-
+لطفاً آقایون جواب بدن
سلام
آقایون محترم لطفاً بگید نظرتون راجع به دختری که بیرون از خونه لباس رنگ روشن می پوشه چیه ؟
منظورم مانتو ، شلوار، مقنعه یا روسری و حتی کفشه .می خوام بدونم وقتی دختر ی رو می بینید که لباس رنگی می پوشه ، برای آقایون تحریک کننده است یا نه ؟
لطفاً در هر دو مورد زیر نظر بدید :
1- دختری که مانتوییه
2- دختری که چادر می پوشه
اگه نظر یا پیشنهاد خاصی دارید خواهش می کنم بفرمایید.
-
RE: لطفاً آقایون جواب بدن
سلام بر دوست عزیزم...
به نظر بنده رنگ های شاد خود در متعادل نگاه داشتن روحیه انسان ها بسیار نقش دارند..
و رنگ های تیره هم به همان اندازه در برهم زدن روحیه نقش دارند(البته اگر دائم استفاده شوند)
دوست گرامی برای خود بنده اصلا رنگ لباس عامل تحریک نیست....
در این موضوعی که شما مطرح کردید دو عامل باید جدا از هم مورد بررسی قرار گیرند..
1>>>خانوم هایی که لباس های کوتاه و تنگ و تحریک کننده می پوشند
2>>خانوم هایی که پوشش مناسبی دارند..
در مورد ""1"" حتی اگر کلا سیاه هم بپوشن ...خود نوع پوشش عاملی محسوب می شود برای تحریک..
در مورد ""2""" هم چون پوشش مناسبی دارند به نظر بنده ""رنگ"" تنها نمی تواند عامل تحریک باشد.
در هر صورت ما جوانان و مردان باید نگاهمان را منحرف نسازیم....
مقاله ای هم دوست گرامی لرد حامد درباره ""هرزه چشمی"" قرار داده بودند که مطالعه آن را به همه توصیه می کنم..
دوست خوبم بنده شنیدم بهتر خانوم ها رنگ های خاصی را مانند ""قرمز"" که نماد عشق و شور است را تنها در حضور همسر خود بپوشند.
-
دوست عزیز
حرکات ، رفتارها نوع نگاه وصحبت یه فرد بیشتر عامل تحریکه ، نه اینکه نوع لباس نباشه اما اگه بخوایم سطح عفت وپاکدامنی رو یه کمی باز بهش نگا کنیم اونوقت شما در کنار سواحل مدیترانه هم خانمهائی رو می بینید که اگر چه برهنه اند اما با حیان. (اینو برا دخترای ایرونی نگفتم ها!!!)
اما پاسخ مستقیم شما بسته به مورد ممکنه یه چادری که لباس رنگی بپوشه هم تحریک کننده باشه. فرهنگ و دین جامعه ما میگه که هم خانمها وهم آقایون در نحوه پوششون دقت کنند وهر دو مواظب نگاهشون باشن. اگر چه بنظرمن یه دگرگونی وتغییر سریعی رو در عرفیات جامعه شاهدیم.
-
سلام
من از برادرام خیییلی گله دارم .:302::302::302:
چرا چیزی نمی گید ؟ به نظرتون موضوع بی اهمیتیه ؟
ولی برای من خیلی مهمه .جواب بدید دیگه لطفا" .
-
سلام بر دوست گرامی""m.mouod".
دوست عزیزم موضوعی که شما مطرح نمودید به هیچ عنوان بی اهیمت نیست...حتی بنده از شما تشکر ویژه ای هم از بابت ایجاد چنین تاپیکی دارم.:73:
خب اگر دوستان پاسخگو نیستند دلیلی بر بی اهمیتی نیست... اکثر ما در تالار تاپیکی هایی ایجاد کرده ایم که شاید حتی یک جواب هم نداشته است..ولی بی پاسخ بودن تاپیکی حمل بر بی اهمیت بودن آن نیست...
دوست و برادر بزرگوارم شاید چند دلیل بر عدم پاسخگویی وجود داشته باشد.
1>>تعداد آقایان تالار بسیار کمتر از تعداد خانوم ها است
2>>اعضای مذکر تالار اطلاعی بخصوصی در این مورد ندارند
3>>تعطیلات و عدم حضور آقایان در تالار
4>>مکفی دانستن پاسخ های ارسال شده.
با تشکر از "صبر" و "بزرگواری" شما:72:
-
[align=justify]m.mouod عزیز،
آقایون انواع دارن، حالات دارن، آستانه تحریک پذیری دارن.
یک آقا ممکنه از دیدن خانمی که پوشیه داره تحریک بشه، اما آقای دیگه ای ممکنه از دیدن یک خانم بدون لباس هم تحریک نشه.
یا در یک وضعیت تحریک بشه، اما در وضعیت دیگه ای تحریک نشه.
البته همونطور که BABY گفتند، نوع رفتار خانم هم یک عامل دیگه تحریک شدنه، که مهمتر از پوششه.
توجه کنید که حجاب در طولانی مدت آستانه تحریک پذیری رو پائین میاره. پس شاید این مراقبت ها تاثیر معکوس هم داشته باشن.
[/align]
:72:
-
سلام
ممنون از نظرات تون دوستان و برادران بزرگوارم خیییلی متشکرم .متوجه شدم
برادر گرامی آقای نقاب، من هم از نظراتتون تشکر ویژه دارم :72:.کاملا" حق با شماست در
ضمن بنده خواهر می باشم نه برادر .
موفق باشید
-
سلام
اول اجازه می خواهم در مورد حجاب چند خطی بگویم ،
- همیشه در هر کری داشتن الگو بسیار عالی است . همیشه بهترین الگو رو برای خانم ها حضرت فاطمه (ص) می دانند .
در صورتی که من اصلا با این موضوع موافق نیستم . حضرت فاطمه (ص) ، الگو نیست ، اسوه است .
نمی توان همانند اسوه شد ، اما دلیل هم نیست الگو برداری نکرد .
------
دختران ، خانم ها و زنان کهن سال ؛
حجاب های خاص خود را دارند .
(نمونه شماره یک) دختری می شناسم که هنوز صورتش را نامحرم ندیده است و به گفته ی اطرافیانش چهره ی نورانی دارد .
(نمونه شماره دو) و نیز دختری می شناسم که محرم و نا محرم برایش فرقی ندارد .
