-
پرده من
سلام .تو رو خدا کمکم کنید یه اتفاق خیلی وحشتناک برای من افتاده من 3ماهه ازدواج کردم نمی دونم چطوری بنویسم یا بیان کنم اما پرده من یکدفعه خودش بدون اینکه حتی دستکاری بشه یا خونریزی کنه خودش افتاد از شانس بد شوهرم یک هفته رفت مسافرت و این اتفاق همون موقع افتاد حالا هر چی بهش میگم باور نمیکنه چه کار کنم ؟تو رو خدا اگه اینجا جاش نیست ببخشد که در این تالار عنوان کردم چاره دیگه ای نداشتم .
-
RE: پرده من
نمي دونم ...........................
-
عزیزم
خوش اومدی.
مطمئنی که اون پرده بکارت شما بوده؟ بهتره با شوهرت بری پیش دکتر زنان تا اون با شوهرت صحبت کنه.
اگه هم پرده تو داری بهتره همرا خودت ببریش.
-
عزيزم سريعتر به يه دكتر مراجعه كن ، دكتر سريع تشخيص ميده كه علت چي بوده ،
الينا جان مگه ميشه پرده رو با خودت ببري ؟ منكه متوجه نميشم .
-
ببخشید یعنی چی پردم افتاد؟ مگه افتادنیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی.
نگران نباش عزیزم . یه موردی واسه یکی از آشنایان پیش اومده بود در همین رابطه با مراجعه به دکتر حتی تاریخ و چگونگیه از دست دادن بکارت رو هم با اینکه 5 سال گذشته بود دقیق تشخیص دادن. حتما با مراجعه به دکتر مشکلت حل می شه حتما هم با همسرت برو و اجازه بده خود همسرت یه پزشک انتخاب کنه.
-
نه همون روز زنگ زدم بهش گفتم گفت ولش کن چیز مهمی نیست شاید یه چیز دیگه ای باشه منم انداختمش دور الان 2 هفته میگذره و اتفاقی متوجه شدیم که دیگه چیزی نیست ما در عقدیم و هر دو کاملا بی تجربه ایم . شوهرم میگه ولش کن دنبالشو نگیر اما من دلم اروم نمیگیره هنوز اونقدر ازش شناخت ندارم که بگم واقعا داره این حرفو از ته دلش میزنه و یه مدت دیگه نمیزنه زیرش . چه کار کنم ؟
-
سلام دوست عزيز...آفتاب تابان
كاملا استرس و ترسي كه تو وجودت ايجاد شده رو درك ميكنم. عزيز دلم اگه منظورت پرده بكارته بايد بگم كه اين پرده افتادني نيست :199: چون فوق العاده نازك است در اثر ضربه پاره ميشه ...حالا براي اينكه اينقدر استرس نداشته باشي همين حالا پاشو برو دكتر زنان يا ماما با يك معاينه سطحي بهت ميگه چه اتفاقي افتاده براي شوهرت هم يه گواهي بگير تا خيالش راحت بشه.......
-
عزیز
بهتره با هم به دکتر زنان مراجعه کنید. اینطوری اگر چیزی باشه هم تو متوجه میشی هم اون. :72:
-
عزيزم به نظر من بهتره كه به يه پزشك متخصص زنان مراجعه كني كه هم خيال خودت و همسرت راحت بشه و هم اينكه خداي نكرده در آينده دچار مشكل نشوي :72:
-
سلام
دوست عزيز اصلاٌ همچين چيزي ممكن نيست ،پرده افتادني نيست
پرده پاره مي شه شيء خارجي نيست كه بيفته
در ضمن به نظر من بهتره به دكتر مراجعه كنيد اينجا جاي مطرح كردن اين موضوعات نيست
-
پرده بکارت یک غشاء نازک همراه با سوراخ یا سوراخهائی برای عبور جریان خونریزی عادت ماهانه از درون آن و چیزی که به طور مشخص ورودی واژن را مسدود کرده است. اینکه وجود و مفهوم پرده بکارت چیست؟
یکی از اسرار جاودانه و نهفته در بدن بانوان می باشد. اگر چه به نظر نمی رسد این بخش وظیفه خاصی داشته باشد و مسئله مشهود این است که بافت پرده تنها باقی مانده از پروسه رشد و شکل گیری واژن باشد. از نظر روانشناسی به نظر می آید که این بخش باعث می شود که جرم و چرک میتواند وارد سطح داخلی واژن گردد. حتی می توان گفت که در بچه ها و اطفال می تواند تا حدی یک نقش محافظتی را در برابر وارد شدن اشیاء بداخل واژن را ایفا نماید. در بعضی مواقع مشاهده میزان آسیب به پرده می تواند دلیل بر وجود رابطه جنسی و یا حتی دال بر مورد آزار و اذیت قرار گرفتن نیز تلق می گردد. در طول تاریخ فرهنگ های بسیاری را می توان دید که در آنها داشتن روابط جنسی خارج از چهارچوب ازدواج غیرقانونی می باشد، در این نوع فرهنگ ها دست نخورده بودن پرده دال بر نداشتن رابطه جنسی برای فرد تلقی می گردد.
البته امروزه مشخص گردیده که، ممکن است که آسیب پرده عاملی غیر از رابطه جنسی باشد. امّا از نظر علما این عصر مفهموم دست نخوره بودن پرده بیشتر به یک افسانه غیرواقعی شبیه است، دلیل آن را هم بر این می دانند که پرده بکارت دارای انواع گوناگونی از نظر شکل، ضخامت و اندازه می باشد، حتی از انواع آن می توان به نوع حلقوی اشاره کرد که پرده تمامی ورودی داخل واژن را مسدود می کند و تنها یک سوراخ در میان آن قرار دارد، یا می توان به پرده جداره دار اشاره کرد که دارای شکافهای باریکی در قسمت مرکز به پائین آن می باشد.
اکثر پرده ها تمامی بخش ورودی واژن را پوشش نمی دهند و همواره دارای منافذی برای خروج خون و مواد زائد در طول عادت ماهانه هستند. امّا در بعضی موارد نادر پرده می تواند قطور باشد و یا بدون سوراخ بوده و یا تمامی بخشش ورودی واژن را پوشش دهد. این گونه پرده ها به احتمال قوی اجازه قاعدگی و یا امکان مقاربت نخواهد داد. در این صورت در زمان سیکل عادت ماهانه خونریزی صورت نخواهد گرفت و نتیجه آن پر شدن واژن از خون خواهد بود که این خون می تواند به سمت رحم حرکت کرده و موجبات ناراحتی را برای فرد فراهم کند. البته پزشکان این مانع را با یک جراحی ساده و ایجاد شکاف می توانند برطرف نمایند.
از آنجا که پرده بکارت می تواند دارای اشکال مختلف باشد باید دریافت که بازبینی آن نمی تواند دلیل محکمی برای اثبات این مورد باشد که فرد دارای رابطه جنسی بوده است یا خیر. این طور قضاوت می تواند برای فردی هم که پرده آنها در اثر فعالیتهای ورزشی، استفاده از تامپسون، کشیدگی بیش از حد، نبود مادرزادی، تستهای پزشکی و ... باشد. حتی بسیاری از مدارک از این حکایت می کنند که پاره گی پرده در اکثر کشیدگی بیش از حد در فعالیتهائی مانند؛ ژیمناستیک، رقص و یا اسب سواری نیز شایع است. حتی گونه ای پرده نیز وجود دارد که بسیار انطاف پذیر بوده و در اثر آمیزش آن به کنار زده شده و ممانعتی ایجاد نخواهد کرد در ادامه سخن باید یادآور شد که پاره گی ممکن است با مقداری درد و مدتی خونریزی همراه باشد ولی در موارد بسیاری نیز وجود دارد که پرده بدون درد و خونریزی پاره گردیده است.
تهیه و تنظیم :پایگاه اینترنتی پرشین وی
در هر حال من متوجه نشدم افتاد يعني چي ؟ مگه مي افته ،احتمالا آندومتر رحمي بوده يا شايد هم قارچ و... شما به دكتر مراجعه كرده اي ؟ چه كسي اين يقين رو به شما داده كه باكره نيستيد. در هر صورت چه همسرتون موافق باشن يا مخالف بهتره شما به پزشك مراجعه كنيد لااقل براي سلامت خودتون . موفق باشيد.
-
شما چرا حساسيت بي دليل روي اين مسئله ايجاد مي كنيد . همسرتان كه گويا مشگلي ندارند ولي شما خودتان نزد پزشك برويد به نظر اتفاق ديگري افتاده است اين چيزي كه شما مي فرمائيد گمان نمي كنم ربطي به اين مسئله داشته باشد .
-
delnazعزیز اینجور که شما نوشتین پرده افتادنی نیست پاره شدنیه .
اما مال من افتاد با یه ماما هم مشورت کردم گفت اون احتمالا یه تکه از دیواه رحمت بوده برای همین من خیالم راحت شد و انداختمش دور اما الان 2 هفته است که میبینم ندارم قبلا هم من و هم شوهرم مطمئنیم داشتم تو این 2 هفته ما رابطه مون رو هم آزاد کردیم .
من الان مشکل ندارم اون میگه قبولت دارم اما اگه باز بری دنبال مدرک و دکتر دیگه نمیبخشمت میدونم اگه یواشکی برم بعدا بفهمه خیلی بدتر میشه راضی هم نمیشه بریم دکتر .
