RE: بیکاری همسرم و دلسردی من
کسی نمی خواد را هنماییم کنه به کمکتون نیاز دارم
دوست عزیزم رها سلام
ابتدا بهتون تبریک میگم به خاطر داشتن همسری فهمیده و مهربان . چون مهمترین داشته های یک زندگی مشترک داشته های عاطفی و معنویست . هر چند مسائل مادی نیز نقش بسیار مهمی دارند . ولی سرمایه های عاطفی و روحی به قدری مهم و حیاتی هستند که اگر از دست بروند هیچ سرمایه مالی قادر به احیا انها نیست اما سرمایه های مالی از دست رفته را میتوان با داشته های قلبی دوباره احیا کرد. پس ابتدا تبریک صمیمانه من رو پذیرا باشید.
دوست خوبم رهای عزیز
من تجربه و اطلاعی از مشاوره ندارم . اما در مقام یک خواهر و دوست پیشنهاد میکنم . پولی را که در شرکت تبلیغاتی و جاهای دیگر سرمایه گذاری کردید را به همراه مبلغی که میتونید از اقوام نزدیک و قابل اطمینان تون قرض بگیرید در یک زمینه که مهارتی را در ان زمینه دارید . سرمایه گذاری کنید . در مورد مهارت های شما و همسرتون اطلاعی ندارم. ولی زمینه های خیلی متفاوتی مجود هست که میتونید فعالیت کنید . در کنار این مسئله سعی کنید از وامهای متفاوت مثل ( بنگاه های زود بازده، خود اشتغالی و ... ) استفاده کنید.
به هیچ عنوان دلسرد نشید چون شما سرمایه ای رو دارید که حتی ممکنه بزرگترین سرمایه داران جهان از داشتن اون محروم باشند . همسرتون رو برای شروع یک شغل و حرفه جدید تشویق کنید.
منتظر شنیدن خبرهای خوب شما هستم.
سلام دوست عزیز
این موردی که شما اشاره کردید واقعا خیلی پیچیده هست چون ما توی کشوری زندگی می کنیم که بدون پارتی و پول نمیشه کار خوب پیدا کرد.
اما بهتره برگردید به سالهایی که توانستید کسب و کاری راه بیاندازید. ببینید قبلا چطوری بوده که کارتون رونق داشته؟ دلایل عدم پیشرفت کاریتونو روی کاغذ بنویسید. به نظرم شخصی در کار موفق هست که همیشه ایده های نو و با علم روز پیش بره و نواقص کاری خودشو رفع بکنه.
اگر از من می شنوید پس از نوشتن نواقص کار بهتره اونارو بتدریج پوشش بدین و تحول در کارتون ایجاد کنید تا مشتریان شما با انگیزه بیشتری به شما و کار شما رجوع کنند.
در ضمن فاصله بین فکر و عمل نباید زیاد باشه و طوری نباشه که 6 ماه فکر کنید که حالا چه کار باید کرد!!!
به خدا توکل کنید و جلو بروید و با ایمان به توانایی خودتون مطمئن باشید که کارتون رونق میگیره و همسرتون هم با تلاش میتونه کار خوب پیدا بکنه حتی با حقوق کم.
در ایران همیشه کار هست ولی با حقوق کم. کسی که با حقوق کم درست کار بکنه و تجربه کسب بکنه میتونه جای بهتر بره و کار با حقوق بالاتر بگیره.
امیدوارم در سال جدید با اهداف جدید و دیدگاه درست پیروز باشید:72:
از راهنمایتون ممنون دوستای خوبم .راستش من خیلی به همسرم میگم که از یک کار کوچیک شروع کنه اما اون بازم دنبال کار حقوقیه و میگه من توکار آزاد موفق نمی شوم
چون روابط عمومی قوی میخواد که من ندارم وخودشو دست کم میگیره با توجه به اینکه سنشون کم نیست" 32 داره راستش تخصص خاصی هم نداره IT سال" و شرایط استخدامی رو نداره فوق دیپلم
فقط تقریبا به کامپیوترو اینترنت وارده البته خودش میگه که هیچ کاری بلد نیستم نمیدونم چه کاری بزنم
ولی به هرحال هر کسی یه توانایی هایی داره . امروز بهش پیشنهاد دادم که یک کار گروهی انجام بدیم
مثل پرورش قارچ گفت بد فکری نیست . کسی از شما از این کار سررشته ای داره که توضیحاتی به من بده
چقدر سرمایه می خواد به تخصص خاصی نیاز داره یا می تونیم با آموزش یاد بگیریم . ضمنا در مورد کار خودم باید بگم من وقت زیادی براش گذاشتم وتنها اداره اش می کردم
ولی متاسفانه یکسری مشکلاتی داشت که فعلا نمی تونم بهتون بگم البته حتما بعد می گم که باعث شد من کمتر بهش توجه کنم .راستش هیچ وقت نتوستم تصمیم درست و حسابی برای خودم وزندگی ام بگیرم
خجالت می کشم بگم ولی حتی دیگه نمی دونم هدفم چیه . علایقم چیه باورکنین جدی می گم
فکر میکنم خیلی تنبل و بی حوصله شدم مقالات زیادی دراین باره خوندم ولی زیاد تاثیری نداشته .
میشه کمکم کنین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط raha25
از راهنمایتون ممنون دوستای خوبم .راستش من خیلی به همسرم میگم که از یک کار کوچیک شروع کنه اما اون بازم دنبال کار حقوقیه و میگه من توکار آزاد موفق نمی شوم
چون روابط عمومی قوی میخواد که من ندارم وخودشو دست کم میگیره با توجه به اینکه سنشون کم نیست" 32 داره راستش تخصص خاصی هم نداره IT سال" و شرایط استخدامی رو نداره فوق دیپلم
فقط تقریبا به کامپیوترو اینترنت وارده البته خودش میگه که هیچ کاری بلد نیستم نمیدونم چه کاری بزنم
ولی به هرحال هر کسی یه توانایی هایی داره . امروز بهش پیشنهاد دادم که یک کار گروهی انجام بدیم
مثل پرورش قارچ گفت بد فکری نیست . کسی از شما از این کار سررشته ای داره که توضیحاتی به من بده
چقدر سرمایه می خواد به تخصص خاصی نیاز داره یا می تونیم با آموزش یاد بگیریم . ضمنا در مورد کار خودم باید بگم من وقت زیادی براش گذاشتم وتنها اداره اش می کردم
ولی متاسفانه یکسری مشکلاتی داشت که فعلا نمی تونم بهتون بگم البته حتما بعد می گم که باعث شد من کمتر بهش توجه کنم .راستش هیچ وقت نتوستم تصمیم درست و حسابی برای خودم وزندگی ام بگیرم
خجالت می کشم بگم ولی حتی دیگه نمی دونم هدفم چیه . علایقم چیه باورکنین جدی می گم
فکر میکنم خیلی تنبل و بی حوصله شدم مقالات زیادی دراین باره خوندم ولی زیاد تاثیری نداشته .
میشه کمکم کنین .
این جملات پررنگ شده هم مشکل بزرگی هستند سعی کنید بطور جدی به اونها بپردازید .
ببخشید دیجتال من شما می تونید به من کمک کنید
رهای عزیز سلام
امیدوارم که مشکلاتتون به زودی زود حل بشه . پرورش قارچ شغلی هست که اگر اطلاع کافی در مورد جوانب مختلف ان داشته باشید با سرمایه اندک امکان پذیره . من در مجله موفقیت یک تبلیغ فروش سی دی اموزش پرورش قارچ پیدا کردم . که نام و نشانی توزیع کننده ان را براتون مینویسم . یکی از دوستانم هم در این زمینه اقداماتی رو انجام داده که پس از شروع فعالیت تون چنانچه موردی بود میتونم واسط ارتباطی شما باشم .
نام وی سی دی : آموزش کشت قارچ در منزل ( کشت قارچ خوراکی - دکمه ای و صدفی به طور حرفه ای)
تعداد : 10
قیمت مجموعه : 15000 تومان
نشانی : تهران - خ انقلاب - نبش میدان انقلاب - روبروی سینمای بهمن - داخل بازارچه کتاب - نشر کتابکده 09365839384
در مورد اینکه برای هدف زندگی دچار شک و دودلی و دلسردی شدید هم بهتون پیشنهاد میکنم با خواندن کتابهایی مثل نوشته های دکتر ازمندیان و انتونی رابینز ، همچنین مجله موفقیت روحیه تون رو تقویت کنید
با اروزی اینکه به زودی خبرهای شاد شاد از شما بشنوم ازتون درخواست دارم شما هم نظرتون رو در مورد مشکل من در بخش ازدواج و اعتماد به نفس نظرتون رو بگین . باشد که جوانان ایران زمین هیچ مشکل و ناراحتی نداشته باشند. الهی امین
سلام رها خانم،من الان تاپيك شما رو خوندم.