حال ، اینجا سوالی پیش می آید :
* دختر خانمی که که در نمونه شماره یک آن را معرفی کردم ، با پوشیدن لباس رنگی و رنگ روشن ، آیا باعث تحریک اطرافیان و مردان محرم و نا محرم می شود ؟
* حالا ، پوشیدن لباس های تیره ، برای نمونه شماره دو چه حالتی ایجاد میکند ؟ ( آیا اصلا برایش فرقی میکند ؟)
--------
خانمی که چند سالی هست که ازدواج کرده است و دارای پسر هایی است که تازه پا به سن بلوغ گذاشته اند و از نظر پزشکی ، در فراز و نشیب های جنسی هستند ، لباس هایی می پوشد که رنگ تیره دارند اما بسیار جذب بدن است و گاهی کوتاه و یا در بالای آن تنها دو رشته نخ مشاهده می شود .در این باره نظر شما چیست ؟
_خانمی که دارای دو فرزند دختر جوان و دو پسر جوان است و به علت ازدواج در سن پایین خودش نیز در سن متعادل جوانی است ؛
لباسی که به تن دارد رنگ صورتی را نمایش میدهد و آزاد است ، دامنی به رنگ قهوه ای سوخته اما کاملا بلند به تن دارد و به دخترانش به واسطه ی وجود داشتن برادرانی جوان ، به طور غیر مستقیم لباس هایی آزاد اما با رنگ وشن خریداری کرده است ، نظر شما چیست ؟
-----
خانمی میان سال ، که به واسطه عبور از سن جوانی ، لباس هایی تنگ و ترش میپوشد ، او چگونه است ؟
---------------
با وجود تمامی این پوشش ها و مثال ها ، دختر ختنمی که با وقار و متانت قدم بر میدارد آیا بر لباس هایی که به تن دارد ، چگونه حاکمیت میکند ؟ و نظر ا را چگونه در مورد خوب متوجه می سازد ؟
دختری که با وحود چادری که بر سر دارد و .... در خیابان مشغول خنده و لیس زدن بستنی است چکونه است ؟
نظر در مورد او چگونه است ؟
همیشه تحریک برای انجام سکس یا خود ارضایی نیست .
تحریک ممکن است باعث ایجاد بیماری های درونی و رفتاری افراد شود .
ممکن است ایجاد تدال ها های مغزی کند و ....
خانم محترمه ، بسیار عالی است که در مورد این مورد سوال فرمودید و این که آقایان تحریک میشوند یا خیر .
خانم philosara ، فرمودند : " یک آقا ممکنه از دیدن خانمی که پوشیه داره تحریک بشه، اما آقای دیگه ای ممکنه از دیدن یک خانم بدون لباس هم تحریک نشه. "
در لفظ این حرف ، کاملا مخالفم ولی در معنا می تواند مثال خوبی برای حرف هایی که در بالا گفتم (با وجود تمامی این پوشش ها و مثال ها ، دختر ختنمی که با وقار و متانت قدم بر میدارد آیا بر لباس هایی که به تن دارد ، چگونه حاکمیت میکند ؟ و نظر ا را چگونه در مورد خوب
دختری که با وحود چادری که بر سر دارد و .... در خیابان مشغول خنده و لیس زدن بستنی است .)
در کل ادامه دادن این موضوع رو بسیار مفید می دونم و به نظرم بهتره این موضوع با همکاری سایر خانم ها ادامه پیدا کند .(شاید حرفام زیاد به تحریکات منوط نمی شد اما توش تکته زیاد داشت )
-
اول بگذارید بین تحریک و جلب توجه تفاوت قائل بشیم، ممکن است چیزی جلب توجه کند اما تحریک کننده نباشد و این دو موضوع متفاوت است .
در اسلام دو نوع لباس حرام اعلام شده است که برای زن و مرد هم تفاوتی نمی کند :
لباس شهرت
لباس شهوت
لباس شهرت لباسی است که بر خلاف عرف جامعه پوشیده شود و باعث جلب توجه شود، این لباس لزوما تحریک کننده نیست اما باعث جلب توجه می شود، مثلا در شهری که هیچ کس لباس روشن نمی پوشد خانمی مانتوی سفید می پوشد، این مساله این قدر در چشم است که وقتی می خواهند آدرس دهند می گویند همان که مانتو سفید می پوشه ! این می شود لباس شهرت و طبق نظر اسلام حرام است زن و مرد هم ندارد
اما لباس شوت لباسی است که تحریک کننده می باشد، لباس های تنگ و بدن نما از آن نمونه هستند
اما در مورد دختران مانتویی و چادری : چادر و مانتو هیچ کدام اصل و معیار حجاب نیستند و مثلا هیچ جای دین گفته نشده که برای حجاب باید چادر پوشید یا مانتو پوشید و هر دو هم در صورت درست پوشیده شدن انتظارات دین را برآورده می کنند ، اما عرف آن شده که افرادی که پایبندی بیشتری به حجاب دارند و حجاب براشون ارزش بیشتری داره چادر بپوشند و طبق همین عرف هم معمولا نگاه پسرها به چادری ها و مانتویی ها فرق می کنه
نظر شخصی من اینه که وقتی کسی حجابش کامله به او صرف نظر از جنسیتش و با توجه به شخصیتش نگاه کرده می شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
هیچ جای دین گفته نشده که برای حجاب باید چادر پوشید یا مانتو پوشید و هر دو هم در صورت درست پوشیده شدن انتظارات دین را برآورده می کنند ، اما عرف آن شده که افرادی که پایبندی بیشتری به حجاب دارند و حجاب براشون ارزش بیشتری داره چادر بپوشند
درودی دوباره ؛
آیا پوشیدن مانتو حتی بلند و گشاد رنگ تیره و خیلی امتیازات دیگر با چادر یکسان است ؟
اگر امکانش هست این برابری رو با دید کاملا باز و روشن بیان کنید . لطفا از ذکر مثلا هایی همچون ، فلان مدل سر کردن چادر و یا مانتو بیان نفرمایید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسلمان
هیچ جای دین گفته نشده که برای حجاب باید چادر پوشید یا مانتو پوشید و هر دو هم در صورت درست پوشیده شدن انتظارات دین را برآورده می کنند ، اما عرف آن شده که افرادی که پایبندی بیشتری به حجاب دارند و حجاب براشون ارزش بیشتری داره چادر بپوشند
درودی دوباره ؛
آیا پوشیدن مانتو حتی بلند و گشاد رنگ تیره و خیلی امتیازات دیگر با چادر یکسان است ؟
اگر امکانش هست این برابری رو با دید کاملا باز و روشن بیان کنید . لطفا از ذکر مثلا هایی همچون ، فلان مدل سر کردن چادر و یا مانتو بیان نفرمایید .
مانتوی بلند و گشاد و چادر هر دو حداقل مورد نظر اسلام را برآورده می کنند .
چی را باز کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
(نمونه شماره یک) دختری می شناسم که هنوز صورتش را نامحرم ندیده است و به گفته ی اطرافیانش چهره ی نورانی دارد .
(نمونه شماره دو) و نیز دختری می شناسم که محرم و نا محرم برایش فرقی ندارد .
حال ، اینجا سوالی پیش می آید :
* دختر خانمی که که در نمونه شماره یک آن را معرفی کردم ، با پوشیدن لباس رنگی و رنگ روشن ، آیا باعث تحریک اطرافیان و مردان محرم و نا محرم می شود ؟
* حالا ، پوشیدن لباس های تیره ، برای نمونه شماره دو چه حالتی ایجاد میکند ؟ ( آیا اصلا برایش فرقی میکند ؟)
--------
خانمی که چند سالی هست که ازدواج کرده است و دارای پسر هایی است که تازه پا به سن بلوغ گذاشته اند و از نظر پزشکی ، در فراز و نشیب های جنسی هستند ، لباس هایی می پوشد که رنگ تیره دارند اما بسیار جذب بدن است و گاهی کوتاه و یا در بالای آن تنها دو رشته نخ مشاهده می شود .در این باره نظر شما چیست ؟
_خانمی که دارای دو فرزند دختر جوان و دو پسر جوان است و به علت ازدواج در سن پایین خودش نیز در سن متعادل جوانی است ؛
لباسی که به تن دارد رنگ صورتی را نمایش میدهد و آزاد است ، دامنی به رنگ قهوه ای سوخته اما کاملا بلند به تن دارد و به دخترانش به واسطه ی وجود داشتن برادرانی جوان ، به طور غیر مستقیم لباس هایی آزاد اما با رنگ وشن خریداری کرده است ، نظر شما چیست ؟
خانمی میان سال ، که به واسطه عبور از سن جوانی ، لباس هایی تنگ و ترش میپوشد ، او چگونه است ؟
با وجود تمامی این پوشش ها و مثال ها ، دختر ختنمی که با وقار و متانت قدم بر میدارد آیا بر لباس هایی که به تن دارد ، چگونه حاکمیت میکند ؟ و نظر ا را چگونه در مورد خوب متوجه می سازد ؟
دختری که با وحود چادری که بر سر دارد و .... در خیابان مشغول خنده و لیس زدن بستنی است چکونه است ؟
نظر در مورد او چگونه است ؟
همیشه تحریک برای انجام سکس یا خود ارضایی نیست .
سلام:72::
بحث جالبی است ولی چون ایجاد کننده تاپیک تمایل داشتند اقایون پاسخ بدهند من نیز اجابت کرده و سخنی بیان نکردم...
ولی اکنون با توجه به صحبت های اخیر منم احساس کردم این صحبت ها در صورتی پاسخ مناسبی خواهند یافت که هر دو جنس نظرات خود را بیان کنند.
لرد حامد گرامی مطلب و سوالات زیبایی را بیان کردند....
تمام این سوالات شما که به زیبایی بیان شد نشان دهنده دغدغه ذهنی نه تنها شما بلکه بسیاری از جوانان چه دختر و چه پسر ایرانی است....
و مسلمان هم به خوبی برای ان دو شاخه در نظر گرفتند و سخن راندند که برای من نیز این نظرات جالب بود...
حجاب به طور کلی از نظر من دارای طیف وسیعی است..خود من که یک دختر هستم بسیار خانم های چادری دیده ام که اصلا حجاب رفتاری خوبی ندارند و در زیر لوای این مظهر عفت چه بسیار کارها نکرده اند و چه بسیار خانم ها به قول معروف مانتویی که حجاب رفتاری بسیار برتری دارند.
چیزی که بسیار اهمیت دارد این است که هیچ گاه چادر یا مانتو نمی تواند معیار مناسبی جهت قضاوت ما باشد و بیننده نمی تواند به طور کامل در میان اخلاق و رفتار یک فرد مانتویی با چادری در رابطه با شخصیت وی نظر براند.
در هر حال نباید فراموش کرد که اینجا ایران است و اگر حتی تمام ما بپذیریم که هیچ تحریکی در اثر پوششی خاص ایجاد نمی شود ولی باز عرف و مذهب مانع از انجام خیلی از امور می شود.
چیزی که بسیار به نظر من اهمیت دارد این است که به نظر من هر خانم و حتی اقا با نوع پوششی که برای خود مشخص می کند در بسیاری از موارد در حقیقت تفکر خود را تا حدی به نمایش می گذارد و عده ای انگشت شمارند که برخلاف ظاهر خود رفتار می کنند ولی هستند.
فرد در حقیقت با نوع پوشش خود ارزشی را که برای خود قائل است به نمایش می گذارد و به همان نسبت نیز از جامعه و اطرافیان احترام کسب می کند.ولی این دلیلی نیست که اگر فردی چادری نبود یعنی برای خود ارزشی قائل نیست یا اگر پسری بلوزی استین کوتاه پوشید یعنی لجام گسیخته است ..که امروز دیر زمانی است که این سخنان و تفکر برچیده شده است.
ولی هم نوع پوشش و ارایش امروز خانم ها هم اقایون در جنس مخالف اثر گذار است.این سوالات از منظر هر دو جنس قابل بررسی است.
همه ما می دانیم که برای تحریک شدن یک فرد نه تنها اخلاق و روحیات یک فرد تحریک کننده است که حتما هم نوع پوشش تاثیر گذار است و این تنها خاص اقایان نیست و خانم ها هم از این تحریکات بی نصیب نخواهند بود.
بله.از نظر من نیز لباس های تنگ و چسبان و همچنین رنگ های تند و زننده نه تنها در پوشش یم خانم تحریک کننده است .مطمئنا در پوشش یک اقا هم هست.
ولی نه تحریک به معنای خاص ان..نوعی جلب توجه یا به قول مسلمان گرامی لباس شهرت.
در حقیقت این افراد شاید حقیقتا به دنبال تحریک هم نباشند ولی به هر دلیلی که شاید بر خود نیز معلوم نیست به دنبال جلب توجه هستند چه ان خانمی که چنین پوششی دارد و چه ان اقا که انواع اقسام مدل های مو را بر می گزیند.
و اینها تماما ریشه در نوعی عقده های درونی دارد..
بیان آزادی..احساس حقارت و هزاران هزار علت دیگر که طی سالیان در جان و روح پسران و دختران این مرز و بوم گاهی نفوذ کرده است.هیچ کس مخالف ازادی در پوشش نیست و هیچ کس بیان نمی کند که کدام درست و کدام غلط است..چیزی که مهم است این است که انسان چه با چادر چه روپوش..چه مانتو کوتاه چه بلند..رفتار و منش والای انسانی داشته باشد و هدفش از چنین رفتاری چه باشد.
تمام ما جوانان از نظر من بسیار خوب بین تمام این افراد می توانیم تفاوت قائل شویم...پس به نظر من رنگ های شاد خوب هستند ولی نه در حدی که تحریک چشمی ایجاد کنند و منجر به مزاحمت شوند...چادر خوب است ولی در صورتی که هرکس بداند چرا چادر را برگزیده است...مانتو خوب است به شرطی که ما بدانیم سالهای سال جامعه ما جامعه اسلامی بوده است و با پوشیدن مانتوهای چسبان یا باز نمی توانیم منجر به بروز آزادی شویم..
اینان در زمانی خوب هستند که ما ریشه مذهبی و اعتقادی در جامعه نداشته باشیم.
وقتی جامعه ما جامعه مذهبی است ..وقتی ما خود این مذهب را با علم قبول کرده ایم پس ارزش وجودی ان را هم می دانیم چه لباسمان تنگ باشد چه گشاد....
پس هیچ مبارزه ای با پوشیدن لباس های انچنانی و مدل موی فلان جور به نتیجه نرسیده است.مهم داشتن فکری بزرگ برای ایرانی بزرگ است....
همه ما باید بدانیم تحریکات در ذات بشر هست پس اگر هستند این چنین افرادی ما باید خود کنترل کننده نفس خود باشیم نه دیگران را مجبور کنیم از ما تبعیت کنند چون ما تحریک می شویم.
هر کس باید قاضی و حاکم وجود خود باشد تا بهترین ها برای ایران رقم بخورد........
موفق باشید.:72:
-
دوستان بي تعارف بنده به دختران چادري به ديد امل و عقب اقتاده مي نگرم.شايد اين نظر درست باشه شايد نباشه ولي نمي تونم احساسم رو كتمان كنم كه. رنگ شاد هم براي همه لازم است. آقايي هم اگر بخواهد با رنگ تحريك شود بهتر است اصلاً خودش را يك جوري خلاص كند اينطور براي جامعه اش مفيدتر خواهد بود. راستش خود دختران مي دانند چي تحريك آميز است و چي تحريك آميز نيست.
لباس معمولي و غير جذب يك زن بالفرض غربي و بي حجاب به مراتب از لباسهاي تنگ بدن نما ولو با رنگ تيره كمتر تحريك كننده است.
اصولاً من سئوال شما را نمي پسندم.به خدا شما هر چي بپوشي اگر انسان باشي و خلق خدا را دوست داشته باشي و كمك كني جات تو بهشته. اين روزها سرم درد مي گيره از ديدن آدمهايي كه يك تار موي زن رو تعيين كننده ي بهشت و جهنمش مي دانند و بعد به راحتي آب خورد شنيع ترين اعمال رو انجام مي دهند.
ولي در هر حال شما سعي كن شيك پوش و در عين حال با متانت باشي. مهم هم نيست كه كسي تحريك مي شود يا نه. دوست عزيز من خودم يك پسرم. مي دانم مرداني هستند كه با ديدن انگشت شما تحريك مي شوند. مقصر شما نيستي.اين جامعه ي ويران ماست كه به علت محدوديت هاي فراوان پر از عقده هاي سركوب شده ي جنسي است. آخه دختر بيچاره براي چي بايد تو گرماي 40 درجه تابستان لباس مشكي بپوشد كه زير آفتاب تنش گر بگيرد و بشه مثل آتيش. والا من خومو جاي بعضي از خانمها گذاشتم ديدم واقعاً ظلمه. راه حل نهايي اين مباحث : آزادي پوشش. يعني موسي به دين خود عيسي به دين خود
-
سلام
چرا خانوما باید محدود بشن فقط برای اینکه یه مرد تحریک نشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه یک زن حق نداره رنگ مورد علاقه اش رو بپوشه یا مدل مورد علاقشو ؟؟؟؟
چرا باید حسرت پوشیدن یک لباش با رنگ شاد به دل همه ی خانوما بمونه جوری که وقتی یه مهمونی دعوت می شن خودشونو از مدا و آرایشو و رنگ خفه کنن ؟؟/
بعضی وقتا در یک مهمانی زنانه خانومای چادری چنان لباس های زننده ای می پوشن که آدم احساس می کنه قصدش فقط این بوده که کل بدنش رو برای خانوما به نمایش بزاره؟ چرا
البته من منظورم همه نیست ولی تو خیلی از مهمونی های زنانه دیدم
پوشیدن لبلس رنگی یا مانتوی رنگی آخه چه تحریک پذیری برای آقایون داره ؟؟
چرا یه تاپیک باز نمی کنید نمی خوایید که مردها دیدشونو عوض کنن ؟؟؟
مردی که بخواد با یه رنگ شاد تحریک بشه مطمئن باشد اگه یه خانومه چادی هم از کنارش رد بشه اونو زیر چادر برای خودش تجسم می کنه و تحریک می شه
واقعا من پوشید لباس با هر مدل و هر رنگی رو حق مسلم خانوما میدونم :72:
-
سلام
واقعا" متاسفم ............من جوابم رو همون اول با چند تا نظر گرفتم
من به خاطر شخص خودم این سوال رو مطرح کردم و برای احتیاط بیشتر ! منظورم رو هم خیلی واضح گفتم فقط رنگ لباس !
متاسفم که یک مرد مسلمان چادر رو که حجاب حضرت زهرا(س) ست ، باعث امل و عقب مانده بودن زن مسلمان میدونه (البته بگزریم از اونایی که چادر که سهله روسری هم نپوشن خیلی سنگینترن ).تاسفی بالاتر از این هم هست.؟ گرمای 40 درجه زیاده یا گرمای عربستان ؟
اگه به نظر بعضی ها چادر به این معنیه باید به عرضتون برسونم که بنده سالهاست مفتخرم به اینکه حجاب حضرت زهرا (س) رو دارم و اینچنین عقب ماندگی ای رو با جان و دل با کمال افتخار می پذیرم . حجابم کامله و همیشه لباس رنگی زیر چادر می پوشم و هیچ کمبود محبتی رو در وجودم احساس نمی کنم .
اما دوستان تحریک شدن مردان بیمار دل با دیدن انگشت یک زن فرق داره با اینکه زن خودش خودش رو انگشت نما کنه ! در مورد اول زن هیچ تقصیری نداره اما در مورد دوم گناه مرد هم به گردن زنه که اسباب معصیت اونو فراهم کرده .
دوستان لطفا" دیگه از این نظرات توی این تاپیک ندید چون از یه سوال ساده و شخصی به توهین به مقدسات اسلام کشیده میشه .
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
سلام
واقعا" متاسفم ............من جوابم رو همون اول با چند تا نظر گرفتم
من به خاطر شخص خودم این سوال رو مطرح کردم و برای احتیاط بیشتر ! منظورم رو هم خیلی واضح گفتم فقط رنگ لباس !
متاسفم که یک مرد مسلمان چادر رو که حجاب حضرت زهرا(س) ست ، باعث امل و عقب مانده بودن زن مسلمان میدونه (البته بگزریم از اونایی که چادر که سهله روسری هم نپوشن خیلی سنگینترن ).تاسفی بالاتر از این هم هست.؟ گرمای 40 درجه زیاده یا گرمای عربستان ؟
اگه به نظر بعضی ها چادر به این معنیه باید به عرضتون برسونم که بنده سالهاست مفتخرم به اینکه حجاب حضرت زهرا (س) رو دارم و اینچنین عقب ماندگی ای رو با جان و دل با کمال افتخار می پذیرم . حجابم کامله و همیشه لباس رنگی زیر چادر می پوشم و هیچ کمبود محبتی رو در وجودم احساس نمی کنم .
اما دوستان تحریک شدن مردان بیمار دل با دیدن انگشت یک زن فرق داره با اینکه زن خودش خودش رو انگشت نما کنه ! در مورد اول زن هیچ تقصیری نداره اما در مورد دوم گناه مرد هم به گردن زنه که اسباب معصیت اونو فراهم کرده .
دوستان لطفا" دیگه از این نظرات توی این تاپیک ندید چون از یه سوال ساده و شخصی به توهین به مقدسات اسلام کشیده میشه .
متشکرم
ممنون از این که از مقدسات دفاع کردین و جوابی که در شانتونه را دادین .
-
من خودم مردم ولي به اين نتيجه رسيدم زنان جامعه ما از لحاظ وسعت ديد اجتماعي و فهم و درك بعضي مسائل از برخي آقايون جلو ترند. آقا جون من فنلاند زندگي مي كنم. پسر مسلمون يا آقا مجتبي باور كن 4 تا زن بي حجاب ببيني برات عادي عادي ميشه. متاسفانه مردم ما انقدر نديدن اينجوري شدن. خود من ايران بودم يكي رو كه اتفاقي روسري نداشت ميديدم زل مي زدم بهش. متاسفانه ما ايراني ها انقدر يه چيزايي رو نديديم عقده اي بار اومديم. حال بحث هم ندارم. با همون اسلام تحجري خودتون حال كنيد ولي يه ذره عمق ديدتونو بيشتر كنيد.
-
^^^^^^^^^^^^^
ما درایم باهاش حال می کنیم شما قصه نخور
-
عزيزم . باسوادم. قصه رو مي خونن. اوني كه مي خورند غصه ست. بازهم چشم. ولي در كنارفراگيري احكام يك مطالعه ي اجمالي در باب املاء به نظر سودمند مياد براتون.
خوش باشي
-
[align=justify]دوستان عزیز :72:
به هرحال این یک حقیقته که حجاب (به این معنایی که مد نظر شماست) آستانه تحریک پذیری رو پایین میاره. و تاثیرات نامطلوبی بر جامعه ما گذاشته.
اما شما در جستجوی حقیقت نیستید. بنابراین من هم مانند بقیه دوستانی که از این تاپیک گذشتند، سکوت می کنم.
خوش باشید. :72:
[/align]
-
امید و وینترسون
دوستان عزیز
اینجا میدان به هم پریدن نیست هر کسی نظرش رو مستدل و منطقی و علمی بیان کنه ، نه به صورت ستیز .
اما در مورد نظر شما وینترسون
این که زنها رو بی حجاب ببینی برات عادی بشن ، اشکالش اینجاست که دیگه زن اون جذابیت رو برای نشاط در زندگی مردش نداره .
یکی از فلسفه های پوشش همینه که زن مطلوب مرد باشه ومرد مجذوب جذابیتهای ناپیدای وی بشه و بخواد که به دستش بیاره ، تا در کنارش بودن براش لذت بخش باشه و تمایلات جنسیش طبیعی و شیرین تر باشه .
انسان طبیعتاً تمایل به کشف معما و اسرار داره و براش لذت بخشه ، به درونت مراجعه کن ببین این طور هست یا نه ، زن در پوشش یه معماست ، و چون نمودی از این که موجودی ظریفه و زیباست در وجودش هست و در وجود مرد هم کشش به این زیبایی و جذابیت نهاده شده ، وقتی این جذابیتها در ملاء عام قرار گیرد به قول شما عادی می شود و دیگه چنگی به دل نمی زند از طرفی در مقابل بیمار دلان و افراد بزهکار و منحرف امنیتشان هم به خطر خواهد افتاد .
در همون اروپا چرا نظام خانواده متزلزل شده ؟؟ چون افراد بدون پایبندی با هر کی هر مدت بخواهند می توانند باشند ، و تشکیل خانواده گاه در سنین بالا صورت می گیره و..... بسیاری مسائل دیگر در اخلاقیات که از همین برهنگی ناشی میشه .
دقت کنید و پی گیری کنید و ببیند که در غرب چقدر کار میشه تا وسائل امنیتی برای خانمها طراحی بشه که بتوانند در مقابل متجاوزان به عنف در امان باشند یا از خود دفاع کنند ، این ناامنی زنان از کجا ناشی میشه ؟؟ چرا آمار تجاوز به عنف در غرب بالاست ؟.
واقع بینانه نظر دادن بهتره از تعصب ، تعصب غیر واقع بینانه و بدور از منطق نسبت به هر چیز که باشه مردوده .
هر دو عزیز !
بهتره به عنوان اعضائی مفید برای این تالار به ارائه نظر بپردازید و جدل و درگیری با هم را به تاپیک نکشانید .
موفق باشید
-
[align=justify]سلام فرشته جان :72:
چون شمایی 1 پست دیگه هم می گذارم. :228:
ما در ایران برای اینکه پسرها رو به ازدواج مجبور کنیم از 2 راهکار استفاده می کنیم.
1:: حجاب. زن معما می شه و مرد در پی کشف این معما ازدواج می کنه. اما این اصلا انگیزه خوبی برای ازدواج نیست. همچین مردی به 2 دلیل همسر مناسبی برای من نمی شه:
الف) بعد از برداشتن حجاب، و عادت به جسم من، تازه می رسیم به سر خط!
ب) یک معمای جدید! به راحتی می تونه با استفاده از آستانه تحریک پذیری پایین همسر من، تحت تاثیر قرارش بده.
2:: ممنوعیت رابطه جنسی. پسر بیچاره آنچنان تحت فشار نیروی جنسی قرار داره که بخاطرش مجبوره ازدواج کنه.
البته این آمار ازدواج رو بالا می بره اما پسری که بخاطر این مسئله ازدواج می کنه، فشار جنسیش که برطرف شد تازه چشم هاش باز می شه و فکر می کنه که از زندگی چی می خواد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
در همون اروپا چرا نظام خانواده متزلزل شده ؟؟
یعنی در کشور ما نظام خانواده متزلزل نشده؟
یه نگاهی به آمار بالای طلاق در ایران بندازید! طلاق های روانی و زندگی هایی که فقط بخاطر حرف مردم (و ساختار بسته جامعه ما) حفظ شده اند هم که در این آمار نیومده!
نقل قول:
دقت کنید و پی گیری کنید و ببیند که در غرب چقدر کار میشه تا وسائل امنیتی برای خانمها طراحی بشه که بتوانند در مقابل متجاوزان به عنف در امان باشند یا از خود دفاع کنند ، این ناامنی زنان از کجا ناشی میشه ؟؟ چرا آمار تجاوز به عنف در غرب بالاست ؟
درسته که ایجاد امنیت در جوامع انسانی سخته، و اروپایی ها هم کاملا موفق نبوده اند. اما این نشون دهنده بالاتر بودن امنیت در کشور ما نیست.
چقدر ما شاهد تجاوز به دختر بچه ها و پسر بچه ها هستیم؟
چقدر خانم ها دزدیده می شن؟
چه تعداد باند های اینچنین در کشور ما فعالیت می کنند؟
اگر ما نشستیم تا حجاب امنیت کشورمون رو تضمین کنه و به این دل خوشیم که کشورهای اروپایی هم نتونستند امنیت رو %100 اجرا کنند، که ...
نقل قول:
واقع بینانه نظر دادن بهتره از تعصب ، تعصب غیر واقع بینانه و بدور از منطق نسبت به هر چیز که باشه مردوده .
جانا سخن از ... :303:
بقیه ش یادم نیست، منظورم همونه که می گه: حرف دل منو گفتی! :203:
[/align]
-
سلام
قبل از اینکه وارد بحث بشم این رو خدمت همه عزیزان بگم که مساله حجاب حالا چادر یا مانتو در انسان امر فطری است یعنی همه دوست دارند به هرگونه ای حجاب داشته باشند برهنگی گرایی از دید علمی نوعی بیماری است حالا ما میخواهیم محدوده این حجاب رو ببینیم تا کجاست و چیست اصلا در جامعه کنونی با توجه به تفکر دینی و مذهبی چه الگویی را باید برای حجاب از زن مسلمان ببینند؟ البته از همه دوستان سعی می شود عاقلانه بحث کنیم نه از روی احساسات شخص فردی بلکه نگاه به مساله حجاب باید از منظر خواسته های معقول فرد وخانواده و اجتماع بررسی بشه وتاثیرات اون رو در این سه مورد بررسی کنیم پس خواهش میکنم گتره ای و کیلویی بحث نکنیم ودر اینجا احساسات به خرج ندهیم چون جای آن اینجا نیست در اینجا چند نکته عنوان می کنم
1- حجاب لازم است چون به تنهایی خودش مزایایی دارد
2- حجاب لازم است چون باعث مصونیت خود فرد و جامعه ازمشکلات و جرائم سنگین می شود
3-بی حجابی باعث مشکلات وعقده های روانی جوانان و مردان خواهد شد
4-حجاب لباس رزم|(کار)و برای بیرون است و لباس بزم برای خانه
5- در خارج از خانه ابراز جنسیت ممنوع است که بی حجابی ابراز جنسیت خواهد بود ولی داخل خانه مربوط به ابراز جنسیت است
6- خانم ها باید بدانند اونها هم جزوی از اجتماع هستند نه تافته جدا بافته وباید بپذیرند که اعمال و رفتارشان بسیار در کنترل سلامت روانی جامعه موثر است پس نگویند ما اگر به این خصوصیت لباس می پوشیم وبا این وضعیت آرایش می کنیم وکاری به تحریک شدن آقایون نداریم
7-درسته که حجاب تا حدودی برای ابراز زیبایی زن محدودیت ایجاد میکنه از اونطرف با حجاب جذابیت به مراتب بیشتری پیدا میکنه که جذابیت مرتبه بالای زیباد است
8-من خودم پایان نامه ام در مورد جرائم بود واقعا آمار کشورهای غربی در این خصوص با آمار کشور ما قابل مقایسه نیست مال اونها نجومیست
9-خانومها شما نگاه نکنید اگر روسری کوتاه یا موی مش زده بیرون آمده ومانتوی تنگ برای بعضی انجامش مشکلی ایجاد نمی کنه ولی این برای جوانان علامت خیلی چیزهاست وفکر اونها را تا کجاها می کشونه
10 پوتین های خانومها خیلی خیلی برای جونها محرک وتابلویی فلش خورده است
11-مانتوی تنگی که بعضی می پوشندواقعا بدترین محرک جنسی است
12-و..... بازم از خواهرانم وبرادران عزیزم می خوام سعی کنیم همدیگر رو خالی از احساسات وعاقلانه نقد کنیم
-
به نظر من حجاب خیلی خوبه وعالی ،من شخصا به نتیجه رسیدم ،وقتی حسابی به خودم برسم و بیرون برم اصلا نمی تونم نگاه های مردان نا محرم رو رو خودم تحمل کنم ،حالم بد میشه
ولی به نظر من مقوله حجاب باید فرهنگ سازی بشه و حجاب زوری هیچ مزیتی نداره که هیچ ،اوضاع رو خرابترهم میکنه
در جامعه ما هم همه مشکلات به خاطر حجاب اجباری هست ،نگید حجابمون اجباری نیست که من عملا برخورد تحقیر امیز ماموران ارشاد رو دیدم ،اگه اجباری نیست چرا همه روسری سرشونه؟
-
منم کاملا با گل مریم عزیز موافقم هرچیزی که تحمیل بشه به جامعه از حالت طبیعی در می آد
حجاب خوبه به شرطی که اختیاری باشه نه اجباری
خیلی از کشورهای اسلامی هستن که حجاب درشون اختیاریه
-
ممنون از گل مریم عزیز بخاطر مطرح کردن این موضوع :72:
منم معتقدم اگه حجاب اجباری نبود وضعیت تو جامعه ما خیلی بهتر میشد
من دیدم خیلی از خانومهایی رو که وقتی از جلوی گشت ارشاد رد می شن دوباره روسری شونو می دن عقب یا اینکه تو محیط کارشون چادر میزارن میان تو کوچه چادرشونو بر میدارن البته گفتم بعضی ها نه همه
از قدیم گفتن عیسی به دین خود موسی به دین خود
-
سلام
جناب wintersun 77 من از شما و بقیه دوستان خواهش کردم که دیگه پستی که در اون به مقدسات توهین شده باشه ، نذارید چون من جواب سئوالم رو همون اول با پاسخ چند تا از برادران عزیزم گرفتم .اما شما و چند تا دیگه از دوستان متاسفانه از یک سئوال ساده و شخصی که فقط در مورد رنگ لباس بود نه حجاب !!! و من در مورد شخص خودم پرسیدم یک جنجال و ستیز ایجاد کردید .
برادر من وقتی من درمورد حجاب و پوشش پرسیدم و توی ایران هستم و مسلمان هستم یعنی اگه کسی میخواد پاسخ بده با توجه به این موارد جواب بده نه اینکه شما بگید من خارج از کشور هستم و اینجا راحتم و زن محجبه امل محسوب میشه ! پس حجاب خوب نیست و ما متحجریم ! خودتون یک لحظه فکر کنید ببینید جواب سئوال من این بود ؟؟؟ اگه کسی نخواد به بیراهه بره ، نخواد برهنه بشه ، نخواد باعث معصیت خودش و مردان بیگانه بشه ، به نظر شما متحجره ؟؟؟
نه برادر من این که شما می فرمایید تحجر نیست این جزئی از عقاید من و امثال منه .عقایدی که با جان و دل پذیرفتیم نه از سر اجبار خانواده یا جامعه یا هر کس دیگه.
حالا هم طوری نشده شما اونجا راحت باشید من و امثال من هم اینجا با اسلام و از روی اشتیاق پذیرفته شده خودمون راحتیم و به قول آقای امید حال میکنیم .کاری هم به دیگران ندارم .
شما به ما میگید برید با اسلامتون ... نمیدونم شما هم اگخ مسلمان هستید که هر جای این دنیا برید مسلمانید و رفتار و گفتار و اخلاق شما باید با غیر مسلمانا تفاوت داشته باشه هر جا که باشید این دلیل نمیشه چون خارج رفتید خارجی بشید !
خانم فیلو سارا هیچ پسری تا جایی که من میدونم به خاطر حجاب دختر و حل معمای ازدواج نمیکنه .اینکه خانم فرشته گفتند چیز دیگه است یکی از جذابیتهاست نه دلیل ازدواج !
هیچ پسری هم بعد از ازدواج زنش رو به خاطر اینکه دیگه معمایی نداره طلاق نداده و نمیده که برسه به سر خط من که نشنیدم !
هیچ کشور و جامعه ای هم نیست که جرم و جنایت درش نباشه حتی ایران اما میزان جرم و جنایت در جوامع مختلف متفاوته که جوامع دین محور میزان کمتری جرم و جنایت دارن . و خدا رو شکر تو ایران این آمار کمتره نه اینکه نباشه منظور فرشته خانم هم همین بود . آقای wintersun 77 گرامی شما که خارج از کشور هستید باید بدونید که تو بعضی از کشورها آنقد آمار زنا و روابط نامشروع بالاست که
یک -- یه انجمنهایی شبیه بهزیستی خودمون فقط برای نگهداری بچه های بیگناه و بدبخت حاصل از این روابط ، ساخته شده و بیمارستانهایی برای فارغ شدن این زنان زناکار
دو – یه چیز وحشتناک دیگه : از جنین هایی که به این شکل تولید میشن جهت ساخت کرم های دست و صورت استفاده می کن که خیلی هم طرفدار دارن !!! مخصوصا" از جنین دختر.تا حالا اینو شنیده بودید ؟
یه مثال میزنم لابد اینو دیگه دوستان قبول دارن که تو ماه مبارک رمضان میزان جرم و جنایت کمتر میشه ! چرا؟
به دلیل اینکه توی این یک ماه اکثرا" روزه هستن و دوست دارن روزه هاشون مقبول واقع بشه بنابراین بیشتر رعایت حلال و حرام رو می کنن و مراقبت بیشتری دارن. خیلی ها هستن که طول سال اصلا" نماز نمیخونن اما تو این ماه روزه میگیرن جامعه هم کسی رو تو این مورد مجبور نکرده و نمیتونه بکنه چون هر کسی خودش مسئوله و این یک اکمر فریده اما باید بیرون از خونه روزه خواری نکنه که تقریبا" همه رعایت میکنن الحمدالله .پس معلومه که اگر مردم به دستورات دین عمل کنن و خودشون رو مقید بدونن ، خیلی هم خودشون امنیت دارن و راحتن هم جامعه مصون میمونه .
حجاب تو جامعه ای که اسلامی نام بگیره و اکثر مردمش ( حالا نه همه ) مسلمان باشن لازمه جامعه ست چون از حالت فردی خارج میشه و مربوط میشه به کل جامعه ای که توش زندگی میکنه .بنابراین باید مصالح جامعه و همنوعان رو در نظر بگیره اما توی خونه هر کسی میتونه هر طوری دلش میخواد باشه اصلا" میخواد کاملا" عریان باشه به کسی ربطی نداره ! همچنانکه میتونه نماز هم برای تشکر از خدا نخونه .
دوستان عزیز حجاب چیزی فقط مختص دین اسلام یا جامعه ما نیست که بخوایم بهش اعتراض کنیم . خداوند وقتی آدم و حوا رو آفرید پوششی بهشتی بهشون پوشاند اما پس از بیرون آمدن از بهشت اون پوشش فرو ریخت و آدم و حوا بدون اینکه در این زمینه آموزشی دیده باشند سریع شروع کردن به پوشاندن خودشون بوسیله برگهای درخت !
از اون زمان به بعد دیگه تو هر جامعه و ملتی پوشش بوده و هست امااااااااااا در هر دوره شکل و نوع این پوشش عوض شده .تا اینکه در دین اسلام که کاملترین و جامعترین دین خداست به صورت ضروری در آمده و شکلش متفاوت تر از دوره های قبل شده دقیقا" مانند سایر احکام دین که با آمدن دین بعدی احکام کاملتر شدن.! .اینو همه میدونن و لابد قبول دارن که خدا هیچگاه بد بنده اش رو نمیخواد و حکمی که نازیبا و ناسازگار باشه نداره چون خداوند حکیمه ! فلسفه پوشش و حجاب هم از این قاعده مستثنی نیست .خداوند زن رو طوری آفریده که میل به زیبای و خودآرایی و خودنمایی در وجودش بسیاره و مرد رو طوری که حس چشم چرانی و غریزه جنسیش بسیار قویتره از زنه . خداوند همزمان از زن میخواد که با پوشش و حجاب زیباییهاش رو از دید مرد نامحرم بپوشانه و از مرد میخواد که غریزه جنسی و نگاه خودش رو کنترل کنه تا جامه پاک بمونه و به فساد کشیده نشه .
زن فطرتا" میل داره که مطلوب و معشوق باشه تا طالب و عاشق و برعکس مرد همیشه عاشق و طالب زن .زن اهل ناز و مرد اهل نیازه ، زن گل و مرد بلبل ، زن شکع و مرد پروانه و ...
اگر میل به خودنمایی زن کنترل و مهار نشه در مقابل غریزه مرد اونو به طرف زن میشکه و این یعنی بی عفتی و فحشا.
در مورد ماموران ارشاد هم تا جایی که من میدونم یه مدت خیلی کوتاه که اصلا" در مقابل اینهمه راحتی و آزادی قطره ای در مقابل دریاست آین ماموران طی طرح فکر کنم امینت ملی بود یا چیز دیگه ،همزمان ارازل و اوباش و لاتهای محلات و خلافکارا رو میگرفتن و در کنارش شنیدم به زنان بی حجاب هم تذکر دادن و گاها" اگه کسی جوراب نداشته جوراب همراه داشتم و بهشون دادن که بپوشن .بیشتر از این نمیدونم چه شهری بوده و چه زمانی .اماااااااااا همینش هم نمیشه به اسم اجبار گذاشت چون این مواردی که باهاشون برخورد شده همه میدونیم که با مانتو و روسری و لباس عادی نبودن چادر که اصلا" کطرح نبوده .همون مانتو شلوار عادی .
دوست عزیز من هم شنیدم که عیسی به دین خود موسی به دین خود و باید بهش اضافه کرد که مسلمان هم به دین خود مگه نه ؟
عزیزان حجاب برای حفظ عفت و امنیت و آرامش روانی و روحی و حتی جسمی زن و مرد هست نه محدویدت .پس چرا اصلا" به مقوله اجبار یا اختیار ش فکر کنیم هرکسی برای حفظ عفت خودش باید وضع پوشش خود رو در حد معقول و معول نکه داره نه اینکه منتظر اجبار باشه یا اینکه با خودش لج کنه .
نکته آخر اینکه دوستانی که مایلند سوره های نور و احزاب رو بخونن ببینن خداوند در مورد حجاب چی فرمودن !؟
آیا اختیاریه یا اجباری یا ضروری ؟
-
خانم موعود شما طوری حرف میزنین انگار خیلی لطف میشه تو خونه اجازه میدن بی حجاب تو خونه باشن
خانم موعود شما فکر می کنین این عدالته؟ پس حق اقلیت ها چی؟
بازم تاکید میکنم من به حجاب اعتقاد کامل دارم و اونم واسه خودم ،هیچ کس حق نداره در مورد دیگران تصمیم بگیره
اسلام دین ازادی و ازادی خواهی هست ،یعنی همه افکار محترم هستن و ما حق نداریم به زور بگیم حرف من درسته
دز ضمن باید بگم که من در مقابل چشم خودم دیدم دختری که فقط یه کم مانتوش کوتاه بود ونه ارایش داشت نه چیزی (حتی با مقنعه بود)اورده بودنش اماکن ازش عکس گرفتن(اسم واسم فامیل و اسم پدر رو کاغذ نوشته بودن و مثل قاتل ها یا زندانیا)
خب این یعنی چی؟ شما ایا منطقا میتونید اینو تو جیه کنید؟
-
موعود عزیز
درسته که مسلمان هم به دین خودش بید باشه ولی این دینو که نباید به زور به خورده مردم داد
مگه گناه اونی که حجابشو رعایت نمی کنه به پای دیگران می نویسند
این حجابهایی که الان تو خیابون هست خیلی هاشون فقط نقش صدا خفه کن داره خوب چرا باید به چیزی که نیستیم تظاهر کنیم
با این وضعیت همه بیشتر از دین زده میشن فکر میکنم آثارشو داریم تو جامعه کاملا می بینیم و از بین رفتن دین رو داریم احساس می کنیم
توی کشور ما حتی اقلیت های مذهبی هم باید حجاب داشته باشن اونا که دیگه تو دینشون نیومده اونا رو چی میگین ؟؟؟بازم میگین اجبار نیست؟؟؟دقیقا دارن کاری رو می کنن که بهش اعتقاد ندارن؟؟؟
من کاملا با گل مریم عزیز موافقم
بازم میگم حجاب اختیاری ارزش داره نه اجباری
-
اسلام خیلی دین خوبیه و من ایمان کامل دارم ،این برداشت های افراطی و یا تفریطی هست که باعث میشه چهره اش خراب بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
من خودم مردم ولي به اين نتيجه رسيدم زنان جامعه ما از لحاظ وسعت ديد اجتماعي و فهم و درك بعضي مسائل از برخي آقايون جلو ترند. آقا جون من فنلاند زندگي مي كنم. پسر مسلمون يا آقا مجتبي باور كن 4 تا زن بي حجاب ببيني برات عادي عادي ميشه. متاسفانه مردم ما انقدر نديدن اينجوري شدن. خود من ايران بودم يكي رو كه اتفاقي روسري نداشت ميديدم زل مي زدم بهش. متاسفانه ما ايراني ها انقدر يه چيزايي رو نديديم عقده اي بار اومديم. حال بحث هم ندارم. با همون اسلام تحجري خودتون حال كنيد ولي يه ذره عمق ديدتونو بيشتر كنيد.
ای ول داداش واقعا که خیلی عالی گفتی:104:
و همینطور حرف زیبای خانم philosara که اشاره داشتن که این نوع حجاب استانه تحریک پذیری رو پایین میاره
دقیقا همینه الان مردها در کشور ما به همین دلایل شاید در ظاهرحتی عده ای خیلی هم متدین به نظر برسن اما در باطن خیلی تحریک میشن و متاسفانه چون درایران همه چیز مخفی هست و مردم در درونشان و زندگی خصوصی شان معلوم نیست که چه خبر هست دلمون رو خوش کردیم به این ارامش ظاهری و ..... متاسفم
متاسفم که در ایران حتی این مسائل روی عملکرد کاری عده ای از مرد ها هم تاثیر گذاشته
جالبه که بدونین از نظر بنده پوشش خیلی هم خوب هست نه اینکه الان بعضی دختر ها با لباسهایی انچنانی و ارایشی که زنان فاحشه در کشورهای غربی میکنن وارد خیابان میشوند من از این کار خیلی بدم میاد و همینطور از اون دختر
اما ببین کار ما به کجا رسیده که خانمی میاد و میگه که ایا پوشیدن رنگ روشن برای پوشش ،مرد را تحریک میکنه یا نه .پرسیدن این سوال هم یعنی فاجعه یعنی اینکه شما یه مرد ایرانی رو اینقدر ضعیف فرض کردین که ....
نمیدونم شاید واقعا حق دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
متاسفم برای جامعه ای که به این سمت رفته.............
-
سلام دوستان
دوست محترم m.mouod سوال كردند:
نقل قول:
سلام
آقایون محترم لطفاً بگید نظرتون راجع به دختری که بیرون از خونه لباس رنگ روشن می پوشه چیه ؟
منظورم مانتو ، شلوار، مقنعه یا روسری و حتی کفشه .می خوام بدونم وقتی دختر ی رو می بینید که لباس رنگی می پوشه ، برای آقایون تحریک کننده است یا نه ؟
لطفاً در هر دو مورد زیر نظر بدید :
1- دختری که مانتوییه
2- دختری که چادر می پوشه
اگه نظر یا پیشنهاد خاصی دارید خواهش می کنم بفرمایید.
وبرخي از دوستان بحث رو به موضوع حجاب كشانده اند.
در گذشته نيز بحث هايي مشابه در اين باره (حجاب ) در تايپيك هاي گوناگوني مطرح شده
مشاهده كنيد :
http://www.hamdardi.net/thread-3882-page-1.html
و تايپيك 28 صفحه اي حجاب http://www.hamdardi.net/thread-358.html
m.mouod عزيز نوشته :
نقل قول:
سلام
جناب wintersun 77 من از شما و بقیه دوستان خواهش کردم که دیگه پستی که در اون به مقدسات توهین شده باشه ، نذارید چون من جواب سئوالم رو همون اول با پاسخ چند تا از برادران عزیزم گرفتم .
لذا اين تايپيك قفل مي گردد.