۩ ۞ نــجــواهاي شـبانه ۞ ۩
<embed src="http://persianweblog.ir/sympathy/images/ramazan-2.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="160" height="170" quality="High">
<embed src="http://sinahost.persiangig.ir/audio/rabbana.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflash player" type="application/x-shockwave-flash" width="1" height="1" quality="High">
اي نهايت آرزويم...
اي زيباترين مطلوبم..
اي تنها پاسخ گويم...
و اي محبوب دلم...
ماهي دلم را با جريان زلال توبه پذيرت زنده گردان...:203:
استجابت کن دعاي مرا و مسوزان ريشه نهال آرزوي مرا و بپذير رجعت مرا...:203:
اي پوشاننده ترين راز پوشان...http://www.getsmile.com/emoticons/en...935/prayer.gif
RE: ۩ ۞ نــجــواهاي شـبانه ۞ ۩
ما هر چه از ""آرمان"" گرامی تعریف کنیم و قدردانی باز هم کم است...
واقعا ایشان زحمات فراوانی می کشند....و از ابتدای فعالیت خود روحیه زیادی به تالار و همچنین اعضا بخشیده اند....
این نجوای شبانه هم که اخر آرامشه....ممنون دوست عزیز
سلام اقای ارمان عزیز خیلی عا لی و زییا قشنگ بود از شما تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72::72::72:
خدايا! عقيده ام را از دست عقده ام مصون بدار.
خدايا! به من قدرت تحمّل عقيده ي مخالف ارزاني کن.
خدايا! مرا همواره،آگاه و هوشيار دار،تا پيش از شناختن درست و کامل کسي يا فکري-مثبت يا منفي- قضاوت نکنم.
خدايا! جهل آميخته با خودخواهي و حسد،مرا،رايگان،ابزار قتاله ي دشمن،براي حمله به دوست،نسازد.
خدايا! شهرت مني را که مي خواهم باشم،قرباني مني که مي خواهند باشم ،نکند.
خدايا! خودخواهي را چندان در من بکش،يا چندان برکش،تا خودخواهي ديگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم.
خدايا! مرا به ابتذال آرامش و خوش بختي مکشان،اضطراب هاي بزرگ،غمهاي ارجمند و حيرت هاي عظيم را به روحم عطا کن،لذّت ها را به بندگان حقيرت بخش و دردهاي عزيز بر جانم ريز.
خدايا! مرا از فقر ترجمه و زبوني تقليد نجات بخش تا قالبهاي ارثي را بشکنم،تا در برابر قالب ريزي غرب،بايستم وتا – هم چون اين ها و آن ها- ديگران حرف نزنند و من فقط دهنم را تکان دهم.
خدايا! بر اراده،دانش،عصيان،بي نيازي،حيرت،لطافت روح، شهامت و تنهايي ام بيفزاي.
خدايا! در برابر هر آنچه انسان ماندن را به تباهي ميکشاند،مرا،با نداشتن و نخواستن،رويين تن کن.
خدايا! به هر که دوست ميداري بياموز که عشق از زندگي کردن بهتر است و به هر که دوست تر ميداري،بچشان که دوست داشتن از عشق برتر است.
خدايا! به من توفيق تلاش،در شکست؛صبر،در نوميدي؛رفتن،بي همراه؛جهاد،بي سلاح؛کار،بي پاداش؛فداکاري،درسکوت؛دين، بي دنيا؛مذهب،بي عوام؛عظمت،بي نام؛خدمت،بي نان؛ايمان،بي ريا؛خوبي،بي نمود؛گستاخي،بي خامي؛مناعت،بي غرور؛عشق،بي هوس؛تنهايي،در انبوه جمعيّت؛دوست داشتن،بي آنکه دوست بداند؛روزي کن.
خدايا! به من زيستنس عطا کن که در لحظه ي مرگ، بر بي ثمري لحظه اي که براي زيستن گذشته است، حسرت نخورم و مردني عطا کن که بر بيهودگي اش سوگوار نباشم.
خدايا! چگونه زيستن را تو به من بياموز،چگونه مردان را خود خواهم آموخت.
خدايا! رحمتي کن تا ايمان، نام و نان برايم نياورد،قوتم بخش تا نانم را و حتي نامم را در خطر ايمانم افکنم؛تا از آن ها باشم که پول دنيا را مي گيرند و براي دين کار ميکنند،نه آنها که پول دين ميگيرند و براي دنيا کار ميکنند.
اي خداوند! به علماي ما مسووليت،به عوام ما علم،و به مومنان ما روشنايي و به روشن فکران ما ايمان، و به متعصبين ما فهم و به فهميدکان ما تعصب،و به زنان ما شعور و به مردان ما شرف،و به پيران ما آگاهي،به جوانان ما اصالت،و به اساتيد ما عقيده،و به دانشجويان ما نيز عقيده و به خفتگان ما بيداري و به بيداران ما اراده،و به مبلغان ما حقيقت و به دين داران ما دين،و به نويسندگان ما تعهد و به هنرمندان ما درد،و به شاعران ما شعور و به محققان ما هدف،و به نوميدان ما اميد،و به ضعيفان ما نيرو،و به محافظه کاران ما گستاخي،و به نشستگان ما قيام و به راکدان ما تکان،و به مردگان ما حيات،و به کوران ما نگاه،و به خاموشان ما فرياد،و به مسلمانان ما قرآن و به شيعيان ما علي،و به فرقه هاي ما وحدت،و به حسودان ما شفا،و به خودبينان ما انصاف،و به فحاشان ما ادب،و به مجاهدان ما همّت تصميم و استعداد فداکاري و شايستگي نجات و عزّت ببخش.
"""استادشریعتی"""
:104::73:72: خيلي زيبا و تاثير گذار بود ...مرسي مرسي
الهي قلبي محجوب...
و نفسي معيوب...
و عقلي مغلوب...
و هوائي غالب...
و طاعتي قليل...
و معصيتي کثير...
و لساني مقر بالذنوب،
فکيف حيلتي
يا ستار العيوب...
و يا علام الغيوب...
و يا کاشف الکروب
اغفر ذنوبي کلها بحرمة محمد و آل محمد
يا غفار...
يا غفار...
يا غفار
برحمتک يا ارحم الراحمين...
خداوندا مرا وسيله صلح خويش قرار ده، آن جا که کمين است بادا که عشق آورم، آن جا که تقصير است بادا که بخشايش آورم، آن جا که تفرقه است بادا که يگانگي آورم، آن جا که خطاست بادا که که راستي آورم، آن جا که شک است بادا که ايمان آورم، آن جا که نوميدي است بادا که اميد آورم، آن جا که ظلمات است بادا که نور آورم، آن جا که غمناکي است بادا که شادماني آورم...:203:
خداوندا! بادا که بيشتر در پي تسلي دادن باشم تا تسلي يافتن، در پي فهميدن باشم تا فهميده شدن، در پي دوست باشم تا دوست داشته شدن، چرا که با بخشيدن است که ميگيرم، با فراموشي خويشتن است که خويشتن را باز مي يابم، با بخشودن است که بخشايش به کف مي آورم، با مردن است که به زندگي برانگيخته مي شوم...
چرا نه در پی عزم دیار خود باشم.....چرا نه خاک سر کوی یار خود باشم
غم غریبی و غربت چو بر نمیتابم....به شهر خود روم و شهریار خود باشم
ز محرمـان سراپرده وصـال شـوم......ز بـنــدگان خـداونـدگـار خـود بـاشـم
همیشه پیشه من عاشقی و رندی بود.....دگر بکوشم و مشغول کار خود باشم
*وگـرنه تـا به ابـد شرمسـار خـود بـاشـم*
http://www.blogfa.com/photo/m/monajat85.jpg
الهی!
ای آرنـده غـم پشیمـانی در دلهـای آشنایـان و ای افکننـده سـوز در دل تائبـان...:203:
ای پذیرنده گناهـکاران و معترفـان..کسی بازنیآمد تا باز نیاوردی وکسی راه نیـافت
تا دست نگرفتی..دستگیر،که چون تو دستگیری نیست..:203:دریاب،که جز تو پناه نیست
و پرسش ما را جز تو جواب نیست و درد ما را جز تو دوا نیست....:203: و از این غم ، جز تو ما را راحت نیست...:203:
در را كه باز كردم...
ابر بود و نسيم، درختها در زير آسمان ابري، تن به هواي ملايم روزهاي پاياني بهار و آغازين تابستان گرم سپرده بودند، برگها با هر وزشي به آرامي به رقص ميآمدند، پرندهها در پرواز بودند، همهمهي شهر از دور به گوش ميرسيد، و صداي مرغان آوازخوان در همين نزديكي.
تو بودي، و تنها تو، تمامي زيبايي و تمامي لطافت...
قلب سپاسگزارم را به تو تقديم ميكنم...
به تويي كه غمگين و خستهمان از كوره راههاي كسالت بار و منتهي به مرداب اين زندگيهاي مرده، و از بيهودگي تكرارهاي مرسوم بيرون ميكشي، و در زير انوار خورشيد مهربانيات مينهي.
چه داريم تا به پاي تو بريزيم؟
اگر توفيق خدمتي بدهي، تويي كه رحمت نمودهاي،
و اگر مجال بندگي عنايت فرمايي، تويي كه بر بندهات منّت نهادهاي.
اي صاحب تمام هستي، اگر بپذيري تنها شوق را سزاست و وجد را، به رقص آمدن و شكر را، كه صاحب و بينياز را چه حاجت به اندك، و دريا را چه نياز به قطره. قطره را اگر فيض تو شامل گردد، بايد از بهر محو شدن در دريا سر از پا نشناسد و از براي نيست شدن در زير انوار خورشيد مهربانيات، بيتاب باشد.
اي مالك آسمانها و زمين...
ذره چه دارد تا بتواند به پاي هستي بريزد؟
و قطره چه دارد تا به پاي دريا؟
سّر شب
چه رو آنچنان دوستت دارم
ولي هيچ نميدانم ز تو اي شب؟
مكرّر به بيداريام خواندهاي يا " رب " من.
كه من نياز كنم و
تو به راز شب بنشانيم!
ناگفته نيازم،
محو تماشاي آبشار سياه شبت گشتم!
چشمانم حيرتزده در شبق شبهايت،
در جستجوي رازيست ...
كه براي يافتناش بيدار ميمانم
و براي ديدار آنكه
" قسم" ياد شده در شب ميآيد.
اي شب
آيا هستي شايسته آن كه:
گامهاي نورانياش را
هستي سراسر سرورش را
شميم خوش پيكرهاش را
طنين مسحوركننده كلاماش را
و ...
در تو مٌهر زند و
مبارك قدومش را بر تو بگذارد؟
سلام
خواستم فرازی از مناجات شعبانیه رو بذارم. اما هرچی خوندم نتونستم جاییش رو حذف کنم.
توی پست های بعدی ادامه ی ترجمه ی این مناجات زیبا رو میذارم.
توی این شبا و روزا، دعا برای همدیگه رو از یاد نبریم...
بسم الله الرحمن الرحيم
خدايا! بر پيامبر و دودمان پاكش درود فرست، و آنگاه كه تو را ميخوانم و صدايت ميزنم، صدا و دعايم را بشنو و اجابت كن،و آنگاه كه با تو نجوا ميكنم، بر من عنايت كن.
من از همه به سوي تو گريخته و در پيشگاه تو ايستادهام،در حالي كه دلشكسته و نالان درگاه توام و به پاداش تو اميدوار.
آنچه را در دل من ميگذرد ميداني، از نياز من آگاهي، ضمير و درونم را ميشناسي و فرجام و سرانجام زندگي و مرگم از تو پنهان نيست. آنچه را كه ميخواهم بر زبان آورم و از خواستهام سخن بگويم و به حسن عاقبتم اميد بندم، همه را ميداني.
در آنچه تا پايان عمرم و از نهان و آشكارم خواهد بود، قلم تقديرت نافذ و جاري است و افزوني و كاهشم و سود و زيانم، تنها به دست توست.
خدایا! اگر محرومم سازي، كيست كه روزيم دهد؟
و اگر خوارم كني، كيست كه ياريم كند؟
خدايا! از خشم و فرا رسيدن غضبت، به خودت پناه ميآورم.
خدايا! اگر شايسته رحمت تو نيستم، تو سزاواري كه رحمت گستردهات را بر من عطا كني.
خدايا! گويا چنانم كه در پيشگاه لطف تو ايستادهام و سايهسار توكل نيكويم بر من بال گشوده و آنچه را تو شايسته آني گفتهاي و مرا در هالهاي از بخشايش خويش پوشاندهاي.
خدايا! اگر ببخشايي، كيست كه از تو سزاوارتر به عفو باشد؟
و اگر اجلم فرا رسيده و كار شايستهاي نداشتهام كه مرا به تو نزديك سازد، اعتراف به گناه را وسيله آمرزش تو ساختهام.
خداوندا! با مهلت و ميداني كه به نفس دادهام، بر خويش ستم كردهام، پس اگر مرا نيامرزي، پس واي بر من.
خدايا! همواره در طول زندگي، از لطف و احسانتبرخوردار بودهام، پس از مرگ هم، لطف خويش از من دريغ مدار.
خدايا! چگونه مايوس باشم از اينكه پس از مرگ هم نگاه لطف و احسان تو بر من خواهد بود، در حالي كه در طول حياتم، با من جز احسان و نيكي نكردهاي.
خدايا! كار مرا آنگونه به سامان برسان كه تو سزاوار آني (نه آن سان كه من در خور آنم).
و با بزرگواريت، به من عنايت كن، بر گناهكاري كه در لجه جهل خويش فرو رفته است.
در دنيا گناهاني را بر من پوشاندهاي كه در آخرت، نيازمندترم كه پرده پوشش خود را بر آنها افكني.
خدايا! چون گناهانم را پوشاندي و بر هيچ يك از بندگان شايستهات فاش نساختي، بر من نيكي كردي، خدايا، پس در روز قيامت نيز رسواي خلايقم مگردان.
خدايا جود و بخشش تو، دامنه آرزوهايم را گسترده است و بخشايش تو، برتر از عمل من است.
خدايا! آن روز كه ميان بندگانتبه داوري ميپردازي، با ديدار چهره رافتخود، مسرورم ساز.
خدايا! پوزشطلبي من به درگاهت، عذرخواهي كسي است كه از عذرپذيري تو بينياز نيست، پس عذرم را بپذير، اي كريمترين بزرگواري كه زشتكاران، به درگاهش عذر گناه ميبرند.
. . .
. . .
پروردگار من! حاجت و نيازم را رد مكن و دست اميد و آرزويم را از درگاه خويش، كوتاه مگردان.
خداوندا! اگر ميخواستي خوارم كني، هدايتم نميكردي.
و اگر ميخواستي رسوايم سازي، از عقوبت دنيا معافم نميكردي.
خدايا! باور ندارم كه در حاجتي دست رد به سينهام بزني،
حاجتي كه عمر خويش را در پي آن گذراندم و عمري از تو طلبيدم.
خدايا! ستايش ابدي و ثناي سرمدي تنها از آن توست،
سپاسي همواره فزاينده و بيكم و كاست، آنگونه كه تو دوست داري و ميپسندي.
خدايا! اگر مرا به جرمم بگيري، دست به دامان عفوت ميزنم.
و اگر مرا به گناهانم مؤاخذه كني، تو را به بخشايشتبازخواست ميكنم.
اگر در دوزخم افكني، به دوزخيان اعلام خواهم كرد كه تو را دوست دارم.
خدايا! اگر در كنار طاعتت، عملم كوچك است، اميد و آرزويم بزرگ و بسيار است.
خدايا! از آستان تو چگونه تهيدست و محروم برگردم، با آنكه گمان نيك من نسبتبه جود تو، آن است كه نجات يافته و رحمتشده مرا باز گرداني.
خدايا! عمرم را در رنج غفلت از تو تباه ساختم،
جوانيام را در سرمستي دوري از تو هدر دادم،
خداوندا! آن روزها كه به كرم تو مغرور شدم و راه خشم تو را سپردم، از خواب غفلتبيدار نگشتم.
پروردگارا! من بنده توام و زاده بنده تو.
در آستان بزرگيت ايستادهام و كرمت را وسيله تقرب به حضور تو قرار دادهام.
خدايا! بندهاي زشتكارم كه به عذرخواهي آمدهام، از نگاه تو شرم نداشتهام، اينك از تو بخشش ميطلبم، چرا كه عفو، صفتبزرگواري توست.
آفريدگارا!
توان آن نداشتهام كه از نافرمانيت دستشويم،مگر آنگاه كه به عشق و محبتخويش بيدارم ساختهاي، يا آنگونه بودهام كه تو خود خواستهاي.
تو را سپاس، كه مرا در كرم خويش وارد كردي و دلم را از آلايشها و كدورتهاي غفلت از خودت را پاك نمودي.
پروردگارا!
مرا بنگر، نگاه آنكه ندايش دادي پس پاسخت گفت،
و به طاعتش فراخواندي و به ياريش گرفتي پس مطيع تو گشت.
اي خداي نزديك;كه از مغروران و فريفتگان دور نيستي،
اي بخشندهاي كه نسبتبه اميدواران جود و بخششت، بخل نميورزي،
خدايا! مرا قلبي بخش كه شوق و عشق، به تو نزديكش سازد،و
زباني عطا كن كه صداقت و راستياش به درگاهت بالا رود و
نگاهي بخش، كه حقيقتش، زمينهساز قرب به تو گردد!
. . .
. . .
خدایا!
آنكه به تو معروف گردد، ناشناخته نيست،
آنكه به تو پناه آورد، خوار و درمانده نيست،
و آنكه تو، به او روي عنايت آوري برده ديگري نيست،
خدايا!
آنكه از تو راه را يافت، روشن شد و آنكه پناهنده تو شد، پناه يافت،
خداوندا!
من به تو پناه آوردهام، از رحمتخويش مايوس و محرومم مساز و از رافت و مهربانيت محجوبم مگردان.
خداوندا!
در ميان اولياء خويش، مرا مقام كسي بخش كه آرزوي محبت افزونتر تو را دارد.
خدايا!
مرا شيفته ياد خود ساز و همتم را در نشاط دستيابي به نامهايت و قرارگاه عظمت و قدست قرار بده.
خداوندا!
تو را به خودت سوگند، كه مرا به جايگاه اهل طاعتت برسان و به منزلگاه شايسته و پسنديده خويش، رهنمون باش، كه من، نه ميتوانم شري را از خويش دور سازم و نه سودي به خويش رسانم.
كردگارا!
من، بنده ناتوان و گنهكار توام و برده عيبناك تو، كه بسويت آمدهام.
پس مرا از آنان مگردان كه چهره لطف خويش از آنان برگرداندهاي و اشتباهاتشان حجاب بخشايش تو گشته است.
خدایا!
مرا كمال گسستن از غير و پيوستن به خودت عطا كنديده دلهايمان را با فروغ نگاه به خود، روشن سازتا ديدههاي بصيرت دل، حجابهاي نور را از هم بر درد و به كانون عظمتبرسد و جانهاي ما آويخته درگاه عزت و قدس تو گردد.
خدايا!
مرا از آنان قرار ده كه ندايشان كردي، پاسخت گفتند و نگاهشان كردي، مدهوش جلال تو گشتند،با آنان راز گفتي و نجوا كردي، آشكارا براي تو كار كردند.
خداوندا!
هرگز نوميدي را بر حسن ظن خويش مسلط نساخته ام، و هرگز اميدم از كرم نيكو و زيبايت نگسسته است.
پروردگارا!
اگر گناهان مرا در پيشگاه تو خوار و پست كرده، پس به سبب توكل و اعتماد نيكويم به تو، از من درگذر.
آفريدگارا!
اگر گناهان، مرا از لطف والاي تو دور ساخته، اما يقين به كرم و عنايتت، آگاه و اميدوارم ساخته است.
خدايا!
اگر خواب غفلت، از آمادگي براي ديدارت، باز داشته، معرفتبه نعمتهاي ارجمندت، بيدارم داشته است.
خداوندا!
اگر عقوبتسنگين تو، به آتش دوزخم فرا ميخواند، پاداش فراوانت، به بهشتم دعوت ميكند.
آفريدگارا!
من از تو ميخواهم و تنها به آستان تو دست نياز برميآورم و تو را خواستارم.
از تو ميخواهم كه بر محمد و دودمانش درود فرستي و مرا از آنان قرار دهي كه همواره به ياد تواند و پيمان تو را نميشكنند و از سپاس تو غافل نميشوند و فرمانت را سبك نميشمرند.
خدايا!
مرا به فروغ نشاطبخش عزت خود بپيوند تا تنها شناساي تو باشم و از غير تو روي برتابم و تنها از تو ترسم و بيم تو داشته باشم.
اي شكوهمند و بزرگوار! بر محمد و خاندان پاكش درود تو باد، و سلام بيپايان و بسيار.
یادتون نره برای دوستان همدردیتون توی این روزای خوب خدا دعا کنید:72:
من رو هم یادتون نره که به دعای همتون احتیاج دارم:72:
مناجات شعبانیه ... حریم حرم ... دور چندم طواف ... لحظه قد افنیت شبابی فی سکره تباعد منک ... های های ... ببین دارم دورت می گردم ... های های ... دور چندم بود؟ ... شک کردم باید از نو ببوسمت! ... قد افنیت شبابی ... قد افنیت شبابی ... ق د ا ف ن ی ت ... های های ...
خیلی دلم واسش تنگ شده ... خ ی ل ی