رابطه آزار دهنده (کمک فوری لطفا)
با سلام
مدتی نزدیک به 5-6 ماه قیل با دختر خانومی در یک مهمانی آشنا شدم
دلبستگی از همون موقع در من ایجاد شد
متاسفانه بعدا با خبر شدم که ایشون تفاوت سنی نزدیک به 5 سال با من دارن
من 25 و ایشون 20 سالش بود
من با این که 6 سال دوران دانشگاه رو پشت سر گذاشته بودم با اینحال با هیچ دختری رابطه
نزدیکی نداشتم
تو این مورد خاص از این دختر خانم خوشم اومد و فکر کردم شاید بشه به حسی که بهش داشتم اعتماد کرد
خلاصه از طریق یکی از دوستان نزدیک دنبال ایشون رو گرفتم و از طریق مادر ایشون سر ارتباط من
با اون باز شد
من میدونستم در طی این مدت احتمالا مشکلاتی از اختلاف عقاید و اختلاف سنی گریبانگیر
ما خواهد شد
رابطه ای که در این 5 ماه با هم داشتیم کم و بیش با فراز و نشیب همراه بود
عمده مشکلاتی هم که با هم داشتیم این بود که اون خواستار یک رابطه عمیق احساسی بود
من هم که چون خودم رو میشناسم توی احساسات کاملا مایه میگذارم
ولی
چون میدونستم که رابطه شدید احساسی ما را به بیراهه میکشونه (یعنی یا ازدواج زود یا جدایی به اجبار)
من همه این حرفها رو باهاش در میون میگذاشتم
برای همین کمی جلوی خودم رو میگرفتم
خلاصه با تمام علاقه ای که در این مدت در طرفین ایجاد شده بود
تصمیم به جدایی گرفته شد (البته خیلی غافل گیر کننده)
از این موضوع نزدیک به یک ماه میگذره و ما از هم بی خبریم
مشکل اصلی من اینه که نه میتونستم جلوی تندروی هاش رو بگیرم(با اینکه تا اونجایی که میشد باهاش راه میومدم)
و نه میتونم ازش دل بکنم
چند وقتیه تصمیم گرفتم باهاش تماس بگیرم که حالش رو بپرسم (چون هنوز بهش علاقه مندم)
مردد هستم بین اینکه آیا منو مجددا قبول میکنه و خواستار رابطه مجدد هست یا نه ؟
(واسه همین حتی نمیتوستم باهاش تماس بگیرم)
و آیا این رابطه جذابیت مجدد خواهد داشت یا نه ؟!
درگیری فکری من در این مورد فوق العاده زیاد بوده در این ماه
و نگرانم که اگر این مساله حل نشه(با هر نتیجه ای که باشه، فقط بی جواب نمونه) تصمیمات خیلی بدی رو بگیرم.
خیلی ممنون میشم اگه من رو خیلی سریع راهنمایی کنید
به: رابطه آزار دهنده (کمک فوری لطفا)
دوست خوب سلام
اگر رابطه شما همانطور که عنوان تاپیک را انتخاب کردید یه رابطه ازار دهنده است چرا میخواهی خودت را ازار بدهی... به نظر من اگه یکبار رابطه ای قطع بشه البته رابطه ای در این مرحله ( آشنایی) بهتره دیگه تصمیم به برگشت نگیرید چون احتمالا انقدر دلیل داشتی که ان را قطع کنی و اگه الان تمایل به برگشت مجدد داری به احتمال زیاد وابستگی باعث این حس شده و احساس میکنم اگر به این حس بی اعتنا بشوید امکان فراموش کردن هست.
در ضمن این را هم در نظر بگیرید همیشه تجربه و خاطره اول خیلی دیر فراموش میشه ... و چون قبلا هم به کسی علاقمند نشدی و این اولین ارتباط عاطفی شماست ، بهتره عجولانه تصمیم نگیرید.
و نکته دیگر اینکه 5 سال اختلاف خوبه و زیاد نیست و البته به نظرم اگر یک پسر 30 ساله با دختر 25 ساله ازدواج کنه بهتر از اینه که یه پسر 25 ساله با یه دختر 20 ساله .
موفق باشید
RE: رابطه آزار دهنده (کمک فوری لطفا)
راستی یه چیزی بگم که هم من هم اون به هم علاقه داشتیم . کم هم نه
ولی این رو غیر مستقیم متوجه میشدیم
و درست موقعی که دیر شده بود
سلام دوست عزيز
شما يه جا گفتيد كه يا ازدواج سريع يا جدايي
خوب اگر اينطور كه ميگيد اينقدر بهم علاقه داشتيد چطور موضوع را در خانواده مطرح نكرديد و خواستار ازدواج سريع نشديد مي شه توضيح بديد كه چطور جدايي را ترجيح داديد در حاليكه اگر ازدواج مي كرديد خواسته هاي عاطفي ايشون هم ديگه مشكلي نبوده ..
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط silix
متاسفانه بعدا با خبر شدم که ایشون تفاوت سنی نزدیک به 5 سال با من دارن
من 25 و ایشون 20 سالش بود
چرا متاسفاته؟ به نظر من 5 سال خوبه!
لطفا احساسی برخورد نکنید و صرفا به خاطر علاقه باهاش تماس نگیرید طبق گفته خودتون این اولین تجربه شماست و این احساسات کاملا طبیعیه و شما باید بتونید کنترلش کنید. اگه اون خانم معیارهای شما رو داره دوباره باهاش تماس بگیرید و سعی کنید با هم قراری بزارید که یک مدت رابطه بدون احساسات و فقط برای شناخت هم داشته باشید تا هر دو در این مدت بتونید همدیگه رو واسه ازدواج، بیشتر بشناسید بعد از اون اگه برای ازدواج با هم مناسب بودید رابطه را رسمی کنید. (البته با اطلاع خانواده ها باشه بهتره). اگر هم معیارهای شما رو نداره زندگی که به آخر نرسیده مطمئن باش موقعیت های بعدی هم وجود داره. چرا فکر میکنی رابطه شما آزار دهنده ست؟
سلام:
دوست خوب ....اگر توضیحات شما کاملتر بود بهتر بود ....کجای رابطه شما آزار دهنده بود و اصلا چرا رابطه شما قطع شد..؟
شرایط هر دو طرف رو هم بنویسید.....با این اختصار نظرات چندان کمکی به شما نمی کنه؟؟
منتظریم........
سلام
شايد احساساتي كه به ازدواج منتهي نشده شما را آزار داده؟
طبق آخرين صحبتي كه اخيرا از يك مشاور شنيدم،بهترين اختلاف سني بين 3 تا 7 ساله
اما شما به واقع علت بهم خوردن رابطه رو نگفتيد!شايد منظور اوشون از يك رابطه عميق،ازدواج بوده و با نظر شما كه خواستار دوستي يا به تعويق انداختن ازدواج بوديد كاملا مخالف بوده و اوشون هم صلاح ديده كه اين رابطه ادامه پيدا نكنه.
نخیر
ایشون همونقدر علاقه به من داشت که من داشتم
ایشون خواستار برخورد با شرایط به شیوه ای کاملا احساسی و عمیق رو داشتن ولی من بیشتر احتیاط می کردم
ایشون میگفت چرا ابراز احساسات من قوی نیست
و من کماکان سعی میکردم کمی منطقی برخورد کنم
تا جاییکه علت خودم رو برای ایشون توضیح می دادم
من اشتباه بزرگ خودم رو تو عدم توانایی در کنترل شرایط میدونم
و ایشون رو به عدم پختگی در بروز احساست محکوم کردم
خانواده ها هم در جریان بودن
و اتفاقا هیچکدوم عجله ای به ازدواج زود هنگام نداشتیم
آزار علتش این بود که در عین اینکه همدیگه رو دوست داشتیم
و نمیتونستیم از هم جدا شیم
کماکان با مشکلاتی که در هم میدیدیم سپری میکردیم
نه راه پس بود و نه راه پیش
که به این بن بست رسید
بر من خرده نگیرین ولی : علت بزرگی بر عدم موفقیت این رابطه رو
رفتار و صحبت های مادر این دختر خانوم و تاثیر (و یا بهتر بگم سوء تاثیر) بر
کلام و رفتار ایشون میدونم
و در خیلی موارد صحبت نکردن ها و بی تفاوتی نسبت به دختر ( به بهانه حفظ استقلال در
تصمیم گیری ..)
ممنون
دوست گرامی دختر خانمها توی این سن بسیار احساساتی و حساسند و طبیعی است که به شما ابراز محبت میکردند ولی کاملا منطقیه که این ابراز احساسات کنترل شده باشه و خارج از محدوده یک شناخت نباشه ولی من حس میکنم شما خودتون هم سر در گم بودید و تعریف درستی از احساساتتون و علاقه تون نداشتید ضمن این که این روابط هر چه طولانی تر باشد بیشتر به بیراهه میره و اگر علاقه بین طرفین هست و از نظر شرایط خانوادگی هم مشکلی وجود نداره یا بقول معروف عقل و احساس هر دو حکم میکنه بهتر اینه که به ازدواج برسه پس شروع مجدد چنین رابطه ای با شرایط قبلی بیشتر شما و ایشون رو آزار میده اگر نمیتونید با ایشون ازدواج کنید یا از نظر اخلاقی و اعتقادی و یا .. مشکلی برای ازدواجتون هست بهتر مجدد این رابطه رو شروع نکنید
انگار شما هم زیادی طرف عقل رو گرفتین
تعادل بین عقل و احساس مهمترین مهارت در حفظ رابطه هاست!!!:D
دوست من مادر اين دختر خانم را بي ارتباط با دخالتهاي ايشان در رابطه نمي دانيد و نوشته ايد :
ر من خرده نگیرین ولی : علت بزرگی بر عدم موفقیت این رابطه رو
رفتار و صحبت های مادر این دختر خانوم و تاثیر (و یا بهتر بگم سوء تاثیر) بر
کلام و رفتار ایشون میدونم
فكر مي كنيد يك مادر در قبال يك دختر احساساتي آنچنان كه مي فرمائيد و از شخصيت و رفتار ايشان تعريف مي كنيد چه حرفي مي توانسته اند داشته باشند كه شما مادر و خود ايشان را به سوتاثير متهم كرده ايد ؟!!!
و توضيح و نتيجه اي كه از اين اشارت مي خواهم بگيرم و سوالي كه دارم : ايا شما ممكن نيست در تمام مراحل دچار اشتباه باشيد ؟!!! و وقتي رابطه اي چه دختر و پسر و چه زن و مرد در قالب زن و شوهر به جايي مي رسد كه جدايي مي ناميم دوطرف دخيل در رابطه به يك ميزان دچار اشتباه و خطا هستند ؟!!!
و سوال بعد اينكه رابطه اي كه براي شما خوش آيند نبوده چرا و با چه انگيزه اي شما را به فكر وا مي دارد و وادار مي كند كه به همان رابطه برگرديد ؟! آيا به صرف داشتن علاقه ؟!آيا داشتن علاقه براي داشتن يك رابطه سالم كافي است ؟!!!!!!!!!!! اين دختر خانم همچنان از مادرشان تاثير مي گيرند و يا به قول شما سو تاثير و همچنان هم احساساتي هستند . به واقع چرا ؟!!!!!!!
خوب من اول میخوام یه چیزی ذو توضیح بدم:توی اروپا و امریکا دختر و پسر وقتی با هم دیگه رابطه ای رو شروع میکنن به هیچ عنوان به ازدواج فکر نمیکنن نه خانم ها در ارنتظار ازدواج به سر میبرن نه اقایون این نوع رابطه صرفا برای داشتن یک پارتنر برای همه چیز و همه جا هست و سرگرمی حالا اگه این دو از هم دیگه خوششون بیاد و احساس کنن بدون هم نمیتونن باشن و میخوان از هم بچه داشته باشن و به هم متعهد تصمیم به ازدواج میگیرن اون اقا تا زمانی که احساس نکرده امادگیه کامل برای ازدواج داره هیچ پیشنهادی نمیده وقتی شرایط کامل رو داشت حلقه میخره میره زانو میزنه از زن میخواد نامزدش بشه و اگه خانم قبول کنه چند ماه بعد ازدواج میکنن.حالا به ایران برمیگدریمما اروپایی نیستیم چون اگه حتی برای سرگرمی هم وارد رابطه ای بشیم تحمل رفتن طرف مقابل نداریم و اگه شخص بخواد برخواد بره میگیم بی وفایی کرده.پس تا زمانی که امادگی ازدواج ندارید وارد رابطه نشید پس واژه ازدواج زود هنگام معنی نداره شما یک بار این اشتباه رو کردید و با احساسات یک دختر بازی کردید همینطور ابروش پیش خانوادش پس دوباره این کار رو نکنید برید هروقت سن مناسب و شرایط مناسب داشتید برای ازدواج یا به این خانم برگردید یا وارد هر رابطه دیگه بشید اینجا ایرانه هیچ دختری هیچ رابطه ای رو الکی نمیگیره همینطور هیچ خانوادهای برای اشنایی هم بین 2 تا 6ماه کافیه 2ماه قبل از خواستگاری و 6ماه بعد از خواستگاری و در صورت لزوم 1سال بعد از عقد و این رو بدونید 1 بار اشتباه یعنی تجربه و تکرار یک اشتباه یعنی حماقت.پیروز باشید