فرشته خدا آمده است تا یک دعای شمارا بشنود و برای خدا ببرد زود بگو...زود بگو...زودبگو...چی میخوای؟
.
.
.
.
نمایش نسخه قابل چاپ
فرشته خدا آمده است تا یک دعای شمارا بشنود و برای خدا ببرد زود بگو...زود بگو...زودبگو...چی میخوای؟
.
.
.
.
اای یگانه مهر آفرین بی همتا ؛ کمکم کن که حتی یکدم دلم از عشقت خالی نگردد.
از آرزو به خاطر ابتکارش در ایجاد این موضوع پرمحتوا قدردانی می کنم.
خداوندا !
تقدیرم را زیبا بنویس ،
كمك كن آنچه تو زود میخواهی
من دیر نخواهم
و آنچه تو دیر می خواهی من زود نخواهم ...
"دکتر علی شریعتی"
اللهم اجعل عواقب امورنا خيراً
خدایاI تا مارا نبخشیدی از این دنیا مبر!:203:
وهمه ما را ببخش و بیامرز!
ودر ان دنیا مرا همنشین خودت و دوستدارانت قرار بده !
پس دستم را دردستت می گذارم راهم را نشانم بده!
خدایا انی و لحظه ای مارا به حال خود رها مکن!
آری......
نازنینم:چه دعا بهتر از این
گریه ات از سر شوق خنده ات از ته دل:43:
نبود هیچ غروبت غمناک :72:
http://i32.tinypic.com/255s328.gif
موفق باشید :72: :16: :72:
الهی!چنان کن که سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار
خدایا به اندیشه ای بده تا *درست زنگی کنیم و از زندکی لذت ببریم*،زیرا که اگر در این جهان آسوده و خوشبخت باشیم،در آن جهان نیز همین گونه ایم.
پروردگارا!ای دانای نخستین؛خردی به ارزانی دار تا آنهایی را که:
*وعده پوشالین جهانی دیگر را،آنطور که خود می خواهند و با رفتاری که حود می پسندند تا همگان را زیر دست خود بکنند،می دهند؛*
بشناسیم.:46:
:203: خدايا قبل از دعام بخاطر همه نعمتهايي كه بهمون دادي ازت ممنونم و بعدشم ازت ميخوام گناهاي همه رو ببخشيد منم جزو اون آدما و همه مريضا رو شفا بدين و منم بتونم بچه مو صحيح و سالم بدنيا بيارم. :203::103:
يارب زسر لطف و كرامت
نظرم كن
من شاخه بي برگ و برم
بارورم كن.
الهی و ربی من لی غیرک.
خداوندا سایه حضور اقایمان حضرت مهدی (عج)را بر وجود ما پهن بگردان.
http://i28.tinypic.com/1t7706.jpg
خدايا هيچوقت تنهام نگذار
خداوندا مرا آن ده که آن به
کسی پرسید:بهترین زمان برای دعا کردن چه موقع است وبهترین مکان کجاست؟
به اوگفتم :بهترین زمان،اکنون وبهترین مکان همین جاست.بایددرهمان جا که هستیم شروع کنیم.
ادامه /منبع http://www.porsojoo.com/fa/node/77307
اللهم عجل لولیک الفرج
دل هیچ غمی جز غم دلدار ندارد
ای وای بر آن دل که غم یار ندارد
خدایا
بهر که دوست میداری بچشان که عشق از زندگی کردن بهتر است
و به هر که دوست تر مداری بچشان که دوست داشتن از عشق برتر
خدایا سینه ای ده آتش افروز
در آن سینه دلی وان دل همه سوز
(( الهم اجل لولیک الفرج )) :203:
همه شما با دلهای پاکتون دعا کردید انشاء الله که دعای همه مستجاب بشه :72:
عزیزان منو هم فراموش نکنین :72:
(( خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار ))
خدایا دلم گرفته وقتی اسمت را میارم دست و پام میلرزه اخه هر وقت مشکل دارم میام سراغت ولی تو همیشه به فکر منی همه جا مواظب منی تو همه کار با منی تو همیشه با من حرف میزنی اما من گوش شنوا ندارم .
ما خطا کاریم ،ما بندگی بلد نیستیم ما همیشه خواستیم همه جا دستور بدیم ما هر وقت مشکل داریم می ایم سراغت موقع خوشی هامون یادت نیستیم یادمون نمی اید که خدایی داریم نمیگیم خدا خواست میگیم شانسمونه تلاش خودمونه ولی تو باز لطفت را شامل ما میکنی .
