صــابـر ، صــبور و پرتلاش !
با سلام
نمي دونيم با چه زبوني بايد از اين دوست ارزشمند تالار همدردي تشكر كنيم دوستي كه صبورانه به تك تك تاپيكها اونم با متانت خاص و به صورت تخصصي پاسخ مي دهند، واقعا بدون تعصب و با رويكرد روانشناسانه و با تأمل خاصي جوابگوي دوستانشون هستند ، مطمئنا با لطف خداوند و تلاش و توانايي كه در اين جوان ارزشمند كشورمون سراغ داريم آينده اي درخشان در انتظار ايشون هست ، خدا اجرت بده آقا صابر ، اره درسته منظورم همون دوست عزيز و پرتلاشمون ( نقاب ) هست .:104::104:
جناب صابر (نقاب) به پاس تلاشهاي بي دريغتون اين لوح تقدير رو به شما تقديم مي كنم :
RE: صــابـر ، صــبور و پرتلاش !
بنده هم از این فرصت استفاده میکنم ؛
زحمات و تلاشهای نقاب یا همان آقا صابر قابل تقدیر است ؛من هم حضور گرم و صمیمانه ات را ارج مینهم,و برای تو آرزوی موفقیت میکنم ,چه در دنیای مجازی و چه در دنیای حقیقی:72:
1 فایل پیوست
ضمن اينكه اين آهنگ رو تقديم مي كنم به دوست عزيزمون جناب نقاب و ساير دوستان تالار همدردي ، به عقيده من بد نيست نام كاربري جناب نقاب با توجه به اين همه حس همنوع دوستي و پاسخگويي هاي ارزشمندشون از(( نقاب)) به ((هويت)) تغيير نام پيدا كنند البته تا ببينيم نظر خود جناب نقاب چي هست و ساير دوستان هم مي تونن پيشنهادات ديگه اي داشته باشند ، نام خود صابر هم مي تونه اسم كاربري ايشون باشه :shy:
<p align="center">
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer1" width="120" height="40" style="border: 1px dotted #999">
<param name="URL" value="http://www.hamdardi.net/attachment.php?aid=879">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="volume" value="100">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="1">
<param name="currentMarker" value="0">
<param name="invokeURLs" value="-1">
<param name="baseURL" value>
<param name="mute" value="0">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="-1">
<param name="enableContextMenu" value="-1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value>
<param name="enableErrorDialogs" value="0">
</object></font></body>
با سلام خدمت دوستان عزیز...بخصوص آقای ارمان برادر خوبم.....
وای نمی دانید وقتی صبح (الان) وارد تالار شدم و نام تاپیک را دیدم""صابر"" چقدر خوشحال شدم .....شاید دیگر از ""نقاب"" بودن خسته شده بودم برای همین...
آرمان عزیز بخدا ما از این کارا بلد نیستیم(لوح تقدیر) وگرنه اولین کسی که لایق تشکر و قدردانی هستند خود شمایید......ممنون دوست عزیز...شرمنده کردید..
بخدا قسم من جوانی خامی بیش نیستم فقط این انرژی و صمیمیت خاصی که در افراد تالار وجود دارد مرا هم شگفت زده می کند و متقابلا نیرومند...و همدرد..تا با دیگر دوستان همدردی کنم.
از آهنگ زیبای شما هم سپاسگزارم...بسیار دلنشین بود..
در مورد تغییر نام کاربری>>>ایده بسیار جالبی هست......به پاس احترام به شما دوست خوبم آرمان و دیگر دوستان هر چه شما بگویید.(البته من نام صابر را می پسندم نام خودم)
از دیگر دوستانم هم می خوام نظر بدن...بازم ممنون
:72:سلام، به به مهربونا:73:
قربون دست این آقا آرمان گل :72: و دوست داشتنی واقعا این تشکر شما عالی و به جا بود. بالاخره داداشی آرمان جان یه روز خودم یاد میگیرم از اینجور تشکرها از شما هم انجام بدم، تو که انقدر با گذشت و مهربونی که همه جا رو پر از انرژی + کردی.:72:
نقاب جان خدا حفظت کنه بزرگوارتر از بزرگ:72::203::72:
تقدیم به نقاب(صابر) گرامی:
من بازم می گم پیشکسوتای تالار روح زندگی تالار هستن..
http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...be3a605af6.jpg
موفق و پاینده باشید..
(راستی:جسارتا منم با صابر موافقم.)
سلام اقای نقاب همان اقای صابر دوست خوب مهربان دلسوز زحمات و تلاشهای اقای نقاب همان اقای صابر قابل تقدیر است برای شما ارزوی موفقیت میکنم
ممنون از آرمان گرامی بخاطر این حرکت خوب .
از نقاب عزیز هم بخاطر همه زحماتی که میکشد تشکر میکنم .
آرزوی موفقیت همه عزیزان را دارم .
یاشاسین آذری همدردی یولداشیمیز.........
سلام عليكم
از دوستاني كه نسبت به جناب صابر ابراز محبت كردند سپاسگزاري مي كنم .
دوست عزيزم صابر جان يه لوگو يا آواتار اختصاصي براتون طراحي كردم با نام صابر كه اگه دوست داشتيد مي تونيد از اين آواتار اختصاصي استفاده كنيد و ديگه شايد نيازي نباشه كه نام كاربريتون رو هم تغيير بديد :shy: اميدوارم خوشتون بياد
ممنون از لطفت آرمان عزیز....ولی ایا اندازه ایت آواتار همین گونه است؟؟
>>>>ممنون از توضیخات پایینی شما....امیدوارم مدیر این نقص را هم برطرف فرمایند....بازهم ممنون
آقا صابر اندازه آواتارهايي كه در تالار مي تونيم به كار ببريم فقط 100*100 مگاپيكسل مي باشد و اگه بزرگتر باشه سايت اون رو قبول نمي كنه متاسفانه در قالب جديد عكس رو هم كوچيكتر مي كنه خود به خود ، و در وسط قرار نمي گيره به همين خاطر يه كم شكل و شمايلش فرق مي كنه ، اگر مدير همدردي لطف كنند و اين نقص قالب تالار رو رفع كنند آواتارها سر و شكل بهتري مي گيرند . وگرنه اندازه اصلي لوگوي شما اينجوريه دوست من :
صابر عزیز
ضمن تشکر از شما برادر گرامی
با اجازت منم نظرمو در مورد تغییر نام کاربریت بگم به نظر من تغییرش نده یا اگه خواستی تغییر بدی همون صابر خوبه.
حضورت همیشه سبز، موفق و سلامت باشی.
همينطور كه در تاپيكم بنام بهترين عضو تالار اشاره كرده بودم بازم ميگم بهترينهاي تالار آقا نقاب و آرمان جون هستند چون اقا نقاب با سن كمشه به همه جوابهاي اساسي ميده و هيچ كس را بيجواب نميزاره و اقا ارمان كه با آهنگاشون آرامش خاصي به دلها ميدن ولي از آقا ارمان گله مندم چون با اينكه تاپيك منو همچنان كه اقا مدير گفته بودند اقا ارمان از بهترين عضو تالار به بهتريناي تالار از ديد اعضا تغيير دادند اما اصلا ......... هيچي ولش كن اصلا نميخواد بگم
شايد آرمان جون فكر كنه كه ازش انتظار تشكر داشتم و... اما به خدا اينطور نيست
نقاب / صابر عزيز
بنظر من همون اسم قبليت خوبه ،نه که از صابر قشنگ تر باشه ، نه ، صابر قشنگ تره اما من به نقاب عادت کردم. بهرحال با هرنامي که باشيد براتون آرزوي موفقيتهاي بيشتر مي کنم.
همين آرمان خان هم کلي انرژي ازم گرفت تا فهميدم همون عرفان مرادي خودمونه :72: ،
آرمان عزيز بجز کارهاي هنري هنوزم دوست دارم مثل عرفان تو تاپيکها نظر بديد ، اگه افتخار ميدين.
صداقت و این همه شهرت برای تو نقاب عزیز
صداقت و این همه شهرت برای تو نقاب عزیزشهرت دیدم شهرت 33 است بالا ترین شهرت شما داری تبربک می گویم امیدوارم در تالار موفق باشید صداقت واقعا نمونه و عالی است شهرت به شما نقاب عزیز تبربک می گویم:72::72::72::72::72::72:
RE: صداقت و این همه شهرت برای تو نقاب عزیز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
صداقت و این همه شهرت برای تو نقاب عزیزشهرت دیدم شهرت 33 است بالا ترین شهرت شما داری تبربک می گویم امیدوارم در تالار موفق باشید صداقت واقعا نمونه و عالی است شهرت به شما نقاب عزیز تبربک می گویم:72::72::72::72::72::72:
سلام خدمت دوستان و آقای محمد ابراهیمی عزیز....و مهربان.
آقای ابراهیمی شما به بنده لطف دارید البته به همه اعضا.......
اگر صداقتی در کار باشد شما بزرگان تالار و پیسکسوتان ......حرف اول را می زنید....
اگر شهرتی باشد.......شما بزرگان و پیسکسوتان تالار از همه معروف ترید و کوشا تر...
من فقط به عنوان برادر کوچکتر شما هستم و به عنوان عضو کوچکی از این تالار...
بازهم ممنون از لطفی که به بنده دارید....
:72:
ارمان عزيز ممنون از ياداوري خوبت.....حقيقتا نقاب براي همه بچه ها از جون و دل مايه ميذاره هيچ كس رو بدون جواب نميذاره.......خيلي ماهه
خدا حفظت كنه ماااااااادر:73::72:
راستي اسم كاربري صابر هم خيلي خوبه ها
چه اواتار خوشملي
خيلي باحاله دستت درد نكه ارمان خان:72:
زنده بااااااااااااد صااااابر
ضمن عرض احترام وخداقوت،به نظر منم بهتر این نقاب رو از صورتت برداری تا بچه ها بتونن چهره ی صبورت و ببینن.
http://www.hamdardi.net/imgup/2533/1...4d0e2b97db.jpg
نا قابله!
سلام اقای صابر اقای نقاب عزیز دوست خوب مهربان دلسوز با تجربه صداقت شهرت تبربک می گویم شما در تالار خیلی زحمت می کشید من از شما تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در تالار موفق باشید:72::72::72::72:
برادر خیلی خوبم اقا صابر
من خیلی دیر متوجه این تاپیک شدم . از همه د وستان به خاطر انتخاب به جا و شایسته شون قدردانی میکنم و به شما هم تبریک میگم:72: