RE: آيا نظرش تغيير مي كنه؟
چندین بار دیگر هم دیگرانی درست همانند شما همین مورد را پیش کشیدند که خوب به هزار و یک دلیل بهتر است،زودتر ارتباط خود را با او پایان دهید.
سلام
با خلاصه پرمحتوای گرد آفرید موافقم...
چنین رابطه ای روز به روز به مشکلاتت اضافه می کنه... شک نکن.
سلام گلم
الکی خودت را وابسته طرف نکن که بعد مکافات داشته باشی و نتونی فراموش کنی. به زور هم نمیشه کسی را عاشق خودت کنی و عشق را ازش گدایی کنی به نظر من هدف اون دوست شدن با شماست.
این نصیحت را از من بپذیر :
به هرکه دل ببندی باید همسنگش توان دل کندن را داشته باشی.
سلام
تو رو به خدا خودت را بیچاره نکن که واقعا از لحاظ روحی بهم می ریزی. من قبلا آن هم فقط صرف کنجکاوی با شخصی آشنا شدم همش دروغه اگر می خواهی مشکلات دیگه برات پیش نیاد از همین الان بزارش کنار. اصلا حتی بهش فکر هم نکن.
سلام
اگه مي خواي مثل خيلي از دخترها ديگه به هيچ پسري نتوني اعتماد كني و اعتماد بنفست رو از دست بدي و هميشه خودتو لعن كني و پسر ها بشن ملعبه دستت كار خوبيه انجام بده مطمئن باش موفق ميشي
ازدواج براي مردها مثل زنها نيست مردها انتخاب مي كنن ولي زن ها انتخاب ميشن پس اونها عاقلانه تر و محتاط تر از ما عمل مي كنن اگه ميگه قصد ازدواج ندارم اگه از جانب شما علاقه ببينه نهايت به بستر ميكشه و بعد THE END
سلام
من رشته ام كامپيوتره. و توي يكي از كتابهاي كامپيوتري خونده بودم (البته خودم هم كاملا اين نظر رو قبول دارم) "توي چت تمام افراد دروغ ميگن مگر اينكه خلافش ثابت بشه"
اميدوارم نياز به توضيح بيشتر نباشه!
موفق باشي
خانمي كجا رفتي؟چيكار مي خواي بكني؟بد نيست ما رو هم در جريان تصميمت قرار بدي
سلام دوست گلم
نمی دونی داری با ادامه این رابطه چه ضربه بزرگی رو به خودت می زنی من یک دوستی داشتم که توی چت با یکی آشنا شده بود اما بعد از مدتی حدودا 10 ماه که با اون پسر رابطه داشت و هر روز با هم تلفنی صحبت می کردن اینقدر بهش وابسته شده بود که حتی ما رو هم به اسم اون پسره صدا می کرد همه فکرش شده بود اون پسره اما بعد از 10 ماه فهمید که اون آقا علاوه بر ایشون با یکی دیگه هم چت می کنه و رابطه ای شدیدتر از این رابطه ای که با دوستم داره با اون یکی دوستش داره که بعد از مدتی اون پسر با اون دختری که باهاش دوست شده بود ازدواح کرد و به جز افسردکی و دیونگی هیجی واسه دوست من نداشت
البته یه دوست دیگه هم دارم که توی همین چت ازدواج کرد الان 2 ساله که عقد کردن اما تا چند روز دیگه از هم جدا می شن جون به هم شک دارن .
دو تا جنبه اش رو واست گفتم چه ازدواج بکنی چه نکنی می تونی ببینی عاقبتت چیه ؟
امیدوارم تصمیم عاقلانه ای بگیری
خوشحالم كه اينجا دلسوزانه درباره ي موضوعات بحث مي كنن.حتما خيلي جدي به قطع رابطه فكر مي كنم.و نتيجه رو در ادامه مي نويسم ( :
با پيشنهاد من رابطه مون رو قطع كرديم.
نمي دونم كار درستي بود يا نه،به هر حال تموم شد