-
از من (سورنا ) انتقاد کنید.
با توجه به سیل نصیحت دوستان در پیغامهای خصوصی، دوستان عزیزی که به روش من اعتراضی دارند و انتقادی دارند، در این تاپیک من به انتقادات آنها جواب می دهم و سعی می کنم آنها را اگر منطقی بودند اصلاح کنم. لحن من در این تاپیک کاملا متفاوت با سایر تاپیکها خواهد بود. آرامتر و شنواتر
با تشکر
-
RE: از من (سورنا ) انتقاد کنید.
من سورنا را همینگونه که هست به عنوان یک دوست و برادر در تالار پذیرفته و بسیار هم دوستش دارم و برایش احترام قائلم .
پاینده وبرقرار باشید برادر ارجمندم
-
ضمن عرض سلام.
دوست ارجمند. جناب سورنا.
من بسیاری از مطالبتان را خوانده ام.
به نظر من شما انسان منطقی و با توان استدلال بالا هستید.
با این حال به عنوان فردی از جنس مونث ، به نظرم بهتر است کمی قضاوتتان نسبت به جنس مقابل انعطاف پذیر تر باشد.البته شاید این تندی بخشی از خصوصیات مردانه باشد، من چون مرد نیستم، قادر به درک آن نیستم.اما به عقیده من زنان و مردان گرچه تفاوت های زیادی دارند، اما در ویژگی های انسانی همگی همسانند.. همه ما آدمها نقاط ضعف زیادی داریم و این وابسته به جنسیت ما نیست. گاهی گذشت راهگشاتر است.
جبران میگه "شما به هزار گونه خوبید، اما آنگونه که خوب نیستید، بد نیستید"
از این که جسارت کردم و نقدی نوشتم، عذر میخوام.
موفق باشید.
-
دوستان عزیزم سارا و ani بسیار ممنونم.
در مورد انعطاف پذیر تر بودن، تصور می کنم اندکی باید اندیشه کنم. تا حدودی حق با شماست. من مشکلات برخی از دوستان رو که بسیار ساده انگارانه زندگی خود را از بین می برند به برخی دیگر هم تعمیم می دهم.
سارای عزیز من بابت این نقدها این تاپیک رو ایجاد کردم. پیشنهاد شما رو می خواستم بدونم.
از کدام نحوه گفتار من بیش از بقیه گله مندین. این واقعا به اصلاح من و شخصیت من و همین طور راهنمایی های من کمک می کنه.
-
دوست گرامی اقای سورنا ...باید بگم این لحن نیشدار شما در مورد خانمها که نشات گرفته از تجربیات شخصیتونه ...خیلی به این تالار شوزر و حال میده ....شما اغلب با منطق خاص خودتون مسائل رو تجزیه و تحلیل میکنید و اغلب خیلی دلسوزانه به دوستان در اینجا راهنمایی میدین ...:104: اما من میخوام اینو خدمتتون عرض کنم تنها شناختهای و تجربیات ما از زندگی و پدیده های پیرامونمون نمیتونه ...کلیت ویژگی اون پدیده رو بیان کنه ...و اینو خواهرانه بخاطر خودتون و ایشاله زندگی ایندتون میگم دید بد بینانتونو نسبت به جنس مونث کمی تغییر بدین ..و درش تجدید نظر کنید ...شما به نظر جزئ اون دسته ادما هستین که نسبت به همه بد بین هستین ...مگر خلافش ثابت بشه ...اما به نظر من ...از انجایی که ماهمه ی ادما ....روح خدایی درمون دمیده شده و در واقع نشانه یی از او روی زمین هستیم ...همه یادما خوب و شریف هستن مگر خلافش ثابت بشه ..و البته میدونم که برای تجربه یاین مسئله شاید ادم در طول زندگیش مجبور به پرداختن ...خیلی چیزا باشه ...اما خوب انسان ذاتا دنبال تجربه کردن است ...و خلاف ذاتش اگه عمل کنه ....از نظر درونی دچار مشکل میشه ...و روحش بیمار میشه ...در هر حال .. براتون بهترینها رو ارزو میکنم ...و همیشه تالارو سر زنده نگه دارید اما خوب چشماتونو در مورد خانمها کمی بشویید ...:305:
-
سلام آقاي سورنا . به نظر من كه شما فوق العاده هستيد ، همه انسانها كه نبايد مثل هم باشند ، من خودم به شخصه هر وقت كه به تالار سر ميزنم اول ارسالي هاي شما و جناب گردآفرين رو ميخونم چون جوابهاي زيبا ، در عين حال پر محتوا و واقعي رو ميدين . موقعي كه شما در يه تايپينك جواب ميدين در بين بعضي از اعضا تنش ايجاد ميشه ، چون به نظر من بعضي ها از شنيدن حقيقت پيرامون خودشان ناراحت ميشن و دوست ندارن كه كه واقعيت بر خلاف اونچه كه اونها ميخوان باشه و به اين علته كه از شنيدن حرف راست ناراحت ميشن و چون شما و جناب گردآفرين جزء آن گروه از اعضا هستيد كه به دور از احساسات پاسخ ميدهيد ، بعضي از اعضاء يه شما ايراد ميگيرن .
براي شما آرزوي موفقيت ميكنم و مشتاقانه به نظرات شما نيازمندم .:72:
-
سلام داداشیه باهوش، با منطق، با معرفت، با اعتماد بنفس... و بیشتر از حد واقع بین گلم، چه تاپیک جالبی درست کردید راستش estar7 هم خیلی دوست داشت این کار شما را می کرد ولی فکر کرد شاید دوستان هنوز شناخت درستی ازش نداشته باشند. (اما همین جا بگم از انتقادات شما بزرگواران استقبال می کنم.)
سورنای بزرگوارم از نظر من هم شما از خیلی جهات انسان بی نظیری هستید و واقعا باعث افتخار در این تالار فعالیت می کنید. اما همونطور که قبلا هم از شماخواهش کردم: دوستان عزیز و خانم هایی که این جا(تالار یا نت) مشکلاتشون را می نویسند. جزء کوچکی از جامعه زنان بزرگوار و صبور ایرانی هستند که نیازمند راهنمایی یا دلگرمی شما عزیزان هستند. و با بررسی این تعداد انگشت شمار شما نبایستی نتیجه برداشت هایتان را به کل جامعه ایران بسط دهید. هر چند در همین تالار ما زنان برجسته و ممتاز بسیاری می شناسیم... اما چرا باید نتیجه را به کل بسط داد؟ و حالا چرا فقط جنبه منفی را...
سورنای مهربونم خیلی از مواقع دوستان (خانم ها آخه می دونید که بیشتر دوستان عزیزمان خانم ها هستند که هم وقت بیشتری دارند هم راحت حرف هاشون را می تونند در میان گذارند و طرف شما اکثرا همین خانم ها بوده اند.) که به تنگنا رسیده بودند و فقط نیازمند همدردی هستند نه انتقاد از وجوه ناکامل شخصیتشان و در این خانواده همدردی اولین وظیفه ما اینه که اجازه بدیم همه حرف های دلشون را بزنند و بعد اگه لازم بود راهکاری ارائه کنیم. و انتقاد از یه شخصیت درمند شکست خورده در آن شرایط روحی به نظر من کمکی به او نخواهد کرد...
اما نظر خود من در مورد شما که همیشه گفتم کاملا بزرگوار با تامل، باسواد، دوست داشتنی، با نمک، واقع بین، دلسوز، منتقد بسیار راهگشا و 20 . من لذت می برم از خواندن نوشته های زیبای داداشیم
-
"سورنا آرمان " گرامی
در این که پیشنهادات شما سازنده و نوع تفکرتون صحیحه هیچ شکی نیست این حقیقتیه غیر قابل انکار. صراحت شما در بیان نوع عقیدتون خیلی خوبه و اینکه خیلی جاها که به قول خودتون "بعضی از دوستان ساده انگارانه زندگی خودشون رو دارن خراب می کنن" شما خیلی قاطع حرف می زنین ستودنیه فقط لحن گفتنتون یه خورده خشنه من فکر می کنم اگه ما بتونیم آرومتر و مهربونتر حرف بزنیم قطعا حرفون تاثیر گذارتره. وقتی شما با این لحنتون نظرتون رو می گین اول چیزی که در ذهن طرف میاد اینکه با شما مقابله کنه تا اینکه بخواد به حرفای شما فکر کنه.
یه مورد دیگه اینه که من در تاپیک "تست" هم مطرح کردم:
""""سورنا آرمان عزیز و کامران007 محترم حق با شماس و ورژن های جدید با گذشته تفاوت دارن .
این یه واقعیته که وجود داره و به قول شما "کامران 007" حقیقت تلخه
ولی یه خواهشی دارم اینقدر همه رو با یه چوب نزنین و همه رو با یه دید نگاه نکنین شما با این حرفاتون به همون حداقل خوب توهین بزرگی می کنین . حرفتونو بزنین چون آزادی بیان و اندیشه مطرحه و در مواردی هم میشه بهتون حق داد ولی نه اینقدر جامع و کلی .ضمن اینکه یادمون نره برای این مدل دخترا پسرایی شبیه خودشون زیاده با سابقه ی طولانی تر."""".
-
سورنا شما هيچ مشكلي نداري كه لازم باشه ازت انتقاد كرد،
تازه لازمه از شما تقدرير كرد،
واقعا الگوي خوبي هستي:72:
-
با سلام
خواهر عزیزم کیمیا خاتون با عمده صحبتهای شما تا حدودی موافقم. بنده بدبینانه شاید به موضوع نگاه می کنم. البته بنده تجربه تلخ خود را وارد نکرده ام. چون اصلا تجربه ازدواج نداشته ام!
اما دلیل این دیدگاه خود را خدمت شما عرض می کنم. امیدوارم با یک بحث درست با کمک شما دوستان مشکلات گفتاری خود را شناسایی نموده و بهتر بتوانم کمک کنم.
واقعیت به این صورت است که من از زمانی که وارد این تالار شده ام بیشتر بدبین شدم. علت این است که گاهی اوقات می بینم خانومها متاسفانه از هر چیزی در زندگی ایراد می گیرند و این با برداشتی که من از زنان داشتم مبتنی بر اینکه زنان چون عاطفی تر هستند و عشق درجه مهم تری دارد برای آنها نسبت به مردان، پس مشکلات زندگی خود را با صبر بیشتری نسبت به مردان تحمل می کنند و سعه صدر بیشتری دارند. اما از زمانی که دوستانم را دیدم که ازدواج کرده اند و موارد این تالار را، احساس می کنم واقعیت خلاف آن چیزیست که تصور می کردم. بسیاری از مشکلاتی که من در این تالار دیدم که مطرح می شوند به مسائل بسیار جزئی در زندگی مشترک بر می گردد که نشان دهنده کم صبری فرد و توقعات فراوان اوست از زندگی.
در تعریف شخصیت بارور داریم " شخصی که خود را قطعه ای از جهان می داند و نه برتر و کمتر از دیگری. او همان اندازه ای از دیگران انتظار دارد که خود انتظارشان را پاسخ می دهد" و شخصیت نابارور و گیرنده " کسی که در روابط خود بیشتر انتظار دارد بگیرد، نوازش بشود، حمایت بشود و محبت به او بشود و دیدگاه او در مورد خودش تحریف شده و غیر واقعی است و تا حدودی دیگران و بوِیژه همسر را موظف به جواب دهی به انتظاراتش می داند"
بزرگترین مشکلی که من می بینم کسر بالای اشخاص نابارور و گیرنده و طلب کننده در بین مراجعین خانوم است ( و بدتر از آن آوردن مقالاتی به اشتباه و از منابع غیر معتبر که این گیرنده بودن شخصیت زنان را ذات آنها می داند و تایید می کند!! در حالیکه افراد نابارور از نظر سلامت روانی مشکل دارند) .
قبول دارید هنگام مراجعه این افراد به تالار، نمی توان گفت " این حق توست ولی یخورده مراعات کن." چون واقعا حق او نیست و او تصور می کند اینجا اگر مراعات کند ،از حقش گذشته که مثلا ساعت 2 نصف شب دیگر برای یک مشکل کوچک به نامزدش زنگ نمی زند!!
تعدد این افراد نابارور و جوابهای بعضا کلیشه ای تا حدودی مرا آزرده می سازد که البته شاید بگویید به تو مربوط نیست. واقعا هم به من مربوط نیست که بر سر زندگی دیگران چه می آید. می توانم بگویم مسیر شما درست است و 5 سال دیگر این همسر اوست که این بار خیانت، آزار و اذیت و ... را پیش آورده است و این بار مشکل وخیم تر شده است. ببینید از این جوابها به من عایدی نمی رسد. من هم مانند شما قصد کمک دارم. تنها و تنها می خواهم دوستان رو در حل ریشه ای مشکلشون که به رفتار نادرست خود اونها هم ممکنه بر گرده کمک کنم.
شاید اینجا جایش نباشد اما من به دوستان دیگر انتقاد وارد می کنم که مواردی را به خاطر خوش آمد مراجعه کننده چشم پوشی می کنند. این که رفتار نادرست یک نفر را تایید کنیم شاید او را جذب کند ولی ممکن است او را در ادامه مسیر نادرست ثابت قدم تر کند.
البته شاید این دید اشتباه من است که اگر دوستان این نظر را دارند صحبتهای من را تصحییح کنند.
بنده اقرار می کنم که در برخی تاپیکها به دلیل این دیدگاه بدبینانه ای که بوجود آمده است ( و ان شالله از بین می رود)، جواب نامناسبی داده ام که البته پوزش می طلبم از همگان .
در مورد لحن حتما لحنم رو تصحیح خواهم کرد.
estar عزیز شما درست می فرمایید. تنها می خواهم از دوستان طلب کنم اندکی از این بار همدردی کاسته و واقعیت تلخ زندگی دوستان را هم بیشتر گوشزد کنند. این هم به انها کمک می کند. لحن خودم رو اصلاح می کنم.
پونه گرامی از شما هم ممنونم. حتما.
بال تکین شما خیلی به من لطف دارید . ممنونم.
m_d گل پسر از شما هم ممنونم.
m_d گل پسر از شما هم ممنونم.
-
داداش سورنا جونی الهی قربونت برم من به مهربون بودنت که شک ندارم. میدونم از دلسوزی شماست که حرص می خوردید و وقت می گذارید. در ضمن بگم که خیلی از مواقع هم واقعا پاسخ شما کمک بوده. اما در اون شرایط حساس روحی شخصی که منتظر راهنمایی نشسته متوجه نشده...
در هر حال شما انسان باارزشی هستید و احترامتون واجب. اما من به فکر داداشیمم هستم که اینقدر حرص نخوره که زود پیر می شه...
زنده باد سورنای فروتن و مهربون و دلسوز
-
سلام به برادر خوبم :
تاپیک جالبی رو ایجاد کردید و بسیار کار شجاعانه ای انجام دادید .....
همین انتظار هم از شما می رفت....
همه انسان ها دارای نقص هایی هستند و چقدر زیباست که شما با این شجاعت این تاپیک رو ایجاد کردید ......
منم به عنوان یکی از دوستان تازه وارد زمانی که وارد این تالار شدم بعد از اینکه به کمک دوستان قدیمی تا حدودی بر مشکلم فائق اومدم توی محیط تالار چرخ زدم ....یادمه که از روی نشانه های کنار اسم ها قدمت افراد رو می دیدم و گمان می بردم که این افراد بسیار بسیار منطقی هستند ولی وقتی به پاسخ های شما می رسیدم که چطور تمام خانم ها رو زیر سوال برده بودید و با بدبینی بهشون نگاه می کردید خیلی احساس بدی پیدا کردم و اصلا توی تاپیکایی که نت می گذاشتید می ترسیدم بیام و فقط می خوندم!!!!!!!!!!!
الانم با ترس تایپ می کنم!!!!!
ولی امروز که اینو دیدم نظرم کلی عوض شد و فهمیدم شما ادم والا و با شعور و فهیمی هستید....
برادر عزیزم کمی با خانم ها مهربانتر باشید...خیلی از خانم ها شخصیت های برجسته ای هستند و مطمئنن از نظرات شما دوست و برادر خوب بهره مند می شوند ....
هرچند دوستان هم این مطلب رو بالاتر ذکر کرده بودن ولی منم جسارتا این مطلب رو گفتم تا بتونیم از راهنمایی های خوب و منطقی شما برادر خوبم استفاده کنیم....
موفق باشید.......
-
اینکه این همه بی هیچ توقعی وقت خودتون رو در اختیار اعضای تالار میگذارید، واقعا جای تشکر و ستایش هست.
فکر می کنم متوجه شده باشد که نظرات دوستان تقریبا شبیه هم هست، پس برون نمایی شما در تالار از دید خیلی ها همین است که میبینید و این کار شما را در تجریه و تحلیل رفتار خود آسان تر می کند...
نظر شخصی بنده جدا از تأیید صحبت های دوستان، این است که شما در اکثر تاپیک هایی که وارد شده اید، جنجال و آشوب به پا شده و گاهی شرکت کنندگان از بحث اصلی خارج و مشغول یه دفاع از شخصیت خود، توجیه اعمال خود و حتی هم جنس های خود که حضور ندارند!، اشده اند. به عقیده من تمامی این روند به صورت ناخودآگاه و تدافعی در مقابل سخنان شاید تهاجمی شما انجام می شود و باعث میشود که تالار از حالت همفکری و همدردی به میدان کارزار تبدیل شود، گاها به نتیجه مساعد نرسد و حتی صحت حرف های شما در آن موقعیت خاص که اعصاب افراد متشنج است، اثبات شود! و این گونه است که بحث همچنان ادامه می یابد، بحثی که شاید در حالت طبیعی اصلا نیازی به آن نباشد.
پیشنهاد بنده این است که اگر همیشه به همین حالت ملایم و با آرامشی که الان در این تاپیک حضور دارید، در بحث ها شرکت کنید، هم خدا راضی خواهد بود، هم بنده خدا !!!
ببخشید اگر صریح گفتم.
امیدوارم مثل همیشه موفق و پرانرژی باشید.
-
سلام بر برادر عزیز و دوست مهربانم ""سورنا""...
ببخشید بنده دیر رسیدم...(مسافرت)
خوب وقتی نام و عنوان تاپیک را مشاهده کردم بسیار ناراحت شدم و البته از سوی بسیار خوشحال.....
نام تاپیک این گونه است>>از من(سورنا) انتقاد کنید....
چرا ناراحت شدم>>>>چون دیدم برادر بزرگوارم و با این همه تجربه و سنی فراتر از من .. می گوید از بنده "انتقاد" کنید.....اما بنده به عنوان یک جوان و با تجربه بسیار کم هرگز شجاعت چنین کاری به خود ندادم...خب شاید بنده طاغت انتقاد را ندارم...نمی دانم ولی....
چرا خوشحال شدم>>>>وقتی می بینم دوست و برادر بزرگوارم با آن همه اطلاعات و استدلال های منطقی و درستی که دارد...اما باز خود را عاری از نقصی نمی داند و همواره سعی میکند از طریقی چه از تاپیک باز کردن گرفته و چه از طریق بحث های منطقی ... نقص هایش را(البته از دید دیگران ... به نظر بنده ایشان نقصی ندارند) برطرف کند.....بسیار خوشنود می شوم...
برادر خوبم "سورنا" جان همواره سعی می کند در بحث ها حرف خود را بیان نماید نه اینکه تحمیل نماید ....و این بسیار ستودنیست.
اگر هم عده ای شما را به نصحیت می گیرند....از نظر بنده هیچ اشکالی ندارد زیرا >> قطعا سخنان شما ان قدر منطقی و بدور از هر تعصبی هست که توجه آنان را به نظرات شما جلب می کند و این توجه یعنی پیشرفت....
ایشان(سورنا جان) برای من الگوی هستند و من به شخصه ایشان را مانند برادری دوست دارم امیدوارم در هرجا که هست و در هر منسبی که باشد و با هر که باشد شاد و سربلند و زندگی توام با موفقیت در انتظارش باشد....
سورنا ی عزیز دوستت داریم...
-
دوست عزیزم استار گرامی خیلی ممنونم. لطف دارید. rsrs عزیز در مورد فرمایش شما حتما فکر می کنم. البته ممنون می شم پاسخی که به خانوم کیمیا خاتون در صفحه قبل دادم رو مطالعه کنید و بعد نظرتون رو بفرمایید. من سعی دارم لحن مهربانتری را انتخاب نمایم.
تک بعدی عزیز من در مورد لحن تا حدودی حرف شما را تایید می کنم. ولی این جنجال و آشوب را از من تنها ندانید. گاهی اوقات دوستان فقط دوست دارند تایید شوند که البته برای من هم بهتر آن است که آنها را تایید کنم! ولی نمی دانم چه چیزی نمی گذارد که من واقعیتی را که می بینم بیان نکنم(البته این نظر من است و مطمئنا نقص فراوان دارد). واقعیتی که بسیار بیشتر از همدردی به آنها کمک می کند.
آن زمانی که من این واقعیات(البته به نظر من) را بیان می کنم می دانم که با من برخورد می شود گاهی مورد توهین ممکن است قرار بگیرم و هیچ انسان عاقلی شاید این کار را نکند. ولی تصور من این است که بهتر است از من رنجیده شوند، من را مورد توهین قرار دهند تا اینکه همسر آنها این کلام را بیان کند و از همسر خود رنجیده و یا متنفر شود. چون متنفر شدن آنها از من هیچ ضرری به آنها نمی رساند ولی اگر آنها از همسر شان رنجیده شوند وضع متفاوت است. البته من لحن خودم را حتما اصلاح می کنم.
دوستان عزیز پستی که من به خانوم کیمیا خاتون در صفحه قبل دادم. دلایل این جدیت و محکم برخورد کردن را توضیح داده ام. این دلایل را نقد کنید. من با کمال میل دست شما را بابت کمک شما به تغییر در عملکرد خودم می بوسم.
نقاب عزیز، اگر چیزی از بیان و شیوایی در کلام من هم هست همه آن است که ازامثال شما برادر کوچکتر از نظر سنی و بزرگوارتر از نظر فهم و درک ، گردآفرید، شاد، bloom، الینا و... دریافته ام. شما بسیار بنده راشرمنده کردید.
-
سلام به سورنای عزیز
اول از همه بخاطر حضور فعالی که در تالار داری ممنونم
فکر می کنم بیشتر از اونی که بخواد ازت انتقاد بشه باید تحسین بشی بخاطر اینکه گاهی بعضی از حرف ها هر چقدر هم تند باشه آدم ها رو بیدار می کنه و واقعیت ها رو بهشون گوش زد می کنه
اینکه فرهنگ غلط و باورهای اشتباه رو برای دیگران باز می کنی به نظرم اصلا بد نیست
سورنای عزیز اینکه ادم شجاعت اینو داشته باشه که خودش باشه قابل تحسینه اینکه پای همه ی حرفات می ایستی و ازشون دفاع می کنی یعنی اینکه خودت رو قبول داری و به حرفایی که می زنی ایمان داری و با شخصیت خودت وارد تالار شدی و نه یه شخصیت ساختگی
بهترین روزها رو برایت آرزو دارم
:72:
bloom
-
دوست عزيز سورنا
ارسال بيش از 1300 پست در کمتر از 6 ماه نشان دهنده حضور فعال شما درتالار هست.
ايجاد چنين تاپيکي هم بمعناي گرفتن بازخورد نسبت به عملکرد وارزيابي خود و اهميت داشتن تالار براي شماست که ستودني است.
اما من يه توصيه به شما مي کنم درخصوص نحوه نگرشتون به زندگي واقعيتونه ،
يه مثال: يه جوون که درآستانه ازدواجه ودائم مشکلات اقتصادي ، اجتماعي، فرهنگي و... درحال حاضر بيان مي کنه - اگرچه داره تا حدود زيادي واقعيات رو بيان ميکنه- اما نتيجه اش اين ميشه که از زندگي خودش مي مونه .
بنظر من نحوه ورود ونگرش شما هم به زنگي و خانومها همينطوره ، نمي خوام بگم انتقاد نکنيد ، واقعيتهارو نگيد ، و... اما واقع بين باشيد يه کم هم چاشني خوشبيني رو بهش اضافه کنيد.
اين برا زندگي مشترکتون که تشکيل شده از شما وجنس مخالفتون (که خيلي بدبينانه به افکاروعقايدشون نگاه مي کنيد) بهتره.
دوتوصيه : آنقدر به واقعيت ها اهميت بديد که جلوي پيشرفتتون رو نگيرن.(ازهمه لحاظ)
- مشکلات رو به اندازه اي که هستن ببينيد نه بيشتر نه کمتر.
- زندگي رو خيلي جدي نگيريد - انقدر جدي نگيريد که نذاره لذت زندگي کردنو بچشيد.
- سعي کنيد درک کنيد. تفاوتها رو ، رابطه هارو ، نشانه هارو و... البته زندگي خودش همه اينها رو به شما (و البته همه ما) مي فهمونه.
زندگي همراه با سعادت ونيک بختي براتون آرزو دارم.
BABY
-
سلام
سورنای عزیزم اجازه بده منم چند خطی (صادقانه) نظر خودم رو بنویسم.
برادر خوبم همیشه از پاسخ ها و جوابهای منطقی ات استفاده کرده ام، دید تازه ای به من دادی و به من نکته های فراوانی آموختی و مطمئن هستم در آینده با این دیدی که به زندگی داری همسری شایسته را انتخاب میکنی و با تفکر، مهارتها و قلب مهربانی که دارید زندگی فوق العاده ای را خواهید ساخت.
اول در مورد مقالات غیر علمی که گفتی میدونم که حداقل اگه منظورت کاملا به مقاله ای که من آوردم نبود مطمئنم شاملش هست. درسته گاهی انسان اشتباه میکنه (چون وقتی مقاله رو خوندم به نیازهای مردان توجه کردم و از نیازهای زنان سطحی گذشتم) در اون موقع فکر نکردم که شاید کسی از آن به نفع خودش استفاده کنه مقاله رو در تالار آوردم و اصلا قصد خواستی را نداشتم. و امیدوارم هر کس با خواندن آن از جنبه های مثبتش بهره ببره تا با یک دید خودخواهانه بهش نگاه کنه. بگذریم . . .
دوم در مورد انتقاد (که خودم به انتقاد شایسته ترم) در تاپیک ها گاهی با این که جواب شما منطقی و درسته لحن تند شما باعث عدم پذیرش و جبهه گرفتن طرف میشه، در حالی که ممکن بود اگه شما یکم ملایم تر جواب بدید بهتر پذیرفته بشه. این رو هم بگم که گاهی تندی لازمه و همیشه ملایمت جواب نمیده. گاهی هم یکم به طرف حق بده که خودش رو تخلیه کنه و حرف بزنه (گاهی زنها بهش نیاز دارند). من فکر میکنم (شاید هم فکرم غلطه) گاهی نسبت به زنان خوشبین تر میشی اما یک چیز کوچیک ممکنه باعث بشه که بزنی زیر همه چیز و دوباره بگی همه زنان سر و ته یک کرباسند!!! متاسفانه در جامعه زنان و مردان نسبت به هم آگاهی کمی دارند و این باعث رفتارهای غلط میشه حالا با توجه به خصوصیات زنان ممکنه در اون موقعیت ها بیشتر از مردان دست به رفتارهای غیر منطقی بزنند.
در آخر ازت تشکر میکنم و امیدوارم حضورت در تالار همیشه سبز باشه.
-
سلام
ضمن تشكر و قدرداني از دوست و برادر عزيز سورنا آرمان - بنده هم يه انتقاد كوچيك داشتم و اون هم اينكه شما در تاپيكي كه از تون سوال پرسيده بودم جواب منو نداديد !!! با رك و گويي و صداقتي كه از شما سراغ دارم انتظار دارم پاسخ من رو بديد !!! بنده عرض كردم به نظرم مياد شما يكبار ازدواج كرديد و مثل بنده زخم خورده هستيد ؟ آيا اينطوره؟!!!
-
خیر
نه آرمان عزیز اینطور نیست دوست گلم. من زخم نخوردم خوشبختانه گلکم
-
حتما همينطوره كه شما مي گيد ؛ ولي من به حس ششم خودم ايمان دارم .
موفق باشيد:72:
-
به خدا به پیر به پیغمبر من مجردهستم و هرگز متاهل نبودم
-
باشه بابا قسم نخور باور كردم ، :73: :43:
من گفتم به حس ششم خودم ايمان دارم سورنا جان تو چرا ناراحت ميشي قربون شكلت برم؟!
خب اون انتقاد نبود بلكه فضولي بود !!
حالا واقعا مي خوام انتقاد كنم !
دوست و برادر ارجمندم همه ما چه مذكر چه مونث ( خانم و آقا ) انسان هستيم و بايد براي انسانيت هم احترام قائل شويم ، انسان چه در جنس مرد و چه زن داراي تعقل و منطق و احساس هست ، و همچنين نبايد فطرت پاك انسانها رو ناديده گرفت ، خواه ناخواه هر كس بر اساس اخلاقيات ، نوع تربيت ، بينش و آگاهي خود نسبت به زندگي تعريفي داره و ما مجبور نيستيم با كساني كه تعريفي غير از تعريف ما از زندگي مشترك دارند ، زندگي كنيم يا بخواييم با كسي كه معيارها و ديدگاهش با ما متفاوت هست ازدواج كنيم ، بهتون پيشنهاد مي كنم بگرديد و كسي رو مثل مثل خودتون پيدا كنيد ( منظورم همزادتون ) يا حداقل كسي كه به شما و ديدگاهاتون احترام بزاره نه در گفتار بلكه در عمل و رفتار .
موفق و مويد باشيد
-
من مثل خودم رو پیدا نکردم.
آرمان عزیز یک سوال؟ شما تا به حال راهنمایی نکردید؟ جز این است که شما راهنمایی های خود را منطبق با جهان بینی خود می آورید؟
-
سلام آقای سورنا
یه وقت هایی می شه که من سردرگم و سر درگریبان اونقدر توی کوچه پس کوچه های زندگی محو می شم که مشکل نبوده رو می آفرینم و ناامید و جاهلانه در پی راهی می گردم که سر رشته کلاف زندگی ام رو باز به دستم بسپاره اون روزها نه همدردی دیگرون و نه نگاه دلسوزانه و نه ریش خندهایی از سر حماقت من به دردم نمی خوره اون روز یه جمله یه کلام و گاه یه سیلی از دوستی که می بینه سوختن بی دلیل منو گره از کل زندگی ام باز می کنه کلام برنده و منطق اغلب بی طرف و خالی از دلسوزی ات همان سیلی بازدارنده و به خود آورنده است و این برترین دلسوزی است از جانب یک دوست .
کافیه چشم باز کنیم و ببینیم اطرافمون رو ، چه کم سیلی در گوشمان نواخته می شود و چه بسیار له می شویم زیر لگد هایی که همه عقده دل می گشایند بر این تن نحیف نادانی هایمان
ارادتمند-دلناز
-
من امروز پاسخ شما رو خوندم ...من هم با خیلی از مطالبی که عنوان کردید موافقم ....و میدونم که امروزه ریشه ی بسیاری از مشکلات بین زوجین عدم تطابق توقعات و نوع نگاهشون به زندگیه ..... والبته اینو بیشتر ناشی از بی تجربگی . عدم شناخت همدیگر (زمانی که وارد زندگی مشترک میشن ) و مشکلاتی ناشی از محدودیتهای فرهنگی و باورهای نه چندان درست هر از طرفین میدونم ...و بر این باور هستم که شما واقعا دلسوزانه و با مسئولیت با مشکلات افراد بر خورد کرده و در صدد کمک بر میایید ...امیدوارم شما هم واقعا اون کسی رو که واقعا لیاقتتونو داره پیدا کنید ...چون من شدیدا اعتقاد دارم ما انچه رو در زندگی بدست میاریم که لیاقتشو داشته باشیم ........................
-
سلام
میدونی اقای سورنا طرز فکر شما راجع به خانومها خیلی بانمک در مقابلشون سریع جبهه میگیرید تا یکی میگه زنم ال زنم بل شما سریع در جواب میگی طلاقش بده و خودتو ازاد کن
به نظر من شما از خانومها برای خودتون یه غول بی شاخ ودم ساختین بهتر نیست
اگر هر انسانی با نیش خوردن از انسان دیگه به عالم و آدم بدبین بشه که نمیشه تو این دنیا زندگی کرد مثلا خود من از یک جنس مخالف چنان ضربه ای خوردم که هنوز بعد از 5سال وقتی بهش فکر میکنم مخم سوت میکشه همینطورم که تو تایپیکهای اولم نوشتم دوست پسر و از این حرفا هم نبودیم یه ازدواج سنتی و با رضایت خانوادها اما اگر فرد خاطی از اساس مشکل داشته باشه دیگه رضایت داشتن و نداشتن خانوادها یا ازدواج به سبک سنتی و یا امروزی فرقی نداره اما من نظرم نسبت به بقیه اقایون تغییر نکرده و بهشون به دیده یه فرد در جامعه احترام میذارم اما درمورد حرف اقای ارمان 26 عزیز (اگر سورنا بره و یکی مثل خودش پیداکنه که از روز اول باید تو سرهم بزنند این اقا میخواد از خانوما بد بگه و اون خانوم ازاقایون )
نه سورنای عزیزبرو یکی غیر از خودت پیداکنه بهتر
-
سلام آقاي سورنا
به نظرم با ايجاد اين تاپيك خيلي كار قشنگي كردين :73:، منم دلم ميخواد يه بار اين كار رو بكنم ( البته جرئت ندارم چون شايد از انتقاد ميترسم:D )
حالا شايد بد نباشه ، از زبان يه دختر از ديد شما به شدت احساسي و غير منطقي حرفايي رو بشنوين
راستش من اونقدري توي تالار نميام كه بتونم همه ي پستهاي شما رو بخونم ، چون ماشا الله شما خيلي فعال هستين ، و در مدت 5 ماه بيش از 1400 پست دادين كه نشون دهنده ي فعاليت بالاي شما در تالار و وقت گذاشتنتون براي مشكلات ديگران بوده كه خيلي قابل تقديره كه شايد من حتي نتونسته باشم 500-400 شو هم خونده باشمو بيشتر پستهايي از شما رو خوندم كه به نوعي خودم در اونها دخيل بودم ، يا گاهي كه ميومدم توي سايت جلوي چشمم بود .
راستش شايد اين حرفي رو كه ميزنم تكراري باشه(يعني توي اين تاپيكتون بهش اشاره كردن ) ولي به نظر بنده هم شما ( البته در اون پستهايي كه از شما خوندم ) خيلي بدبينانه به جنس مونث نگاه ميكردين ، اونها رو انسانهايي نازنازي ، رويايي ، كم كار و پرتوقع و گاهي هم دروغ گو ميديدن ! كه به نظر من اين درست نيست و همه ي خانم ها اينگونه نيستن ...
در مورد تاپيك هايي كه اكثرا مقاله هم بودن ، و در مورد خانم ها گفته شده بود ، وقتي اسم شما رو جز نظردهندگان ميديدم ، ميدونستم اگه الان كه وارد اين تاپيك بشم ، به احتمال 80% بايد انتظار مشاهده ي يك بحث و گاها جنجال رو داشته باشم !!! و حرفهايي بر ضد خانم ها !
ميدونين ؟ شايد گاها الفاظي رو كه شما به كار ميبرين ، باعث برخوردن به فردي بشه !!! من پيشنهاد ميدم از الفاظ ملايم تر استفاده كنين يا اصلا از لفظي استفاده نكنين!!! شايد اون لفظ واقعا در خور شخصي باشه كه مخاطب شماست ولي گاهي نگفتن اون لفظ شايد كمكي بكنه كه طرف حرف شما رو بپذيره و گفتنش موجب لج كردن ، برخوردن، شكسته شدن ، ناراحت شدن ، نپذيرفتن و .... بشه !!!
مثلا در پاسخ يكي از دوستان گفته بودين از"" سن شما مشخص است چند پسر را به دلایلی مانند مشکلات مالی و.. پس زده اید""" بهتر بود بگين كه ""من تصور ميكنم كه دليل اينكه تا كنون ازدواج نكرده اين اين بوده كه چندين خواستگارتون رو به دليل مشكلات مالي رد كرده اين""""
راستش من كي باشم كه بخوام به كسي مخصوصا شما بگم چه جوري با بقيه برخورد كنين ولي اين رو براي مثال بهتون گفتم ، چون من خودمو جاي طرف شما ميذارم و ميبينم اگه من جاي اون بودم ، ناراحت ميشدم ،( حالا شايد خودش ناراحت نشده باشه ) و چه بهتر بود كه به جاي جمله ي اولي از جمله ي دومي استفاده ميكردين !!! كلا در مواجه شدن با انسانهاي حساس ، بهتره كه از الفاظ ملايم تر استفاده كنين
راستش من فكر ميكردم كه شما بايد آدم بي احساسي باشين كه از خانم ها متنفره !
فكر كنم وقتي كه تاپيكم رو زدم شما بعد از ديجيتال من دومين نفري بودين كه بهم پاسخ دادين ، يادمه اون موقع حالم خيلي بد بود ، و شديدا افسرده و شكسته شده بودم ، وقتي اسم شما رو جز نظر دهنده ها ديدم ، يه دفعه دلم ريخت ! با خودم گفتم الان سورنا گفته كه زنها فلانن و.... يعني اصلا توقع نداشتم كه از شما همدلي و همدردي ببينم !!! ولي وقتي پاسخ شما رو ديدم دوباره گريه ام گرفت ، فكر نميكردم كه شما همچين پاسخي به من داده باشين ....
بر خلاف گذشته الان من شما رو يه پسر عاطفي و دلسوز ميبينم ! كه خيلي خوب ميتونه همدردي كنه
بازم ميگم شايد من خيلي كم تر از بقيه بچه هايي كه اينجا نظر دادن ، پاسخ هاي شما رو خونده باشم ولي در مواردي كه اين پاسخ ها مستقيما به خانم ها مربوط نبوده ، به نظرم شما خيلي واقع بينانه و با توجه به شرايط اجتماع جواب دادين ، مثلا در پاسخ به خانم كاترين در تاپيك " پسره ميگه اين دختره چقدر هوله "
شما انسان با تجربه و با كمالاتي هستين و حضورتون در سايت خيلي لازمه
تصور ميكنم شايد حرفهايي كه شما درمورد خانم ها ميزنين بيشتر شبيه گله باشه ؟؟؟ نه نسبت دادن اون به تمام خانم ها به صورت مطلق ؟؟؟؟ و شايد نوع نوشتارتون جوريه كه برداشت ديگه اي از اون ميشه ؟
به هر حال اينها هم حرفها و برداشتهاي من از شخص شخيص سورنا آرمان بود
جديدا ميبينم كه آقاي گرد آفريد نسبت به گذشته خيلي تغيير كردن بيشتر در لحن و نوع صحبت كردنشون و شما هم به نوعي ادامه دهنده ي راه ايشونين
اميدوارم موفق باشين :72:
-
سورنا جان سلام
من خیلی اشنایی با شما ندارم ولی برای شما اروزی سلامتی و تندرستی دارم من یک مشکل داشتم شما میتونید به من کمک کنید نمیخواهم اینجا بگم و اگر مایل باشید به وطر خصوصی براتون بفرستم
-
آقای سورنا
من یکی از طرفدارهای پر و پاقرص شما هستم وشما واقعا واقعیت رو بیان می کنید وبه قول معروف حرف بی حساب نمی زنید ولی ولی ولی طرز بیانتون همون طور که دوستان گفتند حالت تهاجمی دارد و بعضی از دوستان فکر می کنن بهشون توهین شده و در جواب شما تدافعی جواب میدن وهمدردی دیگه اسمش نمی شه گذاشت.وگرنه هر حرف و هر نظری که تا الان من از شما دیدم بی نظیر بوده و به دلم نشسته و تاییدش کردم.ما در این تالار به کسایی چون شما خیلی احتیاج داریم وایشالا که با کمک راهنمایی های شما و دوستان طعم شیرین همدردی و همدلی را بیشتر از این بچشیم.موفق باشین
-
يه انتقاد کوچولو رو به پست قبليم اضافه مي کنم
در برخورد با کساني که با شما اختلاف عقيده ونظر دارن، نظر اونا رو دقيق بخونيد وبررسي کنيد وسعي کنيد براساس نظرات جديد ،نگرش هاتونو تعديل ويا تصحيح کنيد.
ويه تعريف : کسي که اهل مشورته وانتقاد پذير، تو مسير درستي داره حرکت مي کنه.
هنوز هم برام محترمي
-
سلام سورنای برادر، عزیزم بازم من با اجازت که از قبل این اختیار را به همه دادی یکیشم من، می خوام یک بار دیگه وارد این تاپیک و حریم شما شوم؟
همه ما معتقدیم داداشی سورنای خوش قلبمون خیلی دلسوزی و کمک کرده و جلوی خیلی بدبختی ها، جدایی ها، طعم تلخ بودن ها، و مشکلاتمون را گرفته، خب فداش شم، خدا حفظش کنه، خیلی مهربونی کرده، اما حالا این سوال پیش اومده چرا این گل پسر مهربونه تالار ما یه کوچولو به خودش کمک نمی کنه، چرا هنوز سخت می گیره؟
خب مهربون همونطور که تا این جا نظرات دوستان را خوندی، می بینی که اکثرا معتقدند شخصیت شما، بسیار صادق به دور از هر گونه ریا و تظاهر و در کل بسیار قابل احترام و دوست داشتنی می باشد، و باز همین غریب به اتفاق این سورنای آرمان ما را با احترام پذیرفتند.
خب مهربون اگه نگاهی به گوشه و کنار بیندازید متوجه می شوید، بسیاری از این اندیشمندان که شما را به بهترین وجه پذیرفته اند، خانم های بزرگوار هستند، (اینها نمونه ای آماری و ممتاز از سیل عظیم دختران ایرانی بودند)، و خیلی جاها می بینید که شرایط و ویژگی های واقعی شما به عنوان یک مرد، برای شروع یک زندگی مشترک پذیرفته شده است. و غریب به اتفاق خبر از روزهای خوش زندگی مشترکتان را داده اند.
که باز هم تاکید کنم تعداد آنها کم هم نبود.
خب برادر عزیزم، با این همه به به و چه چه ها، ok ها و بله شنیدن ها در این دنیای مجازی، از یک شخصیت صادق و راستگوی حقیقی، آیا وقت آن نرسیده است در دنیای حقیقی یک بله برای همیشه بشنوید؟ و زندگی مشترک خود را شروع کنید؟
خب چرا؟ چرا سورنا ازدواج نکنه؟ با این شرایط بسیار خوب:
لطفا توجه کنید این است سورنای بزرگوار ما:
بیوگرافی سورنای با اعتبار تالار همدردی (نمونه ای از یک پسره نمونه و ایده ال ایرانی)
- بنده تحصیلات عالیه دارم. (فوق لیسانس مهندسی یکی از دانشگاههای معتبر تهران و احتمالا در آینده نزدیک دانشجوی دکترای مهندسی همین دانشگاه)، چهره ای معمولی دارم( برای یک مرد بالاتر از معمولی این فیدبکی است که از محیط اطراف گرفتم)، نه مشروب می خورم، نه کار خلافی تاکنون کرده ام، نه رفیق بازم، نه سیگار می کشم، نه بیکار و بی عارم، خانواده متوسطی دارم، درآمد دارم، آیا توقع بودن با یک دختر در همین حد یا حتی اندکی پایین تر(از لحاظ تحصیلی- کاری- درآمدی و خانوادگی) بدون اینکه او توقع داشته باشد من برایش زندگی را بسازم و وارد زندگی کنم او را توقع زیادیست؟
- یک دختر لوس و بی عرضه را نمی خواهم برای زندگی خودم انتخاب کنم. کسی که انتظار داشته باشد فرهادش بیاید و قلبش را به ارمغان بدهد. این دختر ارزونی کسانی که او را طلب می کنند. این توقع زیادیست. حتی به چهره معمولی او نیز راضی هستم. به همین که کار کند و بداند سختی زندگی را راضی هستم.
به خانواده از نظر اقتصادی بسییار پایین او نیز راضی هستم. تنها بدانم دختر سالمیست و خانواده بافرهنگی دارد برایم کافیست.
- من از شرایط اقتصادی هراسی ندارم. از مسئولیت نمی ترسم. برایم تحمل مشکلات مسئله ساز نیست. من یک همراه می خواهم . در تمامی این مراحل. نه یک متوقع!! کسی که برای زندگیش تلاش کند و از حاصل زندگی مشترک متوقع باشد از آن چیزی که نتیجه کار ماست و نه از من!!!
اینها توقعات بزرگیست!
- بنده شرایط ازدواج را تا حدودی دارا هستم. درآمد مناسبی دارم، می توانم برای زندگی مشترک خود سرپناهی را درآینده نزدیک البته به صورت رهن تهیه کنم و...
- دنبال شریک زندگی می گردم. شریک مصیبتهای زندگی، شریکی که به موازات اینکه به او پناه می برم مرا پناه دهد.
- من نه مثل یک مرد، ( که اگر قبول دارید زمانه عوض شده است و فرهنگ مضحک و مسخره ما مبنی بر مرد بودن در برابر مشکلات باید دور انداخته شود) ، مانند یک انسان در برابر مشکلات مقاومت می کنم. اگر یقین داشته باشم کسی که با او هم مسیر می شوم هم همین گونه است. او هم یک انسان مقاومت می کند. اگر مقاومت نکند، زندگی مشترک پایان می یابد.
...بله او درست است که از لحاظ فیزیولوژیک با من متفاوت است. دوران بارداری دارد، کار های مشکل فیزیکی را ممکن است سخت تر انجام دهد. ولی این به این منزله است که وظایف ما متفاوت است. شاید او یک معلم مدرسه باشد و من یک نفر در کارخانه. اما هر دو برای زندگی مشترک خود باید تلاش کنیم. نه مانند یک مرد که مانند یک انسان.
بسیار انسان صبوری هستم در درد دل نمودن افراد. این را کسانی که با من بوده اند یا صحبت کرده اند فهمیده اند. شاید بگویید در سایت اینگونه نیست. تصور می کنم نباید هم باشد.(دلایل خودم را در تاپیک از من انتقاد کنید آورده ام)پس انتظار دارم مقاوم باشد در برابر درد دل من. پناه می دهم او را. پس انتظار دارم پناه بدهد مرا.
و... داداشی می خوام از طرف خیلی از دخترای بزگوار ایرانی بگم بابا تو حرف نداری اینای که گفتی عالیه، پس چرا دست رو دست گذاشتی؟ خیلی ها منتظرت نشستن، لازمم نیست با اسب سفید بری دنبالشون، تو فقط یه قدم بردار، اگه کسی پی به این توی حقیقی ببرد نباید تعلل کنند در بدست آوردنت.
واقعا گفتما.
خب یک کوچولو منم دخل و تصرف کنم در این بیوگرافی:
سورنا 26-27 سالست؛
مرد با ایمانیه و خدا و پیغمبر را قبول داره؛
متعصب و خشک نیست؛
اهل ریا و تظاهر نیست و شخصیت رک و راستیه؛
آینده شغلی و مالیش روشن و تضمین شدست؛
شغلش تدریسه و استاد خیلی از ماها؛ (نونش کاملا حلال)
معتقده زن و مرد نداره، ( ای ولله چه روشن فکره)
خانم ها مهریه بالا نمی ده( خب بهتر مهم زندگیه که تضمینش میکنه)
از جون های موفق و ایده ال ایران زمینه.
و یه عالمه اعتبار داره از اندیشمندان بزرگوار ایرانی که جمعیشون توی تالار همدردی تشریف دارند.
دخترا اینا عالی نیست؟
ماشاالله پسرمون مرد زندگیه.
چرا ازدواج نمی کنی سورنا؟
-
estar7 نازنینم
تو دختر باهوش و فوق العاده ای هستی که به وجود نازنین ات افتخار می کنم .
و یک شوخی، سورنا اینجا و در این تاپیک فقط می خواست انتقاد از رفتارش بشود. و تو نازنین دختر گلم ، سورنا را زنش دادی و فرستادی سر خانه و زندگی اش !!!!
به وجود نازنین سورنا افتخار می کنم . این همه مدال های قشنگ کوچک بر سینه یک غیور مرد ایرانی .
مطمئن باش برادرم شما یکی از شاهزاده های واقعی قصه زندگی هستی که خیلی از دختران ( بدون لوس بازی و بچه بازی ) آرزوی همراهی و همسفری راه زندگی با شما را دارند . به قول قدیمی ها ، دختری هم سنگ و هم کفو با خودت را مطمئنم که می توانی پیدا کنی .
-
estar7 جان، عزیزم فکر نمیکنی تاپیک رو اشتباه گرفتی!!! باید یه تاپیک بزنی سورنا چرا ازدواج نمیکنی!!! نکنه میخوای :163: وای :162: !!!
پس لطفا از منم انتقاد کن (شوخی).
-
ببینم میتونید یه عروسی مجازی راه بندازید ...:104::73::227:
-
از نوشته هاي estar7 خيلي خوشم اومد . :73::104:
-
مينا 22حرف تو منو به فكر وادار كرد. شايد كسي مثل من واقعا غير قابل تحمل باشد. حرفتو قبول دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط estar7
خب یک کوچولو منم دخل و تصرف کنم در این بیوگرافی:
سورنا 26-27 سالست؛
مرد با ایمانیه و خدا و پیغمبر را قبول داره؛
متعصب و خشک نیست؛
اهل ریا و تظاهر نیست و شخصیت رک و راستیه؛
آینده شغلی و مالیش روشن و تضمین شدست؛
شغلش تدریسه و استاد خیلی از ماها؛ (نونش کاملا حلال)
معتقده زن و مرد نداره، ( ای ولله چه روشن فکره)
خانم ها مهریه بالا نمی ده( خب بهتر مهم زندگیه که تضمینش میکنه)
از جون های موفق و ایده ال ایران زمینه.
و یه عالمه اعتبار داره از اندیشمندان بزرگوار ایرانی که جمعیشون توی تالار همدردی تشریف دارند.
دخترا اینا عالی نیست؟
ماشاالله پسرمون مرد زندگیه.
چرا ازدواج نمی کنی سورنا؟
ممنونم خواهرگلم كه به فكر من هستي و اينقدر مهربون با برادر بداخلاقت صحبت كردي.
شايد حرف شما درست باشه. ولي دو تا مشكل اصلي وجود داره. يكيش نگاه بدبينانه اي كه من پيدا كردم و زمان مي بره حل بشه. دوميش اينه كه بايد كسي رو پيدا كنم كه اون هم معتقد باشه زن و مرد نداره، از درآمد من چيزي نپرسه و براش مسائلي به اسم مهريه و عروسي مهم نباشه. مي تونه مطمئن باشه كه تا حد جونم براي زندگي تلاش مي كنم ولي اينكه من چيزي به اسم تضمين شرايط مالي آينده بدهم نه. تضمين آينده در دست هر دوي ماست+ محيط اطراف . اينا واقعا سخته پيدا كردنش واقعا سخته. من يه همراه مي خوام به تمام معناي كلمه
-
الهی قربون اون دل مهربون این داداشی خوش قلبم برم، فقط مونده اون نگاهرو عوض کنی، تو هیچ کم نداری به عکس خیلی هم سری، در ضمن تضمین از آینده شما به خاطر مرد زندگی بودن و تلاش بی وقفتونه که مطمئنا هر روز بیشتر و بیشتر پیشرفت خواهید کرد.
در ضمن دوستان اصلاح می کنم غلط املاییم رو ( قریب به اتفاق) - فارسی را پاس بداریم استار 7 این چه اسمیه واسه خودت گذاشتی خجالت بکش.
-
البته استار عزیز دخترانی که از همان ابتدا می گویند رک و مستقیم که من کسی را می خواهم که مرا تامین کند را بسیار شرافتمند می دانم. نسبت به کسانی که ابتدای ادعای این را دارند و در زندگی متوجه این می شویم که تا چه حد ضعیف و ناتوانند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به وجود نازنین سورنا افتخار می کنم . این همه مدال های قشنگ کوچک بر سینه یک غیور مرد ایرانی .
مطمئن باش برادرم شما یکی از شاهزاده های واقعی قصه زندگی هستی که خیلی از دختران ( بدون لوس بازی و بچه بازی ) آرزوی همراهی و همسفری راه زندگی با شما را دارند . به قول قدیمی ها ، دختری هم سنگ و هم کفو با خودت را مطمئنم که می توانی پیدا کنی .
شما بزرگواری خواهر دوست داشتنی من. سزاوار این همه لطف شما نخواهم بود.
من لحظه لحظه دارم از این اطمینان فاصله می گیرم. برایم دعا کنید.