با سلام خدمت اعضاء محترم همدردی
پس از استقبال شما از سری های قبلی صندلی داغ ، سری جدید صندلی داغ با مدیریت كنجكاو بزودی در این تاپیك اجرا خواهد شد. لطفا مساعدت فرمائید كه از این تاپیك هم بتوانیم درسهایی برای بهتر زیستن برگزینیم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت اعضاء محترم همدردی
پس از استقبال شما از سری های قبلی صندلی داغ ، سری جدید صندلی داغ با مدیریت كنجكاو بزودی در این تاپیك اجرا خواهد شد. لطفا مساعدت فرمائید كه از این تاپیك هم بتوانیم درسهایی برای بهتر زیستن برگزینیم.
خوشحالم كه در سری سوم صندلی داغ در خدمتتان هستم. فهرست كسانی كه در صندلی داغ تا كنون شركت كرده اند به ترتیب( بر اساس بیشترین فعالیت و ارسال پست) عبارت است از
مدیرهمدردی
دانه
گرد آفرید
shad
sorena_arman
elina
محمدابراهیمی
Lord.Hamed
keyvan
erfan25
نازنین غ
زیبا
نقاب
bloom
digitalman
آرزو
setareh
ani
108
honarmand
لذا در ادامه لیست بالا، افراد ذیل قرار می گیرند (نكته مهم: كسانی كه طی یك هفته اخیر از تالار بازدیدی نداشته اند به علت غیبتشان در لیست نیستند، اما در صورت مراجعه می توانند بوسیله پیام خصوصی به بنده اطلاع دهند تا در اولویت قرار گیرند)
لذا دوستان ذیل (كه بر اساس اخرین بازدید طی یک هفته قبل در تالار حضور داشتند (تا این تاریخ 1/2/1388) و از نظر تعداد پست در اولویت بوده و در ادامه لیست فوق هستند، انتخاب شده اند. تا به ترتیب در صندلی داغ شركت فرمایند.
طاهره
مثل من
آرمان 26
taravat
BABY
roya.b
Mke
fafa1360
کنجکاو
nikoofar 25
mohajer
شیلا
مینا 22
sedmammad
Nilofar
گلپر
بال تكين
هوشیار
sayehhaye_mah
ASRIN GOZALI
homa_59_25
كاترین
روزن
N.DELNAZ
psy133
estar7
ماندگار
ester
m.mouod
shirin Joon
اسماء
بهاره
fatima-7
wintersun77
bahare.tanha
خسته
شادزی
sade begam...
garibe
پسر بهاری
بنده بر اساس این لیست به ترتیب نوبت هر كس شد از او دعوت به عمل می آورم و مدت 2 روز به او اختصاص دارد، پس از آن نوبتش تمام شده و نفر بعدی دعوت می شود.
لذا از طاهره دعوت می شود در صندلی داغ جدید به عنوان اولین نفر حضور پیدا كنند. نوبت ایشان 2 لغایت 3 اردیبهشت 1388 می باشد.
ممنون كه زحمت كشيدين و رهبري اين تاپيك را بعهده گرفتين ما از كي ميتونيم دقيقا سوالها را شروع كنيم از همان روز دوم ارديبهشت كه فرموديد
کنجکاو عزیز تبریک میگم امیدوارم صندلیش خیلی داغ باشه:72:
میتونم از طاهره عزیز سوال بپرسم؟
طاهره عزیزم سلام
فرض کن لرد حامد، مدیر همدردی، آرمان 26 و کیوان در حال غرق شدن هستند!!!!! و فقط میتونی یک نفر رو نجات بدی حالا کی رو انتخاب میکنی؟
یه نصیحت به "مثل من" لطفا.
لطفا پاسخ بده. ممنون.:72::72::72::72::72:
يكم از خودت بگو طاهره جان
از علائق خودت بگو ...
نظرت را درباره زندگي بگو ...
از كارهايي كه دوست داشتي توي زمان بچگي انجام بدي تا به حال به كدومش عمل كردي ...
بستني بيشتر دوست داري يا آلوچه ...
برامون يه نصيحت قشنگ بگو ...
فكرمي كنيد چرا مدام خانمها و آقايون سر مسائل مختلف با هم بحث مي كنند
با تشكر
طاهره عزيز
اگه توي مصاحبه استخدامي يه دفعه وبي مقدمه مصاحبه کننده ازت بپرسه که "چرا لباست انقدر نامرتبه شما چه موضعي مي گيري وچه پاسخي ميدي؟
اگه با يه دوست صميمي قراري گذاشتي واون برا بار دوم 20 دقيقه اي رو ديرتر اومد ، چي بهش ميگي؟
فکر نمي کني خيلي خشک ورسمي هستي؟ (ببخشيد ديگه صندلي داغه):72:
من ناراحتم :302::302::302: آخه من خیلی دیر نوبتم می شه :47::47::47: اگر از حروف الفبا باشه من نفر دوم هستم :73::73: .
شوخی کردم چشم .:227::227::
کنجکاو جان مدیریت صندلی داغ کار خو د خودت است و امیدوارم موفق باشی . صندلی خیلی داغ نباشد که میهمان آن جوش بیاورد !!!!(شوخی)
باسلام
از لطف تمام اعضای محترم متشکرم
از امروز (تاریخ2/1/1388) طاهره عزیز به مدت 2 روز یعنی تا تاریخ (3/1/1388) به سوالات شما دوستان پاسخ خواهند داد.
لذا از طاهره دعوت می شود كه لطفا روی صندلی داغ بنشینند
متشکرم.
سلامت باشید.
طاهره جان فكر مي كني چقدر اسمت روي اعمالت تأثير داره
نظرت درمورد روزه سكوت چيه ؟
به نظرت وقتي دل آدم پر مي شه با اشك تخليه مي شه يا خنده ؟
به كي مي گي دوستت دارم به همه عالم يا افرادي خاص؟
خانم خانما کجایی؟
کنجکاو جان کاش چند روز قبل از نوبت دادن از طریق پیغام خصوصی با اعضا هماهنگ کنی که حضور داشته باشند. ممنون.:72:
سلام بر کارشناس عزیز طاهره خانوم....خوب هستید؟؟
با اجازه چند سوالی بپرسیم...
الف)طاهره گرامی فکر کنید در یک دو راهی قرار دارید و باید یکی از راها را انتخاب نمایید راه اولی راه برفیست و بسیار سرد....و راه دوم راهی است بیابانی و بسیار گرم... راه سومی هم وجود ندارد آیا سردی را به جان می خرید یا گرمی را؟؟/
ب)طاهره گرامی اگر روزی به ثروت فراوانی رسد که بدون تلاش بدستش آورده چگونه ان ثروت را خرج می کند...ذخیره می کند؟؟ خانه و ماشین می خرد؟؟ به همسر یا فرزندانش هدیه می کند؟؟؟ می بخشد؟؟؟ مدرسه می سازد؟؟ دست بچه یتیمی را می گیرد؟؟
ج)طاهر گرامی اگر در روابط خود با همسرش دچار مشکلی شود سعی خواهد کرد در اولین قدم خود کوتاه بیاید و در مشاجره حق را به همسر بدهد یا خیر مسمم در پی کسب حق و حقوق خود خواهد بود؟؟
د)اگر فرزندتان روزی عاشق شود..و تمام فکرو ذهنش و حتی روحش در اختیار کس دیگری قرار گیرد...طاهره عزیز چه برخوردی با فرزندش خواهد کرد؟؟
ه)چند توصیه برای جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند ارائه دهید و یک توصیه برای خود بنده ""نقاب"" و توصیه ای دیگر به تمام اعضای همدردی..
و در آخر ببخشید که سوالات بنده زیاد شد....از توجه شما سپاسگزارم و مشتاق شنیدن پاسخ هایتان...موفق باشید:72:
سلام طاهره خانم :43:
بهترین نصیحتی که به یک خانم در مورد زندگیش می تونید بکنید چیه؟
توی کارهای روزانه کدوم کار رو بیشتر از همه دوست دارید؟
سلام :72::43:
اول از همه انتخاب کنجکاو عزیز رو برای مدیریت جدید صندلی داغ تبریک می گم با آرزوی موفقیت برای او . بعدش هم ممنونم از اینکه اولین نفری هستم که در سری جدید باید روی صندلی داغ تالار همدردی بشینم .:54: و امیدوارم بتونم به بهترین شکل ممکن به سوالات دوستان پاسخ بدم .
1. فرض کن لرد حامد، مدیر همدردی، آرمان 26 و کیوان در حال غرق شدن هستند!!!!! و فقط میتونی یک نفر رو نجات بدی حالا کی رو انتخاب میکنی؟(مثل من)
تصمیم گیری در این خصوص قبل از همه نیازمند یه سری اطلاعات تکمیلیه مثلا اینکه اونجا کجاست ؟ شرایط چه جوریه ؟ آیا کسان دیگری هم هستند که بتونن کمک کنن ؟ و ... اما خب . چون در حال حاضر این اطلاعات در دسترس نیست بنابراین باید به منطقی ترین کار ممکن دست زد و چون "زمان" در این شرایط نقش تعیین کننده ای داره قطعا نجات دادن کسی که کمترین فاصله رو با من داره بهترین تصمیم ممکن می تونه باشه.
2. از علائق خودت بگو ...(sayehhaye_mah)
زندگی در طبیعت رو خیلی دوست دارم . آب ، سبزی درختان و آواز پرنده ها همیشه منو به منتها الیه لذت و رضایت از زندگی می رسونه . قدم زدن در بارون رو هم بی نهایت دوست دارم . صدای آواز تنبور هم یکی از مهترین چیزهایی ست که گره های وجودم رو یکی یکی باز می کنه ... نوشتن افکار و احساساتم و نیز خوندن نوشته ها و کتابهای مختلف یکی از مشغولیتهای مورد علاقمه بویژه اگه مربوط باشه به موضوعات روانشناسی ، مدیریت ، رمان ، شعر ، گردشگری ، جامعه شناسی ، سیاست و ... ورزشهای آبی رو یکی از دوست داشتنی ترین ورزشها می دونم . و نهایتا مهمترین چیزی که همیشه به طور ویژه مورد علاقم بوده شناخت خودم بوده که اتفاقا زمانهای زیادی رو بهش اختصاص می دم.
3. نظرت را درباره زندگي بگو... (Sayehay_mah)
دوستش دارم ... با همه ی ملایمات و ناملایماتش ، با همه ی شیرینی ها و تلخی هاش ، با همه ی بالا و پاییناش ... زندگی یعنی من و من یعنی زندگی ... اگه زندگی نباشه منی وجود نخواهد داشت ...
4. از كارهايي كه دوست داشتي توي زمان بچگي انجام بدي تا به حال به كدومش عمل كردي... (Sayehay_mah)
بچگی عالم خواسته هاست ... خواسته های ریز و درشت . خواسته هایی که با مرور زمان و بالا رفتن سن رنگ و بوی خودش رو عوض خواهد کرد . اما خب دستیابی به هر خواسته ای شرایط خاص خودش رو داره که مهتریناش مقبولیت خواسته ها و تعهد و تلاشی ست که برای تحقق اون خواسته به خرج می دی ...
شاید بزرگترین و دوست داشتنی ترین رویای بچگی من که تا حال حاضر هم زنده و ماندگاره سفر به دور دنیاست . رویای طاهره ای با یه کوله پشتی بر دوش که داره پیاده از روی خطوط جغرافیایی نقشه ها عبور می کنه . هیجان آشنایی با آدمها ، فکر ها ، رفتارها ، سبک ها ، مدل ها ، شیوه های زندگی و ... هر چیز جدید هیچوقت دست از سرم برنداشته که حتی روز بروز پررنگ تر شده ... شاید بشه گفت گرایش من به تخصص در رشته ی جهانگردی ناشی از همین علاقه بوده که تا حدودی تحقق این خواسته رو برام هموارتر کرده .
5. بستني بيشتر دوست داري يا آلوچه ...(Sayehay_mah)
قطعا بستنی اما به نظر شما چطور می شه از طعم ترش آلوچه صرف نظر کرد ؟ فکر کنم هر دو رو دوست دارم .
6. برامون يه نصيحت قشنگ بگو ....(Sayehay_mah)
اصولا نسبت به شنیدن واژه ی نصیحت آلرژی دارم و ازش فرار می کنم. مثل خیلی از آدمهای دیگه .درعوض به جای نصیحت از همفکری و تعامل خوشم میاد .
7. فكرمي كنيد چرا مدام خانمها و آقايون سر مسائل مختلف با هم بحث مي كنند? (Sayehay_mah)
دلایل زیادی می تونه داشته باشه . مثلا شناخت محدودشون نسبت به همدیگه . تفاوت نگاهشون به مساله و ... باید دید کی با کی داره بحث می کنه و سر چی ...
سلام طاهره
با اجازه سئوالاتم یه كمی بیشتر داغه.... :303:
یكم: هم قدیمی هستی، هم فعالیتت مستمر و هم شناسایی بالایی از اعضاءتالار دارید. بفرمایید در حال حاضر كدامیك از اعضاء تالار را جهت مدیریت بخش مقالات پیشنهاد می
دهید؟!
دوم: كدامیك از موضوعات یا پستهای تالار بیشترین تاثیر را روی شما گذاشت، یا حداقل احساس خوشایندی بهت داد؟ (حداقل یك لینك ،حداكثر اختیاری... اشاره كن)
سوم: اگر قدرت داشتی كه تنها یك خصوصیت منفی از خودت كم كنی و تنها یك نقطه قوت به خودت اضافه كنی،این دو خصوصیت كدام بودند؟
چهارم: اگر بخواهی تنها یك كتاب، یك فیلم، یك جمله آموزنده و یك انتقاد به همه بكنی آنها كدام بودند؟
پنجم: 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده.
ششم: اگر یك روز صبح ساعت 6 .... ، بسه دیگه می ترسم قویترین همراه و مشاور مدیر همدردی در اداره تالار ، جزغاله بشه روی این صندلی داغ.... :58:
طاهر جان
1- اگر از شما بپرسم بین جنگل و دریا کدام را بیشتر دوست دارید . به من چه جوابی می دهید ؟
2-اگر میهمان من باشی و من به شما پیشنهاد
قهوه تلخ
قهوه با شیر
قهوه با شیر و شکر بدهم
کدام را انتخاب می کنی ؟!
:72:
8. اگه توي مصاحبه استخدامي يه دفعه وبي مقدمه مصاحبه کننده ازت بپرسه که "چرا لباست انقدر نامرتبه شما چه موضعي مي گيري وچه پاسخي ميدي؟ BABY
برای مصاحبه استخدامی معمولا هرکسی به مناسب ترین قیافه و تیپ، ظاهر می شه . منم همینطور . حالا فرض می کنیم در مسیر اتفاقی بیفته که ضمن ایجاد به هم ریختگی در ریخت و ظاهر فرصت تعویض لباس رو بهم نده و از قضا اون مصاحبه هم رویداد مهمی باشه که تحت هیچ شرایطی نتونم ازش منصرف بشم و اگه واقعا حق با مصاحبه کننده باشه ضمن عذرخواهی توضیح می دم که دلیل نامرتبی لباسم چیه اما اگر اینطور نباشه و این سوال پرسیده بشه خیلی آروم و ملایم خواهم پرسید که چرا این فکر رو می کنه ؟ چون احتمالا او می خواد میزان اعتماد به نفس من رو بسنجه .
9. اگه با يه دوست صميمي قراري گذاشتي واون برا بار دوم 20 دقيقه اي رو ديرتر اومد ، چي بهش ميگي؟ BABY
این از طرفی بستگی به این داره که دلیل تاخیرها چی بوده باشه . اما در مجموع اگه او به طور کلی آدمی باشه که بدقولی زیاد داشته باشه و اتفاقا این هر دو بار رو هم فقط از سر بی توجهی به زمان تاخیر داشته باشه وقتی دیدمش سرمو تکون می دم و با خنده بهش می گم : باااازم ؟ ... می دونی اگه اینطوری ادامه بدی دیگه هیچ دوستی برات نمی مونه ، مثلا من . چون ممکنه دیگه روی مبارکمو نبینی .... گفته بااااشم که بعدا نگی نگفتم … و بعد که کمی گذشت در این خصوص جدی بهش تذکر می دم . معمولا سخته اما سعی می کنم عصبانی نشم چون در اون شرایط چیزی عوض نمی شه ... او دیر اومده و کاری هم جز انتظار از من ساخته نبوده ... پس چرا اعصاب خودمو به هم بریزم . او رو برنجونم و روزمون رو خراب کنم. اما در قرارهای بعدی با او نهایت احتیاط رو به خرج خواهم داد .
10. فکر نمي کني خيلي خشک ورسمي هستي؟ BABY
اگه منظورت جدی بودن باشه چرا BABY عزیزم . گاهی اینطورم و اینم بستگی مستقیم به شرایط داره . اما اگه منظورت چیز دیگه ای باشه خوشحال می شم به مصداقها اشاره کنی تا در این مورد هم بیشتر فکر کنم و هم بیشتر صحبت کنیم. چه بسا اشاره ی شما بتونه به من کمک کنه تا یک ایراد رو شناسایی کنم و از این بابت سپاسگذارت خواهم بود.
11. فكر مي كني چقدر اسمت روي اعمالت تأثير داره ؟ N.DELNAZ
N.DELNAZ جان ، راستش تاثیر تا این حد مستقیم برای اسامی قائل نیستم . و بیش از اون به ذات خواستن ، حرکت و نتیجه که می تونه همون عملکرد هم باشه معتقدم .
12. نظرت درمورد روزه سكوت چيه ؟ N.DELNAZ
در مورد روزه ی سکوت چیزی نمی دونم اما گاهی سکوت می تونه حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشه . گاهی سکوت باعث بهتر پیش رفتن امور می شه . گاهی سکوت در کسب آرامش کمک زیادی می کنه و .... اما گاهی هم به عکس سکوت باعث از دست رفتن حقوق فردی و جمعی می شه . گاهی اوضاع رو خراب تر می کنه و ... به طور کلی سکوت کردن همیشه خوب و یا همیشه بد نیست ... باید دید کجا چی لازمه ...
13. به نظرت وقتي دل آدم پر مي شه با اشك تخليه مي شه يا خنده ؟ N.DELNAZ
گاهی با اشک و گاهی با خنده و گاهی هم با گزینه ی هیچکدام .:P
14. به كي مي گي دوستت دارم به همه عالم يا افرادي خاص؟ N.DELNAZ
هم به همه ی عالم و هم به افرادی خاص . به نظر من این دو منافاتی با هم ندارند.
و شاید اگر از دو منظر 1. مفهوم دوست داشتن و اثراتش بر زندگی و 2. طبقه بندی و سلسه مراتب دوست داشتن به این موضوع نگاه کنیم می تونیم برداشت نزدیکتری داشته باشیم.
به نظر من دوستتت دارم چیزی نیست که بشه در استفاده از او خست ورزید. وقتی ما می تونیم محیطی رو یا دلی رو یا روابطی رو با استفاده از اثرات یه همچین واژه ی معجزه آمیزی متبرک و انسانی کنیم چرا از اون استفاده نکنیم ؟ به نظرم هیچ چیزی بیشتر از این ارزش نداره که آدمها احساس کنن در کنار هم ایمن هستند و "دوستت دارم" زیباترین کلمه ای ست که به بهترین وجه ممکن امکان ایجاد این حس رو در اختیار افراد می ذاره . از طرفی طبیعتا آدمها بواسطه ی ارتباط نزدیکتر و عمیق تر با اشخاصی خاص احساس عمیق تری نسبت به اونها خواهند داشت. اینجاست که مبحث سلسله مراتب دوست داشتن و طبقه بندی احساس خودش رو ، رو خواهد کرد که البته هیچ منافات و تناقضی با اصل دوست داشتن نخواهد داشت.
شخصا احساس دوست داشتنم به سوی همه چیز روانه است از عالم گرفته تا آدم. این احساس باعث می شه تا عقل من در مسیر عشق و جاری شدن آرامش و دوستی در همه چیز حرکت کنه و تصمیماتش رو بر همین اساس اتخاذ کنه . از طرفی وقتی به طبقه بندی احساسم نگاه می کنم افرادی رو می بینم که می تونم و باید نسبت به اونها احساسات خاص تری داشته باشم .
با سلام خدمت مثل من عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
تشکر از بابت این که تجربیات خود را در اختیار من نهادید
قابل ذکر است از طاهره عزیز تشکر می کنم بابت این همکاری که تا حالا کرده وسوالات رو به نحو احسن جواب داده.
سلامت باشید.:43::104:
خوب اجازه بدین
منم یه سوال بپرسم:305:
به نظر شما عشق یعنی چه؟:47:
بهترین عشق شما کی بوده وهست وخواهد بود؟
اگر سوال دوم جنبه شخصی داره می تونین جواب ندین:302:
15. طاهره گرامی فکر کنید در یک دو راهی قرار دارید و باید یکی از راها را انتخاب نمایید راه اولی راه برفیست و بسیار سرد....و راه دوم راهی است بیابانی و بسیار گرم... راه سومی هم وجود ندارد آیا سردی را به جان می خرید یا گرمی را؟؟ (نقاب)
من هم سرما و برف رو دوست دارم و هم گرما و بیابون رو و گاهی هم تحمل هیچ کدومو ندارم ... تو بگو چیکار کنم نقاب جونم ؟ به نظرم در این مورد به مشاوره نیاز دارم .
16. طاهره گرامی اگر روزی به ثروت فراوانی رسد که بدون تلاش بدستش آورده چگونه ان ثروت را خرج می کند...ذخیره می کند؟؟ خانه و ماشین می خرد؟؟ به همسر یا فرزندانش هدیه می کند؟؟؟ می بخشد؟؟؟ مدرسه می سازد؟؟ دست بچه یتیمی را می گیرد؟؟(نقاب)
شاید بشه همه ی این کارا رو باهاش کرد . شاید هم نه ! واقعیتش اینه که نمی دونم چون تصور اینکه ثروتی رو بدون تلاش بدست بیارم برام سخته و اصولا دوستش ندارم . اما اگه خودم بتونم با سعی خودم به درآمد قابل توجهی برسم و ثروتی کسب کنم یکی از آرزوهام رو که پذیرفتن یک یا دو کودک بی سرپرست به فرزندی ست حتما عملی می کنم ضمنا سفر به دور دنیا هیچوقت نادیده گرفته نخواهد شد . بخشش و هدیه رو همیشه کار خوبی نمی دونم چون گاهی کاملا نتیجه ی عکس خواهد داد و اگر احیانا بخوام این کار رو بکنم تحت شرایط خاص خواهد بود . در عوض چون همیشه آرزو داشتم یه کتابخونه ی بزرگ عمومی و یه بیمارستان به نام مادرم بسازم که بویژه بخش بیشتری از خدمات اون بیمارستان رایگان باشه حتما اینکار رو خواهم کرد. ضمن اینکه اعتقادی به ذخیره ی بیمارگونه ی اموال و ثروت اندوزی ندارم و معمولا جوری زندگی می کنم که بتونم از زمان حال بهترین استفاده رو بکنم البته با لحاظ اندکی دوراندیشی.
17. طاهر گرامی اگر در روابط خود با همسرش دچار مشکلی شود سعی خواهد کرد در اولین قدم خود کوتاه بیاید و در مشاجره حق را به همسر بدهد یا خیر مسمم در پی کسب حق و حقوق خود خواهد بود؟؟(نقاب)
بستگی به خیلی چیزا داره اما مهمتر از اینا اینه که اگر در دعوا و مشاجره نتونی کنترل رفتارت رو به دست بگیری به همون نسبت کنترل تبعات اون رفتار هم سختی و رنج بیشتری خواهد داشت ...
برای اینکه مشاجره زودتر تموم بشه و به جاهای باریک کشیده نشه بهترین روش استفاده از سکوت مودبانه و در عین حال گویا است . قید مودبانه واسه اینه که گاهی کارکرد کوتاه اومدن و سکوت اتفاقا در حد بی ادبی و بی اعتنایی و گاهی هم با عنوان بی عرضگی و ناتوانی تنزیل شان پیدا می کنه و حتی باعث تشدید و یا تکرار این روند میشه ... شاید یه راه خوب این باشه که وقتی کسی با همسرش بحثش می شه می تونه با کمی تحمل و بعد از تموم شدن مشاجره در یک زمان مناسب و با ادبیات مناسب در مورد اتفاقی که افتاده صحبت کنه ...
اما در نگاه کلی و با توجه به تفاوت بارزی که به لحظ شخصیتی بین افراد مختلف وجود داره واقعا باید با توجه به شناخت موجود و با درنظر گرفتن شرایط ، یه راه بهتر و میانبر رو انتخاب کرد . ضمن اینکه نباید فراموش کرد که در هر شرایطی حفظ احترام و حرمت طرفین یکی از اساسی ترین نکات در حفظ سلامت و تداوم زندگی مشترکه ..
18. اگر فرزندتان روزی عاشق شود..و تمام فکرو ذهنش و حتی روحش در اختیار کس دیگری قرار گیرد...طاهره عزیز چه برخوردی با فرزندش خواهد کرد؟؟(نقاب)
سوالای سخت می پرسی نقاب عزیزم . من هنوز مادر نشدم اما دیدم که بعضی مادران در مواجهه با همچین شرایطی خودشونو می بازن و اون فرد تازه وارد را رقیب خودشون تلقی می کنن و با این کار هم باعث رنج خودشون می شن و هم فرزندشون و هم فرد سوم.
امیدوارم طاهره مادری باشه که بتونه مثل یه دوست صمیمی و در عین حال قدرتمند در کنار فرزندش قرار بگیره و بدون منع و نصیحت ، او رو درک کنه و با درایت و با به کارگیری ادبیات مشفقانه ی یک دوست به او در انتخاب و گرفتن یه تصمیم درست کمک کنه .
19. چند توصیه برای جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند ارائه دهید و یک توصیه برای خود بنده ""نقاب"" و توصیه ای دیگر به تمام اعضای همدردی ... (نقاب)
هدیه ای تقدیم به همه
به جوانانی که می خواهند تازه وارد زندگی مشترک شوند
به نقاب عزیزم
به خودم
و به همه ی اهالی دوست داشتنی کلبه ی همدردی :
« ... یافتم ! یافتم ! آن نكته كه می خواستمش !
با شكوفائی خورشید و ،
گل افشانی لبخند تو،
آراستمش !
تار و پودش را از خوبی و مهر،
خوشتر از تافته یاس و سحربافته ام :
(( دوستت دارم )) را
من دلاویز ترین شعر جهان یافته ام !»
این گل سرخ من است !
دامنی پر كن ازین گل كه دهی هدیه به خلق،
كه بری خانه دشمن !
كه فشانی بر دوست !
راز خوشبختی هر كس به پراكندن اوست !
در دل مردم عالم، به خدا،
نور خواهد پاشید،
روح خواهد بخشید . »
تو هم، ای خوب من ! این نكته به تكرار بگو !
این دلاویزترین حرف جهان را، همه وقت،
نه به یك بار و به ده بار، كه صد بار بگو !
« دوستم داری » ؟ را از من بسیار بپرس !
« دوستت دارم » را با من بسیار بگو !
20. بهترین نصیحتی که به یک خانم در مورد زندگیش می تونید بکنید چیه؟ (روزن)
خوشبختی همین عطر محو و مختصر تفاهم است که در سرای تو پیچیده ست ...
21. توی کارهای روزانه کدوم کار رو بیشتر از همه دوست دارید؟ (روزن)
تدریس . عاشق تدریسم و با دانشجوهام لحظات دلچسب و زیبایی رو می آفرینیم .
سلام
طاهره جان !نه خسته
بزنم به تخته !مي بينم خوب اتفاي حريق مي كني (صندلي داغ);)
خداقوت!
مرسي:104:
سلام
الان نشون ميدم داغ يعني چي:
طاهره +2 يعني چي؟
MKEيعني چي؟
ارتش رو برام تعريف كن!
يه جك باحال بگو بخنديم!
چرا من هستم؟ من يعني چي؟
تو كي هستي؟
كي ميگه يا رب؟ كي ميگه ربي؟
كمك: زنگ بزن 118 بگو آش نشاني شمارش چنده؟!:D
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
با سلام مجدد خدمت طاهره عزيز :72:
با تشكر از صبوري و وقتي كه گذاشتيد براي نشستن روي صندلي داغ :228:
آيا كلا شخص صبور و آرامي هستيد؟ يا اين مقتضاي رشته تحصيلي و ياكارتون هست ؟
اگر كسي را بخواي به آرامش دعوت كني كه بسيار مضطرب و نگران هست چكار مي كنيد ...
گفتيد سفر دور دنيا را دوست داريد حالا دوست داريد كه اين سفر را تنها بريد يا اينكه دوست داريد يه همسفر داشته باشيد ... اگر گزينه دوم جواب شماست با چه كسي ؟
آيا فكر مي كنيد كه از شكل و شمايل و طرز لباس پوشيدن يكنفر مي شه درباره طرز فكرش و اعتقاداتش قضاوت كرد اگر نمي شه چرا بعضي افراد اينكار را مي كنند ؟
با سپاس فراوان
22. هم قدیمی هستی، هم فعالیتت مستمر و هم شناسایی بالایی از اعضاءتالار دارید. بفرمایید در حال حاضر كدامیك از اعضاء تالار را جهت مدیریت بخش مقالات پیشنهاد می دهید؟! (مدیر همدردی)
از لطف شما ممنونم رئیس جان. به نظرم شاید بهتر باشه در این خصوص یه نظر سنجی بذاریم . البته در خصوص سطح نظر سنجی باید بحث کرد .
23. كدامیك از موضوعات یا پستهای تالار بیشترین تاثیر را روی شما گذاشت، یا حداقل احساس خوشایندی بهت داد؟ (حداقل یك لینك ،حداكثر اختیاری... اشاره كن) (مدیر همدردی)
در طول 2 سال گذشته موضوعات و ارسالهای زیادی دیدم که فوق العاده بودن و دوستشون داشتم و تا اونجا که ممکن بود ازشون استفاده کردم. اما یکی از منحصربفردترین موضوعات و پستهایی که در تالار با او روبرو شدم و هنوز هم جزء تاپیکهایی ست که مثل کتاب مرجع مدام به اون رجوع می کنم موضوع فرزندان طلاق از فائزه عزیزم بود که به شدت منو تحت تاثیر قرار داد.
24. اگر قدرت داشتی كه تنها یك خصوصیت منفی از خودت كم كنی و تنها یك نقطه قوت به خودت اضافه كنی،این دو خصوصیت كدام بودند؟ (مدیر همدردی)
این یکی دیگه واقعا سخت بود! و زمان زیادی برد . انتخاب از بین همه ی نقاط ضعفی که دارم و باید کاهششون بدم و همه ی نقاط قوتی که ندارم و باید کسبشون کنم کار خیلی سختی بود اما فکر می کنم از دست دادن زمان(منفی) و افزایش سرعت عمل(مثبت) مهمترین هاشون هستند که در واقع یه جورایی هم مکمل هم هستند.
25. اگر بخواهی تنها یك كتاب، یك فیلم، یك جمله آموزنده و یك انتقاد به همه بكنی آنها كدام بودند؟ (مدیر همدردی)
یک کتاب : هفت عادت مردمان موثر نوشته ی استیفان کاوی
یک فیلم : فارغ از جدالهای روانی سیاست و تکنیک ها و .. فیلم سازی به دو سریال ساده ی خارجی اشاره می کنم که در سالهای گذشته پخش می شد و می شود. یکی سریال "پرستاران" و دیگری "پزشک دهکده" . جذابیت این دو سریال برای من نحوه ارتباط سازی شخصیت های این فیلم ها بود و بعضا رفتارها و دیالوگ های زیبای اونها به لحاظ جاگیری در چمبره ی متدهای ساده اما مهم روانشناسی ... نحوه انتقاد کردن و انتقاد پذیری ، ابراز افکار و احساسات ، بروز خلاقیت ، مسئولیت پذیری و ... از آموزه های این فیلم ها بودن ...
یک جمله آموزنده : بهترین عادت این است كه به هیچ چیزی عادت نكنی در اینصورت همیشه آزاد و رها خواهی بود و برای رفتن به فرداهای روشن تر هیچ تردیدی نخواهی داشت.
یک انتقاد همگانی : خوشبختی را در چنان هاله ای از رمز و راز ، لوازم و شرایط ، اصول و قوانین پیچیده ی ادراک ناپذیر فرو نبریم که خود نیز درمانده از شناختش شویم.
26. 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده . (مدیر همدردی)
اگه اجازه بدید این سوال رو کمی دیر تر جواب می دم چون پیدا کردن پستهای مختلف دوستان کمی زمان بره . ممنون.
27. اگر از شما بپرسم بین جنگل و دریا کدام را بیشتر دوست دارید . به من چه جوابی می دهید ؟( ani)
هر دوش به یک اندازه ani بویژه اگه کنار هم قرار گرفته باشن ...
28. اگر میهمان من باشی و من به شما پیشنهاد
قهوه تلخ
قهوه با شیر
قهوه با شیر و شکر بدهم
کدام را انتخاب می کنی ؟! (ani)
ani عزیزم اگر سه بار منو دعوت کنی قول می دم که هر بار یکیشو خواهم خورد :P ولی جدای از شوخی قهوه با شیر و شکر رو معمولا ترجیح می دم .
29. به نظر شما عشق یعنی چه؟ (کنجکاو)
عشق یک جوشش هست . یک جوشش درونی و از عمق وجود ... بسته به اینکه ما عشق رو فقط در یک ارتباط دو طرفه معنی کنیم یا در یک کل می شه مصادیق زیادی رو برای اون قائل شد ... اما در مجموع و صرف نظر از انواع ، عشق حسی ست که باعث تحول و دگرگونی اساسی در وجود انسان می شود ...
30. بهترین عشق شما کی بوده وهست وخواهد بود؟ (کنجکاو)
اگر منظورت عشق با معادلات ارتباط با جنس متفاوت باشه بهترین رو من از این منظر بهش می پردازم که تونسته باشم تجربه ای در خور کسب کرده باشم که از این زوایه می تونم بگم تجربه ی من از عشق مربوط به سالهای دوریه .. زمانی که 20 تا 22 ساله بودم. یه عشق کاملا یه طرفه که هیچوقت از اون با کسی صحبت نکردم اما تجربه ی اون احساس دوست داشتن به من آموخت که چطور آدم می تونه به سادگی از خودش عبور کنه و احساس رهایی از خودخواهی و خودبینی رو تجربه کنه ... از طرفی تقریبا همون سالها درگیر عشق یه دوست قدیمی نسبت به خودم شدم که باعث شد دوست داشتن خودم رو تجربه کنم ... و حالا مدتهاست که از اون اتفاقها گذشته و من در تمام این سالها یاد گرفتم که می تونم با فراخی و گستردگی تمام هم خودم رو و هم دیگران رو دوست داشته باشم و برای این دستاورد مدیون اون دو نفر خواهم بود برای تمام عمر .
31. طاهره +2 يعني چي؟(mke)
جوابش همون خود سواله
32. MKEيعني چي؟ (mke)
به نظرم اختصار مکه مکرمه باشه . درسته ؟
33. ارتش رو برام تعريف كن! (mke)
تا اونجا که می دونم معمولا به تشکیلان و امکانات نظامی یک کشور می گن ارتش.
34. يه جك باحال بگو بخنديم! (mke)
دوصتت دارم با (ص) صابونی تا همه تو کَفِش بمونن :P
35. چرا من هستم؟ من يعني چي؟ (mke)
این جوابیه که هر کس خودش باید پیدا کنه :305::303:
36. تو كي هستي؟ (mke)
مخلص شما طاهره.
37. كي ميگه يا رب؟ كي ميگه ربي؟ (mke)
هر دوشون کسایی هستن که دارن با خدای خودشون حرف می زنن اما با گفتار متفاوت.
از راهنماییت هم سپاسگزارم آقا مرتضای گل . اینم تقدیم به شما :72:
با سلام
آیا واقعن طاهره هستید؟
آیا تا بحال کارشناسی غلط نکرده اید؟ و اگر راهنمائی شما بعنوان یک کارشناس اشتباه باشد چکار میکنید؟
دوربین هستید یا نزدیکبین؟ عینک میزنید؟
این چه شرابی هست که شما را از امید و بیم و عناصر چهارگانه فارغ ساخته؟ توضیح میدین؟
از این شراب مست هم میشین؟ مست سیاه مست؟ یا مست مستور؟ یا فقط گرمتون میکنه؟
ممنون از حوصله شما
فعلن...
:72:سلام الهی طاهره جونی چقدر صندلیت داغ شده ها
خدا قوت مهربون، پاسخ های شما واقعا عالیه.
آفرین به این کارشناس افتخاری عزیز ما:104:
سلام
همش غلط بود جز 1
سوختی
sayehhaye_mah عزیز ،
از لطف و توجه تو ممنونم. :46:احتمالا اگه کنجکاو نازنین زودتر به دادم نرسه ،جزغاله شدنم حتمیه :shy::54:
38. آيا كلا شخص صبور و آرامي هستيد؟ يا اين مقتضاي رشته تحصيلي و ياكارتون هست ؟ (sayehhaye_mah)
در کل طبیعت آرومی دارم اما گاهی هم به شدت ناآروم و بی صبر می شم . البته رشته تحصیلی و کار من سرشار از تغییر و تحوله ...
39. اگر كسي را بخواي به آرامش دعوت كني كه بسيار مضطرب و نگران هست چكار مي كنيد ... (sayehhaye_mah)
معمولا در چنین مواقعی بیشتر از ارتباط کلامی ارتباط حسی تاثیر داره بنابراین اگر امکانش باشه او رو در آغوش می گیرم و یا دستش رو می گیرم و با نوازش و کلام آروم سعی می کنم به او آرامش و اطمینان بدم تا آسوده تر بشه و بتونه از نگرانیش صحبت کنه . در غیر این صورت فقط با کلام و جملات اطمینان بخش و آرامش دهنده ...
40. گفتيد سفر دور دنيا را دوست داريد حالا دوست داريد كه اين سفر را تنها بريد يا اينكه دوست داريد يه همسفر داشته باشيد ... اگر گزينه دوم جواب شماست با چه كسي ؟ (sayehhaye_mah)
تا الان که توی رویاهام کسی کنارم نبوده اما می تونم تغییرش بدم در صورتیکه یه همپای واقعی داشته باشم.
41. آيا فكر مي كنيد كه از شكل و شمايل و طرز لباس پوشيدن يكنفر مي شه درباره طرز فكرش و اعتقاداتش قضاوت كرد اگر نمي شه چرا بعضي افراد اينكار را مي كنند ؟ (sayehhaye_mah)
نمی شه منکر این شد که ظاهر آدمها نقش مهمی در برداشت اولیه از شخصیت اونها داره اما این برای قضاوت مطلقا معیار مناسبی نیست. دلایل زیادی می تونه وجود داشته باشه برای اینکه کسی از روی ظاهر افراد در مورد اونها قضاوت کنه . مثلا اینکه جور دیگه ای یاد نگرفته . یا ظاهر بینه و ...
42. آیا واقعن طاهره هستید؟(sekseke )
اگه منظورتون اسممه بله اسم واقعیم طاهره ست. و اگر نه باید دید تعریف شما از "طاهره" چیه ؟
43. آیا تا بحال کارشناسی غلط نکرده اید؟ و اگر راهنمائی شما بعنوان یک کارشناس اشتباه باشد چکار میکنید؟(sekseke )
قطعا قید "افتخاری" نشون می ده که من متخصص و کارشناس روانشناسی نیستم و طبیعاتا احتمال خطا در برداشت و راهنمایی هم به همین نسبت در یادداشتهای من وجود داره . هر چند تمام سعیم رو می کنم که در مواردی که مطمئن نیستم و حدس می زنم که راهنماییم مفید نباشه اصلا وارد بحث نشم .چون واقعا گاهی بدون اینکه خودمون بدونیم حتی بواسطه ی یه حرف ، یه کلمه و یه جمله ی نابجا ضربه ای به روح و روان و حتی زندگی فرد پرسش کننده وارد می کنیم که شاید جبرانش سخت تر و پر هزینه تر از خود مشکلش بوده باشه ... شاید یکی از دلایل حضور کم من در موضوعات و بحثهای مختلفی که دوستان مطرح می کنن وجود همین حساسیت در خصوص پاسخ دادن باشه ...
البته همیشه هم این امیدواری هست که طرف مقابل بتونه از نظرات مختلفی که بهش داده می شه بهترینش رو انتخاب کنه . در مورد راهنمایی های خودم هم فقط می تونم امیدوار باشم که اشتباه نکرده باشم. اگر متوجه بشم اشتباه کردم سعی می کنم تصحیحش کنم و در غیر این صورت چه کاری از دستم برمیاد جز اعتماد به کسی او رو راهنمایی کردم ...
44. دوربین هستید یا نزدیکبین؟ عینک میزنید؟(sekseke )
از نوشته هام معلومه که عینک می زنم ؟ چه جالب ! آره . چشم من نزدیک بینه و به تبع عینکم دوربین .
اما در مورد نگاهم به زندگی ، سعی می کنم به طور توامان هم به دور نگاه کنم و هم به نزدیک و یکی رو هیچوقت فدای دیگری نکنم . عینکی هم که برای این کار استفاده می کنم عینک واقع بینیه با جنسی از امید + جسارت + تلاش.
45. این چه شرابی هست که شما را از امید و بیم و عناصر چهارگانه فارغ ساخته؟ توضیح میدین؟ (sekseke )
عشق ... و دیگر هیچ ...
وقتی عشق و دوست داشتن راهبر تو می شه اجماعی از امید و بیم و (به قول شما) عناصر چهارگانه در تو شکل می گیره که به یه حس آزادی و رهایی ختم می شه ... نه ترسی باقی می مونه و نه نیازی ... فقط تو هستی و تو و عشقی که به سمت همه چیز و همه کس روانه ست ... و اندیشه و آرامشی که تو رو ترک نمی کنه .... از مصائب ، سختیها و مشکلات نمی ترسی ، بهشت و جهنم کارکرد ، معنا و مفهومش رو برات از دست می ده و یاد می گیری که بیش از اینکه منتظر لطف و رحمت باشی و فقط به امید دل ببندی و بیش از اینکه از عذاب و تنبیه بترسی و از خودت پرهیز کنی به خودت رو بیاری و به زندگی ... لطف از توست و زندگی در تو ....
46. از این شراب مست هم میشین؟ مست سیاه مست؟ یا مست مستور؟ یا فقط گرمتون میکنه؟ (sekseke )
مستی این شراب نه از جام که از وجود پا می گیره و به عکس بقیه ، نغمه های رهایی بخش و آزادکننده ی این شور و مستی بیش از همه محصول توامان دل و عقله که بی واسطه فقط و فقط از خودت شعله ور می شه ...
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...
ببخشید باز هم سوال دارم:
-دل و عقل؟ جمع اضداد نیست؟ واقعا دل و عقل با هم به تفاهم می رسندکه محصول توامانی تولید کنند؟
-فامیل مدیر هستید؟ با آقای مدیر نسبتی دارین؟ چه نسبتی؟
-چطوری میشه کارشناس افتخاری شد؟ و یا تعداد زیادی ستاره بدست آورد؟
-آیا خواب میبینین؟ خوابهاتون رنگی هستن؟توی خواب میدونین که خوابین؟
-انسان کامل به نظر شما کی هست؟ اصلن یک همچین واژه ای وجود خارجی داره؟ اگر آره توضیح بدین.
-خوبی و بدی به نظر شما مطلق هست یا نسبی؟
-فکر میکنین چرا "زن" شدین، چرا مرد نه؟ اگر روزی امکان برگشتن به عقب و انتخاب وجود داشته باشه، آیا ترجیح میدین همون زن باشین یا نه مرد؟
ممنون از حوصله شما
فعلن
طاهره خانم سلام و احترام خسته نباشید
1_بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید
2-جوانی تعریف کنید
3_شما سفر مکه و کربلا رفتی
4_یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید
5_شما ادم خوش اخلاقی هستید یا نه
امیدوارم همیشه سلامت موفق باشید
47. دل و عقل؟ جمع اضداد نیست؟ واقعا دل و عقل با هم به تفاهم می رسندکه محصول توامانی تولید کنند؟(sekseke)
چرا که نه . مثلا وجود انسان . آیا قبول ندارین که انسان محصول توامان عقل و احساسه ؟
48. فامیل مدیر هستید؟ با آقای مدیر نسبتی دارین؟ چه نسبتی؟(sekseke)
نه متاسفانه . تاسف از این بابت که در صورت نسبت فامیلی با ایشون شاید بهتر و بیشتر می تونستم از داشته ها ، دانسته ها و تجربیات ذیقیمتشون استفاده کنم .
49. چطوری میشه کارشناس افتخاری شد؟ و یا تعداد زیادی ستاره بدست آورد؟(sekseke)
به نظرم بهتره به قوانین تالار رجوع کنید . تا اونجا که می دونم بخشی از عوامل مربوطه به شکل برنامه نویسی تالار و بخشی هم متوجه ارسالهای شماست که بواسطه ی بازخورد سایر اعضاء و .... توسط مدیریت تالار مورد ارزیابی قرار می گیره .
50. آیا خواب میبینین؟ خوابهاتون رنگی هستن؟توی خواب میدونین که خوابین؟(sekseke)
به نظر شما یه آدم می تونه اصلا خواب نبینه ؟ من که تاحالا با همچین کسی مواجه نشدم .. شما رو نمی دونم. به نظرم نه . نباید رنگی باشن . یعنی یادم نمی یاد. گاهی خوابهایی دیدم که توی اونها طاهره خواب بوده . اما اینکه می دونین خوابین چیز دیگه ای می تونه باشه . مثلا رویا یا حالت خلسه و .. که تا حالا تجربشو نداشتم .
51. انسان کامل به نظر شما کی هست؟ اصلن یک همچین واژه ای وجود خارجی داره؟ اگر آره توضیح بدین.(sekseke)
به نظر من انسان کامل فقط یه اصطلاحه و نه چیزی بیشتر . اما اهمیت همین اصطلاح ساده اونجایی به چشم میاد که باعث می شه شما در یک جریان رشد قرار بگیرید ... یعنی به واقع همین اصطلاح می تونه در جایگاه یک هدف قرار بگیره و جریانی از رشد و جلورفت رو شکل بده . ضمن اینکه خیال می کنم گسترگی کمال به وسعت تعداد ادمهاست و مسیرهای مختلفی که برای رشد انتخاب می کنن و از این منظر اصولا حدو مرز و نهایتی برای اون متصور نیستم.
52. خوبی و بدی به نظر شما مطلق هست یا نسبی؟ (sekseke)
نسبی
53. فکر میکنین چرا "زن" شدین، چرا مرد نه؟ اگر روزی امکان برگشتن به عقب و انتخاب وجود داشته باشه، آیا ترجیح میدین همون زن باشین یا نه مرد؟(sekseke)
چراش رو نمی دونم چون بیشتر یه اتفاق ژنتیک بوده . اما همیشه از زن بودن خودم راضی بودم و دوستش داشتم و دارم و حتی لحظه ای فکر نکردم که ای کاش مرد بودم. اما حالا که شما پیشنهاد می کنید ممکنه از روی کنجکاوی هم که شده و هم برای کسب شناخت بیشتر از آقایون تصمیم بگیرم که مرد باشم ، مشروط بر اینکه دوباره بتونم به هویت زنانه ی خودم برگردم.
54. بهترین کتاب خوانده اید نام ببرید (محمد ابراهیمی)
از کتابهای رمانی که تا بحال خوندم کتابهای "برباد رفته" اثر مارگارت میچل و "کلیدر" نوشته ی محمود دولت آبادی رو خیلی دوست دارم.
55. جوانی تعریف کنید(محمد ابراهیمی)
جوانی فاصله ی بین کودکی و پیری ست و در واقع حدفاصل تولد و مرگ . با این تفسیر جوانی به معنای زندگی ست.
56. شما سفر مکه و کربلا رفتی(محمد ابراهیمی)
نه متاسفانه .
57. یک جمله زییا درباره مکه مدینه کربلا بگوید(محمد ابراهیمی)
اماکنی درخشان و متبرک به والاترین ارزشهای قدوسی و انسانی.
58. شما ادم خوش اخلاقی هستید یا نه(محمد ابراهیمی)
اعتراف می کنم که گاهی خوش اخلاق نیستم اما این واقعا عمدی نیست.
:72::72::72::72::72::72:
این هم سوال جامانده که قول داده بودم دیرتر جواب بدم .
26. 3 تن از كاربران قدیمی كه همیشه تمایل داشتی پستهایشان را بخوانی، اما هم اكنون در تالار حضور ندارند و تمایل داشتی كه باشند، معرفی كن و از هر كدام یك پستشان را لینك بده . (مدیر همدردی)
انتخاب از بین خوبها همیشه سخت ترین کار ممکنه . در این تالار دوستان زیادی بودن و هستن که نوشته هاشون و همدردیها و راهنماییهاشون پر از درخشش و زیباییه ...
به نظر من عدم حضور دوستان زیر در تالار به شدت محسوسه .
- shad با حضور پر روح و همه ی ارسالهای قشنگش در بخشهای مختلف تالار از جمله تاپیک با ارزش چرا با همسرم ازدواج کردم ؟
- zeinab با تاپیک ارزشمند جملاتی زیبا و پر محتواکه هنوز هم جزء پرطرفدارترین و مفیدترین موضوعات در تالاره .
- سمیه با پست قشنگش در تاپیک چیرو حق خودت می دونی ؟.
دوستان بسیار دیگه ای هم هستند مثل نجوا ، terme ، Arash27 و ... که اگر چه به تالار به سر می زنن اما کمتر پستی ازشون به چشم می خوره . کاش بیشتر می نوشتند...
کنجکاو جان :43:
اجازه ی مرخصی می فرمایین ؟ دیگه از برشته هم گذشته ها ! دارم تبدیل به زغال می شم.:shy::54::P
از همه ی دوستانی که لطف کردن و در طول دو روز گذشته از من سوال پرسیدند ممنونم و امیدوارم که تونسته باشم به خوبی پاسخگوی دوستان بوده باشم.
:72::72::72::72::72:
طاهره جان
من سوال ندارم . فقط خواستم در اخر از کارشناس افتخاری که تا حد امکان در سرای غم و شادی . وصل و فراق. خنده و گریه و..........پا می گذارند و ما را از تجربیات ارزشمندشون بهرمند میکنند نهایت تشکر را به عمل بیا ورم و باز تشکر میکنم که به تمام سوالات با سعه ی صدر و حوصله ی فراوان جواب دادند.
با سلام خدمت همه اعضای محترم
به ویزه افرادی که در صندلی داغ شرکت نمودند.
ممنون وهزار صد افرین برای طاهره خانم محترم بخاطر این ظرافتی که در کارشون داشتن
لذا با وجود این که 2 تن از اعضا طی فرستادن پیام به من اعلام عدم تمایل خود در شرکت
صندلی داغ را کرده اند.
بدین وسیله از شما دوستان عزیز که تمایل دارید به جای یکی از این دو روی صندلی داغ بنشینید تمایل خود را از طریق ارسال پیغام خصوصی به مدیر صندلی داغ (کنجکاو)
اعلام فرمائید تا فرصت 2روزه را از ان خود کنید.
در غیر این صورت بنده سراغ افراد بعدی رفته وانها را دعوت به شرکت در صندلی داغ می کنم
متشکرم
دوستان خبری از شما نیست منتظر حضور
'گرمتان هستیم.:43:
کنجکاو عزیز دوستان زیادی هستند که ما هم منتظر اومدنشون روی این صندلی داغ هستیم. شما اسامی کسایی که شرکت کردن رو دارید ؟ تا ما هم درخواست خودمون رو برای بقیه بفرستیم شاید وقتی درخواستها زیاد شد قبول زحمت بکنند؟
بله شما می توانید به صفحه اول همین تاپیک مراجعه کنید
ولیست افرادی که شرکت کرده ودر شروف شرکت کردن هستند رامراجعه کنید.
باتشکر
مثل کاترین، گرد آفرید(تاکنون بوده اند؟) و...
فکر می کردم گردآفرید شرکت نکرده!! حیف شد سوالات زیادی داشتم.
راستی این واسه خیلی قبله؟ من کی تو این صندلی داغ شرکت کردم خودم یادم نیست!
لازم به ذکر است ارمان 26 که همان عرفان 25 خودمان هست وهم
چنین مثل من عزیز به بنده اعلام کرده اند که نمی خواهن برای بار دوم روی صندلی داغ
بنشینن
البته به دلیل این که بعضی کاربران از من تقاضا کردنند
من اسم انها را دوباره درج کردم.
ولی انها اعلام عدم تمایل در شرکت خود را به من گزارش کردند
و طی چند روز قبل من به تراوت هم که نفر بعدی بود پیام خصوصی کردم ولی ایشان ظاهرا
چند روزیست غیبشان زده لذا اگر خبری از او نشود نوبتش واگذار خواهد شد.
با تشکر
تصور می کنم این لیستی که شما زده اید با لیستی که قبلا ترتیب آنها برای شرکت در صندلی داغ مشخص شده بود از سوی آقای ابراهیمی متفاوت است و یکسان نیست. من مطمئن هستم که برخی از این دوستان که قبل از طاهره خانوم بودند هرگز بر روی صندلی داغ ننشسته اند(حتی گردآفرید را هم شک دارم) . البته در مورد اینکه کدام یک دقیقا این حرف من رو شامل می شن نمی تونم نظر قطعی بدم. ولی لااقل در مورد خودم مطمئن هستم که چنین تجربه ای رو نداشتم(بالطبع دوستان دیگری نیز که من خیلی دوست داشتم سوالم رو از اونها بپرسم این وضع رو دارند). شما اسامی رو با اسامی قبلی چک بفرمایید ممنون می شوم. شیوه انتخاب آقای ابراهیمی با شما متفاوت بود و به همین خاطر برخی از دوستان از قلم می افتند.