باور بفرماييد بزرگترين سرمايه شما پيشتون نشسته!همسرتان.
من خودم خيلي خانواده ها رو ديدم كه حاضرن به ساده ترين شكل ممكن زندگي كنن اما با همسرشان توافق داشته باشن تو زندگي.
دلسردي به خودتون راه نديد و به خدا توكل كنيد و همت كنيد.
به نظر من دلسردي و نا اميدي سمه.از كم شروع كنيد،يريد تو بازار ببينيد از كجا مي تونيد وام تهيه كنيد،چه كاري ميتونيد راه بندازيد.
راستي من خودم 3 سال كافي نت داشتم و اطلاعات و تجربه كافي دارم و همان طور كه گفتيد همسرتون به كامپيوتر وارده،از من مي پرسيد ميگم تحقيق كنيد ببينيد اونجايي كه هستيد گيم نت ميتونند راه بندازند؟در شهري كه من هستم كه خوبه.
موفق بشيد.
رهای عزیز سلام
اول یک تشکر خاص به خاطر اینکه نظرتون رو در مورد مشکل من نوشتید
فرموده بودید که برای همسرتون یک موقعیت شغلی جدید در شهر تهران ایجاد شده . من فکر میکنم این موقعیت رو جدی بگیرید و کلیه جوانب امر رو بسنجید . زندگی در شهری مثل تهران با نحوه زندگی در شهرهای کوچک خیلی خیلی متفاوته . از نحوه امد و شدها گرفته تا ... ( چون من تجربه زندگی در هر دو محیط را دارم ). قبل از اینکه اقدام به جمع اوری سرمایه ها و داشته های زندگی تون برای نقل مکان به تهران کنید . یک مدت ازمایشی مثلا دو ماه رو در حالیکه همسرتون به کارشون مشغول هستند در این شهر سپری کنید . و ارزیابی کنید ایا می تونید با شرایط این شهر کنار بیایئد یا نه. در شهر تهران با تمام سختی هایی که وجود داره راه برای پیشرفت هموارتر از شهرستان هست و این امر برای من کاملا ثابت شده . موقعیت کار اداری در شهر تهران شاید همیشه برای همسرتون پیش نیاد . بنابراین با طرح مسائلی مثل وابستگی به شهرتون این موقعیت رو به ویژه اکنون که شغلی رو در اختیار ندارند از همسرتون دریغ نکنید . اما قبل از اقدام کلی برای نقل مکان به تهران حتما مدت زمانی رو به طور ازمایشی در این شهر زندگی کنید . وقتی مطمئن شدید همسرتون نسبت به شغلشون رضایت دارند و شما هم از زندگی در تهران ارامش بیشتری دارید . اقدامات لازم رو انجام بدید . در این مدت ازمایشی می تونید ارزیابی خوبی از محیط اطرافتون امکانات زندگی و شرایط شغلی همسرتون داشته باشید واگر خدای نکرده دور از انتظار تون بود بدون از دست دادن چیزی که الان دارید به شهرتون برگردید. البته این چیزی بود که به ذهن من کمترین رسید حتما نظرات دوستان مفیدتر خواهد بود.
النای عزیز ممنون از راهنمایتون راستش کاری گه گفتم پیمانکاریه و منظورم از اداری بودنش ،کار دفتریه و زیاد سخت نیست و حقوقش هم طبق قانون کاره سیصد هزار تومان
باتوجه به اینکه اجاره مسکن در تهران زیاده وکسی هم دوماهه قراداد کاری نمی بنده من هم طبیعتا مدتی بیکار می موندم فکر می کنید بازم به صلاح باشه .
خیلی بهم ریخته ام واقعا دیگه فکر م کار نمی کنه . بی پولی هم خیلی روم تاثیر گذاشته .راستش شرایط مالی خانواده همسرم هم خیلی جالب نیست خانواده خودم همه که کلا از ما بریدن
من مادرم رو تو 12 سالگی از دست دادم و پدرم زن دیگه ای گرفته از طبقه خیلی پایین جامعه و حتی سواد هم نداره اولی که وارد زندگیمون شد خیلی ساده بود اما الان بعد از 16سال باتوجه به اینکه پدرم فرهنگیه و مادرم هم فرهنگی بود
نفوذ زیادی روی پدرم داره .دروغ نیست اگه بگم بیشترین ضربه رو منو و برادرم بیشتر از بقیه خواهر و برادرام خوردیم
طوری که ما حتی نمی تونیم با پدرم رفت و آمد کنیم.ببخشید که نوشته هام خیلی مرتب نیست . اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم
از مدی سایت می خوام اگه می تونند منو راهنمایی کنه
سلام عزیزم
من یک پیشنهاد دارم به شوهرت بگو موقتی برای مدتی یک تاکسی بخره یا اجاره کنه تا بعد کاری دست و پا کنه.توکلتون به خدا باشه وکمرهمت و ببندین وبدونید کار عار نیست.موفق باشی
به: بیکاری همسرم و دلسردی من
اين كه روحيه ايجاد كسب و كار توي شما و همسرتون وجود داره و باعث شده كه دست به كار بشيد، خيلي خوبه (چيزي كه توي خيليها متاسفانه نيست)، به نظر من شما با يه خرده مطالعه در مورد كارهايي كه ميشه انجام داد و هم كارهايي كه تا حالا داشتين، بتونين مشكلتون رو حل كنيد.
شما گفتيد كه يك دفتر تبليغاتي داشتيد. بهتره روي همون تمركز كنين و ببينين علتهاي عدم موفقيت شما توي اون چي بوده؟ در مورد بازريابي و ... يه مقدار مطالعه كنيد. به روشهاي كاري خودتون تنوع بديد و از راز و رمز موفقيت همكارانتون مطلع باشيد.
راجع به شهري كه توي اون زندگي مي كنيد چه اطلاعاتي داريد؟ آيا مردم سنتي داره؟ مردمش مصرف گرا هستند يا مقتصدن؟ حاضرا براي وسايل تجملاتي پول خرج كنن يا مايلا پولشون رو ذخيره كنن؟
ضمنا با كامپيوتر هم ميشه كاراي خيلي زيادي كرد: عكاسي، فيلمسازي، حتي خريد و فروش كامپيوتر (ساده ترين كار چون فقط چند تا آگهي مي خواد و يه تلفن!) خدمات كامپيوتري در محل كار و منزل مشتري هم بد نيست(مثل نصب ويندوز و نرم افزار، ويروس كشي، بازيابي اطلاعات و ...).
اگه قشر جوون و امروزي توي شهرتون بيشتره، تاسيس يك كافي شاپ، ساندويچ و پيتزا، آبميوه و بستني هاي مدرن هم بد به نظر نمي رسه. سرمايه و مهارت خيلي زيادي هم نمي خواد.
كارهاي توليدي هم خوبه. مثلا با يكي دو تا چرخ خياطي شما مي توني چيزاي زيادي توليد كني. از دستمال و دستگيره آشپزخانه گرفته تا انواع لباس راحتي و ملحفه و ... (توجه داشته باشين كه اين يك كار هنري نيست مثل گلدوزي، بلكه توليد انبوهه) و بايد به فكر بازاري براي فروشش هم باشيد.
سلام عزیزان
باز ازتون نظر خواهی و راهنمایی می خوام
چند روزی است که همسرم برای کارتایپ و تکثیر و شراکت درکار کامپیوتری و تجهیزات شبکه
بر سر دوراهی مانده .
به نظر شما کار فردی تایپ و تکثیر بهتر است یا کار شراکت در یک شرکت معتبرتخصصی در زمینه
کامپیوتر و تجهیزات شبکه ، دوربین مدار بسته و کارت ساعت زن و...
با توجه به اینکه شهر ما کوچک است و از لحاظ هردو کار تقریبا اشباع شده
با این تفاوت که تایپ و تکثیر ازعهده هر شخص بر می آید ولی تجهیزات شبکه و...