اون همیشه سر حرفش هست یعنی اگه بگه مهم نیست یعنی واقعا مهم نیست از طرفی اگه بگه اگه بری همه چی بین ما تمومه واقعا اینجوری میشه و اعتمادش برا همیشه از بین میره .تا حالا کس دیگه ای همچین اتفاقی براش افتاده ؟
شما میگید چه کار کنم منم به اون اعتماد کنم و باور کنم که قبولم داره یا نه ؟
-
سلام
به نظر میرسه شما نسبت به این موضوع یك نوع وسواس دارید. و اینكه اول عقدتون هم به پزشك مراجعه كردید و گواهی گرفتید، نشان از حساسیت افراطی شما دارد.
همچنین چون به گفته خودتون طی این دو هفته هم رابطه خود را آزاد كرده اید و همسرتون هم در جریان هست و مشكلی نیست، نباید نگران باشید.
اگر او نخواهد قبولت داشته باشد، بهترین فرصت همین حالاست كه او ابراز ناراحتی كند. در حالیكه چنین نیست.
-
اتفاقی که برای شما افتاده با توجه به گفته های خودتان به احتمال خیلی زیاد ، هیچ ربطی به پرده بکارت شما ندارد و احتمالا مسله دیگری بوده چون این پرده افتادنی نیست . همانطور که دوستان گفتن بهتره به پزشک مراجعه کنید.
-
دوست خوب سعي كن مطالعه خودت رو درباره مسايل جنسي و شناخت اندام هاي تناسلي بيشتر كن!!!!
اگر بخواي ميتونم منابع خوبي بهت معرفي كنم
-
با سلام:
هرچند دوستان هم دردی های لازم رو خدمت شما ارائه کرده اند و دلناز گرامی نیز برای شما انواع هایمن را تا حدی توضیح داده اند ولی خدمت شما عرض کنم:
بر خلاف تصور شما اصلا چنین چیزی امکان ندارد و ضمن تایید دوستان باید خدمت شما بیان کنم این عضو بدن زنان به هیچ عنوان افتادنی نیست و چنین چیزی امکان ندارد..
انواع هایمن تا حدی در بالا شرح داده شده است که به زبان ساده اطلاعاتی رو به شما میدهد ولی به احتمال زیاد چیز دیگری بوده است.به هر حال بارها رخ داده که شما و یا حتی همسرتان نتوانند هایمن را تشخیص دهند و این اشتباه شما بوده است..البته شاید....درصد اندکی از خانم ها اصلا هایمن ندارند و این دسته متاسفانه در زمان ازدواج دچار مشکل می شوند و گاه شک و تردید همسرانشان را در پی دارد.و بر خلاف آن عدهای نوع صدفی(سخت) دارند که تنها باید با عمل جراحی برداشته شود.این نیز از رازهای خلقت است.
به هر حال مطمئن باشید امکان ندارد هایمن شما افتاده باشد..
و چیز دیگری بوده است....یا حداقل در کتب پزشکی همچین موردی گزارش نشده است ...
این عضو در اثر کوچکترین ضربه ای گاه پاره می شود و شما اصلا متوجه علت آن نمی شوید...و ممکن است خدای نکرده شما دچار این مشکل شده باشید و متوجه آن نشده باشید..
به هر حال از نظر قانونی بهترین کار این بود که شما و همسرتان منطقی با این موضوع برخورد کرده و شما از دغدغه خود می گفتید و از همسرتان علت این مخالفت را جویا می شدید...
بله درست است که ایشان به شما اعتماد دارد و این عالی است ..شک نکنید ولی دلیل مخالفت ایشان و پافشاری ایشان تا این حد چیست..وقتی یک پزشک راحت علت را به شما بیان می کند..به هر حال هرچند اطمینان هست کاش به پزشک مراجعه کرده بودید که حداقل خودتان آسوده می شدید....به هر حال با همسرتان جدی صحبت کنید و اگر خودتان از این فکر خلاص می شوید به نظر همسرتان احترام بگذارید ولی اگر مدام می خواهید این موضوع را مطرح کنید با همسرتان صحبت کرده و دغدغه خود را بگویید...مطمئن باشید یک پزشک با یک معاینه ساده در حضور همسرتان تمام چیز را برای هردو شما مشخص خواهد کرد....نگران نباشید....ولی بدون اجازه همسرتان این کار را انجام ندهید باید با رضایت وی و حضور وی زمان معاینه در صورت تمایل ایشان باشد........
در ضمن با توجه به اینکه سایت همدردی مکانی برای بیان مسائل پزشکی به طور دقیق نیست و عفت عمومی اجازه نمی دهد برخی مطالب مطرح شود خدمت شما عرض کنم که با تشریح جسمی که شما دیده اید و خصوصیات ان برای پزشک ایشان به شما دقیقا علت را بیان می کند صدها مورد می تواند باشد و در این مکان قابل ذکر نیست.
موفق باشید..
-
از همه دوستان عزیز مخصوصا مدیر همدردی بابت توجه شان خیلی ممنونم .