-
آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
با سلام.
یکی از همکاران بنده مدتی است به من پیشنهاد ازدواج داده اند. قرار شد مدتی با هم صحبت کنیم و در صورت توافق طرفین، مساله خواستگاری رسمی مطرح بشه. حالا حدود دو ماهه که بیشتر به صورت تلفنی صحبت میکنیم و هر دو هم متمایل به ازدواج هستیم. من نگرانم که این صحبت ها سبب وابستگی یا ایجاد علاقه بشه در حالیکه خانواده ها ممکنه راضی نباشند.
آیا به نظر شما دوستان عزیز ،ناپسند نیست که خودم مساله خواستگاری رسمی را مطرح کنم؟ لازم به ذکره که خودم هم هنوز 100% مطمئن نیستم . فکر میکنم ایشون هم هنوز 100% مطمئن نیست اما تمایل دوطرفه وجود داره و معیارهای منطقی هم نسبتا وجود داره.
بی نهایت سپاسگزارم اگه کمکم کنید.
منتظرم..
-
به: آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
سلام
بنظر من شما باید این موضوع رو مطرح کنید و اصلا اشکالی نداره . خیلی موارد بوده که دونفر رابطه داشته اند ( به قصد ازدوج ) و زمانی که با خانواده ها مطرح کردند یکی یا هردوی خانواده ها مخالفت کردند . یا ممکنه شما با این فرد به تفاهم برسید ولی بعدا متوجه بشید که خانواده ایشون با شما تناسب ندارند و ...
لذا شما میتونید به ایشون بگید که رسما برای خواستگاری جلو بیان و باقی مراحل شناخت زیر نظر خانواده ها انجام بشه .
-
-
بله
اگر دختر هم بتواند شرایطی که یک خواستگار متداول پسر را فراهم می کند فراهم آورد!! اگر دختر می تواند مانند پسر شرایط ازدواج را فراهم کند چه اشکالی دارد خواستگاری کند!
-
RE: آیا پیشنهاد خواستگاری از طرف دختر صحیح است؟؟
سلام خانم سارا5
شما در این مدتی که با هم آشنا بودید احتمالا شناخت نسبی نسبت به ایشون پیدا کردید، ولی بعضی مسائل رو هرچه مدت ارتباطتون (این نوع ارتباط) بیشتر بشه باز هم نمیتونید به اون پی ببرید،
من فکر میکنم اگر تصمیمتون رو گرفتید(نمیگم حتما 100% باشه) ،بهتره خانواده ها در جریان قرار بگیرن،
شما ایشان را در نوع رابطشون با افراد خانوادشون بهتر میتونید بشناسید،همین طور نوع رفتار اون آقا با خانواده ی شما.
موفق باشید
کاغذی
-
ممنونم از دوستان عزیز سورنا و کاغذی.
لطف کردید که پاسخم را دادید. حالا برای این کار مصمم تر شدم.
موفق باشید.
-
سارا جان بهتره که خیلی صریح مسله خواستگاری رسمی را مطرح نکنی و به هر حال یه طوری سر صحبت را در مورد خواستگاری باز کنی و اگه دیدی که ایشان بازهم بیخیال خواستگاری رسمی بودن بهتره که جدی مطرح کنی... چون ایشان به شما پیشنهاد ازدواج و آشنایی بیشتر را دادن و بهتر بود در ابتدا مدت مشخصی برای ان تعیین میکردید.
-
سلام اگرین عزیز.
بله اتفاقا ابتدا طرف مقابلم بسیار هم عجول بود اما من گفتم که باید بیشتر شناخت پیدا کنیم.بعد از این موضوع حس میکنم که بسیار سرد تر شد. نمیدونم چطور مطرح کنم که هم رابطه بطور صحیح پیش بره و هم خودم احساس شکسته شدن غرورم را نکنم.
ممنون میشم از نظراتتون.
-
سلام ....من بانظر دیجیتال من موافقم یعنی به ایشون بگید بهتره از این به بعد با اطلاع خانواده هاتون با هم آشنایی بیشتری پیدا کنید در ضمن مطمئنا خانودتون هم در این موضوع کمک زیادی به شما میکنند ..با توجه به اینکه گفتید دو دل هستید...
-
چشم بارانی عزیز
از اینکه کمکم کردی بسیار ممنونم.
از دیگر دوستان عزیز هم تقاضای کمک فکری دارم..
با سپاس.
-
سلام دوست عزیز :72:
به نظر من هر چی بیشتر این ارتباط رو بدون اطلاع خونواده ها ادامه بدین هم وابستگی تون به همدیگه بیشتر میشه و هم اینکه انگیزه ایشون برای خواستگاری رسمی کمتر میشه و این طوری ایشون نگاهشون به شما به عنوان ازدواج ممکنه تغییر کنه !
شما خودتون بهشون بگید که نمی تونین بیشتر از این بلا تکلیف بمونین و باید خونواده تون رو در جریان بذارین چون شما دختر هستین شاید کس دیگه قصد داشته باشه ازتون خواستگاری کنه اما به خاطر ایشون پا پیش نذاره یا اگر هم پیش بیاد شما توی دو دلی و انتخاب دو نفر گیر می کنین و این به ضرر شماست!
اگه با نظر شما موافق بود که معلومه جدی هست اما اگه بهونه آورد که فعلا" نه و ... بدونین ممکنه ریگی تو کفشش باشه و باید بهش شک کنین!شاید ایشون به این شکل فقط خواستن با شما طرح دوستی بریزن که البته فکر نمی کنم اینطور باشه چون شما همکار هستین و بین دو همکار خیلی کم چنین اتفاقی می افته اما به هر حال شما باید سعی کنین هر چه زودتر این قضیه رو روشن کنین.
ان شاء الله خداوند هر چه خیر و صلاح کار شماست رو براتون پیش بیاره.:203:
-
با سلام.
دوست عزیزمm.mouod، به خاطر کمکتون بسیار ممنونم. بله.با نظرتون موافقم. فقط کمی میترسیدم. اما دیگه حالا مصمم شدم..
منم براتون آرزوی توفیق دارم.
-
عزیزم خیلی ساده و واضح موضوع رو مطرح کن بدون هیچ پیچ و تابی ،چون از اول قرار بر همین بوده. به سرما و گرمای ایشونم کاری نداشته باش .
بهش توضیح بده که لازمه زیر نظر خانواده ها ادامه پیدا کنه و خواستگاری ایشون از شما لزوماً به معنی ازدواج نیست ،بلکه خواستگاری یعنی من تمایل دارم بیشتر آشنا بشم ، همین. یعنی در ادامه ،هم شما اختیار ِ دادنِ جواب منفی داری و هم ایشون.
اگر طفره رفت ، بگو خداحافظ ،هر وقت تصمیمتو گرفتی با خانوادت بیا.لطفاً انقدر هم این موضوع غرور رو بزرگ نکن.
یادت باشه ،هیچ چیز به اندازه ی رک صحبت کردن راه رو به روی دوز و کلک نمی بنده.
-
سلام نادیای عزیز
از پاسخت و توجهت ممنونم.
به من لطف کردی.
موفق باشی.
-
سلام دوستان عزیز.
من امشب موضوع خواستگاری را مطرح کردم اما ایشان واکنش مناسبی نشان نداد. با وجودیکه در این مدت بر سر بسیاری از مسایل به توافق رسیده بودیم، از آمدن به خانه ما طفره رفت و گفت چند ماه بعد..
خیلی ناراحتم..
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
خواهش میکنم پاسخ بدید..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
سلام دوستان عزیز.
من امشب موضوع خواستگاری را مطرح کردم اما ایشان واکنش مناسبی نشان نداد. با وجودیکه در این مدت بر سر بسیاری از مسایل به توافق رسیده بودیم، از آمدن به خانه ما طفره رفت و گفت چند ماه بعد..
خیلی ناراحتم..
به نظرتون باید چی کار کنم؟؟
خواهش میکنم پاسخ بدید..
سلام
ناراحت نباشید . بهترین کار را کردید .
خواستگاری رسمی آمدن کوچکترین قدمی است که یک فرد میتواند بردارد و اگر اینکار را نکند ...
دلیل طفره رفتنش چه بود ؟ ( احتمالا یکی از این بهانه های رایج : الان آمادگی اش را ندارم ، مشکلی دارم که باید حل شود ، باید بیشتر آشنا شویم و ... )
بنظر من شما اولا در ذهن خود اصلا روی این رابطه حسابی باز نکنید ( تا در صورتی که ایشان تو زرد از آب درآمد احساساتتان جریحه دار نشود )
ثانیا سطح رابطه را تا وقتی که ایشان به همراه خانواده به خواستگاری نیامده اند کم کنید .
اگر قصدشان جدی باشد حتما اقدام خواهند کرد .
موفق باشید .
-
دیجیتال من عزیز، ممنون.
مثل همیشه اولین کسی بودید که کمک کردید.
بله گفت ما هنوز شناخت کافی از هم نداریم. در ضمن من (یعنی اون آقا) امتحانی دارم(مرداد ماه) که تا آن زمان نمیتونم درگیر بشم.
رابطه ما بیشتر تلفنی بود. به نظرتون کلا تلفن ها رو تموم کنم؟
خیلی برام عجیبه....خیلی ناراحتم.....ایشون تقریبا مطمئن بود.....اصلا تصور نمیکردم چنین عکس العملی نشون بده...
-
سلام سارا جان
به نظر من اگه واقعا قصدشون جدی بود میتونستن بگن مانعی نداره ادامه فرآیند شناخت با اطلاع خانواده ها باشه و...
ولی الآن شما ارتباطتتون رو تموم کنید و اصلا بهشون فکر نکنید و به اطلاعشون برسونید که تنها در صورت رسمی شدن رابطه حاضر به ادامه ارتباط هستین (لطفا نگین منتظرتون میمونم تا شرایط درست بشه)
اگه واقعا جدی باشند شاید این روش تلنگری واسشون باشه والا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا5
دیجیتال من عزیز، ممنون.
مثل همیشه اولین کسی بودید که کمک کردید.
بله گفت ما هنوز شناخت کافی از هم نداریم. در ضمن من (یعنی اون آقا) امتحانی دارم(مرداد ماه) که تا آن زمان نمیتونم درگیر بشم.
رابطه ما بیشتر تلفنی بود. به نظرتون کلا تلفن ها رو تموم کنم؟
خیلی برام عجیبه....خیلی ناراحتم.....ایشون تقریبا مطمئن بود.....اصلا تصور نمیکردم چنین عکس العملی نشون بده...
تعجبی ندارد اینروز ها این موارد بسیار فراوان رخ میدن
خوب همونطور که قابل پیشبینی بود دو دلیل از دلایل رایج را بهانه کرده اند .
لازم نیست کلا تلفن ها تمام کنید . بلکه خیلی کمشان کنید ( مثلا هفته ای یکی دوبار ) و مدت تلفن را هم کم کنید و سطح رابطه هم همین باشد تا وقتی ایشان قدم جدی ( حتی خواستگاری هم خیلی جدی نیست ) برنداشته اند ادامه رابطه لزومی ندارد . تا این مرحله همین میزان شناخت کافی است .
ضمنا معمولا اینجور مواقع بعضی ها شروع میکنند به ابراز علاقه . مراقب باشید . اگر الان بجای قدم برداشتن و عمل کردن شروع کرد به ابراز علاقه و حرافی ، باید شک کرد که نیت ایشان از رابطه چه بوده .
-
ممنونم دیجیتال من و صبای عزیز..........
""من اناری را میکنم دانه به خود میگویم..خوب بود این مردم...دانه های دلشان پیدا بود....""
-
به نظر من بستگی به پسرهه داره ، که بهش پیشنهاد بدهین یا ندهین .
-
این کتار که اصلا تو فرهنگ ما گنجانده نشده
ولی متاسفانه رایج است
امروز روابط دختران وپسران در دانشگاه و...از جمله این درخواست ها را در میان میاره
ولی این اصلا درست نیست هر کاری یه راهی داره اگه دختری پسری را دوست داره
نباید قبل از اینکه پسر چیزی بگه اون رو ابراز کنه این کاملا اشتبا است.
صبر کنه تا پسر اون عشق رو بیان کنه حالا یا از طریق خواستگاری کردن و......راهای صحیحش
در ضمن اگر هم این عشق یکطرفه است یعنی فقط دختر عاشق پسر است
پس اصلا نوع این عشق اشتباه است
وفرد باید دل به کسی نبندد که حتی او را دوست ندارد.
متشکرم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
این کتار که اصلا تو فرهنگ ما گنجانده نشده
ولی متاسفانه رایج است
امروز روابط دختران وپسران در دانشگاه و...از جمله این درخواست ها را در میان میاره
ولی این اصلا درست نیست هر کاری یه راهی داره اگه دختری پسری را دوست داره
نباید قبل از اینکه پسر چیزی بگه اون رو ابراز کنه این کاملا اشتبا است.
صبر کنه تا پسر اون عشق رو بیان کنه حالا یا از طریق خواستگاری کردن و......راهای صحیحش
در ضمن اگر هم این عشق یکطرفه است یعنی فقط دختر عاشق پسر است
پس اصلا نوع این عشق اشتباه است
وفرد باید دل به کسی نبندد که حتی او را دوست ندارد.
متشکرم
کنجکاو عزیز سلام و با تشکر از پاسختان.
اما همانطور که عرض کردم این آقا پیشنهاد ازدواج را به خود من داده اند و ما تا حد زیادی پیرامون توافقات اولیه با هم به توافق رسیده ایم. در ضمن ابراز احساسات اولیه از طرف ایشان بود که من از ایشان خواستم احساسات را در روند شناخت دخیل نکنیم و ایشان هم پذیرفت.
موضوع فقط این است که ایشان از قبول خواستگاری رسمی در خانه در حال حاضر امتناع میکنند و نمیدانم دلیل اصلی این کار چیست؟؟