مهمترين ها از نظر شما چه هستند؟!!!!!!!
سلام:72:
تواين تاپيك قصد داريم تا مهمترينها رو با كمك ونظر دوستان بنويسيم در ليست ذيل من چند نمونه از مهمترين ها رو البته از نظر خودم بيان كردم شما هم مي تونيد مهمترين ها از نظر خودتون رو بيان كنيد.:43:
1 - مهمترين فاکتورها در يک ازدواج موفق گذشت و اعتماد متقابل است .
2- مهمترين انگيزه براي دسترسي به آمال بزرگ احساس کمبود آن ها است .
3- مهمترين امر زماني که مي خواهي سخنراني کني اين است که شمرده و آهسته سخن بگوئي .
4- مهمترين امر در احقاق حق اين است که از موضع قدرت برخورد کني .
5- مهم ترين چيزي که در يک گفت و گوي ساده بايد به ياد داشته باشي اين است که در حين صحبت هميشه تبسمي بر لب داشته باشي .
6- مهم ترين چيزي که به تو اجازه فکر کردن به پيروزي را نمي دهد ؛ ترس از شکست است .
7- مهم ترين تصميم زندگي ات را زماني مي گيري که احساس مسئوليت پذيري در تو به اوج رسيده باشد.
8- مهم ترين شکست را زماني متحمل شده اي که از مشکلي فرار کرده باشي .
9 – مهم ترين عهد زندگي تو ، عهدي است که با وجدان خود مي بندي .
10- مهم ترين برگ برنده زماني از آن توست که خود را لايق آن بداني .
11- مهم ترين خداحافظي زندگي ات ، خداحافظي با خاطرات تلخ گذشته است .
12 – مهم ترين روز زندگي تو مي تواند هر روز تو باشد ، اگر تو بخواهي .
13- مهم ترين حادثه معمولا" زماني در زندگي تو اتفاق مي افتد که اصلا" انتظارش را نداري .
14- و بالاخره مهمترين گام براي موفقيت اين است که بخواهي تحولي در خود و در زندگي ات ايجاد کني .
RE: مهمترين ها از نظر شما چه هستند؟!!!!!!!
با سلام خدمت سروران و همراهان این تالار صمیمی :72:
عجب عنوانی..مرحبا....:73:
اگه اولویت ها رو بدونیم حتم به یقین گامهایی استوار تر و مطمئن تری بر خواهیم داشت تا به سر منزل مقصود نائل شویم...:305:
از نظر من:43:
الفبای زندگی همش مهمه..........:227:
الفباي زندگي ....:D
الف: اشتياق براي رسيدن به نهايت آرزوها
ب: بخشش براي تجلي روح و صيقل جسم
پ: پوياپي براي پيوستن به خروش حيات
ت: تدبير براي ديدن افق فرداها
ث: ثبات براي ايستادن در برابر باز دارند ه ها
ج: جسارت براي ادامه زيستن
چ: چاره انديشي براي يافتن راهي در گرداب اشتباه
ح: حق شناسي براي تزكيه نفس
خ: خودداري براي تمرين استقامت
د: دور انديشي براي تحول تاريخ
ذ: ذكر گوپي براي اخلاص عمل
ر: رضايت مندي براي احساس شعف
ز: زيركي براي مغتنم شمردن دم ها
ژ: ژرف بيني براي شكافتن عمق درد ها :43:
س: سخاوت براي گشايش كار ها
ش: شايستگي براي لبريز شدن در اوج
ص: صداقت براي بقاي دوستي
ض: ضمانت براي پايبندي به عهد
ط: طا قت براي تحمل شكست
ظ: ظرافت براي ديدن حقيقت پوشيده در صدف
ع: عطوفت براي غنچه نشكفته باورها
غ: غيرت براي بقاي انسانيت
ف: فداكاري براي قلب هاي درد مند
ق: قدر شناسي براي گفتن ناگفته هاي دل
ك: كرامت براي نگاهي از سر عشق
گ: گذشت براي پالايش احساس
ل: لياقت براي تحقق اميد ها
م: محبت براي نگاه معصوم يك كودك
ن: نكته بيني براي ديدن ناديده ها
و: واقع گرايي براي دستيابي به كنه هستي
ه: هدفمندي براي تبلور خواسته ها
ي: يك رنگي براي گريز از تجربه دردهاي مشترك
بین اینا همدردی معنا پیدا کرد:43::72:
موفق باشید:72:
سلام
واقعا موضوع پرمحتوایی را شروع کردید. احسنت
به نظر من مهتمرین ها آن چیزی هست که به اصل ما بر می گردد. بعد روشها هم به تبع آن تحت تاثیر قرار می گیره.
این که ما کی هستیم
چکار می کنیم..
کجا می رویم
به چی فکر می کنیم..
از چه مسیری می رویم...
در واقع هر انسانی یکبار باید خودش رو خوب بشناسه و موقعیتش را در این بی نهایت هستی درک کنه....
بعد اسیر کثرت مسائل دیگر بشود....
اول وحدت خودمون را و هدفمون را باید درک کنیم که به نظرم مهمترین هست....
یعنی
سالها فکر من ایسنت و همه شب سخنم
که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
از کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود
به کجا می روم آخر ننمایی، وطنم....
سلام. از نظر مهمترین چیزها:
کارهام از نظر دیگرون مثبت ارزیابی بشه.«دیگرون یعنی اکثریت یا کسانی که من نظرشون برام مهمه!»
خودم از کاری که انجام دادم و کیفیت اون رضایت داشته باشم.
انجام به موقع و درست توقعاتی که بقیه ازم دارن.
حاضر شدن به موقع سر قرار.
هیچ وقت جلوی دیگرون کوچیک نشم حالا به هر قیمتیه..
اکثریت ازم راضی باشن...
سلام:72:
مهم ترین چیز ها در زندگی من درس ، مادر ، پدر ، مادربزرگ وپدر بزرگ ، معلم ، دوستان و امام ها هستند ****
مهم ترین ترینان سلامتی وظهور امام زمان "عج" است .**** آمیدوارم براورده شود *
مهم ترین چیز از دیدگاه من برای انسان ها ظهور امام زمان "عج " وخانواده ودانش است***
متشکرم.
سلام :72:
به نظر من مهمترین ها اینها هستند:
1-رضایت ما از خدا
2-رضایت خدا از ما
3-رضایت ما ازخلق
4-رضایت خلق ازما
خدایا شیرینی انس با قران و عترت را به ما بچشان«امین»
تست خودشناسی:
اولویت شما کدامست؟
فرض کنید 5 اتفاق زیر همزمان برای شما اتفاق بیفتد و شما دست تنها باشید:
1- زنگ تلفن به صدا در می آید.
2- کودکتان گریه می کند.
3- کسی پشت در خانه زنگ می زند.
4- لباسهای شسته شده روی بند آویزان است و باران شروع به باریدن کرده است.
5- آب یکی از شیرهای آشپزخانه در حال چکه کردن است .
حال اولویت شما برای انجام 5 کار بالا چیست؟
اول اولویت خود را مشخص کنید و بعد مطالب زیر را بخوانید.
هرکدام از 5 فعالیت بالا نماد یکی از جنبه های زندگی است.
تلفن نماد کار و موقعیت شغلی شماست.
کودک نماد خانواده شماست.
کسی که پشت در به انتظار شماست نماد دوستان شماست.
لباسهای شسته شده نماد وضعیت جسمانی و نیازهای جسمی شماست.
آب در حال چکه کردن نماد پول و دارایی شماست.
حال کدام را انتخاب کرده بودید؟
سلام .
نوشته ی زیر متعلق به یکی از دوستانم (آرش قمیشی)است که برخی از نوشته هایش را بسیار دوست می دارم از جمله همین نوشته و چون فکر می کنم مهمترین چیز در زندگی برای من "انسان بودن است" نتوانستم شما را از خواندن نوشته ی زیبای او در این خصوص محروم کنم.
« انسان به دنیا آمدهام ، انسانی رفتار می کنم و روزی هم (که به عکس روز تولدم نمی دانم چه زمانی است) مثل یک انسان میمیرم.
اما این انسان بودن یعنی چه؟
برای من، انسان بودن یعنی اینکه شرافتمندانه زندگی کنم، بزرگترین هدفم ثمربخش بودن باشد، تعهدم به دنیا مهربان بودنم، بهترین سلاحم جسارت، بهترین لباسم بی شیلهپیلگی و مادر هر قدمی که بر می دارم آنالیز دنیای اطرافم باشد برای پویش حقیقت پشت یا روی پرده ، بی اعتنا به آنچه به مغزم تحمیل میکنند مردم یا دنیا.
می بینید که انسان بودن با همین تعریف ساده آنچنانها هم ساده نیست، اما باید برایش انرژی گذاشت، وقت گذاشت.
انسانیت دلیل زندگی ام است همان طور که وقتی از تک تک آدم ها می پرسند برای چه زنده هستید باید جوابی منطقی داشته باشند، نه اینکه سرتکان بدهند عجب پرسش بامزهای! تا به حال درباره اش فکر نکرده بودیم!! و آن تلنگری که باعث شد به دلیل زنده بودن فکر کنم فشار آن یک شب عمرم بود، گزندگی خواب روی صندلی سرد پارک، که با خود عهد کرده آنقدر تلاش کنم که دیگر مجبور به خوابیدن روی آن نباشم. کوشش به چه شرطی؟
کوششی که وقتی زیپ اش را به بالا می کشی، بر قامت آن یک ژاکت از انسانیت ببینم. نمی دانم چقدر به آن دست پیدا کرده ام اما همین که در فرآیندش قرار گرفتم آن را بخشی از خوشبختیام حساب کردهام. امیدوارم گمراه نشده باشم از این طرز تفکر، این آینه حقیر است و قمار بیبازگشت زندگیام.»
عجیبه که تست خودشناسی ازش استقبال نشده... این طور نیست؟
کنترل خشم خوب است که ازکنترل خارج نشود در یک احساس ناخوشانید خصوصیت یک نگرش منفی ازما دراز مدت خشونت از نیروی جسمانی خود استفاده کنم تا به کسی صدمه بزنم
به نظر من مهمترین چیز شناخت خود است مهمترین عمل محبت است و مهمترین زمان اکنون است مهمترین کس کسی است که اکنون می بینی و مهمترین کار نیکویی ومحبت به اوست.در اخر 3 چیز همیشه باقی می ماند ایمان امید محبت
مه این *مهمترینها* برمی گردد به برآوردن مهمترین چیز در زندگی هر کسی و آنهم:
علاقه به خود و کیف کردن و لذت بردن و احساس خوش داشتن است؛همین و بس؛
سلام به همه دوستان
به نظر من مهمترين چيز توي هر كاري اينه كه ادم هيچ وقت فراموش نكنه كه كي هست و از كجا به كجا رسيده و ذات اصليش چيه ادم بايد هميشه به خاطر داشته باشه كه انسانه و يك انسان خيلي برگزيده مي باشد كه لايق خيلي از اعمال نمي باشد
دومين فاكتور صداقته كه خيلي مهمه سومي وفاداري و پاك بودن
حال که از دیروز بزرگتر شدم چیز های بیشتری در زندگی ام مهم است مانند : امام ها ؛ پدرومادر ؛ پیامبر ها , دانش ؛ صداقت وسادگی و................ است **
:72::46:
تا شکم آدم سیر نباشد و کیفش کوک،محال است به خودشناسی بیندیشد و اینکه از ک . . . بیایید اگر نمی توانیم،دستکم کمتر شعار بدهیم.
گرد افرید نگران خوراک وشکم و....نباش خداوند که خوراک و.... پرندگان و.....فراهم می کند پس ما که عزیزتر از پرندهاش هستیم پس چقدربیشتر نسبت به ما محبت داره
سلام به همگی
tina
حرفت درسته...درسته که خداوند مهربان خورد و خوراک وزندگی رو برای تمام بنده هاش مهیا می کنه...اما با این حرف نمیشه این همه انسان گرسنه و دردمند و فقیر که توی براورده کردن احتیاجات و ملزومات اولیه زندگیشون موندند رو توجیه کرد.
اگه منظور از روزی اونی باشه خداوند برای همه مقدر کرده ...که بله حتی در زندان هم آب و غذا به آدم می رسه...
اما فکر میکنم منظور گرد آفرید زندگی کردن به معنای واقعی باشه...که واقعا با مهیا نبودن خیلی چیزا توی زندگی و اذیت شدن برای برآورده کردن خواسته های خانوادت و متاسفانه در خیلی از مواقع عدم توانایی درمهیا کردن اونها..نمیشه بهش رسید.
البته من با استثنا ها و انسانهای توانمند و خاص کاری ندارم....خیلی ها شرایط فوق العاده سخت سکوی پرششون بوده...من در مورد عامه ی مردم حرف می زنم..که بعضی وقتها از شدت بدبختی و نا امیدی که علت اصلیش خیلی مواقع وضعیت مالیه صفره...دیگه حتی به خدا هم فکر نمی کنند...چه برسه خودشناسی و تعالی روحی و از این حرفا...
یه حدیثی هم اینجا به ذهنم رسیده که می فرمایند:**من لا معاش له لا معاد له**
یعنی کسی که معاش دنیاییش تامین نمیشه فکر قیامت و معاد و خدا و ...نمی افته
کما اینکه خیلی ها دزدی میکنند در حالی که می دونند دزدی بده!!اما فرزندانشوون گرسنه هستند و خیلی وقتها چاره ای جز این کار ندارند(این جمله اصلا جنبه ی توجیهی برای دزدی نداشت...سوء تعبیر نشه)
فرق ما هم با سایر مخلوقات اینه که توی سرنوشت هم تاثیر زیادی داریم...اگه کسی بخواد به اصطلاح خودمون نون کسی روببره ....می تونه!!!اینه که بعضی ها به اونجایی می رسند که نبایدبرسند.
مهم ترین چیز از نظر من اینه که برای خود خودت زندگی کنی
هیچ کاری رو برای خوشامد دل دیگران و تعریف و تمجید شنیدن انجام ندی(البته من پدر و مادر رو استثنا می کنم و معتقدم هر کاری که به من امر کنند در صورتی که مخالف دینم نباشه و گناهی نداشته باشه ...باید انجام بدم..حتی اگه واقعا دوست نداشته باشم!)
خیلی قشنگه که آدم برای دل خودش زندگی کنه...البته چه قدرهم خوبه که عقل و دل همسو باشند..دیگه نورعلی نوره!!
این برداشت نشه که آقا برو هر کاری دلت خواست بکن!!نه اصلا !!
منظورم اینه که کاری رو انجام بدی که وقتی توی آینه به چشمای خودت نگاه می کنی...بتونی با قاطعیت به خودت بگی:آهان...همینه...آفرررررری !!