نظر تان درباره اقای کیوان مدیر تالار چه است
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر تان درباره اقای کیوان مدیر تالار چه است
اقای کیوان با درک و شعور بالایی که دارند ،به نظر من کارشون عالی هست و فکر کنم کمتر کسی تو تالار هست که همه جوره قبولش نداشته باشه
ضمن تشکر از محمد ابراهیمی عزیز، که تا این حد به فکر اعضاء تالار هستند. و هراز گاهی با یادآوری هایشون باعث می شن زحمات این عزیزان رو فراموش نکنیم،
اولین برخورد من و keyvan برمی گرده به وقتی که من تازه به تالار اومده بودم، و در پستی لینک هایی رو قرار داده بودم که مشابهشون در مقالات تالار اومده بود.
البته قبلش search کرده بودم، ولی نمی دونم از کم سوادی من بود، یا عدم تشابه عناوین، که موفق نشده بودم اون مقالات رو پیدا کنم.
keyvan از طریق پیام خصوصی ضمن اینکه در مورد ویرایش پستم به من اطلاع داده بودند، از کمک من به اون دوستمون هم "قدردانی" کرده بودند.
برخورد محترمانه، و لحن مودبانه کلام ایشون (هرچند که من یک تازه وارد بودم) باعث شد من در تالار "احساس امنیت" کنم، و خودم رو نه یک غریبه، بلکه یک عضو ناشی ببینم که زیاد به قوانین آشنا نیست.
بعلاوه روش ایشون باعث شد من برم و با طیب خاطر همه قوانین تالار رو مطالعه کنم، و بعنوان یک "عضو" دید مثبتی نسبت به این قوانین داشته باشم.
من که نظرم در مورد keyvan، و روش هوشمندانه مدیریتشون (که باعث می شه اعضا در تعامل درست و سازنده با تالار قرار بگیرند) مثبته، و از این فرصت برای قدردانی از ایشون استفاده می کنم.
:72:
كيوان از ديد من ، پسري است باشرف و با غيرت به معناي واقعي كلمه ، با نگرشي كاملا واقعي و محترم ،مودب و فروتن و متواضع و پابند اصول و دوست داشتني و درد و دردمند ان را خوب مي فهمد و......صد البته باعث افتخار و سربلندي .
افتخار مي كنم از اينكه كيوان نازنيني داريم كه روان درست و سالمي دارد و متفكر و انديشمند است و باري به هر جهت زندگي نمي كند .
با توجه به سن و سال كيوان ، نوع نگاه اش به زندگي و محيط پيرامون و... را خيلي دوست دارم و به نظرم پختگي نگاه كيوان فوق العاده است .
تاپيك "درد دلهاي تو و كيوان" درايجاد اين حس و شناخت ، خيلي به من كمك كرده است .
من مطمئن هستم كيوان آينده فوق العاده اي خواهد داشت و به زودي در جاي درست خودش قرار مي گيرد و ما بيش از پيش به وجود نازنين اش افتخار خواهيم كرد .
پاينده و سربلند باشي كيوان .
جناب کیوان = آینده روشن
طرز فکر کیوان = کمیاب و ستودنی
کیوان مدیر = نکته سنج و دقیق و قابل احترام
با آرزوی بهترین ها برای این جوان برومند
سلام.
از لطف همه شما عزیزان سپاسگذارم.همیشه شرمنده محبتهایتان بوده ام.:72:
خلاصه: غروب غمتان را به هر قیمتی خریدارم چون طلوع شادیهایتان را از ته دل آرزو دارم.
پیروز باشید و سربلند
سلام::
ایشان فردی بسیار خوب..مدیر ..مدبر و فهیم هستند.:72:
گاهی کلمات در بیان قاصر می مانند.
