضی کلمات بار شدید منفی یا مثبت با خود دارند. در واقع چنین عناوینی به تنهایی می توانند موجب برانگیختگی شود.
مثلا مقایسه کنید این 2 عبارت را:
- متنفرم ازش
- دوستش ندارم
در عبارت اول ( متنفرم ازش) ، موجب ایجاد هیجانات شدید در فرد می شود (یا به عکس هیجانات شدید منجر به چنین عنوانی می شود)
اما در عبارت دوم (دوستش ندارم) ، فشار کلمات روی محتوا کمتر است.
لذا فرق است بین هیجانات موجود عبارت « خیانت همسر» و « بی وفایی همسر»، فعلا در اینجا به درستی یا غلطی این او عبارت کاری نداریم، صرفا برای اهمیت انتخاب عبارات این توضیح را دادم.
2 – دوستان توجه فرمایید که ما 2 تعریف از کلمات و اصطلاحات می توانیم داشته باشیم:
الف) تعریف مفهومی و کلی
مانند آنچه که نقاب یا بعضی دوستان نوشته اند و من اشاره کرده ام که لازم هست ، اما برای اداره بحث کافی نیست.
ب ) تعریف عملیاتی و عینی
که دقیقا و مصداقی و جزئی بوده و همگان به برداشت تقریبا مشترک از آن می رسند که البته این تعریف برای بحث کارگاهی ما مهمتر هست.
یک مثال نمونه از تعریف عملیاتی خیانت همسر می تواند این باشد:
«خیانت همسر » می تواند یک رابطه احساسی با جنس مخالف را شامل شود که در آن از عبارتهای عاشقانه استفاده شده ، کادو خریداری گردد یا رازهایی مبادله شود که به صورت مخفی از همسر بوده و مغایر با توافقات آنها باشد. (این تعریف صرفا جهت نمونه و مثال است )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
خیانت در زندگی مشترک یعنی اینکه یکی از زوجین کاری خلاف "عرف رایج در آن خانواده" وعموما با جنس مخالف انجام دهد.
مثلا در یک نوع زندگی ممکن است رعایت پوشش ، ویا عدم دست دادن (مصافحه)با نامحرم ، عرف نباشد بنابراین اگر شخص ثالثی از جنس مخالف در ملاقات با یکی از زوجین با او دست دهد و آنها نیز با نداشتن پوشش مناسب (مناسب ازنظر ما ) ظاهر شود خیانت محسوب نمی شود.
درحالیکه در زندگی ای که براساس معتقدات مذهبی پایه ریزی شده انجام هریک از موارد بالا از سوی یکی از زوجین خیانت محسوب می شود.
پس موردی باید گفتگو شود حتی گاهی یک نگاه ، یک اشاره و... ازدید یکی اززوجین خیانت تلقی می گردد. اما تعریف کلی:
"ارتباط پنهانی (تعریف رایج)یکی از زوجین با جنس مخالف ، خیانت محسوب می شود"
این تعریف خیلی به منظور ما نزدیک است. در مورد نسبی بودن هم حق با baby هست لیکن در کنار نسبی بودن همیشه می توان به یک مرز تقریبی اشاره کرد. مخصوصا اینکه بسیاری از مشکلاتی که در مورد «خیانت همسر» با آن روبرو هستیم زن و شوهر نگاه متفاوتی به قضیه دارند. مثلا شوهر با بهانه شرعی بودن صیغه و چند همسری گامهایی را بر می دارد، لیکن خانمش اینها را نمی پذیرد و مصداق خیانت به همسر می داند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
سلام
از نظر بنده خیانت به معنی هر کار غیر منطقی و گاها مخالف عرف جامعه هست که باعث تزلزل بنیاد خانواده میشه
این تعریف وابسته به خانواده و جامعه ای که فرد در اون بزرگ میشه هست و هر کسی خیانت رو به صورت خاصی واسه خودش تعریف میکنه
از نظر من عدم صداقت در رفتار و گفتار و نگاه و... خیانت محسوب میشه چرا که ناراستی راه رو واسه بقیه پنهان کاری ها هموار خواهد کرد
عدم احترام فرد اول به حقوق خودش بعد به حقوق همسر و فرزند = خیانت
این تعریف هم زیاد کلی به نظر می رسد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط philosara
[align=justify]سلام:72:
"خیانت به همسر" یعنی برقرار کردن:
1:: رابطه جنسی.
2:: رابطه عاطفی.
این تقسیم بندی به تعریف منظو رنظر ما نزدیک هست، البته نیاز به شفافیت دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط anosh
با سلام خدمت دوستان
به نظر این حقیر ز آنجا که این بحث مربوط به حوزه ی اخلاقیات است ودر حوزه اخلاق تمام تعاریف –بطور مثال خوبی ،بدی ، وفاداری ، صداقت ، خیانت و....- تنها مفاهیمی نسبی بوده که بستگی مسقیم به شاخصی دارد که در تعاریف واژه های اخلاقی از آن استفاده میکنیم.لذا خیانت تعاریف متفاوتی دارد و این بستگی به دیدگاه و چارچوب های اخلاقی شما دارد.
مثلا یک عمل ممکن است برای شما خیانت باشد ولی برای دیگری نباشد.شاید چیزی که برای شما فاجعه است برای دیگری نباشد.شما نمیتوانید احساس کسی که معتقد است به او خیانت شده را درک کنید.
آیا طبق تعاریف دوستان کسی هست که تا به حال به همسرش خیانت نکرده باشد؟آیا میشود که در طول زندگی خیال مرد یا زنی در ذهن ما وارد نشده باشد؟منظورم لزوما تصورات جنسی نیست.هر تصوری؟حتی هوس هم کلام شدن با کسی غیر از شریک زندگی؟
خیانت برای هر کس مرز متفاوتی دارد که البته طبق تعریف من:
" عملی که زوجین را از زندگی مشترک،چارچوب های بین فردی و تعهدات زناشویی دور کند و عدم اطمینان را در هر یک ایجاد کند"
اگر روی نسبی گرایی تا این اندازه تاکید کنیم ممکن است هیچ نظام و قانونی و ثباتی را در زندگی شاهد نباشیم در آن صورت قوانین جمعی نابود می شود.
اما تعریف مورد نظرتون به مفهوم مورد نظر ما نزدیک هست اما بسیار کلی هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
هر حركت مرد و يا زن نشان بي وفاي و خيانت نيست .
خيانت يعني زوجين از تمام مهارتهاي لازم براي شروع و بقا و دوام زندگي بهره ببرند ولي يكي از طرفين بعد از مدتي در مقابل اين دقت ها و ظرافتها بي تفاوت شود ( بي وفايي ) و يا اقدام به
1- خیانت ذهنی
2- خیانت قلبی
3- خیانت کلامی
4- خیانت عملی
5- خيانت جنسي
كند .
مردي با تلفن با خانمي حرف مي زند ولي همسر آقا به اشتباه از واژه خيانت و يا بي وفايي استفاده مي كند اين به نظر من خيانت نيست .
مردي با همكار خانم اش روابط همكاري و دوستانه اي دارد و اين كاملا طبيعي است ولي خانم ايراني اين رابطه همكاري و دوستانه را تاب نمي آورد و مرد و زن را به خيانت متهم مي كند .
مرد و زن رابطه جنسي موفقي با هم ندارند و .....
اگر هر چيزي سر جاي خودش باشد و ما مهارتهاي لازم را به فرزندان و جوانانمان آموزش دهيم مشگل خيلي از خيانتهاي خيالي هم مرتفع مي شود .
این توضیح ما را راهنمایی می کند که تعریف خیانت همسران را خیلی گسترده نگیریم که خیلی ها شامل حالشون بشه. اما به طور مشخص هم نگفته است که خیانت همسر یعنی چه؟!
در اینجا خیلی خوب به ضرورت تعریف محکم و جامعی از «خیانت همسر» اشاره شده است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فاطیما
با سلام
دوستان به صادق بودن با همسر ویا عدم دروغگوئی اشاره کرده اند . من می خواهم بگویم آیا اگر یکی از زوجین با جنس مخالف خود روابطی برقرار کرد مرتبا و صادقانه به طرف خود گفت آیا دیگر کارهای او خیانت محسوب نمی شود ؟
آقای مدیر گفته اید خلاصه با ذکر مثال به دور از احساس ..........با گفتن مثال احساس همراه می شود به هر حال امروزه بسیار شنیده می شود - فلانی به زن زحمت کش که به دنبال معاش زندگی اش است خیانت کرد و با زن صیغه ای محل ارتباط گرفت .
- یا مرد بد بخت عرق می ریزه نان در بیاره زنه تو مغازه ها با فروشنده هاست ......
- زن از فرط خستگی کار روزانه شب در خوابه مرد پای هر جور فیلم ..... آیا این ها که گفته شد خیانت محسوب می شود ؟
من منتظر جوابهایی با ذکر مثال های واضح هستم . معمولا تعریف یک کلمه ای و خلا صه را نمی گیرم :D در سطح دیپلم صحبت کنید همه بفهمند لطفا .
البته با شاد که گفته اند خیانت سه نوع است اما 4 تا را عنوان کرده اند با هر سه چهار تاش موافقم :73:
البته اینجا ما سعی کردیم نظر شما عزیزان را در مورد خیانت همسر بشنویم و بعد جمعبندی کنیم، اما شما خودتان سئوال کرده اید، ما وقتی تعریف خیانت همسر را توضیح دادیم شما هم طبیعتا پاسخ خود را در مورد این مثالهاخواهید گرفت که آیا به خیانت همسر مربوط می شود یا خیر؟
-
سلام دوستان
یکی از مولفه هایی که تعریف خیانت همسر را در جامعه ما مشکل تر از جوامع غربی می کند مسائل شرعی یا بهتر بگویم سوء استفاده از مسائل شرعی هست.
- از یک طرف مسائل شرعی قبضها و تنگی هایی را در تعریف خیانت همسر ایجاد می کند مثل حدودی که برای ارتباط با جنس مخالف ، پوشش و ... ایجاد می کند.
- از طرف دیگر همین مسائل شرعی بسط ها یا گشادگی هایی را در تعریف خیانت همسر ایجاد می کند مثل صیغه ، تعدد زوجات و ...
ما نیاز داریم آسیب شناسی برداشتهای افراد را از مسائل شرعی، از مسئله خیانت همسر جدا کنیم تا بهتر بتوانیم آن را مدیریت کنیم.
در واقع باید مسئله مربوط به خیانت همسر را در 2 بخش جدا گانه تعریف و پیگیری کنیم و در نهایت به جمعبندی واحدی برسیم.
این 2 بخش:
1 - ارتباطاتی که به هیچ وجه در چارچوب مسائل شرعی نمی گنجد
2 - ارتباطاتی که با رعایت مسائل شرعی (یا به بهانه مسائل شرعی ) انجام می گیرد.
لذا دوستان در تعریف خود فعلا بخش اول را در نظر بگیرند و مسائل مربوط به صیغه و ازدواج مجدد را تا مشخص شدن نتیجه بخش اول مسکوت بگذارند. (چون نمی خواهیم در همین آغاز وارد چالش های مربوط به آن شویم، اگرچه به هر حال به خاطر اهمیت آن در بخش دوم پیگیر خواهیم شد. )
-
Re: خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
با توجه به تاکید شما جناب مدیر بر تعریفی مصداقی ، به عبارتی روشن و جزئی .
از نظر بنده عموماً خیانت یعنی :
" برقرای رابطه یکی از همسران یا حتی هر دوی آنها با غیر همسر خود ، به صورت نزدیک ( چه جنسی و چه عاطفی ) به شکل غیر شرعی و خارج از تعهد زوجیت است "
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
با توجه به تاکید شما جناب مدیر بر تعریفی مصداقی ، به عبارتی روشن و جزئی .
از نظر بنده عموماً خیانت یعنی :
" برقرای رابطه یکی از همسران یا حتی هر دوی آنها با غیر همسر خود ، به صورت نزدیک ( چه جنسی و چه عاطفی ) به شکل غیر شرعی و خارج از تعهد زوجیت است "
سلام
احسنت تقریبا داریم به تعریف نهایی نزدیک می شویم.
جهت کامل شدن می توانیم مخفی کاری و پنهان کاری را هم به آن بیفزاییم.
همچنین در کنار مسائل عاطفی و جنسی هم می توانیم رفتاری را نیز اضافه کنیم ، مثل خریدکادو، گذراندن وقت و توجه عملی نا متعارف و مخفیانه به جنس مخالف
-
مدیر محترم اشاره به رفتار کرده اند
شاید نوشتار بنده خارج از مبحث اصلی باشد؛ببخشید
آیا این نیز خیانت است؟
مردی از همسرش به خاطر نظری که داده ناراحت میشود؛ فرض کنید که برای خرید بوده؛
این مرد فکر میکند که جیب او بیشتر از وجود خود او برای همسرش مهم است؛ به او میگوید که متوجه شده ام من برای تو ارزش ندارم؛بر فرض مثال که حقیقت هم همین است؛ این خانوم برای اینکه طرز فکر همسرش را تغییر دهد ؛و ناراحتی او را پایان بخشد,
میرود پیش همسرش و دروغی را خلاف میل باطنی اش سر هم میکند , مثلا" معذرت میخوام ,من اشتباه کردم و نباید روی ان مورد پافشاری میکردم,به نحوی میخواهد ناراحتی همسرش را با رفتاری خلاف میل باطنی خود ماست مالی کند؛
آیا این خیانت است؟
آیا فریب دادن همسر حتی اگر به نفع هر دوی انها باشد خیانت است در شکل رفتاری؟
اگر نوشتارم خارج مبحث بود باز هم ببخشید,:43:
-
[align=justify]سلام، :72:
نوشتید که تعریف من نیاز به شفافیت دارد. فکر می کنم اگه توضیحات اضافه و مثال های همون پست رو حذف کنم، تعریفم واضح تر به نظر برسه.
تعریف خیانت: خیانت عبارت است از برقراری رابطه جنسی یا رابطه عاطفی با غیر همسر.
تعریف رابطه جنسی: رابطه فیزیکی(لمس کردن)، چشمی(نگاه کردن شهوانی)، فکری(تجسم کردن در حالات شهوانی)، یا کلامی که "توام با تحریک جنسی"، و یا "به منظور ارضاء تمایلات شهوانی" باشد.
تعریف رابطه عاطفی: دوست داشتن و اهمیت خاص قائل بودن. البته در این مورد هم نوع خاصی از دوست داشتن مد نظرم هست و با اشخاص خاصی. که فکر می کنم منظورم براتون واضح باشه، با این حال مثال می زنم.
مثل خانم یا آقایی که همکار یا همسایه یا هم دانشگاهیش رو دوست و محرم اسرار خودش می دونه. گاهی با هم به رستوران می رن، مشکلات زندگیشون رو با هم درمیون می گذارن و از درک، همدردی، و کمک ها و راهنمایی های طرف مقابل خرسند می شن، برای همدیگه به مناسبت های مختلف کادو می گیرن و کارهایی از این دست. خلاصه اینکه اون شخص برای ایشون "مهم" هست. مثلا جلوش به آرایش خودش توجه بیشتری می کنه، یا تیپ می زنه و ...[/align]
-
Re: خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت
نقل قول:
[align=justify]سلام، :72:
تعریف خیانت: خیانت عبارت است از برقراری رابطه جنسی یا رابطه عاطفی با غیر همسر.
تعریف رابطه جنسی: رابطه فیزیکی(لمس کردن)، چشمی(نگاه کردن شهوانی)، فکری(تجسم کردن در حالات شهوانی)، یا کلامی که "توام با تحریک جنسی"، و یا "به منظور ارضاء تمایلات شهوانی" باشد.
تعریف رابطه عاطفی: دوست داشتن و اهمیت خاص قائل بودن. البته در این مورد هم نوع خاصی از دوست داشتن مد نظرم هست و با اشخاص خاصی. که فکر می کنم منظورم براتون واضح باشه، با این حال مثال می زنم.
مثل خانم یا آقایی که همکار یا همسایه یا هم دانشگاهیش رو دوست و محرم اسرار خودش می دونه. گاهی با هم به رستوران می رن، مشکلات زندگیشون رو با هم درمیون می گذارن و از درک، همدردی، و کمک ها و راهنمایی های طرف مقابل خرسند می شن، برای همدیگه به مناسبت های مختلف کادو می گیرن و کارهایی از این دست. خلاصه اینکه اون شخص برای ایشون "مهم" هست. مثلا جلوش به آرایش خودش توجه بیشتری می کنه، یا تیپ می زنه و ...[/align]
سلام philosara
بله، تعریف خوبی هست تنها یه اصلاح نیاز داره و اینطور به منظور ما نزدیكتر هست:
تعریف رابطه عاطفی: دوست داشتن و اهمیت خاص قائل بودن با با ابراز احساسات مخفیانه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
مدیر محترم اشاره به رفتار کرده اند
شاید نوشتار بنده خارج از مبحث اصلی باشد؛ببخشید
آیا این نیز خیانت است؟
مردی از همسرش به خاطر نظری که داده ناراحت میشود؛ فرض کنید که برای خرید بوده؛
این مرد فکر میکند که جیب او بیشتر از وجود خود او برای همسرش مهم است؛ به او میگوید که متوجه شده ام من برای تو ارزش ندارم؛بر فرض مثال که حقیقت هم همین است؛ این خانوم برای اینکه طرز فکر همسرش را تغییر دهد ؛و ناراحتی او را پایان بخشد,
میرود پیش همسرش و دروغی را خلاف میل باطنی اش سر هم میکند , مثلا" معذرت میخوام ,من اشتباه کردم و نباید روی ان مورد پافشاری میکردم,به نحوی میخواهد ناراحتی همسرش را با رفتاری خلاف میل باطنی خود ماست مالی کند؛
آیا این خیانت است؟
آیا فریب دادن همسر حتی اگر به نفع هر دوی انها باشد خیانت است در شکل رفتاری؟
اگر نوشتارم خارج مبحث بود باز هم ببخشید,:43:
سلام
منظور من از رفتار، رفتاری هست كه از روی یك احساس و نسبت به جنس مخالف و به صورت مخفیانه اعمال می شود.
مثلا خرید كادو به صورت پنهانی برای جنس مخالف ، یا رساندن او به منزل به صورت مخفیانه و نمونه هایی از این دست
-
ممنون از توجهتون.
در مورد تعریف رابطه عاطفی اصلاح شما رو قبول دارم. اما راجع به رابطه جنسی سوالی برام پیش اومده.
با این تعریفی که شما می فرمایید اگه من هنگام هم آغوشی با همسرم، مرد دیگه ای رو تجسم کنم، و برای خودم اینطور تداعی کنم که با اون دارم ارتباط برقرار می کنم، به همسرم خیانت نکردم؟ (فکری)
یا اگه با یکی از همکارهام نگاه های معنی دار رد و بدل کنم، و مسئله در همون حد باقی بمونه، به همسرم خیانت نکردم؟(چشمی) نگاه های توام با تحسین اندام و چهره ش، یا تحسین اداهایی که در میاره، یا نگاه هایی مسحور شده از شعرهایی که می خونه یا شوخی هایی که می کنه. حتی اگه فقط در همون حد باشه و حتی با هم صحبت های مخفیانه نداشته باشیم.
-
نقل قول:
راجع به رابطه جنسی سوالی برام پیش اومده.
با این تعریفی که شما می فرمایید اگه من هنگام هم آغوشی با همسرم، مرد دیگه ای رو تجسم کنم، و برای خودم اینطور تداعی کنم که با اون دارم ارتباط برقرار می کنم، به همسرم خیانت نکردم؟ (فکری)
این مسئله جزء تعریف خیانت همسر نمی گنجد، چون قابل ارزیابی ، اندازه گیری نبوده و ممكن است موجب سوء ظن هم بشود. اگرچه می تواند زمینه مشكل باشد، لیكن تعریف خیانت در این مورد صدق نمی كند.
نقل قول:
اگه با یکی از همکارهام نگاه های معنی دار رد و بدل کنم، و مسئله در همون حد باقی بمونه، به همسرم خیانت نکردم؟(چشمی) نگاه های توام با تحسین اندام و چهره ش، یا تحسین اداهایی که در میاره، یا نگاه هایی مسحور شده از شعرهایی که می خونه یا شوخی هایی که می کنه. حتی اگه فقط در همون حد باشه و حتی با هم صحبت های مخفیانه نداشته باشیم.
با تشكر از بسط و توضیحی كه دادید،اینطور بهتر مسئله شفاف می شود.
موردی كه بیان كردید جزء تعریف بخش عاطفی خیانت همسر می تواند محسوب شود اما بسیار محتاطانه و در نظر گرفتن سایر نشانه ها.
می تواند محسوب شود چون یك ارتباطی با جنس مخالف در خارج از محدوده خانواده گرفته شده و به صورت عاطفی و احساس پیام انتقال پیدا می كند. (شدید این نوع مسئله به صورت ارتباط پنهانی و گفتگوهای احساسی و جنسی هست، و كمتر از آن ارتباطات از طریق زبان بدن هست كه به سرعت پیشرفت خواهد كرد)
اما محتاطانه چون، متاسفانه این مورد در بدو امر قابل ارزیابی و تشخیص قطعی نیست و ممكن است افرادی كه سوء ظن بالاتری دارند در تشخیص مصادیق آن اشتباه كنند. در واقع بسیار محتاطانه به این مورد نگاه می كنیم و باید دنبال شواهد بیشتری در احساس و رفتار فرد باشیم.
-
سلام:72::
عجب بحث جالبی و من متاسف شدم که دیر وارد شدم..هرچند نسبت به دوستان که تا اینجا تمام نظرات را گفتند بنده واقعا سخنی ندارم و تعریف تقریبا کامل شده است.....
مدیر محترم به یاد دارم سر کلاس درس استادی داشتیم که گاهی مدت زیادی از زمان کلاس ما را مجبور می کرد یک بیماری را تعریف کنیم و گاهی نیم الی یک ساعت وقت را می گرفت و در نهایت می دیدیم تعریف همان است که ما از دقیقه اول می گفتیم و تنها یک "و " کم داشت....و در نهایت خوب به یاد دارم تعریف ان بیماری ها را چون با دست خود و فکر و گفتار خود ساخته بودیم بیشتر از تمام درس ها به یاد داشتیم.......
نمی دانم منظورم رسا بود؟؟:D
خیانت یعنی:
تعدی هریک از زوجین در روابط فی ما بین چه از لحاظ فکری-عملکردی و جنسی و اقدام به برقراری ارتباط با فردی غیر از همسر خود که از محدوده عرف و شرع خارج باشد....(به عبارتی جستجو نیازها در غیر همسر شرعی)