-
+اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
[align=justify]ابتدا سلام عرض میکنم حضور تمامی اعضای محترم سایت و دوستان صمیمی
دوستان با خود فکر کردم شاید اگاهی از اولویت های جنس مخالف در انتخاب همسر یکی از روش هایی باشه که به جوانان کمک می کنه تا شرایط خودشان را به شرایط معقول و مناسب برسونن . و این امر برای دختران و پسران می تونه مفید و مثمر ثمر باشه . بنابراین این موضوع را ایجاد کردم و از همه دوستان خوبم می خوام تا نظر شخصی خودشون رو در مورد اولویت های انتخاب همسر بنویسند . شاید برای یک پسر قیافه اولویت اول باشه و تحصیلات دوم و ... بنابراین می تونه اولویت هاش رو بدین صورت بنویسه
1- قیافه
2- تحصیلات
3-...[/align]
انشالله بتونیم در این تاپیک به یک جمع بندی مناسب برسیم :72:
-
به: اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
ابتدا بايد اين رو بگم كه معيار هاي هر فردي طبق شرايط فرهنگي,تحصيلي,محيطي,خانواد ي,اقتصادي,سني,اعتقادي,سياس و......متفاوت باشه و يا متغير كه همين نكته خيلي مهمه!
مثال مي زنم: مثلا فردي كه 25 سال داره و ميخواد ازدواج كنه مسلما معيارهاش با فردي كه 30 يا 35 سال داره يا برعكس 20 سال داره 100% متفاوت هست البته اين به اين معني نيست كه همه ي معيارهاي فرد در گذر زمان فرق ميكنن ولي تا حدي متفاوت ميشن و شكلي ديگه ميگيرن هرچند كه بسياري از اونها به شكل اول باقي مي مونند.
البته نبايد اين نكته رو فراموش كنيم كه هر فردي با فردي ديگر متفاوت و در نتيجه داراي معيارهاي متفاوتي خواهند بود.
اما نظر شخصی من در صورت ازدواج:
1-زیبایی و ظاهر
2-خصوصیات اخلاقی,پاکی و نجابت
3-خانواده
4-طرز تفکر
5-دیدگاه های اعتقادی و سیاسی و...
6-...
تحصیل جز معیار اصلی برام نیست,فکر میکنم اکثر پسرها هم همینطور باشن...
-
من اولویتهام
1- خصوصیات اخلاقی
2- پاکی دختر
3- مسئولیت پذیری
4-زیبایی
5- خانواده
این 5 مورد به ترتیب اهمیت...
برای من هم تحصیل چیز چندان مهمی نیست. هر چند خودم تحصیل کرده ام.
sorena_Arman
-
اجازه ببخشید دخترا هم می تونند نظر بدهند؟
-
باسلام.
معیارهای من به عنوان یک دختر به ترتیب زیر است:
1.شخصیت و ویژگی های اخلاقی
2.شغل مناسب و تحصیلات متناسب با خودم
3.بلوغ فکری و اجتماعی
4.دوست داشتن و عشق متقابل
-
سلام...
من همواره سعی دارم ملاک هایی را مدنظر قرار دهم که خود نیز دارای آن ملاک ها و ویژگی ها هستم...
به نظر بنده اگر در زندگی مشترک دو طرف در مقابله با مشکلات صبر زیادی داشته باشند قطعا بر مشکلات چیره کشته و طعم شیرین صبر کردن را خواهند چشید.....پس ملاک اول بنده که خود نیز صبر بسیاری دارم """صبر"" است...
ملاک دوم در چند کلمه خلاصه می شود اما معنا و مفهوم وسیعی دارد و ان اینکه::""خود را تکمیل نماید""....یعنی در زندگی وابسته هیچ کسی و شی نباشد و حتی در زندگی مشترک هم به ""همسر"" خود وابسته نباشد.....زیرا وابستگی را یک نوع ضعف می دانم که روز به روز فرد را از هدف اصلی خود یعنی پیشرفت و تامین زندگی دورتر می کند....
و در آخر نمی گوییم زیبایی برایم مهم نیست چون اولین چیزی که پسر را متوجه دختری می سازد زیبایی اوست زیرا ""زیبایی" تنها چیز قابل مشاهده و بدور از هر گونه دروغ و سوءگیری هست که خود را نشان می دهد....ولی جذابیت را بالاتر از زیبایی می دانم..
-
سلام دوست عزیز
1- نجابت
2- کمتر کردن رابطه با دوستان دوره مجردی
3- خانواده
4- اخلاق
5- ظاهر
-
کامران007 سلام کاملا با نظر شما موافقم و با توجه به موقعیت و شرایط هر فرد معیارهای انتخاب نیز متفاوت خواهد بود . به عنوان مثال من در سن 20 سالگی نظری کاملا متفاوت با الان که در سن 26 سالگی هستم داشتم . راستی ممنونم که نظرتون رو برام نوشتید .
sorena_arman خیلی متشکرم که نظرتون رو نوشتید . به نظر من معیارهای قشنگی برای انتخاب دارید .
estar7 عزیز حتما حق نظر دادن برای دختران خوب این تالار فراهمه و خوشحال میشم نظراتتون رو بخونم.
سارا5 عزیز کاملا مشخص هست که به یک بلوغ فکری اجتماعی رسیدید.
نقاب گرامی نظرتون رو خیلی مبسوط و قشنگ نوشتید . در جواب شما به چند نکته مهم پی بردم.
reza_morcheh گرامی . متشکرم معیارهای خودتون رو نوشتید. معیارهای قشنگ و منطقی دارید ( البته از نظر من )
دوستان اجازه بدید منم نظرم رو بنویسم .
1- ویژگی های اخلاقی ( شامل اعتقادات مذهبی و نجابت )
2- همسویی گرایش ها و زمینه های فرهنگی دو خانواده
3- میزان بلوغ فکری و قدرت تصمیم گیری طرف مقابلم
4- تحصیلات مناسب
5- شغل ابرومند
-
سلام دوست عزيز تاپيك جالبي را ايجاد كردي ممنون . من با اينكه متاهل ام اما معيارها يي كه دوراان مجردي داشتم را مينويسم
1. درك و فهم داشته باشه كه شكر خدا اين چنين شد
2. دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم كه اونم شد
3. با اولين نگاه به دلم بشينه كه اونم شد و اما
4.مسوليت زندگي را خودش به عهده بگيره و منم ياريش كنم كه متاسفانه اينطور نشد و بيشتر به حقوق من تكيه ميكنه و كم كاري ميكنه ( آخه شغلش آزاده )كه اين مسئله حرص منو در مياره انگار من مرد خون ه ام
به هر حال براي همه شما دوستان عزيز مجرد ارزوي خوشبختي ميكنم
-
RE: اولویت شما در انتخاب همسر چیست ؟
سلام
معیارهای من تا امروز به ترتیب زیر می باشد. البته همونطوری که دوستان گفتند و تا الان معیارهام تغییر کرده، ممکنه در آینده باز هم تغییر کنه!.
1- اخلاق و ایمان
2- شغل و تحصیلات
3- خانواده
4- اهداف و برنامه های آینده (در زندگی خواهان پیشرفت باشد)
5- ظاهر و زیبایی
6- مادیات
تحصیلات را در ردیف دوم آوردم چون برایم مهم است ولی اگر طرف مقابلم انسان فهمیده ای باشد تجدید نظر خواهم کرد.
" مثل من"
-
سلام دوست عزیزم ممنون از لطف شما راستش با خودم فکر کردم دیدم ذکر معیارها و اولویت های من در اینجا شاید هیچ فایده ای نداشته باشه، چون یه عالمم معیار داشتم. اما یه تاپیک درست کردم از معيارهاي انتخاب همسر از منظر اهل بيت که شاید مورد استفاده دوستان عزیز هم قرار بگیره لطف کنید یه سری به این تاپیک هم بزنید
-
1-اخلاق و رفتار و منش و انسانیت فرد
2- شغل
3- مسئولیت پذیری در قبال خونواده
4- خوانواده
5-ظاهر
-
1-خدا ترس و به دل بشینه
2-اخلاق
3-خانواده
4-شغل و تحصیلات
-
سلام دوستان
معیار من برای انتخاب همسر
1- زیبایی سیرت و انسانیت
2- هم روحیه باشیم
3- خانواده دوست
4- احساساتش رو به زبان بیاره
4-شوخ و شاد وپرانرژی
5- شغل آبرو مند
6-مستقل باشه دستش تو جیب باباش نباشه
7-رفیق باز نباشه
8-چشم چرون نباشه
9-و در آخر مرد زندگی باشه و بهش افتخار کنم واز جون براش مایه بزارم.
-
سلام به دوستان
معيارهاي من خوب شايد نتونم علمي اش را بنويسم البته مي تونم اينو بگم كه طي سالهاي متفاوت تغيير مي كنه كه دوستمون هم گفته بودند .
1- اخلاق و ايمان و رفتار شايسته
2- دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم و توانايي بيان احساسش را داشته باشه (دوستدار همسر و خانواده )
3- شغل و ميزان تحصيلات و درك و فهمش
4- اعتماد به نفس لازم را براي اداره يه زندگي داشته باشه و براي آينده اش برنامه داشته باشه
5- اهل ورزش و تفريح باشه
6- از نظر اخلاقي و روحي در يك سطح باشيم
7- از نظر سطح فرهنگي و اجتماعي خانوادگي در يك سطح باشيم
6- مهربان و پايبند به اصول خانواده باشه و توجه به اون براش در اولويت باشه
7- با وفا و نجيب اما نه ساكت و خاموش(شاد و سرزنده )
-
سلام
معیارهای من هم از ابتدا و تاکنون اینگونه بوده :
1-ایمان ( یعنی اولا" که هم مذهب باشیم و بعد واجباتش رو انجام بده و تا حدی اهل مستحبات هم باشه )
2-اخلاق (خصوصیات اخلاقی خوب و اسلامی داشته باشه مثلا" نجابت داشته باشه، مهربان باشه، شجاع = مدافع حقوق خودش و دیگران باشه،محجوب باشه ، چشم پاک باشه ، و بد دهن و فحاش و دارای سوء ظن نباشه و ...)
3-شغل مناسب داشته باشه و درآمدحلال ( ترجیحا" دولتی باشه )
4-شرافت خانوادگی داشته باشه .
5-جذاب باشه (نه زیبا چون زیبایی نسبیه و ممکنه کسی به نظر من زیبا باشه اما به نظر دیگران نه .پس طوری باشه که برای شخص من جذاب باشه)
6-از لحاظ قد و چاقی و لاغری به من بیاد
7-تحصیلات زیاد برام مهم نیست اما خیلی زیاد هم فاصله نداشته باشیم (مثلا" من لیسانسم اون کمتر از دیپلم دیگه نباشه)
-
با سلام به همه دوستان
منم مثل بیشتر شماها یه لیست طولانی دارم از اولویت هام مثل تحصیلات و شغل و ایمان واقعی و خانواده و...
ولی وقتی خوب فکر کردم و روایات و ... در زمینه انتخاب همسر خوندم فقط به 2 تا معیار رسیدم
1- طرف مسلمون باشه *
2- سطح رفاهی و فرهنگی خانواده ها به هم نزدیک باشه
*(آخه مگه ما تو قرآن نمی خونیم که انسان خلیفه ا... و مسلمون کسی هست که تسلیم حق باشه
کسی که تلاش میکنه جانشین خدا تو زمین باشه آدم کم سواد و سطح پایینی نیست و نمیتونه هم آدم سرباری باشه و خودشو به شرایط پست و پایین اجتماعی قانع کنه مدام در حال تلاشه که صفات پاکی و بخشندگی و کریمیو ... خدا رو تو خودش تقویت کنه و خیلی چیزای دیگه که هم کاملا باهاش آشنا هستن)
پس به نظر من اینکه طرف واقعا مسلمون باشه و جهت فکریش به سمت مسلمون واقعی شدن باشه برای یه ازدواج موفق کفایت میکنه
-
سلام به همگی
اخلاق و برخورد اجتماعی
مسئولیت پذیری
زیبایی ظاهری
شغل و موقعیت اجتماعی
موفق باشین :72:
-
سلام
من معيارهايم را در اين تاپيك نوشتم
يک کار گروهی : معيار های ازدواج ( دختر و پسر)
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4941&pid=70769#pid70769
-
سلام
اولین چیزی که من به ان اهمیت میدم اینکه به دل بشینه نه اینکه زیبا باشه حالا به هر نحو به دل بشینه
2 صداقت و نجابت
3- چشم پاک باشه
4- خوش قولی
5- تعصبی نباشه
6- مهربان باشد
-
سلام
به نظرمن لازم هست هر کسی سطح نرمالی از معیار هارو داشته باشه
مثلا اینطوری نباشه که تو بعضی ازمعیارها نمره 100بگیره تو بعضیاشونم 0 بگیره
واما اولویتای من
1-ذهنمون همسو باشه
2-دیدگاهش در مورد ازدواج واقعا زندگی مشترک باشه (یعنی زن ومرد دقیقا با هم زندگیشونو میسازن وشادی ها و سختیها واسه جفتشون هم هست)
3-ایمان واخلاق و پاکی
4-تحصیلات
5-خانواده
6-تناسب ظاهری
-
سلام.
من هم دیدگاه فعلیم رو میگم با اینکه چند سال پیش دیدگاهم متفاوت بود.
از نظرات بعضی از دوستان هم کمک گرفتم.
اول از همه اینکه به دل بشینه. (زیبایی لازم رو داشته باشه.)
دوم اینکه،خیلی خیلی خیلی مهربون باشه.
سوم اینکه، ایمان واقعی و پاکی ذاتی در روحش وجود داشته باشه.
چهارم اینکه، درک متقابل خوب نسبت به هم داشته باشیم.
پنجم اینکه، خانواده خوبی داشته باشه.
تحصیلات برای من مهم نیست اما اینکه در امور اجتماعی ترجیحا در کنار من فعالیت کنه، مهمه. البته من با کار خارج از خونه به طور 99 درصد مخالفم مگر حالت خاص.
اما از همه مهمتر ،مهربونیه که اگر دختری تمام صفات خوب رو داشته باشه، اما مهربون نباشه، به نظر من قابل تحمل نیست.
دیدگاه چند سال پیش من :
1- تحصیلات
2- ایمان
3 - زیبایی
4 - خانواده خوب
و ....
-
معيارم برا ازدواج اينا بود:16:
- برنامه هاي آينده مون ( پيشرفتهاي معنوي وارتباط با خدا ، پيشرفتهاي علمي وتحصيلي ، پيشرفتهاي شغلي ومالي و ...) به همديگه نزديک باشه.
- توي برنامه هاي آينده ام همسرم همراه من باشه.
- اصالت خانوادگي (اگه لازم بود توضيح ميدم)
- فهم ودرک (اگه اين باشه خيلي از موارد ديگه بدست مياد)
- هم سطح بودن خانواده ها از نظر مذهبي وفرهنگي ، مالي ،
- زيبائي وتو دل برو باشه.
- تحصيلات
- اشتغال داشته باشه ، اما نه به شکلي که به زندگيمون لطمه بخوره.
برا معيارهاي بالا ارزش وزني هم داده بودم مثلا مورد اول خيلي مهمتره 25 از 100 ومورد آخر 5 از 100. هميشه براي انتخاب به اين روش عمل مي کنم.
البته اينا که ميگم ملاکهام برا 10 سال پيش بود، هنوز هم بجز مورد آخر همينه.
-
سلام
من به عنوان یه فردی که در زندگی گذشته اش شکست خورده وتجربه یه زندگی رو داره اگر قرارباشه مجددا ازدواج کنم انتظار دارم
1-اخلاق جزء مهمترین شرایطمه
2-صبر وگذشت خوب وقابل توجه
3- مستقل وعدم وابستگی زیاد به همسر
4-بیان روان ،نرم،رسا ودلنشین در گفتگو
5-مذهب لق لقه زبانش نباشه همانطور که کلیاته اون قبول داره به جزئیاتش هم اعتقاد وبه فکر عمل به اونا هم باشه(دستورات اخلاقی.احکام.و...)واقعا حالم بهه می خوره وقتی می بینم شخصی دم از اسلام و مذهب میزنه حتی حاضر نیست به کوچکترین مسائلش عمل کنه وباز خود شیفتگی مدهبی هم داشته باشه
6-فرد محدودی نباشه از زندگیش چیزهای بزرگ بخواهد نگذاره مسائل کوچک سد راهش باشه بلکه بلکه به راحتی اونها رو برای خودش حل کنه یا بی اعتنا باشه بدون اینکه از حیطه مسئولیت خودش خارج بشه و همچنین هماهنگ با همسرش باشه من یکی که اصلا محدودش نمی کنم حتی به اون کمک میکنم حتی اگه خواسته باشه وزیر یا رئیس جمهور بشه یا متخصص در هر علم یا هنری بشه
7-درک وهوش کافی برای در ک زندگی درک همسر و درک واقعیتهای جامعه و زندگی رو داشته باشه
8- زیبایی. ونمکین بودن(جذابیت) برای من یکی اهمیت داره
9-سلیقه-10 - خانواده ای داشته باشه که عواطف خوب انسانی درش جاری باشه
میدونم اینها یکم دست نیافتنی است ودر ارتباط قبل از ازدواج سخته به آین آگاهی رسیدن ولی با تلاش وجستجو می توان پیدا کرد
ضمنا اهمت نمی دهم از خانواده فقیر باشه یا غنی باشه مجرد باشه یا قبلا ازدواج کرده باشه.
ناز پرورده تنعم نبرد راه به جای....عاشقی شیوه رندان بلا کش باشد
-
سلام به همه ی دوستان
خوش به حالتون که می دونید اولویتتاتون چیه من هردفعه یه ملاکی برام اولویت میشه نمی دونم چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alone Girl
سلام به همه ی دوستان
خوش به حالتون که می دونید اولویتتاتون چیه من هردفعه یه ملاکی برام اولویت میشه نمی دونم چی کار کنم لطفا راهنماییم کنید
سلام
در این شرایط هرگز دست به انتخاب نزن . صبر کن تا بیشتر خودت رو بشناسی و معیارهای اصلیت کاملا معلوم بشن .
-
عزيزم خب سختي انتخاب همسر براي همه همين جاست كه بايد از بين بينهايت معياري كه توي ذهنته بيشترين رو پيدا كني.....خب معيار ها كه يكي دوتا نيستن اصلا عجيب نيست كه هر دفعه معياري به ذهنت بياد........خوبه كه نشون ميده حواست به همه چي هست..:72:
-
سلام
می خواستم یه سئوال بپرسم:
من ظاهر طرف زیاد برام مهم نیست.اما دوست دارم همسرم یه سرو گردن از خودم بزرگتر باشه.یا به قول خودم تو آغوشش جا بشم.اما نمی تونم به خانوادم بفهمونم.به نظر شما اگه من با خودم کنار بیامو که این معیارو ندید بگیرم بعدا برام مشکلی پیش نمیاد؟
-
سلام
تاپیک خیلی جالبیه.من به عنوان یک دختر معیارهایم برای انتخاب همسر رو به این شکل دسته بندی می کنم:
1- اعتقادات،اخلاق و تفکرات سیاسی
2- سطح فرهنگی
3- موقعیت اجتماعی(تحصیلات و شغل)
4- خانواده
5- زیبایی