تخصصی تر است و در شهرستان ما کمتر کسی این کار را داراست و پیشرفتش هم بیشتره فقط عیبش شراکتشه
و شوهرم تنهایی از عهده اش بر نمی یاد
.البته همسر من نظرش روی تایپ و تکثیره .چون میگه هر چی باشه از شراکت بهتره
چون کاری رو که گفتم شرکت یکی از دوستان نزدیکشه که می گه نمی خوام بخاطر شراکت از دوستی بیفتم
در ضمن تجربه دوستش در این زمینه عالیه و به قول همسرم واقعا مخه بی اغراق
و خیلی ها حاضرند با دوستش شریک بشن که دوستش نمی خواد
و تقریبا تو کارش جاافتاده و می خواد کارشو گسترش بده
و چون به همسرم اعتماد داره حاضره باهاش شریک بشه
من هم به اینکه کارتا تایپ و تکثیر بیشتر مایلم با توجه به اینکه به مدرک همسرم می خوره
لطفا اگه کسی در این مورد چیزی می دونه کمک کنه ممنون میشم
وقت زیادی برای تصمیم گیری نداریم .
اگه ممکنه کسی که اطلاعاتی داره به من بگه
راستی یه خبر بهتون بدم تو این چند روزه فهیدم که خودم کار خیلی خوبی دارم
تصمیم گرفتم روش وقت بذارم مطمئنم آینده خوبی داره
به نظرم كار شراكت رو با رعايت احتياط اگه انجام بدين بهتره چون همونطور كه گفتين تخصصي تره.
1. مواظب باشيد كه به هيچ وجه اسير چك و سفته و ضمانت هاي سنگين و مشكوك نشين. آدمهايي هستند كه سر مسايل مالي به پدر و مادرشون هم رحم نمي كنن، چه برسه به دوست.
2. در شراكت همه كارها بايد كاملا شفاف باشه و سهم هر طرف از سرمايه و سود مشخص باشه. يادتون نره كه حساب حسابه و كاكا بردار!
خیلی گیجم خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی دیگه واقعا کم آوردم
صبرم دیکه تموم شده چهار سال صبر آخرشم هیچی . دارم به جدایی فکر می کنم
مشکلم حل نشد که هیچی .زندگی داغونتر شده با اینکه دوسش دارم ولی می خوام همه چیزو تموم کنم
خانم محترم :
با توجه به شرایط با جدایی شما همه مشگلتان حل میشود ؟ایا زندگی یعنی سراسر خوشبختی ؟ببنیدودقت کنید :
آیا همه انسانهای خوشبخت از میان کوهی از سختیها و رنجها و... به سعادت نرسیده اند؟حتی اگر کسی ارث هم رسیده باشد آن ارث ثمره رنج و تلاش است .نمیخواهم شعار دهم ولی هم خیلی آدمها را وخودم را میتوانم مثال بزنم که با تلاش و صبر به رفاه و آرامش رسیده اند .باور کنید شغل اصلا" مهم نیست !اندیشه شما مهم است اگر بخواهی واقعا" بخواهی می توانی هر چقدر که لازم داری پول در آوری !من کسانی را میشناسم که باربری کردند یا پیک موتوری بودند ویا...والان مرفه وچند کارمند دارند .اول تمام آنچه که داری هم شما وهم همسرتان روی یک کاغذ بنویس :1-سلامتی(یک میلیارد تومان میارزد)2-شور و عشق به موفق شدن 3-...بعد حداقل حداقل زندگی یعنی کمترین متراژ منزل و پوشاک و...باور کنید شما با هم میتوانید هر چقدر بخواهید پول در بیاورید ولی :با هم باشید به خدا توکل کنید و عملا" بخواهید (روزی 15 ساعت کار کنید هر کار حلال که شد حتی کار فیزیکی )وقتی کار کنید یاس و ناامیدی هم میرود من امتحان کردم کار و توکل بهترین چاره است .کار حلال عار نیست !!فقط دنبال کار اداری وبا کلاس نباشید چون زمان را از دست میدهید وقتی بنیه مالیتان قوی شد میتوانید بهتر تصمیم بگیرید.