به همجنس خودم علاقه مند شدم.کمکم کنین.
سلام بچه ها .من تازه وارد جمعتون شدم. حقیقتش من 18 سال سن دارم سال آخر هنرستان فنی حرفه ای ام. متاسفانه چند وقتی هست که ارتباطم رو با دوست دوخترم قطع کردم. دلیلشم اینه که حدوده 6 ماهیه که به همکلاسی خودم علاقه پیدا کردم. این قدر دوستش دارم که حاضرم هر کاری بگه انجام بدم. بخدا من همجنس گرا نیستم اما نمیدونم چرا اینطوری شده. رومم نمیشه به روانپزشک مراجعه کنم. خیلی دوسش دارم طوری که شبها خوابشو میبینم. برایم عجیبه که چطور به همجنس خودم علاقه ی عاطفی و جنسی پیدا کردم. دوستانه نزدیکه خودمم این موضوع رو میدونن و مدام دلداریم میدن. حتی گفتن میخوایی دعوتش میکنیم سر میز تا همه چیز رو بهش بگی اما من آدم اینطوری نیستم به همجنس خودم بگم عاشقتم. بچه ها شما هم مثله خواهر و برادرام میمونین. خواهشن کمکم کنین. دارم افسردگی میگیرم. تو رو خاک مقدس ایران زمین و اون کوروش بزرگمون کمکم کنین. از مدیریت گل و عزیز سایت هم سپاسگزارم. دوستتون دارم. در ضمن اسمم پیام هست.
RE: به همجنس خودم علاقه مند شدم.کمکم کنین.
سلام... خواهرانه بهتون توصیه میکنم به یک روانپزشک و یک روانشناس مراجعه کنید.. مخصوصا روانشناس...
با سلام جناب آقای پیام من کسی رو سراغ داشتم که یه مشکل تقریبا مشابه به شما رو داشت و خلاصه با عنایت خداوند حل شد به شما پیشنهاد می کنم که حتما حتما حتما مشکلتون رو از طریق آدرس ایمیل info@erfan.ir با استاد حسین انصاریان در میان بگذارید مطمئن هستم که پاسخ کار گشایی رو در اختیار شما قرار می دهندالبته مشکلتون رو و همچنین احساساتتون رو به طور کامل توضیح دهید
Re: به همجنس خودم علاقه مند شدم.کمکم کنین.
payam_terminator عزيز
به تالار خوش آمديد
شما در همين تالار مي توانيد از مدیرهمدردی مشاوره بگيريد . ايشان شانه به شانه شما خواهند بود و مشگل تان را حل مي كنند . اين مسئله هم چيزي نيست كه خجالت بكشيد به هر حال پزشك و مشاور امين است . هر چند كه مورد شما شايد به نظر عادي نباشد اما مشاوران و پزشكان موردهاي مشابه شما هم ديده اندو راه حل هاي خوبي براي حل آن دارند .
فرم ارسال سئوال و مشاوره
واقعا نمیدونن چطوری از لطفتون تشکر کنم. مرسی . همتونو دوستون دارم.
توکلم پیشه خداست. البته شما هم تا حدودی باین جلو کمکم کنید.:46:
سلام آقا پیام
الان که نزدیک امتحانات هست و فکر کنم که کلاسها رو به اتمامه
این یعنی اینکه شما خود به خود از دوستتون فاصله میگیرید،خودتون رو محک بزنید و ببینید با دور شدن از دوستتون همون احساسات با همون شدت در شما وجود داره یا نه،تو این مدت خودتون هم اراده داشته باشید و حد الامکان ازش فاصله بگیرید و در این شرایط ببینید بازم این گونه هستی یا نه...
سلام دوست گرامی به کلبه همدردی خوش آمدید؛لینک زیر در رابطه با مشکل شما میباشد ؛مدیر همدردی نیز در این خصوص مطالبی نوشته اند؛برای شما مفید خواهد بود.
http://www.hamdardi.net/thread-104-page-1.html
اونایی که این اتفاق براشون افتاده میدونن چی میکشم. وقتی نگاش میکنم تحریک میشم چی کار کنم. حتی 2 یا 3 باری قصد....... داشتم. اما واقعا این بی شرمی نیست. عشق یه چیزه دیگست. شاید باورتون نشه اما تو این 6ماهه 10 کیلو لاغر شدم.آخه مگه میشه؟!
پسر خوب پزشك و مشاور تنها كساني هستند كه مي توانند به شما كمك كنند . سريع تر اقدام كنيد .
دوست خوب شما دارین بابت این موضوع زجر میکشینوووچرا زودتر به یک روانپزشک و روانشناس مراجعه نمیکنید؟خجالت نکشید به قول خودتون شما اولین نفر نیستین این مشکلو پیدا کردین در ضمن شما که خودتون دوست نداشتین این مشکلو پیدا کنید ولی پیش اومده.....حتما مراجعه کنید حتما به خوبی کمکتون میکنن.
سلام بر دوست گرامی.....
""عشق به همجنس"" در همگان وجود دارد.....اما وقتی نگران کننده است که تبدیل به یک ""انحراف"" شود(فروید)
اصولا عشق به همجنس ریشه در کودکی و دوران بلوغ فرد دارد.....وقتی فرد در گذر از مراحل در یکی از انها ""تثبیت"" می شود این انحراف شکل می گیرد....
فرد اگر بعد از سپری مرحله خود دوستی (فرد با وجود خود لذت می برد) .....آنگاهی که متوجه ""هم جنس"" خود می شود .....در ان مرحله باقی می ماند و تثبیت می شود...
البته نباید هیچ گاه میل به هم جنس را از جنبه ""شهوت"" بررسی کنیم...
اکثر افراد که منحرف به هم جنس هستند مانند این دوست گرامی .....تمایلات شهوانی ندارند بلکه عواملی چون زیبا پرستی....موانع محیطی و اجتماعی....باعث نزدیکی انان به هم جنس خود می شود....
دوست من اصلا نگران نباش.....این نوعی انحراف ساده است که براحتی درمان می شود...
سلام عزیزم منم درد شما رو دارم منم حدودای 17سالگی فهمیدم عاشق همجنسام میشم وتاحالااسیر این موضوع هستم نمیدونم کی وجطور میتونه به ماها کمک کنه اما من که این جند سال حسابی به کمک نیاز داشتم اما....
alexkorvis گرامی
به تالار همدردی خوش آمدید
لطفاً به تاریخ تاپیکها دقت کنید . تاپیکهایی که بیش از یک هفته از آخرین پست آن می گذرد به روز نمی شود مگر توسط خود باز کننده تاپیک .
در ضمن شما لازمه نزد یک روانشناس بالینی بروید برای حل مشکل خود . در تالار هم از راهنمائیهای لینکهای مشابه بهره بگیرید .
موفق باشید .
.