-
ای بزرگترای تالار هلپ می.......
سلام به همه دوستان:
ای دوستان بدادم برسین ی هفتس که خواب به چشمام نیومده و از استرس دارم دیونه میشم.
هفته قبل با خونوادم رفتیم خونه ی دختر خانوم که ایشون هم دانشگاهی منن .اونجوری که از صحبتای ایشون معلومه مخالف نیستن(همینطورخونوادشون) حالا قراره فردا بشینیم با هم صحبت کنیم .و اگه اوکی شد با بزرگترا رسما بریم خواستگاری امااز استرس و دلواپسی دارم سکته :16:میکنم.
از بزرگترای تالار و همه دوستان میخوام:203: کمک کنن تا از این دلشوره در بیام.به نظر شما چه کارکنم. این مراسما معمولا چجوریه؟؟؟
-
RE: ای بزرگترای تالار هلپ می.......
سلام بر دوست عزیز و گرامی
بخدا قسم بنده تا حال چنین تجربه ای نداشتم و فکر هم نمی کنم داشته باشم(انگیزه)...
وگرنه قطعا راهنمایی می کردم
موفق باشید
-
سلام
مبارکه :72:
اصلا نگران نباش استرس قیل از رفتن و در حین مراسم طبیعی هست .
اونجا هم زیاد سرت رو پایین ننداز . 10 دقیقه بگذره عادی میشه . اما اگر سرت پایین بگیری بدتر میشه . البته بستگی به خانواده طرف هم داره . ضمنا حواست باشه توی اون مراسم حرفات هم به اون خانوم و هم خانواده اش بزنی . مراقب باش توی رودربایستی گیر نکنی .
خدا به همرات
موفق باشی
-
ممنونم دیجیتال من عزیز مثل همیشه زودی اومدی.
خیلی سختهههههههههههههههههههههه ههههههههههههه؟؟
ممنون نقاب عزیز
-
با سلام و آرزوی موفقیت برای دوست عزیز.
فقط بدونید که طرف مقابل هم داره چنین احساس استرسی را تجربه میکنه ، چه بسا هم بیشتر.. پس تنها نیستید.. زیاد سخت نگیرید..
انشالا که همه چیز براتون به بهترین وجهی اتفاق بیفته.
براتون آرزوی خوشبختی دارم.
-
ممنون سارا5
برام دعا کنین تا منم برم سر خونه و زنگدی و ......
-
انشالله می روید سر خانه و زندگی تان و به آرزوهای قشنگتان هم می رسید ولی هیچوقت این شب را فراموش نکنید !
سخت نگیرید آرامش خودتان را حفظ کنید و تو کل تان به خدا باشد . حرفهای مهمی را که می خواهیدبزنید مرور کنید .
-
آخیش الهی ...یه چند بار که بری بیایی همه چی عادی میشه .....می خواهی زن بگیری کار خلاف که نمی خواهی بکنی ......ارامش خودتو حفظ کن ...چند تا نفس عمیق بکش ..هیچ اتفاق خاصی نمی افته ..و مطمئن باش این دلشوره و اضطرابو همه دارن ..وقتی با یک پدیده ی ناشناخته روبرو میشن ......تازه به نظر من باب با اولین کسی مه ادم باهاش اشنا میشه که ازدواج نمیکنه یه کم تجربه هم بد نیست برای شروع زندگی
-
سلام دوست عزيز ان شاالله به مباركي
فقط كافي به خودت اعتماد داشته باشي به قول دوستمون ديجيتال من سرت را پايين ننداز ، به خداتوكل كن و البته طرف مقابل هم مثل شماست ولي استرس مال شب امتحانه نه جلسه خواستگاري قرار نيست اتفاق خاصي بيفته فقط قراره كه باهم روراست باشيد و صداقت پيشه كنيد خدا بخواد كارتون درست مي شه و از اين دلواپسي خارج مي شيد در ضمن سعي كنيد كه گزيده و مفيد صحبت كنيد و البته همانطور كه خواسته هاتونو مي گيد خواسته هاي طرف مقابل را هم خوب گوش بديد ...
موفق باشيد
-
سلام
احتمالان تا حالا كارات انجام شده و يه اتفاقاتي افتاده اما عجب روزيه اون روزززززززززززز
استرس كه كاريش نميشه كرد اما سعي كن حرفايي كه ميدوني ميپرسن و چيزايي كه ميخواي بگي رو بنويسي و با خودت مرور كني تا سوتي ندي .جلسه اول از كار و زندگي سخته و اين مسائل حرف ميزنن و اگه كسي همرات باشه كه خوب حرف بزنه مطمئنن جلسه اول شيرين ميگذره اما اگه گيرت بندازن و كسي نباشه پشتت حرف بزنه و چاله هاتو پر كنه خيلييييي سخته. من جمعه خواستگاري بودم و خيلي شيرين گذشت چون كسي كه با ما بود بيان خوبي داشت و اوضا رو به بهترين حالت بيان كرد.
-
من كه تا لحظه عقدم سرم پايين بودو روم نمي شد حتي همسرمو نگاه كنم هم خجالت مي كشيدم هم احساس مي كردم همه دارن نگام مي كنن. اعتماد به نفسم در حد صفر بود.
البته الانم كه مي رم خونه خونواده شوهرم هنوز هم انگار خواستگاريمه و كلي سرخ و سفيد مي شم و سرمو مي ندازم پايين حرف مي زنم و خجالت پشت خجالت. عين بچه ها پشت شوهرم قايم مي شم.
نمي دونم چرا اينطوري شدم...................
-
دانه جون قربونت برم بهت نمیاد خجالتی باشی:72:
fafa1360 عزیز کجایی میخوام ببینم چی کار کردی؟ یه کم از تجربه ات به ما بگو استفاده کنیم. :72: :D
-
دوست گرامی
استرس شما تا حدودی طبیعی امافراموش نکن که با کمک تجربیات بزرگترهاو اطلاعات دقیقی که حین این جلسات بدست می اوری میتوانی بهترین تصمیم را بگیری.
منتظر نتیجه ی کارت میمانیم.
پیروز باشی
-
سلام دوست عزیز:72:
امیدوارم همه چیز به خوبی بگذره و با سلامتی و خوشی بری سر خونه زندگیت.
ما که هر چی بگیم باز شما استرس تون رو دارید... یعنی این دوران باید بگذره، هیچ کارش هم نمیشه کرد.
موفق باشید.:72:
-
ممنون از راهنمایی همه دوستان.
آره لولی وش عزیز به خیری و خوشی گذشت و به قول شما واقعا روز شیرین و پر خاطره ای بود.:227:
ضمنا فردا شب هم میریم واسه تموم شدن و گذاشتن قرار مدارا و تاریخ . از این حرفا.....
باز هم از همتون ممنونم که تو این شرایط تنهام نذاشتین:72:
-
به به فافاي عزيز
چه بي سرو صدا، مارو هم قابل مي دونستي ميومديم ، کمکت مي کرديما ، من طرف خونواده دامادم :73::104: حالا عيب نداره تومراسم بعدي از شرمندگي تون درميام :227:
فافاي عزيز
ببين ممکنه تو اين قول وقرارا يه مواردي پيش بياد که به مذاقت خوش نياد (اين فقط يه احتماله - والبته خوبه که ادم هميشه احتمالاتو در نظر بگيره) تو همچين مواردي بنظرم لزومي نداره زود همه چي رو تعيين تکليف کنيم يه ذره زمان که بگذره توافقات هم به نحو بهتري انجام ميشه.
بازم مبارکه :16::73:
-
مباركه ان شاالله به سلامتي خوشبخت باشيد :123::73:
خوشحالم كه مي شنوم همه چيز به خوبي گذشته :104::72:... حالا ديگه شدين جزو باتجربه ها و بايد برامون بگيد كه چي موضوعاتي مطرح شد شايد ترس بقيه هم بريزه :227:
اميدوارم كه مراحل بعدي هم به لطف خدا راحت و ساده بگذره http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif
http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif
-
باز هم از همتون ممنونم:228: ولی واقعا هم استرس داره وقتی آدم به جلوی پاش نگاه میکنه و میبینه باید مسئولیت ی خونواده رو قبول کنه.
baby عزیز ما در خدمتیم :73:
-
امروز رفته بودم سمت بازار بزرگ- نيم ساعت وقت داشتم يه دوري بزنم - سمت مسجد شاه بودم-كنار طلا فروشي ها وا ميستادمو طلاها رو نگاه ميكردم ... قيمت هارو كه ميديدم دود از كلم بلند ميشد. نميدونم كي ميخواد از اين زلم زيمبوا بخره... خيلي وحشتناكه قيمتاش.. خدا به داد برسه. نري سمتش كه تو هم سر گيجه ميگيري
-
خوب خدا را شکر شاداماد . دومین شاه داماد تالار شما هستید و نفر قبل از شما هم دیجیتال من است . وای عروس خوشبخت و این همه مادر شوهر و خواهر شوهر و برادر شوهر طفلکی اگر بداند قوم و خویش داماد زیاد هستند وحشت می کند . عروسی کی هست ؟! لباس بدوزیم ؟!کی با عروس خانم وارد تالار همدردی می شوید تا سری جدید یار گیری شروع شود ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لولی وش عزیز امروز که تا بازار رفته بودی و سرت هم سوت کشیده هیچ خبر داری باید دو تا از همان هایی که دود از سر و کله ات بلند کرده کادو بدهی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1- دیجیتال من 2- فافا
راستی ببخشید دانه یادم رفت .دانه عروس تالار است .
پس شد 3 تا کادو <<<<<<< لولی وش
-
ممنون ani عزیز حالا ببینم عروس خانوم به بنده افتخار میدم باهام بیان توی تالار مهمونی.یا نه؟
راستی دیجیتال من عزیز چه بی خبر من که اصلا خبردار نشدم ها این رسم رفاقت! ای ول:73: خوب مبارک باشه و به سلامتی.براتون آرزوی خوشبختی میکنم.:227:
لولی وش عزیز بابا نترسون بذار ی خورده خوشحال باشیم:104:
-
:227: :104: :180: به به مبارکه :123:
دست ... سوت ... جیغ ... لی لی لی لی لی لی
خواستی عروس خانم رو بیاری خبر بده تالار رو آب و جارو و مرتب کنیم یکم میوه و شیرینی بخریم ... یه گاوی گوسفندی سر ببریم! یه موقع سر زده نیاریشون.
ما هم که دعوتیم دیگه... یه کادو هم پیش من دارید. سر عقد میخوام بدم!!!
-
هوراااااااااااااااااااااا اا
تازه واردها هم دعوتن؟:302:
منم عروسی میخوام منم دعوت کنین!!!!:73:
خوشبخت بشین و پیروز وموید باشید
-
واي چه باحال شده كلي عروسي دعوت داريم و خبرنداشتيم ... بابا زودتر كارتهاتونو رو كنين به سلامتي مبارك باشه براي همه آرزوي خوشبختي و سعادت و سلامت ميكنم ان شاالله به پاي هم پيرشيد ...
ما كه از كادو دادن نمي ترسيم اگر خواستيد با عروسها و دامادها بياييد توي تالار لطفا بگيد زير لفظي بگيريد :227:
ولي در عوض هم بايد شاباش بدين ها
http://sl.glitter-graphics.net/pub/772/772196sr4qc0dvla.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
ولي در عوض هم بايد شاباش بدين ها
اینو منم هستم گفته باشم :72:
-
سلام
مباركه ايشالا
مرد باش! مغرور و بسيار پررو! بي توجه و...
زنا از اين مردا خوششون مياد و اتفاقا مردا هم دلشون مي خواد ازين اخلاقا داشته باشن!
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
-
چقدر همه ی شما را به جهت این ابراز احساسات قشنگ برای شاه داماد( فافا) دوست دارم . انشالله همه دلتان همیشه خوش و امیدتان به زندگی و خدا باشد .
چقدر قشنگ می توان با کوچکترین مسائل خوشحال شد . چقدر قشنگ است که این را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم و خوشحالی های کوچک را وارد زندگی مان کنیم و لذت ببریم و از خوشحالی هم خوشحال باشیم .
-
بخدا از همتون ممنونم آخه این همه لطف و صفا کجا پیدا میشه.
من کوچیکه همه هستم هم تازه واردا :303:هم پیشکسوتها:305:.
بقول دوستمون ani عزیز :
:72:چقدر قشنگ می توان با کوچکترین مسائل خوشحال شد . چقدر قشنگ است که این را سرلوحه زندگی مان قرار دهیم و خوشحالی های کوچک را وارد زندگی مان کنیم و لذت ببریم و از خوشحالی هم خوشحال باشیم:72:
ایشا... واسه تک تک تالاری ها جشن بمیگیریم.
مثل من عزیز ممنون.چشم گفتم اگه ایشون افتخار همراهی رو تو این مهمونی تالار بدن حتما قبلش هماهنگ میکنم تا همه تشریف داشته باشین.
بازم میگم از همتون ممنون بخاطر این همه محبت.....:203:
-
سلام
آنی و فافای عزیز سلام
ببخشیدا
فضولیه
پرروییه
آنی جون شما قراره ایشالا همسر فافا بشید؟
یا با هم رفیقین؟
یا فامیا یا ....
فقط خداییش نگید کرتبط نیستید که میشه از اون حرفا....
موفق وشاد باشید.
یاعلی:72:
-
mke
دوست مهربان من ، آني هم با همه بچه هاي تالار فاميل است و هم با هيچكدام از بچه هاي تالار فاميل نيست .
دوست من به هيچ عنوان فافا را نمي شناسم همانطور كه شمارا نديده و زيارت نكرده ام اما خوشحالي شما و اظهار علاقه دوستان به شما هم مي تواند تا بي نهايت مرا خوشحال كند . مگر آدمي در اين دنياي فاني چه ميخواهد . چيزي به غير از عشق و دوستي و همراهي و همدردي .
-
mke
عزیز ani درس میگن ماها با اینکه همدیگه رو ندیدیم اما واسه هم مثل خواهر و برادریم و از شادی هم شادیمو:73: و از ناراحتی همدیگه ناراحت:302:
-
واقعا همينطوره اينجا ما همه با هم فاميل مي شيم البته درسته كه همخون نيستيم اما همدرد هستيم و در شادي و غم هم سهيم هستيم و سعي مي كنيم به هم كمك كنيم اين يعني همبستگي اينجا يه خانه است و همه ما افراد اين خانواده اميدوارم كه در اين خانه هميشه شادي باشه و اگر روزي غمي بود با كمك هم از بين ببريمش
اميدوارم همه شاد و خوش باشيد ... از اينكه اينهمه خواهر و برادر دارم خوشحالم