دلت را خانه ما کن مصفا کردنش با من
بیا درد دل افشا کن ، مداوا کردنش با من
(ای خدا ما به غیر از تو کسی را نداریم اما افسوس وقتی به ته خط رسیدیم میاییم سراغت )
اگر گم کرده ای ایدل ، کلید استجابت را
بیا یک لحظه با ما باش پیدا کردنش با من
( ولی افسوس که گوش شنوا نداریم اگه راه را گم کردیم از همون بیراهه هم که شده میریم تا اخرش که به بمبست رسدیم حالا سرافکنده برمی گردیم )
بیفشان قطره اشکی،که من هستم خریدارش
بیاور قطره اخلاص دریا کردنش با من
(ای خدا رومون نمیشه اگه هم اشکی ریختیم فقط به خاطر این بوده که به انچه دلمون خواسته نرسیدیم )
بیاور حاجت خود را اجابت می کنم ان را
طلب کن انچه خواهی مهیا کردنش با من
( خدایا فقط میخوام مومن باشم میخوام تو قلبم فقط و فقط نام تو باشه میخوام به همه بگم منم یه عاشقم ) پس کمکم کن .
با سلام واحترام اقای سنگ تراشان ای کار گشای هرچه هستتد نام تو کلید هرچه بستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلم واحترام دعا میکنم هرچه زودتر امام زمان بیاید خدا یا به مدیرسایت اقای سنگ تراشان و این سایت خوب و عالی درست کردند برای مردم سلامیت بده
خدايا يه كاري كن توي هيچ لحظه اي تو رو،حضور و قدرتتو،از ياد نبرم
الهم ارزقنا توفيق طاعة و بعد المعصية ، وصدق النية وعرفان الحرمة
خدای اطلسی ها با تو باشد
پناه بی کسی ها با تو باشد
تمام لحظه های خوب یک عمر ، به جز دلواپسی ها با تو باشد.:72:
خدای مهربان من
آنی مرا به خود وامگذار
خدايا هيچ جواني را نامراد نکن
خدایا هیچ جوانی را نامراد نکن
اول از همه اينكه دوست ندارم هيچ وقت تنهام بزاري هيچ وقت هيچ وقت اگه يك روزي ببينم تنهام گذاشتي خيلي ناراحت مي شم فكر نكني چون نمي تونم ببينم نمي فهمم كه تنهام گذاشتيا من مي فهمم خودتم مي دوني كه متوجه مي شم پس هيچ وقت اينكارو نكن كه دلم مثل دل كودكي كه وقتي مامانش براي نيم ساعت از خونه مي زاره ميره بيرون مي گيره ، مي گيره . دوم از همه اينكه دلم مي خواد هيچ وقت اين قلب اندك مهرباني كه بهم دادي ازم نگيري و منو مثل بعضي ادمها ماشيني نكني اخه من دلمو خيلي دوست دارم از مهربونيهاش خوشحالم دلم نمي خواد حسود باشم دلم نمي خواد چشم تنگ باشم دلم نمي خواد بي رحم باشم يا بد فكر كنم يا نسبت به ناراحتي ديگران بي اهميت باشم مي دونم دلم خيلي دريايي نيست ولي همينشم دوست دارم ميخوام كه كمكم كني نگهش دارم بعدش مي خوام كه كمكم كني كه زندگي خوبي داشته باشم مفيد باشم هم براي خودم براي شوهرم براي بچه ام وپدرو مادرو غير مي خوام شرم به كسي نرسه و كسي از بدي من تو هيچ خونه ايي صحبت نكنه مي خوام يك مرگ خوب داشته باشم بدون اينكه زمين گير بشمو سربار كسي . مي خوام تموم اونهايي كه دستشون و به سمت تو دراز كردن و توي دلشون دارن صدات مي كنن جوابشونو بدي و بي جواب نزاريشون چه دارا چه ندار چه مريض چه سالم چه گناه كار چه بي گناه
امين
من 5 جیز می خوام آرامش تندرستی فراخی در روزی مونس سازگاو5...
خدایا سایه ی تمام پدر مادرها را از سر بچه ها بر ندارد
سایه ی مادر من را هم .
سلام ریحانه های من:72:
:72:خداوندا ! ذكرت را بر زبانم:72: ،نورت را در ديدگانم:72: ،آرامشت را در روانم:72: و عشقت را در تمام روح و جانم جاري ساز :72::203:
موفق باشید:72: :16: :72:
با سلام واحترام من خانواده همیشه سلامت باشیم ان شا الله قسمت شود به مدینه یا مکه قسمت شوم موفق وشاد باشید
خدایا آدمهای اطرافمونو مهربونتر کن
بارالها غایبی داریم
از تو می خواهم که ما را در پناه امام زمانمان حفظ کنی و او را فریاد رس ما قرار دهی
اللهم عجل لولیک الفرج
خدایا ما جوانیم و مست
تو خود از مستیمان هوشیاری بر ما عطا فرما
امین
خدایا همه ما در طلب آرامشیم پس آرامشی به ما عطا فرما که احساس خوشبختی در سایه آن بکنیم
آمین
خدايا مرا در پرتو الهام مستقيم قرار بده تا بي درنگ و درست تصميم بگيرم
خدايا كمكم كن تا فرزندي انسان و با تفكر تربيت كنم
خدای قشنگ من :72::46:
دوستت دارم . دوست داشتن تو به وجودم جلا می ده ...:16::72:
ازت می خوام همیشه و در هر حال و در هر شرایطی دوستت داشته باشم ...:203::203::203::203::203::72: