بی عاطفگی بعضی مردان مدتی پس از ازدواج
سلام خدمت دوستان عزیز،
ضمن خشته نباشید برای شما زحمتکشان که نظرات ارزشمندتون رو در اختیار بقیه قرار میدهید،
سوالی برایم پیش آمده بود که مناسبترین جا برای مطرح کردذنش را پیدا کردم (تالار همدردی)
چرا بعضی از مردان مدتی پس از ازدواج زنانشان را از نظر روحی و احساسی ارضا نمیکنند؟
معمولا این مورد بعد از یکسال اول زندگی اتفاق میوفته و بعضی از خانمها به همین دلیل به سمت خیانت میروند یا به فکر آن میوفتند،
با تشکر از نظرات ارزشمند شما
امیر لطفی
RE: بی عاطفگی بعضی مردان مدتی پس از ازدواج
امیر لطفی جان برادر (یا خواهر!!! ) عزیزم
از اونجا که این موضوع ذهن شما رو به خودش مشغول کرده، باید عرض کنم که چند مورد تاثیر گذاره
1- گذشته اون مرد. مردی که قبل از ازدواج حریمی برای خودش قائل نبوده و مرتب رابطه جنسی و غیر جنسی برقرار می کرده شخص مناسبی نیست برای ازدواج. این فرد بعید است در هر حالتی حتی خوبی همسرش بتواند نسبت به او عاطفه داشته باشد .
2- در مورد ارضا روحی و احساسی، اگر زنان بتوانند به یک مرد از لحاظ احساسی کمک کنند همان طور که یک مرد از لحاظ منطقی به آنها کمک می کند این مشکل کمتر پیش می آید.
خواهشمندم بعد از نیتجه گرفتن ما رو هم در جریان بذارید...
به نظر من مهمترين علت خيانت در زنان ، توجه نكردن شوهر به زن و كمبود محبت و نياز عاطفي هست.اگر مرد بتونه خوب به زنش محبت كنه و بهش توجه كنه و اونو نوازش كنه، اگه اون زن مريض نباشه فكر نكنم به سمت خيانت بره
پی گیری میکنم نظرات دوستانو .
اما ایننم میگم که خیانت بیشتر از جانب مردهاست.
به نظر من توی یه زندگی هیچ وقت نمیشه یه طرفه به قاضی رفت و گفت که حتما به خاطر فلان دلیل مرد کمتر به فکر ارضای نیاز احساسی و روانی در همسرش هست. من فکر میکنم شاید یکی از دلایل این جور نگاه کردن این باشه که یه مرد همیشه دوست داره که یه چیزی رو با چنگ و دندون به دست بیاره و وقتی که اون چیز رو به دست آورد، و خیالش از این بابت راحت شد که اون شخص یا شی یا هر جیز دیگه ای از آن خودش شد یه خورده کم توجه تر میشه و سعی میکنه که ذهن و فکرش رو به روی دیگر مسائل سوق بده. و شاید یکی از دلایل دیگه ی اون عدم شناخت صحیح دو طرف از نیازهای احساسی و روحی همدیگه باشه.
مرد احساس میکنه که اگه بتونه یه خونه ی بزرگتر توی یه جای بهتر بخره حتما میتونه رضایت همسرش رو جلب کنه در صورتی که برای زن همین که مرد سعی خودش رو بکنه یا یه کم زودتر به خونه بیاد و دور هم شام رو بخورن خیلی جذاب باشه.
یه چیز دیگه میتونه این باشه که زنها وقتی یه مدتی از زندگیشون گذشت اگه صاحب یه فرزند بشن که دیگه هیچی، خیلی سعی نمی کنن که مثل روزهای اول به خودشون برسن (چه ظاهری، چه روحی) برای اومدن مردشون به خونه لحظه شماری کنن و با گرمی به استقبالش برن!
و یا شاید در بعضی مواقع محبت های بیش از حد یه زن به همسرش که هیچ وقت فرصت ابراز عشقی رو به همسرش نداده باعث بشه که یه مرد دیگه کمتر به همسرش توجه کنه.
به هر حال امیدوارم که توی هیچ زندگی هیچ مردی به خودش اجازه نده که کمتر از لحاظ احساسی و روحی به همسرش توجه کنه!
آقا یا خانم امیر لطفی
متاسفم که اعلام کنم با طرح سئوال شما مشگل دارم . دوست عزیز هیچ ارتباط زناشویی یک طرفه نیست که مرد بعداز یک سال دچار سردی شود و زن هم برود خیانت کند و ....
اگر اتفاقی در یک زندگی زناشویی می افتد یک پروژه ی مشتر ک است و محصول عملکرد دو طرف به نوعی نتیجه ی عمل و عکس العمل .
من از شما سئوال می کنم : چرا بعضی از آقایان بعد از یک سال که از ازدواجشان می گذرد دچار سردی می شوند ؟! کدام آدم عاقلی ازدواج می کند که بعداز یک سال دلسرد شود و یکی از طرفین و یا هر دو طرف معادله دست به خیانت بزند ؟!
مگر اینکه زن و مرد با تعمد بر اینکه این اتفاق قطعا و حتما باید بیفتد و با یک نقشه از قبل پیش بینی شده این کار را بکنند . که در آن صورت عزیزم به شما خواهم گفت این زن و مرد نرمال نیستند و مشگل دارند و قطعا باید به مشاور مراجعه کنند .
موفق باشید و تندرست
ضمن احترامي كه براي همه ي دوستان دارم بايد خدمتتون عرض كنم بعضي از دوستان فوق العاده بدبين هستند،
البته حق داريد،
اين چه وضعيتيه؟همش هي آقا يا خانوم،آقا يا خانم راه انداختيد،
آقاي لطفي از هم دانشگاهيهاي بنده هستند و كاملا هم مرد هستند،
وگرنه به نظر شما ديوانه بودند كه اين اسم رو براي نام كاربريشون اختصاص بدن؟
واقعا براي بعضي از شما دوستان متاسفم از شماها ديگه بعيد بود اين حرفها
محمد جان....کمی خونسرد باش..قطعا در نظر دوستان عمدی در کار نیست....
بله ....عنوان تاپیک هیچ اشکالی ندارد.....
چرا>>>چون اگر دو چشم را باز نماییم و دقت فرماییم نوشته اند بعضی از مردان...پس دوستان گرامی برداشت غلط ممنوع...
و در مورد سوال.....بی عاطفگی و بی وفایی اصولا در بعضی از روابط زناشویی وجود دارد ...
اما دلیلش را دوست عزیزمان""سورنا"" بسیار خوب بیان نمودند و جایی برای پاسخ ما نیست..
اما بهتر است فردی که از همسرش بی عاطفگی یا به قول بعضی ها""خیانت""( من اصلا با کلمه خیانت موافق نیستم بی وفایی بهتر است) دیده است صبور باشد و به هیچ عنوان میدان را خالی نکرده و مقابله به مثل ننمایید....قطعا اگر در کنار همسرش باشد و دلیل این کار او را جویا شود و پابه پا در رفع این مشکل با همسرش همراه باشد...دیگر بی عاطفگی معنایی نخواهد داشت..
محمدجان
امیر لطفی از دید من تا قبل از توضیح شما یک فامیلی بود که خانم یا آقا بودن آن مشخص نبود به علت اینکه متاسفانه صدای کسره در پائین حرف "ر" گذاشته نشده و فاصله ای هم بین امیر و لطفی ایجاد نشده که فاصله به معنای تفکیک "امیر و لطفی " باشد .
عزیزم با توجه به توضیحی که خدمتتان دادم چرا باید از اینکه من نمی دانم واقعا ایشان خانم است و یا آقا ناراحت بشوید ؟! شما گمان بردید به دلیل شک و گمان به ماهیت وجودی و یا خدای ناکرده تحقیر ایشان این اتفاق افتاده ؟!
به هر حال بابت این سوءتفاهم از شما معذرت می خواهم و اگر هم جهل من به جهت احتساب نکردن صدای کسره در پائین حرف "ر" شما را خشمگین و ناراحت کرد باز هم معذرت می خواهم .
پسرم دنیای مجازی دنیای سوتفاهم است .
خانم ani عزيز،از اينكه لحن بيانم گستاخانه و بي ادبانه بود من رو ببخشيد:72:
حق با شماست،اين قضيه سوء تفاهم بود.
شاید مدتی بعد از ازدواج به یکدیگر خیانت نکنند اما خیلی ها بعد از یک سال زندگی مشترک برای هم عادی می شوند دیگه اون شور اولیه رو ندارند .در دوران عقد یا اوایل زندگی مرتب همدیگر رو می بخشند و کوتاه میاند اما یه مدت که گذشت توقعاتشون از هم زیاد میشه اگر چه بیشتر همو شناختند اما خیلی ها احساس می کنند برای هم عادی شده اندو همدیگر رو آنقدر دوست ندارند!
به نظر شما چه کار کنیم که اینجوری نشه چه برسه به اینکه کار به خیانت بکشه !
به نظر من هیچ مرد و یا زنی به طور خو به خود از طرف مقابلش سرد نمیشه مگر اینکه کم کاری از طرف مقابل باشه !
یکی از دلایل سردی اینه که زن و مرد نقش خودشون رو گم میکنن. نیاز در وجود مردان باعث کشش به طرف زن است و ناز در زن است که میتونه مرد رو به سمت زن جذب کنه واگر ناز و نیاز جاش تغییر کنه باعث سردرگمی احساس بخصوص در مردان میشه مرد دوست داره که غالب باشه ونازبکشه و درنهایت پیروزمندانه به آنچه که میخواهد برسد ولی بعضی از خانمها داوطلبانه وحتی نا آگاهانه دراغلب مسائل احساسی و عاطفی پیش قدم میشن وجایی برای ابراز احساسات برای آقایون نمیذارن. وبرعکس این موضوع مردانی هستند که به جای ناز کشیدن ناز میکنند و و اونوقته که همسران چنین مردانی به دنبال کسی میگردند که نازشونو خریدار باشه :305:
خوشبخت باشید
زندگي مشترک رو بايد يه مسير دونست ونه يه هدف ، که ازدواج هم نقطه شروع اين مسيره. اگه ديدمون نسبت به زندگي مشترک جور ديگه اي باشه دلسردي وخيانت و... هم لازمه اون ديد هست.
مثل اينه که بگيم چرا بعضيا افسرده اند ، افسردگي برا کسي که توو زندگيش هدف داره ، بافکر و سعي وتلاش هدفش رو دنبال مي کنه معني داره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شهامت1
یکی از دلایل سردی اینه که زن و مرد نقش خودشون رو گم میکنن. نیاز در وجود مردان باعث کشش به طرف زن است و ناز در زن است که میتونه مرد رو به سمت زن جذب کنه
خيلي عالي ، آفرين
نمي تونم برات دست بزنم ، ايشالله اين مشکل تالار هم حل ميشه
مردها پس از ازدواج بي عاطفه نمي شوند محبت همسر در عمق قلبشان آرام مينشيند و خيالشان راحت مي شود كه به پيشرفت فكر كنند.البته در كل مردها زياد ابراز احساسات را بلد نيستند و نوع محبتشان از راه كلام كمتر است.اين يك واقعيت در مورد مردهاست كاري كه مي شه كرد اينه كه زن ها به آنها ياد دهند كه گفتن از عشق و عاشقي فقط مربوط به دوران نامزدي و اوائل ازدواج نيست
من تصور مي کنم ، بي عاطفي بعضي از مردان ريشه اش در وجود خودشونه و در بعضي مواقع ، تحريک اين احساس ، از طرف همسرشونه !! زن و شوهري که تو مدت يکسال از زندگي مشترک هنوز معناي اشتراک رو نهفهميدن ، هنوز به درستي روابط با همسرش پي نبردن ، هنوز درک صحيحي از واژه زندگي ندارن ، هنوز بلد نيستن چه طور محيط خونه رو پر کنن از عشق و دوستي ، چه طور به هم عشق بورزن ، چه طور عاشق هم باشن ، نتيجه اش ميشه دلزدگي از هم و روتين شدن زندگي شون !!! که بدنبال اون بي عاطفي مردان و خيانت زنان !!؟
چرا چون زندگيشون اون طور که بايد راضي شون نکرده و ارضا شدنشون از زندگي رو فقط با کس ديگري و در محيط ديگري مي طلبن !!! غافل از اينکه چه طور حرمت زندگي و ارزش يک پيوند مقدس رو با اين رفتارهاشون دارن زير پا ميذارن .
با سلام خدمته دوست خوبم درخت سبز ضمن تشکر از نظر شما درباره ی این مسئله ولی فکر میکنم نظرتون درباره ی بی عاطفگی همه ی مردان رو تصحیح کنیدواین نظر رو تعمیم ندهید با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شهامت1
به نظر من هیچ مرد و یا زنی به طور خو به خود از طرف مقابلش سرد نمیشه مگر اینکه کم کاری از طرف مقابل باشه !
یکی از دلایل سردی اینه که زن و مرد نقش خودشون رو گم میکنن. نیاز در وجود مردان باعث کشش به طرف زن است و ناز در زن است که میتونه مرد رو به سمت زن جذب کنه واگر ناز و نیاز جاش تغییر کنه باعث سردرگمی احساس بخصوص در مردان میشه مرد دوست داره که غالب باشه ونازبکشه و درنهایت پیروزمندانه به آنچه که میخواهد برسد ولی بعضی از خانمها داوطلبانه وحتی نا آگاهانه دراغلب مسائل احساسی و عاطفی پیش قدم میشن وجایی برای ابراز احساسات برای آقایون نمیذارن. وبرعکس این موضوع مردانی هستند که به جای ناز کشیدن ناز میکنند و و اونوقته که همسران چنین مردانی به دنبال کسی میگردند که نازشونو خریدار باشه :305:
خوشبخت باشید
البته نظر شما محترمه . ولی برای این قضایای زنان ناز می کنند و مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی می کنند یه هزار سالی گذشته!!!
من به شخصه زنی که با نازش منو جذب کنه رو به پشیزی ارزش قائل نیستم. البته این نظر منه. زندگی مشترک ناز کشییدن و ناز گرفتن و... نیست که. ابراز احساسات درست و عاقلانه. هر زمانیی که احساس شد طرف مقابلش همچنین نیازی داره.
من معتقدم مرد و زن به اينکه زن بايد ناز کنه و مرد نازکشي معتقدن ، اما يه زن چقدر ميتونه به آقا فرصت بدن که حالا هر وقت حال ابراز احساسات بهش دست داد از همسرش طلب کنه ؟؟؟!!! صبر ميکنه تا زنش بياد نازشو بکشه ... زنه بيچاره چه گناهي کرده آخه ؟؟؟
من ميگم به قول آقاي سورنا ، زندگي به ناز کشيدن و ناز گرفتن نيست که ؛ عاقلانه رفتار کردن در روابط ، طوري که پيشقدم شدن زن در روابط به احساساتش لطمه نزنه مانعي نداره ،
يه زن اگه به روابط با همسرش آشنايي داشته باشه ، مي تونه همسرش رو نه با ناز کشيدن که با احترام به روابط ، اونو جذب کنه . ديگه اين اون معني غرور له شده رو نميده .
جناب سورنا فرمودن البته نظر شما محترمه . ولی برای این قضایای زنان ناز می کنند و مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی می کنند یه هزار سالی گذشته!!!
من به شخصه زنی که با نازش منو جذب کنه رو به پشیزی ارزش قائل نیستم. البته این نظر منه. زندگی مشترک ناز کشییدن و ناز گرفتن و... نیست که. ابراز احساسات درست و عاقلانه. هر زمانیی که احساس شد طرف مقابلش همچنین نیازی داره.
[/quote]
من هرگز نگفتم که مردان به عشق دیدن ناز زنان زندگی میکنند . بحث من در مورد گم کردن نقش ها توی زندگی مشترک بود. شما منظور منو از ناز بودن زن ونیاز بودن مرد درک نکردید .اگر نوشته منو یک بار دیگه بدون جانبداری بخونید متوجه میشید منظور من چی بوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط درخت سبز
مردها پس از ازدواج بي عاطفه نمي شوند محبت همسر در عمق قلبشان آرام مينشيند و خيالشان راحت مي شود كه به پيشرفت فكر كنند.البته در كل مردها زياد ابراز احساسات را بلد نيستند و نوع محبتشان از راه كلام كمتر است.اين يك واقعيت در مورد مردهاست كاري كه مي شه كرد اينه كه زن ها به آنها ياد دهند كه گفتن از عشق و عاشقي فقط مربوط به دوران نامزدي و اوائل ازدواج نيست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fighter
با سلام خدمته دوست خوبم درخت سبز ضمن تشکر از نظر شما درباره ی این مسئله ولی فکر میکنم نظرتون درباره ی بی عاطفگی همه ی مردان رو تصحیح کنیدواین نظر رو تعمیم ندهید با تشکر
البته اگر توجه كنيد دوست عزيزمان،درخت سبز،نگفتند كه "بي عاطفگي همه مردان" بلكه گفتن مردها زياد ابراز احساسات بلد نيستند،ولي خب همين كه نظرشون رو تعميم دادن جاي تامل داره،درخت سبز شما با چه اطميناني ميفرماييد كه مردها ابراز احساسات رو زياد بلد نيستند؟
به نظر من اگر زنها در مورد نيازهاي روحي مردان و همينطور آقايان نيازهاي روحي رواني يك زن را درك كنند و تشخيص بدهند و سعي در برآورده كردن آن داشته باشند اين بحثها اتفاق نمي افته ... به قول دوستمان اسمش زندگي مشترك هست يعني اگر مشكلي پيش مي آيد نتيجه عمل هر دونفر هست ،اگر مي خواهيد محبت ببينيد بايد محبت كنيد
و من كاملا با نظر دوستمان سورنا موافقم كه كاملا درست و به جا سخن گفته و اگر شخصي از ابتداي امر مشكلي نداشته باشه و مقيد و خواهان يك زندگي آروم هست هرگز چنين اتفاقاتي نمي افته
يه مورد ديگه هم هست كه يكي از دوستان گفتن خيانت بيشتر در آقايون هست بايد بگم كه در خانمها هم اين موضوع فراگير شده و متأسفانه با دلايل خاص خودشون همگي در توجيه عمل خودشون دارند و اين بسيار تأثر انگيزه ... وقتي به شخصي كه انتخابش كردي مقيد نيستي و سعي در حمايت و برآورده كردن نيازهاش نيستي چطور توقع داري كه طرف مقابل حاضر به اينكار باشه وقتي به جاي ايجاد امنيت و آسايش و آرامش با بي توجهي و يا بريدن از همسرت تنهاش مي گذاري ... متأسفانه يكي از دوستان واقعيت را گفتند كه خانمها تا صاحب فرزند مي شن به خودشون كه نمي رسند هيچ چون همه وقت خود را صرف بچه مي كنند از نيازهاي شوهرشون هم غافل مي شند و اين طفل بيچاره مي شه هووي همسرشون
پس در هر عملي بايد ريشه اون عمل را جستجو كرد و عميقتر بهش نگاه كرد