تــــقـــدير و ســپاس از .....
با سلام
همانطور كه مي دونيد عده اي از دوستان به صورت شبانه روزي در اين تالار فعاليت مي كنند ولي متاسفانه هم خودشون هم تاپيكهاشون گاهي اوقات مورد بي توجهي و كم لطفي قرار مي گيرند در اين مجال قصد دارم تا به اينگونه از آنها سپاسگزاري نماييم تا شايد گوشه اي از زحمات اين عزيزان را بتوانيم ارج نهيم :203:
اولين لوح سپاس تقديم به برادر خوب و زحمتكش جناب كيوان كه در انجمن تاثیر متقابل ورزش و روان خدمات مفيدي را ارائه مي دهند و عضوي منظبط و فعال هستند:104:
RE: تــــقـــدير و ســپاس از .....
سلام
موافقم آرمان عزیز
خدا قوت به همه عزیزانی که زحمت می کشند و وقت گرانبهاشون را به خاطر ماها می گذارند
تشکر ویژه از کیوان بسیار عزیز و محترم خدا خیرتون بده کیوان جان.امیدوارم مورد لطف خاص خداوند باشید.
آرمان عزیز شما خیلی خوش ذوق هستید . من به شخصه از شما به عنوان کسی که روح تالار را تشکیل می دهید تشکر می کنم.
سلام و با تشکر فراوان از آرمان گرامی که یک بار دیگر رسم تقدیر را برما آموختن..
من هم به نوبه خودم از دوست عزیز و گرامی خود ""کیوان""...بخاطر تمام تلاش ها و راهنمای هایش ....تشکر می کنم ...
آرمان :: نوشته اند::همانطور كه مي دونيد عده اي از دوستان به صورت شبانه روزي در اين تالار فعاليت مي كنند ولي متاسفانه هم خودشون هم تاپيكهاشون گاهي اوقات مورد بي توجهي و كم لطفي قرار می گیرند...
..>>>>>>>باید عرض کنم که همه اعضا تالار کوشش ها و تلاش های ""کیوان"" گرامی را مشاهده می کنند و اگر هم در تاپیک های ایشان در مواقعی مورد کم لطفی قرار می گیرد دلیل بر این نیست که اعضا توجهی به تاپیک های ایشان ندارند...اگر در مواقعی در تاپیک های ایجاد شده نظری داده نمی شود یا تشکری.... صرفا به این خاطر نیست که تاپیک خوانده نمی شود.
به هر حال به نوبه خودم از تلاش ها و کوشش های عضو فعال آقای "کیوان" تشکر می کنم..ایشان الگوی برای ما هستند.
منم از همه ی عزیزانی که تلاش می کنن نهایت تشکر را دارم و بهترین عضو تالار خودم هستم با وجودی که خیلی نمی تونم بیام ولی هر وقت هم که وقت کنم و بیام تو اینترنت اولین جایی که میرم همین جاست خودم از همه بهترم چون نه دروغ می گم هر چی هست می گم و از زمانی هم که عضو شدم با همین نام کاربری دانا وارد شدم نه چیز دیگه ایی.............................
با سلام
دوست عزيز خانم دانا اعتماد به نفس شما جاي تقدير داره !!
در جواب، اگر منظور شما شخص بنده باشه ،بايد عرض كنم درسته من اسم كاربري خود را تغيير دادم اما فكر نمي كنم كه قصد فريب كسي رو داشته باشم !!!خيلي ها دليل تغيير نام كاربري من رو جويا شده بودند كه در اينجا به صورت روشن بيان مي كنم :
1- به خاطر مسائل شخصي و خانوادگي ( دوست نداشتم همسر سابقم بعد از جدايي اسم من را در تالار مشاهده كند تا تحت تاثير قرار گيرد )
2- دوست داشتم به عنوان يك كابر عادي نه كارشناس افتخاري و نه مدير در خدمت دوستان باشم !
3- به خاطر برخي كدورتهايي كه يكي دو نفر از دوستان با بنده داشتند قصد نداشتم كه باعث مزاحمت يا آزردگي خاطر براي اونها بشم .
4- دوست داشتم از اول شروع كنم با علاقه منديهاي ديگر و تازگي و طراوت بيشتر!!!
زماني كه بنده مسافرت بودم ، يكي از دوستان ( لرد حامد ) با من در تماس بودند ايشان گفتند كه كي به تالار برمي گردي گفتم انشاالله بعد از ماموريت ، اما مي خوام با اسم كاربري جديد برگردم به خاطر همين مسائلي كه عرض كردم ، به ايشون گفتم با چه اسمي بيام ايشون هم به شوخي چند تا اسم پيشنهاد دادند ، اما بعد از مسافرت بنده اين اسم رو انتخاب كردم همانگونه كه نام كاربري عرفان نيز مستعار مي باشد مثل ساير نامهاي كاربري دوستان !!!
لوح سپاس دوم
تقديم به جناب لرد حامد به خاطر فعاليتهاي ارزنده و قابل تقدير و خلاقيتهاي ايشان در تالار :73:
بازهم سلام....و ممنون از آقای آرمان عزیز..
من هم به نوبه خودم از تلاش ها و کوشش های لرد حامد گرامی نهایت تشکر می کنم....ایشان یکی از بهترین های تالار محسوب می شوند..بسیار خلاق...پاسخ گویی به سوالات با دید تازه.
و نوشته های و سخنان جالب ایشان ...که بسیار جالب و در عین حال پرمحتوا هستند...از ایشان سپاسگزارم...
آرمان جان ما که از این کارها بلد نیستیم چی کار کنیم برای شما ؟؟؟؟؟
دست شما درد نکند ای دوست ! خدا خیرت دهد ما هم از شما هم تقدیر داریم و هم سپاس
سلام دوستان گرامی.
آرمان26عزیز ممنون از محبت و دوستی که نسبت به بنده دارید,جا دارد که بنده هم از زحمات شما در تالار تشکر کنم به قول دوست محترم sorena_arman از شما به عنوان کسی که روح تالار را تشکیل می دهید تشکر می کنم.
و همینطور از estar7گرامی و نقاب عزیز هم ممنونم.
پاینده باشید در پناه حق
آرمان عزیز اجازه بدید من هم به نوبه خود ازشما به دلیل زحمتها و کمکهایی که به این تالار و اعضائ این تالار کشیدید و کردید تشکر و قدردانی میکنم حالاچه با نام کاربری قبلی چه فعلی من که استفاده زیاد کردم مخصوصا تایپیکهاتون با نام کاربری قبلیتون اما با شناخت مجازی که از شما با وجود تایپیکهایی که ازتون خوندم به سختی میتونم سرگذشت تونو با نام آرمان بپذیرم برام سخته ادم پخته مثل شما چطور اینطور نا پختگی کرده
به هر حال انسان جایز و الخطاست امیدوارم براتون درس عبرت خوبی شده باشه هر چند گرون تموم شده
من به مناسب تقدیر وتشکر به شما یه سبد گل یاس سفید با یه دنیا آرزوی خوشبختی براتون تقدیم بهتون میکنم
پایدار باشید
یکی از اعضای کوچیک تالار
(یا حق)
سلام :72:
وقتی هیچ واژه ای پیدا نمی کنی که عمق سپاس خودت رو به چندتا دوست ارزشمند نشون بدی واقعا چیکار می تونی بکنی ؟
Lord.Hamed عزیز:72:
keyvan مهربون:72:
آرمان 26 همدل :72:
حضور پررنگتون در تالار همیشه ستودنیه و مایه ی مباهات.:104::73::43:
از نقاب دوست داشتنی و عزیزم هم ممنونم :72:
نقاب خوب ما به جز همه ویژگیهای خوبش معمولا هم جزء اولین نفراییه که تازه واردین رو مورد همدردی و توجه قرار می ده :104:
سربلند و پاینده باشید.:203:
خانوم دانا دروغ نگفتن شاهکار نیست! گفتن جمله یا پستی که سرش به تنش بیرزه مهمه! اگر همچنین جمله ای در زمان حضور خود در این تالار داشته اید که بله شایسته بهترین بودن هستید!
بنده هم به نوبه خود از همه عزيزاني که در تالار زحمت مي کشند ، مشاوره مي دن ، وقت ميذارن و... حتي ممنکه عضو تالار نباشن ودر بخش فني ونگهداري سايت زحمت مي کشند، وهمه دوستاي خوب مجازيم تشکرکرده وآرزوي خوشبختي وسعادت براي همگي دارم.
همیشه تقدیر و سپاس برای بهتر جلوه دادن شخص مقابل نیست .
اگر آرمان عزیز ، این کار را شروع کرده است بدین معنی هم می توان ترجمه کرد که باید ما هم روح بزرگی برای این کار داشته باشیم و نه همدیگر را موشکافی کرده و... !!!!
بهتر است کمی مهربان تر باشیم و کمی تندخویی را در برخورد ها کم کنیم .
مگه نه آقای sorena_arman ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
..>>>>>>>باید عرض کنم که همه اعضا تالار کوشش ها و تلاش های ""کیوان"" گرامی را مشاهده می کنند و اگر هم در تاپیک های ایشان در مواقعی مورد کم لطفی قرار می گیرد دلیل بر این نیست که اعضا توجهی به تاپیک های ایشان ندارند...اگر در مواقعی در تاپیک های ایجاد شده نظری داده نمی شود یا تشکری.... صرفا به این خاطر نیست که تاپیک خوانده نمی شود.
سلام به همگی!:72:
من هم به نوبه خودم چه اینجا چه جاهای دیگر از زحمات دوست عزیزمان کیوان عزیز و باقی دوستان که برای تالارزحمات میکشید و با توانائیهاتون باعث باعث بهبود روحیه خسته اعضائی که چه برای همدردی چه برای همراهی و چه برای دردو دل وارد اینجا میشن تشکر میکنم /بخصوص" کیوان "که همیشه چه با راهنمائیهای مستقیم و چه با متنها و کارائی که میگذاشتین به من و باقی انژی و ایده میدن!
و از شما آرمان/عرفان عزیز که بالاخره با خودتون آشتی کردین و با همین نام فعلی هم به روح عرفان برگشتین و از زحماتی که برای بهبود روحیه اعضا وتلطیف رویه تالار میکشد تشکر میکنم:203:امیدوارم از زندگی قبلیتون چیزی برای آزار فکریتون باقی نمونه و زندگی جدیدتون رو به همین زودی شروع کنید /تو یه فضای تازه و با همون روحیه قوی و محکم قدیمی:72:
همگی موفق باشید!:104:
با سلام و تشكر
با عرض خسته نباشيد و سپاس از زحماتي كه جناب آقاي آرمان مي كشند همينطور كليه دوستان و مسئولان محترم كه دلسوزانه در پي كمك همدلي و ارائه راه حل براي مشكلات ماهستند قدرداني مي كنم ...
درسته كه مناسب نيست اينجا در اين تالار به سركوب كردن همديگه يا برتري دادن خودمون بر بقيه صحبتي بكنيم اينجا اومده ايم تا همه با هم دست به دست هم كمك كنيم تا شايد باري از دوش كسي برداريم يا اگر نمي تونيم باري برداريم همدلي كرده باشيم يا اصلا توشه اي برداريم و به تجربيات ما افزوده بشه ولي بهتره اول از همه سعي كنيم باري اضافه نكنيم و مايه ناراحتي و دلگيري كسي را فراهم نكنيم دروغ نگفتن خوبه ولي بدست آوردن دلي كه شكسته است و گرفتن دستي كه نيازمند ياري است و همدردي با دل شكسته اي مهمتر خواهد بود پس از تمام دوستاني كه به نوعي تلاششون را مي كنند تا اينگونه باشند از صميم قلب از خداوند سلامتي و بهروزي شان را خواستارم و اميدوارم كه درهاي اميد هميشه به روي همه تان باز باشه .... يا علي
فقط نمي دونم كي مي خواد به خود آقاي آرمان لوح تقدير بده ؟
سلام منم می خوام بازم از همه تشکر کنم.
خدا قوت مهربونا همتون بیستید به خدا
تشکر ویژه از سه بزرگوار تالار آرمان 26 پر از انرژی و مثبت و فروتن، کیوان فداکار و مودب و صبور که به شخصه افتخار شاگردیشون رو دارم، لرد حامد عزیز و مهربان و دوست داشتنی
خیر ببینید مادر
سلام لوح سپاس بعدي رو تقديم مي كنم به خانم *دانه* كه زحمات زيادي براي دوستانشون مي كشن و با دلسوزي خاصيه دوستانشون رو در تالار همدردي راهنمايي مي كنند .
[hr]
به پاس محبتهاي خالصانه خواهر خوبمون خانم شادي كه انشاءالله خداوند كمك كنه تا روز به روز حال اايشون بهتر بشه و سلامتي كاملشون رو به دست بيارند ، لوحي ناقابل تقديم ميشه به اين خواهر خوب و يار دلسوز تالار همدردي، از طرف تمامي بچه هاي تالار همدردي :72::72::43:
جناب سنگ تراشان - کیوان - ستاره -آرمان - طاهره - ساقی -لرد حامد - راهنمای همدردی
از همه شما نازنینان
به واسطه زحمات بی دریغ تان صمیمانه تشکر می کنم
پاینده و سربلند باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lord.Hamed
همیشه تقدیر و سپاس برای بهتر جلوه دادن شخص مقابل نیست .
اگر آرمان عزیز ، این کار را شروع کرده است بدین معنی هم می توان ترجمه کرد که باید ما هم روح بزرگی برای این کار داشته باشیم و نه همدیگر را موشکافی کرده و... !!!!
بهتر است کمی مهربان تر باشیم و کمی تندخویی را در برخورد ها کم کنیم .
مگه نه آقای sorena_arman ؟؟
سلام
سال نو بر همه مبارك و ميمون.
حامد جان من سورنا رو خيلي دوست دارم و ايشون خيلي تو تالار فعال و زحمت كشن.
من از سورنا خيلي چيزا ياد گرفتم و ديدگاه تازه و خوبي رو بهم نشون داد كه گاها خوبه آدم از اون ديدگاهم به زندگيش نگاه كنه تا بعضي كاراش رو درست انجام بده و به نتيجه برسونه.
كاش شما هم خصوصي بهش تذكر مي داديد نه بقولي موشكافيش كنيد.
موفق و شاد باشيد.
ياعلي:72:
((لوح سپاس بعدی))
تقدیم به دوست کوشا ؛خستگی ناپذیر؛ و با حوصله ؛آرمان 26 گرامی که در جهت بالا بردن محتوای تالار، تلاش های ارزنده بیشماری می نمایند
:227:73:
با سلام:
من با اینکه عضو جدید هستم بسیار از سایت خوب و اندیشمندانه شما تشکر می کنم....
آرمان 26 /نقاب/Lord.hamed /که خیلی خیلی فعال هستن..........
امیدوارم همچنان به فعالیت خودتون ادامه بدید..............:16: