-
+ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟
سلام به همه دوستان بزرگوار تالار همدردی
یک سوال همیشه ذهن من رو مشغول کرده بود که ؛؛؛:303:
چرا ؟؟؟؟؟؟؟ با وجود این همه اتفاقاتی که در جامعه می افته و همه از عواقب کار اون اطلاع دارند پس ؛؛؛
چرا ؟؟؟؟؟دوباره این کار رو انجام می دیم . :305:
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ تجربه های تلخ دیگران رو دوباره تجربه می کنیم . و یک تجربه تلخ دیگه به جا می گذاریم و برای خودمون ؛؛؛؛ خانوادهامون ؛؛؛؛ آیندمون ؛؛؛؛؛ و ... درد سر درست می کنیم . :305:
و مهم تر از همه اونها برای خودمون استرس درست می کنیم که در اوج جوانی که نیاز به شادی و نشاط هست داریم با یه فکر مخدوش شده سر و کله می زنیم . :302:
و گاها به نتیجه هم نمی رسیم . و اگر هم سست اعتقاد باشیم دست به خود کشی می زنیم . :223:
چرا ؟؟؟؟؟؟
مخاطب من شما دختر خانمها هستید شما چرا ؟؟؟؟؟؟؟
* شما به اینده خودتون فکر نمی کنید ؟
* به پدر و مادری که با تمام وجود شما رو بزرگ کردند و در نظر خودشون یک دختر پاک دارن تحویل جامعه می دن ؟
* به همسر آیندتون که به خیال خودشون دارن با یه دختر عفیفه ازدواج می کنند ؟
* گذشته از همه اونها به جزای گناه به این بزرگی ؟
* چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای کاش یکی بود و جواب تمام این چرا ها رو به من می داد ...
ببخشید یکمی رک صحبت می کنم آخه خیلی دلم گرفته ...:47:
با شما خانم ها هستم دوباره سوال ؟؟؟
خانمی که به خیال خودت با یه پسر دوست شدی و عاشقانه همدیگررو دوست دارید ؟:16:
فکر می کنی اون آقا چقدر مورد اعتماد و اطمینان شماست ؟
از کجا می دونی توی اون خونه به جای یک نفر چند نفر نباشه ؟( خواهش می کنم ببخشید مخاطبم افراد خاص هستند و گرنه همه گل هستند ) :302:
ای کاش یکی بیاد و جواب همه این چرا های من رو بده << ای کاش و ای کاش و ای کاش >>
-
RE: ارتباط جنسي قبل از ازدواج چرا و چرا ؟؟؟
سلام دوست عزیزم بهاره جان راستش تمام این چراها چرای من وامثال من هم هست ما یاد گرفته ایم که هرغلطی بکنیم ورویش برچسب عشق بگذاریم ولی تمام این معضلات از اینجا آب می خوردکه در جامعه ما فرهنگ سازی نشده است دخترها وقتی در خانه مورد محبت قرار نمی گیرند احساس می کنند که شاید از این راه خلا درونی شان پر شود پسرها هم همینطور ولی وضع برای دخترها فرق می کند چون آنها پسرند وهرغلطی می توانند بکنند وما دختریم هیچ از خودتان پرسیده اید که چرا پسرها به این چیزها روی می آورند؟؟؟؟ ولی چون این کار پسرها آبروی خانواده را خدشه دار نمی کند و یا درآینده مشکلی برایشان ایجاد نمی شود این مشکل را مطرح نمی کنیم متاسفانه با این وضعی که پیش آمده (یعنی جامعه ما دارد به سوی اروپایی شدن حرکت میکند)وسرمان را که تکان دهیم هزارتا از این رابطه ها می بینیم که هیچ سرانجامی ندارند به جز انکه آینده دختران را نابود میکنند وسنت وفرهنگ ازدواج کم کم دارد از جامعه ما رخت بر می چیندوهمه برای فرار از تنهایی به این راه که درواقع بی راهه وبیغوله است کشیده میشوند-کجاست آن زمانی که دخترها وپسرها تا چشمشان به هم میافتاد استغفرالله می گفتندوچهره ها شان گل می انداخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
در مورد رابطه جنسی قبل از ازدواج؛ جهت اطلاع دوستان نقل قولی را قرار میدهم .
نقل قول:
__________________________________________________ _____________
رابطه جنسي قبل از ازدواج ، مانع از انتخاب و تصميم گيري صحيح مي شود
http://www.mardoman.com/images/family/86.jpg
طبق پژوهشهای به دست امده حدودا بیش از 80 درصد آقایان با فردی که قبل از ازدواج رابطه جنسی برقرار نموده اند ازدواج نخواهند کرد این رفتار دلایل عمده ای بهمراه دارد که بخشی از آن ارادی و بخشی دیگر غیر ارادی و بواسطه فعل و انفعالات هورمونی در مردان میباشد دلیل بر هم خوردن اکثر روابط دوستی که در ان رابطه جنسی بوجود می آید همین عامل میباشد .این در حالیست که اکثر خانمها نسبت به فردی که با آن رابطه جنسی برقرار میکنند وابستگی احساسی پیدا میکنند .
شناسایی هورمونی که در دختران باعث وابستگی میشود .
A X I T O S I N هورمون مشترک بین زنان و مردان میباشد که این هورمون باعث وابستگی و تعلق زیاد احساسی در هر دو جنس مذکر و مونث می شود اما در مردان به علت هورمون دیگری تحت عنوان T E S T A S T R O N این وابستگی تقریبا خنثی می شود به عبارتی هورمون تستاسترون در مردان نسبت به هورمون آکسیتوسین قالب تر میباشد و این در وجود همه مردان قرار دارد از این رو اکثر مردان بعد از انجام رابطه جنسی حالت سردی وجودشان را فرا می گیرد اما خانمها دقیقا پس از رابطه جنسی احساس نیاز بیشتری پیدا میکنند البته موارد استثنا نیز وجود دارد از این جهت مردانی که وابستگی کامل به طرف مقابلشان دارند ( مردان متاهل ) نسبت به همسر خود به علت وابستگی کامل چنین حالتی کمتر دست خواهد داد اما در مردان مجرد که صرفا وابستگی احساسی وجود دارد پس از رابطه جنسی از وابستگی احساسی آنها کم شده و این وابستگی تبدیل به وابستگی جنسی می شود یعنی از آن زمان به بعد رابطه آنها بر پایه انجام رابطه جنسی ادامه دارد و این آن چیزیست که خانمها تمایل ندارند .
تقریبا در بیش از 80 درصد از مقالات صراحتا درج شده که سعی کنید رابطه جنسی را پیش از ازدواج تجربه نکنید چرا که باعث از هم پاشیدن رابطه می شود همچنین به زوجهای جوانی که در دوران عقد طی می کنند توصیه می شود رابطه جنسی کامل را تجربه نکنند و تنها به معاشقه اکتفا کنند .
مسئله مهم تر اینکه به خانمها توصیه می شود اگر فردی که در زندگیشان هست را دوست دارند سعی در برطرف کردن عطش جنسی آن نداشته باشند چرا که اگر مردان پیش از ازدواج عطش جنسیشان برطرف شود تا حدود زیادی از ازدواج منصرف می شوند این در وجود هر مردی قرار داده شده و امریست غیر ارادی و خیلی از مردان از آن بی اطلاع هستند .
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3992
-
سلام:
کیوان گرامی آنقدر کامل شواهد رو بیان می کنند که نیازی به صحبت نیست...
من خوشحال شدم که شما هم تالاری گرامی آنقدر زیبا دغدغه های خود و در واقع جامعه رو بیان کرده ای...
به نظر من در این مقوله از ریشه تا میوه همه مقصرن و نوک اسلحه ما نباید تنها به سمت دختر خانم ها باشه ..ما نباید از خیلی از واقعیت ها اطرافمون غافل بشیم...افراد جامعه چندین دسته هستند..گاه دختر خانم ها از همه چیز آگاهی دارند ولی......
1) جامعه:در تمام جوامع دنیا این گونه مسائل مطرح است ولی در جامعه ما چون به عنوان یک عفت انسانی مطرح است جایگاه خاصی دارد...شما نباید به افرادی چون خودتان بنگرید ..در جامعه ما از بی سواد تا فوق دکترا هست...با فرهنگ ها و خواست های متفاوت جامعه ما..با سطوح مالی متفاوت...من خودم به عنوان پزشک دختر 10 ساله ای از بیماران داشتم که همسرش 14 ساله بود؟باور می کنید و در زمان زایمان جیغ می کشید و فرزند خود را نمی شناخت....فکر می کنید این حادثه حاصل چیست؟
این بخش کوچکی است..وقتی در همه جا پرده ای بکشیم ..فرد از خانواده ای با سطح فرهنگی خاص خود وارد دانشگاه میشه و چی می بینه؟نشستن سر یک نیمکت با هم کلاسی و اون در هیچ جا یاد نگرفته که مردها هم انسان هستند مثل ما.....اون فقط می دونه نباید خطا کنه ولی نمی دونه چه خطایی...کم کم میبینه اطرافش رو و برای جا نموندن از بقیه با اولین ابراز علاقه ای تصور عشق دارد.ونمی تواند خود را از دام برهاند..تقصیر کیست؟دختر؟
من نمی گم دختر خانم گناهی ندارد...ولی در یک اشتباه خیلی عوامل مقصرند و وقتی وقاحت موضوع پیش ان شخص از بین رفت ادامه میده چون چیزی برای از دست دادن نداره...
پس آموزش جامعه و سخنان آگاهی دهنده می تواند راهگشا باشد که اکنون بهتر شده است....
2)خانواده:همه ما خوب می دونیم در خانواده ها حجب و حیایی که بین والدین با فرزندانشون هست موجب خیلی پرده پوشی ها میشه ...وقتی دختر خانم یا حتی اقا پسرها وارد رابطه ای می شوند چون نمی تونن از راهنمایی های والدین خود استفاده کنند و جرات ابراز ندارند ناچارا با دانش خود تصمیم می گیرند و احتمال اشتباه بالا میره...دوست من دقت کن خیلی ها بار اول که در ورطه یک اشتباه می افتند با خواست خودشون نبوده..من دیدم دختر خانم هایی پیش خودم اومدن که اصلا نمی دونه چی شده؟؟؟؟ باور کن و هستن...
پس خانواده ها هم تا حدی مقصرند..
3) فرد:خود فرد چه خانم چه آقا مقصرند...مگر آقا پسرها نمی دونن که خانم ها هم دنبال مرد عفیف هستند چرا اشتباه می کنند؟این بحث دو جانبه است....
هم دختر خانم ..هم اقا پسرها باید بدونن که قبل از اشتباه باید ترس رو کنار بذارن و بپرسن ..تحقیق کنن و .... نمی دونن؟می دونن؟!حتما می دونن ولی خودشون به هر دلیلی که همه ما می دونیم چیه و کیوان هم تو مقاله اش اشاره کرده وارد این وادی خطرناک میشن....
من اجمالا بیان کردم:ولی دوست من گاهی رخداد این وقایع در دست فرد نبوده....که از شان تالار برای بیان اون دوره و گرنه هزاران دلیل خوابیده در بستر جامعه هست که بیانش اینجا مقدور نیست و من دیدم پس همیشه میل و رغبت نبوده و نیست...
به هر حال حرف شما متینه و کاش حداقل دختر خانم ها با توجه به اینکه با این اشتباه گوهر وجودشون از دست میدن بیشتر دقت کنن...اگر آموزش های صحیح بالا بره..سطح فرهنگی بالا بره....فقر از بین بره....باندها ازبین بره.....رابطه والدین و فرزندان بر پایه دوستی باشه....اگر بیماری های جنسی در سطح وسیع آموزش داده بشه تا همه فکر نکنن فقط ایدز بیماریه؟! ..بترسن ...اگر فکر نکن با پول دادن می تونن آثار اشتباه رو از بین ببرن هممون شاهد ایرانی متعالی خواهیم بود..
به امید آن روز:203:
-
دوست گرامی
واقعا مرسی چقدر زیبا اگر دکمه تشکر یدونه بیشتر نیست ولی من هزار بار از شما تشکر می کنم .:104::104::104:
دوست ارجمند مخاطب من خانمها بودند چون خودم به عنوان یه دختر احساس می کنم ارزش ما بیش از اینهاست . پس چرا باید ارزش خودمون رو پایین بیاریم .حداقل خودمون مراقب رفتارهامون باشیم تا چراغ سبزی برای طرف مقابلمون نزنیم .
جملات شما کامل و جامع بود مرسی :73::73::73::73:
-
من احساس میکنم تمام این مسائل فقط بر میگرده به اون احساسی که اون دختر از زندگیش داره اون احساسی که از خانواده اش داره
وقتی نتونه راحت با خانواده اش درمورد مسائل و مشکلاتی که واسش اتفاق میفته حرف بزنه
وقتی میدونه در ازای گفتن مشکلاتش فقط محروم تر میشه من به شخصه بهش حق میدم
هنوز هم مادر پدر هایی هستن که یه طرفه قضیه رو کنترل میکنن و انتظار دارن در کنار تمام سختی هایی که به بچه هاشون وارد میکنن اون ها همینطور پاک و معصوم بمونن البته شاید عده ای باشن که پاکی و معصومیتشون رو حفظ کنن ولی اکثر بچه ها در مقابل این سخت گیری ها واکنش بدتری نشون میدن
ولی انقدر هم سخت نگیریم وقتی یه دختر به خاطر شرایط بد زندگیش و موقعیت بدی که تو زندگیش پیش اومده این کار رو کرده ما دیگه واسش شرایط رو بدتر از این نکنیم کاری نکنیم که فردا بره خودکشی کنه به قول خودتون, یه اشتباهی بوده شده ما که نباید زندگی رو بدتر از اون چیزی که هست براش کنیم
مثلا تو یکی از همین موضوعات تالار دختری گفته بود تو دوستی 9سالش با پسری رابطه داشته و راه حل خواسته بود واسه زندگیش که یکی از دوستان در جوابش گفته بود متاسفم اون چیزی که نباید از دست میدادین رو دادین
تائید نمی کنم اون دختر رو ولی این جور برخورد ها هم یه جورایی از زندگیش ناامیدش میکنه
یه خورده به جوون های جامعه حق بدیم شرایط انقدر سخت شده براشون که بیشترشون به این چیز ها اهمیت نمیدن و فقط میخوان تجربه کنن میخوان همه چیز رو تجربه کنن
-
با درود؛
کیوان جان!جوان نیک سرشت در استدلالی که در آن لینک آمده اشکار نشد که چه تفاوتی میان رابطه با دوست دختر یا رابطه پیش از ازدواج و رابطه با همسر یا رابطه پس از ازدواج است؟؟؟
این یک سفسفطه است.مگر چه تفائتی در ماهیت این دو رابطه جنسی است.این بخشی از آن سخن است:
به این جهت مردانی که وابستگی کامل به طرف مقابلشان دارند ( مردان متاهل ) نسبت به همسر خود به علت وابستگی کامل چنین حالتی کمتر دست خواهد داد اما در مردان مجرد که صرفا وابستگی احساسی وجود دارد پس از رابطه جنسی از وابستگی احساسی آنها کم شده و . . .
در این گزاره چنین آمده است که مردان متأهل به دلیل وابستگی کامل دچار عدم وابستگی کمتر می شوند،ولی مردان مجرد صرفاض وابستگی احساسی وجود دارد!!!
این بازی با واژگان است و بس.
مگر وابستگی کامل تنها در مردان متأهل هست؟اصلاض منظور از وابستگی کامل چیست؟یعنی مسئولیت پذیری اداره یک خانواده و . . .؟
بسیاری از مردان متأهل نیز دنبال زن چندم یا صیغه یا دختربازی هستند.بیشتر مردان پس از یک سالی که از زندگی و روابط متعدد جنسی با همسرشان گذشت،سرد می شوند.بجز این است؟
مگر آنکه وابستگی کامل را از بعد عاطفی-احساسی آن بررسی نماییم که در اینجا پای دوست داشتن به میان می آید و اینهم که در میان هردو گونه مردان مجرد و متأهل نسبت به زن یا دختری که دوستش دارند یکسان است.
اتفاقاً ایجاد رابطه جنسی سبب وابستگی بیشتر مرد می شود.اگر شریک جنسی نیز واکنش مطلوبی از خود نشان دهد.بنابربن اصلاً ربطی به تأهل و تجرد ندارد.مگر انکه پسر یا مردی قصدش تنها تجاوز و تمتع جنسی باشد که این امر را نیز در ازدواج ها نیز شاهدیدم.
این بحثهای هورمونی نیز سراسر اشتباه و تا یک مطلب دانشی از یک پژوهشکده یا دانشگاه معتبر آن را تصدیق نماید،نمی توان به درستی آن پی برد.لذا استدلال بالا صددرصد نادرست است.
البته این دلیلی بر مشروعیت روابط جنسی در پیش از ازدواج نمی شود.نه به سبب سفسطه فوق که به دلیل آداب و رسوم و قوانین کشور که این کار را جرم می پندارند.خیلی از خانواده ها هم هستند که در درون خود باوری به این رسوم و عَرف ندارند.
من خودم این را نمی پسندم که بدون مسئولیت از سوی جنس مذکر چه مرد و چه پسر در این جامعه این کار را انجا داد.
در شرایط یا جامعه دیگر موضوع فرق می کند.
بدرود./
-
طول يك سال فعاليت اجتماعي ام پيرامون مسائل بهداشتي و جنسي و صحبت كردن با افراد مختلف با سنين متفاوت و همچنين مطالعات رفتارشناسي و جامعه شناختي كه داشتم، اينكه آيا سكس قبل از ازدواج، صحيح است يا خير؟
اوايل مطالعاتم با توجه به بررسي متون ابتدايي برگرفته از فرهنگ غربي و تطابق آنها با اصل آزادي جنسي و برابري اجتماعي به اين نتيجه رسيده بودم كه اين كار بنا به سه دليل زير صحيح و ضروري است:
1- شناخت جنسيتي: اينكه سكس با جنس مخالف قبل از ازدواج موجب شناخت بيشتر بين دو جنس نسبت به همديگر مي شود و حاصل اين امر مي تواند با افزودن بر بار تجربي افراد، موجب گزينش و شناخت بهتر براي آينده مشترك شود.
2- برابري جنسي: اينكه زنها هم حق دارند به مانند مردان پيش از ازدواج رابطه جنسي داشته باشند و پاسخ به اين سئوال كه: چرا بايد اغلب پسران آزادانه سكس داشته باشند و كسي معترضشان نشود اما دختران بايد هميشه در محدوديت باشند؟
3- اعتقاد به اختيار و مخالفت با جبر: اينكه انسان با اختيار زاده شده است و جبر بدترين قفس براي روح انساني است. پس هر فرد آزاد است در همه مسائل زندگي اش بر اساس همين اختيار تصميم بگيرد و سكس هم يكي از همين جنبه ها و مسائل زندگي است كه اختيارش در دست انسان است كه چه موقع داشته باشد و چه موقع نداشته باشد.
اما همين طور كه مطالعاتم كاملتر مي شد و كم كم به جنبه هاي اجتماعي و رفتارشناسي جنسيتي اش نزديك مي شدم، نتايج تحقيقاتم جالبتر و دگرگون تر مي شد.
جالب از اين نظر كه به هنگام مواجه با فرهنگ هاي مختلف نتايج يكي مي شد و دگرگون از اين نظر كه سه اصل ابتدايي فقط از يك بعد پايدار بودند و هنگامي كه از ابعاد ديگر به اين قضيه نگاه مي شد، ديدها و ايده هاي جديد تري را به ما مي داد.
مثلاً هنگاميكه اين قضيه را از مدخل دو فرهنگ ايراني و آمريكايي مورد برسي قرار دادم و نتايج تحقيقاتم بر روي جامعه تصادفي در ايران را با نتايج تحقيق انجام گرفته مشابه توسط يكي از مراكز مطالعات آمريكايي تطابق دادم، نتايج كاملاً يكسان بودند! براي اطلاع ميتوان خدمتتان عرض كنم كه در ايالات متحده آمريكا نيز سكس قبل از ازدوج امري مطرود است و بر اساس نتايج يك نظر سنجي كه توسط يكي از مراكز پژوهشي در چندين ايالت آمريكا صورت گرفته، نوجوانان آمريکايي نسبت به هم سن و سالان خودشان در يک دهه قبل تمايل بيشتري دارند که اولين سکس شان در سن هاي بالاتر باشد و قريب به 85% دختران و پسران آمريکايي اظهار تمايل کردند که مايل هستند اولين سکس شان پس از ازدواج باشد! اما از اينکه زياد هم اين زمان طولاني بشود، زياد خوششان نمي آيد در ادامه اين. تحقيق آمده است كه توجه به معنويات و رعايت اصول مذهبي در بين جوانان آمريكايي رو به رشد است و چشم انداز قرن آينده براي بشر را اينگونه توصيف كرده است كه جهان رو به سمت معنويت گرايي است.
بعلاوه اينها، وقتي سكس قبل از ازدواج از ابعاد ديگري نظير روانشناسي، رفتارشناسي، فرهنگ، مذهب، جامع شناسي، انسانشناسي، اخلاق و ... مورد برسي قرار ميگيرد، نتايج كلاً به دو سمت موفق و مخالف تقسيم مي شوند كه در جمع بندي نهايي سنگيني قسمت مخالف در ترازوي سنجش بسيار بيشتر از موافق است.
در نوشته زير سعي كردم بعضي از ابعادي را كه بر نهي سكس قبل از ازدواج تأكيد دارند را بر شما بنمايانم. حال اگر به اين دوست صميميتان اطمينان داريد و خواهان يك رابطه بلندمدت و پايدار هستيد، مي توانيد از اين نوشته ها استفاده مفيد ببريد ولي اگر اعتقادي به اينگونه سخنان نداريد، مي توانيد وارد گود تجربه عملي بشويد تا آن وقت با گوشت و پوستتان اين نوشته ها را درك كنيد و بعد از چند سال برگرديد و دوباره نوشته هاي من را بخوانيد!
دلايل نهي سكس قبل از ازدواج از نگاه ابعاد 9 گانه:
1- بعد رفتار شناختي:
«افراد مختلف نسبت به رابطه جنسي ديد متفاوتي دارند» رابطه جنسي براي آنان ميتواند به مفهوم تعهد، سرگرمي، لذت صرف، صميميت و يا هيچ چيز باشد. بهتر آنست كه شما تا زماني كه شناخت كافي نسبت به فرد و نحوه نگرش وي به سكس پيدا نكرده ايد، اقدام به برقراري رابطه جنسي نكنيد زيرا. براي مثال اگر شما به سكس به ديد تعهد و صميميت بنگريد و به اميد آنكه با برقراري رابطه جنسي محبوب خود را از دست نخواهيد داد و به عكس از نظر فرد محبوب شما سكس يك لذت جويي صرف باشد، آنوقت اندوه بزرگ و سرنوشت غم انگيزي را براي خود رقم زده ايد.
2- بعد جامع شناختي:
صرفنظر از آنكه شما چگونه مي انديشيد، رابطه جنسي پيامدها و تأثيرات شگرف و مهمي را دربر خواهد داشت.
3- بعد روانشناختي:
رابطه جنسي احساسات شما را تحت الشعاع قرار داده و آنها را تشديد، لجام گسيخته و يا منحرف مي سازد. مغز انسان در سير تكاملي خود به گونه اي طراحي گرديده است كه هنگام مواجهه با موقعيتهاي امكان برقراري رابطه جنسي همچون شرايط تهديدآميز، مواد شيميايي خاصي را آزاد ميسازد كه روند انديشيدن را متوقف مي سازند. در واقع شما را ناخودآگاه به برقراري رابطه جنسي هدايت ميكند تا شما قادر باشيد با توليد مثل به بقاء خود ادامه دهيد. اما آيا اين موقعيتها همان جايي است كه شما ميخواهيد با يك فردي كه شناخت چنداني از وي نداريد، باشيد؟ بنابراين در مرحله تعيين كننده شناخت فرد، شما از هوشياري كافي براي اتخاذ تصميمات منطقي برخوردار نخواهيد بود.
4- بعد فيزيولوژيك:
برقراري رابطه جنسي در دو جنس مواد شيميايي "پيوند دهنده" ودلبسته كننده" آزاد مي سازد» كه احساس دلبستگي را در آنها پديد مي آورد. آيا شما ميخواهيد اجازه دهيد تا مواد شيميايي مغز شما براي شما تصميم گيري كنند كه به چه كسي دلبستگي پيدا كنيد؟ دست نگه داريد. شما با اين كار رنج بزرگي را به جان خواهيد خريد. زماني كه بايد از شريك خود جدا گرديد اما به سبب برقراري رابطه جنسي به وي دلبسته شده ايد.
5- بعد فرهنگي - اجتماعي:
«رابطه جنسي دامنه انتخاب شما را محدود مي سازد» رابطه جنسي شما را ملزم ميسازد تا شتابزده و خيلي زود هنگام در مورد رابطه تان تصميم بگيريد و سناريوي دهشتناك تر آنكه باردار بودن، شما را در امر تصميم گيري و انتخاب در تنگنا قرار دهد. هنگامي كه با شريك خود رابطه جنسي برقرار نكرده باشيد، آسانتر ميتوانيد خود را از يك رابطه ناسالم بيرون بكشيد.
6- بعد انسانشناختي:
«انتظار و پيش بيني استرس زاست، اما شيرين و مهيج» يكديگر را از آن محروم نسازيد. اين در سرشت انسان است كه چيزي را كه با تلاش و انتظار بيشتر بدست مي آورد، بيشتر هم قدرش را مي داند. همچنين رابطه جنسي زود هنگام مرحله خيال پردازيها و روياهاي ما نسبت به محبوبمان را عملاً حذف ميكند و شور و هيجان عاشقي را كمرنگ و كسالت بار مي سازد.
7- بعد اخلاقي:
«برقراري رابطه جنسي زود هنگام و شتابزده بر عدم خويشتنداري و فقدان احترام دلالت دارد» زماني كه شريك شما اين فرصت را به شما نميدهد تا پس از شناخت كافي و مبتني بر عقل و رضايت كامل شما رابطه جنسي آغاز گردد و يا به شما تنها به يك ابزار جنسي مي نگرد، در واقع احترامي براي شما قائل نيست. همچنين عدم توانايي در كنترل غرايز در فرد ميتواند گواهي بر بي ارادگي و خيانت كار بودن وي نيز باشد. اينگونه نتيجه گيري ها ممكن است كاملاً غلط و نادرست باشد اما چرا بايد يك موضوع پيچيده را بغرنج تر كرد؟
8- بعد پزشكي و بهداشتي:
پيشگيري از بيماريهاي مقاربتي بسيار مهم است. شما هنگامي كه نسبت به طرف مقابل خود شناخت كافي نداريد، هرگز نبايد ريسك كنيد و خود را در معرض انواع بيماريهاي آميزشي قرار دهيد.
9- بعد عقلاني:
يكي از مهمترين انگيزه هاي مردان از برقراري رابطه با جنس مخالف خود اميد به برقراري رابطه. جنسي با وي است بنابراين دختران نبايد زود هنگام و شتابزده اقدام به برقراري رابطه جنسي كنند زيرا با اين كار ممكن است شانس خود را براي ازدواج با فرد به ميزان زيادي از دست بدهند همچنين. دختراني كه خيلي زود به رابطه جنسي تن ميدهند، نزد مردان ارج و قربي نخواهند داشت
جمع بندي و نتيجه گيري:
در نوشته بالا فقط 9 بعد كليدي از ابعادي كه به ما نشان ميدهند كه سكس قبل از ازدواج مشكلات و معايبش بسيار بيشتر از نيكيها و خوبيهايش است، ذكر شده است و ما از پرداختن به بقيه ابعاد خودداري كرديم و آن را به شما واگذار ميكنم تا با مكاشفه و كسب تجربه به آن ابعاد برسيد. اما همين جا هم بايد به شما خاطر نشان كنم كه اين عمل صرفاً ناپسنديده نيست و وفايدي هم دارد ولي چون وفايدش بسيار كمتر از معايبش است، به شما توصيه ميكنم تا اين سخنان را جدي بگيريد و با تمرين بردباري و حاكم كردن تعقل بر روابطتتان آنها را محكم و پايدار كنيد.
حال كه به اين نقطه از مطالعاتم رسيدم بسيار بيشتر از پيش به اين آيه اعتقاد پيدا كردم كه مي فرمايد:
«وليستعفف الذين لا يجدون نكاحا حتي يغنيهم الله من فضله. كساني كه توانايي ازدواج ندارند، بهتر است كه خويشتن داري كنند تا خداوند از بخشش خود آنها را بي نياز گرداند.»
البته بگم که این نوشته یک خانم دکترست
-
سلام
خیلی عالی بود ماه تابان
منم در مورد نیروی جنسی و اسرار اون نقطه نظراتی دارم و مطالعاتی داشتم که مؤید عوارض منفی سکس پیش از ازدواج است
نظر به حکمت پدیده ها و در این مقوله نیروی جنسی از مشخصه های این بحث ست که در تاپیکی با همین عنوان خواهد آمد
ان شاء الله
-
سلام دوست گرامی جناب گرد آفرید ؛فعالیت دوباره شما موجب خوشحالی بنده شد.
ابتدا به عرض شما برسانم که بنده در این خصوص اطلاع کافی ندارم ؛و سوالات زیادی در ذهن دارم که امیدوارم با استفاده از اموخته های شما پاسخ این سوالات را بدست اورم
(مطالب بالا نظر مطلق بنده نیست) بنده موضوع دیگری را بیان میکنم و از این زاویه به موضوع رابطه جنسی قبل از ازدواج بنگرید که موجب سردی پسر از دختر میشود
اگر در یک رابطه دوستی و یا نامزدی(عقد نه)رابطه جنسی بر قرار شود که صرفا" جهت سؤ استفاده نیست مثلا" به خاطر علاقه ای که به هم دارند میخواهند نیازهای هم رابرآورده کنند، بعد از رابطه ,آیا آن پسر نسبت به دختر بدبین نمیشود؛که شاید قبل از من با پسرهای دیگری رابطه داشته ؟آیا این حس بدبینی موجب سردی پسر نسبت به دختر نمیشود که تمام رابطه را فرا می گیرد,؟ شایدبگویید که پسر به دختر اعتماد دارد؛یعنی از او شناخت کافی دارد؛حال این سوال پیش می آید که با وجود این اعتماد، آیا سردی در رابطه پیش نمی آید؟
(دختر در این رابطه خواسته یا ناخواسته باید وابسته بماند,)
شاید پیش بیاید که حتی در ازدواج هم این حس ذهن مرد را درگیر کند .اما چگونه این حس را با واقعبینی و نه خودفربیی رفع میکند ،نمیدانم!
نظر شما در این مورد چیست؟
ممنون از توجه شما
-
سلام
باید تشکر کنم از تمام دوستان جناب آقای گردافرید ؛؛ ماه تابان عزیز ؛؛ کیوان ارجمند ؛؛ دوستان انقدر خوب تشریح کردند ؛؛ کامل و جامع توضیح دادند که هیچ جای سوالی نمی ماند .
از خانم ماه تابان تشکر می کنم به خاطر پست کامل و جامعی که داشتن :104::104::104:
اما دوست عزیزم mitrapooh اگر پدر و مادر برای فرزندشون یکمی سخت می گیرند دلیل بر محدود کردن فرزند نیست . دلیلش نگرانی و حس مسئولیتی هست که یک مادر و یا پدر در قبال فرزندشون دارند . و اسم این محدودیت نیست اما گاهی این محدودیت بسیار زیاد و خسته کننده می شه و گاهی کنترل شده و دقیق و منطقی تر هست که این نیز به سطح فرهنگ خانواده داره تا چطور با فرزندانشون رفتار کنند . :305:
به هر حال فکر نمی کنم برای فرار از محدودیت ها و ناملایمتی های داخل خانه راه حل خوبی باشه که یک دختر خانم یا یک آقا پسر دست به این کار بزنه . چون همانطور که ماه تابان عزیز بیان کردن فقط درد سر و استرس خودشون رو بیشتر می کنند . :305:
:72: با تشکر از تمام دوستان :72:
-
با درود؛
کیوان جان،از همرأئی شما سپاسگزارم و بنده هم همواره در خطابم از آن استدلال واژه:آن سخن را بیان نمودم و نه سخن شما یا سخن کیوان.
بنده هم با عنایت جنسیتم و زندگانی در فضای این جامعه و فرهنگ ارتباط جنسی را پیش از ازدواج نمی پسندم.
در مرد بدبینی پسر به دختر که پیش از او هم ایجاد ارتباط جنسی کرده باشد،این گونه ای بدبینی بیمارگونه است.با این حساب در رابطه ای که در چهارچوب ازدواج رسمی نیز صورت می پذیرد هم ممکن است مرد این گمان را پیدا کند.این گمان بد همواره ممکن است در ذهن یک فرد مذکر شکل بگیرد.
میان یک فرد مؤنث روسپی و یک دختر بی گناه و احساساتی و عاطفی باید فرق گذاشت.
اصل سخن بننده هم همین است:
چه فرقی میان گمان یا احساس یک جنس مذکر نسبت به جنس مؤنث درباره رابطه جنسی پیش یا پس از ازدواج وجود دارد؟
بدرود./
-
سلام
نه تو رو خدا قبل از ازدواج سعي كنيد خويشتن دار باشيد و هواهاي نفساني بهتون غلبه نكنه
بريد تايپيك منو بخونيد ببينيد بعد از ازدواج چه تاثيري بر روي همسرتون خواهد داشت
تو رو خدا ايراني باشيد پاك و سالم،مگه مامان باباهاي ما قبل ازدواج اين كارارو نكردن چي شده؟؟؟؟ همه چي به وقتش خوبه.
http://www.hamdardi.net/thread-7387-lastpost.html
-
سلام دوستان
نظرات شما من رو راضی نکرد که قبل از ازدواج سکس نداشته باشم
شاید ابتدایی ترین دلیلش این باشه که تا زمانی که این نیاز وجود داره باید راه ارضای این نیاز هم وجود داشته باشه وگرنه برای فرد مشکل به وجود میاد
نیاز جنسی نیازی است که به سرعت تحریک پذیر و به سختی فروکش میشه
حرفام خیلی بیشتره ولی دوست دارم بقیه هم نظر بدن
-
سلام به اعضای محترم تالار
راستش من هم دلیل قانع کننده ای ندیدم برای اینکه که سکس نداشته باشم قبل ازدواج
این که همش شد برای دیگران زنده بودن وبه خاطر دیگران زندگی کردن
یه راه حل بدین که به خودم ربط داشته باشه و در موردش واقعا به این نتیجه برسم که واسه خودم بد این کار
-
آره بهاره جان درست می گین این حس مسئولیت پدر مادر هاست و حق هم دارن, ولی منظور این بود که گاهی اوقات یا این حس مسئولیتشون بیش از اندازه میشه یا اینقدر بی مسئولیت میشن که خبر ندارن بچشون صبح تا شب کجا میره و چیکار میکنه
و با این اوضاع مطمئنا کسی رو نداشتن که بهشون بگه واسه فرار کردن از این نا ارومی ها راه دیگه ای هم هست
امروز بین یه جمعی از جوون ها بودم با رنج سنی 22 تا 30 بحث این شد که اگه بفهمی یک هفته دیگه میمیری چیکار میکنی؟ و بلا استثنا همه گفتیم دوست داریم تو این یک هفته هر کاری که دوست داشتیم و داریم انجام بدیم اصلی ترین چیز هم داشتن سکس با کسی که دوستش داریم بود و جالبتر اینه بحث دیگه ای شد با این عنوان که اگه پسر بودین چیکار می کردین که همه به این نتیجه رسیدیم کلی دوست دختر داشتیم با همشون رابطه داشتیم اصلا ازدواج نمی کردیم و احساس می کنم بیشتر جوون ها دارن به بی اهمیتی به این قضیه می رسن فکر کنم باید یه همچین تاپیک هاای رو اینجا هم ایجاد کنم نظرات دوستان باید جالب باشه
-
من می خوام در این مورد بحث کنیم که نداشتن سکس قبل از ازدواج ممکنه چه اثراتی داشته باشه حالا تو این تاپیک یا تاپیک مجزا؛ولی استارتشو همین جا می زنم
ماه تابان عزیز که واقعا گل کاشتن و به طور مفصل در مورد دلايل نهي سكس قبل از ازدواج نتایج تحقیقاتشون رو نوشتن ؛حالا نوبت دلایل داشتن سکس قبل ازدواجه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
سلام به اعضای محترم تالار
راستش من هم دلیل قانع کننده ای ندیدم برای اینکه که سکس نداشته باشم قبل ازدواج
این که همش شد برای دیگران زنده بودن وبه خاطر دیگران زندگی کردن
یه راه حل بدین که به خودم ربط داشته باشه و در موردش واقعا به این نتیجه برسم که واسه خودم بد این کار
چه دلیل قانع کننده و خصوصی تر از اینکه مدام می خوای خود خوری کنی که مبادا همسر من هم قبل از ازدواج با کسی رابطه داشته باشه؟چون خودم اینکار رو کردم پس می تونه همسرمم این کار رو کرده باشه
خاطره روابط همیشه در ذهن باقی می مونه هر نوع رابطه ای رو میگم ولی یه رابطه اصالت و عمقش بیشتره مثل اولین عشق اولین سکس اولین تشویق اولین تنبیه بزرگترین گناه حادثه رانندگی اولین بار که سرتون میشکنه و ....خب بیشتر در ذهنت می مونه و خیلی طول میکشه تا جزئیاتش رو فراموش کنی و بعضی رابطه ها مثل سلام دادن به همسایه از اصالت کمتری برخورداره و شاید برای به یاد اوردنش به مغزت هم فشار بیاری ولی در کل ماندگاره
از اونجا که سکس در جامعه و فضایی که بر کشور ما حاکمه (بر خلاف دم دست بودن و وصول سهل و آسانش دسترسی در هر زمان و مکانی مقدور نیست و بعلت عدم سرگرمی ها و فرهنگ سازی پر کردن اوقات فراغت) یکی از لذتبخش ترین برنامه های زندگی جوونهای ماست به خاطر لذتش بیشتر در ذهنی که درگیر روزمرگی شده ماندگار هست طبعاتش هم در آینده آشکار میشه
در سنین بالاتر که شما نیازتون به یه شکل روتین درومده این افکار مدام مثل هاله ای اطرافتونه اسم ها چهره ها حرکات صدا ها حتی کلمات رو به خاطر میارید
سکس مثل انگوری می مونه که می اندازن تو خمره اگه بعد از ازدواج باشه نمک بریزید تو خمره بعد از گذر زمان اون انگورها میشه یه سرکه فوق العاده خوشمزه اگر قبل از ازدواج باشه نمک نریزی تو خمره بعدها میشه یه مشروب که به کبد و معده ات ضرر می رسونه تازه اگه اهل خدا و پیغمبر نباشی
-
قلب سپید عزیز می تونم بپرسم زندگی گذشته انسان ها به ما چه ربطی داره؟؟
قبل از ازدواج این منم زندگی منه تصمیمات من و این منم واسه خودم تصمیم میگیرم
قبل از ازدواج اون پسر خودشه زندگی خودشه تصمیمات خودشه و این خودشه که واسه خودش تصمیم میگیره
اگه بعد از ازدواج خطایی مرتکب شد تو این زمینه آره نسبت به من و زندگی من مسئول
قرار نیست کسی که قراره تو آینده همسر من بشه از وقتی دنیا میاد به من امضا بده که چون 30 سال دیگه ازدوج می کنیم من سکس نداشته باشم!!!! داشته باشه
اگه قراره من این تفکرات رو کنم ازدواج نکنم بهتره
و همچنین زندگی گذشته من به شوهر من هیچ ربطی نداره چون هیچ مسئولیتی در قبال من در گذشته نداشته
و این نشون نمیده که چون من در گذشته اینجوری بودم هیچ تضمینی به من نیست تو زندگی آیندم در کنار شوهرم
من باید یاد بگیرم چه جوری شوهرم رو توزندگی خودم ارضا کنم و اون هم باید یاد بگیره چه کار کنه که من به خاطر این دلیل از زندگیم سرد نشم
نمی خوام قبل از ازدواج با فکر کردن به اینکه ببخشید شوهرم قراره بخوابه پیشم من چیکار کنم و از ترس بدنم به لرزه بیفته که برای اولین بار حتی تو یه خونه با یه مرد می خوام تنها باشم
خواهشا نگین دلیل خوبی نیست
میدونین الان چقدر طلاق اتفاق میفته چون زوجین تو رابطه سکس نمیدونستن چه جوری باید عمل کنن که هر دو احساس رضایت داشته باشن
متاسفانه نمیتونم جوری حرف هام رو بیان کنم که بفهمین منظورم چیه
و گردآفرید عزیز وقتی دونفر سکس میکنن یعنی هر دو طرف راضین و شما چرا فکر میکنین که پسرا باید مسئولیت قبول کنن؟
تو جامعه های دیگه این مردمشون بودن که کاری کردن جوون ها از همه چیز درست ترین استفاده رو کنن و یاد بگیرن سوئ استفاده نکنن
من یه باکره تو کشور خارجی رو به یه باکره تو کشور خودم ترجیح میدم چون شاید اینجا خیلی ها بدون هیچ دلیل قابل توجهی خواستن که باکره بمونن
-
هیوای عزیز زندگی جنسی هر شخصی در دست اوست و این شما هستید که اختیار زندگی خود را دارید. ولی تنها باید شهامت این را داشته باشید که به همسر خود واقعیات قبل از ازدواجتان را اگر پرسید بگویید. شاید شما بگویید به ایشان چه ربطی دارد.ولی به ایشان کاملا مربوط است که بداند شما چگونه زندگی کرده اید. یا اینکه لااقل بپرسید زندگی گذشته دختر برایت چقدر اهمیت دارد!
چون ایشان به هر دلیلی که برایشان محترم است شاید زندگی گذشته دختر برایش مهم باشد و انسانیت هم حکم می کند صادق باشید. (کاری با دین و... ندارم.) شاید ایشاننخواهند با دختری که س ک س را تجربه کرده زندگی کنند.
در ضمن به هر حال باید بدانید اگر قرار بود سکس پیش از ازدواج جلوی طلاق رو بگیره در خارج این کار رو انجام می داد. نه اینکه در آلمان از هر دو ازدواج یکی در همون 5 سال اول به طلاق ختم می شه.مشکل طلاق از روی بلد نبودن روابط جنسی رو با یک آموزش مناسب در همون زمانی که افراد سر انتخاب ماشین عروس و اینکه مراسمو کجا بگیریم که بیشتر داماد رو بتیغیم!! و سرمون رو بالا بگیریم که چشم فلانی در بیاد و...می شه حل کرد. یعنی افراد در فهم چگونگی زندگی نمودن با هم مشکل دارند . نیازی نیست که افراد همخوابگی با یکی دیگه رو تجربه کنند تا بفهمند که چطور باید همسرشون رو ارضا جنسی کنند!!
-
هيوا جان
ما در هر كشوري كه زندگي بكنيم بايد تابع فرهنگ و قانون و باورهاي آن باشيم .
در يك كشور آفريقايي زن به خواستگاري مرد مي رود و اين عرف و نرمال جامعه است ولي درايران در همين تالار دختران و پسران به اين مي انديشند كه چطور به نتيجه برسند كه هميشه مرد انتخاب كننده نباشد و...
در مورد زندگي قبل از ازدواج هم عزيزم نمي توان افسار گسخته عمل كرد . شما مي توانيد باورهاي خودتان را داشته باشيد و طبق باورهايتان هم عمل كنيد اما شما كه تا به اين حد از دمكراسي رسيده ايد بايد حقي هم براي طرف مقابل قائل باشيد .اينطور نيست ؟!
شايد شريك زندگي شما باورهايش نقطه مخالف باورهاي شما باشد و اين حق اوست كه در اين باره بداند . زماني مي توانيم به فردي بگوييم زندگي گذشته من به تو مربوط نيست كه در درجه اول با باورهاي آن فرد همخواني داشته باشد و اگر منافات داشت هم خود و ديگري منافعمان زير سئوال نرود .
-
از کجا میدونین دلیل اونها به خاطر سکس بوده؟ مگه تو ایران 1000 دلیل برای طلاق وجود نداره؟
سورنا جان شهامت نیازی نیست, از واقعات زندگی منه و در کمال آرامش خواهم گفت
و همین طرز فکر اشتباه بیشترین مشکل زندگی الان ماست چون همه داریم سعی میکنیم زندگی گذشته خودمون رو دوباره تکرار کنیم و به رخ همدیگه بکشیم
هیچ کدوم به این فکر نمیکنیم که آینده جلو رومونه
تنها چیزی که الان میتونیم واسش کاری کنیم آینده است و با همین کارهامون که باعث میشیم کلی از جوون هامون تن به ازدواج ندن و بعضی هم راه های دیگه رو انتخاب کنن
اون دختری که به زور بهش تجاوز شده چی؟؟؟؟؟
اون هم باید به خاطر عقده ای بازی یه سری آدم کوته فکر تا اخر عمرش با این درد بسوزه و بسازه
سورنا میشه بگی الان چه ربطی داشت تیغیدن داماد به ماجرااااااااااااااااااااا اااااااااااا؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باشه آقای سورنا به جا ماشین عروس میشینم کروکی میکشم که چطور با شوهرم سکس داشته باشم
-
شما دختر خام، اول دقت کن که خود شما دلیل بسیاری از طلاقها رو عدم توانایی ارضا میل جنسی دونستید!! و بعد هم بنده در جواب این حرف شما بود که خاطر نشان کردم که این مشکلات رو نیازی نیست با هم خوابگی با کسی دیگر برطرف کنیم. با اندکی آموزش زن و مرد می توانند یاد بگیرند که چگونه همسر خود را که مثلا فلا ن روحیه را دارد ارضا کنند تا به طلاق نینجامد!! و هیج مطالعه ای که نشان دهنده تاثیر مثبت روابط جنسی پیش از ازدواج بر زندگی شخصی فردی داشته باشد را پیدا نخواهید کرد!!
این طرز فکر به نظر شما اشتباه است و نه به نظر من و امثال من. بنده دختری رو که قبل از ازدواج س ک س داشته مناسب مادری فرزندانم نمی دانم. شما هم قرار نیست با یکی مثل من ازدواج کنی که من را و افکار مانند من را کوته فکری می دانی. شما چون انسانیت در وجودت موج می زند قرار است فقط صادق باشی و با کسی ازدواج کنی که مانند شما روابط پیش از ازدواج همسرش برایش مهم نباشد.
من دختری که س ک س داشته باشد را ناپاک نمی دانم ولی با او ازدواج نمی کنم. ولی دختری که دروغ بگوید را ناپاک می دانم و به بدترین شکل ممکن اگرزندگیم را درگیر خود کرده باشد از او انتقام خواهم گرفت. شما با روشنفکران وصلت می کنید پس مشکلی نخواهید داشت.
-
سلام دوستان نمی دونم ولی من خودم با دختری بو دم که می گفت اصلا از سکس خوشش نمی اد اصلا نمی دونه سکس یعنی چی من هم مثل احمق ها چون عشق چشم هام رو کور کر ده بود و چون فقط به این فکر می کردم که من و اون قراره آینده هم رو بسازیم شروع کردم از اول براش توضیح دادن که اصلا فلسفه سکس چیه و
چرا و چگونه ...
این آدم حتی می گفت زن و شوهر بعد از ازدواج هم دلیلی برای سکس ندارند فقط برای بچه دار شدن که این قضیه هم وقتی بچه دار نشیم حل می شه . من احمق هم شروع کردم فلسفه بافی . یک بار که من می خواستم یرم سربازی و چند ماهی قرار بود برم شهرستان با هم که رفتیم بیرون . وقتی دیدم داره گریه می کنه که نمی تونه دوریم رو تحمل کنه . برای اولین بار در آغوشش گرفتم . تازه فهمیدم . نه بابا اونقدر ها هم از سکس و مسایل سکسی بدش نماد . حا لا دیگه اون منو ول نمی کرد . اینجا بود که دیدم تمام این فلسفه هایی که بافتم و پوچ بوده . جالب اینجاست من بعد از سه سال دوستیه به قول خودم پاکم فهمیدم همزمان با من با یکی دیگه هم بوده !!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
نمی خوام قبل از ازدواج با فکر کردن به اینکه ببخشید شوهرم قراره بخوابه پیشم من چیکار کنم و از ترس بدنم به لرزه بیفته که برای اولین بار حتی تو یه خونه با یه مرد می خوام تنها باشم
میدونین الان چقدر طلاق اتفاق میفته چون زوجین تو رابطه سکس نمیدونستن چه جوری باید عمل کنن که هر دو احساس رضایت داشته باشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
از کجا میدونین دلیل اونها به خاطر سکس بوده؟ مگه تو ایران 1000 دلیل برای طلاق وجود نداره؟
باشه آقای سورنا به جا ماشین عروس میشینم کروکی میکشم که چطور با شوهرم سکس داشته باشم
از متناقض گوییهایتان آشکار است هدف برای شما وسیله را توجیه می کند.
یه نکته .شما چرا سعی نمی کنید به جای اینکه به حرف اینو آن توجه داشته باشید راه خود را پی بگیرید. بگویید من می خواهم پیش از ازدواچ نیز س ک س داشته باشم و این به نظر من چیزی از ارزشهای من کم نمی کند. این توجیه خود نیز می دانید پوچ است که دلیل طلاق نارضایتی از مسائل جنسی است و بنابراین من دنبال س ک س قبل از ازدواج می روم. شما این موضوع را که بدانید با همسر خود چگونه سکس کنید از طریق آموزش را مضحک می دانید و مورد تمسخر خود قرار می دهید ولی اینکه یک دختر با یک پسر هم خوابگی کند تا بفهمد چگونه باید مردان را ارضا کند روش مناسب می شمارید.
شهامت رفتن مسیر خود(هر چه هست) داشته باشید.
-
گفته های دوستان رو خواندم خیلی کامل و جامع گفته بودند و واقعا این رابطه ها و دوستی ها غلط است و پایان خوشی ندارد و دختر خانم های گل و عزیز چرا انسان با گناه خواسته هاش و پیش ببرد وقتی از راه حلال میشود ازدواج کرد چرا گناه:203:تو رو خدا این رابطه ها رو شروع نکنید :203::203:
-
با سلام
لطفا دوستان با كنترل احساس خود ، مباحث را منطقی پی بگیرند.
-
منم موافقم با دختری که قبلا سکس داشته ازدواج نمی کنم . چون 1- اصلا هیچ وقت نمی فهمم قبلا سکس داشته 2 چون همیشه میگه که من پاکم 3 -اصلا سکس نمی دونه یعنی چی مجبورم بهش یاد بدم 4 - چون اصلا از سکس بدش می آد و اونوقت نمی دونم چی کار کنم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
شما هم قرار نیست با یکی مثل من ازدواج کنی که من را و افکار مانند من را کوته فکری می دانی.
مدید همدردی عزیز بازهم تکرار می کنم من گفتم دختر که بهش تجاوز شده باشه توسط افراد کوته فکر
عضو تالار شما خودش به خودش تهمت میزنه دلیل نمیشه پست من رو حذف کنین خودش درست نظر نمی خونه شما به من اخطار میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
این آقا الان به من اهانت کرد چی نباید اخطار بگیره ؟
چون دارم واقعیت رو میگم پس هدف من فقط سکس قبل ازدواج دیگه سورنا؟
آره
باز هم نظرم رو میگم جناب همدردی عزیز
من با سن 28 سال انقدر دیدم که شما نگین به من دختر خام
هر طور مایلین
و یک پیشنهاد به دخترای این تالار که اومدین تشکر کردین از آقای سورنا من جمله سوگن نها آنی
مگه همین ایشون نبود تو نظر قبلیش گفت که به جای تیغیدن داماد ...... پس شما هم تیغیدین همسراتون رو ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما دختر ها هر بلایی سرمون بیاد تو زندگیمون حقمونه چرا از خودتون دفاع نمی کنین تو چند تا از تاپیک های این تالار خوندم یکی اومده میگه دختر ها همه عوضی شدن 6 تا دختر تشکر کرده بودن ازش
این یعنی چی واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو زمان
سوگند ببین چقدر عقب مونده ایم تو زمان تیرکمان و سنگ هم از این روش استفاده میکردن
در ضمن ایشون هیچ حقی نداشتن به من بگن دختر خام
تو رو خدا اکانت من رو پا کنییییییییییییییییییییییی ییییید
چرا یه دختر پیدا نمیشه به این بندوار بگه مگه خودتون کم دروغ میگین به دخترا بندوار جان این جا منتظر نموندیم که شما بیاین خواستگاری
خوشبختانه این منم که میگم بله نه تو
همدری پاک کن من رو
باز هم تکرار می کنم تو ایران از زن بودن خودم با وجود دخترایی مثل شما حالم به هم می خوره
هر بلایی سرتون میاد حقتونه
پاکم کن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
دلیل خوبی هست ولی مربوط میشه به عهد تیرکمان و سنگ نه الان که حتی در دور افتاده ترین روستاهای کشور هم این موضوع همراه با آموزش هست .
-
هيوا جان ما در اينجا همه با هم دوست هستيم و اگر با سورنا در جايي مشكل داشته باشيم حتما با هم به شكل دوستانه صحبت مي كنيم و مشگل را حل مي كنيم اما شرط اصلي در گفتگو ديالوگ محترمانه است . همانطور كه اگر با شما مشگلي داشته باشيم قطعا به شكل محترمانه عنوان مي كنيم و نتيجه هم مي گيريم .
شما بايد در يك بحث از طرف مقابل خود شناخت داشته باشيد و بنده به شخصه چون با نوع ديالوگ سورنا آشنا هستم از دست وي ناراحت نمي شوم چرا كه مي دانم منظور سورنا من و امثال من نيستند ولي به واقع سورناجان شما هم بايد رعايت بفرماييد كه حداقل من كه مي فهمم منظور شما چيست زير سئوال دوستمان نروم .
هم از سورنا وهم از هيوا تشكرمي كنم . ناظر وشنونده بحث خواهم بود .
هيوا جان ارامش خودتان را حفظ كنيد . ما با هم دوستيم . قصد آزارو اذيت هم را نداريم . اين هم يك بحث دوستانه است . همين
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bandvar
منم موافقم با دختری که قبلا سکس داشته ازدواج نمی کنم . چون 1- اصلا هیچ وقت نمی فهمم قبلا سکس داشته 2 چون همیشه میگه که من پاکم 3 -اصلا سکس نمی دونه یعنی چی مجبورم بهش یاد بدم 4 - چون اصلا از سکس بدش می آد و اونوقت نمی دونم چی کار کنم ...
بند شماره 1 و 2 با بند 3 و 4 جور در نمياد ، بلاخره با دختري كه قبل از ازدواج با پسر رابطه جنسي نداشته باشه ازدواج ميكني؟!!! يا اينكه با دختري كه نخواي بهش ياد بدي كه چيكار كنه و ارتباط با پسر رو داشته باشه ....
-
خانم هیوا، من اگر از سورنا تشکر کردم چون با نظرش موافقم......... راستیتش وقتی پست های شما را میخونم احساس بدی بهم دست میده........... هر کس نظر خودشو داره من هیچ لزومی برای داشتن چنین روابطی قبل از ازدواج را نمی بینم...........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hivaa
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
شما هم قرار نیست با یکی مثل من ازدواج کنی که من را و افکار مانند من را کوته فکری می دانی.
مدید همدردی عزیز بازهم تکرار می کنم من گفتم دختر که بهش تجاوز شده باشه توسط افراد کوته فکر
عضو تالار شما خودش به خودش تهمت میزنه دلیل نمیشه پست من رو حذف کنین خودش درست نظر نمی خونه شما به من اخطار میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
این آقا الان به من اهانت کرد چی نباید اخطار بگیره ؟
چون دارم واقعیت رو میگم پس هدف من فقط سکس قبل ازدواج دیگه سورنا؟
آره
باز هم نظرم رو میگم جناب همدردی عزیز
من با سن 28 سال انقدر دیدم که شما نگین به من دختر خام
هر طور مایلین
و یک پیشنهاد به دخترای این تالار که اومدین تشکر کردین از آقای سورنا من جمله سوگن نها آنی
مگه همین ایشون نبود تو نظر قبلیش گفت که به جای تیغیدن داماد ...... پس شما هم تیغیدین همسراتون رو ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما دختر ها هر بلایی سرمون بیاد تو زندگیمون حقمونه چرا از خودتون دفاع نمی کنین تو چند تا از تاپیک های این تالار خوندم یکی اومده میگه دختر ها همه عوضی شدن 6 تا دختر تشکر کرده بودن ازش
این یعنی چی واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو زمان
سوگند ببین چقدر عقب مونده ایم تو زمان تیرکمان و سنگ هم از این روش استفاده میکردن
در ضمن ایشون هیچ حقی نداشتن به من بگن دختر خام
تو رو خدا اکانت من رو پا کنییییییییییییییییییییییی ییییید
چرا یه دختر پیدا نمیشه به این بندوار بگه مگه خودتون کم دروغ میگین به دخترا بندوار جان این جا منتظر نموندیم که شما بیاین خواستگاری
خوشبختانه این منم که میگم بله نه تو
همدری پاک کن من رو
باز هم تکرار می کنم تو ایران از زن بودن خودم با وجود دخترایی مثل شما حالم به هم می خوره
هر بلایی سرتون میاد حقتونه
پاکم کن
والا این تشکر ما بهتر از این دلایل شما برای توجیه ارتباط قبل از ازدواج هست آخه من یکی واقعا خجالت کشیدم از این دلایل به ظاهر قانع کننده شما .داری با گفتن این دلایل آبروی هرچی دختر که تمایلات جنسی خودشونو قبل از ازدواج کنترل می کنند تا عفت و نجابتشون زیر سوال نره می بری .
-
میدونم تند رفتم ولی چند جای این تالار اقایون اینقدر وقیحانه در مورد خانوم ها نظر دادن؟
شاید منظورش شما نبودین ولی امثال شما که بودن
من دارم از رابطه قبل ازدواج میگم ایشون از تیغیدن داماد میگه
من پارسال ازدواج کردم و متاسفانه شوهرم امسال مرد یعنی فقط 4 ماه زندگی ناقابل
قابل ذکره مراسم عروسی من دوستانه بود با خرج 4 میلیون که نصف نصف پرداخت کردیم
14 سکه مهریه من بود و خرج زندگیمون نصف نصف
به اقایون حق نمیدم اینجوری در مورد خانوم ها نظر بدن
آره سوگند هم حالت از من بهم بخوره از هم دلایل خنده دار من که متاسفانه یک سری از واقعات جامعه است
-
'بال تكين' عزیز این چند گزینه همش یک معنی داره که دختری که قبلا سکس داشته مجبوره برای اینکه با پسری با طرز فکر من ازدواج کنه دروغ بگه کل جمله ها هم شوخی بود چطور متوجه نشدید . و من اکثر پسرهایی رو که میشناسم نظرشون همینه .
-
هيوا جان كسي كه در اين محيط مجازي شما را نمي شناسد . شما در بدو ورودتان موضوعي را مطرح مي كنيد كه باور كل جامعه و يا اكثريت نيست پس حتما بايد آماده چنين برخوردي از جانب مردان باشيد و حتي زنان . من به باورهاي شما احترام مي گذارم اما عزيزم باور شما با باور من هم متفاوت است و باورمن بيشتر شايد نزديك به سورنا باشد .
در چنين بحث هايي شما بايد خيلي قانون بحث را رعايت كنيد مخصوصا مديريت خود و طرف مقابل و رعايت اصول بحث
-
سوگند فکر نکنم دلایل هیوا زیاد هم خنده دار باشه بالاخره خیلی هستند که همین اعتقاد رو دارن و هم بهشون حق میدم
ولی خوب یه خورده تند رفتن
آقای سورنا این یکی رو راست گفتن تیغیدن چه ربطی داشت
آنی جان من هم راضی نمیشم در مورد هم جنس های من اینقدر راحت نظر داده بشه با اینکه میدونم شاید مورد خطاب قرار نمیگیرم
اگه اینطوره پس سوگند هم نباید اینقدر تند بره چون اون ها باور و اعتقادات هیواست
-
هيوا ي عزيز خيلي متاسف شدم از اينكه همسرتان فوت كردن ، دوست عزيز از سخنان دوستان دلگير نشو ، سورنا قصد توهين كردن به كسي رو نداره من خودم با اكثر نظراي سورنا موافقم اگه يه كم منطقي فكر كنيم متوجه ميشيم كه واقعا حق دارن .
-
بحث ما بحث جنسيتي نيست عزيزم كه بخواهيم يار گيري كنيم . بحث بر سر باور و نوع رفتار است كه هر كسي مي تواند نظر خودش را داشته باشد