پس این گل ها تقدیم شما
سلام و احترام
اقای کیوان دوست خوب مهربان دلسوز اقای کیوان با تجربه با دانش با علم است ایشان بهترین مدیر تالار است و قابل احترام است در اینده روشن در تالار دارد ایشان فردی بسیار خوب عالی است مدیر فهیم استدر تالار کارشون در تالار خیلی عالی است من اقای کیوان در تالار قبول دارم امیدوارم قدر مدیر عالی و زحمت کش بدونیم من اقای کیوان در تالار شبا نه روز زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید
موفق و شا د باشید
مدیری مسئول ،
هم تالاری دلسوز ،
آدمی دقیق و ریز بین
دارای قلمی توانا
صادق و کمی هم تودار
آینده اش را روشن می بینم
اگه اشتباه نکنم فقط در رابطه با به خود سخت گرفتن ، کمی مراقب خود باشد
براش آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را دارم
سلام
ما كي باشيم كه در مورد آقا كيوان نظر بديم :228:
همه اینا یعنی تو خوبی! و خوب خواهی ماند.:73:
ابتدا ممنون از آقای ابراهیمی بخاطر یاداوری چنین امر مهمی..:72:
بنده هم به نوبه خودم از ""کیوان"" برادر...دوست...همکار...مدیر...د لسوز...همه اعضا تشکر و قدردانی می کنم.
واقعا چند کلمه و جمله ......بیانگر تلاش ها و زحمات ایشان نیست...صمیمانه می گویم ""دوستت دارم"":72::72::72:
سلام
خصوصیات بارز برادر عزیزمون آقای کیوان به نظر من ، مودب و باشخصیت بودن ایشونه.براشون از خداوند منان آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون و آینده ای روشن دارم .ان شاء الله عاقبت بخیر بشن.
و این سبد گل زیبا رو تقدیم می کنم به این برادر عزیز آقای کیوان:72:
http://i3.tinypic.com/wbz3nr.gif
سلام اقاي كيوان عزيز خيلي دوستت داريم شما بهترين مدير تالار هستي شما در تالار خيلي زحمت مي كشيد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72:
سلام
هیچ موقع اینقدر از اینکه یک تاپیک تاریخ گذشته دوباره بالا آمده، خوشحال نشده بودم.
واقعا محمد ابراهیمی در ایجاد جو همبستگی بین اعضاء سنگ تمام گذاشته اند.
در مورد keyvan باید بگویم زحمات اصلی مدیریت و نظارت بر تالار همدردی بر دوش ایشون هست. و فکر کنم این امر بر هیچ یک از اعضاء تالار پوشیده نباشه.
پیشنهاد می دهم دوستان حتما با رتبه دهی به کیوان و همچنین سایر اعضاء زحمتکش تالار ، اثر دائمی تشویق خود را در مورد آنها تثبیت و مکتوب کنند تا بدین ترتیب توسط اعضاء (به خصوصی جدیدها یا میهمانان)، بهتر شناخته شوند
سلام
منم به نوبه ی خودم از جناب کیوان عزیز بخاطر زحماتشون نهایت تشکر رو دارم
ارسال های مفید و سازنده شون همیشه در همه ی تاپیک ها دیده می شه
امیدوارم همونطور که ایشون به بقیه کمک می کنند تا مشکلشونو حل کنند خدا هم به آقا کیوان کمک کنه تا هیچ وقت مشکلی نداشته باشند:203:
سلام
آقای کیوان :
به نظر من آقای کیوان جدای از مدیر تالار بودن، تو زندگی شخصی شون خیلی مسئولیت پذیر هستند .
اینو من95% مطمئن هستم.
و اگه میشد چند بار به هر کسی رتبه بدیم من تا حالا کل دفعات اینکارو میکردم
خدا به شما قوت مضاعف بده برادر عزیزم:72:
سلام.
کیوان جان خود نیز می دانی من اهل شوخی کردن نیستم ولی با اجازت یه شوخی باهات بکنیم.:D
من بهت حسودیم میشه:58:
اما دوستان هیچ می دانستید پاک ترین هوای دنیا ....در وجود کیوان است .
:305:پاک ترین هوای دنیا...هوایی است که در وجود ماست!(کیوان و اعضاء)...چرا که هر لحظه دلمان.. هوای هم را می کند!
آقای نقاب حسودی اصلا خوب نیست:D
از شوخی گذشته واقعا باید از اعضای خوب تالار تشکر کرد .
آقای نقاب هم که جای خود دارند که با فعالیت های مفید و سازندشون به تالار کمک می کنند .
و همینطور از آقای محمد ابراهیمی که همیشه با یادآوری های به جاشون باعث میشن که همیشه یادمون باشه که همدیگرو فراموش نکنیم.
واما آقای کیوان
واقعا مدیر موفقی هستند و دلسورانه برای تالار فعالیت می کنند و همه ما شاهد مدیریت توانای ایشون هستیم .
واقعا دست راست مدیر محترم هستند.
دقیق و تیز بینی که لازمه مدیریته در وجود ایشون هست.
من هم بابت تمام زحمات دلسوزانتون از شما تشکر می کنم.:72:
سلام و احترام
اقاي كيوان دوست خوب مهربان دلسو ز اقاي كيوان با تجربه با دانش با علم است ايشان مدير خوبي هستند و ايشان بهترين مديران تالار هستند و قابل احترام هستند من از اقاي كيوان تجربه دانش علم ياد گرفتم ايشان مدير عالي و زحمت كش هستند ايشان در تالار شبانه روز زحمت مي كشدتشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد:72::72::72::72:
چه خوب باز یه فرصت برای تشکر از آقای کیوان
مدیر محترم و مسئولیت پذیر ، باعث افتخار هم تالاریها ، جناب آقای کیوان گرامی خسته نباشید ، زنده باشید ، پاینده باشید ، سلامت باشید
، موفق باشید ، مدیر باشید و ...:72:
سلام,
ممنون از شما عزیزان؛ همیشه ؛دربدر؛محبت هایتان بوده و خواهم بود؛:72:
کیوان عزیز
مدیر خوب تالار ، متشکریم. امیدوارم از این تجربه بی بدیل در دنیای واقعی هم بهره مند شی (یعنی الهی مدیر شی:104:)
موفق وسربلند وپیروز باشی
سلام
کیوان = فعال*همراه*تیز بین *هوشیار*مدیر*توانا*.....
http://www.hamdardi.net/imgup/12/126...b186ce2469.jpg
سپاس فراوان
اون موقع که آرزو کردی من نبودم دوباره آرزو کن تا من هم باشم :Dنقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
نشد بابا اون موقع بهتر بودی نشسته بودی برامون دعا می کردی خالا چرا در به در شدی؟واسه آینده هم گفتی نه اون اولیه بهتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
دوباره آرزو کن تا منم باشم
دقیق مهربان سختکوش با انگیزه با حوصله کمی کوچولو (این یکی رو نخون) توانمند مدیر
راسخ یه کمی بداخلاق (لازمه مدیریت)
ولی در کل خوشحالم که این تالار مدیری اینچنینی داره
جناب کیوان همیشه سربلند و پیروز باشید در جای جای زندگیتون
از طرف من به مرغ عشقاتون دونه بدهید :D
پیر مرد کوچولو و زحمتکش و ساکت تالار همدردی که درد و دردمند را به راستی می شناسد . تلاشگری پویا و قابل افتخار با آینده ای فوق العاده درخشان .
من به شخصه تا بی نهایت برای او و اندیشه هایش احترام قائلم و به آینده درخشان وی یقین دارم .
به نمایندگی از طرف بچه های تالار همدردی
کیوان دوستت داریم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a4ba0b8b2b.gifکیوان دوستت داریم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a4ba0b8b2b.gifکیوان دوستت داریم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a4ba0b8b2b.gifکیوان دوستت داریم http://www.hamdardi.net/imgup/11448/...a4ba0b8b2b.gif
سلام :72:به همه...
به به من نفهمیدم یکی بگه اقا کیوان کوچولوست ( گفته بالهای صداقت ) یا پیرمرد( گفته آنی جون)و راستی آنی جونم یعنی آقای کیوان سبیل به این کلفتی داره!!!!!!!!!!http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...85770ec049.gif
آقا کیوان بیا ابهام زدایی کن لطفا....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...91616fd91b.gif
من تصویر ذهنیم مخدوش شد...:54:
شوخی کردم..:D
[align=center]http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...e1f81e6d34.gif
من یکبار تو صفحه اول ازشون تشکر کردم و بازم میکنم..
ایشان به گردن من که بسیار حق دارند و من همیشه از لطفشون سپاسگذارم..
به حق مدیر توانمند و لایقی هستند و من مطمئنم آینده درخشانی خواهند داشت...
و این متن زیبا تقدیم به کیوان:[/align]
[color=#FF0000]هنگامی که در راه یا در میدان بازار به دوست خود بر می خورید بگذارید که روحتان لبهایتان را به جنبش در آورد و زبانتان را راهبری کند.]
بگذارید صدایی که در شماست با گوشی که در گوش اوست سخن بگوید.
زیرا که روح او حقیقت دل شما را نگاه می دارد همچون طعم شرابی که در خاطر می ماند.
هنگامی که رنگ از یاد رفته است و جامی در میان نیست.[/color
با تقدیم احترام و بهترین شادباش ها و زیباترین ارزوها به برادر خوبم
از طرف سارا
سلام مثل اينكه من دير رسيدم....
(دلداري) اشكالي نداره دير رسيدن بهتر از هرگز نرسيدنه...:P
آقاي كيوان دوست و مدير گرامي ..... :72:
منم از زحماتتون تشكر ميكنم و بهتون خسته نباشيد ميگم....
به قول baby عزيز اميدوارم در زندگي حقيقي تون هم بزودي مدير بشين چون شايستگيشو دارين....
.....
راستي از مرغ عشقاتون چه خبر؟ بچه هاشون به دنيا اومدن؟؟؟؟:162:
کیوان را دوست میدارم چون دوست داشتنی است همین
خسته نباشيد كيوان گرامي http://i16.tinypic.com/68m2jq9.jpg
http://i27.tinypic.com/2us76he.jpg
سلام،
من چه طرفداری دارم و خودم خبر ندارم:D
از لطف شما بی نهایت سپاس گذارم, به عشق شماقوت قلب میگیرم،
برایتان آرزو میکنم, ،عشقی مثل خورشید … مهربانی مثل باران … صداقتی مثل چشمه
سلام اقاي كيوان مدير قوي دلسوز با تجربه با دانش با علم است ايشان بهترين مدير تالار است قابل احترام است كيوان عزيز دوستت داريم:72::72::72:مدير خوب دوست داشتي تالار است
سلام و احترام
اقاي كيوان عزيز دوست خوب مهربان اقاي كيوان ايشان با تجربه با دانش با علم هستندايشان بهترين مدير تالار است قابل احترام است ايشان فرد ي بسيار خوب عالي است مدير با فهيم تالار كارشون خيلي عالي است اميدوارم قدر مدير عالي و زحمت كش بدونيم اقاي كيوان در تالار شبانه روز خيلي زحمت مي كشد جا تقدير و تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
سلام و احترام
اقاي كيوان دوست خوب مهربان دلسو ز با تجربه با دانش با علم است ايشان بهترين مدير تالار است و قابل احترام است ايشان فردي بسيار خوب عالي است مدير فهيم در تالار كارشون خيلي عالي است اميدوارم قدر مدير عالي و زحمت كش بدونيم اقاي كيوان شبانه روز براي تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم اميدوارم در تالار موفق باشيد براتون ارزوي سلامتي و موفقيت مي كنم اقاي كيوان اينده روشن دارد:72::72::72::72:
سلام و احترام اقای کیوان عزیز اینده روشن در تالار دارد نکته سنج قابل احترام است اقای کیوان عزیز دوست خوب مهربان دلسو ز با تجربه با علم است بهترین مدیر تالار است ایشان فردی بسیار خوب عالی است مدیر عالی است امیدوارم قدر مدیر عالی زحمت کش بدونیم اقای کیوان عزیز شبانه رو ز برای تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در مدیر تالار موفق باشید امیدوارم همیشه سلامت باشید:72::72::72::72:
سلام اقای کیوان عزیز چند وقت در تالار شبا نه رو ز فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم مدیر با تجربه دلسو ز است:72::72::72: امیدوارم قدر مدیر خوب عا لی تا لار زحمت کش بدونیم اقای کیوان در مدیر تا لار موفق می شود اقای کیوان اینده روشن در تا لار داردبهترین مدیر تا لار هستی
اقای کیوان عزیز مدیر خوب تالار خیلی دوستت دارم:72::72: