-
عدالت در خواستگاری نیست
هر روز داره همه چیز بدتر میشه پسرها با گل فروشی سرکوچه شان قرار داد میبندند و هر روز یه دسته گل میخرند میرند به خواستگاری آنقدر خواستگاری میرند تا اینکه آخرش با یه دختربچه ازدواج می کنند که اصلا با اون معیارهایی که اول مد نظرشون بوده 100% متفاوت است .
پسره میگه میخوام ازدواج کنم و همسرم 4 سال از خودم کوچکتر باشه بعد آخرش که ازدواج میکنه فاصله سنیش با دختره 10 سال یا بالاتره نمی دونم این چه عدالتیه که پسر تا 40 سالگی امید خودش را از دست نمیده میره خواستگاری دختر 25 ساله و به دختر 30 ساله هم قاتع نیست ولی دخترا از سن 15 سالگی شوهرشون میدن تا سن 25 سالگی بعد از سن 25 و26 سخت براشون خواستگار پیدا میشه که امروزه دخترا تا سن 24 سالگی مشغول درس خواندن هستند.
-
RE: عدالت در خواستگاری نیست
نمی دونم گله شما از چیه؟ ناراحتید که ور دل پدر و مادر می شنید تنها چیزی که از شما انتظار می ره جواب مثبته؟ می خواهید جای ما باشید. تا پاسی از شب کار کنید که مطمئن باشید می توانید هزینه های مورد نظر پدر عروس و عروس خانوم را تامین کنید؟
-
:72:
سلام دوست من
قبلا موضوعات مشابهی با این تاپیک مطرح شده . در ذیل لینک چند مورد از اونها جهت اطلاعتون آورده می شود:
- تاوان چی رو پس میدیم؟
- من خواستگار ندارم
- آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
و
.
.
.
موفق باشید.
:72:
-
خوبه والا......با این اوضاع .....:cool:....(دخترهای متوقع و...)
انتظار دارین..به عنوان مثال من نوعی با مدرک دکترا ...کار عالی ...خونه ...ماشین ...کلی پس انداز و...تیپ و قیافه خوب و....برم یه نفر رو بگیرم که 30 -35 سالش باشه!!!؟......:D.....اتفاقا دیروز صبح یکی از استادای خودمون رو دیدم(دوره لیسانس....) از استادای عالی ما بود(چندین سال هم خارج بود و...) الان هم با 57 سال سن با یه دختر 23 ساله لیسانس ازدواج کرده و دیدم یه کوچولو بغلش بود....گفتم شما هم آره!.......:58:.....بعد از کلی خوش و بش و..کلی صحبت...خداحافظی کردیم....دمش گرم کار درستش هم همینه!...:300:
-
كامران عزيز يهو بگو با بچه ننه ازدواج كرده ديگه .
استاد شما اگه به موقع ازدواج ميكرد شايد الان دخترش 23 ساله بود نه خانمش
اونم بدون كه اون دختر 23 ساله كه با استادتون ازدواج كرده صرفا به خاطر وضع مالي و موقعيت اجتماعي اون بوده نه به خاطر خودش فردا پس فردا ا هم كه استادتون عمرشو به شما داد خانمش با پول اون كيف ميكنه و كلي به خودش ميرسه نميتونه كه همينجوري بي شوهر بمونه منظورمو فهميدي كامران جون
والا من موندم چرا همه اقايون دوست دارند با دختراي كم سن ازدواج كنند ؟
-
سلام...
مدیونی!
مدیونی به خودت..به خدا..به زندگی مشترکت.
مدیونی به هر چه در عالم است.
باور کن مدیونی دوست من!
اگر........
تنها ملاکت برای ازدواج با کسی....سنش باشد.!!!
-
تا زمانی که مردها ملاک شون برای ازدواج سن و قیافه باشه وضعیت هیچ تغییری نمی کنه. کسی که مدعیه با دکترا و چه و چه و چه حقش نیست که دختر سی و پنج ساله بگیره هنوز هدف خودش رو تو ازدواج تعیین نکرده. یعنی فکر می کنید یه هفده ساله می تونه همصحبت و همزبون خوبی برای شمای سن و چند ساله باشه؟ البته اگر هدف شما از ازدواج رسیدن به آرامش باشه نه بچه داری!
-
سلام
زن ملاکش چیه؟
پول
موقعیت(خونوادگی شغلی و...)
پشتوانه ی خوب
مرد باید ملاکش چی باشه؟
شما که پول در نمیارید هیچ به اندازه ی 100تا مرد فقط خرج وسایل آرایشو مهمونیو هزار ... دیگه دارید!
موقعیت هم که اگه خوب باشه فقط با بهترش ازدواج می کنید.
پشتوانه هم که چه عرض کنم چون تخصصیه مرداست!
خب مردا از زنا اونچه رو که یه زن داره و مرد نداره می خواد دیگه:
جذابیت( ظاهری و بدنی) و یه دختر 30 ساله چه جذابیتی درش مونده؟ (البته جذابیت معنیش به آرایش و تیپ و ... نیست منظور جذابیت ذاتیه چون ما بقیش رو همه می تونن درست کنن!)
لطافت و محبت!
تمام پس قانونش این نیست که مردا دنبال دخترای کم سن و جذاب باشن؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
mke عزیز
لطفا یه نگاه به امضاتون بندازین بعد هدفتونو از ازدواج و ملاکهای انتخاب همسر بفرمایید!!!
امضاتون فقط جنبه تزئینی داره؟ جذابیت و لطافت و ظاهر پس چیه؟
آیا آقایون پیر نمی شن؟ موهاشون سفید نمی شه؟ جذابیت چهرشون کم نمی شه؟ پس دخترخانمهای جوان هم حق دارند به آقایون 30 تا 35 ساله که دیگه حوصله جوونی کردن همسر 18 سالشو نو ندارن دیگه حتی نگاه نکنند. چه برسه در مورد ازدواج فکر کنند!!!
-
eferia شما چي فكر مي كنيد؟ شما فكر مي كنيد اين عادلانه است كه من تا سي و چند سالگي كار كنم و دختر خانوم ور دل مادر پدرشون بشينند و بعد من با ايشون كه همسن من هستند ازدواج كنم؟
من موافق ازدواج با همسن خودم هستم. ولي حرفم اينه كه خانومها بالاخره مشخص كنند تكليف آقايونو بد نيست!! نمي شه كه تا ابد هر چي اونها مي خوان بشه. بابا من خواستگاري دختر همسن خودم رفتم پدر بزرگوارشون به جرم نداري بدون توجه به مدرك .... تف هم تو صورتم ننداختند!!! ديگه سياه بازي بسه.
-
سلام
خانومه افریا شمات اون بخش از امضای من رو که می خواید برداشت کردید نه همشو!!!
منظور اینه تنها و تنها ملاک زیبایی و جذابیت نیست!
من شخصا بین دخترای پاک که احساس کنم می تونم دلو به دریا بزنم و فک کنم پاکه! خوشگلاشو انتخاب می کنم یا بالعکس: تو خوشگلا پاکاشونو انتخاب می کنم اما:
اگه بین 2تا دختر که یکی خوشگل و زیبا و بسیار خوش اندامه( نمی دونم چرا آدم شهوتی یا بوالهوسی نیستم اما اندام فوق العاده برام مهمه!) و دختری پاک حتی با قیافه ای معمولی در حدی که به دل بشینه و اندامی نه چندان خوب اما پاک من پاکه رو انتخاب می کنم!
اصلا حاضرم تا آخر عمر مجرد بمونم اما با دختر ناپاک ازدواج نکنم!
دخترایی که من دیدم 95٪ تا حالا از نظر من ناپاک بودن!:D
موفق و شاد باشید.
-
[align=justify]سلام دوستان
از اینکه در این پست با طرز فکر تنی چند از اقایون آشنا شدم به حال خودم و همه دختران جامعه تاسف خوردم. دوست عزیز mke مهر و محبت مادر شما که جوان رشیدی مانند شما رو به جامعه تحویل داده، با افزایش سن شون کم شده ؟
بهتره خودمون رو توجیه نکرده و با کلمات قشنگ بازی نکنید . رک و رو راست بگید با افزایش سن دختر، جذابیت های ظاهری آن کاهش پیدا میکنه و وقتی به این نتیجه رسیدید دوباره امضای خودتون رو مرور کنید .
در پاسخ پائیز خزان عزیز هم که سوال کردند چرا اقایون دوست دارند با دختران کم سن و سال ازدواج کنند باید بگم. در سخنرانی یکی از بزرگان روانشناسی ایران شرکت کردم. فرمودند این در همه مردان صادق نیست و تنها در مردانی صدق میکنند که تمام نیازهای عاطفی خودشون رو از مادرشون تامین میکنند و تنها برای ارضای نیازهای جنسی اقدام به ازدواج می کنند و این هم معیار انتخاب آنهاست. [/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eferia
mke عزیز
لطفا یه نگاه به امضاتون بندازین بعد هدفتونو از ازدواج و ملاکهای انتخاب همسر بفرمایید!!!
امضاتون فقط جنبه تزئینی داره؟ جذابیت و لطافت و ظاهر پس چیه؟
آیا آقایون پیر نمی شن؟ موهاشون سفید نمی شه؟ جذابیت چهرشون کم نمی شه؟ پس دخترخانمهای جوان هم حق دارند به آقایون 30 تا 35 ساله که دیگه حوصله جوونی کردن همسر 18 سالشو نو ندارن دیگه حتی نگاه نکنند. چه برسه در مورد ازدواج فکر کنند!!!
سلام
اگه دختره پول در میاره!
اگه دختره پشتوانست!
سربازی بره!
خونه و ماشین و موقعیت و .... باید داشته باشه!
اگه ما صبح تا نصف شب فیلمای هالیوودی رو مثل مدارات یکی پس از دیگری می بینیم و دنبال خوشیو تفریحو ... هستیم!
بله حق با شماست! عجب رویی دارید شما اناث!!!
موفق و شاد باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط النا61
[align=justify]سلام دوستان
از اینکه در این پست با طرز فکر تنی چند از اقایون آشنا شدم به حال خودم و همه دختران جامعه تاسف خوردم. دوست عزیز mke مهر و محبت مادر شما که جوان رشیدی مانند شما رو به جامعه تحویل داده، با افزایش سن شون کم شده ؟
بهتره خودمون رو توجیه نکرده و با کلمات قشنگ بازی نکنید . رک و رو راست بگید با افزایش سن دختر، جذابیت های ظاهری آن کاهش پیدا میکنه و وقتی به این نتیجه رسیدید دوباره امضای خودتون رو مرور کنید .
در پاسخ پائیز خزان عزیز هم که سوال کردند چرا اقایون دوست دارند با دختران کم سن و سال ازدواج کنند باید بگم. در سخنرانی یکی از بزرگان روانشناسی ایران شرکت کردم. فرمودند این در همه مردان صادق نیست و تنها در مردانی صدق میکنند که تمام نیازهای عاطفی خودشون رو از مادرشون تامین میکنند و تنها برای ارضای نیازهای جنسی اقدام به ازدواج می کنند و این هم معیار انتخاب آنهاست. [/align]
سلام
من گفتم که:
دختر پاک باشه اما به دل نشینه! و دختر جذاب باشه اما پاک نباشه!
من ازدواج نمی کنم!
قطعا هم واسه نیاز جنسی نیاز به ازدواج ندارم هم شرعی و هم قانونی:
صیغه!
ببخشید من بدترین حالت ممکن رو تو سیاره ی ناپاکان و زشت رویان رو گفتم که وجود نداره!!!
موفق و شاد باشید. این فکر همه ی مرداست مردونه هرکی بگه نه ...! خبرمون از بدو تولد مذکر بودیم!
-
آقای sorena_arman
سلام.
شما نمی تونید هیچ وقت یکطرفه قضاوت کنید. اگه همچین اتفاقی متاسفانه برای شما افتاده حق با شماست که دلخور باشید و به دیدگاه خانمها بدبین. اما برای این اتفاق خود شما هم مقصر بودید.ایا جایی که مراجعه کردین موقعیت مالی بهتری نسبت به شما داشته اند؟ اگر بله. پس اشتباه از شما بوده که جواب رد شنیدین.
متاسفانه در جامعه کنونی اکثر معیارها مادی گرایانه شده و عده کمی به باطن ازدواج و رسیدن به کمال از طریق آن توجه می کنند. بسیاری از آقایون به خاطر تحصیلات خود را لایق دختر خانمی می دونند که از نظر مالی بالاتر از خود شخص هستند . خوب چه توقعی دارین؟ باور کنید اگه دختری هم فکر و هم تراز شما باشه اما پدرش ملک و املاک هم نداشته باشه می تونه شما رو خوشبخت کنه!!!
-
خانوم النا ممنون مي شم بفرماييد كدام يك از نيازها ي عاطفي مرد رو زن برطرف مي كنه؟
تا اونجايي كه ما مي دونيم برعكسه و نيازهاي عاطفي زن رو بايد مردبرطرف كنه(علاوه بر نيازهاي مادي و...)
خانوم eferia خير ايشون از لحاظ مادي هيچ چيزي نداشتند كه به من برسد !! تنها گفتند كه هر زمان توانستي زندگي دخترم را تضمين كني بيا!! البته اين حق اونها به نظر مي رسه ولي حق مردظاهري خواستن!!
منصف باشيد . وضع مالي پسر براي دختران مهمتر است ياوضع مالي خانواده دختر براي پسراان!!
من نمي دونم خانومهايي كه اينطور شيك و روشنفكرانه صحبت مي كنند چطور زمان خواستگاري عوض مي شوند و معيارهاي صدگانه اي پيدا مي كنند كه هيچ پسري در اين معيارها نمي گنجد!!
-
[align=justify]اقای mke از اینکه امضاتون رو حذف کردید واقعا خوشحال شدم . وقتی می توانیم دم از غیرت علی بزنیم و یا علی بگیم و حدیث علی رو امضای خودمون قرار بدیم که در منش هم رفتار علی گونه داشته باشیم . کسی که به خاطر ارضای نیازهای جنسی اش راضی میشه از طریق صیغه با کسی ارتباط داشته باشه هیچ تعهدی در قبال همسری که در اینده خواهد داشت نداره .
چون همه انسانها در قبال هم مسئول و متعهدیم . اگر در اسلام صیغه را حلال دانستند نه به خاطر اینکه اقایانی که دوست دارند به طور شرعی امیال جنسی شون رو ارضا کنند راهی داشته باشند. نه . بهتره در مورد فلسفه صیغه مطالعه کنید . برای اینکه در زمان جنگهای اسلام مردان خانوارهای کشته می شدند و اسلام با قرار دادن صیغه ، امنیت اجتماعی را برای افرادی که نیاز به حمایت های مالی اطرفیان داشته قرار داده است.
من در تعجبم چطور وقتی صحبت از پرداخت زکات و خمس و واجبات دین می شود برخی ها از راهکارهای شرعی پیروی نمی کنند . اما در مواردی که به نفع خودشان هست اجازه چهار همسر عقدی و چهل صیغه با صراحت هر چه تمام بیان می شود.
توصیه میکنم کتاب اسلام و مقتضیات زمان ایت الله مطهری رو بخونید.
پاینده باشید[/align]
-
يه تاپيك زده شده بود در مورد معيارهاي خانومها در ازدواج/ تو همين تالار. خانومها و آقايوني كه فكر مي كنند مردها مسائل ظاهري فقط براشون مهمه و خانومها مسائل دروني و اخلاقي اونجا رو ببينند.
من خودم حق خودم مي دونم ازدواج با يك دختر نسبتا زيبا رو. وقتي حق اون هست كه مردش نيازهاي مادي و عاطفيشو تامين كنه اين هم حق منه كه نياز به ديدن زيبايي رو برطرف كنم.
-
سلام
من امضامو حذف نکردم خدا می دونه نمی دونم چرا نیستش اما حتما تالار اینطور طراحی شده که با دو تاپیک پشت سر هم حذف بشه!
خانوم چه گیری به صیغه دادی اصل قضیه چیز دیگست بحث رو منحرف نکنید واقعیات رو بپذیرید و کم به نفع خودتون شعار بدید.
من کلی بحث می کنم والا شخصا و شخصا از صیغه در حد مرگ متنفرم!!! و من شرایط 0 رو بررسی کردم چرا جزیی نگری می کنید؟
موفق و شاد باشید.
-
[align=justify]اقای سورنای عزیز برادر خوبم
اول از همه اینکه احترام خاصی به شما قائلم
دوم : من احساس شما را درک میکنم ، چون در جریان مشکل من هستید ( هرچند در بحرانی ترین روزها با نوشته هایتان کمی دلم شکست ولی باز به شما حق دادم).
انشالله در اینده ای نزدیک در زندگی شیرینی که کنار همسر مهربانتان اغاز خواهی کرد متوجه حمایت های عاطفی ایشان می شوید. من در خانواده ای بزرگ شده و رشد پیدا کردم که مفهوم این جمله رو با تمام وجودم درک میکنم.
اجازه ندید این طرز فکر اشتباه در شما ریشه دار بشه که اگر دختری ازدواج میکنه به خاطر تامین نیازهای مادی و عاطفی است. به خدا در مورد همه صدق نمی کنه. من در خانواده پدری ام کانون توجه همه افراد خانواده هستم و از نظر مالی درامدی بیشتر از پدرم دارم ( حمل بر خودستایی نشود لطفا ) اما نیاز به رسیدن به کمال ، و اینکه انسانی را در کنار خود داشته باشم که مرا به خاطر شخصیتم دوست بدارد و در تکامل شخصیتم کمکم کند وادارم میکند تا به ازدواج فکر کنم .
جالب است در همین جا مطرح کنم خواستگار جدیدم که دوباره سراغی از جواب من نگرفت به شوهر همکارم گفته من به خاطر اختلاف در وضعیت مالی مون دیگه سراغی از جوابشون نگرفتم . در حالیکه من تصمیم رو گرفته بودم جواب مثبت بدم. چون سایر ملاک ها رو داشت. پس همیشه دختران مقصر نیستند و این اقا با این کارشون ( هر چند به نظر خودشون منطقی عمل کردند ) باعث تحقیر من شدند . که صد البته مهم نیست.
برای شما برادر خوبم بهترین و سبزترین روزها رو ارزو میکنم[/align]
-
شیک و روشنفکرانه!!!
با من بودین؟ ممنون از لطفتون. خوشحال شدم!!!
دختر خانمی رو می شناسم که بعد از یکسال نامزدی مادر آقا پسر اعلام کردن به دلیل هم سطح نبودن خانواده ها (از نظر تعداد جمعیت و شغل آزاد پدر دخترخانم) پسرشون با ایشون خوشبخت نمی شن و خیلی راحت دختر خانم رو در بحرانهای روحی به حال خود رها کردند. و شما آقایون از انصاف حرف می زنید؟
-
من كه اصلا در تاپيك شما حرفي نزدم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eferia
شیک و روشنفکرانه!!!
با من بودین؟ ممنون از لطفتون. خوشحال شدم!!!
دختر خانمی رو می شناسم که بعد از یکسال نامزدی مادر آقا پسر اعلام کردن به دلیل هم سطح نبودن خانواده ها (از نظر تعداد جمعیت و شغل آزاد پدر دخترخانم) پسرشون با ایشون خوشبخت نمی شن و خیلی راحت دختر خانم رو در بحرانهای روحی به حال خود رها کردند. و شما آقایون از انصاف حرف می زنید؟
من گفتم اينا نيست؟؟
مگه مي شه نباشه.
خانوم eferia در مورد اين مسائل نسبي صحبت كنيم بهتره. سوال من اين بود.
تعداد دختراني كه وضع مالي پسر براي آنها و خانواده آنها مهم باشد بيشتر است يا تعداد پسراني كه وضع مالي دختر و خانوادهش براي آنها مهم باشد؟
اين سوال من رو اگه جواب بدين واقعيت رو هم من متوجه مي شوم و هم شما.
-
[align=justify]برای همه شما ارزوی خوشبختی میکنم و ترجیح میدم سکوت کنم و بیشتر در انتخاب های اینده ام دقت کنم . چون با دو طرز فکر جدید اشنا شدم که برایم خیلی عجیب بود
سورنای عزیز
فقط از روی حس خواهری این نکته را می نویسم :
با دختری بسیار زیبارو در دوره لیسانس دوست بودم . در حدی زیبا که کارکنان دانشگاه و دو تن ازا ساتید او را پری صدا میزدند ( در حالیکه نامش مریم بود و رسم نبود که با نام کوچک کسی را صدا بزنند)
از قضا با فردی ازدواج کرد که زیبایی همسرش را حق خود می دانست تا وقتی این مرد نیازهای مادی و عاطفی او را تامین میکند ، دیدن چهره زیبای او نیز حق طبیعیش باشد .
متاسفانه فقط یک سال این پیوند زیبا ( که زبانزد همه در دانشگاه شده بود ) دوام اورد . در حالیکه اقا واقعا معیارهای یک مرد ایده ال را داشت و دختر نیز همینطور . اما متاسفانه این معیارها با همسو نبودند و قیافه هر دو پس از یکسال برای همدیگر غیرقابل تحمل شده بود.[/align]
-
-
الناي عزيز مرداني رو مي شناسم كه بر مبناي تفكر والاي همسرشون ازدواج كردند ولي همسرشون به راحتي در مشكلات كم آوردند و مرد را مقصر دانستند. بسياري از اينها رو در تالار مي شناسم.
-
در پاسخ به سوال شما اقای سورنا هر چند از من پرسیده نشده بود
اقای سورنای عزیز برادر خوبم
اول از همه اینکه احترام خاصی به شما قائلم
دوم : من احساس شما را درک میکنم ، چون در جریان مشکل من هستید ( هرچند در بحرانی ترین روزها با نوشته هایتان کمی دلم شکست ولی باز به شما حق دادم).
انشالله در اینده ای نزدیک در زندگی شیرینی که کنار همسر مهربانتان اغاز خواهی کرد متوجه حمایت های عاطفی ایشان می شوید. من در خانواده ای بزرگ شده و رشد پیدا کردم که مفهوم این جمله رو با تمام وجودم درک میکنم.
اجازه ندید این طرز فکر اشتباه در شما ریشه دار بشه که اگر دختری ازدواج میکنه به خاطر تامین نیازهای مادی و عاطفی است. به خدا در مورد همه صدق نمی کنه. من در خانواده پدری ام کانون توجه همه افراد خانواده هستم و از نظر مالی درامدی بیشتر از پدرم دارم ( حمل بر خودستایی نشود لطفا ) اما نیاز به رسیدن به کمال ، و اینکه انسانی را در کنار خود داشته باشم که مرا به خاطر شخصیتم دوست بدارد و در تکامل شخصیتم کمکم کند وادارم میکند تا به ازدواج فکر کنم .
جالب است در همین جا مطرح کنم خواستگار جدیدم که دوباره سراغی از جواب من نگرفت به شوهر همکارم گفته من به خاطر اختلاف در وضعیت مالی مون دیگه سراغی از جوابشون نگرفتم . در حالیکه من تصمیم رو گرفته بودم جواب مثبت بدم. چون سایر ملاک ها رو داشت. پس همیشه دختران مقصر نیستند و این اقا با این کارشون ( هر چند به نظر خودشون منطقی عمل کردند ) باعث تحقیر من شدند . که صد البته مهم نیست.
برای شما برادر خوبم بهترین و سبزترین روزها رو ارزو میکنم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eferia
به یک اندازه است
به يك اندازه است؟ !!! يعني به همان نسبتي كه خانومها براشون مهمه كه همسرشون تامينشون كنه از نظر مادي و ثروت مرد براشون مهمه ، آ قايون هم به فكر پول پدر همسرشان هستند؟
خدا حكم كند مابين صادقين و دروغگويان( من پيش فرض خودم را دروغگو مي دانم)
-
[align=justify]سورنای عزیز
باور کنید صحبت در دروغ یا صحت کلام ما نیست . صحبت در اختلاف نظرهاست و برداشت های اشتباه ما. شما به عنوان پسری که جواب رد شنیدی ذهنیتهای بدی از دختران پیدا کردی و من به عنوان دختری که در دو مرتبه خواستگاری سراغی از جوابم گرفته نشده دنیای پر از نکات منفی از مردان برای خود ساختم . که هیچیک واقعیت ندارد و باید با کمک به همدیگر این نظرها را تعدیل کنیم . هم کلام شما حق است هم کلام من و سایر دختران .
ولی هر کدام از منظر خودمان .
چه بسا اگر در عقایدم ( منظورم شخص خودم هست) تجدید نظر نکنم . ضربه های سختی را در اینده نزدیک متحمل شوم.[/align]
-
منصف باشید دوست عزیز. بی طرفانه نگاه کنید.
شما اگر به عنوان یک مرد مثالهای زیادی برای اثبات گفته خود دارید . من هم در صورت جبهه گیری و طرفداری می تونم هزاران خواستگار دخترهای آشنا و دوستانم رو مثال بزنم که فقط ملاکشون وضعیت مالی و درآمد و دارایی های پدر دختر خانم بوده.
پس بی طرفانه قبول کنیددر وجود این وضعیت در جامعه ما هر دو طرف (دختر و پسر) به یک میزان مقصر هستند.
-
دقيقا صحبت سر همين نگرشهاست. تا زماني كه دختران ايراني از همسر خود تامين مالي انتظار دارند همسرشان هم از آنها تامين نيازهاي جنسي و ظاهري را انتظار دارد. البته براي كساني كه توقعي مبتني بر تامين نيازهاي مادي از همسرشان را ندار ند مثلا شما، بحث چيز ديگريست.
بي خيال بابا. آره پسرا ازدواج مي كنند كه بعد 30 سال پدر همسرشون بميره ارث به همسرشون برسه!! نسبتشون هم با دخترهايي كه درآْمد همسر براشون مهمه يكيه!!
اينو بايد قبول كنم؟ باشه قبول مي كنم.
شما اگر پسر نتونه خونه ولو اجاره اي رو براي زندگي مشترك تامين كنه پدرتون راهش نمي ده داخل خونه!! اگر اينطور نيست بگيد نيست!!
-
شخصا می گم اینطور نیست چون در همچین خانواده ایی بزرگ نشدم. اما شاید در جامعه اینجور افراد کم نباشه.
به نظر من اولا پدرانی که خودشون پسر دارند هیچ وقت همچین فکری تو سرشون نمی چرخه که اول ببینن خواستگار چقدر پول داره . چون می دونند باید یه روزی برای پسر خودشون هم دختری انتخاب کنند (طبق مثل معروف از هر دست بدی از همون دست می گیری) و مطمئنا دلشون نمی خواد کسی مشابه همون رفتار رو با پسرشون داشته باشه.
دوما پدری که خوشبختی دخترش براش مهم باشه بیشتر به سلامت اخلاقی اون پسر تکیه می کنه نه سلامت مالی ایشون.
-
بالاخره بايد از جايي شروع كرد . هميشه و درهر جامعه اي نو آوري با مخالفت رو به رو بوده و هست. ولي شما نسل فهيم بايد از درون مايه بگذاريد. نه در ابتداي راه بلكه در مسير راه زندگي و حتي تا به انتهااين مسير ، كه من مثلا بزرگ تر را قدري وادار به تامل نماييد و من بزرگ تر بر اشتباه بودن باورهايم پي ببرم و با شما همگام شوم .
و اگر جوان در ابتدا راه فكري نو در سر داشته باشد ولي در ادامه مسير رفتاري از خود نشان دهد كه رد كننده فكر نو و تازه اول راه باشد بزرگترها را به اين فكر وامي دارد كه جوان اشتباه كرده و....
و روز از نو و روزي از نو
-
پاییز خزان:
نقل قول:
كامران عزيز يهو بگو با بچه ننه ازدواج كرده ديگه .
استاد شما اگه به موقع ازدواج ميكرد شايد الان دخترش 23 ساله بود نه خانمش
اونم بدون كه اون دختر 23 ساله كه با استادتون ازدواج كرده صرفا به خاطر وضع مالي و موقعيت اجتماعي اون بوده نه به خاطر خودش فردا پس فردا ا هم كه استادتون عمرشو به شما داد خانمش با پول اون كيف ميكنه و كلي به خودش ميرسه نميتونه كه همينجوري بي شوهر بمونه منظورمو فهميدي كامران جون
والا من موندم چرا همه اقايون دوست دارند با دختراي كم سن ازدواج كنند ؟
چیه؟.....حقیقت تلخه؟!......حالا این استاد قبلیم و....به کنار...خود شما فکر کنم کم دخترایی رو دیده باشین که با فردی در حدود سن پدرشون ازدواج کرده باشن....مخصوصا توی این چند ساله.....وقتی که یه دختر واسه پول و موقعیت و ظاهر و....که یه جوون 27-8 ساله اگه داشته باشه.... باهاش میخاد ازدواج کنه(اگرم نداشت که با یه اردنگی....) اون وقت اینکه ما انتظار داشته باشیم دختری کم سن باشه و زیبا و جذاب و......مقصریم!!!؟:D....خیلی خنده داره!....(سوای از موضوعی که یه دختر زود شکسته میشه و.....) خیلی ببخشین به زبون خودتون مینویسم!.....وقتی که یه پسر رو ازش به تعداد سال تولد مبارکتون......سکه میخاین و خرج مراسم و ........و........و..........و..........یه پسر دیگه دلشو به چی خوش کنه؟!.....همونطور که یه آدم عاقل بابت یه بی ام 2009 130میلیون میده نه بابت یه مدل قدیمی 1992......(از معدود خانم های محترم معذرت!)
شما خانم افریا هم بهتره شعار ندین!...... هزارتا پسر رو در هر جا از ایران که خودتون خاستین انتخاب کنین....بهشون به تناسب مبلغی رو تقسیم کنین و بفرستین جلوی خونواده ی محترم دخترخانم ها....حالا نتیجه رو گزارش کنین......:199:.......:180:....
-
سلام
کامران جون خودتو خسته نکن!
میخ آهنین...
موفق وشاد باشید.
-
[align=justify]سلام اقا کامران ، و همه دوستانی که اینجا اظهار نظر کردند
فقط از خدا میخوام به همه مون ( به خصوص اقایان محترم ) بینشی رو عطا کنه که کمتر ظاهر بین باشیم . تعداد دختران جوان زیباروی که در اثر سانحه های مختلف مثل تصادف زیبایی خودشون رو از دست میدن کم نیست . پس در این صورت همسر محترم این اقایون انگیزه اش رو برای ادامه زندگی مشترک از دست میده و باید بره سراغ یکی زیباتر ؟
در ضمن یک مسئله هم در این میان نادیده گرفته شده . و اون این که دخترانی که به قول شما اقایون پا به سن گذاشتند و مثلا سی و چند ساله هستند هیچ وقت راضی نمیشن با کسی که کم سن و سالتر از خودشون هست ازدواج کنند . چون به جای شوهر داری باید بچه داری کنند .
در این که اقایون 4 سال دیرتر از خانمها به بلوغ فکری میرسند جای هیچ شک و شبهه ایی نیست .
در یکی از مراسم های خواستگاریم ، که با اقای خواستگار (همسنم) صحبت میکردم نیاز ایشان به تربیت و مراقبت کاملا حس میشد .من از تکامل شخصیت می پرسیدم و او از عشق و حال در ویلای شمال حرف میزد . من از انگیزه برای ازدواج می پرسیدم و او در پرده از نیازش به کسی که برایش اشپزی کند صحبت میکرد.
پس این گونه فکر نکنید که دختران مایل هستند با پسران جوانتر از خود ازدواج کنند !!![/align]
-
سلام دوستان:D
اول از دوستانی که نظراتشون رو صادقانه بیان کردن متشکرم ،البته بحثمون کمی هم به انحراف کشیده شد(که در این جور بحث ها قابل اجتناب نیست):72:
من نمی خوام موضع گیری کنم ولی یه ایرادی که از نظر من تو نظرات آقایون هست اینه که ،توقع آنها بیش از حد معمول هست، برای مثال آقای عزیزی که ،خواستار زیبایی از همسر آینده اتان هستید!!!(البته من هم حق را به شما می دم) آیا قبل از دیدن چهره دختر خانوم به چهره خودتان هم توجه کرده اید؟ :97:منظورم این است که زیبایی طرف مقابل باید نسبت به چهره خودتان بیشتر باشد!:exclamation: نه این که تو تمام دخترا تک باشه!!!!!:shy:
برای مثال عرض می کنم : مردی با سن 40 آیا زیبایی یه پسر 27-8 ساله رو داره که توقع داره یه دختر زیبا و سن کم با او ازدواج کند؟
یه چیزه دیگه ای که نظر منو تو این پست ها جلب کرد پافشاری آقایان برای اثبات این مسئله بود که خانم ها به خاطر این که از نظر مالی تامین بشن، ازدواج می کنند و این گفته در حالی است که در جامعه امروزی ما جمع کثیری از دخترها شاغلند و برای خود پسندازی، هر چند ناچیز دارند:104:؛که ،پس گفته شما را نقض می کند.:162:
-
[align=justify]دانشجوی عزیز سلام
من با شما کاملا موافقم ، بعضی از اقایون قبل از اینکه به چهره خود در اینه نگاهی بیاندازند ، در جستجوی دختری هستند زیبا رو. البته نباید نادیده گرفت که مادران این اقایان در افزایش اعتماد به نفس انها بیش از اندازه دخیل هستند . چون موردی بود که مادر میگفت زیبایی پسر من در فامیل زبانزد است در حالیکه :P[/align]
-
:18: به نظرم هم آقایون حق دارن هم خانوما :D......خیلی از خانوما با این که تو دنیای مجازی حرفای قشنگی میزنن ولی در دنیای واقعی خیلی از گفته هاشون رو نقض میکنن یا حداقلش اینه که خانوادهشون حرفای دخترشون رو قبول نمیکنن و شاهد این هستیم که امروزه مهریه بزرگترین سنگ جلوی پای خیلی از جوونا هستش و جالبتر از همه اونجاست که همه از یه جوونی برای مثال 28 ساله که تا 25 سالگی فقط فرصت کرده درس بخونه انتظار دارن که هم خونه داشته باشه هم ماشین داشته باشه و غیره . ... از یه طرف ما تو جامعه ای زندگی میکنیم که اعتیاد و بیماری های روانی و ... توش زیاده :33: حالا خانواده ها که برای دخترشون زحمت کشیدن نمیتونن خیلی راحت به هر پسری که میاد جواب مثبت بدن و برای این که (مثلا ) آینده دخترشون رو تضمین کنن این طور سختگیری میکنن........ خب همین سخت گیری ها و مادی گرایی ها هستش که باعث میشه پسرا هم بیش از اندازه ظاهر بین بشن . هر موقع تو جامعه خانوادن ها تصمیم گرفتن که انقدر به فکر مهریه و پول و غیره و غیره نباشن اون وقت میشه از پسرا هم انتظار داشت که انقدر به ظاهر توجه نکنن .....................:162:
-
النای عزیز حرف شما مانند آن است که بنده در خواستگاری وقتی از دارایی ام سوال می شود بگویم خود دختر شما چه چیزی دارد ( از مال و اموال) که توقع دارد من دارایی داشته باشم!!؟
البته یادتون نره ، خانومها معمولا زیباترند (همان طور که آقایان معمولا قدبلندتر، قوی تر و.. هستند) پس داشتن این زیبایی اگر برای آقایان حسن محسوب شود برای خانومها نداشتنش یخورده انتخاب رو دشوار می کنه!! هرچند من به شخصه یک فرد نسبتا زیبا و نه زیبایی که زیبایش به چشم بیاید را در صورتی که انسان گونه رفتار کند به شخص زیبا ترجیح می دهم.
-
مغزم سوت کشید ، بعد از این همه حرف به کجا رسیدین؟ فردا دوباره یه تاپیک دیگه و باز هر کسی می خواد حرف خودشو به کرسی بنشونه.
به جای این بحثهای بی نتیجه ، این همه آدم چند تا راه حل عملی پیشنهاد بدن. شاید خودم یه تاپیک براش زدم
-
mke نوشته:
"سلام
اگه دختره پول در میاره!
اگه دختره پشتوانست!
سربازی بره!
خونه و ماشین و موقعیت و .... باید داشته باشه!
اگه ما صبح تا نصف شب فیلمای هالیوودی رو مثل مدارات یکی پس از دیگری می بینیم و دنبال خوشیو تفریحو ... هستیم!
بله حق با شماست! عجب رویی دارید شما اناث!!!
موفق و شاد باشید."
درست نیست همه دخترارو جمع ببندید ،یه کم حرمت داشته باشید!!!!!!!!!!!!
وای خدای من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eferia
شخصا می گم اینطور نیست چون در همچین خانواده ایی بزرگ نشدم. اما شاید در جامعه اینجور افراد کم نباشه.
به نظر من اولا پدرانی که خودشون پسر دارند هیچ وقت همچین فکری تو سرشون نمی چرخه که اول ببینن خواستگار چقدر پول داره . چون می دونند باید یه روزی برای پسر خودشون هم دختری انتخاب کنند (طبق مثل معروف از هر دست بدی از همون دست می گیری) و مطمئنا دلشون نمی خواد کسی مشابه همون رفتار رو با پسرشون داشته باشه.
دوما پدری که خوشبختی دخترش براش مهم باشه بیشتر به سلامت اخلاقی اون پسر تکیه می کنه نه سلامت مالی ایشون.
خیلی کمه همچین پدرایی
من به عنوان یه دختر اصلااین حرفو قبول ندارم