به: وقتي ازش دورم دلسرد ميشم
دوست خوبم یه کم بیشتر توضیح بده آخه دلیل دلسردیت چیه؟مثلا حس میکنی از اون بالاتری؟ توضیح بیشتری بده تا دوستان کمکت کنند
در دوران عقد معمولا دختر خانم ها و آقا دامادها به علت طولانی شدن دوران عقد به یک مشکلاتی از جنس مشکلات شما بر می خورند که غیر عادی نیست . با شروع زندگی زناشویی و زیر یک سقف رفتن این حالات از بین می رود .
این فاصله ها دلسردی و دلخوری ایجاد می کند . روی اینها متمرکز نباش چرا که خودت می گویی وقتی در کنار هم هستیم خیلی خوب و خوشحال هستید .
چند وقت دیگر قرار است مراسم ازدواجتان برگزار شود ؟از روزهای خوش آینده برایمان بگو و برنامه ریزی هایی که برای آینده کرده اید .
باز هم سلام
ممنون از جواباتون
در جواب ویونا عزیز باید بگم که اگه میدونستم که دقیقا" چه اتفاقی برام میفته که اینجوری میشم مطمئنا" یه راهی واسه حل مشکل پیدا میکردم. اما چیزی که مشخصه اینه که با کوچکترین کاره اشتباه از طرف اون بدترین برخورد از طرف من رو خواهد داشت البته یکبار دیگه هم بگم که این واسه موقعیه که از هم دوریما
خلاصه خیلی بهش میپرمو از همه چیزش ایراد میگیرم تا با هم دعوامون میشه البته فکر میکنم یکمش هم اون مقصره ها البته یه کوچولو بازم کمک کن ویونا جان ممنونم
در جواب آنی هم باید بگم به دلیل دانشگاهی که من دارم میرمو یکم واسه شروع زندگی مشکل مالی داریم (هرچی در میارم خرج دانشگاه و قصد بانک میشه) برناممون برای ازدواج بعد از دانشگاه من یعنی اسفندماه امساله.
از تو هم ممنونم آنی جان بازم منتظره کمکت هستم.
از همه اعضا هم میخوام که بهم کمک کنن خصوصا" مدیریت سایت
با تشکر از همه
RE: وقتي ازش دورم دلسرد ميشم
دوست عزیز سلام
سعی کن وقتی خودش نیست یادش رو برای خودت زنده نگه داری و اگه میشه ارتباططون بیشتر باشه حتی خودت اول باهاش تماس بگیر حتی اگه حسشو رو هم نداری بازم ابراز احساسات کن همیشه با خودت فکر کن که چقدر دوستش داری و چقدر دلت براش تنگ شده .روزهای اول آشناییتونو یاداوری کن نذار این حس برات باقی بمونه
در مورد اینکه چرا اینجوری شدی
مشکل خاصی با خودش نداری؟ مسئله ای بینتون نبوده قبلا که به شدت ناراحتت کرده باشه حتی اگه الان کاملا بر طرف شده باشه؟
چطوری با هم آشنا شدین؟رابطتون در چه حد بود؟ چی شد که تصمیم گرفتین با هم ازدواج کنین؟
خونواده ها مخالف نبودن؟
دوستش داشتی؟الان چطور دوستش داری؟
در طی اون دوران رابطتون چطور بود؟
البته اگه مایل بودی به این سوالا جواب بده
امیدوارم با کمک دوستان و همکاری خودت مشکلت بر طرف بشه
سعی کن این حس رو از خودت دور کنی و مثبت اندیش باش وقتی دورین مکالمات تلفنیتو بیشتر کن از صحبتهات اینطور بر میاد که از ازدواجت راضی نیستی و احساس میکنی اشتباه کردی درسته؟ ولی این اوایل عقد طبیعیه و این دلهره ها برای همه اتفاق می افته به لحظات زیبای باهم بودنتون فکرکن و تصورات قشنگ زندگیه آینده رو برای خودت مجسم کن ننوشتی چند سالتونه؟ در هر صورت هرچی بیشتر فکر کنی و روی این موضوع متمرکز بشی بدتره مثبت اندیش باش
میشه بیشتر توضیح بدی
چطور با هم اشنا شدین؟چی شد که تصمیم گرفتین ازدواج کنین؟چه دللیلی برای این کارتون داشتین؟
مسئله ای بینتون بوده که شما رو ناراحت کرده باشه حتی اگه الان اون مسئله کاملا برطرف شده باشه؟
خونواده با ازدواج شما مخالف نبودن؟
در طی دوران دوستیتون رابطتون چطور بود؟
احتمالا شما همسرتون رو مقصر دوري و نديدن همديگه ميدونين به همين دليل زود ازش ميرنجين!اينطور نيس؟يعني شما از ايشون انتظار دارين تمام مدت با شما باشن و چون نميتونن....
در واقع از دوست داشتن زيادتونه كه ميخواين هميشه با هم باشين
خوش باشين:43:
خانم ازاد
احساس میکنم خسته شدی به علت طولانی بودن دوران عقد .تلقین به خودت نکن که این طوری میمونی یا بد تر میشی .
به روزهای اول اشنایتون فکر کن به علاقه ای که داری بی اندیش.
موفق باشی
عزیزم آیا از دست همسرت عصبانی هستی و یا ضمیر ناخودآگاه ات از دست او عصبانی است ؟آیا از او توقعاتی در درون خودت داری که بر آورد نمی شود و با یک تلنگر کوچک برخورد تند وشدید می کنی ؟
من احساس میکنم که مشکل نمیتونه از طرف همسرتون باشه و این احساس برمیگرده به شما و نگرشتون به همسرتون و دیدتون به ایشون و همین طور توقعاتی که از ایشون دارید. من فکر می کنم یه سری انتظارات شما از همسرتون دارید که این خواسته ها یا از طرف همسرتون برآورده نمیشه یا نشده که در نبود ایشون شما تنها روی این موضوعات فکرتون رو مشغول می کنید و احساس دلسردی به شما دست میده. و نکته ی دوم اینکه من فکر میکنم شما هنوز هم دارید به این موضوع اینجوری فکر میکنید که قبل از عقد فکر میکردید که همسرتون یه جور دیگه ای باشه و حالا که مدتی از عقدتون گذشته و بیشتر با ایشون آشنا شدید به این فکر میکنید که این اونی نیست که من فکرش رو میکردم.
که البته به نظر من اگر هر کدوم از این موارد هم که باشه خیلی مهم نیست، مهم دید و نگرش شما به زندگیتون و به همسرتون هست که باید تغییرش بدید و ایشون رو بهتر و زیباتر ببینید و به توانایی ها و مهربانی های ایشون فکر کنید و کمتر روی نقاط ضعف ایشون تمرکز کنید و مهم تر اینکه این جور مسائل توی دوران عقد پیش مییاد و طبیعی هست، بخصوص اینکه شما میگید تقریبا از هم دور هستید و نمی تونید خیلی در کنار هم باشید و مطمئن باشید که خیلی از مشکلاتی که توی این دوران به وجود مییاد به دلیل عدم شناخت طرفین از همدیگه و همین طور درک اصولا اشتباهی هست که در این دوران به دلیل بارورشدن بیش از حد احساسات بین طرفین به وجود میاد.
پس خیلی خودتون رو نگران نکنید و مثبت اندیش باشید.
موفق و موید باشید
والله چي بگم ، خود منم تو دوران عقد گاها اين اتفاق برام پيش ميومد و دنبال يه بهونه اي مي گشتم که همسرمو بي دليل و بهونه ناراحت کنم ولي بعد يه مدت حالت عکسش پيش ميومد و اونقدر بهش .وابسته ميشدم که شايد در ساعت 40 بار بهش زنگ ميزدم و حالشو مي پرسيدم ، اين چند شخصيتي بودن مطمئن باش موقتيه و گذراست . نمي خوام موعظه ات کنم !!! فقط از تجربم واست ميگم که : سعي کن يه کوچولو کمتر به اين قضيه بها بدي ، نذار اين مسئله ملکه ذهنت بشه که هر بار باهاش روبرو ميشي ، بري سراغ بهونه هات !!! خيلي عادي رفتار کن ، در عين حال همسرت رو دوست داشته باش ، برايه دوريتون بها ميدي پس به راحتي از دستش نده بهايي رو که مي پردازي ... دوستانه بهت ميگم دوران عقد سرشار از پيچ و خم و پستي و بلنديه !!! سعي کن جوري باشي که بعد عروسيت وقتي سرتو برگردوندي عقب ، به اون همه پستي و بلندي هاي اون دوران قاه قاه بخندي . موفق باشي نازنين