-
حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
:72:::43::سلام و سلام دوستان عزیز و مهربونم
راستش مدتی بود می خواستم با اجازه مدیریت محترم، و سایر بزرگان یه تاپیک واسه حال و احوال پرسی باز کنم چرا که خودم خیلی وقتا شده بود دلم تنگ بسیاری از دوستان می شدم و فکر کردم شما هم حتما این حس دلتنگی را داشته باشید، به همین دلیل کلنگ این تاپیک را با حضور شما مهربونا می زنیم تا بیاید و از حال و احوال دلتون واسمون بگید، وسیل عظیمی از منتظرا رو از نگرانی در بیارید...
اصلا مهربونم بیا در چارچوب ضوابط تالار
از حال دل خودت بگو...
از حال هر کس نگرانش هستی بپرس...
هر چه می خواهد دل تنگت بگو
به هر کی دوستش داری سلام کن ...
منتظر دل و دستان پر مهر شما هستیم.:72::43:
...و اما چند روزی این داداشی مهربونه (گردآفرید) پیداش نیست کسی ازشون خبری نداره من که خیلی نگرانشونم لطفا اگه امکان داره بیان و منتظران را از نگرانی در بیارند...:72:
خانم f-z عزیز مهربون صبورم خیلی ها نگرانت شدن خوبی نازنین؟ یه خبر از سلامتیت بده ما رو خوشحال کن:72:
وای آری این چنین بود برادر مهربون و عزیز و بی اسمم چی شد؟ چرا دیگه مار را دوست نداره . بی اسم جان خواهش می کنم یه نگاه کوچولو به تالار بنداز مهربون کجایی؟:72:
-
RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
دلمان گرفته بود....
اما با ره اندازی این تاپیک باز شد.....
راستی به قول ""استار"" گرامی چرا پیداشون نیست؟؟؟
کجایید؟
"گردآفرید" استاد بنده کجایی؟؟؟
""لرد حامد"" عزیز کم پیداید؟؟
""بی اسم"" به یکباره رفتید؟؟
""آرمان 26"" برادر خوبم شما هم که می یایید چند تاپیک عالی باز می کنید بعد میرید...
بابا ما هم دل داریم کجایید...؟؟؟؟
خدارو شکر ""شاد"" عزیز قرار است طی این ماه به تالار بیایند این خبرو روزن گرامی دادند شاید با حضور ایشان دیگر دوستان هم به شوق آمدند.
-
:72:""لرد حامد"" عزیز :
داداشی مهربون لطفا یه کوچولو از حالت بنویس و جمعی را از نگرانی نجات بده، تو که تحمل ناراحتی خانواده همدردیت را نداشتی. بگو که خوبی. بگو ...
منتظر همه دوستان هستیم.
-
گردآفرید هم خیلی وقته نیست. این من رو نگران کرده.
-
سلام
ضمن تشكر از دوستي كه اين تاپيك رو باز كردند .
بنده هم مي خواستم از اين طريق از حال دوستان قديمي
nilofar25
و
ناديا
جويا بشم اگه خودشون تشريف دارند يا اينكه كساني ازشون مطلع هستند خوشحال ميشم در همين تاپيك خبري به ما بدهند
-
با سلام خدمت دوستان گرامی.
من دوست داشتم آقای مجهول می آمدند و ادامه سرگذشتشان را می نوشتند.
با تشکر از استار عزیز.
-
همگي دوستان حلالم كنيد
با سلام
همه دوستاي گل از همه دلهاي گرمتون مي خوام كه حلالم كنيد اگر خوبي ، بدي هر چي ديدين ، بالاخره براي سبك كردن بار اين دل دلتنگ ميخوام برم مشهد مقدس زيارت امام رضا تا شايد دردم سبكتر بشه و با روحيه بهتري برگردم ، رفتنم با خودمه اما برگشتنم دست خداست براي همين فعلا از همه شما خداحافظي مي كنم براي همه شما هم آرزوي شادي و سرخوشي دارم اگر قابل بدونيد براي همه شما هم دعا مي كنم تا دلهاتون از غصه خالي باشه و محكم و قوي دل باشيد
از همه دوستان سورنا ، ديجيتال من ، گرد آفريد ، مدير همدردي ، محمد ابراهيمي ، موعود و همه دوستان خواهش مي كنم منو ببخشيد اگر زماني چيزي گفتم كه باعث ناراحتي كسي شدم ... بقيه دوستان شرمنده كه اسمتون را قيد نكردم حضور ذهن نبود ولي موفق باشيد و در پناه حق [/b]
-
RE: همگي دوستان حلالم كنيد
سفر بخیر . سعی کن از این سفر خوب بهره ببری و روحیه خودتو بهتر کنی . موفق باشی
-
:72:سلام عزیزم،
حلال تندرستی و به سلامت، امیدوارم یه عالمه انرژی + با خودتون سوغاتی بیارید.
به خدای بزرگ می سپارمتون.:203:
-
:72:سلام مهربونا همگی خوب هستید؟ خداروشکر:203:
خواستم این روز گرامی را به پرستارای تالار و خصوصا روزن عزیزم تبریک بگم.
روزن جونم، پرستار مهربون تالار «روزت مبارک»:72:
:72:درودهاي خدا بر تو پرستار
که هستي ناجي و دلسوز بيمار
ادامه مي دهي راه کسي را
که هست الگوي صبر و عشق و ايثار:72:
*ولادت حضرت زينب کبري و روز پرستار بر شما مبارکباد:72:
-
آخی خوش به حالت. سفرت بی خطر. من رو هم از دعای خیر فراموش نکن. سلامم رو به امام رضا (ع) برسون.
-
حالم خوبه چون همسرم بعد از دو هفته ميبينم(ما عقد كرده ايم و فعلا جدا از هميم)
اوضاع درسيم بده و در استانه داغون شدن اما الان كه پيش احسانم هيچي برام مهم نيس همه چيييييييييييييي خووووووووووبه
كاش اين روزا تموم نميشد!!
-
دست حق به همراه . سفر خوب و پرباري داشته باشيد . خوش بگذره
-
قلب سپید کجایی؟
سلام بر عزیزان تالار
عزیزان قلب سپید پیداش نیست! من نگرانم!
آخه قلب سپید با گوشیش هر لحظه اراده کنه میاد تو تالار و اصلا باگوشیش همیشه میاد تو تالار.
اما از 30 اسفند پارسال پیداش نیست!!!
دلم براش تنگه!:302:
خیلی نامزدش اذیتش میکرد این بیشتنر منو نگران کرده! دلیلی هم واسه غیبت ننوشته!
کسی ازش خبر نداره؟
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
سلام
پیداش کردم بچه ها:
http://www.hamdardi.net/thread-6459.html
:302::302::302::302::302::302::302::302:
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
-
سلام
اعضایی كه در مورد روز معلم در این موضوع پست ارسال كرده بودند، مطالبشون به موضوع مربوطه برده شد.
این هم لینكش:
روز معلم، مبارك
-
منم يه دوستي داشتم که خيلي خوب مي تونست وضعيت خانمها وآقايون رو درک کنه چون دو جنسي بود، خيلي وقته ازش بي خبرم. اگه دوستان خبري از Noghte-sar- khat داشته باشن خوشحال ميشم بشنوم.
-
كسي از وهم خبري دارد ؟!!!
-
سلام
من نیمه شب پنجشنبه برگشتم خوشحالم که باز هم در جمع شما دوستان هستم
آنی جان من همون وهم هستم
مثل اینکه در غیبتم خیلی ها رفتن ولی از اومدن شاد خوشیم چند برابر شد
سلام شاد عزیز
-
RE: قلب سپید کجایی؟
سلام قلب سپید به تالار برگشته خوشحال باش
-
RE: قلب سپید کجایی؟
سلام
آقا مرتضی چه خبر اخوی؟
من تازه برگشتم شرمنده که زودتر از این به تالار سر نزدم باور کن وقت نشد
بالاخره قصه من و نامزدم تموم شد (البته غصه بگم بهتره) دیگه رابطه ای با هم نداریم فقط یه مشت خاطره مونده که نمی خوام فراموشش کنم و می خوام برام مثل دوران کودکیم یه خاطره بمونن اگه دست روزگار پاکش کرد که کرد در غیر اینصورت عزیزن و خاطره!
نامزدم و خانواده اش نتیجه رفتارشون رو دیدن
شکوندن قلب و خراب کردن آینده و بردن آبروی مردم عواقب بدی بدنبال داره و خب اونها هم عاقبت برخوردشون رو دیدن
براش ناراحت نیستم ولی هنوز هم بعضی وقتا یادش میفتم و چه جالب که دیگه نامزدم هویت خارجی نداره!
ممنون که به یادم بودی و انشاءالله دیگه نگران نباشی
-
خدارا شكر عزيزم چقدر نگرانت بودم . اين اسم را بيشتر از وهم دوست دارم . به واقع از خوشحالي مثل احمقها دارم گريه مي كنم ، آدمها حتي اگر همديگر را هم نشناسند باز مي توانند تا بي نهايت همديگر را دوست داشته باشند . خوش آمدي خانمي چقدر خوب كه با روحيه تازه تر آمدي و با كوله بازي از تجربه هاي خوب و گرانقدر .
آهاي بچه هاي تالار
همه ي شما را صميمانه دوست دارم و براي همگي بهترين آرزوها را دارم . دل تان خوش و لب تان خندان باد .
-
سلام مجدد آنی جون
واقعا هانی هستی آنی جون
زیاد اینجا نیستم و نمی تونستم اونجا هم ثبت نام کنم وارد تالار می شدم ولی نمی تونستم ثبت نام کنم
من هم شما رو دوست دارم:228:
-
:72::43:سلام قلب سپید نازنینم
خیلی خوشحالیم که باز هم این جا و پیشمون هستید.:46::72:
-
سلام قلب سپید عزیزم :72: همیشه حالت رو از روزن عزیز می پرسیدم، خوشحالم که در شرایط خوبی به سر می بری عزیزم. امیدوارم با تجربه هات زندگی خوبی رو برای خودت بسازی ...
اما میشه بپرسم منظورت از این جمله« چه جالب که دیگه نامزدم هویت خارجی نداره! » چی بود؟
:72:
-
ایشون در اثر یه تصادف فوت شدن ولی جسدی از ایشون باقی نمونده!
-
داري جدي مي گي ؟!!!!!
متاسفم عزيزم.
-
من هم متأسفم قلب سپيد عزيزم
راستي كسي از نازنين غ و مردمك و چكامه خبري داره چرا دوستان قديمي اين همه كم به تالار ميان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
داري جدي مي گي ؟!!!!!
متاسفم عزيزم.
برای چی باید شوخی کنم؟!
بله عزیزم حقیقت داره
و ممنون از همدردیت
-
سلام دوستان عزیز!
چه دوستانی:302:مدتهاست سری به تالار نزدم(به دلایل شخصی :43: :) هیچکس نپرسید نیلوفری هم بود یا نه:54::47: بابا من یکسال اینحا سایه به سایه خیلیاتون بودم ولی جز یکی هیچکس یادی از من نکرد:203:
من دارم برای همیشه خداحافظی میکنم/امروز که نگاه کردم به پروفایلم یک پیغام از کنجکاو عزیز داشتم یادش نبود من تو صندلی داغ قبلی معرفی شدم !ولی بازم از لطفی که کردی و به یادم بودی ممنون!
:D خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است:72::302:
خداحافظی برای همیشه::16::
برای همگیتون آرزوی موفقیت میکنم برای همه گی!
سالی که نکوست از بهارش پیداست و برای من که هیچی پیدا نبود .می خواستم سالگرد ورودم را به یه همچین جمعی جشن بگیرم ولی دیگه نمی تونم باشم برای همگیتون آرزوی موفقیت میکنم برای همه گی!
شادی لحظه ای بود !
ما هم رفتیم!
-
اين تاپيك كه مخصوص افراد قديمي و پيشكسوته...
خوش به حالتون كه اين همه طرفدار داريد،خيلي خوشحال شدم كه ديدم چه قدر هواي همو دارين...منم به عنوان يه تازه وارد و نخود سياه :302:همتون رو دوست دارم و آرزوي خوشبختي و موفقيت واسه تك تك تون دارم.
دوستتون دارم...:46:
-
به قول درساي عزيز خوش بحالتون كه هواي همو دارين.منم براي همگي ارزوي موفقيت و سلامتي ميكنم
-
سلام
ما اینجا
همیشه از سلام تازه واردا :73:
از سلام مجدد قدیمی ها..... :104:
و از سلام افراد فعال :73:
خوشحال می شویم. اگر چه تك تك نام نبریم یا فرصت تشكری نباشه.... :72:
همیشه منتظر تك تك شما هستیم.:72:
-
سلام به همگی
نازنین خدا رو شکر خوبه و فکر کنم کم کم داره به مراسم ازدواجش فکر میکنه
چکامه هم خدا رو شکر روابط خوبی داره با شوهرش و انشالله که دیگه واسش مشکلی پیش نمیاد.
:72:
بچه ها کسی از گلپر خبری داره؟
-
قلب سفید عزیزم سلام
خوشحالم از این که برگشتی و لی از اتفاقی که برای اون آقا افتاد واقعا متاسفم
امیدوارم از این به بعد با آرامش که خودت می خوای زندگی کنی
مراقب خودت باش:72:
-
دوست عزیز خبری ازت نیست هنوز مسافرتی یا برگشتی خوش گذشت زیارت قبول به سلامتی اومدی یا نه سفرت به سلامت :73::72::72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
سلام به همگی
نازنین خدا رو شکر خوبه و فکر کنم کم کم داره به مراسم ازدواجش فکر میکنه
فکر می کردم ولی حالا...:302:
خدا بزرگه. خیلی دل شکستم دوستان. خیلی ...
عشق کاشتم و حقارت برداشت کردم. از کی گله کنم؟؟؟ نمی دونم...:302::47:
-
سلام نازنین نازنینم، :16::72::46:عزیزم ببخشید اگه کوتاهی کردیم مهربون باور کن همه دوستون دارند و همیشه تو قلبمون بودی و هستی. مهربون بی احترامی نبود فقط یه کوتاهی بود...و شاید به دلیل درگیری های روزمره زندگی یادمون رفت...بیا بازم مثل قبل پیشه خانواده همدردیت بمون و دوستان عزیزتو همراهی کن.و از تقصیرشون بگذر.:72::16::72:
:72: وای چقدر خوشحال شدم امروز لرد حامد تالار همدردی برگشته... تازه فهمیدم چه روز خوبی بود امروز. باز هم صفا اوردی مدیر لایق و صادق مون، خیلی خوشحالمون کردی هرچی گل تو اردیبهشت امسال روییده نثار قدمت مهربون:72:
:72:گرد آفرید عزیز هنوز تحمل نبودن و سکوتت تلخ ترین احساس ممکنه...
کاش باز هم جایی از بخشش تو دل این مرد بزرگوار تالار همدردی باشه:72:
-
سلام سلام و سلام به همه دوستاي گلم
ممنون بخاطر آرزوهاتون من ديروز برگشتم ولي امروز تازه اومدم تالار ، دلم براي همه تنگ شده بود و البته جاي همه شما خالي بود زيارت حال و هوايي داره همه مطالبتون را خوندم نمي دونم چرا مثل بچه ها اينجا اشك توي چشام جمع شده و يه بغضي گلومو فشار مي ده ياد اونهايي كه بودن و رفتن و بعضي ها كه ديگه اثري ازشون نيست و سالهاست ما رو ترك كردن چه اينجا و چه توي زندگي مون ياد همه رفته ها افتادم ياد ترك كردن ها ياد لحظه اي كه چشمم به حرم طلا افتاد و يه باره فقط به ياد دردهاي دوستان بودم براي همه دعا كردم و حاجت خواستم اميدوارم كه دست خالي برنگشته باشم دلم مي خواست الان آغوشي گرم و مهربان بود يا شانه پرطاقتي كه به اندازه دلتنگي ام براي حرم امام رضا گريه مي كردم در كنارش اميدوارم كه لايق بوده باشم و امام رضا هم شفاعتي كنه تا خداوند گرفتاري و مشكل همه دوستان و عزيزان را حل كنه و هر كسي كه مي شناسيم يا نمي شناسيم را مددي كنه باور كنين همتونو دوست دارم خوشبخت باشيد و موفق اينقدر براي دردهاي ديگران از امام رضا طلب ياري كردم كه خودم را فراموش كردم خوشحالم و براتون يه دنيا آرامش آوردم با عطر گل محمدي
-
سايه هاي ماه عزيز
انشالله زيارت قبول باشه خانمي
-
اين روزا با اين تغييرات و رفتن و آمدهاي دوستان و اينهمه خداحافظي هاي مكرر دوستان هميار قديمي چقدر احساس دلتنگي كردم ، توي اين چند وقته احساس مي كنم فضاي تالار خوبمون اون شور و هيجان و جو صميمانه قبل را از دست داره مي ده و يكم غبار غم گرفته اسم خداحافظي شده يه بيماري همه گير انگار كه بايد براش واكسني درست كنيم تا از رفتن بقيه جلوگيري بشه اگر قرار باشه همه دوستان ما رو تنها بگذارند پس كي قراره كه به حل و راهنمايي مشكلات دوستان بپردازه كه با هزار اميد به اينجا مي آيند
شايد خدا مددي كنه و باز همه چيز به حالت اول برگرده ... دوست خوبم m moud نيستي كه هر جا هستي خوش باشي عزيز دوستانمون دارند مي رند و هيچ كاري از دست ما برنمي آيد خلاصه حسابي تير خلاص را زدند ...